2011. november 24. csütörtök

nov. 24
0:00
Női kosárlabda Euroliga: Hontiék és Ujhelyiék idegenben nyertek (She)
A török Galatasaray vendégeként nyert kiütéssel a spanyol Valencia a női kosárlabda Euroliga csoportkörének hetedik fordulójában. A vendégek magyar légiósát, Honti Katát nem nevezték a találkozóra.
nov. 24
0:00
A Leverkusen hátrányból fordítva győzte le a Chelsea-t - videó (Agroinform)
A Bayer Leverkusen hátrányból felállva, a hosszabbításban harcolta ki a győzelmet a Chelsea ellen a Bajnokok Ligája E-csoportjának találkozóján.
nov. 24
0:04
Férfi kosárlabda Euroliga: tovább menetel a CSZKA Moszkva (She)
Tovább menetel a férfi kosárlabda Euroligában az orosz CSZKA Moszkva, amely a sorozat csoportkörének hatodik fordulójában hazai pályán nyert 13 ponttal a litván Zalgiris Kaunas ellen, így tovább őrzi hibátlan mérlegét.
nov. 24
0:18
Férfi kosárlabda Euroliga: továbbra is menetel a CSZKA Moszkva (She)
Továbbra is menetel a férfi kosárlabda Euroligában az orosz CSZKA Moszkva, amely a sorozat csoportkörének hatodik fordulójában hazai pályán 13 ponttal nyert a litván Zalgiris Kaunas ellen, megőrizve hibátlan mérlegét.
nov. 24
0:36
BL: Xavi presztízsgyőzelemről beszél, a Milan-játékosok presztízsvereségről (She)
Fordulatos és kifejezetten színvonalas, elképesztő iramú találkozón nyert a spanyol Barcelona az olasz AC Milan vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában. Győzelmével a címvédő továbbra is veretlen, ráadásul már most biztos csoportgyőztesként várhatja a nyolcaddöntős sorsolást. Az olaszok a vereség ellenére sem elkeseredettek.
nov. 24
0:54
BL: Wenger szerint támadója felzárkózhat Messi és C. Ronaldo mellé (She)
Az Arsenal 2–1-re nyert a Borussia Dortmund ellen hazai pályán a labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának 5. fordulójában, ezzel megnyerte a kvartettet. Robin van Persie ismét lecsapott, majd besöpörte a dicséreteket.
nov. 24
2:42
Futballistáknak tilos a fogadás! (Blikk)
Budapest — A honi fociklubok irányítói és a tulajdonosok harcot indítottak a bundázók ellen. A labdarúgó-szövetség fegyelmi szabályzata már évek óta tiltja, hogy a futballisták sportfogadásban vegyenek részt, ám a hazai bundabotrány kirobbanása után a vezetők is felemelték a hangjukat: szinte mindenki megtiltotta a játékosainak, hogy pénzt tegyenek meccsekre
nov. 24
6:36
Djokovics: túl a csúcson? (Behaviour)
Az idei esztendő kimagaslóan legjobb teniszezője, Novak Djokovics mintha kezdene fásulni az év vége felé. A teste nem bírja a sorozatos terhelést, sorra adta fel a meccseit. Sokan azt mondták, a világbajnokságra összeszedi magát. Nos, egyelőre igazuk van, ám kínkeservesen tudta legyőzni a cseh Berdychet.
nov. 24
6:38
Federer lemosta a pályáról Nadalt (Behaviour)
A londoni 5,93 millió euró összdíjazású ATP világbajnokságon már a csoportmeccsek alatt összecsapott egymással a jelenkor két legendás teniszezője, Roger Federer és Rafael Nadal. A két volt világelső 26. - és egyben legegyoldalúbb - csatáját alig egy óra leforgása alatt 6:3, 6:0-ra nyerte a svájci szupersztár, aki így is csak 17-9-re szépített kettejük különpárharcában.
nov. 24
6:40
És Böhn (az) edzője a Győrnek... (Behaviour)
A Győr női kézilabdacsapatának elnöksége tegnap délután - amint az már szinte minden médiumban, többek között a Népszavában is korábban megjelent - Karl Erik Böhnt, a magyar válogatott szövetségi kapitányát bízta meg a vezetőedzői feladatok ellátásával. A szakember szerződése május végéig szól, és a Bajnokok Ligája megnyerését várják tőle.
nov. 24
6:54
Monaco: orosz milliárdos és Djorkaeff lehet a klub megmentője (She)
Dmitrij Ribolovlev orosz milliárdos, valamint a világ- és Európa-bajnok Youri Djorkaeff mentheti meg a szebb napokat látott Monaco labdarúgócsapatát. A dúsgazdag iparmágnás francia lapértesülés szerint az idén 200 millió eurót utal át a második liga utolsó helyén szerénykedő klubnak, amely így már a januári átigazolási időszakban erősíthet.
nov. 24
6:54
Robert Kubica mégsem tér vissza 2012-ben (Behaviour)
Noha hetekkel ezelőtt még nagy örömmel jelentették be, hogy Robert Kubica januárban már visszatérhet, és képes lesz F1-es autót vezetni, így a csapata, a Lotus Renault már-már csak arra figyelt, hogy jövőre ki legyen a lengyel pilóta csapattársa.
nov. 24
6:56
NFL: a Denverből menesztett Kyle Orton a Kansas Citynél kötött ki (She)
A kedden Denverből elbocsátott Kyle Orton irányítóval erősített az NFL-ben szereplő Kansas City Chiefs, amely kézsérülés miatt az idény végéig elveszítette első számú irányítóját, Matt Casselt, a csereirányító Tyler Palko vezérletével pedig hétfőn 34–3-as vereséget szenvedett a New England ellen.
nov. 24
7:12
BL: a Marseille-ben parádézó Megyeri egyre erősebbnek érzi magát (She)
A Bajnokok Ligája szerdai játéknapján a Marseille otthonában aratott 1–0-s Olympiakosz-győzelem egyik fő letéteményese, a bravúrjaival kapuját hibátlanul őrző Megyeri Balázs szerényen nyilatkozott saját teljesítményéről, és inkább a csapatát magasztalta.
nov. 24
7:14
NHL: Crosby második meccse rémes volt, otthon kapott ki a Penguins (She)
A St. Louis Blues hosszabbításban legyőzte a Pittsburgh Penguinst az észak-amerikai profi hokiliga legutóbbi játéknapján, így megszakadt a Pingvinek hatmérkőzéses hazai győzelmi sorozata. A 10 hónapos kihagyása után második mérkőzését játszó, az elsőn remeklő Sidney Crosby ezúttal pontot sem jegyzett. Idegenben nyert a tavaly nagydöntőt játszó Boston és Vancouver, míg a ligaelső Minnesota hazai…
nov. 24
7:48
Anzsi: Hiddink ügynöke szerint az edző nyitott a megállapodásra (She)
Ügynöke szerint sem elképzelhetetlen, hogy Guus Hiddink hamarosan a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató orosz élvonalbeli Anzsi Mahacskala edzője lesz.
nov. 24
8:06
Felipe Massa szerint 2012-ben végig a élen lesznek (Agroinform)
Felipe Massa, a Forma-1-es Ferrari bazil pilótája kiváló szereplést vár magától a 2012-es világbajnokságon, ami biztosítaná, hogy meghosszabbítsák a szerződését az olasz istállóval.
nov. 24
8:42
Videó: így parádézott Megyeri Marseille-ben, kapott gól nélkül zárt (She)
Mint arról beszámoltunk, az F-csoportban az Olympiakosz a remekül védő Megyeri Balázzsal a kapujában 1–0-ra nyert Marseille-ben, így megőrizte továbbjutási esélyét. Tekintse meg a fiatal magyar kapus parádéját!
nov. 24
8:42
Orosz milliárdos és Youri Djorkaeff mentheti meg az AS Monacót (Agroinform)
Dmitrij Ribolovlev orosz milliárdos, valamint a világ- és Európa-bajnok Youri Djorkaeff mentheti meg a szebb napokat látott AS Monaco labdarúgócsapatát.
nov. 24
8:44
BL: Ez katasztrófa, néha azt sem tudtuk, mit tegyünk - Tőzsér (She)
Tőzsér Dániel, a belga bajnok Genk magyar csapatkapitánya katasztrófáról beszélt csapata 7–0-s valenciai Bajnokok Ligája-veresége után.
nov. 24
8:44
A Barcelona még mindig a legjobb a világon - Allegri (Agroinform)
Josep Guardiola a Real Madrid elleni rangadó miatt örült annak, hogy az AC Milan otthonában 3-2-re tudott nyerni a címvédő Barcelona.
nov. 24
9:00
A felelősség az enyém, negatív spirálban vagyunk - Villas-Boas (Agroinform)
Nagy bajba kerülhet a Chelsea, amely 2-1-es vereséget szenvedett a Bayer Leverkusen otthonában, így sorsdöntő mérkőzés vár rá a Valencia ellen.
nov. 24
9:18
Videó: így parádézott a kapott gól nélkül záró Megyeri Marseille-ben (She)
Mint arról beszámoltunk, az F-csoportban az Olympiakosz a remekül védő Megyeri Balázzsal a kapujában 1–0-ra nyert Marseille-ben, így megőrizte továbbjutási esélyét. Tekintse meg a fiatal magyar kapus parádéját!
nov. 24
9:20
BL: A gólok bejárják a világot, azt hiszik, ilyen rosszak vagyunk - Köteles (She)
A belga lapok értékelése szerint Köteles László annak ellenére jól védett csapata, a Genk Valencia elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésén, hogy a spanyolok 7–0-ra legyőzték a belga bajnokot. Belga szakvélemények szerint a 27 éves magyar kapus mentette meg attól a csapatot, hogy két számjegyű legyen a csapatok közötti különbség. Tőzsér Dániel csapattársát azonban ez nem vigasztalja.
nov. 24
9:22
Videó: nem védelem, támadófal kell a Green Bay Packersnek (She)
A Budapest Wolves játékosa, Iványi Márton Dávid tekintett vissza az elmúlt NFL-játékhétre, és a legérdekesebb pillanatok közül szemezgetett az NSO Tv kamerája előtt.
nov. 24
9:36
Arsenal: „Nem Van Persie a legfontosabb játékos, hanem Szczesny” (She)
Miközben az Arsenal játékosainak és szurkolóinak többsége abban reménykedik, hogy a szerdai BL-játéknapon a Dortmund elleni 2–1-es győzelem során csapata két gólját megszerző Robin van Persie januárban nem hagyja el a londoni csapatot, és az idény végéig egészséges is marad, a klub legendája, Bob Wilson úgy véli, nem is a holland csatár az „ágyúsok” legfontosabb csapattagja.
nov. 24
9:36
Már tíznél tart a címvédő (Agroinform)
A Boston Bruins két gólos hátrányból felállva nyert a Buffalo Sabres otthonában, és immáron 10 mérkőzés óta nem talált legyőzőre.
nov. 24
9:38
Videó: Messi megtorpant a büntető előtt, sárga lapot kapott érte (She)
Mint beszámoltunk róla, fordulatos és kifejezetten színvonalas, elképesztő iramú találkozón nyert a spanyol Barcelona az olasz AC Milan vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában. A meccs 31. percében Lionel Messi megtorpant a büntető előtt, Wolfgang Stark játékvezető pedig sárga lapot adott neki emiatt.
nov. 24
9:54
Telibe lőtte a bírót az APOEL játékosa - videó (Agroinform)
Bravúros teljesítménnyel továbbjutott Bajnokok Ligája csoportjából az APOEL Nicosia együttese, amelynek a védői arra rúgták a labdát, amerre álltak, néha a bíróba is.
nov. 24
10:12
Dortmund: a cipővel arcon talált Bender Londonban maradt műtét miatt (She)
Nem utazhatott vissza Dortmundba csapattársaival Sven Bender, a Borussia 22 éves középpályása, akit csütörtök délelőtt megműtenek Londonban, miután az Arsenal ellen 2–1-re elveszített BL-mérkőzés 20. percében Thomas Vermaelen lerepülő cipője arcon találta, és eltört az állkapcsa.
nov. 24
10:12
Borzasztó volt, nehezen emésztem meg - Köteles László (Agroinform)
A Valencia elleni katasztrofális 7-0-s vereség után Tőzsér Dániel és Köteles László is nehezen tért magához.
nov. 24
10:14
Diósgyőr: szívproblémája miatt nem edzhet a kameruni támadó (She)
George Menougong, a DVTK labdarúgó-csapatának kameruni csatára hetek óta nem lépett pályára, és az edzéseken sem vett részt szívproblémája miatt – azt csak a későbbi vizsgálatok fogják kideríteni, hogy a szívnagyobbodás milyen kihatással lesz a pályafutására.
nov. 24
10:30
A követekző szezontól bevezethetik a gólvonal-technológiát (Agroinform)
Az Angol Labdarúgó Szövetség titkára, Alex Horne a BBC-nek elmondta, a rendszer még tesztelés alatt van, amennyiben bevetik, a futball szabályait is át kell alakítani kissé.
nov. 24
10:48
A hallgatás ára, avagy miért kellett Szivicsnek mennie Kecskemétről? (Agroinform)
A hathárom.hu utánajárt annak, mi vezethetett oda, hogy az előző szezonban Magyar Kupát nyerő szerb sikeredzőnek idő előtt kellett felállnia a kecskeméti kispadról.
nov. 24
10:50
Most már az ifjak is csúszhatnak a jégkatlanban (Agroinform)
A közelgő innsbrucki ifjúsági olimpia miatt a nemzetközi szövetség csökkentette a versenyzők minimális életkorára vonatkozó előírásokat.
nov. 24
11:06
Tour de France: jövőre először látogat el a mezőny Korzikára (She)
Csütörtökön hivatalosan bejelentették, hogy a 2012-es Tour de France rajtjára Korzikán kerül sor.
nov. 24
11:06
Lékó Péter célja a legjobb 10 közé visszakerülni jövőre (Agroinform)
A magyar nagymesternek fontos feladat a papíron gyengébb ellenfelek elleni harcmodor megtanulása lesz jövőre.
nov. 24
11:08
Primera División: a 61. perctől folytatják a Granada-Mallorca meccset (She)
A 61. perctől folytatódni fog a vasárnap félbeszakadó Granada–Mallorca spanyol élvonalbeli  labdarúgó-mérkőzés.
nov. 24
11:24
Tour de France: 2013-ban először látogat el a mezőny Korzikára (She)
Csütörtökön hivatalosan bejelentették, hogy a 2013-as Tour de France rajtjára Korzikán kerül sor.
nov. 24
11:24
Marija Sarapova Lewis Hamilton fölé nőtt - fotó (Agroinform)
A Tag Heuer nevű világcég egyik rendezvényén állt össze egy fotóra Marija Sarapova orosz teniszezőnő és a Mclaren Mercedes brit pilótája, Lewis Hamilton.
nov. 24
11:26
FIFA: Még mindig mindenki rasszistának hisz - Joseph Blatter (She)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke szerdán az Ázsiai Labdarúgó-szövetség (AFC) malajziai központjában azt mondta, a továbbiakban nem kíván foglalkozni a körülötte kevert „rasszista botránnyal”.
nov. 24
11:26
A Bundesligában szárnyaló Kiel a szponzori piacon is szerencsés (Agroinform)
Sportszakmai és gazdasági értelemben is szárnyal a Bundesligában a THW Kiel, amely új, tehetős szponzort talált magának.
nov. 24
11:28
Premier League: a következő idényben már működhet a gólvonaltechnika (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szabályalkotó testülete (IFAB) várhatóan 2012 júliusában hoz döntést a gólvonaltechnika alkalmazásáról – ha az IFAB megszavazza a technika bevezetését, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) következő idényében már alkalmazhatják is a rendszert.
nov. 24
11:30
Videó: bíróbaki Milánóban, Nesta kapott sárgát Aquilani helyett (She)
Ki kellett volna állítani Alberto Aquilanit az AC Milan–Barcelona találkozón (2–3). Már, ha az olasz egyáltalán szabálytalan volt Xavival szemben. Wolfgang Stark ugyanis büntetőt ítélt a Barca javára, de a sárga lapot Alessandro Nestának mutatta fel (Aquilaninak volt már figyelmeztetése). A játékvezető aztán végül újrarúgatta Messivel a büntetőt.
nov. 24
11:42
Állkapocscsonttörést szenvedett a dortmundi Bender - videó (Agroinform)
Állkapocscsonttörést szenvedett Sven Bender, a Borussia Dortmund labdarúgója az Arsenal elleni, szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
nov. 24
11:44
Íme, a brazil válogatott új meze - fotó (Agroinform)
A Nike bemutatta a brazil labdarúgó-válogatott 2012-es hazai mezét. A sárga dresszen az ujjakon és a galléron zöld csíkok láthatók, bal oldalon pedig a nemzeti csapat címere, rajta a világbajnoki címeket jelölő öt csillag.
nov. 24
12:00
Roma: Gago az utolsó pillanatban döntött a „farkasok” mellett (She)
Fernando Gagót a nyári átigazolási időszak utolsó napján vette kölcsön a Roma labdarúgócsapata a Real Madridtól. Az argentin középpályás nem bánta meg, hogy elfogadta a „farkasok” hívását.
nov. 24
12:00
Tour de France: Korzikán lesz a rajt 2013-ban (Metropol)
Korzikán kezdődik a 2013-as Tour de France kerékpáros körverseny. A rendező cég, az Amaury Sport Organisation csütörtöki bejelentése szerint a részleteket a hivatalos bemutató alkalmával, december 6-án közlik majd Ajaccióban.
nov. 24
12:18
Videó: tanítani való mozdulattal fejelt gólt a kapus az utolsó percben! (She)
Kolumbiában, a Santa Fe–Millonarios találkozón (1–0) Camilo Vargas kapus döntötte el a meccset. A ráadásban egy szöglethez előrehúzódott, majd csatárokat idéző mozdulattal fejelt a kolléga kapujába!
nov. 24
12:18
A Vasas tulajdonosa gyanús őszi meccsek után vizsgálódik (Agroinform)
Faragó Attila felkért egy külsős szakértői bizottságot, hogy nézze végig a Vasas őszi mérkőzéseit.

Keresés