2011. május 31. kedd

máj. 31
12:48
Az angolok elhalasztanák a FIFA-elnökválasztást (Metropol)
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) azt kéri, hogy a nemzetközi szövetség (FIFA) egyre terebélyesedő megvesztegetési botránya miatt halasszák el a szerdára tervezett elnökválasztást, amelyen egyedüli jelölt lenne a negyedik ciklusára készülő Joseph Blatter. Az FA egyben arra kéri a többi nemzeti szövetséget, hogy támogassák kezdeményezését.
máj. 31
12:48
Jó ómen lesz Jason Terry tetoválása? (Agroinform)
A Dallas pontgyárosa, Jason Terry már tavaly októberben magára tetováltatta az NBA bajnok együttesnek járó trófeát. Vajon jó előjel lesz ez a Mavericksnek?
máj. 31
12:50
Videó: kabalafigurája lelkes tánccal ünnepelte a Lille bajnoki címét (She)
A Lille francia válogatott védője, Adil Rami a klub kabalafigurájának öltözve táncolt a bajnoki cím ünneplése közben. Nézze meg a mókás jelenetet!
máj. 31
12:52
Akrobatikus torna: a Ferencváros otthon tartotta a Fradi-kupát (She)
A házigazda FTC nyerte meg a 7. Fradi-kupa akrobatikus tornaversenyt, a zöld-fehérek a BASE és a Grassalkovich SE előtt győztek.
máj. 31
13:06
Katar: Guardiola 2013-tól 36 millió eurós nettó fizetésért kapitány lehet (She)
A Marca spanyol napilap internetes kiadása szerint 2013-tól a katari labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya lehet Josep Guardiola. Az újság úgy tudja, az FC Barcelona vezetőedzője egy év alatt 36 millió eurót kereshet az arab országban.
máj. 31
13:06
Bolt Ostravában javítana (Agroinform)
A világcsúcstartó győzött ugyan csütörtökön Rómában, de nem volt elégedett teljesítményével. A csehországi versenyen meggyőzőbb formát mutatna.
máj. 31
13:08
Sportgyógyászat: hidegterápiás készüléket kapott a Tatai Edzőtábor (She)
Sokkszerű hideget alkalmazó, kisebb sportsérülések gyors gyógyítására alkalmas készüléket adományozott a forgalmazó Rentac Trade Kft. a Tatai Edzőtábornak kedden.
máj. 31
13:24
Két év múlva elkészülhet a debreceni stadion (Infostart)
Két év múlva elkészülhet Debrecenben az új Nagyerdei Stadion: kedden létrejött az a projektcég, amelyet az állami pénzből épülő létesítmény rekonstrukciójának megvalósítására hoztak létre.
máj. 31
13:24
Férfi kézilabda: Gál nincs ott Mocsai Eb-selejtezőre készülő keretében (She)
Mocsai Lajos, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 28 fős bő keretét a mieink jövő heti Európa-bajnoki selejtezőjére, amelyben nem kapott helyett Gál Gyula, míg Katzirz Dávid sérült.
máj. 31
13:26
Csepel SC Alapítvány: feljelentést tesz a XXI. kerületi polgármester (She)
Büntetőfeljelentést tesz Németh Szilárd (Fidesz), a XXI. kerület polgármestere a Csepel SC Alapítvánnyal összefüggő ügyekben.
máj. 31
13:42
1860 München: jordániai üzletember oldotta meg az anyagi gondokat (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő 1860 München – Király Gábor csapata – mindenben megegyezett Hasszan Abdullah Iszmaik jordániai üzletemberrel, aki 18 millió euróért megvásárolja a klub tulajdonrészének 49 százalékát.
máj. 31
13:42
Egyelőre nem lesz kötelező a szoknya viselése (Agroinform)
A főleg a muszlim országokból érkező kritikák hatására elhalasztja a Nemzetközi Tollaslabda Szövetség a kötelező szoknya viselet bevezetését a hölgyeknél.
máj. 31
13:44
Atlétika: a maratoni világcsúcstartó „katasztrofális” visszatérése (She)
Nem sikerült jól a visszatérése Paula Radcliffe-nek, a női maratonfutás angol világcsúcstartójának.
máj. 31
13:44
Keretet hirdett Mocsai Lajos a már tét nélküli Eb-selejtezőre (Agroinform)
A négy játéknap után százszázalékos teljesítménnyel már biztos csoportelső és Eb-résztvevő válogatottunk június 8-án Bosznia-Hercegovina, június 12-én pedig Észtország ellen lép pályára.
máj. 31
14:00
Légiósok: Dzsudzsák megerősítette, a Mahacskalával folynak tárgyalások (She)
Dzsudzsák Balázs megerősítette a Nemzeti Sport Online korábbi értesüléseit: az orosz Anzsi Mahacskala továbbra is tárgyal a megszerzéséről.
máj. 31
14:00
Overdose 9. helyen a Royal Ascot-i esélyesek között (Metropol)
Bár Overdose május 21-én csak hetedik lett a Temple Stakes elnevezésű lóversenyen, a fogadóirodák a kilencedik legesélyesebbnek tartják a június 14-én Royal Ascotban sorra kerülő sprintverseny nevezési listáján szereplő 35 ló közül.
máj. 31
14:00
Bolt szereti az izmait - videó (Agroinform)
A Ben Johnson-féle izomkolosszus sprinterek kora ugyan már régen elmúlt, a jelenkor legjobb futói azonban így is rengeteg konditermi edzésen vesznek részt.
máj. 31
14:02
Overdose kilencedik helyen a Royal Ascot-i esélyesek között (Agroinform)
Bár Overdose május 21-én csak hetedik lett a Temple Stakes elnevezésű lóversenyen, a fogadóirodák a kilencedik legesélyesebbnek tartják a június 14-én Royal Ascotban sorra kerülő sprintverseny nevezési listáján szereplő 35 ló közül.
máj. 31
14:18
KTE: 2+1 éves szerződést ajánlottak az FTC korábbi csatárának (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Ereco előrehaladott tárgyalásokat folytat az FTC és a Szolnok korábbi támadójával, Igor Pisanjukkal. A kecskeméti klub 2+1 éves szerződést ajánlott a 21 éves csatárnak.
máj. 31
14:18
Guardiola fogja felemelni a katari futballt? (Agroinform)
Hamad Bin Khalifa Al Thani sejk, Katar emírje évi 36 millió eurós (!) fizetéssel csábítaná a Közel-Keletre a sikeredzőt.
máj. 31
14:20
Lósport: Overdose kilencedik helyen a Royal Ascot-i esélyesek között (She)
Bár Overdose május 21-én csak hetedik lett a Temple Stakes elnevezésű lóversenyen, a fogadóirodák a kilencedik legesélyesebbnek tartják a június 14-én Royal Ascotban sorra kerülő sprintverseny nevezési listáján szereplő 35 ló közül.
máj. 31
14:22
Vitorlázás: 15. alkalommal kerül megrendezésre a Bankár Kupa (She)
Szombaton és vasárnap kerül sor a Brokernet-Uniqa Biztosítási és Bankár Kupa vitorlásversenyre. Az esemény keddi sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy csakúgy, mint tavaly, idén is Balatonkenesén, a Kenese Marina-Port jachtkikötőben rendezik meg az üzletemberek viadalát.
máj. 31
14:36
Bundesliga 2.: a három helyről elküldött Veh lett a Frankfurt edzője (She)
Kedden bemutatták a német labdarúgó-bajnokság élvonalából tavasszal kieső Eintracht Frankfurt új vezetőedzőjét: Armin Veh feladata lesz a csapat azonnali feljuttatása.
máj. 31
14:36
Nem kudarc a 4. hely a ZTE-nél (Agroinform)
Milliárdokból gazdálkodó klubokat előzött meg, gondolok itt elsősorban a DVSC-re és a Győrre” - mondta a zalai klub első embere, Nagy Ferenc.
máj. 31
14:54
Vitorlázás: 15. alkalommal rendezik meg a Bankár Kupát (She)
Szombaton és vasárnap kerül sor a Brokernet-Uniqa Biztosítási és Bankár Kupa vitorlásversenyre. Az esemény keddi sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy csakúgy, mint tavaly, az idén is Balatonkenesén, a Kenese Marina-Port jachtkikötőben rendezik meg az üzletemberek viadalát.
máj. 31
14:54
Conte a Juventus új vezetőedzője (Metropol)
Antonio Conte lesz a Juventus labdarúgócsapatának új vezetőedzője - Andrea Agnelli klubelnök keddi bejelentése szerint.
máj. 31
14:54
Armin Veh feladata lesz a klub visszajuttatása az élvonalba (Agroinform)
Az élvonalból a Bundesliga 2-be csúszott Eintracht Frankfurt kedden bejelentette, hogy Armin Veh veszi át a csapat irányítását.
máj. 31
14:56
Aerobik: rekordlétszám, majd' ezer induló az Eb-válogatón (She)
Közel ezer versenyző indult az aerobikosok országos bajnokságán Soroksáron, amely a Magyar Kupa második fordulója és az első Eb-válogató volt egyben.
máj. 31
14:56
Igor Pisanjuk lehet a KTE-Ereco első nyári fogása (Agroinform)
Az egykori ferencvárosi támadóval előrehaladott tárgyalásokat folytat a Magyar Kupa-győztes együttes vezetősége.
máj. 31
14:58
Videó: kifeküdtek a játékosok a méhek támadása miatt Brazíliában (She)
A Brazíliában rendezett Corumbaense–Itapora labdarúgó-mérkőzésen a játékosok a földre feküdtek a méhek támadása miatt. Egyiküket meg is csípte egy, így rövid ideig állt a játék.
máj. 31
15:12
Kinevezték a Juventus új edzőjét (Infostart)
Antonio Conte lesz a Juventus labdarúgócsapatának új vezetőedzője - jelentette be Andrea Agnelli klubelnök.
máj. 31
15:12
Juventus: a klubelnök megerősítette, Antonio Conte lesz az új edző (She)
Andrea Agnelli klubelnök kedd kora délután, a 16 órára meghirdetett hivatalos, sajtótájékoztatós bemutatás és aláírás előtt másfél órával megerősítette a korábban már tudott – a Nemzeti Sport Online által is megírt – információt: Antonio Conte lesz a Juventus labdarúgócsapatának következő vezetőedzője.
máj. 31
15:12
Conte még a délután aláírja szerződését (Agroinform)
Andrea Agnelli klubelnök keddi bejelentése szerint Antonio Conte veszi át a Juventus irányítását. A klubot játékosként 12 évig szolgáló 41 éves szakember délután írja alá szerződését.
máj. 31
15:14
Katari kézen a Paris Saint-Germain 70 százaléka (Agroinform)
A fővárosi klub nem nevezte meg az új befektetőket, a sajtó az állami kézben lévő Katari Befektetési Hatóságot említette. A fennmaradó 30 százalékos tulajdon egy amerikai csoporté marad.
máj. 31
15:30
Roland Garros: Murray befejezte a Troicki elleni „fordító hadműveletet” (She)
Andy Murray öt szettben legyőzte a szerb Viktor Troickit a francia nemzetközi teniszbajnokság nyolcaddöntőjében, miután az első négy játszma egyenlő állása után a mai ötödik játszmát 7:5-re megnyerte. Az első két szettet Troicki nyerte hétfőn, azaz a brit 0:2-ről fordított.
máj. 31
15:48
Győr: egyeztettek Hefflerről a Pápával, Zsidai is kiszemelt (She)
Ahogy azt a Nemzeti Sport már jelezte, a Győri ETO FC szeretné szerződtetni a pápai Heffler Norbertet, a két klub már egyeztetett is, de nem csak az ETO szeretné megszerezni a középpályást. Hír még a győriekkel kapcsolatban, hogy Zsidai László is kiszemelt a Rába partján.
máj. 31
15:48
Kovács Gergely négy hónapja nem kapott fizetést, de mindent egy lapra tesz fel (Agroinform)
A kenus válogatóra nevezett, ott is volt Szegeden, ám pénteken eldöntötte, hogy nem áll rajthoz, mert nem volt megfelelő állapotban, így kénytelen mindent egy lapra feltenni.
máj. 31
15:50
Labdarúgás: Özil az európai gólpasszkirály, megelőzi Messit és Hulkot (She)
Mesut Özil, a Real Madrid labdarúgócsapatának német légiósa lett az európai gólpasszkirály. A török gyökerekkel bíró, de a német válogatott tagjaként vb-bronzérmes kiválóság első madridi idényében a statisztikáknál 26 alkalommal strigulát húzhatott be az assziszt rovatba. Özilt Lionel Messi és Hulk követi a rangsorban, a Barcelona aranylabdása 25, a Porto támadója 21 gólpasszt adott.
máj. 31
15:52
Serie A: Amauri újabb lehetőséget szeretne a Juventusban (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Parma Juventustól kölcsönvett játékosa, Amauri szeretne visszatérni a torinói csapathoz, és újabb bizonyítási lehetőségre vágyik.
máj. 31
15:54
Légiósok: Simon András külföldön maradna, de még nem tudja, hol folytatja (She)
Simon András az elmúlt fél évet a holland élvonalban maradást rájátszásban kiharcoló Excelsiornál töltötte. Az U20-as vb-bronzérmes támadó csak egy bajnokin lépett pályára a rotterdamiaknál, ennek ellenére hasznosnak ítélte meg ezt az időszakot.
máj. 31
16:06
Légiósok: Simon András külföldön maradna, de még nem tudja, hol (She)
Simon András az elmúlt fél évet a holland élvonalban maradást rájátszásban kiharcoló Excelsiornál töltötte. Az U20-as vb-bronzérmes támadó csak egy bajnokin lépett pályára a rotterdamiaknál, ennek ellenére hasznosnak ítélte meg ezt az időszakot.
máj. 31
16:06
96 évesen elhunyt az ausztrál olimpiai bajnok (Agroinform)
Vasárnap, 96 éves korában elhunyt Bill Roycroft, aki súlyos sérülten aranyéremhez segítette az ausztrál lovastusacsapatot az 1960-as római olimpián.
máj. 31
16:08
Öttusa: több mint száz résztvevő az ifjúságiak Európa-bajnokságán (She)
Augusztus első hetében, 3-tól 7-ig rendezik meg Székesfehérvárott az ifjúsági korú öttusázók Európa-bajnokságát, amelyen az előzetes nevezések alapján mintegy húsz ország 100-120 versenyzője szerepel.
máj. 31
16:24
Primera División: a Sevilla a Barcelona hátvédjével erősített (She)
Érvényesítette opciós jogát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Sevilla Martin Cáceres szerződése kapcsán, így végleg megszerezte a Barcelonától tavaly nyáron kölcsönvett hátvédet.
máj. 31
16:24
Heffler Norbert és Zsidai László is az ETO célkeresztjében (Agroinform)
A Pápa és az MTK középpályását is szeretné megszerezni a győri klub, ám elöbbit a két Európa Liga-induló, a Paks és a Ferencváros is szívesen látná.
máj. 31
16:26
PMFC: megegyeztek a Pápával, Lovrencsics a hétvégén még játszhat (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Pécsi MFC megegyezett a Lombard Pápával Lovrencsics Gergő ügyében – az egyezség értelmében a támadó pályára léphet a PMFC hétvégi szigetszentmiklósi bajnokiján.
máj. 31
16:26
Ének az esőben - így ünnepelt a Manchester United (Agroinform)
A csapat francia balbekkje, Patrice Evra még Sergio Ramost is megidézte a Premier League trófeájával.
máj. 31
16:28
Pápa: Abwo marad a lengyeleknél, végleg kivásárolta a Lubin (She)
A tavasszal a Lombard Pápa labdarúgócsapatától a Zaglebie Lubinnál kölcsönben szereplő David Abwo a lengyel együttesénél folytatja pályafutását. A csapat sikeresen vívta meg harcát a bennmaradásért a lengyel élvonalban, ezt követően pedig úgy döntött, hogy kivásárolja szerződéséből a nigériai támadót.
máj. 31
16:42
Kassai, Nagy Laci, Risztov, Hanga - az elmúlt hét hősei (Agroinform)
Ismét eltelt egy hét, így újra jelentkezünk a Heti 6:3 című rovatunkkal, amiben hat örömteli és érdekes sportesemény mellett három kevésbé vidám, de annál inkább elgondolkodtató történést elevenítünk fel az elmúlt napokból.
máj. 31
16:44
Murray nagy csatában ment tovább (Agroinform)
A bokasérüléssel bajlódó Andy Murray nagy csatában, öt szettben nyert a szerb Viktor Troicki ellen a francia nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében.

Keresés