2011. november 23. szerda

nov. 23
0:00
BL: Ferguson szerint szerencsével vitt el tőlük egy pontot a Benfica (She)
A Bajnokok Ligája C-csoportjának 5. fordulójában a Manchester United hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Benficával, így a román Otelul Galati otthonában 3–2-re diadalmaskodó svájci FC Basel egy pontra felzárkózott az angol és a portugál csapatra. Izgalmas lesz a vége, hiszen még három csapat is esélyes a továbbjutásra. Igaz, a Basel van a legnehezebb helyzetben, hiszen egy ponttal le…
nov. 23
0:36
BL: Ranieri maximálisan elégedett, a törökök bizakodnak (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája 5. fordulójának B jelű kvartettjében az Internazionale 1–1-es döntetlent játszott a Trabzonspor otthonában, ezzel biztosan csoportelsőként végez. A többi csapat és a további továbbjutó sorsa az utolsó fordulóban dől el: az olaszok a CSZKA Moszkvát fogadják, a Trabzon a Lille vendége lesz.
nov. 23
0:40
MLSZ: Détári írásbeli figyelmeztetést kapott, ott lehet Diósgyőrben (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága írásbeli figyelmeztetésben részesítette Détári Lajost, a Ferencváros szakmai igazgatóját, aki a Kaposvár elleni bajnokit (0–0) követően összeszólalkozott a találkozó játékvezetőjével, Németh Ádámmal. A szakember így leülhet a kispadra csapata utolsó 2011-es bajnokiján vasárnap a Diósgyőr ellen.
nov. 23
1:30
A szerencsét is ki kell érdemelni - meccselemzés, United-Benfica (Agroinform)
Miért nem jött be ezúttal Ferguson szerelme, a 4-5-1, miért olyan jó az idei Benfica, és hol az igazi helye Ashley Youngnak? Kérdések és válaszok a Taktikai Zónában.
nov. 23
6:36
"A világ legjobbja érkezik" (Behaviour)
Ugyan a többség az AC Milan-Barcelona összecsapásra lesz kíváncsi - nyilván: egy hétszeres meg egy négyszeres BEK/BL-győztes meccsel a csoportelsőségért -, ám a mai játéknap további három csoportjában megy igazán vérre a játék. Lesz magyar vonatkozás is, Kassai Viktor vezeti a Leverkusen-Chelsea találkozót az E csoportban, ahol Köteles László és Tőzsér Dániel csapata a Genk Valenciába látogat.
nov. 23
6:38
Rasszízű felhangok (Behaviour)
Annak ellenére, hogy szinte minden liga minden stadionjában megtalálhatók a "Mondj nemet a rasszizmusra!" és a "Tiszta játékot!" plakettjei, a világ legkedveltebb labdás sportjában egyre durvább megkülönbözető hangokat hallatnak a játékosok és a rajongók.
nov. 23
6:54
Atlétika: Asafa Powell fedett pályán is versenyezne az olimpia előtt (She)
A londoni olimpiára való felkészülés jegyében, nyolc év óta először a téli fedett pályás szezonban is versenyezni szeretne Asafa Powell, a 100 méteres síkfutás korábbi világcsúcstartója.
nov. 23
6:54
Támad a spanyol Armada (Behaviour)
Noha a világranglista másodikja, Rafael Nadal többször is rosszul lett meccse alatt - nem a franciák egykori klasszisának, Yannick Noah-nak a doppingvádjától -, végül nagy csatában győzelemmel kezdett az amerikai Mardy Fish ellen az ATP tenisz-világbajnokságon. Hogy teljes legyen a spanyol mámor, arról David Ferrer gondoskodott, miután két szettben megverte a végső győzelemre is esélyesnek tartott…
nov. 23
6:56
Az ügynökvádakkal illetett Kárpáti a Halhatatlan Magyar Sportolók elnöke (Behaviour)
Új vezetés irányítja a jövőben az átalakult és névváltoztatáson átesett Olimpiai Bajnokok Klubját: a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének elnöke Kárpáti György lett.
nov. 23
7:12
NHL: a Toronto hét, az Oilers hat gólig jutott idegenben (She)
A Toronto Maple Leafs és az Edmonton Oilers is magabiztos győzelmet aratott idegenben az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 46. játéknapján: előbbi a Tampa Bay Lightning ellen győzött 7–1-re, utóbbi a Nashville Predatorst verte meg 6–2-re.
nov. 23
7:14
Vb 2014: egy dupla itt, egy dupla ott, a végén a házigazda Szamoa örülhetett (She)
Megkezdődtek a 2014-es világbajnoki selejtező küzdelmei az óceániai zónában is. Az első selejtezőkörben szamoai négyes torna keretében versengenek a csapatok a továbbjutást érő egyetlen helyért. A házigazda az utolsó pillanatban kicsikart győzelemmel kezdett a Cook-szigetek ellen.
nov. 23
7:30
Honvéd: megfelelően halad Kemenes felépülése, tavasszal térhet vissza (She)
Megfelelő ütemben halad Kemenes Szabolcs felépülése. A labdarúgó NB I-ben szereplő Bp. Honvéd 25 esztendős kapusa három hete esett át térdműtéten, levált egy porc a testrészéből.
nov. 23
8:06
BL: Reméljük, Tito Vilanova mielőbb egészséges lesz - Mourinho (She)
A Real Madrid gálázva győzött 6–2-re a Dinamo Zagreb ellen a Bajnokok Ligája D-csoportjának ötödik fordulójában, és a meccs utáni sajtótájékoztatón a mindenre kíváncsi újságírók először a nagy rivális Barcelona segédedzőjéről, Tito Vilanováról – akit meg kellett műteni tegnap – kérdezték a blancókat irányító José Mourinhót.
nov. 23
8:08
MotoGP: Toni Elías visszatér a Moto2-be a királykategória után (She)
A tavalyi Moto2-es világbajnok Toni Elías az újabb királykategóriás kitérő után visszatér a gyorsaságimotoros-világbajnokság második kategóriájába, vagyis újra a Moto2-ben száguld.
nov. 23
8:24
Siófok: újra edz a Maribor ellen szalagszakadást szenvedő védő (She)
Megkezdte a labdás edzéseket a labdarúgó NB I-ben szereplő Siófok játékosa, Éles Szilárd, aki még a nyáron, a Maribor elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett keresztszalag-szakadást.
nov. 23
8:24
Idegenben parádézott a Tampa és az Edmonton is - videó (Agroinform)
Mindhárom kedden játszott mérkőzés az idegenben játszó csapat győzelmét hozta az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).
nov. 23
9:00
Kerékpár: helybenhagyták Ricco felfüggesztett börtönbüntetését (She)
Egy francia fellebbviteli bíróság helybenhagyta a kerékpáros Riccardo Ricco büntetését.
nov. 23
9:00
Nyolc gól Madridban, öt Münchenben - minden keddi találat videón (Agroinform)
A Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában összesen 28 gólt szereztek a csapatok a keddi játéknap nyolc meccsén.
nov. 23
9:02
Videó: Bognár György a Loki védőjét is ajánlja Egervári Sándornak (She)
A magyar labdarúgó-válogatott hét győzelem mellett egy döntetlennel és három vereséggel zárta a 2011-es esztendőt. A Nemzeti Sport szakértője, Bognár György az NSO Tv-nek elmondta, sok szempontból fejlődött a csapat. Motiváltabb lett, a fiatal játékosok jól beépültek, több posztra megvannak a megfelelő futballisták, és ezt a világbajnoki selejtezőkön is kamatoztathatjuk.
nov. 23
9:04
Videó: a Man. City játékosa Nápolyban összekeverte a szezont a fazonnal (She)
A Manchester City 2–1-es vereséget szenvedett kedd este a labdarúgó Bajnokok Ligája A-csoportjának 5. fordulójában. Bár csaknem húsz percet kapott, már nem tudott segíteni az angol csapaton Samir Nasri, akit beállítása előtt az egyik operatőr éppen a gyors öltözködés pillanatában kapott el. A francia középpályás igen divatos alsónadrágot vett a sortja alá, amelyen még csapattársai is jót…
nov. 23
9:18
Kosárlabda: az egyre jobb formába lendülő Lóránt Péter hat hétre kidőlt (She)
Lóránt Péter, a spanyol élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban szereplő Lagun Aro játékosa az utóbbi két fordulóban olyan teljesítményt nyújtott, amelyet követően még edzője is elismerte a videók elemzése után, hibázott, hogy nem adott neki több lehetőséget. A magyar magasbedobó rengeteget küzdött azért, hogy a nyáron Európa legerősebb bajnokságába szerződhessen, és álmai megvalósulását követően…
nov. 23
9:18
A BBC-nél összekeverték Darren Fletchert Sir Alex fiával - videó (Agroinform)
A Vörös Ördögök menedzserének fia elég régóta nem játszik a csapatban, de azért a BBC neki adott egy gólt a keddi BL-fordulóban.
nov. 23
9:20
NB II: kiengedték a kórházból, ma már edzhet is a Vác középpályása (She)
Újra edzhet mától Berki István, a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Dunakanyar-Vác középpályása.
nov. 23
9:36
Kaposvár: Oláh visszatérése nem téma, az MLSZ-hez fordulhatnak a Vasas miatt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvár hivatalos honlapján tette közzé, hogy a klubnál nem téma a Ferencvárosnak kölcsönadott Oláh Lóránt visszatérése, míg a Vasas továbbra sem fizette ki a nyáron átigazolt Farkas Zoltán vételárát, így az ügyében hamarosan az MLSZ-hez fordulhat a Rákóczi.
nov. 23
9:54
Nadal: Még csak nem is játszottam rosszul - videó (Infostart)
Önkritikusan nyilatkozott és nagy riválisát dicsérte Rafael Nadal, miután kedden mindössze egy óra alatt sima vereséget szenvedett a címvédő Roger Federertől a férfi teniszezők Londonban zajló, 5,93 millió euró összdíjazású, évzáró Mesterek Kupáján.
nov. 23
9:54
Videó: a Chicago fiatal hokisa megmutatta bámulatos lövőtudását (She)
A Chicago Blackhawks jégkorongcsapatában szereplő 23 éves játékosnak, Jonathan Toews-nak az volt a feladata az egyik edzésen, hogy mindkét kapu négy-négy sarkát kellett kilőnie saját nevével ellátott ütőjével, amelyet a sportág egyik fő sportszergyártó cége biztosított számára. Amikor a pálya másik végében levő kapu következett, a Stanley-kupa-győztes és a 2010-es vancouveri olimpián aranyérmes…
nov. 23
9:54
Beckham nem beszélt Leonardóval, de sms-t kapott tőle (Agroinform)
A Los Angeles Galaxy lejáró szerződésű sztárját a fél világ körbeudvarolja, de az sem lehetetlen, hogy marad Amerikában.
nov. 23
9:56
Férfi kézilabda: 18 gólt dobott a „magyar rangadón” a dán szélső (She)
„Magyar rangadót” rendeztek kedd este a német férfi kézilabda-bajnokságban: Mocsai Tamás csapata, a Flensburg alaposan kitömte hazai pályán a Putics Barnát is a soraiban tudó Gummersbachot, és 43–27-re győzött.
nov. 23
9:56
Nasri megvillantotta ízléstelen alsóját a Napoli ellen - videó (Agroinform)
Samir Nasri a Manchester City francia középpályása a Napoli ellen idegenben 2-1-re elvesztett BL-találkozón megmutatta, milyen alsóneműt hord.
nov. 23
9:58
Tenisz: Nadal szerint még csak nem is játszottam rosszul Federer ellen (She)
Önkritikusan nyilatkozott és nagy riválisát dicsérte Rafael Nadal, miután kedden mindössze egy óra alatt sima vereséget szenvedett a címvédő Roger Federertől a férfi teniszezők Londonban zajló, 5.93 millió euró összdíjazású, évzáró ATP-világbajnokságán.
nov. 23
10:12
Tenisz: Nadal szerint még csak nem is játszott rosszul Federer ellen (She)
Önkritikusan nyilatkozott és nagy riválisát dicsérte Rafael Nadal, miután kedden mindössze egy óra alatt sima vereséget szenvedett a címvédő Roger Federertől a férfi teniszezők Londonban zajló, 5.93 millió euró összdíjazású, évzáró ATP-világbajnokságán.
nov. 23
10:14
FIFA: egy helyet rontottunk a ranglistán, Anglia megelőzte Brazíliát (She)
A magyar labdarúgó-válogatott egy helyet visszacsúszott a FIFA legfrissebb világranglistáján: Egervári Sándor csapata a Liechtenstein elleni 5–0-s győzelem és a lengyelek elleni 2–1-es vereség után a 37. helyen áll. A rangsor képzeletbeli dobogóján nincs változás: az angoloktól kikapó, Costa Rica ellen ikszelő világ- és Európa-bajnok spanyolok továbbra is vezetnek Hollandia és Németország…
nov. 23
10:16
BL: a nap csúcsmeccse a Milan-Barca, Tőzsérék Valenciában (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapjának csúcsmérkőzéseként harangozható be az olasz és a spanyol bajnok, azaz a Milan és a Barcelona csatája, amely várhatóan a H-csoport első helyéről dönt. Az E-csoportban Köteles László és Tőzsér Dániel együttese, a Genk a Valencia vendégeként szerepel, míg a Chelsea a Leverkusen otthonában lép pályára. Az F-csoportban az Arsenal a Dortmund ellen…
nov. 23
10:30
A levegő rossz minősége miatt elmaradhatnak foci- és hokimeccsek is (Agroinform)
Az MLSZ és az MJSZ hamarosan intézkedik azzal kapcsolatban, mi a teendő a szabadtéri mérkőzéseknél, ha az OKI jelzése szerint a levegő minősége egészségtelen.
nov. 23
10:32
Villas-Boast kritizálják az idősebb játékosok az öltözőben? (Agroinform)
A Chelsea rutinos, a menedzserhez hasonló korú futballistái a hírek szerint elégedetlenek a portugál menedzser módszereivel.
nov. 23
10:48
Visszacsúsztunk egy helyet a FIFA-világranglistán (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott egy pozíciót rontva a 37. helyen áll a nemzetközi szövetség (FIFA) legfrissebb, szerdán kiadott világranglistáján, melyet továbbra is a világ- és Európa-bajnok spanyolok vezetnek.
nov. 23
10:48
Videó: kapitális hiba a Tampa kapusától, csodás torontói gólpassz (She)
Az észak-amerikai jégkorong-bajnokság alapszakaszának 46. játéknapján a Toronto Maple Leafs idegenben 7–1-re kiütötte a Tampa Bay Lightninget. A kanadaiak góljai közül kettő is emlékezetesre sikerült. A negyedik találat előtt Matt Frattin saját magát szöktette, majd a háta mögött passzolt vissza az érkező Joe Coelborne-hoz, aki meglőtte karrierje első NHL-találatát. Az ötödik gólban viszont mélyen…
nov. 23
10:50
Női válogatott: a vártnál nehezebb meccs vár a magyar csapatra (She)
Kiss László, a magyar női labdarúgó-válogatott szövetségi edzője szerint a vártnál nehezebb lesz a szerdai, északírek elleni Európa-bajnoki selejtező, mivel az ellenfél legutóbb 3–1-re legyőzte a csoport favoritjának számító norvég válogatottat.
nov. 23
11:06
DVTK: a születésnapos Arzéban nincs kétség afelől, legyőzik-e az FTC-t (She)
Vicente Arze, a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr bolíviai középpályása tegnap ünnepelte 26. születésnapját, és a társak is felköszöntötték a játékost, akit most leginkább a Ferencváros elleni, vasárnapi bajnoki érdekel.
nov. 23
11:06
FIFA-világranglista - Magyarország a harminchetedik (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott egy pozíciót rontva a 37. helyen áll a nemzetközi szövetség (FIFA) legfrissebb, szerdán kiadott világranglistáján, melyet továbbra is a világ- és Európa-bajnok spanyolok vezetnek.
nov. 23
11:06
Egy hellyel hátrébb a válogatott a világranglistán, mint októberben (Agroinform)
A FIFA legfrissebb világranglistáján továbbra is a világ- és Európa-bajnok spanyolok vezetnek, mögöttük a hollandok és a németek állnak.
nov. 23
11:08
Sport: a labdarúgóknál és a hokisoknál intézkedést hoznak szmogügyben (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) és a Magyar Jégkorongszövetség (MJSZ) versenybizottsága hamarosan intézkedik azzal kapcsolatban, mi a teendő a szabadtéri mérkőzések megrendezésénél, ha az Országos Környezet-egészségügyi Intézet (OKI) jelzése szerint a levegő minősége egészségtelennek vagy veszélyesnek számít.
nov. 23
11:08
Extázisban ünnepelték a nápolyi drukkerek csapatuk győzelmét - videó (Agroinform)
A fanatikus déli drukkerek kitörő örömmel fogadták csapatuk nagyszerű győzelmét a Manchester City ellen a BL keddi játéknapján.
nov. 23
11:10
Videó: az FA-kupa kabalafiguráját is bevették az ünneplésbe a játékosok (She)
A szebb napokat is megélt – jelenleg a negyedosztály 24., utolsó helyén álló – Plymouth Argyle 2–0-s vereséget szenvedett a Stourbridge otthonában a labdarúgó angol FA-kupa 1. fordulójának megismételt mérkőzésén. A hetedik ligás hazaiak a 3–3-as első meccs után otthon 2–0-ra győztek, így nagy meglepetésre továbbjutottak. A meccs után a játékosok még az FA-kupa kabaláját is felborították nagy…
nov. 23
11:24
NB II: Wittrédi ugródeszkának tekinti a Kozármislenyt, külföldre szerződne (She)
A hétvégén a labdarúgó NB II-ben szereplő Kozármislenyben góllal tért vissza a pályára Wittrédi Dávid, aki ezt megelőzően legutóbb augusztusban, még a PMFC-ben lépett pályára tétmeccsen (a Videoton elleni bajnokin). A pécsiek azonban nem számítottak rá a továbbiakban, szerződést bontottak vele, így került végül a szintén baranyai Kozármislenyhez, ám elmondása szerint nem tervez hosszú távra,…
nov. 23
11:24
Elferdített interjút közölt Kötelessel egy belga hírportál (Agroinform)
A Gazet van Antwerpen írása alapján a Genk kapusa élesen kritizálta Egervári Sándort, amiért nem került keretbe, de szerinte ilyesmi nem történt.
nov. 23
11:26
Anglia: Priskin Tamást riválisának adja kölcsön az Ipswich - sajtóhír (She)
Angol lapértesülések szerint az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ipswich Town kölcsönadja Priskin Tamást a szintén a Championshipben vitézkedő Derby Countynak.
nov. 23
11:28
Anglia: új játékosok érkeznek a QPR-hoz, Buzsáky pozíciójába is (She)
Neil Warnock, a Queens Park Rangers menedzsere négy-öt új igazolást tervez a téli átigazolási időszakban. Ez hatással lehet Buzsáky Ákosra is, aki mostanában nem kap játéklehetőséget a londoni klubnál.
nov. 23
11:42
Az amerikai baseball ligában nem lesz lockout (Agroinform)
Az MLB tulajdonosai és játékosai szép csendben megállapodtak egymással, így 2016-ig biztosítva van az észak-amerikai profi bajnokság lebonyolítása.
nov. 23
11:44
Nem játszottam rosszul, de Roger alig hibázott - Nadal (Agroinform)
Nagy riválisát dicsérte Rafael Nadal, miután kedden sima vereséget szenvedett a Roger Federertől a Mesterek Kupáján.

Keresés