2011. május 31. kedd

máj. 31
6:48
Internazionale: Diego Milito a kevés játéklehetőség ellenére maradna (She)
Továbbra is az olasz labdarúgó-bajnokságban legutóbb ezüstérmet szerző Internazionalében képzeli el pályafutását Diego Milito, az együttes argentin válogatott labdarúgója.
máj. 31
7:06
Bp. Honvéd: visszatér a kölcsönadott légiós Franciaországból (She)
Kölcsönszerződése lejártával visszatér a labdarúgó NB I-ben szereplő Bp. Honvédhoz Dieng Cheikh Abass.
máj. 31
7:06
A Barca lába előtt hever a világ (Behaviour)
Története során negyedszer hódította el a kontinens legrangosabb klubtrófeáját a Barcelona labdarúgócsapata. A katalánok 3-1-re verték a Manchester Unitedet, melynek esélye se volt a Bajnokok Ligája Wembleybeli döntőjében. Josep Guardiola 10. kupáját nyerte edzőként, három szezon leforgása alatt. A találkozót Kassai Viktor vezette - gyakorlatilag hiba nélkül.
máj. 31
7:08
Férfi kosárlabda: további két évig Bencze Tamás a Falco edzője (She)
Bencze Tamás elfogadta a Falco-Szova KC ajánlatát, és két esztendővel meghosszabbította a szezon végén lejárt szerződését a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő szombathelyi csapattal.
máj. 31
7:08
NHL: tizennyolc éves átkot törne meg a Vancouver (Behaviour)
Noha a Boston Bruins múltja sokkal becsesebb, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) magyar idő szerint csütörtök hajnalban rajtoló döntősorozatában esélyesebbnek tetszik a Stanley Kupát még soha el nem hódító, ellenben alapszakasz-győztes Vancouver Canucks.
máj. 31
7:10
Női kézis belháború (Behaviour)
Nem nevezhető nyugodtnak a női kézilabda-válogatott felkészülése a Németország elleni, június 5-i, illetve 11-i világbajnoki selejtező párharcra. Gellén András, a debreceni klub tulajdonosa közleményt jelentetett meg, melyben jelzi, megtiltotta a hajdúsági játékosoknak, hogy pályára lépjenek a nemzeti együttesben. Aki a tiltás ellenére játszik, annak a tulajdonos felbontja a szerződését.
máj. 31
7:12
Tiszta meccsekkel zárult az NB I. (Behaviour)
A labdarúgó NB I utolsó két-három fordulójában nem talált gyanús mérkőzést az európai szövetség (UEFA) fogadási csalások kiszűrésére létrehozott speciális egysége.
máj. 31
7:14
Nagy Laci nagy sikerei (Behaviour)
Nagy László a Barcelona férfi kézilabda együttesének csapatkapitánya szerint mindegy, milyen rendszerben bonyolítják le a Bajnokok Ligáját, a lényeg, hogy a végén a katalánokhoz kerüljön a serleg - ahogy történt vasárnap a kölni négyes döntőben. A 11 éve Barcelonában játszó klasszis 2005 után másodszor ünnepelhetett BL-győzelmet.
máj. 31
7:24
Labdarúgás: Zidane is csatába vonul a Real mezében a Bayern ellen (She)
Real Madrid–Bayern München öregfiúk labdarúgó-mérkőzést rendeznek vasárnap, amelyen több korábbi világsztár is pályára lép a Santiago Bernabéu Stadionban.
máj. 31
7:42
Pápa: újabb csapatok jelezték, vinnék az ifjabbik Heffler testvért (She)
A Lombard Pápa NB I-es labdarúgócsapatát erősítő Heffler Norbert iránt a Győri ETO mellett a Ferencváros, a Kecskeméti TE, valamint a játékos bátyját, Heffler Tibort foglalkoztató Paksi FC is érdeklődik.
máj. 31
8:00
Női vízilabda: erős oroszországi tornára utazott a magyar válogatott (She)
Keddtől szombatig az oroszországi Kirisi-kupán szerepel a Merész András vezette magyar női vízilabda-válogatott.
máj. 31
8:02
MLS: néhány órán belül két csapat is elbocsátotta a vezetőedzőt (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) két rosszul szereplő csapatánál is edzőváltást jelentettek be magyar idő szerint keddre virradóra.
máj. 31
8:18
DVTK: az újonc szívesen erősítené támadósorát az MTK-ból (She)
Szentes Lázár, a labdarúgó NB I-be feljutó Diósgyőri VTK szakmai igazgatója a Nemzeti Sportnak kijelentette: leginkább csatárokat szerződtetnének, és szívesen erősítenének az élvonalból kieső MTK-ból is.
máj. 31
8:36
Dzsudzsák: Tovább lehet lépni (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatottra két mérkőzés is vár a következő másfél hétben: pénteken Luxemburgban felkészülési meccsen, négy nappal később San Marinóban Európa-bajnoki selejtezőn lépnek pályára a játékosok.
máj. 31
8:54
Női kézilabda: újabb játékos tart külföldre a KEK-győztes FTC-től (She)
Trufán Noémi, az FTC-Rail Cargo női kézilabdacsapatának játékosa a több játéklehetőség reményében és családi okokból külföldre igazol.
máj. 31
8:54
Múzeumba kerül Joachim Löw szerencsét hozó pulóvere (Agroinform)
A kék pulóver egy alkalommal, épp az elődöntőben nem hozott szerencsét a németeknek, akik a fináléba kerülésért vívott meccsen kikaptak a későbbi győztes spanyoloktól.
máj. 31
9:12
Szeretnénk három ponttal zárni az évet - Vadócz Krisztián (Agroinform)
Vadócz Krisztián, az Osasuna idegenlégiósa a Telki edzőtáborban beszél a Hathárom TV-nek az előttünk álló válogatott mérkőzésekről.
máj. 31
9:14
Aktív lesz klub az átigazolási piacon (Agroinform)
A Vörös Ördögök vezérigazgatója, David Gill elismerte, hogy ezen a nyáron a szokásosnál jóval több pénz fordítanak új játékosok leigazolására.
máj. 31
9:30
Múzeumba kerül Joachim Löw szerencsét hozó pulóvere (Infostart)
A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) múzeumába kerül az a kék kasmír pulóver, melyet Joachim Löw, a német válogatott szövetségi kapitánya viselt a tavalyi dél-afrikai világbajnokságon.
máj. 31
9:30
ZTE: A milliárdokból gazdálkodó DVSC-t és Győrt is megelőztük - Nagy Ferenc (She)
A ZTE labdarúgócsapatának elnöke, Nagy Ferenc szerint összességében elégedettek lehetnek a csapat negyedik helyezésével a bajnokságban, ugyanis olyan klubokat sikerült megelőzniük, melyek sokkal több pénzből, milliárdokból gazdálkodhatnak.
máj. 31
9:30
Bencze Tamás további két évig a Falco edzője (Agroinform)
A 42 éves szakember 6-7 játékost tartana meg a tavalyi csapatból.
máj. 31
9:48
Videó: esőben, nyitott tetejű buszon ünnepeltek a MU-nál, Evra énekelt (She)
A 19. angol bajnoki címét és a BL-ezüstöt begyűjtő Manchester Unitednál nyitott tetejű buszon ünnepeltek szurkolóikkal a játékosok. A zuhogó esőben is több ezren gyűltek össze a manchesteri utcákon, hogy láthassák a hősöket. A mókamester, Patrice Evra eljátszotta, hogy leejti a trófeát...
máj. 31
9:48
Berbatovval pótolnák Andy Carrollt (Agroinform)
Az angol The Sun szerint a Szarkák a Manchester United mellőzött csatárával, Dimitar Berbatovval pótolnák a januárban a Liverpoolba távozott Andy Carrollt.
máj. 31
9:50
Swansea: Priskin meccsenként 25 ezer fontot hozott az Ipswich konyhájára (She)
A brit twtd.co.uk internetes oldal beszámolója szerint az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ipswich Townnál örülnek, hogy az élvonalba jutott a Swansea City, mivel a walesi klubnak így még 100 ezer fontot ki kell fizetnie Priskin Tamás kölcsönvételéért a két sportszervezet megállapodása értelmében.
máj. 31
10:24
Percenként 140 euróért fociznak a Barcelona sztárjai (Infostart)
Gazdasági szempontból talán a legszerencsésebb párosítás született idén a Bajnokok Ligája döntőjében. A két döntős gárda a világ legnagyobb szurkolótáborral rendelkező egyesületei közé tartozik, így az idei döntő pénzügyi hatása minden eddigi rekordot túlszárnyalt.
máj. 31
10:24
Hollandia: a Venlo nem zárja ki, hogy végleg megszerzi Tóth Balázst (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság osztályozóján az első osztályú tagságát megtartó Venlo hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a kölcsönjátékosok – köztük Tóth Balázs – visszatértek csapatukhoz, de elképzelhető, hogy a következő idényre sikerül végleg megszerezni némelyiküket.
máj. 31
10:24
Miami-Dallas, jöhet a visszavágó (Agroinform)
Öt éve egymás ellen játszották az első döntőjüket. Az akkori főszereplők maradtak, de érkeztek mások is, akik mind az aranygyűrűt szeretnék.
máj. 31
10:26
Visszavonul a manchesteri legenda (Infostart)
Bejelentette visszavonulását Paul Scholes, a Manchester United labdarúgója.
máj. 31
10:26
Birkózás: Pécs rendezi a 2014-es egyetemi és főiskolás vb-t (She)
Újabb világverseny házigazdája lesz Magyarország: a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség (MEFS) sikerrel pályázott a 2014-es egyetemi és főiskolás birkózó világbajnokság rendezési jogára – az eseménynek Pécs adhat otthont.
máj. 31
10:42
Manchester United: Paul Scholes befejezi a pályafutását (She)
Paul Scholes a Manchester United hivatalos honlapján jelentette be, hogy befejezi profi labdarúgó-karrierjét. A 36 éves középpályás – akinek így az FC Barcelona elleni, múlt szombati Bajnokok Ligája-döntő volt az utolsó tétmeccse – a „vörös ördögök” szakmai stábjában kap munkát.
máj. 31
10:42
Katasztrofálisnak tartja a visszatérést Paula Radcliffe (Agroinform)
A női maratonfutás brit világcsúcstartója 18 hónapos kihagyás után hétfőn tért vissza, a "BUPA London" elnevezésű 10 kilométeres utcai futóversenyen, ahol harmadik lett.
máj. 31
10:44
Videó: íme, néhány bomba a visszavonuló Scholes góljai közül (She)
Paul Scholes bejelentette visszavonulását. A Manchester United angol középpályása páratlan pályafutás végére tett pontot, amelyben nagyobbnál nagyobb gólokkal segítette csapatát. Íme, egy csokorra való emlékezetes megmozdulásaiból.
máj. 31
10:44
Lewis Hamilton, az utolsó mohikán (Agroinform)
Lewis Hamilton BBC-nek adott nyilatkozata megosztotta az F1-es társadalmat, azonban versenyzői kvalitásain ez mit sem változtat.
máj. 31
11:00
Lazio: Miroslav Klose az első számú kiszemelt, már tárgyaltak is (She)
Olasz sajtóhírek szerint a Bayern München csatára, Miroslav Klose az olasz bajnokságban szereplő Lazio első számú nyári kiszemeltje. A római vezetők a hírek szerint már tárgyaltak is a német válogatott támadóval.
máj. 31
11:00
Scholes visszavonult (Metropol)
Paul Scholes, a Manchester United labdarúgója kedden bejelentette visszavonulását. „Nem volt könnyű döntés, de úgy érzem, ez a megfelelő alkalom, hogy befejezzem a pályafutásomat” - mondta a 36 éves középpályás a klub honlapján.
máj. 31
11:02
Megműtik a Barcelona csapatkapitányát (Metropol)
Térdsérülése miatt műtét vár Carles Puyolra, a spanyol bajnok és friss Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona csapatkapitányára.
máj. 31
11:18
Ál-Mourinho szurkolt a Barcelona ellen - videó (Infostart)
José Mourinho is a helyszínen tekintette meg a Bajnokok Ligája döntőjét és a Manchester Unitednek szurkolt - írtuk délelőtt, ám kiderült, csak egy fogadóiroda bérelte fel a portugál edző dublőrét.
máj. 31
11:18
Paul Scholes bejelentette visszavonulását (Agroinform)
A 36 éves középpályás 676 mérkőzés után pontot tesz fantasztikus pályafutásra végére. Scholes nem szakad el klubjától, a következő szezontól a szakmai stáb tagja lesz.
máj. 31
11:36
Debrecen: két év múlva elkészülhet az új Nagyerdei Stadion (She)
Két év múlva elkészülhet Debrecenben az új Nagyerdei Stadion: kedden létrejött az a projektcég, amelyet az állami pénzből épülő létesítmény rekonstrukciójának megvalósítására hoztak létre.
máj. 31
11:36
Két év múlva elkészülhet a debreceni stadion (Metropol)
Két év múlva elkészülhet Debrecenben az új Nagyerdei Stadion: kedden létrejött az a projektcég, amelyet az állami pénzből épülő létesítmény rekonstrukciójának megvalósítására hoztak létre.
máj. 31
11:38
Profi ökölvívás: Juan Manuel Márquez szerint David Díaz túl sokat kér (She)
Mégsem a korábbi könnyűsúlyú világbajnok David Díaz lehet a Manny Pacquiao elleni összecsapásra készülő Juan Manuel Márquez bemelegítő ellenfele a július 16-i profi ökölvívó gálán.
máj. 31
11:54
Sakk: megtízszerezték a női Eb győztesének pénzjutalmát (She)
A litván kormány tízszeresére emelte a női sakkozók egyéni Európa-bajnokságán első Viktorija Cmilyte győzelmi prémiumát, aki így 5800 eurónak megfelelő summával gyarapodik.
máj. 31
11:54
Gerard Houllier távozik a klubtól - sajtóhír (Agroinform)
Angol sajtóinformációk szerint a francia szakember elhagyja a birminghami egyesületet súlyosbodó egészségi állapota miatt.
máj. 31
11:56
Két év múlva elkészülhet a debreceni stadion (Agroinform)
Kedden létrejött az a projektcég, amelyet az állami pénzből épülő létesítmény rekonstrukciójának megvalósítására hoztak létre.
máj. 31
12:12
A PSV-nek el kell adnia Dzsudzsákot? (Infostart)
Pénzügyi okok miatt adhatja el nyáron Dzsudzsák Balázst a PSV Eindhoven - derül ki a Goal.com szakportál elemzéséből.
máj. 31
12:12
PSV: a BL-szereplés hiánya miatt adhatja el a klub idén Dzsudzsákot és Toivonent (She)
A goal.com szakportál hosszabb elemzést közöl a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő PSV anyagi helyzetéről „Az anyagi gondok kényszeríthetik a PSV-t Dzsudzsák Balázs és Ola Toivonen eladására" címmel.
máj. 31
12:14
Női kosárlabda: Iványi Dalma tulajdonosként is megmentő lehet Pécsett (She)
Hétfő reggel Páva Zsolt pécsi polgármester már egy ügyvezetőjelölttel tárgyalt, kora délután Iványi Dalma nyílt levélben közölte: hajlandó lenne a Pécs 2010 női kosárlabdacsapatát működtető gazdasági társaság többségi tulajdonosa és ügyvezetője lenni. Amint arról korábban már beszámoltunk: tegnap délután a szurkolók tüntetést szerveztek a csapat érdekében a városháza elé.
máj. 31
12:30
Tömegsport: ismét lesz futóverseny a háromnapos gödi fesztiválon (She)
A háromnapos Gödi Fesztivál keretében, idén tizenegyedik alkalommal rendezik meg június 4-én az alsógödi GSE-pályán és annak környékén a Fétis Crossfutást. A tavalyi, jubileumi eseménynek a régióból és az ország több településéről csaknem kétezer résztvevője volt. A programban a különböző korosztályoknak kiírt futószámok mellett focitorna és családi események is szerepelnek.
máj. 31
12:32
FIFA: az angolok elhalasztanák a holnapi elnökválasztást a botrány miatt (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) azt kéri, hogy a nemzetközi szövetség (FIFA) egyre terebélyesedő megvesztegetési botránya miatt halasszák el a szerdára tervezett elnökválasztást, amelyen egyedüli jelölt lenne a negyedik ciklusára készülő Joseph Blatter.
máj. 31
12:48
Női kosárlabda: Iványi tulajdonosként is megmentő lehet Pécsett (She)
Hétfő reggel Páva Zsolt pécsi polgármester már egy ügyvezetőjelölttel tárgyalt, kora délután Iványi Dalma nyílt levélben közölte: hajlandó lenne a Pécs 2010 női kosárlabdacsapatát működtető gazdasági társaság többségi tulajdonosa és ügyvezetője lenni. Amint arról korábban már beszámoltunk: tegnap délután a szurkolók tüntetést szerveztek a csapat érdekében a városháza elé.

Keresés