2011. november 8. kedd

nov. 8
0:18
Játékossors: 15 éves belga tehetséget szerződtetett a Manchester United (She)
Bár többek között az Arsenal, a Chelsea, a Liverpool és az AC Milan is szerette volna megszerezni, a szupertehetségnek kikiáltott Andreas Hoelegbaum Pereira a Manchester United labdarúgócsapatát választotta.
nov. 8
0:36
Bundesliga: Felix Magath télen megerősítheti a Wolfsburgot (She)
Felix Magath, a német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Wolfsburg vezetőedzője engedélyt kapott arra, hogy a télen megerősítse a csapat keretét.
nov. 8
1:12
Futsal NB I: nyolc gólt szerzett Nagykátán a listavezető Aramis (She)
Továbbra is élen áll a Colorspectrum Aramis együttese, amely a futsal NB I 8. fordulójában 8–2-es győzelmet aratott Nagykátán.
nov. 8
1:12
Csatárínség - avagy Németh kell-e a válogatottnak? (Agroinform)
Rég esett meg, hogy valaki a magyar NB II-ből legyen válogatott kerettag, s bár Németh Krisztián tehetségét mindenki elismeri, csípőből sorolunk 5 játékost, akinek több helye lenne most a keretben.
nov. 8
1:16
Topligák 2.: a Depor megszakította a Murcia győzelmi szériáját (She)
A Deportivo La Coruna 0–0-t játszott a Real Murcia vendégeként a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának hétfői mérkőzésén.
nov. 8
5:42
Ökölvívás: elhunyt Joe Frazier, Muhammad Ali legendás ellenfele (She)
67 esztendős korában elhunyt a korábbi nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnok és amatőr olimpiai bajnok Joe Frazier. Az egykori kiváló sportolónál nemrégen diagnosztizáltak májrákot.
nov. 8
6:18
NFL: a Bears bírta jobban a philadelphiai rangadó hajráját (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 9. fordulójának hétfő esti rangadóján a Chicago Bears idegenben 30–24-re legyőzte a Philadelphia Eaglest, amely így már ötödik vereségét szenvedte el a szezonban.
nov. 8
6:20
Úszás: Thorpe két számban sem jutott döntőbe a pekingi vk-n (She)
Ian Thorpe, az ausztrálok olimpiai bajnoka visszatérése után két számban sem tudta kiharcolni a döntőbe jutást a pekingi úszó világkupa-futamon.
nov. 8
6:54
Elhunyt Joe Frazier (Infostart)
Hatvanhét éves korában elhunyt Joe Frazier korábbi nehézsúlyú amerikai ökölvívó világbajnok, aki korábban Muhammad Alival vívott legendás mérkőzéseivel beírta magát a sportág halhatatlanjai közé.
nov. 8
6:54
Játékossors: Thaiföldön köthet ki a Honvédtól elküldött szélső (She)
A thaiföldi Chonburi FC-ben folytathatja Karim Rouani, aki az előző szezonban még a Bp. Honvéd labdarúgócsapatának tagja volt.
nov. 8
6:54
Most megint a nőkön a sor (Behaviour)
Húsz játékost hívott meg a november 18. és 20. közötti szörényvári (Drobeta-Turnu Severin) nemzetközi tornára Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott norvég szövetségi kapitánya.
nov. 8
6:56
Kéziseink szenzációs szereplése Szerbiában (Behaviour)
A magyar férfi kézilabda-válogatott bravúros teljesítménnyel megnyerte a januári Európa-bajnokság helyszínén, Szerbiában rendezett Négy Nemzet Tornáját. Mocsai Lajos szövetségi kapitány együttese először a házigazdákat verte 32-25-re, majd a cseheket múlta felül 26-25-re, utolsó meccsén pedig már tornagyőztesként kapott ki 30-22-re Horvátországtól.
nov. 8
7:12
Atlétika: politikus lesz az olimpiai bajnok litván diszkoszvető (She)
Sportpolitikai tanácsadó lesz Virgilijus Alekna, a litvánok olimpiai, világ- és Európa-bajnok diszkoszvetője.
nov. 8
7:12
Új Albert-aréna - két év (Behaviour)
Néhány nappal azt követően, hogy híre kélt, a kormány mégiscsak pénzt áldoz a pusztuló Puskás Ferenc Stadion helyzetének megoldására - nem is keveset, állítólag 40 milliárd forintot -, tegnap a DigiSport Reggeli Start című műsorában Fürjes Balázs kormánybiztos azon vágyának adott hangot, miszerint az FTC labdarúgócsapata 2014 tavaszán már egy új, 22 ezer férőhelyes létesítményben vívhatja meg…
nov. 8
7:14
Premjer-liga: a CSZKA Moszkva idén már nem számíthat kulcsjátékosára (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokságban (Premjer-liga) szereplő CSZKA Moszkva vezetőedzője, Leonyid Szluckij elmondta, hogy csapata kulcsjátékosa, Zoran Tosics várhatóan már nem játszhat a szezonban.
nov. 8
7:30
Izrael: drasztikus válasz a sztrájkra - törölték a kosárbajnokságot (She)
A játékosok sztrájkja miatt törölték a női kosárlabda-bajnokságot Izraelben.
nov. 8
7:30
Madár visszavonul év végén (Metropol)
Erdei Zsolt profi ökölvívó nagy valószínűséggel visszavonul év végi amerikai meccse után.
nov. 8
7:32
Skócia: menesztették a Hibernian csapatának edzőjét (She)
A skót labdarúgó-bajnokságban szereplő Hibernian csapatának vezetősége menesztette Colin Calderwood vezetőedzőt.
nov. 8
7:48
NHL: kétszer két villámgól, avagy magára talált a bajnok Boston (She)
Kezd magára találni a Boston Bruins: az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) címvédője 6–2-re legyőzte a New York Islanderst a legutóbbi játéknapon, és elmozdult a Keleti főcsoport utolsó helyéről.
nov. 8
8:24
NB II: a REAC kapusa Izraelből és Törökországból kapott ajánlatot (She)
Szentpéteri Viktor, a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő REAC tapasztalt kapusa Izraelből és Törökországból kapott szerződési ajánlatot.
nov. 8
8:24
A MOB főtámogatója lett lapunk (Metropol)
Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke és Hivatal Péter, a Metropolt kiadó MTG Metro Gratis Kft. vezérigazgatója tegnap írta alá azt az együttműködési megállapodást, amely alapján lapunk a Magyar Olimpiai Csapat Gyémánt fokozatú főtámogatója és médiapartnere lett.
nov. 8
8:26
Kevin Primeau: „Ha akar, Palkovics bármikor visszatérhet” (Metropol)
Az áprilisi budapesti divízió I-es világbajnokság után először lép pályára a magyar jégkorong-válogatott. A péntektől vasárnapig tartó miskolci Négy Nemzet Tornáján mutatkozik be az új szövetségi kapitány, Kevin Primeau is.
nov. 8
8:42
Dánia: Christian Eriksent választották az év játékosának (She)
Az Ajax Amsterdamban futballozó Christian Eriksen lett Dániában az Év játékosa. A 19 éves játékmester a voksok 60 százalékát gyűjtötte be.
nov. 8
8:42
Berki Krisztián: „Hibátlan gyakorlattal jövőre nyerhetek” (Metropol)
A kétszeres világ- és ötszörös Európa-bajnok Berki Krisztián Pekingről még vitatható módon lemaradt, Londonba azonban a lólengés aranyesélyeseként utazhat el.
nov. 8
9:00
Mexikó: mindenki eladó az América futballcsapatánál (She)
Az összes játékosát átadólistára tette a mexikói América labdarúgócsapatának vezetősége.
nov. 8
9:00
Ismét az utolsó negyedben bukott el az Eagles - videó (Agroinform)
Az NFL 9. fordulójának utolsó mérkőzésén, a Monday Night Footballon a Chicago Bears idegenben győzte le a Philadelphia Eaglest 30-24-re.
nov. 8
9:02
Parasport: korábbi Formula-1-es versenyző kerekes székes diadala (She)
A korábbi Formula–1-es versenyző, a kétszeres Cart-bajnok (1997, 1998) Alex Zanardi nyerte meg a New York-i maratonit a kerekes székesek között.
nov. 8
9:02
Rendet tesznek a mexikói csapatnál, mindenkitől megszabadulnak (Agroinform)
Az összes játékosát átadólistára tette a mexikói América labdarúgócsapatának vezetősége a gyenge bajnoki szereplés után.
nov. 8
9:18
Videó: remek touchdownok és vicces bírói mozdulat az NFL-rangadón (She)
A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) 9. fordulójának hétfő esti rangadóján a Philadelphia Eagles hazai pályán szenvedett 30–24-es vereséget a Chicago Bears-től. Bár a Sasok a hajrában támadhattak a győzelemért, nem sikerült touchdownt szerezniük, így a Chicago nyert. Nézze meg a mérkőzés emlékezetes jeleneteit!
nov. 8
9:18
Elhunyt Muhammad Ali nagy ellenfele (Agroinform)
Hatvanhét éves korában elhunyt Joe Frazier olimpiai és profi világbajnok ökölvívó, Muhammad Ali korszakos ellenfele.
nov. 8
9:36
Triatlon: olimpiai kvótát szerzett a vk-negyedik Vanek Margit (She)
Vanek Margit az előkelő negyedik helyen végzett a triatlon Világkupa-sorozat kolumbiai versenyén, ezzel a kvalifikációs listán olimpiai indulást érő pozícióba jött fel.
nov. 8
9:36
Hatot lőtt a címvédő Boston az Islandersnek - videó (Agroinform)
A címvédő Boston, valamint a San Jose is győzött hazai pályán az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) hétfői játéknapján.
nov. 8
9:38
ETO: Könnyebb ellenfelet is el tudtam volna képzelni a DVTK-nál - Csertői (She)
Csertői Aurél, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO vezetőedzője a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének sorsolása kapcsán a klub hivatalos honlapjának elmondta, könnyebb ellenfelet is el tudott volna képzelni a Diósgyőrnél.
nov. 8
9:38
A román-holland vita miatt nem sikerült megállapodni a vb-selejtezők programjáról (Agroinform)
Berzi Sándor, az MLSZ alelnöke a hathárom.hu-nak mondta el véleményét a 2014-es vb-selejtező sorozat programjának egyeztetése során kialakult vitáról.
nov. 8
9:40
Politikus lesz az olimpiai bajnok litván diszkoszvető (Agroinform)
Sportpolitikai tanácsadó lesz Virgilijus Alekna, a litvánok olimpiai, világ- és Európa-bajnok diszkoszvetője.
nov. 8
9:42
65 esztendős Guus Hiddink, a világvándor sikeredző (Agroinform)
Kedden ünnepli 65. születésnapját a hollandok sztáredzője, aki jövőre ötödik válogatottjával vehet részt egy világversenyen.
nov. 8
9:54
Videó: a River Plate sztárja négyszer talált be, pazar sarkazással is sokkolt (She)
Egyelőre elégedettek lehetnek a River Plate labdarúgócsapatának szurkolói, ugyanis kedvenceik vezetik az argentin másodosztályt. Miután a „milliomosok” óriási meglepetésre kiestek az élvonalból az előző szezon végén, 2012-ben kötelező lesz visszajutniuk. A Primera B Nacionalban – amelyből az első kettő jut fel automatikusan – eddig tizenhárom bajnokin 26 pontot szereztek. Legutóbb a Gimnasia Jujuy…
nov. 8
9:54
Legendák nyomába léphet Räikkönen a Williamsnél (Agroinform)
Ha összejön a finn Jégember williamses szerződése, ő lehet a harmadik olyan F1-es versenyző, aki a McLaren-Ferrari-Williams tandem mindhárom tagjánál versenyzett. Na, de ki volt az első kettő?
nov. 8
9:56
Törölték a teljes női bajnokságot Izraelben (Agroinform)
A légiósok áradata miatt sztrájkba léptek az izraeli női kosarasok, és mivel nem sikerült megegyezni, a szövetség törölte a bajnokságot.
nov. 8
9:58
Seppi már az első körben búcsúztatta Davigyenkót (Agroinform)
Már az első fordulóban vereséget szenvedett Nyikolaj Davigyenko a 2 750 000 euró összdíjazású párizsi fedettpályás férfi tenisztornán.
nov. 8
10:12
Öregfiúk: Dragóner bemutatkozott, de az Újpest nyert az Albert-stadionban (She)
Az Újpest megőrizte a hibátlan mérlegét az öregfiúk-bajnokságban: a lila-fehérek a Ferencváros elleni rangadót nyerték meg tegnap este az Albert-stadionban.
nov. 8
10:14
Videó: nagy gólt emelt a kapuba a szerb védő - csak éppen a sajátjába (She)
A román labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának hétfő esti mérkőzésén az Európa-ligában is szereplő Vaslui 1–1-es döntetlent játszott a Gaz Metan Medias otthonában. A vendégek az első félidő lefújása előtti pillanatokban szereztek vezetést, amikor egy tizenhatoson belülre bejátszott labdába a medgyesiek szerb védője, Zsarko Markovics olyan szerencsétlenül ért bele, hogy az a kapuba hullott.
nov. 8
10:16
Vasas: fiatalokkal készülnek a DVSC elleni Ligakupa-meccsre (She)
A Vasas a DVSC-vel csap össze ma a labdarúgó Ligakupa E-csoportjában. A továbbjutásra már csak kevés eséllyel pályázó angyalföldieknél több fiatal futballista is szerepet kap majd az összecsapáson.
nov. 8
10:18
Euro 2012: újabb játékos esett ki a pótselejtezőre készülő írek keretéből (She)
Leon Best sem lesz ott az ír labdarúgó-válogatott Észtország elleni Európa-bajnoki pótselejtezőjén, mivel a felesége hamarosan megszüli az első gyermeküket.
nov. 8
10:30
Amerikának még nem hiányzik az NBA - Neked igen? (Agroinform)
Egy felmérés szerint az amerikaiak több mint háromnegyede egyelőre nem érzékeli, hogy hiányozna neki a kosárlabda-bajnokság.
nov. 8
10:48
NBA: az amerikaiaknak egyelőre nem hiányzik a bajnokság (She)
Egy frissen közzétett felmérés szerint az amerikaiak több mint háromnegyede egyelőre nem érzékeli, hogy hiányozna neki a profi  kosárlabda-bajnokság (NBA), amely a klubtulajdonosok és a játékos-szakszervezet vitája miatt nem kezdődött el november elején.
nov. 8
10:48
Elhunyt Muhammad Ali nagy ellenfele (Metropol)
Hatvanhét éves korában elhunyt Joe Frazier korábbi nehézsúlyú amerikai ökölvívó világbajnok.
nov. 8
10:50
Ökölvívás: Muhammad Ali mindig tisztelettel gondol Frazierre (She)
Az ökölvívóvilág nagyjai is megszólaltak a korábbi nehézsúlyú világbajnok, Joe Frazier halála kapcsán.
nov. 8
11:06
Ökölvívás: Balzsay maradandó halláskárosodást szenvedett - sajtóhír (She)
Bár Balzsay Károly legyőzte Ukrajnában Sztaniszlav Kastanovot, a magyar ökölvívó súlyos árat fizetett ezért a sikerért.
nov. 8
11:06
Balzsaynak beszakadt a dobhártyája (Metropol)
Még augusztusi mérkőzését követően maradandó halláskárosodást szenvedett Balzsay Károly, a Boksz Világszövetség (WBA) nagyközépsúlyú világbajnoka.

Keresés