2011. június 5. vasárnap

jún. 5
0:12
Euro 2012: a szombati Eb-selejtezők összes eredménye és jegyzőkönyve (She)
Szombaton kilenc mérkőzéssel folytatódott a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozata. A G-csoportban jelenleg első helyen álló Anglia az eddig haloványan teljesítő Svájcot fogadta, míg a H jelű ötösben a csoportelső Norvégia Portugáliába látogatott.
jún. 5
0:16
Euro 2012: H. Postiga góljával három pontot szerzett Portugália - videó (She)
A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében a H-csoportban Portugália hazai pályán Hélder Postiga találatával 1–0-ra nyert Norvégia ellen.
jún. 5
0:30
Dánia nyert két góllal nyert Izland otthonában (Agroinform)
Gól nélküli első félidőt követően Dánia Lasse Schöne és Christian Eriksen góljaival 2-0-ra nyert Izland otthonában az Európa-bajnoki selejtezősorozat H-csoportjában.
jún. 5
0:48
Afrika-kupa: Eto’o büntetőt rontott, Kamerun lemaradhat a tornáról (She)
Kamerun hazai pályán csak 0–0-s döntetlent játszott Szenegállal a labdarúgó Afrika-kupa selejtezőjének E-csoportjában, így pedig könnyen lemaradhat a jövő évi tornáról. A kameruniak számos gólhelyzetet kialakítottak, de valamennyit kihagyták, csakúgy, mint Samuel Eto'o az utolsó percben a számukra megítélt tizenegyest.
jún. 5
0:48
Postiga góljával fontos győzelmet aratott Portugália (Agroinform)
A luzitánok 1-0-ra legyőzték Norvégiát a H-csoport szombat esti mérkőzésén, és nagyon fontos három pontot szereztek. Botlással a kvartett negyedik helyére csúsztak volna, a sikerrel átvették a vezetést.
jún. 5
0:52
Felkészülés: a spanyolok Bostonban szégyenítették meg az amerikaiakat (She)
Bostonban a házigazda amerikai labdarúgó-válogatott majd' hetvenezer néző előtt felkészülési mérkőzésen megszégyenítő, 4–0-s vereséget szenvedett Spanyolországtól.
jún. 5
1:06
Dánia két góllal nyert Izland otthonában (Agroinform)
Gól nélküli első félidőt követően Dánia Lasse Schöne és Christian Eriksen góljaival 2-0-ra nyert Izland otthonában az Európa-bajnoki selejtezősorozat H-csoportjában.
jún. 5
1:24
A görögök visszaelőzték a horvátokat (Agroinform)
Montenegró 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán Bulgáriával a G-csoportban, így a Svájccal szintén ikszelő Anglia maradt a kvartett első helyén.
jún. 5
2:18
Profi ökölvívás: Erdei-Mitchell mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Erdei Zsolt új, amerikai karrierje második találkozóján a WBA egykori nagyközépsúlyú profi ökölvívó világbajnokával, Byron Mitchell-lel küzd meg. Madár az Atlantic Cityben rendezendő összecsapáson szeretné megváltani belépőjét egy vb-címmeccsre vagy egy kiemelkedően neves bunyós elleni ütközetre. Hogy sikerrel jár-e, azt a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósításából megtudhatja!
jún. 5
2:54
Ökölvívás: Erdei a 6. menetben kényszerítette térdre Mitchellt (She)
Erdei Zsolt a várakozásoknak megfelelően simám megnyerte az új promóciója égisze alatt vívott második meccsét is, és a hatodik menetben döntő fölénnyel térdre kényszerítette a WBA volt nagyközépsúlyú világbajnokát, Byron Mitchellt.
jún. 5
5:18
NHL: tizenegy másodperces hosszabbítás után nyert a Vancouver (She)
A Vancouver Canucks 2–0-s előnyt szerzett a tengerentúli profi hokiliga döntőjében a Bostonnal szemben, miután Alex Burrows hosszabbításos góljával a második találkozót is megnyerte. A párharc magyar idő szerint kedd hajnalban Bostonban folytatódik.
jún. 5
7:24
Labdarúgás: dinoszauruszokat lát Maradona a FIFA-ban, és takarítana (She)
Diego Maradona egy „dinoszauruszokkal teli múzeumhoz" hasonlította az utóbbi hetekben válságtüneteket mutató Nemzetközi Labdarúgó-szövetséget (FIFA).
jún. 5
7:42
Erdeinek nem tudott ellenállni Mitchell, technikai KO (Agroinform)
Erdei Zsolt technikai KO-val legyőzte az amerikai Byron Mitchellt a vasárnap hajnalban Atlantic Cityben rendezett profi ökölvívógálán.
jún. 5
8:00
Profi ökölvívás: Froch legyőzte Johnsont, ő küzdhet meg Warddal (She)
Küzdelmes mérkőzésen, többségi döntéssel védte meg WBC nagyközépsúlyú világbajnoki címét és jutott be a Szuper Hatos torna döntőjébe az angol Carl Froch, miután helyi idő szerint szombaton este legyőzte az Utazó Harcost, azaz a jamaicai Glen Johnsont az Atlantic Cityben megrendezett 12 menetes összecsapáson.
jún. 5
8:00
Erdeinek nem tudott ellenállni Mitchell, technikai KO-győzelem (Agroinform)
Erdei Zsolt könnyedén verte az amerikai Byron Mitchellt a vasárnap hajnalban Atlantic Cityben rendezett profi ökölvívógálán.
jún. 5
8:18
Burrows döntött a hirtelen halálban, bajban a Boston (Agroinform)
60 perc alatt nem tudtak dűlőre jutni a csapatok, azonban a hosszabbítás 11. másodpercében Burrows eldöntötte a nagydöntő második meccsét.
jún. 5
8:36
Győzelmével Erdei közelebb a vb-címmeccshez (Infostart)
Erdei Zsolt technikai KO-val legyőzte az amerikai Byron Mitchellt a közép-európai idő szerint vasárnap hajnalban Atlantic Cityben rendezett profi ökölvívógálán. A 10 menetesre tervezett félnehézsúlyú összecsapást a hatodik menetben zárta le a 37 éves magyar bokszoló, aki így 33. mérkőzése után is veretlen a profik között.
jún. 5
8:36
WNBA: sajátos Győr, Pécs, Sopron kosaras találkozó Uncasville-ben (She)
Diana Taurasi remeklése ellenére a Seattle Storm legyőzte a Phoenix Mercuryt az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság, a WNBA magyar idő szerint vasárnapra virradóra rendezett játéknapján. Uncasville-ben magyarországi légiósok meccsét rendezték.
jún. 5
8:54
Madár most is nyert (Behaviour)
Erdei Zsolt technikai KO-val legyőzte az amerikai Byron Mitchellt a közép-európai idő szerint vasárnap hajnalban Atlantic Cityben rendezett profi ökölvívógálán.
jún. 5
9:12
Videó: így ünnepelték a pécsi játékosok és szurkolóik a bajnoki címet (She)
Szombat este a Szigetszentmiklós idegenbeli 1–0-s legyőzésével eldőlt, hogy a Pécsi MFC nyerte a labdarúgó NB II Nyugati csoportját, így feljutott az első osztályba. A mérkőzés után a játékosok a szurkolókkal együtt ünnepeltek, míg az edző, Mészáros Ferenc az NSO Tv-nek elmondta, nagy teher esett le a vállukról.
jún. 5
9:12
Erdei nagy esélye (Behaviour)
Európai idő szerint holnap hajnalban lép kötelek közé Erdei Zsolt Atlantic City-ben, hogy a volt középsúlyú világbajnok, Byron Mitchell ellen az amerikai nézőknek, menedzsereknek és elsősorban saját magának bizonyítsa, igencsak megérett egy igazi nagy feladatra. A gála főmérkőzésén, a WBC világbajnoki övén kívül az is a tét, hogy a címvédő Carl Froch, vagy Glen Johnson jut be a Szuper Hatos…
jún. 5
9:14
Törökország: nem tudják, marad-e a Chelsea-vel hírbe hozott Hiddink (She)
A Török Labdarúgó-szövetség szóvivője bevallotta, nem tudják, hogy a Belgium elleni pénteki Eb-selejtező (1–1) után sejtelmesen nyilatkozó Guus Hiddink a válogatott szövetségi kapitánya marad-e.
jún. 5
9:30
Pápa: Gyömbér Gábor csak a szezonnyitó hetében állhat edzésbe (She)
Ha nem lép fel komplikáció, Gyömbér Gábor, a Lombard Pápa labdarúgója az NB I július 15-i szezonnyitó hetében kezdheti el a könnyített edzéseket.
jún. 5
9:30
A Valencia megszerezte az Almería kapusát (Agroinform)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban bronzérmes Valencia leigazolta Diego Alvest, az élvonaltól búcsúzó Almería brazil kapusát.
jún. 5
9:32
Maradona ezúttal a FIFA-ba kötött bele (Agroinform)
Diego Maradona egy "dinoszauruszokkal teli múzeumhoz" hasonlította a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséget (FIFA).
jún. 5
9:34
Sima spanyol győzelm az USA-ban (Agroinform)
A világ- és Európa-bajnok spanyol válogatott barátságos mérkőzésen rendkívül könnyedén, 4-0-ra nyert az amerikaiak otthonában.
jún. 5
9:48
Videó: kiváló helyzetfelismerésből lőtt gólt a spanyol játékos (She)
A másodosztályú spanyol labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában a rájátszásba jutott az Elche, amely 4–1-re legyőzte hazai pályán a Xerezt. A vendégek gólja azonban említésre méltóra sikerült. Már 2–0-ra vezetett az Elche, amikor a kapus rossz felszabadítása után José Capdevila mintegy 25 méterről emelt remekül a kapuba.
jún. 5
9:48
Erdei technikai KO-val legyőzte Mitchellt (Metropol)
Erdei Zsolt technikai KO-val legyőzte az amerikai Byron Mitchellt a közép-európai idő szerint vasárnap hajnalban Atlantic Cityben rendezett profi ökölvívógálán.
jún. 5
9:50
Felkészülés: Paraguay győzelemmel feledtette a múlt heti vereséget (She)
A júliusi labdarúgó Copa Américára készülő válogatottak Santa Cruz-i mérkőzésén a vendég Paraguay 2–0-ra legyőzte Bolíviát.
jún. 5
10:06
A finnek ellen sem botlottak a magyarok (Metropol)
A magyar női kosárlabda-válogatott 14 pontos győzelmet aratott szombaton Finnország felett a Sopronban zajló Európa-bajnoki pótselejtezőtorna második játéknapján, ezzel továbbra is százszázalékos.
jún. 5
10:06
A Renault-nak nagyon hiányzik Kubica (Agroinform)
Hiába kezdte bravúrosan az évet a Renault Formula-1-es csapata, mostanra elfogyott a nagy lelkesedés. Vajon ennyire hiányzik Kubica?
jún. 5
10:24
Videó: Erdei Zsolt kétszer is térdre kényszerítette amerikai ellenfelét (She)
Magyar idő szerint vasárnapra virradóra Erdei Zsolt a várakozásoknak megfelelően simán legyőzte a WBA volt nagyközépsúlyú világbajnokát, Byron Mitchellt. Madár a hatodik menetben kétszer is térdre kényszerítette az amerikait, aki ugyan folytatni akarta, ám a bíró nem engedte tovább a mérkőzést.
jún. 5
10:42
Erdei: Több van bennem, és ezt ki is akarom hozni - videó (Infostart)
Nem akart a jövővel foglalkozni Erdei Zsolt a Byron Mitchell elleni győzelem után. A félnehézsúlyú bokszoló technikai KO-val verte amerikai riválisát, így jó esélye van arra, hogy következő alkalommal már világbajnoki címért lépjen a szorítóba.
jún. 5
10:42
Videó: pazar mozdulattal szerzett gólt a magyar válogatott ellenfele (She)
Az U21-es francia labdarúgó-válogatott 4–0-ra legyőzte Kínát a touloni ifjúsági torna második fordulójában. A hazaiak második gólja parádés mozdulat után született. Egy jobb oldali beadást középen lekezelt Stephen Joseph-Monrose, és félfordulatból kilőtte a kapu bal oldalát. A franciákat látva nem lesz könnyű dolga a magyar válogatottnak, amely hétfőn játszik a házigazdákkal.
jún. 5
10:44
Barcelona: Villa szerint Fabregas megérdemeli, hogy visszatérjen (She)
Egy rádióadónak nyilatkozva David Villa azt mondta, válogatottbeli csapattársa, Cesc Fabregas megérdemli, hogy visszatérjen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelonához.
jún. 5
10:46
Románia: Bölöni nem tartja megfelelőnek az időpontot, hogy kapitány legyen (She)
Román sajtóhírek szerint a helyi labdarúgó-szövetségnek három jelöltje van a Razvan Lucescu lemondásával megüresedett szövetségi kapitányi posztra: Bölöni László, Gheorghe Hagi és Cosmin Olaroiu.
jún. 5
11:00
Atlétika: Tyson Gay Clermontban 9.79 mp-et futott száz méteren (She)
Noha a eugene-i Gyémánt Liga-viadalon a jamaicai Steve Mullings 9.80 mp-cel győzött, mégsem ő vezeti szombattól a férfi 100 m ranglistáját, miután az amerikai Tyson Gay egy clermonti versenyen 9.79 mp-cel nyert.
jún. 5
11:02
Videoton: Fő célunk, hogy tízezren látogassanak ki a stadionba - Tassy Márk (She)
A Videoton labdarúgócsapata hamarosan a Bajnokok Ligája selejtezőjében lép pályára. A klub hivatalos honlapjának, a vidi.hu-nak nyilatkozott Tassy Márk ügyvezető, aki a nemzetközi porondra való kijutás utáni újabb feladatokat mondta el.
jún. 5
11:18
Növelte előnyét a Vancouver - videó (Infostart)
Az alapszakaszgyőztes Vancouver a második mérkőzést is megnyerte hazai pályán, így már 2-0-ra vezet a Boston ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) fináléjában.
jún. 5
11:18
Videoton: Fő célunk, hogy tízezren szurkoljanak a stadionban - Tassy (She)
A Videoton labdarúgócsapata hamarosan a Bajnokok Ligája selejtezőjében lép pályára. A klub hivatalos honlapjának, a vidi.hu-nak nyilatkozott Tassy Márk ügyvezető, aki a nemzetközi porondra való kijutás utáni újabb feladatokat mondta el.
jún. 5
11:18
Tyson Gay 9.79 mp-et futott 100m-en (Metropol)
Noha a eugene-i Gyémánt Liga-viadalon a jamaicai Steve Mullings 9.80 mp-cel győzött, mégsem ő vezeti szombattól a férfi 100 m ranglistáját, miután az amerikai Tyson Gay egy clermonti versenyen 9.79 mp-cel győzött.
jún. 5
11:20
Válogatott: olvasóink szerint Szabics volt a legjobb, Tököli a legrosszabb (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Luxemburg ellen 1–0-ra megnyert felkészülési mérkőzése után is arra kértük olvasóinkat, hogy értékeljék Egervári Sándor csapatának teljesítményét. Szavazóink nem voltak túl elégedettek a mieinkkel: a voksolók szerint az egyetlen gólt szerző Szabics Imre volt a legjobb 6.05-ös osztályzattal, míg a leggyengébbnek Tököli Attilát látták.
jún. 5
11:36
Atlétika: Orbán Éva olimpiai B szintet ért el kalapácsvetésben (She)
Orbán Éva 69.66 méterrel nyerte meg a női kalapácsvetést a Zalaegerszegen rendezett atlétikai vidékbajnokságon, ezzel teljesítette a világ- és olimpiai bajnoki kvalifikációs B szintet.
jún. 5
11:36
A hatodik menetben pattant ki belőlem a feszültség - Erdei (Agroinform)
Erdei Zsolt technikai KO-val győzte le Byron Mitchellt az Atlantic Cityben rendezett boxgálán, és máris a folytatásra készül.
jún. 5
11:38
Tyson Gay 9,79-cel üzent a riválisoknak (Agroinform)
Noha a eugene-i Gyémánt Liga-viadalon a jamaicai Steve Mullings 9.80 mp-cel győzött, mégsem ő vezeti szombattól a férfi 100 m ranglistáját.
jún. 5
11:54
Amerikában is gáláztak a spanyolok - videó (Infostart)
A világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott barátságos mérkőzésen 4-0-ra nyert az amerikaiak otthonában.
jún. 5
11:54
Kaposvár: a touloni tornáról lemaradó Balázs pénteken már edzhet (She)
Részleges vállszalagszakadása miatt nem tarthatott az U21-es válogatottal Balázs Benjámin, de a jövő héten már visszatérhet.
jún. 5
11:54
Orbán Éva olimpiát érő távolságra hajította a kalapácsot (Agroinform)
Orbán Éva 69,66 méterrel nyerte a női kalapácsvetést a Zalaegerszegen rendezett atlétikai Vidékbajnokságon, s ezzel teljesítette az olimpiai kvalifikációs B szintet.
jún. 5
11:56
Francia szakembert neveztek ki a Real Sociedad élére (Agroinform)
Phillippe Montanier-t nevezték ki vasárnap a spanyol labdarúgó-bajnokság 15. helyén végzett Real Sociedad új vezetőedzőjének.
jún. 5
12:12
Videó: az „ujjharapós” játékos a kaput megkerülve ütött győztes gólt (She)
Második mérkőzését is megnyerte a Vancouver Canucks jégkorongcsapata a Boston Bruins ellen az észak-amerikai profi liga (NHL) nagydöntőjében. Bár a bostoniak kétszer is vezettek, az első meccsen ujjharapás miatt végül az eltiltást megúszó Alex Burrows a hosszabbításban döntötte el az összecsapást (3–2). Íme, a találkozó góljai!

Keresés