2011. május 18. szerda

máj. 18
0:12
Videó: Az első negyedórában dőlt el a kupa sorsa - Farkas Balázs (She)
Mint arról beszámoltunk, a Kecskemét nyerte a labdarúgó Magyar Kupát, miután a döntőben 3–2-re legyőzte a bajnok Videotont. A találkozó után az NSO Tv-nek a főszereplők értékeltek.
máj. 18
0:12
Tököliben egy vadállat lakozik - Tomiszlav Szivics (Agroinform)
Tomiszlav Szivics a Hathárom TV-nek értékelte a Videoton ellen megnyert Magyar Kupa döntőjét, és kitért csapatkapitánya, Tököli Attila viselkedésére is.
máj. 18
0:16
Férfi vízilabda ob I: Kell két-három nap, mire feldolgozzuk - Biros (She)
Biros Péter, az Eger vízilabdacsapatának klasszisa szerint el kell telnie néhány napnak ahhoz, hogy feldolgozzák a bajnoki címüket, míg a Vasast erősítő Steinmetz Barnabás felemás érzésekről beszélt a mérkőzés után. Az egriek 8–6-ra nyertek a bajnoki döntő visszavágóján.
máj. 18
0:48
Az első gól sokkolta a csapatot - Vaskó Tamás (Agroinform)
Vaskó Tamás és Lencse László, a Videoton játékosai értékelték a Kecskemét ellen 3-2-re elvesztett Magyar Kupa döntőt.
máj. 18
6:48
Djokovics: "Most élvezem is a játékot!" (Behaviour)
Sokan úgy gondolták, hogy Rafael Nadal majd salakon megállítja. Nos, a salakkirályként ismert világelső ugyan mindenkit megvert, aki elé került, ám Novak Djokoviccsal egyszerűen nem bír még ő sem. A szerb teniszező immár egyhuzamban 39 alkalommal hagyta el győztesen a pályát, és ha a vasárnap kezdődő Roland Garroson sem talál legyőzőre, akkor egyrészt világelsővé válik, másrészt megdönti John…
máj. 18
6:50
Feljelentették Sutilt (Behaviour)
Noha Adrian Sutil azt hitte, egy bocsánatkéréssel le is rendezte az Eric Lux-szal fennálló afférját, a Force India német versenyzője jókorát tévedett. A történet még április 17-én, a sanghaji M1NT szórakozóhely VIP termében zajlott. Az F1-es német pilóta barátja, Lewis Hamilton győzelmét ünnepelte a brit versenyzővel.
máj. 18
6:52
Portugála Dublinban (Behaviour)
Az nem különösebben szokatlan, ha egy európai kupadöntőben egyazon ország képviselői lépnek pályára. Ám olyan még soha nem fordult elő, hogy két portugál egylet viaskodjon a végjátékban. Ma este, 20.45 órától Porto-Braga finálé a labdarúgó Európa Liga trófeájáért az írországi Dublinban (Tv: DigiSport).
máj. 18
7:06
Tenisz: vőlegénye halála ellenére Razzano pályára lép a Garroson (She)
Vőlegénye és volt edzője, Stéphane Vidal hétfői halála ellenére pályára lép a Francia nemzetközi teniszbajnokságon Virginie Razzano, a hazai színek egyik képviselője.
máj. 18
7:06
Blatter esélyei egyre jobbak (Behaviour)
Minimálisra csökkentek az ázsiai konföderációt (AFC) irányító katari Mohamed Bin Hammam győzelmi esélyei a FIFA elnökválasztásán, miután az európai, a dél-amerikai és az óceániai szövetség után az Afrikai Labdarúgó Szövetség (CAF) is úgy határozott, hogy a jelenleg regnáló Joseph Blattert támogatja a kandidatúra során.
máj. 18
7:08
NBA: Nowitzki megállíthatatlan volt, vezet a Dallas a nyugati döntőben (She)
A Dallas Mavericks a nagyszerű teljesítményt nyújtó Dirk Nowitzki vezetésével 121–112-re győzött az Oklahoma City Thunder ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nyugati döntőjének első meccsén. A dallasiak ásza 48 pontig jutott, valamint rekordot állított fel a playoffban azzal, hogy sorozatban 24 büntetőt értékesített.
máj. 18
7:10
NHL: gólzáporos meccsen egyenlített a Boston a Tampa Bay ellen (She)
A Bruins a második hazai mérkőzését már megnyerte a Tampa Bay Lightning ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) keleti döntőjében: a bostoniak gólzáporos találkozón diadalmaskodtak 6–5-re a két találatot szerző, valamint két asszisztot is adó Tyler Seguin vezetésével.
máj. 18
7:24
Anglia: eltűnt a Manchester Cityt fricskázó felirat az Old Traffordról (She)
A Manchester United labdarúgócsapatának szurkolói levették az Old Trafford Stadion lelátójáról azt a híressé vált feliratot, amely a városi rivális City trófeák nélküli éveit számolta gúnyosan.
máj. 18
8:00
Siófok: az élvonalban maradó csapat marasztalja Honma Kauzót (She)
Szabadon igazolható lesz Honma Kauzo, ha a Nyíregyháza Spartacus nem jut az élvonalba.
máj. 18
8:02
Női válogatott: a döntetlen után a mieink legyőzték a horvátokat (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott a vasárnapi 1–1-es döntetlent után kedden 1–0-ra győzött Horvátország ellen az Andráshidán rendezett felkészülési mérkőzésen.
máj. 18
8:36
Vasas: brazil próbajátékost tesztelnek az angyalföldieknél (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas Fabinhót, egy brazil belső védőt tesztel a héten.
máj. 18
8:54
Videó: Két-három nap, amíg feldolgozzuk, hogy mit tettünk - Biros (She)
Története első bajnoki címét ünnepelheti az Eger vízilabdacsapata, miután 15–14-es összesítéssel felülkerekedett a Vasason. A mérkőzés után a főszereplők nyilatkoztak az NSO Tv kamerájának.
máj. 18
8:54
Razzano vőlegénye halála ellenére pályára lép (Agroinform)
Vőlegénye és volt edzője, Stephane Vidal hétfői halála ellenére pályára lép a francia nyílt teniszbajnokságon Virginie Razzano, a hazai színek egyik képviselője.
máj. 18
9:12
Nagy csatában nyert, és egyenlített a Boston (Agroinform)
A Boston Bruins a második hazai mérkőzését nagy csatában megnyerte a Tampa Bay Lightning ellen, így két mérkőzés után döntetlenre áll az NHL Keleti főcsoportjának döntője.
máj. 18
9:30
Siófok: az élvonalban maradó csapat marasztalja Honma Kazuót (She)
Szabadon igazolható lesz Honma Kazuo, ha a Nyíregyháza Spartacus nem jut az élvonalba.
máj. 18
9:30
Roberto Carlosszal egy csapatban Dzsudzsák? (Metropol)
Dzsudzsák Balázst, a PSV Eindhoven magyar labdarúgóját Mahacskalába - Dagesztán fővárosába - várják. Egy orosz újság internetes oldalának vezető hajnali híre szerint az Anzsinak sikerült megállapodnia a holland PSV 24 éves támadójának átigazolásáról.
máj. 18
9:32
Magyar Kupa: több mint kétezren várták otthon a kecskemétieket (She)
Több mint kétezer szurkoló várta Kecskemét főterén a Magyar Kupa döntőjében győztes KTE csapatát szerda késő este.
máj. 18
9:34
Barcelona: bemutatták a következő idény mezkollekcióját - fotók (She)
Hivatalosan is bemutatták a Camp Nouban a Barcelona labdarúgócsapatának mezeit a következő, 2011–2012-es idényre.
máj. 18
9:48
Dzsudzsák Roberto Carlos csapattársa lesz? (Infostart)
Dzsudzsák Balázst, a PSV Eindhoven magyar labdarúgóját Mahacskalába - Dagesztán fővárosába - várják - írta szerdai számában az orosz Szport Ekszpressz című sportlap.
máj. 18
9:48
PSV: Dzsudzsák Roberto Carlosékhoz igazol egy orosz sportlap szerint (She)
Dzsudzsák Balázst, a PSV magyar labdarúgóját Mahacskalába, Dagesztán fővárosába várják – írta szerdai számában az orosz Szport Ekszpressz című sportlap.
máj. 18
9:48
Mourinho komoly áldozatokat hozna Agüeróért (Agroinform)
A Real Madrid trénere Karim Benzemát, Kakát és egyéb játékosokat is felajánlana az Atlético Madridnak az argentin játékosért.
máj. 18
9:50
Real Madrid: piros lehet a „királyi gárda” harmadik számú meze (She)
Nemrég kiszivárgott a világhálóra egy teljesen piros Real Madrid mez, amelyről egyes médiumok szerint elképzelhető, hogy a „királyi gárda” harmadik számú szerelése lesz a következő idényre.
máj. 18
9:52
Videó: a Kecskemét így szerezte meg a Magyar Kupát a Videoton ellen (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Kecskeméti TE története során először megnyerte a labdarúgó Magyar Kupát, miután a Puskás Ferenc Stadionban rendezett döntőben 3–2-re legyőzte a bajnok Videotont. Most nézze meg a találkozó összefoglalóját!
máj. 18
9:54
Man. City: Mancini szerint Téveznek nincsenek gondjai, maradni fog (She)
Roberto Mancini, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere szerint Carlos Téveznek nincsenek gondjai, a következő idényt is a friss FA-kupa-győztes gárdánál tölti.
máj. 18
10:06
Ki az a portugál edző, aki még Mourinhót is elhomályosíthatja? (Infostart)
José Mourinho nyomába akar lépni ma este egy mindössze 33 éves portugál edző, bizonyos André Villas-Boas. Az ifjú tréner és a Különleges életútjában kétségtelenül már eddig is sok volt a hasonló vonás. Bobby Robson mentori szerepe, a kiváló, s a pályafutás indítását nyilvánvalóan segítő angoltudás, a szerénynél is szerényebb játékos-karrier, s nem utolsósorban az FC Portóval elért hazai siker. Ma…
máj. 18
10:06
Videó: Tököli nekiment Litsinginek, mert nem passzolta le a labdát (She)
A keddi Kecskemét–Videoton Magyar Kupa-döntőben a KTE 2–1-re vezetett, amikor a hazaiak csatára, Francis Litsingi kapura lőtt. Sebők Zsolt bravúrral hárította a remek löketet, a csapattárs Tököli Attila viszont komolyan megharagudott a kongói légiósra, amiért nem passzolta le neki a labdát.
máj. 18
10:06
Dzsudzsákról megállapodtak, Oroszországba igazol - sajtóhír (Agroinform)
A PSV Eindhoven magyar labdarúgóját Mahacskalába - Dagesztán fővárosába - várják - írta szerdai számában az orosz Szport Ekszpressz című sportlap.
máj. 18
10:08
Videó: Szivics az ünneplés során magasabban volt, mint a vérnyomása (She)
Tomiszlav Szivics ezúttal személyesen szökött az egekbe a vérnyomása helyett, miután a kecskeméti játékosok a magasba dobálták a Magyar Kupa elnyerése után. De nem úszta meg a "repülést" a tulajdonos Rózsa Pál sem...
máj. 18
10:10
Szombathely: Kenesei szívesen maradna, a Halinál fejezné be a karrierjét (She)
Lejár a szerződése Kenesei Krisztiánnak a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatánál. A 34 esztendős csatár szívesen hosszabbítana, de fontosnak tartja, hogy komoly célokért küzdjön az együttes a következő szezonban.
máj. 18
10:24
FIFA: a magyar válogatott továbbra is az 52. a világranglistán (She)
A magyar labdarúgó-válogatott továbbra is az 52. helyet foglalja el a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) világranglistáján. Az élen a legfrissebb rangsorban is a világ- és Európa-bajnok spanyolok állnak Hollandia és Brazília előtt.
máj. 18
10:24
Maradona átfűzte a biztonsági őrt is (Agroinform)
Az argentin sztár a csecsenföldi Groznij új stadionjának avató ünnepsége előtt az öltözőben dekázgatott, amikor egy biztonsági ember ment el előtte, ám ettől sem jött zavarba.
máj. 18
10:42
FIFA-világranglista: továbbra is 52. a magyar válogatott (Infostart)
A magyar válogatott továbbra is az 52. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerdán kiadott, legfrissebb világranglistáján, melyet változatlanul a világ- és Európa-bajnok spanyolok vezetnek.
máj. 18
10:42
Copa América: bejelentették, hogy Costa Rica helyettesíti Japánt (She)
Costa Rica labdarúgó-válogatottja vesz részt a júliusi Copa Américán a japán csapat helyett.
máj. 18
11:00
Videó: Tőzsér Dániel mesterien varázsolt csapattársa fejére (She)
Mint arról beszámoltunk, a Genk nyerte a belga labdarúgó-bajnokság 2010–2011-es szezonját, miután az utolsó fordulóban hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Standard Liege ellen. A 77. percig hátrányban levő Genk magyar játékosának is köszönheti az egy pontot és bajnoki címet jelentő gólt, ugyanis a középpályás remek bal oldali beadását fejelte a kapuba Kennedy Nwanganga.
máj. 18
11:00
Nagy csatában nyert, és egyenlített a Boston - videó (Agroinform)
A Boston Bruins a második hazai mérkőzését nagy csatában megnyerte a Tampa Bay Lightning ellen, így két mérkőzés után döntetlenre áll az NHL Keleti főcsoportjának döntője.
máj. 18
11:02
DVSC: Kabát Péterrel szerződést bontott a Debrecen (She)
A DVSC-TEVA a hivatalos honlapján tette közzé, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott 34 éves támadójával, Kabát Péterrel.
máj. 18
11:02
Nowitzki 48 pontjával vezette győzelemre a Dallast (Agroinform)
A Dallas Mavericks a keddi első mérkőzésen kilenc ponttal legyőzte az Oklahoma City Thundert az NBA Nyugati főcsoportjának döntőjében.
máj. 18
11:18
Légiósok: Dzsudzsák menedzserei tudnak a Mahacskala érdeklődéséről (She)
Amint arról már beszámoltunk, az orosz Szport Ekszpressz tényként közölte, hogy a Roberto Carlost is foglalkoztató Anzsi Mahacskala megegyezett a PSV labdarúgócsapatával Dzsudzsák Balázs szerződtetéséről, akit már Oroszországba várnak. A szélső menedzsmentje a Nemzeti Sport Online-nak megerősítette az érdeklődést, de a megállapodásról nem tud.
máj. 18
11:18
MLSZ: a fejlődés alapjai lerakva (Behaviour)
Noha kevéssé látványos munka zajlott az elmúlt egy évben, a reformok véghezviteléhez elengedhetetlen szervezeti átalakításon van túl a Magyar Labdarúgó Szövetség - szögezte le Csányi Sándor elnök a tegnapi közgyűlésen. Az összejövetelen a küldöttek az elnökségbe szavazták Balogh Gabriellát, elfogadták a pénzügyi beszámolókat, s rengeteg technikai jellegű javaslatra szavaztak.
máj. 18
11:18
Kabát Péter távozott Debrecenből - hivatalos (Agroinform)
A DVSC-TEVA közös megegyezéssel felbontotta a tavaly érkezett 34 esztendős támadó szerződését.
máj. 18
11:20
Labdarúgás: Németországgal és Hollandiával köthet szerződést az MLSZ (She)
A Nemzeti Sport érdeklődésére Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke elárulta: a világranglista első öt helyén álló országok közül kettővel születhet együttműködési megállapodás a jövőben.
máj. 18
11:36
Női kézilabda: elbúcsúztatták távozó kedvenceiket a győri drukkerek (She)
Aurelia Bradeanu hét, Simona Spiridon öt, Katarína Mravíková négy esztendő után távozik a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatától, de búcsúestjükön a Magvassy-csarnok rendezvénytermét színültig megtöltő drukkerek bizonyították, örökre a szívükbe zárták őket.
máj. 18
11:36
Ezren ünnepelték az egri Dobó téren a bajnoki címet (Agroinform)
Az Eger először szerzett magyar bajnoki címet a honi férfi vízilabda élvonalában, miután az egygólos budapesti vereséget követően a döntő keddi visszavágóján 8-6-ra verte a Vasast, megfosztva címétől a 17-szeres első, 2007 óta mostanáig rendre végső győztes angyalföldi alakulatot.
máj. 18
11:54
Argentína: Verón bokaműtétre szorul, véget ért számára az idény (She)
Juan Sebastián Verón, az argentin élvonalbeli Estudiantes 36 esztendős labdarúgójának bokáját meg kell műteni, így a korábbi Manchester United-játékos számára véget ért a szezon.
máj. 18
11:54
Éjféltől mozog az ország (Metropol)
Kedd éjfélkor kezdetét vette az idei Kihívás Napja, melynek keretében már a szerda reggeli órákig többszázezer sporttevékenységet végeztek országszerte.
máj. 18
11:54
A Manchester City gigaajánlatot tesz Ronaldóért? (Agroinform)
Egy angol lap információi szerint Roberto Mancini a feltehetően távozó Carlos Tévezt pótolná a Real Madrid játékosával.

Keresés