2011. június 14. kedd

jún. 14
0:30
Ferencváros: Lázok távolodik a Fraditól, brazil óriás a láthatáron (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint Lázok János valószínűleg mégsem lesz a Ferencváros labdarúgója.
jún. 14
5:18
NHL: megint simán nyert otthon a Boston, jön a 7. meccs Vancouverben (She)
Hazai pályán továbbra is ellenállhatatlan a Boston Bruins a tengerentúli profi hokiliga nagydöntőjében: a Stanley-kupa-finálé hatodik mérkőzésének első harmadában 4:41 perc alatt négy gólt szerző Boston 5–2-re legyőzte a Vancouver Canucksot, és utazhat vissza Kanadába, ahol magyar idő szerint csütörtök hajnalban kerül sor a hetedik, mindent eldöntő meccsre.
jún. 14
6:48
Uruguay: bajnokként vonult vissza a 44-szeres argentin válogatott (She)
Uruguayi bajnoki címmel fejezte be sportpályafutását Marcelo Gallardo korábbi argentin válogatott futballista.
jún. 14
6:48
Montreal: több mint négyórás őrület (Behaviour)
A majd két órás esőszünetet követően az idei szezon eddigi legizgalmasabb versenyét futották a pilóták Montrealban. A fantasztikus, ugyanakkor kaotikus Forma-1-es Kanadai Nagydíjat végül Jenson Button nyerte - igaz, csak a bírák jó szívének köszönhetően, hisz a futam alatt koccant de la Rosával, és kilökte Hamiltont és Alonsót.
jún. 14
6:50
Dzsudzsák aláírt és beszélt (Behaviour)
Amint az elmúlt hét fejleményei alapján várható volt, Dzsudzsák Balázs a PSV Eindhovenből az orosz labdarúgó élvonalban szereplő Anzsi Mahacskalához igazolt.A 37-szeres magyar válogatott szélső négy idényre szóló szerződést írt alá - jelentette be vasárnap sajtótájékoztatón a játékos és az őt képviselő Stars and Friends menedzseriroda.
jún. 14
7:06
Műugrás: ötödik lett a Gondos, Reisinger páros a bolzanói GP-n (She)
A Bolzanóban megrendezett műugró Grand Prix-versenyen 3 méter szinkronban 259.80 ponttal ötödik lett a Gondos Flóra, Reisinger Zsófia páros.
jún. 14
7:06
A nap embere: Jenson Button (Behaviour)
Élete legjobb versenyét produkálva az utolsó helyről visszazárkózva nyerte meg a több mint négyórás Kanadai Nagydíjat Jenson Button, a McLaren 2009-es világbajnoka. A brit ezzel egycsapásra Sebastian vettel elsőszámú kihívójává lépett elő.
jún. 14
7:08
Pont nélkül maradtak a magyar motorosok (Behaviour)
A pünkösdi hétvégén szinte a teljes nemzetközi motoros élmezőny nyeregben ült, hiszen amíg a MotoGP pilótái Silverstone-ban húzták a gázt, addig a Superbike világbajnokság résztvevői Misanóban küzdöttek a bajnoki pontokért.
jún. 14
7:10
Kozák kétszer nyert Kovács ellen (Behaviour)
Női K-1 500 m-en Kozák Danuta, férfi C-1 1000 m-en pedig Vajda Attila nyerte pénteken a kajakosok és kenusok válogatójának második fordulóját Szegeden, s mivel az első körben is ők bizonyultak a legjobbnak, újabb sikerükkel bekerültek a jövő heti, belgrádi Európa-bajnokságon és az augusztusi, szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon induló magyar csapatba.
jún. 14
7:24
Arany-kupa: Jamaica büntetőt rontott, de így is százszázalékos maradt (She)
Jamaica 1–0-ra legyőzte Hondurast az Egyesült Államokban zajló Arany-kupa B-csoportjának utolsó fordulójában, így százszázalékos teljesítménnyel jutott be a negyeddöntőbe Észak- és Közép-Amerika, valamint a karibi térség labdarúgó-válogatottjainak tornáján. A vesztes Honduras, valamint Guatemala is továbbjutott a csoportból.
jún. 14
8:00
Lazio: Klose után Djibril Cissé lehet a következő nagy fogás (She)
Olaszországi lapvélemények szerint a Lazio Miroslav Klose után szeretné szerződtetni a francia Djibril Cissét is.
jún. 14
8:18
Olaszország: szabadlábon védekezhet a Vasas volt sportigazgatója (She)
Újabb szakaszához érkezett az olaszországi fogadási csalássorozat vizsgálata: a korábban rövid ideig a Vasas sportigazgatójaként dolgozó Mauro Bressan immár szabadlábon próbálhatja meg tisztázni magát.
jún. 14
8:36
Vagy nyert, vagy veszített Egervári csapata (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott kettős győzelemmel zárta a 2010-2011-es idényt, Luxemburgot barátságos, San Marinót tétmérkőzésen verte "nullára". Hol tart most Egervári Sándor válogatottja?
jún. 14
8:36
Tenisz: Szávay és Arn is egy helyet rontott a világranglistán (She)
Nincs változás a női teniszezők legfrissebb világranglistájának élmezőnyében: továbbra is a dán Caroline Wozniacki áll az élen a belga Kim Clijsters és az orosz Vera Zvonarjova előtt. A magyar játékosok közül Szávay Ágnes és Arn Gréta is egy helyet rontott: előbbi a 45., utóbbi a 47. helyen áll.
jún. 14
8:38
Libertadores-kupa: a vulkán miatt elmaradhat a döntő első meccse (She)
A chilei vulkánkitöréssel keletkezett hamufelhő miatt elhalaszthatják a Penarol–Santos labdarúgó Libertadores-kupa-döntő szerdára kiírt első mérkőzését.
jún. 14
8:54
Tenisz: nincs változás az élen, Balázs a 227., Kellner a 235. (She)
Nincs változás a férfi teniszezők legfrissebb világranglistájának élén: a spanyol Rafael Nadal vezet a szerb Novak Djokovics és a svájci Roger Federer előtt. A legmagasabban rangsorolt magyar, Balázs Attila a 227., míg Kellner Ádám a 235. helyen áll.
jún. 14
8:54
Távozik az ATP főnöke (Agroinform)
Három év után távozik posztjáról a profi teniszezők szervezetének vezetője, az amerikai Adam Helfant.
jún. 14
8:56
NB II: licencgondok teremthetnek Fradi-Újpestet a Keleti-csoportban (She)
Nem kizárt, hogy a labdarúgó NB II mezőnyének kényszerű feltöltése miatt a 2011–2012-es idényben összejön a Ferencváros II–Újpest B mérkőzés a Keleti csoportban – mondta a Nemzeti Sportnak Kutasi Róbert, az NB II-es bizottság elnöke.
jún. 14
8:56
A Boston harmadszor is nagy arányban győzött hazai pályán (Agroinform)
A Vancouver Canucks eldönthette volna a döntő kimenetelét idegenben, azonban a Bruins ismét megrázta magát, és 5-2-s győzelmével kiharcolta a hetedik meccset.
jún. 14
8:58
Elhalasztják a Libertadores Kupa-döntő első mérkőzését (Agroinform)
A chilei vulkánkitöréssel keletkezett hamufelhő miatt elhalaszthatják a  Penarol-Santos labdarúgó Libertadores Kupa-döntő szerdai első mérkőzését.
jún. 14
9:12
Ferencváros: Marek Heinz visszatért, tegnap már edzett - sajtóhír (She)
Lapértesülések szerint Marek Heinz visszatért a labdarúgó NB I harmadik helyén végzett Ferencvároshoz.
jún. 14
9:12
A Chelsea álomfizetéssel csábítja Modricot (Agroinform)
A Manchester Uniteden kívül a Chelsea is szeretné megszerezni Luka Modricot. A Kékek heti 130 ezer fontos csábítanák magukhoz a Tottenham horvát középpályását.
jún. 14
9:30
Anglia: a QPR menedzsere nem engedi el Buzsáky Ákost - sajtóhír (She)
A brit The Sun értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba feljutó Queens Park Rangers nem engedi el Buzsáky Ákost a nyáron.
jún. 14
9:30
Mégis ott lehetünk Londonban? (Agroinform)
Ugyan a Németország elleni világbajnoki selejtezőt elbukta a magyar csapat, mégis elképzelhető, hogy Görbiczék olimpiai selejtezőt vívhatnak.
jún. 14
9:32
Jamaica csoportelsőként jutott tovább (Agroinform)
Az Arany Kupa B csoportjának utolsó fordulójában Jamaica 1-0-ra legyőzte Honduras válogatottját, így hibátlan mérleggel zárt.
jún. 14
9:48
Anglia: a sérüléséről szóló hírek ellenére Gera még képben van a West Bromnál (She)
A brit Birmingham Mail internetes oldalának beszámolója szerint a West Bromwich Albion még nem mondott le Gera Zoltán szerződtetéséről.
jún. 14
9:48
Cristiano Ronaldo tíz évig is maradna Madridban (Agroinform)
A portugál csillag a spanyol Cadena Cope rádiónak nyilatkozva cáfolta, hogy távozni a Real Madridtól, azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a királyiaknál fejezi be pályafutását.
jún. 14
9:50
Liverpool: Charlie Adam pénteken írhat alá a „vörösökhöz” - sajtóhír (She)
Úgy tűnik, a héten pont kerülhet Charlie Adam átigazolási ügyének végére. Az angol élvonalból kieső Blackpool csapatkapitányát az utóbbi hetekben több nagy klubbal is szóba hozták, a Mirror szerint végül a Liverpool lesz a befutó.
jún. 14
10:06
NHL: Luongo nem süpped önsajnálatba, jó hetedik meccset ígér (She)
A vancouveri kapus, Roberto Luongo újabb betlijével, lecserélésével, a kapusteljesítményekkel foglalkozik a nyilatkozatok jó része az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) magyar idő szerint kedd hajnalban megrendezett Boston Bruins–Vancouver Canucks (5–2) mérkőzése után. A párharc 3–3-ra áll, a két csapat között hetedik mérkőzés dönt.
jún. 14
10:08
Férfi vízilabda: Molnár Tamás hét gólt szerzett Máltán (She)
Szórják a gólokat a máltai vízilabda-bajnokságban szereplő magyarok. Molnár Tamás például hét góllal vette ki a részét csapata sikeréből.
jún. 14
10:24
Videoton: a fehérvári csapat nem hosszabbít Sebők Zsolttal (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a labdarúgó NB I legutóbbi szezonjának bajnoka, a Videoton FC nem hosszabbítja meg Sebők Zsolt nyáron lejáró szerződését. A fehérvári kapus így ingyen igazolhatóvá válik.
jún. 14
10:24
Hétvégén csapat Eb-t rendeznek Stockholmban és Izmirben (Agroinform)
A legjobbak (Szuper Liga) a svédországi Stockholmban állnak rajhoz, az I. osztály küzdelmeit a törökországi Izmirben rendezik, utóbbin vesz részt a magyar csapat is.
jún. 14
10:26
Siófok: a Gyirmóttól érkezik védő a Balaton-partiakhoz (She)
A gyirmotfc.hu tájékoztatása szerint a Gyirmót FC és a BFC Siófok mindenben megállapodott egymással Kiss Zsolt átigazolásával kapcsolatban.
jún. 14
10:42
NB II: Soós Imre lesz a távozó Kiprich József utóda - sajtóhír (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Soós Imre lesz a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót vezetőedzője.
jún. 14
10:42
Ronaldo nem megy Manchesterbe (Metropol)
Eszében sincs a Manchester Cityhez igazolni Cristiano Ronaldónak, a Real Madrid aranylabdás portugál futballistájának.
jún. 14
10:42
A hármasugró világbajnok nem lesz ott a csapat Eb-n (Agroinform)
A Philips Idowu egyelőre nem indokolta meg, miért lépett ki a brit csapatból.
jún. 14
10:44
Férfi vízilabda: Horvátország nyerte meg a pescarai tornát (She)
Az Európa-bajnok horvát válogatott nyerte meg a Pescarában rendezett négycsapatos tornát, amelyen az ausztrálok elleni siker és a németekkel szembeni iksz után 10–7-re legyőzte a házigazda olaszokat.
jún. 14
10:44
Kiss Zsolt Gyirmótról Siófokra igazol (Agroinform)
A Siófokhoz kapcsolódó további hír, hogy kedden elkezdi felkészülését a 2011-2012-es bajnoki idényre a legutóbbi pontvadászat 14. helyezettje.
jún. 14
10:46
Olympiakosz: az újonc vinné Németh Krisztiánt és három társát (She)
Görög lapértesülések szerint a mögöttünk hagyott idényben az élvonalba feljutó PASZ Jannina szeretné kölcsönvenni Németh Krisztiánt az Olympiakosztól.
jún. 14
10:48
Real Madrid: Raúlék helyett Guti csapata lehet az ellenfél augusztusban (She)
Bár korábban úgy volt, hogy a Real Madrid által idén 32. alkalommal megrendezett meghívásos Santiago Bernabéu-kupán a klub egykori kiválóságát, Raúlt is soraiban tudó német Schalke lesz az ellenfél, ám a gelsenkircheniek Európa-liga-selejtezőjük miatt mégsem tudják vállalni a szereplést...
jún. 14
11:00
Real Madrid: Raúlék helyett Guti csapata lehet az ellenfél nyáron (She)
Bár korábban úgy volt, hogy a Real Madrid által idén 32. alkalommal megrendezett meghívásos Santiago Bernabéu-kupán a klub egykori kiválóságát, Raúlt is soraiban tudó német Schalke lesz az ellenfél, ám a gelsenkircheniek Európa-liga-selejtezőjük miatt mégsem tudják vállalni a szereplést...
jún. 14
11:00
Pepe Reina sérvműtéten esett át (Agroinform)
A Liverpool hivatalos honlapján közölte, hogy a csapat spanyol kapusa sikeres kettős sérvműtéten van túl, júliss elején csatlakozik a kerethez.
jún. 14
11:02
Atlétika: világbajnokok a női 100 gát mezőnyében a Gyulai-emlékversenyen (She)
Még nem teljes a névsor, de az már biztos, hogy nagyon erős lesz a mezőny a női 100 méteres gátfutásban a július 30-án sorra kerülő Gyulai István atlétikai emlékversenyen, többek között a szám világbajnoki címvédője, a jamaicai Brigitte Foster Hylton is indul.
jún. 14
11:18
Kajak-kenu: felháborodás a Honvédnál, Kozáktól elvettek egy olimpiai számot (She)
A Domino Honvéd kajak-kenu szakosztályánál felháborodással és értetlenül fogadták, hogy a szövetség döntése értelmében Kozák Danuta, a válogató győztese nem indulhat el 200 méter egyesben az augusztusi, szegedi világbajnokságon.
jún. 14
11:18
Felháborodás a Honvédnál: Kozáktól elvettek egy olimpiai számot (Agroinform)
Kozák Danuta, a válogató győztese nem indulhat el 200 méter egyesben az augusztusi, szegedi világbajnokságon.
jún. 14
11:20
Videó: Arsavin könnyedén lőtte be a büntetőt a nehézsúlyú Valujevnek (She)
Jótékonysági mérkőzésen csapott össze a korábbi profi nehézsúlyú ökölvívó világbajnok, Nyikolaj Valujev és Andrej Arsavin, az Arsenal támadója. No, nem a ringben, hanem a zöld gyepen, így Arsavinnak is volt esélye. Egy tizenegyesnél a bokszoló állt a kapuban, az orosz válogatott sztárja azonban lazán elgurította mellette a labdát.
jún. 14
11:20
Világbajnokok a női 100 gát mezőnyében (Agroinform)
Sanya Richards-Ross, Virgilijus Alekna, Michael Frater, Darvis Patton és művégtagokkal versenyző Oscar Pistorius már korábban elfogadta a meghívás.
jún. 14
11:22
Szigorúbb nemzetközi követelmények (Agroinform)
Az elmúlt napokban a magyar játékvezetés különböző szakmai területeinek irányítói több, a FIFA és UEFA által szervezett rendezvényen vettek részt.
jún. 14
11:24
Ki volt a Kanadai Nagydíj legjobbja? - szavazás (Agroinform)
Ki nyűgözött le Benneteket leginkább? A hibátlanul vezető Schumacher? Az utolsó körig vezető Vettel? Vagy a két riválisát is taccsra tévő, szupergyors Button?
jún. 14
11:36
Csak az Anzsi tett teljes értékű ajánlatot (Metropol)
Dzsudzsák anyagiakról konkrétan nem szólt, annyit viszont elárult, hogy büszke magára, amiért a klubváltásra vonatkozó döntést meghozta.

Keresés