2011. június 1. szerda

jún. 1
11:28
FIFA: a németek a 2022-es vb-döntés újra vizsgálatát kérik (She)
A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) azt szeretné elérni, vizsgálják ki, történt-e visszaélés a 2022-es világbajnokság rendezési jogának odaítélésekor.
jún. 1
11:36
FIFA: a németek a 2022-es vb odaítélésének felülvizsgálatát kérik (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) azt szeretné elérni, vizsgálják ki, történt-e visszaélés a 2022-es világbajnokság rendezési jogának odaítélésekor.
jún. 1
11:36
Kormánytámogatást kap a 2014-es vízilabda Eb (Metropol)
A kormány támogatja a Magyar Vízilabda Szövetségnek a 2014. évi vízilabda Európa-bajnokság megrendezésére vonatkozó pályázatát.
jún. 1
11:36
A kormány támogatja a 2014-es Eb-rendezést (Agroinform)
A kormány támogatja a Magyar Vízilabda Szövetségnek a 2014. évi vízilabda Eb megrendezésére vonatkozó pályázatát.
jún. 1
11:38
Vízilabda: kormánytámogatást kapott a szövetség a 2014-es Eb-hez (She)
A kormány támogatja a Magyar Vízilabda-szövetségnek a 2014. évi vízilabda Európa-bajnokság megrendezésére vonatkozó pályázatát.
jún. 1
11:38
Nem marad el a szavazás a kongresszuson (Agroinform)
Szerdán megtartják a FIFA elnökválasztását, mivel a 208 küldöttből csupán 36-an szavaztak az angolok által kért halasztás mellett.
jún. 1
11:40
West Ham: Sam Allardyce a klub új menedzsere - hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból az idei szezonban kieső West Ham Unitednél hivatalosan is bejelentették, hogy Sam Allardyce-t nevezik ki menedzsernek.
jún. 1
11:54
FIFA: megtartják az elnökválasztást, változhat a vb-helyszínek kijelölése (She)
Immár véglegesen eldőlt, hogy megtartják a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnökválasztását, mivel a 208 küldöttből csupán 36-an szavaztak az angolok és skótok által kért halasztás mellett.
jún. 1
11:54
FIFA: megtartják az elnökválasztást (Metropol)
Szerdán megtartják a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnökválasztását, mivel a 208 küldöttből csupán 36-an szavaztak az angolok által kért halasztás mellett.
jún. 1
11:56
PMFC: Kiss Lászlónak elfogyott a türelme, „feljelentette” a pécsieket (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Pécsi MFC-től márciusban menesztett Kiss László „feljelentette” a klubot a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságánál.
jún. 1
12:12
Manchester United: Owennel megegyeztek, újabb egy évig marad (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United hivatalos honlapján tette közzé, hogy egy évvel meghosszabbították Michael Owen szerződését.
jún. 1
12:12
Dirk Nowitzki megsérült, de játszani akar a döntő második meccsén (Agroinform)
Az NBA döntőjének első találkozóján bal kezén megsérült Dirk Nowitzki, a Dallas így a vereség mellett sztárjának további játéka miatt is aggódhat.
jún. 1
12:14
Milan: Ibrahimovic szerint a klub nagy lépést tett a maradásáért (She)
Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan légiósa bejelentette, hogy a következő idényben is az olasz bajnokcsapatban futballozik majd.
jún. 1
12:14
Elkobozták Ribery autóját a német határon (Agroinform)
Kellemetlen közjátékkal szembesült a Bayern München francia légiósa, Franck Ribery, akinek a német-francia határon elkobozták Audi Q5-ös autóját.
jún. 1
12:16
Válogatott: San Marino rutinos támadója ezúttal játszhat ellenünk (She)
Giampaolo Mazza, San Marino labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya kihirdette keretét, amelyben helyet kapott az olasz harmadosztályú Verona rutinos támadója, Andy Selva.
jún. 1
12:30
Marad a Milanban Ibrahimovic (Infostart)
Zlatan Ibrahimovic, a Milan légiósa bejelentette, hogy a következő idényben is az olasz bajnokcsapatban futballozik majd.
jún. 1
12:30
Videó: LeBron James két zseniális zsákolással sokkolta a Dallast (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) nagydöntőjének első meccsén a Miami Heat 92–84-re legyőzte a Dallas Maverickset. A floridaiak nagy hármasa – LeBron James, Dwyane Wade és Chris Bosh – ismét parádézott (összesen 65 pontig jutottak). Jamesnek két remek zsákolása is volt. Előbb egyéni akcióból, majd Wade passzából húzta be a labdát a gyűrűbe.
jún. 1
12:30
Ibrahimovic Milánóban marad (Metropol)
Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan légiósa bejelentette, hogy a következő idényben is az olasz bajnokcsapatban futballozik majd.
jún. 1
12:30
A Barcelona nem adta meg a Gijón által kért árat Ángelért (Agroinform)
Korábban szinte biztosnak tűnt, hogy a védő a Gijónból a Barcelonához igazol, de nem tudott megegyezni a két klub a játékos áráról.
jún. 1
12:32
Távozik posztjáról Sinka László, az MKSZ elnöke (Infostart)
Június 24-vel lemond posztjáról Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség társadalmi elnöke.
jún. 1
12:32
Kézilabda: távozik posztjáról Sinka László, az MKSZ elnöke (She)
Június 24-vel lemond posztjáról Sinka László, a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) társadalmi elnöke.
jún. 1
12:48
QPR: nyolc játékost elenged a klub, de Buzsáky nincs köztük (She)
A Premier League-be feljutó Queens Park Rangers hivatalos honlapján jelentette be, hogy nyolc játékosát elengedi a nyáron, de az angol sajtóban korábban a lehetséges távozók között emlegetett Buzsáky Ákos nincsen közöttük.
jún. 1
12:48
Távozik posztjáról az MKSZ elnöke (Metropol)
Június 24-vel lemond posztjáról Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) társadalmi elnöke. Sinka a szerdai elnökségi ülésen közölte, hogy a június 24-én tartandó rendkívüli közgyűlés napjával lemond tisztéről.
jún. 1
13:06
Vujin lőtte átlagban a legtöbb gólt (Agroinform)
A kölni döntővel az elmúlt hétvégén véget ért a férfi kézilabda Bajnokok Ligája sorozat, amely számos érdekes statisztikával szolgált.
jún. 1
13:24
FIFA: az argentin szövetség elnöke keményen beszólt az angoloknak (She)
Az argentin szövetség elnöke, Julio Grondona igencsak kritikus hangnemben beszélt az angolokról a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) zürichi kongresszusán.
jún. 1
13:42
Videó: a „kis” München korábbi klasszisa rátámadt egy szülőre a bajnokin (She)
Csúnya jelenetek játszódtak le egy bolgár ifi labdarúgó-mérkőzésen. A felvételen látható zöld pólós férfi folyamatosan magyarázott a partjelzőnek, ám ezt sokan nem tűrték. Köztük volt a korábbi 66-szoros bolgár válogatott középpályás, az 1860 Münchenben 214 mérkőzésen szereplő Daniel Borimirov is, aki előbb összeszólalkozott a szülővel, majd a szóváltás verekedésebe torkollott.
jún. 1
14:18
Paks: Kihívás lenne egy északír vagy egy walesi csapat - Kis Károly (She)
Június 20-án tartják a labdarúgó Európa-liga első két selejtezőkörének sorsolását, amelyen a magyar együttesek közül a Paks és a Ferencváros is érdekelt. Az ezüstérmes tolnaiak vezetőedzője, Kis Károly a teol.hu-nak nyilatkozva elmondta, szívesebben mérkőzne meg nyugati ország csapatával, mint keletiével.
jún. 1
14:18
Michael Owen egy évet hosszabbított a Manchester Uniteddel (Metropol)
További egy évvel meghosszabbította szerződését Michael Owen a Manchester United angol bajnok labdarúgócsapatával. A 2001-ben aranylabdás, 31 éves játékos sokat volt sérült és az utóbbi időben kevés játéklehetőséget kapott a manchesteri alakulatban.
jún. 1
14:18
Sinka László távozik a szövetség éléről (Agroinform)
Június 24-vel lemond posztjáról Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöke.
jún. 1
14:20
Blatter a teljes kongresszust bevonná a vb-helyszínek kiválasztásába (Agroinform)
A FIFA újraválasztásért induló elnöke azt javasolja, hogy a jövőben a teljes kongresszus döntsön a labdarúgó-vb-k helyszínéről.
jún. 1
14:22
Messi és Tévez is az argentin válogatottban (Agroinform)
Sergio Batista, a Copa Americára készülő argentin válogatott kapitánya kijelölte bő keretét, amelyben helyet kapott Messi és Tévez is.
jún. 1
14:36
Felújítják a sportuszodákat (Infostart)
Nyolcszázmillió forintból újul meg a Hajós Alfréd, a Széchy Tamás, valamint a Császár-Komjádi Sportuszoda - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium.
jún. 1
14:36
Kerékpár: visszamenőleg is törlik Contador eredményeit, ha bűnös (She)
Ha a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) Alberto Contador doppingügyében helyt ad a Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) fellebbezésének, akkor a szövetség visszamenőleg törli a spanyol versenyző 2011-es eredményeit, így például a Giro d’Italián aratott győzelmétől is megfosztják.
jún. 1
14:38
Palermo: hivatalos, hogy Delio Rossi nem marad a szicíliaiaknál (She)
A Palermo labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy Delio Rossi nem marad az együttes vezetőedzője. A szakember hiába vezette kupadöntőig csapatát, a szerda délelőtti megbeszélésen nem tudott megegyezni Maurizio Zamparini klubelnökkel.
jún. 1
14:54
Nehezemre esett edzésre járnom - Komlósi Ádám (Agroinform)
A DVSC-TEVA visszavonuló válogatott védője elmondta, hogy egy idő után már nem a foci, hanem a család volt az első az életében.
jún. 1
14:56
A Roma Deschamps-pal (is) tárgyal a kispadról (Agroinform)
A Farkasok sportigazgatója szívesen találkozna a francia szakemberrel, de olasz hírek szerint Luis Enrique az elsőszámú kiszemeltje.
jún. 1
15:12
Serie A: Cesar és Luciano is hosszabbított a Chievóval (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Chievo meghosszabbította Bostjan Cesar, valamint Luciano szerződését is.
jún. 1
15:12
Patrice Evra Sergio Ramos kétbalkezességét parodizálta (Agroinform)
A Manchester United francia hátvédje csapata bajnoki ünneplése közben kifigurázta a Real Madrid játékosának, Sergio Ramosnak a kupa leejtését.
jún. 1
15:14
Női vízilabda: két góllal kikaptak a magyarok az amerikaiaktól (She)
Két góllal (10–8) jobbnak bizonyult az Egyesült Államok csapata a magyar női vízilabda-válogatottnál az oroszországi Kirisiben zajló nemzetközi torna második napján.
jún. 1
15:30
Válogatott: a Luxemburg és a San Marino elleni meccs is a Sport1-en (She)
Egy héten belül kétszer lép fel a Sport1-en a magyar labdarúgó-válogatott. A csapat gőzerővel készül a Luxemburg elleni barátságos mérkőzésre és a San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőre.
jún. 1
15:48
Spanyolország: 30 éves argentin szakember ült le az Almería kispadjára (She)
A spanyol labdarúgó-élvonaltól a legutóbbi szezon végén búcsúzó Almería a 30 éves Luis Zubeldíát nevezte ki a csapat új vezetőedzőjének.
jún. 1
15:48
Kormánytámogatás a 2014-es budapesti vízilabda Eb-hez (Behaviour)
Az erről szóló, Orbán Viktor miniszterelnök által aláírt határozat kedden jelent meg a Magyar Közlönyben, így a döntés a közzétételét követő napon, vagyis ma (június 1.) hatályba lépett.
jún. 1
15:48
Klose már üzent a Lazio-szurkolóknak (Agroinform)
A Bayern München támadója szerint Róma fantasztikus, de még nem döntött arról, hogy odaköltöznek-e feleségével.
jún. 1
15:50
Roland Garros: Sarapova és Li Na küzd meg egymással a döntőért (She)
A női egyes alsó ágán Li Na és Marija Sarapova küzd meg majd egymással a döntőbe jutásért a Roland Garroson. A kínai játékos Viktorija Azarenkát, az orosz pedig Andrea Petkovicot győzte le a negyeddöntőben.
jún. 1
16:06
Owen még egy évig biztosan marad a Manchester Unitednél (Agroinform)
A csatár szerződése lejárt volna a Vörös Ördögöknél, Sir Alex azonban egy újabb évet aláíratott vele, így valószínűleg Berbatov távozik.
jún. 1
16:08
Az Ajax búcsúmeccset szervez van der Saarnak (Agroinform)
Egykori klubja, az Ajax szervez búcsúmérkőzést a BL-döntő után visszavonuló Edwin van der Saarnak.
jún. 1
16:24
Tenisz: az oroszok döntöttek, Moszkvában lesz a Fed-kupa döntője (She)
A házigazda oroszok az 1980-as olimpiára épített moszkvai fedett csarnokot választották a csehek elleni, novemberi tenisz Fed Kupa-döntő helyszínéül.
jún. 1
16:26
Ligue 2: Bölöni Lászlót egy korábbi kapus váltja a Lens kispadján (She)
Jean-Louis Garcia váltja a francia labdarúgó-bajnokság élvonalából az idén kiesett Lens kispadján Bölöni Lászlót – jelentette be a klub szerdán.
jún. 1
16:42
Felkészülés: Japán ismét a pályán, gól nélküli döntetlen Peru ellen (She)
Gól nélküli söntetlent játszott egymással Japán és Peru labdarúgó-válogatottja a Kirin-kupa nyitó mérkőzésén.
jún. 1
16:42
Luque szerint a Mezőkövesd volt a leggyengébb ellenfelük (Agroinform)
A DVTK spanyol légiósa nagyon elégedett és boldog, mert elérték céljukat: feljutottak a Monicomp Ligába.

Keresés