2011. november 11. péntek

nov. 11
0:00
Videó: Lisztes és Ceolin sarkazásától Del Piero góljáig - napi top videók (She)
A csütörtök szerencsére nem volt mentes a látványos góloktól: Nicolas Ceolin és Lisztes Krisztián is parádés mozdulattal juttatta kapuba a labdát a Ligakupában. Szokásos napi összeállításunkban ezek a találatok, továbbá a magyar labdarúgó-válogatott Liechtenstein elleni felkészülése, valamint a nagy öreg, Alessandro Del Piero is szóba kerül.
nov. 11
0:04
Női kézilabda: Köstner pozitív válaszokat kapott, marad a DVSC-nél (She)
Úgy tűnik, eldőlt, hogy Köstner Vilmos marad a DVSC-Fórum vezetőedzője: a szakember úgy nyilatkozott, folytatja a megkezdett munkát a debreceni klubnál.
nov. 11
0:18
U21-es Eb-selejtező: olasz siker a csoportunk rangadóján (She)
A hazánkkal azonos csoportban szereplő U21-es olasz labdarúgó-válogatott Mattia Destro duplájával 2–0-ra legyőzte Törökországot az Európa-bajnoki selejtezők 7. csoportjának rangadóján. A magyar csapat kedden csap össze Olaszországgal idegenben.
nov. 11
0:36
Száguldás a naplementében - beharangozó (Agroinform)
Bár a világbajnokság már régen eldőlt, izgalmak nélkül elképzelhetetlen egy F1-es hétvége - most például azt találgatjuk, létezhet-e az, hogy nem Vettel nyeri az Abu-Dzabi Nagydíjat.
nov. 11
2:48
Gólokkal kell emlékezni a Császárra! (Blikk)
Budapest - A Puskás stadion is elbúcsúzik Albert Flóriántól (†70). Az október 30-án elhunyt magyar futball-legenda számtalan felejthetetlen mérkőzést játszott az egykori Népstadionban, ahol péntek este a válogatott a Liechtenstein elleni barátságos mérkőzésen az ő emlékére játszik.
nov. 11
6:54
Loeb nyolcadszor vagy Hirvonen először (Behaviour)
Néhány kivételtől eltekintve mindig a Wales-rali a sportág világbajnokságában a záró esemény.
nov. 11
6:56
Ez az Euro nem értéktelenedik (Behaviour)
Magyar ember a pótselejtező kifejezéstől 1997 novembere óta összerezzen, mások ellenben most kerülnek igazán fölfokozott állapotba: ma odavágó, kedden visszavágó a 2012-es, lengyel-ukrán közös rendezés labdarúgó Európa-bajnokság play-off körében.
nov. 11
7:12
Togo: Emmanuel Adebayor másfél év után visszatér a válogatottba (She)
Visszatér a togói labdarúgó-válogatottba Emmanuel Adebayor, a csapat legnagyobb sztárja, aki még tavaly, az Afrika Kupán történt tragikus események után jelentette be, hogy nem kíván többé szerepelni a nemzeti csapatban.
nov. 11
7:14
NFL: az Oakland hét ponttal nyert a San Diego vendégeként (She)
A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának 10. fordulójában az Oakland Raiders hét ponttal nyert a San Diego Chargers vendégeként.
nov. 11
7:48
Bayern München: Lahm szerint közelítenek a Barcelona szintjéhez (She)
Philipp Lahm, a Bayern München labdarúgócsapatának kapitánya szerint a bajor alakulat közelít a Bajnokok Ligája-címvédő FC Barcelona szintjéhez.
nov. 11
7:50
Euro 2012: Franck Ribéry az aranyéremért megy a franciákkal az Eb-re (She)
Jövőre szeretné Európa-bajnoki győzelemig vezetni a francia labdarúgó-válogatottat Franck Ribéry, a Bayern München középpályása.
nov. 11
7:52
NHL: a Boston és a Chicago hat-hat gólja is győzelmet ért (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 34. játéknapján a címvédő Boston Bruins és a Chicago Blackhawks is hat-hat gólt lőtt, ezzel el is intézte ellenfelét. Előbbi hazai pályán az Edmonton Oilerst, a Chicago idegenben a Columbus Blue Jackets gárdáját.
nov. 11
8:06
Euro 2012: Ribéry az aranyéremért megy a franciákkal az Eb-re (She)
Jövőre szeretné Európa-bajnoki győzelemig vezetni a francia labdarúgó-válogatottat Franck Ribéry, a Bayern München középpályása.
nov. 11
8:08
Labdarúgás: Eb-pótselejtezők, pályán a magyarok, a hollandok és a németek - program (She)
Kifejezetten sűrűnek ígérkezik a pénteki, válogatott labdarúgó-mérkőzésekkel teletűzdelt nap. Mindenképpen a program élére kívánkozik a négy európai tétmeccs: a még versenyben lévő nyolc csapat az Eb-pótselejtező első mérkőzésén feszül egymásnak. Az Egervári Sándor szövetségi kapitány irányította magyar válogatott eközben felkészülési mérkőzésen fogadja Liechtensteint a Puskás Ferenc Stadionban, a…
nov. 11
8:10
Euro 2012: Cech minden edzésen részt vett, ma is ő védhet (She)
A hétvégén orrtörést szenvedő Petr Cech kész a bevetésre, minden bizonnyal ő kezd majd a cseh labdarúgó-válogatottban a Montenegró elleni Eb-pótselejtező mai, első felvonásán.
nov. 11
8:24
Jégkorong: az oroszok szétlövés után nyertek a finnek ellen (She)
Az orosz jégkorong-válogatott szétlövés után nyert a házigazda finn együttes ellen a 2011-es Karjala-kupa első fordulójában. Helsinkiben 11 244 néző látta, ahogy a kedvencek vesztesen hagyják el a terepet. A másik mérkőzésen a csehek jó hajrával (3–0-ra nyerték a záró harmadot) győztek Svédország ellen.
nov. 11
8:42
MLS: Beckham és Henry is tagja a szezon álomcsapatának (She)
Bár a nagydöntő még hátravan, az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) kihirdették a szezon legjobb csapatát.
nov. 11
8:42
Sorozatban negyedszer nyert a címvédő Boston Bruins - videó (Agroinform)
Sorozatban a negyedik győzelmét aratta a címvédő Boston Bruins az NHL legutóbbi játéknapján.
nov. 11
8:44
Jégkorong: a juniorok és az ifik is kikaptak a franciáktól (She)
A Szlovéniában túrázó magyar junior, illetve a Franciaországban játszó ifjúsági jégkorong-válogatott is kikapott felkészülési mérkőzésen a franciák korosztályos csapatától.
nov. 11
8:44
Jövőre Kínába is eljut az Indycar sorozat (Agroinform)
Jövő augusztusban a kínai Quingdao városában rendez versenyt az Indycar sorozat - jelentette be csütörtökön Randy Bernard, a sorozat főnöke.
nov. 11
9:00
Férfi kézilabda: megműtötték a Tatabánya védőspecialistájának orrát (She)
Orrtörést szenvedett a szerdai rangadón Szabó György, a Tatabánya férfi kézilabdacsapatának védőspecialistája, aki elmondta, csütörtökön megműtötték, és az orvosok szerint legalább négy-hat hét kihagyás vár rá.
nov. 11
9:00
Lionel Messi miatt igazolhat Liverpoolba David Villa (Agroinform)
Brit lapok arról számoltak be, hogy megromlott a két Barcelona-játékos kapcsolata, a Liverpool pedig szívesen látná a spanyol válogatott támadót.
nov. 11
9:18
A vak ausztrál emelőn ámult a közönség Párizsban (Agroinform)
Eredményei alapján vélhetően nem sokat foglalkoznánk Malek Chamounnal - az ausztrál súlyemelő azonban vakon indult el az ép sportolók világbajnokságán.
nov. 11
9:20
Vizsgálják Albert Flórián halálának körülményeit (Agroinform)
Az ÁNTSZ bekéri az Albert Flórián kórházi ellátásáról szóló betegdokumentációt a Semmelweis Egyetem Ér- és Szívsebészeti Klinikájáról, mivel az illetékes hatóságokhoz több olyan jelzés is érkezett, amely kérdéseket vetett fel hazánk egyetlen aranylabdás labdarúgójának ellátásával kapcsolatban - értesült a Magyar Nemzet.
nov. 11
9:36
Labdarúgás: vizsgálják Albert Flórián ellátását - sajtóhír (She)
Bekéri az Albert Flórián kórházi ellátásáról szóló betegdokumentációt az ÁNTSZ – írja a pénteki Magyar Nemzet.
nov. 11
9:38
Profi ökölvívás: összeszólalkozott Bradley és Casamayor (She)
Mivel a hétvégi profi ökölvívó gálán főszerepet kapó Manny Pacquiao és Juan Manuel Márquez meglehetősen visszafogottan szónokolt, Joel Casamayoron és Timothy Bradleyn volt a sor, hogy kicsit feldobja a gála utolsó sajtóeseményét. Ők aztán nem is maradtak adósok a show-val.
nov. 11
9:54
Vasas: három évre írt alá a Svájcot és Ciprust megjárt középpályás (She)
A Vasas labdarúgócsapata három éves szerződést kötött a 21 éves támadó középpályással, Kovács Dániellel. A játékos már hetek óta a Fáy utcában edz, így Marijan Vlak alaposan meggyőződhetett arról, hogy erősítést jelenthet az angyalföldieknek.
nov. 11
9:54
Woods vezet Sydneyben - két év után tornát nyerhet (Agroinform)
Magánéleti botránya kirobbanása ót nem nyert tornát Tiger Woods, az egykori világelső most Sydneyben a verseny felénél az élre állt.
nov. 11
9:56
Barcelona: José Mourinho talán a világ legjobb edzője - Guardiola (She)
A spanyol Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője, Pep Guardiola örül edzői sikersorozatának, és miközben a szezon végén távozni szeretne a Camp Nouból, nagy ellenlábasát, a portugál José Mourinhót dicsérte.
nov. 11
9:56
Räikkönen is megerősítette a lehetséges visszatérését (Agroinform)
A finn pilóta először szólalt meg visszatérésével kapcsolatban, szerinte megbeszéléseket folytatnak a Williamsszel, de még nincs semmilyen irányú megállapodás.
nov. 11
10:12
Atlétika: Paula Radcliffe maratoni világcsúcsát nem veszik el (She)
A Nemzetközi Atlétikai-szövetség változtatott augusztusi álláspontján, s úgy döntött, világcsúcs marad a jövőben is a brit Paula Radcliffe 2:15:25 órás maratoni eredménye.
nov. 11
10:12
Vizsgálják Albert Flórián halálának körülményeit (Metropol)
Bekéri az Albert Flórián kórházi ellátásáról szóló betegdokumentációt az ÁNTSZ. A Magyar Nemzet értesülései szerint az ÁNTSZ áttekinti, hogy milyen beavatkozást végeztek a focistán a halála előtti napokban. Az illetékes hatóságokhoz ugyanis több olyan jelzés érkezett, amely kérdéseket vet fel
nov. 11
10:12
José Mourinho talán a világ legjobb edzője - Guardiola (Agroinform)
A Barcelona trénere szerint a futballöltözőben eltöltött időszakból tapasztalatot nyerhet egy edző, de ahhoz, hogy jó edző váljon valakiből, ez nem szükséges.
nov. 11
10:14
Zalaegerszeg: a szlovének nem vállalták az utazást, nem lesz meccs (She)
Elmarad a labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg mára tervezett edzőmérkőzése a Nafta Lendava ellen. A szlovén klub játékosai nem vállalták az utazást, mert a vezetők többhavi járandóságukkal tartoznak.
nov. 11
10:16
Videó: Kevin Primeau sikerre vezetné hokisainkat, a fiatalítás nem kifogás (She)
Kevin Primeau debütálására készül a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitányaként. A kanadai szakember, aki a Sapa Fehérvár AV19 vezetőedzőjeként is tevékenykedik, megfiatalított kerettel vág neki a miskolci Négy Nemzet Tornának. A módosításokat javarészt kisebb sérülések vagy pihentetés miatt kellett végrehajtani, Palkovics Krisztián pedig visszavonult a nemzeti csapattól. Ahogy a kapitány…
nov. 11
10:30
Ferencváros: A csapat jó teljesítményt nyújtott Pécsen - Détári (She)
A Ferencváros szakmai igazgatója, Détári Lajos úgy véli, a 2–1-es vereség ellenére csapata jó teljesítményt nyújtott tegnap a Pécsi MFC elleni Ligakupa-meccsen.
nov. 11
10:30
Philipp Lahm szerint közelítenek a Barcához (Agroinform)
Philipp Lahm, a Bayern München labdarúgócsapatának kapitánya szerint a bajor alakulat közelít a Bajnokok Ligája-címvédő FC Barcelona szintjéhez.
nov. 11
10:48
Vízilabda Európa-kupa: a Szolnok a Kazannyal játszik az elődöntőért (She)
Újabb orosz ellenfelet kapott a Szolnok férfi vízilabdacsapata, amely az Európa-kupa negyeddöntőjében a Kazannyal küzdhet meg a továbbjutásért.
nov. 11
10:48
Cristiano Ronaldo bemutatott a bosnyák drukkereknek - fotó (Agroinform)
A portugál klasszist szidták és lézerezték a bosnyák válogatott drukkerei, ő pedig nem bírta tovább a szidalmakat.
nov. 11
10:50
U19: Adorján szerint bizonyították, hogy bárki ellen győzhetnek (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, az U19-es labdarúgó-válogatott meggyőző teljesítménnyel, többek között a portugálok elleni értékes döntetlennel jutott be az Európa-bajnoki selejtező elitkörébe. Adorján Krisztián szerint – aki a portugálok elleni, 3–3-ra végződött találkozón tizenegyesből volt eredményes – bizonyították, hogy bárki ellen lehet esélyük a győzelemre.
nov. 11
10:52
Kajak-kenu: Janics Natasa anyaként már 750-800 km-t evezett (She)
Szeptemberi szülését követően a Burgasz melletti Primorszkóban készül Dusev-Janics Natasa, akit a napokban meglátogatott edzője, Kovács László, a felnőtt szövetségi kapitány, Storcz Botond és Molnár Tamás gyúró is. A versenyző családja társaságában november végéig marad Bulgáriában, majd decembertől március végéig Portugáliában edzőtáborozik.
nov. 11
11:06
Élvezem az edzéseket, a gyorsaságom hiányzik - Douchev-Janics Natasa (Agroinform)
Szeptemberi szülését követően a Burgasz melletti Primorskóban készül Douchev-Janics Natasa, akit a napokban meglátogatott edzője, Kovács László és a felnőtt szövetségi kapitány, Storcz Botond is.
nov. 11
11:24
Videó: Kris Versteeg hason csúszva is gólt lőtt a Winnipegnek (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Winnipeg Jets elvérzett hazai pályán a Florida Panthersszel szemben. Az 5–2-es győzelemből a 25 éves Kris Versteeg három góllal vette ki részét. Harmadik találatát üres kapura szerezte, alig több, mint egy perccel a mérkőzés vége előtt. Ez önmagában még nem lenne nagy kunszt. Az viszont már inkább, hogy a lövés előtt két másodperccel a kanadai már a földön feküdt…
nov. 11
11:24
November végén döntenek a Győri ETO hároméves kizárása ügyében (Agroinform)
Az UEFA november 29-én, Nyonban dönt a Győri ETO fellebbezéséről, amelyet a nemzetközi kupákból való hároméves kizárása miatt nyújtott be a klub - írta pénteken a kisalfold.hu.
nov. 11
11:26
UEFA: november végén döntenek a Győri ETO hároméves kizárása ügyében (She)
Sajtóhírek szerint az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) november 29-én, Nyonban dönt a Győri ETO fellebbezéséről, amelyet a nemzetközi kupákból való hároméves kizárása miatt nyújtott be a klub.
nov. 11
11:28
Válogatott: Tőzsér és Feczesin is kezd - Egervári kihirdette csapatát (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor kihirdette a Liechtenstein elleni, ma 18 órakor kezdődő felkészülési mérkőzésen pályára lépő kezdőcsapatot.
nov. 11
11:42
Kerékpár: Szalontay Sándor új csúcsot hajtott Bécsben (She)
A KSI Schwinn-Csepel SE kerékpárversenyzője, Szalontay Sándor új magyar csúcsot hajtott a 200 méteres repülő időfutamban a Bécsben zajló Grand Prix Wienna elnevezésű versenyen.
nov. 11
11:42
Kádár, Tőzsér és Feczesin is kezdő Liechtenstein ellen (Agroinform)
Egervári Sándor kijelölte a ma esti Albert Flórián-emlékmérkőzésen pályára lépő kezdő tizenegyet.
nov. 11
12:00
Tőzsér is kezdő lesz a válogatottban (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor kihirdette kezdőcsapatát a Liechtenstein elleni péntek esti barátságos meccsre.
nov. 11
12:00
UEFA: november végén döntenek az ETO hároméves kizárása ügyében (She)
Sajtóhírek szerint az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) november 29-én, Nyonban dönt a Győri ETO fellebbezéséről, amelyet a nemzetközi kupákból való hároméves kizárása miatt nyújtott be a klub.

Keresés