2011. június 9. csütörtök

jún. 9
0:12
Videó: Nem a mostani közegnek lettem halhatatlan - Csollány Szilveszter (She)
Csollány Szilveszterről szóló portréfilmünk második részében az olimpiai bajnok tornász magánéletéről, munkájáról és a sydney-i aranyérem óta eltelt időszakról mesélt az NSO Tv-nek.
jún. 9
0:48
Serie A: Miroslav Klose a Lazióban folytatja pályafutását - hivatalos (She)
Az olasz labdarúgó-élvonalban szereplő Lazio hivatalos honlapján bejelentette, hogy Miroslav Klose a római csapatban folytatja pályafutását.
jún. 9
2:36
Elhagyta családját az eltűnt kosaras (Blikk)
Sopron - Kaposvár - Aggódik a hazai kosárlabda-társadalom: tíz napja nem adott magáról életjelt Orosz László (39), 248-szoros válogatott játékos.
jún. 9
5:36
NHL: a Boston megint kiütötte a Vancouvert, egyenlített (She)
Magabiztosan egyenlítette ki az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) nagydöntőjének állását a Boston Bruins, mely második hazai meccsét is simán megnyerte a Vancouver Canucks ellen – a 8–1-es brutális verés után ezúttal 4–0-ra győzött. A finálé állása 2–2, tehát legalább hatmeccsesre húzódik a döntő.
jún. 9
6:48
Barcelona: Guardiola 45 millió eurót költhet új játékosokra (She)
Javier Faus, a spanyol bajnok, Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona alelnöke kijelentette: 45 millió eurót költhet új futballistákra a klub az átigazolási időszakban.
jún. 9
7:06
Látványos visszalépés (Behaviour)
Látványosan megbukott a kormány tavaly meghirdetett programja az úgynevezett látványsportágak (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, jégkorong, vízilabda) támogatásáról. Ennek az lett volna a lényege, hogy sportot patronáló vállalkozások az e célra fordított összegeiket leírhatták volna a társasági adóalapjukból. A kormány sportstratégiájának, az élsport feltámasztásának egyik alappillére lett volna…
jún. 9
7:08
Eltiltás kérdőjelekkel (Behaviour)
Mint tegnap kiderült, a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség (IJF) doppingvétség miatt kétéves eltiltással sújtotta a 73 kg-os súlycsoportban érdekelt Ungvári Attilát, aki így nem indulhat a londoni olimpián. Maga a hír is megdöbbentő, de az legalább annyira, hogy az állítólagos májusi döntés eddig miként maradhatott titokban.
jún. 9
7:10
Ronaldót ünnepelték, Del Bosque triumfált (Behaviour)
Minden idők egyik legjobb csatára, az év elején végérvényesen visszavonult brazil Ronaldo utoljára lépett pályára a válogatottban.
jún. 9
7:12
Sporttámogatás: kinek kedvez a változtatás? (Behaviour)
Az idei költségvetés tervezésekor kiemelt stratégiai ágazatnak megfelelő elbírást kapott a sport - közölte Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter szerdán, az Országgyűlés sport- és turizmusbizottságának ülésén, ahol a tárca egyéves munkájáról számolt be.
jún. 9
7:14
Még nem akar pihenni (Behaviour)
Székely Norbert vezetőedzőként bajnoki címig vezette a Sopron női kosárlabdacsatát, majd szövetségi kapitányként a magyar válogatottal megnyerte az ötcsapatos Európa-bajnoki pótselejtezős tornát, és egy lépésre került attól, hogy kivezesse az együttest a lengyelországi kontinensvetélkedőre. A szakember készségesen nyilatkozott a Népszavának, igaz a beszélgetést kicsit el kellett csúsztatni, mert…
jún. 9
7:16
Megáll(t) az ész(t) (Behaviour)
A 2010/2011-es futballszezon zárásaként hat Európa-bajnoki selejtezőt rendeztek. A magyarok San Marinóban szerezték meg a kötelező három pontot, Németország gyakorlatilag kijutott az Eb-re, a Feröer-szigetek pedig Észtország ellen megszerezte első győzelmét ebben a kvalifikációs sorozatban.
jún. 9
7:24
Anzsi: Dzsudzsák korábbi ellenfelét, Aimart is Dagesztánba csábítják (She)
Ahogy tegnap elsőként beszámoltunk róla, Dzsudzsák Balázs szóban megegyezett az orosz élvonalbeli Anzsi Mahacskalával, és ma a szerződését is aláírhatja új csapatához, amely nem csak vele szeretne erősíteni a nyáron.
jún. 9
7:42
Negyvenöt millió eurót költhet játékosokra a Barcelona (Metropol)
Javier Faus, a spanyol bajnok, Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona alelnöke kijelentette: 45 millió eurót költhet új futballistákra a klub az átigazolási időszakban.
jún. 9
8:18
Edzősors: Mezey György Dániában dolgozik az UEFA megbízásából (She)
Az Újpest elleni bajnoki fieszta óta keveset hallani Mezey Györgyről, holott a szakembernek bőven jut feladat.
jún. 9
8:36
NB II: öt légiósa nélkül játszik az élvonalra készülő Diósgyőr (She)
Öt kulcsjátékosa nélkül futballozik Orosházán a már bajnok DVTK az NB II utolsó, hétvégi fordulójában.
jún. 9
8:54
NB II: Koplárovics távozik Mislenyből, a Siófok hívja az élvonalba (She)
Elhagyja a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Kozármislenyt Koplárovics Béla.
jún. 9
8:54
Fittipaldi sportfelügyelő lesz a Kanadai Nagydíjon (Agroinform)
Emerson Fittipaldi kétszeres világbajnok brazil pilóta sportfelügyelő lesz a hétvégi Forma-1-es Kanadai Nagydíjon, Montrealban.
jún. 9
8:56
Videoton: zárt kapuk mögött kezdi meg felkészülését a bajnok (She)
A bajnok Videoton együttese már ma reggel megkezdi a felkészülést az új szezonra, illetve a Bajnokok Ligája selejtezőire. A játékosok reggel találkoznak először Paulo Sousával, az új vezetőedzővel, majd el is kezdik a közös munkát – olvasható vidi.hu-n.
jún. 9
8:58
Napoli: a Genoa elfogadta a Criscitóért tett hatmilliós ajánlatot (She)
Több olasz lap is hivatalos tényként kezeli, hogy a Genoa elfogadta a következő idényben a Bajnokok Ligájában induló Napoli 6 millió eurós ajánlatát az olasz válogatott védőért, Domenico Criscitóért.
jún. 9
9:00
Oroszország: Dzsudzsák neve még a CSZKA kiszemeltjei között is szerepel (She)
A sports.ru orosz portál átigazolásfigyelő, vezető cikkét Dzsudzsák Balázs Anzsi Mahalacskához szerződésével vezeti fel, de az összeállításban még egy érdekességet felfedezhetünk.
jún. 9
9:02
Videó: lapot sem kapott az Arsenal-csatárt csúnyán lerúgó uruguayi védő (She)
Kíméletlen szabálytalanságot úszott meg lap nélkül az uruguayi labdarúgó-válogatott játékosa, Diego Lugano. A Hollandia elleni felkészülési mérkőzésen (1–1) a Fenerbahce védője páros lábbal csúszott rá Robin van Persie lábára. Hasonló szabálytalanságot követett el Gera Zoltán is a Premier League utolsó fordulójában az Arsenalban szereplő Thomas Vermaelen ellen, amiért azonban a magyar válogatott…
jún. 9
9:04
Válogatott: Király négy meccsre Puskástól, ötre Grosicstól (She)
A magyar válogatott 35 éves kapusa, Király Gábor kedd óta holtversenyben a hatodik helyen áll a válogatottsági ranglistán – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos oldalán.
jún. 9
9:12
Olaszország: a bundagyanúba keveredett Signori tagadja a vádakat (She)
Mint ismeretes, az olasz rendőrség múlt héten tizenhat személyt vett őrizetbe bundagyanú miatt, köztük a 28-szoros olasz válogatott Giuseppe Signorit is, aki azonban a szerdai kihallgatáson tagadta, hogy bármiféle köze lenne az említett vádakhoz.
jún. 9
9:12
Hazai pályán egyenlítette ki a párharcot a Boston Bruins (Agroinform)
Rich Peverley duplázott, míg Tim Thomas shutoutot ért el a döntő negyedik meccsén, amin a Bruins 4-0-ra nyert, és 2-2-re módosította a párharc állását.
jún. 9
9:14
Dzsudzsák négy évre ír alá az Anzsi Mahacskalához (Agroinform)
Az egyik legnagyobb holland lap úgy tudja, négyéves szerződést köt a magyar válogatott szélsője az orosz bajnokság negyedik helyezettjével.
jún. 9
9:30
Anzsi: tíz éve komáromi edzőtábor, idén különgéppel BL-döntő (She)
Az Anzsi Mahacskalával tíz év alatt nagyot fordult a világ. Az ezredforduló idején még Magyarországra járt edzőtáborozni a csapat, idén viszont különgéppel repültek a játékosok a Bajnokok ligája döntőjére.
jún. 9
9:32
Ligue 1: a harmadosztályból hozott új vezetőedzőt az Auxerre (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2010–2011-es idényében a kilencedik helyen végző Auxerre bejelentette, hogy a következő szezontól Laurent Fournier irányítja az együttest.
jún. 9
9:34
Válogatott: Juhász meglepődött a sárgán, Vanczák rosszul tudta (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, három gólt szerzett a magyar válogatott San Marino ellen, de két alapembert elveszített a Svédország elleni, szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőre. A továbbjutási remények életben tartása miatt kulcsfontosságú találkozón sem Juhász Roland, sem Vanczák Vilmos nem játszhat, miután Serravalléban mindketten sárga lapot kaptak.
jún. 9
9:36
Férfi kosárlabda: nyomtalanul eltűnt a korábbi válogatott Orosz László (She)
Nyomtalanul eltűnt a korábbi válogatott kosárlabdázó, Orosz László – adta hírül a Tv2 Tények című műsora. A játékost már majd’ két hete hiába keresik, a telefonját sem vitte magával.
jún. 9
9:48
Játékossors: Somogyi Csaba a Fulham légiósa lehet - sajtóhír (She)
Könnyen elképzelhető, hogy a Premier League-ben szereplő Fulham akkor sem marad magyar labdarúgó nélkül, ha Gera Zoltán elhagyja a csapatot. Az egy évvel korábban még Európa-liga-döntőt játszó együttes élére ugyanis Martin Jolt nevezték ki menedzsernek, aki télen még a holland Ajaxnál dolgozott. Nála járt próbajátékon az NB II-es REAC kapusa, Somogyi Csaba, akivel olyannyira meg volt elégedve a…
jún. 9
9:50
Zaragoza: Pintér Ádámmal a jövőben is számol Javier Aguirre (She)
A korábbi sajtóhírek ellenére Javier Aguirre, a Real Zaragoza vezetőedzője nem szeretné kölcsönadni csapata magyar védőjét, Pintér Ádámot – erről a futballista menedzsere, Filipovics Vladan nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak.
jún. 9
9:52
ZTE: Pavicsevicsnek ezúttal a bal térdében szakadt el a keresztszalag (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg támadójának, Darko Pavicsevicsnek szemernyi esélye sincs arra, hogy pályára lépjen az őszi idényben, mivel a keresztszalag-szakadását követő rehabilitáció hat-nyolc hónapot vesz igénybe.
jún. 9
10:06
Kásás Tamás lemondta a válogatottságot (Infostart)
Lemondta szereplését a válogatottban Kásás Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.
jún. 9
10:06
Atlétika: újabb két magyar, Kürthy és Németh ért el olimpiai szintet (She)
A súlylökő Kürthy Lajos és a kalapácsvető Németh Kristóf is világbajnoki és olimpiai B szintet ért el szerdán, a celjei nemzetközi atlétikai versenyen.
jún. 9
10:06
Szabics Imre: sokkolt a baleset (Blikk)
Budapest - Nem sokáig örülhetett góljának és a magyar futballválogatott San Marino elleni 3-0-s győzelmének Szabics Imre (30). Az idegenbeli Európa bajnoki selejtezőről hazatérő támadó közúti baleset részese volt délelőtt Angyalföldön.
jún. 9
10:06
A Lazio szerződtette Miroslav Klosét - hivatalos (Agroinform)
A Lazióban folytatja pályafutását a német válogatottal világbajnoki ezüst-, illetve bronzérmes, Eb-második futballista, Miroslav Klose.
jún. 9
10:08
Videó: amikor egy gyönyörű bombagól is kevés a kupagyőzelemhez (She)
A Coritiba labdarúgócsapata ugyan hazai pályán 3–2-re legyőzte a Vasco da Gamát a Brazil Kupa döntőjének visszavágóján, azonban idegenben 1–0-ra kikapott az első meccsen, így a Vasco nyerte a trófeát. A 66. percben a hazai pályán játszó Coritiba középpályása, Willian 2–2-es állásnál még visszahozta a reményt csapatának. Egy középre kifejelt labdát lekezelt, majd 25 méterről védhetetlenül bombázott…
jún. 9
10:10
Anzsi: hét órán át vizsgálták Dzsudzsákot, kirobbanó erőben van (She)
Dzsudzsák Balázs menedzsere, Vörösbaranyi József tegnap este még nem kívánt arról beszélni, hogy hol folytatja pályafutását a szélső, de azt elmondta, hogy hét órán keresztül vizsgálták a futballistát Rómában.
jún. 9
10:12
Chelsea: íme Lampardék idegenbeli meze a következő szezonra - fotók (She)
Bemutatta idegenbeli mezét a következő szezonra az angol élvonal elmúlt szezonjában második helyen végző Chelsea. Frank Lampardék augusztustól fekete, sötétkék árnyalatú négyzetrácsú dresszben szerepelnek a Stamford Bridge-től távol.
jún. 9
10:24
Vízilabda: Kásás Tamás lemondta a válogatottságot (She)
Lemondta szereplését a válogatottban Kásás Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.
jún. 9
10:24
Kásás Tamás megint lemondta a válogatottságot (Agroinform)
Lemondta szereplését a válogatottban Kásás Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.
jún. 9
10:26
Férfi kézilabda: a német, dán, orosz, norvég, svéd ötös is Eb-résztvevő (She)
Az Euróba-bajnoki részvételt már korábban kiharcoló Magyarország és Horvátország mellett újabb öt válogatott a jövő évi szerbiai kontinensviadal biztos résztvevőjének tekinthető: Németország, Oroszország, a skandináv hármas, Dánia, Norvégia és Svédország is csatlakozott a házigazda Szerbia és a címvédő Franciaország mellé.
jún. 9
10:42
Videó: a Vancouver botrányhőse most a kapussal verekedett (She)
Az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) nagydöntőjének negyedik mérkőzésén a Boston Bruins hazai pályán 4–0-ra győzött a Vancouver Canucks ellen, így összesítésben 2–2-re áll a párharc. A kanadaiak játékosa, Alex Burrows, aki ujjharapástól kezdve mindent eldöntő gólban is benne volt már az eddigi meccseken, ezúttal a parádésan védő Tim Thomas kapussal verekedett össze. Bár a felvétel alapján a…
jún. 9
10:42
Ahogy én dolgozom, úgy senki nem tud Magyarországon - Kiss László (Agroinform)
A Pécsről tavasszal menesztett szakember a hathárom.hu-nak beszélt a PMFC-nél végzett munkájáról, az egy mondatos kirúgásának körülményeiről, a Pro-licences tanfolyamról és a jövőjéről is.
jún. 9
10:44
PSV: már a Dzsudzsákért érkező milliók elköltését tervezik (She)
A holland sportoldalakat ellepték a PSV lehetséges nyári igazolásairól szóló hírek azt követően, hogy tegnap kiderült, Dzsudzsák Balázs valószínűleg az Anzsi Mahacskalához szerződik.
jún. 9
11:18
Az Arsenal már elengedné Fabregast (Infostart)
Az Arsenal hajlana arra, hogy elengedje spanyol futballistáját, Cesc Fabregast nevelőegyesületébe, a Barcelonába - állítja a klubhoz közel álló két katalán lap.
jún. 9
11:18
PSV: jövő hétig is elhúzódhat Dzsudzsák Balázs átigazolási ügye (She)
Tegnap holland és orosz források is arról számoltak be, hogy az Anzsi Mahacskala ma bejelenti Dzsudzsák Balázs szerződtetését, ám a Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy akár jövő hétig is elhúzódhatnak a tárgyalások.
jún. 9
11:18
Kásás Tamás lemondta a válogatottságot (Behaviour)
Lemondta szereplését a válogatottban Kásás Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.
jún. 9
11:18
Másodpercekkel később lett gól a kapura lőtt büntetőből (Agroinform)
Loris Angeli, a Dro kapusa már örömtáncot járt, amikor az ellenfél játékosa a felsőlécre lőtte tizenegyesét a büntetőpárbajban, másodpercekkel később azonban a labda bepattogott a kapuba.
jún. 9
11:36
Milliárdos költségvetéssel indult újra a Bozsik-program (Infostart)
Az OTP Bank, valamint a Mol is támogatja az újra indított Bozsik-programot, amelynek éves költségvetése összesen 1,16 milliárd forint. Ebből 400 millió az állami támogatás, a fennmaradó összeget pedig a két cég állja.

Keresés