2011. november 17. csütörtök

nov. 17
0:00
Női kosár Euroliga: egy kosáron múlt a Galata veretlensége, Hontiék győztek (She)
A női kosárlabda Euroliga A-csoportjának szerdai mérkőzésén a török Galatasaray nagy csatában 66–65-re nyert a francia Bourges vendégeként. A Galata győzelmének kovácsa a 25 pontja mellett 18 lepattanót szedő Tina Charles volt. A hazaiaknál Catherine Joens is 25 pontig jutott.
nov. 17
0:54
Újpest: Fazekas László egyelőre nem tér vissza a lila-fehérekhez (She)
Ahogy arról beszámoltunk, Roderick Duchatelet, az Újpest labdarúgócsapatának tulajdonosa a múlt szerdai sajtóbeszélgetés során elmondta, Belgiumba történő visszatérése után leül beszélgetni Fazekas Lászlóval. Az ujpestfc.hu most arról számolt be, hogy az üzletember már találkozott is a Belgiumban élő, 92-szeres válogatott és kilencszeres magyar bajnok Újpest-legendával, aki ebben a szezonban…
nov. 17
1:30
Ki játsszon Balotelli mellett a válogatottban? - lapszemle (Agroinform)
Az olasz sportlapok Rossi és Cassano hiányában megfelelő társat keresnek a Manchester City csatára mellé, javítandó a támadójátékot.
nov. 17
3:27
Bundásliga (Blikk)
Budapest — Bővül a bundabotrányban érintett NB I-es focimeccsek köre: a Központi Nyomozó Főügyészség már négy találkozót nevezett meg a gyanúsítások kapcsán.
nov. 17
6:54
Veszprém rókavadászaton (Behaviour)
A Füchse Berlin vendége lesz a Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójának ma esti mérkőzésén (19.15 óra, Tv: DigiSport). A német bajnokságban második helyen álló házigazdák neve magyarul rókákat jelent, a klub honlapja vadászatra bíztatja a német csapatot. Mindeközben sorsoltak a női kupákban, ahol a Győr a lehető legerősebb csoportba került, amennyiben megkapta…
nov. 17
6:56
Lelassították Buttont Hamilton sikeréért? (Behaviour)
Úgy tűnik, ha nem történik semmi balhé Lewis Hamilton körül, csak egyszerűen megnyer egy futamot, máris megkezdődnek a találgatások, vajon önerejéből ért elsőnek célba az Abu Dhabi Nagydíjon.
nov. 17
6:58
Eb-n a világ legjobbjai (Behaviour)
Egyre nehezebben érvényesülnek a kiscsapatok a nemzetközi futballporondon - állapítható meg azt követően, hogy kedd este a pótselejtezős visszavágókkal lezárult a 2012-es Európa-bajnokság kvalifikációs szakasza. A lengyel-ukrán közös rendezésű kontinenstornán 16 együttes szerepelhet, a világranglista első 15 együttese közül 12 pályára lép majd.
nov. 17
7:12
Dakar-rali: Nani Roma és a felesége is indul a viadalon (She)
A motorosok között 2004-ben bajnok spanyol Nani Roma és a felesége Rosa Romero is indul a Dakar-ralin, melyet január 1. és 15. között ismét Argentínában és Chilében, illetve új helyszínként Peruban rendeznek meg.
nov. 17
7:12
Bundaügy: újabb nagy hal a hálóban (Behaviour)
Előzetes letartóztatásba helyezték a labdarúgó-mérkőzések manipulálásának gyanújával hétfőn őrizetbe vett H. Gábort, korábbi labdarúgót, aki a hatóságok rendelkezésére álló adatok szerint egyik kulcsfigurája lehet az ügynek.
nov. 17
7:48
Brazília: nyert és élen a Cor; Fred négyet vágott a Fluminensében (She)
A brazil labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában a Corinthians idegenben 1–0-ra legyőzte a Cearát, ezzel óriási lépést tett a bajnoki cím megszerzése felé, hisz a legnagyobb rivális Vasco da Gama csak döntetlent ért el a Palmeiras vendégeként.
nov. 17
7:48
Bogdán Ádám: számon tartják a meccseimet (Metropol)
A Lengyelország ellen 2-1-re elvesztett felkészülési mérkőzésen Bogdán Ádám több bravúrt bemuta­tott.
nov. 17
7:50
Real Madrid: Cristiano Ronaldo és Alvaro Arbeloa is megsérült (She)
A Real Madrid tájékoztatása szerint a hétközi válogatott mérkőzéseken megsérült a klub két futballistája, Cristiano Ronaldo és Alvaro Arbeloa, akik emiatt kihagyták a csapat szerdai edzését.
nov. 17
8:06
NHL: a Montreal Canadiens ellen még szellőcske sem volt a Hurricanes (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság alapszakaszának 40. játéknapján a Montreal Canadiens hazai jégen 4–0-ra legyőzte a Carolina Hurricanest.
nov. 17
8:08
Győri ETO: Völgyi Dániel hamarosan három évvel hosszabbít (She)
Szóban már mindenben megegyezett a vezetőkkel Völgyi Dániel, így a Győri ETO labdarúgócsapatának hátvédje hamarosan három évvel meghosszabbítja a nyáron lejáró szerződését.
nov. 17
8:24
Hova tűnt a sas? (Metropol)
Politikai vitát okozott a lengyel válogatott mezéről eltűnő sas.
nov. 17
8:42
Belgium: Balog Tibor beszélne a Charleroi elnökével a kinevezéséről (She)
Belga sajtóhírek szerint Balog Tibor, a belga másodosztály második helyén álló Charleroi megbízott edzője úgy érzi, a kezébe került az ütőkártya Abbasz Bajat klubelnökkel hetek óta elnyúló huzavonájában: csapatával a hétvégén idegenben 1–0-ra legyőzte az éllovas Eupent, és két pontra faragta hátrányát. A magyar szakember szerint eljött az ideje, hogy hivatalosan is kinevezzék vezetőedzőnek.
nov. 17
8:42
Nani Roma és a felesége is indul a Dakaron (Agroinform)
A motorosok között 2004-ben bajnok spanyol Nani Roma és a felesége Rosa Romero is indul a Dakar-ralin, melyet január 1. és 15. között ismét Argentínában és Chilében, illetve új helyszínként Peruban rendeznek meg.
nov. 17
9:00
Duisburg: Lázok Európa legtermékenyebb csatárát kaphatja riválisnak (She)
A Lázok Jánost foglalkoztató Duisburg Európa „legjobb góllövőjét” teszteli próbajátékon: a német másodosztályú klub meghívta a lett Aleksandrs Cekulajevset, aki az észt Trans Narva színeiben a november elején véget ért országos bajnokságban 46 gólt szerzett, és ezzel a kontinens legjobb 2011-es góllövője lett.
nov. 17
9:00
Ronaldinho Rudolf Gergely csapattársa lesz? (Agroinform)
Spanyol lapértesülés szerint Ronaldinho januárban a görög labdarúgó élvonalban szereplő Panathinaikosz együtteséhez szerződik.
nov. 17
9:02
Videó: a Lyon korábbi csatára négyet vágott az őrült meccsen (She)
Hiába vezetett háromszor is a Gremio a Fluminense ellen a brazil labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában, még pontot sem tudott szerezni. Ennek oka, hogy a korábban az Olympique Lyonban is futballozó Fred négyszer vette be a vendégek kapuját. Decóék végül fordulatos meccsen 5–4-re nyertek és a harmadik helyre jöttek fel a tabellán.
nov. 17
9:02
Veszélyben az Egyesült Államok Nagydíja (Agroinform)
Veszélybe került az Egyesült Államok Nagydíjának 2012-es megrendezése a Forma-1-ben, mivel az austini pályán szünetel az építkezés.
nov. 17
9:04
Ökölvívás: áprilisban pótolják Kessler és Stieglitz WBO-címmeccsét (She)
Április 14-én pótolják az eredetileg novemberre kiírt, ám Mikkel Kessler sérülése miatt meghiúsult WBO nagyközépsúlyú világbajnoki döntőt a „viking harcos” és a világbajnok Robert Stieglitz között.
nov. 17
9:06
MTK: a jelek szerint Németh Krisztián a hétvégén sem léphet pályára (She)
A jelek szerint a hétvégi bajnokin sem léphet pályára a labdarúgó NB II-ben szereplő MTK támadója, Németh Krisztián.
nov. 17
9:18
Műkorcsolya: Hoffmann végleg letett arról, hogy Zavozinnal táncoljon (She)
Hoffmann Nóra jégtáncos belátta, véget ért közös pályafutása Zavozin Maximmal, akivel három magyar bajnoki cím mellett egy Európa-bajnoki 8. és egy világbajnoki 10. helyet szereztek, a vancouveri olimpián pedig 13.-ok lettek. Az amerikai-orosz-magyar Zavozin ugyanis a civil életben sikeresebbnek érzi magát.
nov. 17
9:18
Egyelőre nincs pénz Fazekas Lászlóra (Agroinform)
Ebben az idényben már biztosan nem csatlakozik az Újpest szakmai stábjához Fazekas László, akivel Roderick Duchatelet hosszas megbeszélést folytatott.
nov. 17
9:36
Videó: egy holland döntött a miskolci rangadón, otthon kapott ki a Fradi (She)
A labdarúgó Ligakupa csoportkörének utolsó fordulóját rendezték szerdán. Diósgyőrben rangadót rendeztek, ahol a DVSC-Teva vendégeskedett. A debreceniek a holland nemzetiségű középpályása, Adnan Alisic közelről kotorta be a győzelmet jelentő gólt (0–1), amellyel a hajdúságiak az E-csoport élén végeztek, míg a DVTK az egyik legjobb csoportmásodikként is továbbjutott. A B jelű kvartettben a…
nov. 17
9:36
Nyeretlenül esett ki a Fradi, de Lipcsei nem hibáztatja játékosait (Agroinform)
A Ferencváros a hazai Siófok elleni vereséggel zárta a Ligakupa idei kiírását, de Lipcsei Péter nem hibáztatja egyetlen játékosát sem.
nov. 17
9:38
Vízilabda: a Honvéd segíti az egyiptomi buszbalesetben megárvult kisfiút (She)
Noha nincs könnyű anyagi helyzetben a Groupama-Honvéd, a klub játékosai és vezetői úgy döntöttek, hogy a szombati Honvéd–Szeged rangadó jegybevételét a 11 magyar halálos áldozatot követelő egyiptomi buszbalesetben árván maradt kisfiú megsegítésére ajánlják fel.
nov. 17
9:40
Videó: fantasztikus, kiütéses győri futsalsiker a Bajnokok Ligájában (She)
Fantasztikus győzelmet aratott a Rába ETO futsalcsapata a legrangosabb európai kupasorozat, az UEFA Futsal Cup lisszaboni elitkörében. A győriek 9–2-re kiütötték a grúz grúz Iberia Start. A magyar csapatból Lódi Tamás, Ion al-Ioani és Mincho Hernandez is duplázott, de Gyurcsányi Zsolt, Harnisch Ákos és Jeffersin de Lima is betalált. Nézze meg a parádés magyar sikert!
nov. 17
9:54
Videó: egy holland döntött a miskolci rangadón, kikapott otthon a Fradi (She)
A labdarúgó Ligakupa csoportkörének utolsó fordulóját rendezték szerdán. Rangadót rendeztek Diósgyőrben, ahol a DVSC-Teva vendégeskedett. A debreceniek holland középpályása, Adnan Alisic közelről kotorta be a győzelmet jelentő gólt (0–1), amellyel a hajdúságiak az E-csoport élén végeztek, míg a DVTK az egyik legjobb csoportmásodikként szintén továbbjutott. A B jelű kvartettben a Ferencváros végül…
nov. 17
9:54
Bringára váltottak a cigiről (Metropol)
Kevesebbet dohányoznak és többet bicikliznek a McDonald’s dolgozói a vállalat Dobd el a cigit! és Tekerj be dolgozni! elnevezésű komplex életmódprogramjának hatására.
nov. 17
9:54
A Győr odahaza, a Sopron Olaszországban szerezne két pontot (Agroinform)
A Sopron a Schióhoz látogat, míg a Győr a Prahát fogadja csütörtökön a női kosárlabda Euroliga hatodik fordulójában.
nov. 17
9:56
Vízilabda: a Honvéd segíti az egyiptomi buszbalesetben szüleit elvesztő kisfiút (She)
Noha nincs könnyű anyagi helyzetben a Groupama-Honvéd, a klub játékosai és vezetői úgy döntöttek, hogy a szombati Honvéd–Szeged rangadó jegybevételét a 11 magyar halálos áldozatot követelő egyiptomi buszbaleset következtében árván maradt kisfiú megsegítésére ajánlják fel.
nov. 17
9:58
Kaposvár: több nyerhető meccsünk döntetlennel ért véget - Lubos Hajdúch (She)
Lubos Hajdúch, a Kaposvári Rákóczi szlovák kapusa szerint a csapatban több van az ősszel mutatott játéknál.
nov. 17
10:00
Videó: az operatőrnek is kapaszkodnia kellett a snowboardos esésénél (She)
November 10. és 13. között a Városligeti Műjégpályán rendezték meg Budapest egyetlen téli extrémsport- és zenei fesztiválját, a Monster Energy Fridge-et. Alábbi videóban az esemény sportvonalát ragadjuk meg: szaltók, 1080-as és 1260-as forgások, flipek, hatalmas esések és precízen kivitelezett landolások követik egymást, hogy egy kicsit felidézzük a fesztiválhangulatot.
nov. 17
10:12
Dekázgatás utáni felsősarkos bomba lett az év gólja USA-ban - videó (Agroinform)
A Portland Timbers libériai játékosának, Darlington Nagbének a Sporting Kansas City ellen szerzett találatát választották az év góljának az MLS-ben.
nov. 17
10:14
Egy ötéves cselgép City-rajongót igazolt a United - videó (Agroinform)
Bár az ötéves Charlie Jakson a Manchester Cityért  rajong - az elkövetkező időszakban a városi rivális Manchester United csapatának tréningjeit látogatja majd.
nov. 17
10:30
Videó: íme, a Manchester United új, ötéves tehetsége, aki City-rajongó! (She)
Mint arról beszámoltunk, az ötéves Charlie Jackson is immár a Manchester United edzéseit látogatja. A hároméves kora óta megfigyelt fiatal tehetség azonban valószínűleg nem kitörő örömmel fogadta a „vörös ördögök” meghívását, ugyanis a városi rivális Manchester City a kedvence. Nézze meg a kis Jackson cseleit és góljait!
nov. 17
10:32
London 2012: Michael Johnson nem hiszi, hogy Bolt négy aranyat szerez (She)
Michael Johnson nem hiszi, hogy Usain Bolt négy aranyat szerezhet a londoni olimpián.
nov. 17
10:48
Ökölvívás: Ha nincs még egy meccs Pacquiao ellen, befejezem - Márquez (She)
A november 12-én Manny Pacquiao ellen vitatható pontozásos vereséget szenvedő Juan Manuel Márquez biztos benne, hogy semleges körülmények között meg tudná verni Fülöp-szigeteki ellenfelét, de ha nem kap lehetőséget egy ilyen találkozóra, visszavonul.
nov. 17
10:48
Dzsudzsákék újabb sztárcsatárt igazolnának (Agroinform)
Angol lapértesülések szerint az Anzsi Mahacskala januárban kész ajánlatot tenni a Manchester United bolgár támadójáért, Dimitar Berbatovért.
nov. 17
10:50
FIFA: az algériai szövetség kártérítést követel a kameruniaktól (She)
Az Algériai Labdarúgó-szövetség bepanaszolta a kameruniakat a FIFA-nál, mert kedden a „szelídíthetetlen oroszlánok” sztrájkja miatt elmaradt a két ország válogatottjának barátságos mérkőzése.
nov. 17
10:50
Algériai panasz a FIFA-nál Eto'óék sztrájkja miatt (Agroinform)
A FIFA-hoz fordult jogorvoslatért az algériai szövetségi (FAF) annak nyomán, hogy a kameruniak visszalépése miatt kedden elmaradt a két ország válogatottjának barátságos mérkőzése.
nov. 17
11:06
Videó: briliáns mozdulattal talált be a portugál játékos a Liverpool kapujába (She)
Kiütéses, 5–1-es győzelmet aratott a portugál Sporting labdarúgócsapata a Liverpool ellen a jövő nagy sztárjainak rendezett NextGen Series nemzetközi tornán. A lisszaboniak harmadik gólja emlékezetesre sikerült, ugyanis egy jobb oldali beadás után Alberto Coelho remek ollózós mozdulattal lőtt a kapuba.
nov. 17
11:24
Olaszország: Ibrahimovic a Fiorentina ellen százados lehet (She)
A Fiorentina elleni hétvégi mérkőzésen százados lehet Zlatan Ibrahimovic, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan világklasszis támadója.
nov. 17
11:24
A megszerzett nyolc pont jó alap a folytatáshoz - Mocsai Lajos (Agroinform)
A veszprémiek értékes győzelmet arattak a Füchse Berlin otthonában, így az Atlético Madriddal karöltve meglépett a riválisoktól.
nov. 17
11:26
Videó: elképesztő bravúrral sokkolta ellenfelét a 39 éves hokikapus (She)
A New Jersey Devils jégkorongcsapata idegenben nyert 5–3-ra a Buffalo Sabres ellen az észak-amerikai profi liga 40. játéknapján. Az Ördögök gólszerzőik mellett sokat köszönhetnek kapusuknak, a 39 éves Martin Brodeur-nak, aki 32 lövésből 29-et hárított és az első harmadban gólpasszt is adott. A meccs egyik legszebb jelenete is a kétszeres olimpiai bajnok kanadai kapus nevéhez fűződött: a második…
nov. 17
11:26
Defoe a szexi Rihannával pózolt - fotó (Agroinform)
Jermain Defoe, a Tottenham Hotspur angol válogatott csatára Rihanna londoni koncertje után állt össze egy közös fotó erejéig az énekesnővel.
nov. 17
11:42
Úszás: Cielo újrakezdte az edzéseket, Londonra csúcsformába lendülne (She)
Cesar Cielo, az 50 méteres gyorsúszás tavaly doppingbotrányba keveredett brazil olimpiai és világbajnoka december közepén tér vissza a medencébe, s onnantól fogva már csak a nyári, londoni ötkarikás játékokra készül gőzerővel. Ezt maga a szám világcsúcstartója jelentette ki Milánóban, hozzáfűzve, hogy hosszabb pihenőt követően a múlt héten kezdte újra az edzéseket
nov. 17
11:42
Cielo decembertől már Londonért úszik (Agroinform)
Cesar Cielo, az 50 méteres gyorsúszás brazil olimpiai és világbajnoka december közepén tér vissza a medencébe.

Keresés