2011. május 1. vasárnap

máj. 1
0:12
Primera División: La Corunában három ponthoz jutott az Atlético (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 34. fordulójában mindhárom pontot elhozta La Corunából, a Deportivo otthonából az Atlético Madrid.
máj. 1
0:30
Tenisz: Szávay nyert Pironkova ellen Madridban, jöhet Cibulková (She)
A Madridban zajló, 3.5 millió dollár összdíjazású WTA-torna első fordulójában Szávay Ágnes háromszettes mérkőzésen nyert a bolgár Cvetana Pironkova ellen. A magyar teniszezőnő ellenfele a második fordulóban az a szlovák Dominika Cibulková lesz, aki elsőre a 12. helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecovát gyűrte le két nagyon sima szettben.
máj. 1
0:48
Agüero a hajrában döntött La Corunában - videó (Agroinform)
Az Atlético Madrid a hajrában szerzett gólla szerezte meg a három pontot la Corunában, így az ötödik helyre jött fel a spanyol bajnokságban.
máj. 1
1:06
Labdarúgás: a Besiktas nyerte a Galata elleni derbit, győzött a Sporting (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában a Besiktas hazai környezetben két góllal nyerte meg a Galatasaray elleni derbit. Amelynek jelenleg inkább csak hagyományai vannak, tekintve, hogy a győztes az ötödik, a vesztes a 13. helyen áll a tabellán, múltjukhoz méltatlan pozícióban.
máj. 1
1:10
Kézilabda: német-francia döntő lesz a KEK-ben, Ck-fináléban a Koper (She)
A német Gummersbach és a francia Tremblay játssza majd egymással a férfi kézilabda KEK-döntőt, miután előbbiek simán, két győzelemmel jutottak túl az elődöntőből, utóbbiak viszont csak több idegenben lőtt góljuknak köszönhetően.
máj. 1
7:06
Jégkorong-vb: Marián Hossa csatlakozik a szlovák csapathoz (She)
Marián Hossa csatlakozik a szlovák válogatotthoz a hazai jégkorong-világbajnokságon, miután az észak-amerikai profi ligában (NHL) szereplő csapata, a Chicago Blackhawks címvédőként kiesett a rájátszásból.
máj. 1
7:08
Tenisz: Nadal szerint Djokovics könnyedén világelső lehet (She)
A világelső Rafael Nadal szerint könnyen elképzelhető, hogy néhány hónapon belül Novak Djokovics lesz a tenisz világranglista éllovasa.
máj. 1
7:24
NHL: a Nashville maratoni csatában győzött a Vancouver ellen (She)
A Nashville Predators a második hosszabbításban győzött 2–1-re a Vancouver Canucks ellen idegenben az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) Nyugati főcsoportjának elődöntőjében. A két csapat párharca így 1–1-re áll. A Boston Bruins is idegenben nyert: a Flyerst verte meg 7–3-ra Philadelphiában a két együttes elő találkozóján.
máj. 1
7:42
Argentína: az Estudiantes négy gólt kapott a listavezetőtől otthon (She)
Az Estudiantes 4–0-ra kikapott a listavezető Vélez Sarsfieldtól hazai pályán az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. A hazaiak a 61. percben, 0–2-s állásnál emberhátrányba kerültek, ráadásul a vendégek büntetőhöz is jutottak, amellyel eldőlt a találkozó.
máj. 1
8:36
FIFA: Dél-Amerika Blattert támogatja az elnöki székért folyó küzdelemben (She)
A Dél-amerikai Labdarúgó Szövetség (CONMEBOL) egységesen Joseph Blattert támogatja a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöki posztjáért folyó küzdelemben.
máj. 1
8:36
Kétszeres olimpiai bajnok az amerikai csapat élén (Agroinform)
Egy kétszeres olimpiai bajnok tornász, Peter Vidmar vezeti majd az amerikai sportoló küldöttséget a jövő nyári londoni olimpián.
máj. 1
8:54
Brazília: Neymarék idegenben búcsúztatták Rivaldóékat az elődöntőben (She)
A Santos 2–0-ra megverte idegenben a Sao Paulót a Sau Paulo állami (paulista) bajnokság elődöntőjében.
máj. 1
8:54
Szávay maratoni csatában győzött a nyitó fordulóban (Agroinform)
A magyar teniszező három játszmában győzött a bolgár Cvetana Pironkova ellen a madridi tenisztorna női versenyén.
máj. 1
9:12
Szávay maratoni csatában győzött Madridban (Metropol)
Szávay Ágnes három játszmában győzött a bolgár Cvetana Pironkova ellen vasárnapra virradóra, a salakpályás madridi tenisztorna 4,5 millió euró összdíjazású női versenyének első fordulójában.
máj. 1
9:12
Dél-Amerika Blattert támogatja (Agroinform)
A CONMEBOL egységesen Joseph Blattert támogatja a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöki posztjáért folyó küzdelemben.
máj. 1
9:14
A címvédő győzelemmel kezdett - videó (Agroinform)
A címvédő cseh válogatott Lettország ellen győzött a Szlovákiában zajló jégkorong világbajnokságon, a svédek viszont meglepetésre kikaptak Norvégiától.
máj. 1
9:30
Bundesliga: A Dortmund igazán megérdemelte ezt a címet - Löw (She)
Joachim Löw, a német válogatott szövetségi kapitánya gratulált a Dortmund bajnoki címéhez, és a szakember örül, hogy kollégája, Jürgen Klopp sikerre vezette a Borussiát.
máj. 1
9:30
Pihenőt kap a német csodakapus (Agroinform)
Pihenőt kap a német válogatott kapusa, Dennis Endras, aki vasárnap este nem véd a házigazda Szlovákia ellen.
máj. 1
9:48
Maratoni csatában nyert a Nashville, győzelemmel kezdett a Boston (Agroinform)
A Nashville idegenben, kétszeri hosszabbítás után nyert a Vancouver ellen az NHL rájátszásának főcsoport-elődöntőjében.
máj. 1
10:06
Videó: elképesztően nagy gól 40 méterről a mexikói bajnokságban (She)
Walter Ayovi alighanem élete egyik legszebb gólját lőtte a mexikói bajnokságban lejátszott Guadalajara Chivas–Monterrey (2–3) találkozón. A vendégek játékosa 40 méterről talált a hálóba, ráadásul a 91. percben. Ez a gól döntött a Monterrey javára.
máj. 1
10:06
Örülök, hogy nyomás nehezedik a Manchesterre - Carlo Ancelotti (Agroinform)
A Chelsea trénere szerint a Tottenham elleni győzelmük miatt Ferguson csapata győzelmi kényszerrel lép pályára az Arsenal ellen.
máj. 1
10:08
Bemutatták a világbajnokság hivatalos labdáját - videó (Agroinform)
Pénteken Aucklandben hivatalosan is bemutatták az idei rögbi-világbajnokság új labdáját, amelyet ezúttal is a Gilbert cég készített el.
máj. 1
10:24
Két NHL veteránnal erősödik a szlovák csapat (Agroinform)
Két igazi sztárjátékossal erősödik meg a szlovák válogatott világbajnoki kerete. Michal Handzus és Marián Hossa is csatlakozik a csapathoz.
máj. 1
10:26
Djokovics könnyedén világelső lehet - Rafael Nadal (Agroinform)
A világelső szerint könnyen elképzelhető, hogy néhány hónapon belül Novak Djokovics lesz a tenisz világranglista éllovasa.
máj. 1
10:42
Vitorlázás: ezüstérmes lett a Wossala, Vezér, Németh hármas a soling-vb-n (She)
A Magyar Vitorlásszövetség beszámolója szerint szoros versenyben, az utolsó futamban néhány méteren múlt, hogy Wossala György, Vezér Károly és Németh Péter alkotta magyar csapat „csak” a második lett a németországi Chiemseen rendezett soling-világbajnokságon.
máj. 1
11:00
Videó: Juninho újra lecsapott, óriási gólt lőtt szabadrúgásból (She)
Juninho Pernambucano ismét megcsillogtatta kivételes rúgótechnikáját az al-Garafában az al-Arabi ellen a Heir Apparent Cup döntőjében. A 76. percben a brazil zseni nagyszerű gól lőtt szabadrúgásból, hozzásegítve csapatát a kupa elnyeréséhez. A meccset 2–0-ra nyerte meg az al-Garafa.
máj. 1
11:18
Fontos leckét tanított meg nekünk a Sociedad - Josep Guardiola (Agroinform)
A Barcelona bár vezetett, mégis 2-1-es vereséget szenvedett a Real Sociedadtól a Primera División 34. fordulójában.
máj. 1
11:36
Frings 400. meccse a német bajnokságban (Agroinform)
Különleges jubileumhoz érkezett Torsten Frings, aki 400. mérkőzését játszotta a Bundesligában.
máj. 1
11:54
Ilyen sem volt még idén: kikapott a Madrid és a Barcelona is (Infostart)
A Pintér Ádámot is foglalkoztató Real Zaragoza idegenben 3-2-re legyőzte a Bajnokok Ligájában elődöntős Real Madridot a spanyol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
máj. 1
11:54
Tenisz: Szávaynak mindene fáj, de már készül Cibulková ellen (She)
Szávay Ágnes, aki maratoni csatában nyert a bolgár Cvetana Pironkova ellen szombat éjjel a madridi WTA-tornán, elmondta, nagyon elfáradt, de bízik benne, hogy a szlovák Dominika Cibulková elleni hétfői meccsre már harcra kész lesz.
máj. 1
12:12
Vitorlázás: Berecz és Gádorfalvi bejutott az arany csoportba (She)
Két magyar, a laser standardben induló Berecz Zsombor és az RSX szörfben versenyző Gádorfalvi Áron is bejutott a legjobbakat felvonultató arany csoportba a selejtezőből a franciaországi Hyeres-ben a világkupa negyedik állomásán.
máj. 1
12:12
61 év után első ízben győzte le Norvégia Svédországot a jégkorong VB-n (Behaviour)
A szlovákiai jégkorong világbajnokság csoportmérkőzéseinek első körében a csehek a harmadik harmadban csikarták ki a győzelmet a kétszer is vezetést szerző Lettország ellen, végül 4:2 lett az eredmény; Norvégia 1:3-ról egyenlített, és a gól nélküli hosszabbítás után a büntetőkkel nyerni is tudott a svédek ellen - ez első ízben fordult elő a két csapat világbajnoki történetében.
máj. 1
12:12
A szurkolók beözönlöttek a pályára és megdobálták a VIP-páholyt (Agroinform)
Az AEK Athén drukkerei nem várták meg a 3-0-ra menyert mérkőzés lefújását, berohantak a pályára és dobálták az ellenfél vezetőit.
máj. 1
12:30
Videó: Szabics Imre zseniális gólt szerzett a Mattersburg ellen (She)
Nagyszerű egyéni megmozdulás után lőtt gólt Szabics Imre a Sturm Grazban a Mattersburg ellen 4–0-ra megnyert mérkőzésen. A magyar támadó csapat harmadik gólját szerezte, nem akármilyen megmozdulás után.
máj. 1
12:30
Második helyen végzett a Soling-világbajnokságon a magyar egység (Behaviour)
Szoros versenyben, az utolsó futamban néhány méteren múlt, hogy a Wossala-Vezér-Németh összeállítású magyar csapat, az Audi Ramada Balaton Team "csak" második helyen végzett a németországi Chiemseen rendezett Soling Világbajnokságon.
máj. 1
12:30
Szávay Cibulkovával játszik hétfőn (Agroinform)
Szávay a következő körben a szlovák Dominika Cibulkovával találkozik a salakpályás madridi tenisztorna női versenyén.
máj. 1
12:32
Labdarúgás: az MU az Arsenalhoz, a DVSC az FTC-hez látogat - program (She)
A labdarúgó NB I 26. fordulójának záró mérkőzésén a címvédő DVSC-Teva a dobogós helyezésért küzdő Ferencvároshoz látogat. Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 35. fordulójában a listavezető Manchester United a harmadik helyezett Arsenal vendége lesz, s ha nyer, az „ágyúsok” már biztosan nem szerezhetnek bajnoki címet.
máj. 1
13:06
A dobogó a cél, nyerni akarunk - Maróti Béla (Agroinform)
A Monicomp Liga 26. fordulójának zárómérkőzésén a Ferencváros fogadja a Debrecent.
máj. 1
13:24
BL: a Mourinho játékosát tavaly a Camp Nouban kiállító bíró vezeti a Barca-Realt (She)
Elképzelhető, hogy a Real Madridot irányító José Mourinhónak a Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján is meggyűlik a baja a játékvezetővel: a belga Frank De Bleeckere vezeti ugyanis a keddi Barcelona–Real Madrid találkozót, aki egy évvel ezelőtt kiállította Thiago Mottát a Camp Nouban a BL ugyanezen szakaszában, amikor még a portugál tréner ült az Inter kispadján.
máj. 1
13:24
Szabics Imre újabb parádés gólja (Agroinform)
A magyar csatár ezúttal a Mattersburg kapuját vette be egy fantasztikus lövőcsel után az osztrák Bundesliga 31. fordulójában.
máj. 1
13:26
Schalke: Neuer maradna a Bundesligában, Schweinsteiger szívesen látná (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Schalke kapusa, Manuel Neuer a Sky Germanynek adott interjúban elmondta, hogy továbbra is Németországban szeretné folytatni pályafutását. Mint arról korábban beszámoltunk, a 25 éves kapus iránt a rekordbajnok Bayern München élénk érdeklődést mutat, illetve több külföldi topcsapat is kiszemelte, köztük a Manchester United is.
máj. 1
13:42
MotoGP: Bradl második versenyét nyerte meg az idén, Iannone bukott (She)
Stefan Bradl nyerte meg a Portugál Nagydíjat a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2 kategóriájában, megelőzve a spanyol Julián Simónt és a japán Takahasi Jukit. A német motoros második versenyét nyerte meg az idén, miután Katarban is diadalmaskodott.
máj. 1
13:42
Négy magyar arany a második napon Antwerpenben (Metropol)
A pénteki nyitónapon gyűjtött hat arany- és egy bronzérem után a szombat esti döntőkben négy első helyet szereztek a magyar úszók a belga nyílt bajnokságon, Antwerpenben.
máj. 1
13:44
Úszás: négy magyar első hely a második napon Antwerpenben (She)
A pénteki nyitó napon gyűjtött hat arany- és egy bronzérem után a szombat esti döntőkben négy első helyet szereztek a magyar úszók a belga nyílt bajnokságon Antwerpenben.
máj. 1
14:00
Négy magyar úszóelsőség a második napon Antwerpenben (Agroinform)
A pénteki nyitónap után a szombat esti döntőkben négy első helyet szereztek a magyar úszók a belga nyílt bajnokságon.
máj. 1
14:36
San Marino: a Juvenesé lett az aranyérem a „vigaszdöntőben” (She)
A 2000-ben két klub fúziójával megalakult AC Juvenes-Dogana lett a 2010–11-es labdarúgó San Marinó-i Kupa győztese, miután a sorozat döntőjében fölényesen, 4–1-re legyőzte az SS Virtus együttesét.
máj. 1
14:54
BL: az UEFA fegyelmi bizottsága már holnap tárgyalhat Mourinhóékról (She)
A madridi As napilap értesülései szerint az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága úgy döntött, hogy előrehozza az ülését, és már holnap megtárgyalja a Real Madrid–Barcelona Bajnokok Ligája-elődöntőn történteket.
máj. 1
15:12
Győzött a Liverpool (Infostart)
A Liverpool hazai pályán háromgólos győzelmet aratott a Newcastle United felett vasárnap az angol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában.
máj. 1
15:12
PL: könnyed Pool-siker a Newcastle ellen, ikszelt a Birmingham (She)
A Liverpool könnyed, 3–0-s győzelmet aratott hazai pályán a Newcastle United felett az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 35. fordulójának vasárnapi mérkőzésén, míg a Birmingham City a 29. perctől emberhátrányban küzdve 1–1-es döntetlent játszott a Wolverhamptonnal.
máj. 1
15:12
A Liverpool könnyedén nyert a Newcastle ellen (Agroinform)
Kenny Dalglish csapata 3-0-s győzelmet aratott a Szarkák felett, a Birmingham otthon ikszelt a Wolverhamptonnal.

Keresés