2011. június 1. szerda

jún. 1
1:42
Copa América: Tévez is tagja az argentinok bő, 26 fős keretének (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Sergio Batista kijelölte bő keretét, amely megkezdi a felkészülést a hazai rendezésű, július 1-jén kezdődő Copa Américára.
jún. 1
6:12
NBA: a kiválóan hajrázó Miami nyerte meg a nagydöntő első meccsét (She)
A Miami Heat hazai pályán 92–84-re legyőzte a Dallas Mavericks legénységét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) döntőjének első, magyar idő szerint szerda hajnalban megrendezett  mérkőzésén.
jún. 1
6:30
Előnyben a Miami (Infostart)
A Miami nyerte az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság nagydöntőjének első meccsét. A floridai csapat hazai pályán 92-84-re győzte le a Dallast.
jún. 1
6:48
NBA: a kiválóan hajrázó Miami nyerte meg a nagydöntő első meccsét (She)
A Miami Heat hazai pályán 92–84-re legyőzte a Dallas Mavericks legénységét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) döntőjének első, magyar idő szerint szerda hajnalban megrendezett  mérkőzésén.
jún. 1
7:06
Euro 2012: a lengyelek kemény fellépést ígérnek a vandálok ellen (She)
Kőkemény fellépést ígérnek a lengyelek a futballhuligánok megfékezése érdekében a 2012-es ukrán-lengyel közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság idejére.
jún. 1
7:06
Vastapssal fogadták Kassait (Behaviour)
Vastapssal fogadták Telkiben a Barcelona-Manchester United (3-1) Bajnokok Ligája döntőjének bíráját, Kassai Viktort, illetve segítőit. Az edzőközpontban a játékvezető köszöntése mellett a Hivatásos Labdarúgók Szervezete átadta a szezon legjobbjainak járó díjakat, továbbá várakozásait fogalmazta meg Egervári Sándor szövetségi kapitány a válogatott közelgő meccsei kapcsán.
jún. 1
7:08
NB I: strandfoci már júliustól (Behaviour)
Alig ért véget a 2010/2011-es bajnoki idény Európában, másfél hónap múlva máris pályán lesznek a labdarúgók. Legalábbis azok, akik a kontinentális porondon csapatukkal selejtezősorozatban érdekeltek. A magyar bajnok Videoton július 12-én vagy 13-án kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligája második körében, az NB I. pedig két (vagy három) nappal később rajtol. Jókor?
jún. 1
7:10
A kis vörös (ördög) befejezi (Behaviour)
A szombati Bajnokok Ligája-döntő előtt Josep Guardiolát, a Barcelona vezetőedzőjét egy televíziós műsorban megkérdezték: ha tetszés szerint választhatna egy játékost a rivális Manchester Unitedből, ki lenne az? A katalán gondolkodás nélkül mondta ki a nevet: Paul Scholes.
jún. 1
7:12
Conte lesz a Juve edzője (Behaviour)
Nemet mondott a Juventus felkérésére Pavel Nedved, aki 2001 és 2009 között erősítette a torinói együttest, manapság pedig a klub igazgatótanácsának tagja: a 39 éves cseh játékos úgy vélekedett, nem ez az alkalmas időpont, hogy megkezdje edzői karrierjét (az Öreg Hölgy a legutóbbi idényben hetedikként végzett, így nem léphet ki a nemzetközi porondra), de nem zárta ki annak lehetőségét, hogy egyszer…
jún. 1
7:14
Debrecenbe kell majd menni (Behaviour)
Hamarosan megkezdődik Debrecenben az új Nagyerdei Stadion megépítése, minekután tegnap Kósa Lajos, Debrecen polgármesterének, Horváth Gergely Domonkos, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) vezérigazgatójának, Vígh László kormánybiztosnak, valamint Tauber Zoltán, a Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. (BMSK) vezérigazgatójának szignálásával létrejött a…
jún. 1
7:16
A Forma-1-ről álmodik Kiss Pál Tamás (Behaviour)
Rövid időn belül a Forma-1-ben szeretne versenyezni Kiss Pál Tamás; a magyar pilóta másfél hete nagy meglepetésre megnyerte az F1-es Barcelonai Nagydíj GP3-as betétfutamát.
jún. 1
7:42
Palermo: Simon Ádám orvosi vizsgálaton, aláírhatja szerződését (She)
Orvosi vizsgálatra utazott az olasz élvonalbeli Palermóhoz Simon Ádám, a Szombathelyi Haladás 21 esztendős labdarúgója.
jún. 1
7:44
NB II: Kiprich szerződése lejár Gyirmóton, még nem tárgyalnak vele (She)
Lejár a szerződése Kiprich Józsefnek, a Gyirmót SE NB II-es labdarúgócsapat vezetőedzőjének, a klubvezetőség azonban egyelőre nem tárgyal az esetleges hosszabbításról vele. Döntően befolyásolhatja ugyanis a megbeszélés végeredményét, hogy feljut-e a csapat az NB I-be.
jún. 1
8:18
Törökország: pénzbeli kárpótlást követel a játékvezető a mellőzés miatt (She)
Pénzbeli kárpótlást követel a labdarúgó-szövetségtől Halil Ibrahim Dincdag játékvezető, aki azóta nem kap megbízatást, amióta kiderült, a katonaságtól homoszexualitása miatt küldték el.
jún. 1
8:20
Női kézilabda: Bódi Bernadett megsérült, Vérten a derekát fájlalja (She)
Hasznosnak minősítette az osztrákok elleni, keddi tesztmérkőzést Mátéfi Eszter, a németekkel szembeni vb-selejtezőre készülő magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A tatai edzőtáborban rendezett, kizárólag gyakorlásra felhasznált összecsapáson mindkét kapitány olyan védekezési formát alkalmazott, amilyet a rivális edző kért.
jún. 1
8:36
NBA: Úgy vélem, leszünk még jobbak is - LeBron James (She)
A Miami Heat hazai pályán 92–84-re legyőzte a Dallas Mavericks legénységét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) döntőjének első, magyar idő szerint szerda hajnalban megrendezett mérkőzésén. LeBron James, a Heat vezére az összecsapás után azt ígérte, nyújtanak még jobb teljesítményt a nagydöntőben.
jún. 1
8:54
Szigorú szabályokkal tartják kordában a huligánokat a lengyelek (Agroinform)
Kőkemény fellépést ígérnek a lengyelek a futballhuligánok megfékezése érdekében a 2012-es labdarúgó Eb idejére.
jún. 1
9:12
Omonia: hivatalosan is bejelentették, hogy Leandro marad a csapatnál (She)
Hivatalossá vált, hogy Leandro marad a ciprusi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Omonia Nicosiánál, miután a klub közleményben tudatta, hogy megállapodott a játékossal a folytatásról.
jún. 1
9:14
Vasas: a vezetők megvásárolnák a Nyíregyháza többségi tulajdonrészét (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Vasas labdarúgócsapatának vezetői azt tervezik, hogy megvásárolják a jelenleg az NB II Keleti csoportjában szereplő Nyíregyháza Spartacus többségi tulajdonrészét.
jún. 1
9:16
Videó: óriási hibát vétett a labdaszedő a Roland Garros maratoni meccsén (She)
Érdekes eset történt a francia nemzetközi teniszbajnokság (Roland Garros) férfi nyolcaddöntőjében rendezett Andy Murray–Viktor Troicki összecsapáson. Mint ismert, a mérkőzés öt szettre nyúlt, amelynek utolsó játszmáját kedden bonyolították le. A szerb Troicki 3:2-re vezetett, amikor brit ellenfele úgy ütötte vissza a labdát, hogy Troicki azt lecsapta. Azonban a bírói szék mellett álló labdaszedő…
jún. 1
9:30
Batista szerint Maradona csak a csatárokhoz értett - argentin keret a Copára! (Infostart)
Sergio "El Checho" Batista kijelölte a hazai rendezésű Copa Américára készülő bő argentin keretet. A 26-os névsorból négy játékos esik még majd a keretszűkítés áldozatául.
jún. 1
9:30
Olympiakosz: Németh iránt spanyol és olasz klubok is érdeklődnek - sajtóhír (She)
Görög lapértesülések szerint Németh Krisztián, az Olympiakosz Pireusz magyar csatára iránt spanyol, olasz és holland klubok is érdeklődnek.
jún. 1
9:30
Vilmos herceg szerint el kell halasztani az elnökválasztást (Agroinform)
Vilmos herceg, az FA elnöke csatlakozott azokhoz, akik szerint a szerdai elnökválasztást el kellene halasztani a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségben.
jún. 1
9:32
Kerékpár: Evans elámult Contador meghallgatásának halasztásán (She)
Cadel Evans, a Tour de France kétszeres második helyezettje elámult azon, hogy Alberto Contador doppingügyének meghallgatását augusztusra halasztották, így aztán a francia kerékpáros körverseny háromszoros bajnoka indulhat a júliusi viadalon.
jún. 1
9:48
Dopping: a WADA felfüggesztette a Taurasi-ügyben érintett labort (She)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) kedden félévre felfüggesztette annak az isztambuli labornak a működését, amely óriásit hibázott a világ jelenlegi legjobb női kosárlabdázójának tartott amerikai Diana Taurasi egyik mintájának vizsgálatakor.
jún. 1
9:48
Evans megdöbbent Contador doppingügyének halasztásán (Agroinform)
Cadel Evans, a Tour de France kétszeres második helyezettje elámult azon, hogy Alberto Contador doppingügyének meghallgatását augusztusra halasztották.
jún. 1
9:50
Kőkemény védekezés, Miami-győzelem az első meccsen (Agroinform)
Egyik csapat sem a támadásokban jeleskedett a nagydöntő nyitányán, a védekezés pedig általában a Heatnek megy jobban.
jún. 1
10:06
Már az angolok sem hiszik, hogy Blatter újraválasztása megakadályozható (Infostart)
Elhárult szinte minden akadály, már a britek sem hisznek abban, hogy elérhetik, ne válassza meg újra szerdán a FIFA kongresszusa a 75 éves Sepp Blattert a szervezet elnökének. Kedden az angol és a skót szövetség felvetette, halasszák el a voksolást - a terveket Vilmos herceg, az angol FA elnöke is támogatta -, de erre kevés az esély. A 208 küldött 75 százalékának kellene így állást foglalnia, a…
jún. 1
10:06
Aston Villa: Ashley Young a Man. United és a Liverpool közül választhat (She)
Angol lapértesülések szerint szinte biztosan távozik az Aston Villa labdarúgócsapatától Ashley Young, akinek a következő kenyéradója a Manchester United vagy a Liverpool lehet.
jún. 1
10:08
FIFA: „Piros lapot a szövetségnek!” - tiltakozás Blatter ellen (She)
Tucatnyi ember tiltakozott szerda reggel a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) tisztújító kongresszusának otthont adó zürichi Hallenstadion előtt.
jún. 1
10:24
Siófok: bejelentették Lattenstein és Köntös szerződtetését (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő BFC Siófok labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Lattenstein Norbert és Köntös Dániel.
jún. 1
10:24
Egy négyévtizedes korszak lezárul a hokiban - de melyik? (Agroinform)
Az ötszörös bajnok Boston 39 éve nyerte el utoljára a Stanley Kupát, a 41 éves Vancouver pedig még sosem vihette haza a trófeát.
jún. 1
10:26
FIFA: „Piros lapot a FIFA-nak!” - tiltakozás a választás előtt (She)
Tucatnyi ember tiltakozott szerda reggel a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) tisztújító kongresszusának otthont adó zürichi Hallenstadion előtt.
jún. 1
10:26
Köllerert örökre eltiltották bundázás miatt (Agroinform)
Örökös eltiltással büntették az osztrák teniszezőt, Daniel Köllerert, akit bundázás vádjával meszeltek el.
jún. 1
10:28
Genk: a neves ügynök az olasz klubok helyében lecsapna Tőzsérre (She)
Egy neves olasz játékosügynök és szakértő, Dario Ristori a calcionews24.com internetes oldal kérésére a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság legígéretesebb játékosairól beszélt, akik – véleménye szerint – új klubot találhatnak a nyáron. Úgy gondolja, Tőzsér Dániel jó vétel lenne az olasz csapatoknak.
jún. 1
10:42
Videó: Remek kezekben vagyok, látok esélyt a játékomra - Gera Zoltán (She)
Pénteken Luxemburg, kedden pedig San Marino ellen lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott. A telki edzőtáborban az NSO Tv-nek Hajnal Tamás, Tököli Attila és Gera Zoltán nyilatkozott a következő két összecsapásról.
jún. 1
10:42
Felülvizsgálhatják a 2022-es vb-döntést (Metropol)
Theo Zwanziger, a Német labdarúgó Szövetség elnöke szerint spekulációk és korrupciós vádak hangoztak el Katar sikerével kapcsolatban.
jún. 1
10:42
A WADA felfüggesztette a Taurasit bemártó labor működését (Agroinform)
A WADA félévre felfüggesztette az isztambuli labort, amely óriásit hibázott az amerikai női kosárlabdázó, Diana Taurasi egyik mintájának vizsgálatakor.
jún. 1
10:44
A németek a 2022-es vb odaítélésének kivizsgálását kérik (Agroinform)
Theo Zwanziger, a DFB elnöke szerint ki kell vizsgálni, hogy történtek-e megvesztegetések a katari pályázat kapcsán.
jún. 1
11:00
Vizsgálatot sürgetnek a németek a FIFA-nál (Infostart)
A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) azt szeretné elérni, vizsgálják ki, történt-e visszaélés a 2022-es világbajnokság rendezési jogának odaítélésekor.
jún. 1
11:00
Lattenstein és Köntös Siófokon folytatja - hivatalos (Agroinform)
Az első osztályú BFC Siófok labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Lattenstein Norbert, illetve Köntös Dániel.
jún. 1
11:02
Hivatalosan is Mike Brown a Lakers edzője (Agroinform)
Mike Brown lesz Phil Jackson utóda a Los Angeles Lakersnél. Kedden négyéves szerződést írt alá a Cleveland korábbi edzője.
jún. 1
11:18
Bundagyanúval őrizetben az olasz sztárfocista (Infostart)
Az olasz labdarúgó-bajnokság korábbi háromszoros gólkirálya, Giuseppe Signori az egyike annak a tizenhat személynek, akiket őrizetbe vett az olasz rendőrség mérkőzések manipulálásának vádjával.
jún. 1
11:18
FIFA: bin Hammam nem mehetett be a zürichi kongresszusra (She)
Nem mehetett be a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szerdai tisztújító kongresszusára Mohammed bin Hammam, akinek korrupció gyanúja miatt vasárnap felfüggesztették a FIFA-tagságát.
jún. 1
11:18
Blatter korábbi kihívóját kitiltották a kongresszusról (Agroinform)
Nem mehetett be a FIFA tisztújító kongresszusára Mohamed Bin Hammam, akinek korrupció gyanúja miatt felfüggesztették a tagságát.
jún. 1
11:20
NBA: Nowitzki ujjsérülést szenvedett a Miami elleni vesztes meccsen (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a Miami Heat hazai pályán 92–84-re legyőzte a Dallas Mavericks legénységét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) döntőjének első mérkőzésén. A Dallasban ráadásul ujjsérülést szenvedett Dirk Nowitzki.
jún. 1
11:20
Bundagyanú miatt őrizetben a Sopron egykori olasz sztárja (Agroinform)
Giuseppe Signori az egyike annak a tizenhat személynek, akiket őrizetbe vett az olasz rendőrség mérkőzések manipulálásának vádjával.
jún. 1
11:22
Videó: Erdei Zsolt fehér limuzinnal érkezett edzésre, majd ünnepelt (She)
Korábbi profi félnehézsúlyú és cirkálósúlyú világbajnok ökölvívónk, Erdei Zsolt június 4-én Atlantic Cityben bokszol Byron Mitchell-lel. Madár már a mérkőzés helyszínén edzett, amely után megünnepelte 37. születésnapját.
jún. 1
11:24
Cardiff City: az edzőcsere ellenére Gyepes országot válthat (She)
Mint beszámoltunk róla, a Cardiff City menesztette a Championshipben szereplő csapat menedzserét, ám az együttes magyar légiósa ennek ellenére sem zárja ki, hogy klubot vált a nyáron.
jún. 1
11:26
Olaszország: bundagyanú miatt őrizetbe vették Giuseppe Signorit (She)
Giuseppe Signori, az olasz labdarúgó-bajnokság korábbi háromszoros gólkirálya egyike annak a tizenhat személynek, akit őrizetbe vett az olasz rendőrség mérkőzések manipulálásának vádjával.

Keresés