2011. június 4. szombat

jún. 4
0:00
Pars nyert Lengyelországban (Metropol)
Pars Krisztián nyerte meg pénteken az EA Premium Meeting sorozatba tartozó Lengyelországban rendezett kalapácsvető viadalt.
jún. 4
0:02
Szabics győztes góllal tért vissza (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott Szabics Imre találatával pénteken egygólos győzelmet aratott Luxemburgban barátságos mérkőzésen.
jún. 4
0:12
Válogatott: a luxemburgi csatár szerint egy félidőig jók voltak (She)
Daniel Da Mota, a luxemburgi labdarúgó-válogatott támadója úgy vélekedett, csapata egy félidőn keresztül kifejezetten jó teljesítményt nyújtott a Magyarország ellen elvesztett (0–1) felkészülési mérkőzésen.
jún. 4
0:30
Felkészülés: a luxemburgi csatár szerint egy félidőig jók voltak ellenünk (She)
Daniel Da Mota, a luxemburgi labdarúgó-válogatott támadója úgy vélekedett, csapata egy félidőn keresztül kifejezetten jó teljesítményt nyújtott a Magyarország ellen elvesztett (0–1) felkészülési mérkőzésen.
jún. 4
0:34
Felkészülés: Lehetett volna nagyobb is a különbség - Vadócz (She)
Vadócz Krisztián szerint akár több góllal is legyőzhettük volna Luxemburgot, amely azonban végig az eredmény tartására törekedett.
jún. 4
7:06
Átigazolás: a Liverpool is kinézte, de a Sportingál kötött ki a holland (She)
Korábban a Liverpool is bejelentkezett érte, de végül a portugál Sportinghoz szerződött a holland Utrecht 22 éves csatára, Ricky van Wolfswinkel.
jún. 4
7:06
Elbúcsúzott a nagy O'Neal (Behaviour)
Csaknem két évtizednyi gyűrűszaggatás után videóüzenetben jelentette be visszavonulását Shaquille O'Neal, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság egyik legnagyobb alakja, a 216 cm magas, 147 kg-os center, az NBA történetének ötödik legjobb pontszerzője.
jún. 4
7:08
Atl. Madrid: Olyan csapathoz mennék, amely halomra nyeri a meccseit - Agüero (She)
Az Atlético Madrid argentin válogatott támadója, a 23. születésnapját két napja ünneplő Sergio Agüero ismét megerősítette korábbi nyilatkozatát, amely szerint a nyáron szeretne csapatot váltani.
jún. 4
7:08
Jöhet a barcelonai csata (Behaviour)
Ezen a hétvégén Barcelona mellett rendezik a MotoGP ötödik fordulóját. A majdnem egy hónapos szünet után, vélhetően már nagyon kiéhezett mindenki a motorozásra. A paddock környékén azonban még mindig a Simoncelli - Pedrosa párost emlegetik: előbbit azért, mert szó szerint halálos fenyegetést kapott a spanyoloktól, utóbbi meg kihagyja a hazai versenyét a kulcscsont műtétje miatt.
jún. 4
7:10
Öten jelöltek Gera edzőjének posztjára (Behaviour)
A Fulham váratlanul lemondott menedzsere, Mark Hughes helyére öten pályáznak szigetországi értesülések szerint.
jún. 4
7:12
Mégis megrendezik a Bahreini Nagydíjat (Behaviour)
Megszületett a döntés a 2011-es Bahreini Nagydíj kérdésében. A Motorsport Világtanács hónapokig tartó tanácstalanságot követően úgy döntött, hogy megtartják a futamot, ami várhatóan október 30-án kerül megrendezésre, míg az Indiai Nagydíjat egy későbbi időpontra halasztják.
jún. 4
7:14
Michelisz Norbert titokban bízik egy dobogós helyben (Behaviour)
A tegnapi hivatalos tesztnappal megkezdődött a túraautó-világbajnokság Hungaroringen rendezett versenyhétvégéje. Ma két szabadedzésre és az időmérőre kerül sor, míg vasárnap rendezik a két vb-futamot. A WTCC mellett az AutoGP, a Maserati Kupa, valamint az Uniqua Lotus Ladies Cup versenyeit is láthatják az érdeklődők. Ráadásul egy magyar versenyzőnek is szoríthatnak.
jún. 4
7:16
Eljött az igazság pillanata (Behaviour)
Németország ellen kell megnyernie a magyar női kézilabda-válogatottnak a két mérkőzésből álló világbajnoki selejtezős párharcot, ha meg akarja őrizni a reményt a részvételre a jövő évi nyári olimpián. A vesztes az év végi brazíliai vb mellett a londoni játékokról is lemarad.
jún. 4
7:24
Felkészülés: Egy hibától eltekintve elégedett vagyok - Bogdán Ádám (She)
A Luxemburg ellen 1–0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen debütált a magyar válogatottban Bogdán Ádám, a Bolton kapusa, aki a találkozó után a Nemzeti Sport kérdésére értékelte a teljesítményét.
jún. 4
7:42
WNBA: Holt, Coleman, Griffin és a többiek számára nincs nyári szünet - szezonrajt (She)
A Los Angeles Sparks–Minnesota Lynx mérkőzéssel (82–74) magyar idő szerint szombatra virradó éjszaka megkezdődött az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) 2011-es idénye.
jún. 4
8:00
Gatlin és Fraser miatt ismét a 100 méter viszi a prímet (Agroinform)
Nincs megállás az atlétikában, pénteken már az idei negyedik Gyémánt Liga-versenyt rendezik az egyesült államokbeli Eugene-ben.
jún. 4
8:36
Felkészülés: a Lille és az Everton megfigyelői is nézték Dzsudzsákékat (She)
Ami Magyarországon hétpecsétes titok, az Luxemburgban nyilvános. A két válogatott tegnapi felkészülési mérkőzése előtt egy órával a helyi szövetség egyik munkatársa szétosztott az újságírók között egy papírt, amelyen a találkozóra kilátogató megfigyelők listája szerepelt.
jún. 4
8:54
Felkészülés: értékelje a mieink Luxemburg elleni teljesítményét! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott tegnap felkészülési mérkőzésen 1–0-ra győzött Luxemburg ellen. Értékelje a mieink teljesítményét egytől tízig terjedő skálán csapatértékelő szavazásunk segítségével!
jún. 4
8:54
Schirilla György a cukorbeteg gyerekekért fut (Agroinform)
Schirilla György hétfőtől péntekig a cukorbeteg gyerekekért fut öt napon át Zalaegerszegről Budapestre.
jún. 4
8:56
Euro 2012: Igazán meg sem kellett erőltetnünk magunkat - Pirlo (She)
Andrea Pirlo, az olasz labdarúgó-válogatott játékosa az Észtország ellen 3–0-ra megnyert tegnapi Eb-selejtező után elmondta, hogy fontos meccsen győztek, amihez nem kellett túlzottan megerőltetniük magukat.
jún. 4
9:12
Labdarúgás: Amerikába látogatnak a világbajnok spanyolok - mai program (She)
A világbajnoki címvédő Spanyolország az Egyesült Államokkal csap össze nemzetközi felkészülési mérkőzésen, míg a vb-ezüstérmes Hollandia Brazíliába látogat. Az Eb-selejtezők is folytatódnak szombaton, pályára lép többek között Anglia és Portugália is.
jún. 4
9:12
A horvátok Grúzia megverésével a csoportjuk élére kerültek - videó (Agroinform)
A horvát labdarúgó-válogatott egygólos hátrányból fordítva győzte le Grúzia legjobbjait az F csoportban az Európa-bajnoki selejtezősorozat pénteki játéknapján.
jún. 4
9:14
Leverkusen: távozik a főszponzor, és vele együtt 13 millió euró (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott legnagyobb szponzorával a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayer Leverkusen.
jún. 4
9:16
Videó: híres képregényhősként pózolt a világbajnok magyar öttusázó (She)
A képregényekből ismert Macskanőhöz hasonló összeállításban fotózták a világbajnok magyar öttusázót, Gyenesei Leilát. A 25 éves sportoló az NSO Tv-nek elmondta, hogy eleinte tartott a szereptől, ám a végére megkedvelte a jelmezt.
jún. 4
9:30
Bayern München: 19 éves japán tehetséggel erősítenek a bajorok (She)
Habár az üzlet még nem köttetett meg, szinte biztos, hogy a Bayern Münchenben folytatja pályafutását a japán Takasi Uszami, a Gamba Oszaka 19 éves támadó középpályása.
jún. 4
9:30
A német szurkolók nem bírtak magukkal Bécsben - videó (Agroinform)
Több mint kétszáz német szurkolót vettek őrizetbe Bécsben az osztrák-német, 2-1-es vendéggyőzelemmel végződött EB-selejtező előtt.
jún. 4
9:48
Erdei Zsolt újabb lépést tehet a címmeccs felé (Infostart)
Magyar idő szerint vasárnap hajnalban lép kötelek közé Erdei Zsolt, korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok, aki az amerikai Byron Mitchell elleni mérkőzéssel tehet nagy lépést egy vb-címmeccs felé.
jún. 4
9:48
NB II: az élvonalból erősíthet kameruni támadóval a Makói FC (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Makói FC szeretné szerződtetni korábbi játékosát, a kameruni Jospeh Ngallét, aki tavaly nyáron igazolt Szolnokra.
jún. 4
9:50
Euro 2012: Löw bevallotta, szerencse kellett a győzelemhez (She)
A német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw az Ausztria ellen idegenben 2–1-re megnyert Eb-selejtező után bevallotta, hogy szerencse is kellett a mérkőzés megnyeréséhez. Mint ismeretes, Mario Gomez a 90. percben szerzett góljával döntötte el a három pont sorsát.
jún. 4
9:52
Videó: a KTE-légiós társa használta ki a ghánai kapus óriási hibáját (She)
A ghánai labdarúgó-válogatott 3–1-es győzelmet aratott Kongó ellen az Afrikai Nemzetek Kupája I jelű selejtezőcsoportjában hazai pályán. A „Fekete Csillagok” 2–0-ra vezettek, amikor kapusuk, Richard Kingson ahelyett, hogy megfogott volna egy felívelést, inkább „trükközni” kezdett, ám Matt Moussilou közbeszúrt, így a labda a kapuba pattant.
jún. 4
10:24
Juventus: a Napoli középpályása lehet a harmadik nyári erősítés (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus szerződtetheti Michele Pazienziát, a Napoli középpályását. A játékos ügynöke, Vincenzo D'Ippolito szerint a két klub mindenben megegyezett, a futballistának már csak az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon kell átesnie.
jún. 4
10:24
Erdeinek nem kellett fogyasztania (Behaviour)
Erdei Zsolt azt mondta, hogy tulajdonképpen egyáltalán nem kellett fogyasztania, mivel a megfelelő edzéseknek és táplálkozásnak köszönhetően már hetek óta tartja a kívánt súlyát.
jún. 4
10:42
Euro 2012: 212 szurkolót állítottak elő a bécsi huligántámadásban (She)
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy német huligánok randalíroztak Bécsben, az Ausztria–Németország  Eb-selejtező (1–2) előtt. Az elállítottak száma a korábbi hírhez képest jelentősen megnövekedett, több mint 200 drukkerrel szemben intézkedett a rendőrség.
jún. 4
10:44
Atlétika: Mohamed Farah Európa-csúccsal nyert 10 ezer méteren (She)
Az Európa-bajnok Mohammed Farah kontinenscsúccsal nyert 10 000 méteren Eugene-ben, az atlétikai Gyémánt Liga-viadal pénteki nyitányán.
jún. 4
11:00
Videó: kapásból lőtt bombagólt a szerb középpályás, de végül csalódott (She)
A szerb labdarúgó-válogatott 2–1-es vereséget szenvedett Dél-Korea vendégeként felkészülési mérkőzésen. Az ázsiaiak két góllal vezettek, ám a 87. percben Radoszav Petrovics visszahozta a reményt az európaiaknak. A Partizan Beograd középpályása egy rövidnek bizonyuló hazai felszabadítás után állítás nélkül bombázott mintegy 30 méterről a koreai kapuba, de az eredményen már csak „kozmetikázni”…
jún. 4
11:00
Ez volt életem öt legjobb hónapja - Djokovics (Agroinform)
Bár nem nyeri meg a Roland Garrost, lehet, hogy nem lesz világelső és rekordot sem döntött, a szerb igyekezett pozitívan értékelni pénteki vereségét.
jún. 4
11:02
Túraautó-vb: Michelisz a 4. helyen zárta az első szabadedzést (She)
Michelisz Norbert a három gyári Chevrolet mögött a 4. helyen zárta a túraautó-világbajnokság hungaroringi versenyhétvégéjének első szabadedzését.
jún. 4
11:18
Euro 2012: az olaszok pontosak, a németek veretlenek - statisztikák (She)
Németország még nem vesztett pontot a 2012-es Eb selejtezőjében, csak úgy, ahogyan Hollandia és Spanyolország sem, míg Olaszország hajtotta végre a legtöbb pontos átadást. A pénteki mérkőzések legérdekesebb statisztikáit gyűjtöttük össze.
jún. 4
11:20
Videó: a Kecskemét edzője, Szivics sportágat váltott, de abban is remekelt (She)
Gálamérkőzéssel búcsúztatta a szezont a Kecskemét férfi kosárlabdacsapata. A szabadkai Spartak Subotica elleni jó hangulatú meccsen egy VIP-vendég is helyet kapott a hazai együttesben. A labdarúgó Magyar Kupa-győztes KTE szerb vezetőedzője, Tomiszlav Szivics is pályára lépett, sőt egy remek ziccert is bedobott.
jún. 4
11:36
Felkészülés: Csehország nem bírt Peruval Japánban (She)
Csehország labdarúgó-válogatottja 0–0-s döntetlent játszott Peruval a Japánban zajló Kirin-kupán. A hagyományos felkészülési tornán a házigazda Japán a harmadik résztvevő.
jún. 4
11:36
Európa-csúcsot futott Farah 10 ezer méteren (Metropol)
Az Európa-bajnok Mohammed Farah kontinenscsúccsal nyert 10 ezer méteren az egyesült államokbeli Eugene-ben, az atlétikai Gyémánt Liga-viadal pénteki nyitányán.
jún. 4
11:36
Erdei fogyasztás nélkül is könnyen hozta a súlyát (Agroinform)
Erdei Zsolt azt mondta, hogy a megfelelő edzéseknek és táplálkozásnak köszönhetően már hetek óta tartja a kívánt súlyát.
jún. 4
11:38
Szabics Imre győztes gólja Luxemburg ellen (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott pénteken 1-0-ra legyőzte felkészülési mérkőzésen Luxemburgot. Most megmutatjuk Szabics Imre győzelmet jelentő találatát.
jún. 4
11:54
Autosport: a hat évvel ezelőtti bajnoké az AutoGP pole-ja Mogyoródon (She)
Luca Filippi indulhat az élről a túraautó-világbajnokság magyarországi versenyhétvégéjének betétprogramjában szereplő AutoGP-sorozat szombat délutáni viadalán a Hungaroringen.
jún. 4
11:54
Farah Európa-csúccsal nyert Eugene-ben (Agroinform)
Az Európa-bajnok Mohammed Farah kontinenscsúccsal nyert 10 ezer méteren Eugene-ben, az atlétikai Gyémánt Liga-viadal pénteki nyitányán.
jún. 4
12:12
Libéria: továbbra is a korábbi soproni edző helyettesíti Bicskeit (She)
Továbbra is a korábbi soproni vezetőedző, Roberto Landi helyettesíti a libériai labdarúgó-válogatott magyar szövetségi kapitányát, Bicskei Bertalant.
jún. 4
12:12
A németek szerint a kézilabdájuk jövője a tét a selejtezőn (Agroinform)
Élet-halál harcra készülnek a németek a magyar női kézilabda válogatott elleni, vasárnapi világbajnoki selejtezőn.
jún. 4
12:14
Női vízilabda: záró napi vereség a görögöktől a Kirisi-kupán (She)
Kikapott a görögök Eb-ezüstérmes csapatától a magyar női vízilabda-válogatott a Kirisi-kupáért kiírt oroszországi nemzetközi torna záró napján.
jún. 4
12:16
Olaszország: folytatódik a botrány, De Rossi is gyanúba keveredett (She)
Tovább folytatódik a bundabotrány Olaszországban: a rendőrség tizenhat személyt vett őrizetbe korábban a héten, és a Gazzetta dello Sport információi szerint az AS Roma világbajnok játékosa, Daniele De Rossi is gyanúba keveredett. A cremonai bíróság a Genoa és a Roma 4–3-ra végződő bajnokiját vizsgálhatja.
jún. 4
12:30
Túraautó-vb: Michelisz 7. hellyel melegített a hungaroringi időmérőre (She)
Michelisz Norbert a 7. helyen zárta a túraautó-világbajnokság második hungaroringi szabadedzését. A sorozat magyar versenyzője 1.2 másodperccel kapott ki a tréninget élen záró Yvan Mullertől.

Keresés