2011. június 2. csütörtök

jún. 2
0:12
Válogatott: Gera elhagyta a tábort, nem utazik el Luxemburgba (She)
A sérüléssel bajlódó Gera Zoltán bár bizakodó volt, végül biztosan nem utazik el a magyar labdarúgó-válogatott soron következő, pénteki felkészülési mérkőzésére Luxemburgba, számolt be róla az mlsz.hu.
jún. 2
0:16
Női kézilabda: Kindl Gabriella 32 évesen visszavonult (She)
A montenegrói Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapatának vezetői és játékosai elbúcsúztatták az együttes átlövőjét, Kindl Gabriellát. A magyar, majd montenegrói válogatottban számításba vett játékos 32 évesen döntött játékos pályafutásának a befejezése mellett.
jún. 2
0:30
Palermo: Simon Ádám sikeresen túljutott az orvosi vizsgálaton (She)
Az olasz élvonalban szereplő Palermo labdarúgócsapatának doktorai a tüzetes orvosi vizsgálatot követően áldásukat adták a magyar légiós, Simon Ádám szerződtetésére.
jún. 2
0:48
Málaga: Ruud van Nistelrooy egy évre aláírt, boldognak érzi magát (She)
A délutáni orvosi vizsgálatot követően szignózta szerződését a spanyol Málaga labdarúgócsapatával Ruud van Nistelrooy, így a holland támadó egyéves hamburgi kitérőt követően visszatér a spanyol élvonalba (Primera División).
jún. 2
5:18
NHL: a Vancouver a hajrában lőtt góllal jutott előnyhöz a döntőben (She)
Ötvenkilenc percig és 41 másodpercig gól nélküli döntetlenre állt az észak-amerikai profi jégkorongliga, az NHL nagydöntőjének első mérkőzése a Vacouver Canucks és a Boston Bruins között, de ekkor, 19 másodperccel a vége előtt Raffi Torres megszerezte a győzelmet a fennállása első Stanley-kupájáért hajtó Canucks számára.
jún. 2
5:54
Eladó a történelmi tizenegyespont (Infostart)
Az interneten lehet licitálni arra a tizenegyespontra, ahonnan Wayne Rooney a Manchester United 19. bajnoki címét jelentő gólt szerezte a Blackburn ellen.
jún. 2
7:06
Több ezer euró, sok száz km - öt másodpercért (Behaviour)
Amíg a Superbike világbajnokság mezőnye éppen az amerikai futamon nyűtte egymást - Carlos Checa mindkét versenyt nagy fölénnyel nyerte - addig a Supersport mezőnye tesztekkel készült az idei bajnokság folytatására. Nem tétlenkedett az eddigi valamennyi futamon pontszerzőként végzett Team Hungary Toth istálló sem, amely kibérelte a brno-i ringet, hogy a nyári versenyre a lehető legjobban…
jún. 2
7:08
Visszakozó tulajdonos, játszhatnak a debreceniek (Behaviour)
Gellén András, a Debrecen női kézilabdacsapatának többségi tulajdonosa előbb megtiltotta az együttes három válogatott játékosának - Szabó Valéria, Bulath Anita, Juhász Gabriella -, hogy pályára lépjenek a németek elleni világbajnoki selejtezőkön (június 5., illetve 11.), majd döntését visszavonta, a hajdúságiak szereplése tehát immár egyedül Mátéfi Eszter szövetségi kapitányon múlik.
jún. 2
7:10
Signori is bundázott (Behaviour)
Olaszországban is kirobbant a fogadási futballbotrány, amelyben központi szerep jutott a korábbi válogatott Giuseppe Signorinak, aki egy évig Sopronban futballozott, és a banda vezére volt. A cremonai ügyészség 30 ember ellen emelt vádat.
jún. 2
7:12
Miami siker, dallasi bánat (Behaviour)
Az idei NBA nagydöntő első meccsén a Miami Heat 92-84 arányban legyőzte a vendég Dallas Maverickst.
jún. 2
7:14
Erdei: születésnap után, tíz menet előtt (Behaviour)
Magyar idő szerint vasárnap hajnalban lép ringbe Atlantic Cityben Erdei Zsolt (32-0, 17 KO), közvetlenül a nagyközépsúlyú Szuper Hatos torna második elődöntője előtt, melyet Glen Johnson és Carl Froch vív majd a WBC vb-övéért és a fináléba jutásért.
jún. 2
7:16
Kubicáért sorban állnak az F1-es csapatok (Behaviour)
Noha nem olyan régen a Lotus-Renault résztulajdonosa, Gerard Lopez azt nyilatkozta, hogy a februárban súlyos sérülést szenvedő lengyel versenyzőjük, Robert Kubica idén legfeljebb a pénteki szabadedzésen ülhet újra F1-es autóba.
jún. 2
7:18
Csak egy nyerhetett (Behaviour)
Nem hozott meglepetést az elnökválasztás a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) zürichi, 61. kongresszusán. A küldöttek nagy többséggel (186 igen, 17 nem) az eddigi vezetőt, Joseph Blattert bízták meg újabb négy évre a sportszervezet irányításával.
jún. 2
7:24
Anglia: örökre kitiltották a stadionból a Norwich rasszista szurkolóját (She)
Örökre kitiltottak az angol labdarúgó Premier League-be frissen feljutott Norwich City stadionjából egy szurkolót, mert közösségi oldalán rasszista megjegyzéseket tett a csapat újonnan igazolt játékosára, James Vaughanre.
jún. 2
7:24
Örökre kitiltották a stadionból a rasszista szurkolót (Metropol)
Örökre kitiltottak az angol labdarúgó Premier League-be frissen feljutott Norwich City stadionjából egy szurkolót, mert közösségi oldalán rasszista megjegyzéseket tett a csapat újonnan igazolt játékosára, James Vaughanre.
jún. 2
7:26
Női kézilabda: Damnjanovics Debrecen helyett a Podravkához igazolt (She)
A szerb válogatott átlövője, Sanja Damnjanovics mégsem lesz a Debrecen játékosa, ugyanis a hajdúságiakkal korábban hírbe hozott játékos egy évre szóló szerződést kötött a horvát bajnok Podravka Koprivnicával.
jún. 2
7:28
Bíróküldés: Kassai újabb rangos feladata - a német-brazilon fújhat (She)
A Barcelona–Manchester United (3–1) Bajnokok Ligája-döntő után újabb nagy feladatot kap Kassai Viktor.
jún. 2
8:36
Felkészülés: a Barcelona korábbi támadója győzelemre vezette Mexikót (She)
Mexikó labdarúgó-válogatottja nemzetközi felkészülési mérkőzésen 3–0-ra legyőzte Új-Zélandot. A Barcelona korábbi támadója, Giovani dos Santos nyolc perc alatt kétszer is betalált, végül Jesus Aldo de Nigris állította be a végeredményt.
jún. 2
8:38
Siófok: újabb két távozó, az MTK-tól érkezhet az erősítés (She)
A Siófok NB I-es labdarúgócsapatánál nagy játékosmozgás várható a nyáron, de a szakmai stábban nem lesz változás.
jún. 2
8:54
Győri ETO: a Honvédtól érkező edzővel bővül a szakmai stáb (She)
Bővül a Csertői Aurél vezette szakmai stáb a Győr NB I-es labdarúgócsapatánál. A Honvédtól búcsúzó pályaedző, Németh Zoltán ugyanis júniustól az ETO másodedzőjeként dolgozik.
jún. 2
8:54
Shaquille O'Neal visszavonul (Agroinform)
A Lakersnél eltöltött nyolc év volt pályafutása csúcsa, 2000 és 2002 között sorozatban három bajnoki címet nyert, s mindhárom győztesen megvívott finálé legjobbjának is őt választották meg.
jún. 2
8:56
Libertadores-kupa: Neymar ismét betalált, a Santos döntőbe jutott (She)
A brazil Santos 3–3-as döntetlent ért el a paraguayi Cerro Porteno otthonában a Libertadores-kupa elődöntőjének visszavágóján, így az 1–0-ra megnyert első mérkőzésnek köszönhetően 4–3-as összesítéssel bejutott a sorozat fináléjába.
jún. 2
8:56
Torres-gól és kapusparádé, 1-0-ra vezet a Vancouver (Agroinform)
A Stanley Kupa-döntő első meccsén a két kapus gigászi harcát az utolsó pillanatokban döntötte el Raffi Torres, 1-0-ra nyert a Canucks a Bruins ellen.
jún. 2
8:58
MTK: a Fradi, a DVSC és a Honvéd után a kék-fehérektől is távozhat a védő (She)
Lejár a szerződése Dragan Vukmirnak, az MTK Budapest szerb légiósának, aki valószínűleg távozik is a következő szezontól NB II-es csapattól.
jún. 2
9:12
Álomelődöntők a férfiaknál (Agroinform)
Az első négy kiemelt jutott be a Roland Garros férfi tornájának elődöntőjébe, ahol Djokovics-Federer és Nadal-Murray találkozókra kerül sor pénteken.
jún. 2
9:14
A Santos már a döntőben (Agroinform)
Elsőként a Santos jutott a Libertadores Kupa döntőjébe, miután az 1-0-ra megnyert hazai odavágót követően idegenben 3-3-as döntetlent ért el a Cerro Porteno otthonában.
jún. 2
9:30
Videó: ez a Torres gól döntött az NHL nagydöntő első meccsén (She)
Tim Thomas nem tudta elérni azt, amit vancouveri kapustársa, Roberto Luongo igen. Vagyis, hogy kapott gól nélkül hozza le az NHL nagydöntőjének első mérkőzését. Bár a harmadik játékrészben még hatalmas bravúrokat is bemutatott a bostoni kapus, 19 másodperccel a záró felvonás vége előtt Raffi Torres góljának eredményeként a Canucks van lépéselőnyben.
jún. 2
9:30
Eddig hibátlan a mérlegünk Luxemburg ellen (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott pénteken felkészülési mérkőzésen lép pályára Luxemburgban, ez lesz a két csapat tizedik egymás elleni találkozója.
jún. 2
9:48
Schalke: a második vonalból érkezik kapus Neuer pótlására (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Schalke a második vonalból szerződtetett kapust a Bayern Münchenhez távozó Manuel Neuer pótlására: Ralf Fährmann az Eintracht Frankfurttól érkezik Gelsenkirchenbe.
jún. 2
9:48
Szívbetegsége miatt felállt a kispadról Gerard Houllier (Agroinform)
A francia szakember a Randy Lerner tulajdonossal folytatott megbeszélést követően döntött a távozás mellett, egy év után.
jún. 2
10:06
Felkészülés: a Barca korábbi támadója győzelemre vezette Mexikót (She)
Mexikó labdarúgó-válogatottja nemzetközi felkészülési mérkőzésen 3–0-ra legyőzte Új-Zélandot. A Barcelona korábbi támadója, Giovani dos Santos nyolc perc alatt kétszer is betalált, végül Jesus Aldo de Nigris állította be a végeredményt.
jún. 2
10:06
Gera Zoltán elhagyta az edzőtábort (Agroinform)
A továbbra is sérüléssel bajlódó Gera Zoltán szerdán elhagyta Telkit, miután ő nem utazhat el Luxemburgba a csapattal, s csak hétvégén csatlakozik ismét az együtteshez.
jún. 2
10:42
Ökölvívás: Amir Khan és Zab Judah júliusban csap össze (She)
Sikerült megegyeznie Amir Khannak és Zab Judahnak, így július 23-án Las Vegasban összejön a sokak által várt WBA/IBF kisváltósúlyú világbajnoki címegyesítő összecsapás.
jún. 2
10:42
Kormányhoz közel álló ember kell a szövetség élére - Vass Sándor (Agroinform)
Vass Sándor, az MKSZ alelnöke a hathárom.hu rádióműsorában elmondta, hogy a kormányhoz közel álló ember kell a szövetség élére, de beszélt a Veszprém és a Győr dominanciájáról is.
jún. 2
10:44
Atlétika: Gatlin is indul Euguene-ben a Gyémánt Liga-viadalon (She)
Justin Gatlin olimpiai és világbajnok sprinter tavalyi visszatérése óta először most szombaton, a Eugene-ben sorra kerülő atlétikai Gyémánt Liga-viadalon indulhat igazán rangos nemzetközi viadalon.
jún. 2
10:46
Finnország: csapata kulcsemberének tartják a magyar légióst (She)
A Finnországban szereplő magyar légiósokról ritkán jut el hír Magyarországig, de a jelek szerint elégedettek velük, és a finn sajtó is elismeri őket.
jún. 2
10:48
Tenisz: Kellner Ádám sérülése miatt feladta rijekai mérkőzését (She)
Kellner Ádám lábsérülése miatt feladta a Jürgen Zopp elleni mérkőzését a horvátországi Rijekában zajló ATP challenger tornán. Az észt játékos 2:0-ra vezetett az első szettben, amikor a magyar teniszező jelezte, nem tudja folytatni a találkozót.
jún. 2
11:00
Ascoli: Feczesin megdöbbenve értesült csapattársai őrizetbe vételéről (She)
Mint arról tegnap beszámoltunk, Giuseppe Signori, az olasz labdarúgó-bajnokság korábbi háromszoros gólkirálya egyike annak a tizenhat személynek, akit őrizetbe vett az olasz rendőrség mérkőzések manipulálásának vádjával. Feczesin Róbert, akinek két ascolis csapattársa, Vittorio Micolucci és Vincenzo Sommese is az említett személyek között van, semmit sem érzékelt az egészből.
jún. 2
11:00
Kína ellen kezd az U21-es válogatott (Metropol)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott csütörtök délután Kína ellen kezdi meg szereplését a hagyományos touloni utánpótlás tornán.
jún. 2
11:02
Vízilabda: a BVSC 100. születésnapja alkalmával a válogatottal játszanak (She)
A BVSC 100. születésnapja alkalmából a Szőnyi úton rendezik a Kemény Dénes vezette magyar válogatott és a Gerendás György által irányított BVSC gálameccsét, amelyen a válogatott korábbi BVSC-s tagjai (Szécsi Zoltán, Nagy Viktor, Gór-Nagy Miklós) a vasutascsapatot erősítik.
jún. 2
11:18
Vízilabda: a BVSC 100. születésnapja alkalmával a válogatottal játszik (She)
A BVSC 100. születésnapja alkalmából a Szőnyi úton rendezik a Kemény Dénes vezette magyar válogatott és a Gerendás György által irányított BVSC gálameccsét, amelyen a válogatott korábbi BVSC-s tagjai (Szécsi Zoltán, Nagy Viktor, Gór-Nagy Miklós) a vasutascsapatot erősítik.
jún. 2
11:20
Kajak-kenu: Sáfrán Mihály egy évvel az olimpia előtt távozik Kaposvárról (She)
Egy évvel a londoni olimpia előtt távozik Kaposvárról a Vízügyi SC válogatott kenusa, Sáfrán Mihály.
jún. 2
11:22
Férfi vízilabda: Kis Gábor túl a műtéten, Egerben lábadozhat (She)
A Honvédkórházban megoperálták a porckorongsérvvel küzdő olimpiai bajnok vízilabdázót, Kis Gábort.
jún. 2
11:24
Edzősors: Hiddink nem zárja ki a Chelsea-hez való visszatérést (She)
Guus Hiddink, a török labdarúgó-válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya a The Sunnak adott interjúban elmondta, szívesen dolgozna újra egy klubcsapatnál, mivel a nemzeti tizenegy irányítása nem elég pörgős munka a Chelsea által is keresett 64 éves szakember számára.
jún. 2
11:26
Sportpolitika: Báni szerint július elsejétől lesz hatályos a „húszmilliárdos törvény” (She)
Az Országgyűlés sport- és turizmusbizottságának elnöke, Bánki Erik a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, reményei szerint július elsején lép életbe a sportot érintő társaságiadó-kedvezményről szóló törvény.
jún. 2
11:28
Liverpool: Gulácsi Pétert hét klub is figyelheti Franciaországban (She)
A Liverpool magyar U21-es válogatott kapusát, Gulácsi Pétert hét klub is figyelheti a ma kezdődő touloni nemzetközi tornán – a „vörösök” szeretnék kölcsönadni a kapust.
jún. 2
11:36
Sportpolitika: Bánki szerint július elsejétől lesz hatályos a „húszmilliárdos törvény” (She)
Az Országgyűlés sport- és turizmusbizottságának elnöke, Bánki Erik a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, reményei szerint július elsején lép életbe a sportot érintő társaságiadó-kedvezményről szóló törvény.
jún. 2
11:36
Eugene-ben rajthoz áll az athéni olimpia bukott bajnoka (Agroinform)
Justin Gatlin öt év után ismét nagy versenyen indul: a doppingolás miatt négy évre eltiltott atléta rajhoz áll szombaton a Gyémánt Liga-sorozat eugene-i állomásán.
jún. 2
11:38
Fulham: a Gerát mellőző Hughes az Aston Villa menedzsere lehet (She)
Lapértesülések szerint Mark Hughes, a Gera Zoltánt foglalkoztató Fulham labdarúgócsapatának menedzsere veheti át a távozó Gérard Houllier helyét az Aston Villa kispadján.
jún. 2
11:38
Nigéria Argentínát, Mexikó Új-Zélandot verte (Agroinform)
A nigériai labdarúgó-válogatott 4-1-es győzelmet aratott Argentína felett, míg Mexikó háromgólos különbséggel múlta felül Új-Zélandot a szerdai barátságos mérkőzések során.

Keresés