2011. május 26. csütörtök

máj. 26
0:30
Videoton: brazil játékosokkal erősítheti keretét Paulo Sousa (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Videoton labdarúgócsapatának portugál vezetőedzője, Paulo Sousa brazil futballisták szerződtetését tervezi.
máj. 26
0:48
Cseh Kupa: a Mladá Boleslav tizenegyesekkel győzött a döntőben (She)
A Cseh Kupa döntőjében a  Mladá Boleslav 1–1-es döntetlen után, tizenegyesekkel 3–2-re győzött a Sigma Olomouc ellen.
máj. 26
0:48
Hirosima is visszalépett a pályázattól (Agroinform)
Egyelőre nem jön létre a történelmi jelentőségű pályázat, hiszen Nagaszaki után a társpályázó Hirosima is visszalépett a 2020-es kandidációtól.
máj. 26
7:06
NBA: 2006 után ismét nagydöntőbe jutott a Dallas Mavericks (She)
A Dallas Mavericks 100–96-ra legyőzte az Oklahoma City Thundert az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság Nyugati főcsoport-döntőjének ötödik összecsapásán, s ezzel 4–1-re megnyerte az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcot. A fennállása során másodszor nagydöntőbe jutó Mavs a fináléban a Chicago Bulls–Miami Heat párharc győztesével találkozik majd.
máj. 26
7:06
Egységes sportingatlan-kezelés (Behaviour)
Egységes állami sportingatlan portfólió kialakítását tartja egyik fő feladatának Vígh László, a terület felügyeletével a közelmúltban megbízott kormánybiztos - a Nemzeti Sportközpontok (NSK) főigazgatói tisztét is betöltő szakember ezt az Országgyűlés sport- és turizmus bizottságának szerdai, népligeti kihelyezett ülésén mondta el.
máj. 26
7:08
Száguldás a sporttörténelembe (Behaviour)
Az idei F1-es világbajnoki szezon elérkezett talán a legnagyobb érdeklődéssel várt futamáig, a Monte Carlo-i utcákon való száguldásig. Ez a verseny mindig is különleges volt mind a pilóták, mind a csapatok, mind pedig a szponzorok számára. Aki valamit is számít ebben a sportágban, az a következő napokat a hercegségben tölti. De nézzük, miért is annyira fontos ez a verseny, és miként készül a…
máj. 26
7:24
NHL: hetedik meccs dönt a Tampa és a Boston között keleten (She)
A Tampa Bay Lightning 5–4-re nyert a Boston Bruins ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság Keleti főcsoport-döntőjében, s ezzel 3–3-ra alakította az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcot.
máj. 26
7:24
Alonso gyorsabb autót akar (Metropol)
A kétszeres Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso üdvözölte, hogy csapata, a Ferrari soraiban szerkezeti változtatások történtek, s egyúttal jelezte: azonnal gyorsabb autóra van szükségük, ha versenyben akarnak maradni a vb-címért.
máj. 26
7:42
Montenegró: a Mogrent legyőző Rudar megvédte címét a kupában (She)
A Rudar 1–1-es rendes játékidőt, majd a szintén egy-egy gólt hozó hosszabbítást követően tizenegyesekkel 5–4-re legyőzte a Mogrent a Montenegrói Kupa döntőjében, s ezzel fennállása során harmadszor diadalmaskodott a sorozatban.
máj. 26
7:44
Libertadores-kupa: előny a Santosnál az elődöntő első meccse után (She)
A Santos egygólos előnybe került a paraguayi Cerro Porteno ellen a Libertadores-kupa elődöntőjének első összecsapása után. A brazil csapat egyetlen gólját Neymar gólpasszából Edu szerezte.
máj. 26
8:18
Miért került messzire tavalyi önmagától a Loki? - szezonértékelés (2.) (Infostart)
Fordulatos volt a magyar labdarúgó NB I 2010-2011-es idénye. Például: a ZTE belőtte magának a 4-5. helyet, a Debrecen 2002 óta nem zárt ilyen gyengén, noha talán akad rá mentsége, az Újpest több mint egy csapatnyi utánpótláskorú játékossal támadt fel az idény végére, a Kaposvár "kis csodát" tett, aztán kipukkadt. Ritka nagy formaingadozás jellemezte a csapatokat, és egy év alatt nagyon…
máj. 26
8:36
Felkészülés: észt vereség, Ahjupera jól játszott, Kink bombagólt lőtt (She)
Az észt labdarúgó-válogatott 2–1-es vereséget szenvedett a Tallinnban rendezett felkészülési mérkőzésen Baszkföld legjobbjaitól.
máj. 26
8:38
Kaposvár: öt futballista szerződése is lejár a nyáron (She)
Lejár a szerződése a labdarúgó NB I hetedik helyén végző Kaposvári Rákóczi öt játékosának, Grúz Tamásnak, Kovács Zoltánnak, Milinte Árpádnak, Strublics Józsefnek és Zahorecz Krisztiánnak.
máj. 26
8:54
Mourinho győzött, Valdanót kirúgta a Real Madrid (Infostart)
Elhagyja a Real Madridot a spanyol futballklub sportigazgatója, Jorge Valdano - jelentette be a klubelnök egy sebtében összehívott, az esemény súlyához képest rövid sajtókonferencián. Noha Florentino Perez elnök cáfolta, hogy José Mourinho követelése állna a döntés hátterében, a spanyol sajtóban uralkodó feltételezés szerint a portugál edző kiütéssel megnyerte a Valdanóval vívott csatáját.
máj. 26
8:54
PMFC: a klub kifizette a menesztett Kiss László márciusi járandóságát (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Pécsi MFC átutalta a márciusban menesztett vezetőedző, Kiss László a szerződésbontás szerinti márciusi járandóságát.
máj. 26
8:54
Azonnal egy gyorsabb autóra van szükségünk - Alonso (Agroinform)
A kétszeres Forma-1-es világbajnok üdvözölte, hogy csapata, a Ferrari soraiban szerkezeti változtatások történtek.
máj. 26
8:56
Agüero a Realt választaná (Infostart)
Már vissza sem tér az Atlético Mardidhoz Sergio Agüero, aki otthon, Buenos Airesben pihen. Csapattársa szerint a 23 éves csatár a városi riválishoz akar szerződni.
máj. 26
9:12
Elütötték az olimpiai bajnok ausztrál evezőst (Infostart)
Kerékpározás közben egy autó elütötte Duncan Free-t, az ausztrálok olimpiai bajnok evezősét, aki így minden bizonnyal lemarad az augusztus 28-án rajtoló szlovéniai világbajnokságról.
máj. 26
9:12
U16-os válogatott: a mieink döntetlennel folytatták római szereplésüket (She)
A római Ciociara tornán szereplő magyar U16-os labdarúgó-válogatott második meccsén 0–0-s döntetlent játszott a Reggina U17-es csapatával.
máj. 26
9:12
Bradeanu visszatér Romániába, a Valceában folytatja (Agroinform)
Az Audi ETO lejáró szerződésű átlövője a román Valcea csapatánál folytatja pályafutását.
máj. 26
9:14
Videó: Igenis van tétje a Luxemburg elleni mérkőzésnek - Egervári (She)
Szerdára és csütörtökre kétnapos összetartást szervezett a Magyar Labdarúgó-szövetség a válogatott tagjainak. Egervári Sándor szövetségi kapitány az NSO Tv stábjának elmondta, hogy bár a Luxemburg elleni találkozó felkészülési, igenis van tétje, mert azt szeretné, hogy a csapat megfelelő állapotba kerüljön a San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőre.
máj. 26
9:48
Megismételt párosításban a női foci BL-döntő (Agroinform)
A tavalyi fináléhoz hasonlóan ismét a francia Lyon és a német Turbine Potsdam csapatai játsszák a női labdarúgó Bajnokok Ligája sorozat döntőjét.
máj. 26
9:50
A Dallas 2006 után ismét bejutott a nagydöntőbe (Agroinform)
A Dallas Mavericks nagy hajrával legyőzte szerdán a vendég Oklahoma City Thundert az NBA nyugati fináléjának ötödik mérkőzésén, így 4-1-es összesítéssel bejutott a nagydöntőbe - 2006 után másodszor.
máj. 26
10:06
NBA: Mike Brown váltja Phil Jacksont a Los Angeles Lakersnél (She)
Mike Brown, a Cleveland Cavaliers korábbi trénere váltja a kispadon a visszavonuló Phil Jacksont az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi két szezonjának győztesénél, a Los Angeles Lakersnél.
máj. 26
10:06
A Dallas 2006 után ismét bejutott a nagydöntőbe - videó (Agroinform)
A texasi csapat nagy hajrával 100-96-ra legyőzte a vendég Oklahoma City Thundert az NBA nyugati fináléjának ötödik mérkőzésén, így 4-1-es összesítéssel bejutott a nagydöntőbe - 2006 után másodszor.
máj. 26
10:08
Tottenham: Harry Redknapp 14 játékost tett átadólistára (She)
Harry Redknapp, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspur menedzsere tizennégy játékost tett átadólistára.
máj. 26
10:08
Egerszegi Krisztina és Balczó András is Budapest díszpolgára lett (Agroinform)
Szerdán tizenhat díszpolgári cím adományozásáról döntött a Fővárosi Közgyűlés – a sportolók közül Egerszegi Krisztina és Balczó András kapta meg az elismerést.
máj. 26
10:10
Mourinho győzelmet aratott: Valdanót menesztették (Agroinform)
A Real Madrid megszüntette az argentin sportigazgató munkaviszonyát, így a jövőben a portugál tréner egy személyben felel a szakmai munkáért.
máj. 26
10:24
Bajnokok Ligája: Kassai Viktor vezeti a BL-döntőt! (She)
Lesz magyar szereplője a Bajnokok Ligája döntőjének! Immár hivatalossá vált, hogy Kassai Viktor vezeti a szombati Barcelona–Manchester United mérkőzést.
máj. 26
10:24
Pistorius is rajthoz áll Budapesten (Metropol)
Olyan sztárok mint Sanya Richards-Ross és Virgilijus Alekna után a többszörös paralimpia bajnok, művégtagokkal versenyző Oscar Pistorius is elfogadta a meghívást, és rajthoz áll július 30-án a Gyulai István Memorial — Atlétikai Magyar Nagydíj 2011 elnevezésű viadalon a Puskás Ferenc Stadionban.
máj. 26
10:24
Hallgasd meg a Magaslabda legutóbbi adását Tőzsér Dániellel! (Agroinform)
A Magaslabda május 25-i műsorát teljes egészében meghallgathatjátok itt.
máj. 26
10:26
Videó: Krejcí mesterhármasa, St. Louis és Purcell duplája, Tampa-siker (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a Tampa Bay Lightning 5–4-re nyert a Boston Bruins ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság Keleti főcsoportjának döntőjében, s ezzel 3–3-ra alakította az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcot. Most nézze meg a találkozó összefoglalóját!
máj. 26
10:42
Kassai Viktor vezeti a BL-döntőt (Infostart)
Lesz magyar szereplője a Bajnokok Ligája döntőjének: immár hivatalossá vált, hogy Kassai Viktor vezeti a szombati Barcelona-Manchester United mérkőzést. Erről az UEFA már hivatalosan is értesítette az MLSZ-t.
máj. 26
10:42
ZTE: Hervásnak Waltner és Delic ajánlotta, hogy a zalaiakhoz igazoljon (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg szerződtette a spanyol Manu Hervást, aki a Zalai Hírlapnak elmondta, Waltner Róberttől és Ahmet Delictől kért tanácsot, mielőtt a ZTE-hez igazolt.
máj. 26
10:42
Hetedik meccs dönt a Tampa és a Boston között (Agroinform)
A Tampa Bay Lightning hazai környezetben 5-4-re nyert a Boston Bruins ellen az NHL keleti döntőjének hatodik mérkőzésén, így 3-3-ra kiegyenlített a négy győzelemig tartó párharcban.
máj. 26
10:44
Roland Garros: Mauresmo nem léphet pályára vegyespárosban (She)
Mivel elmulasztotta időben bejelenteni visszatérését a 2009-ben visszavonult Amélie Mauresmo, hiába adtak neki szabadkártyát, hogy induljon vegyespárosban a francia nyílt teniszbajnokságon, mégsem vehet részt a viadalon.
máj. 26
11:00
Roland Garros: Mauresmo nem léphet pályára vegyes párosban (She)
Mivel elmulasztotta időben bejelenteni visszatérését a 2009-ben visszavonult Amélie Mauresmo, hiába adtak neki szabadkártyát, hogy induljon vegyes párosban a Francia nemzetközi teniszbajnokságon, mégsem vehet részt a viadalon.
máj. 26
11:00
El akart venni Ryan Giggs (Blikk)
Imogen Thomas teljesen biztos volt benne, hogy Ryan Giggs elhagyja érte a családját és feleségül veszi őt. A brit Big Brotherben ismertté vált szépség hat hónapig járt titokban a Manchester United sztárjával, és hiába próbált többször is véget vetni a románcnak, Giggs ragaszkodott hozzá.
máj. 26
11:00
Kassai Viktor vezeti a BL-döntőt (Agroinform)
A magyar sípmester pályafutása legnagyobb sikereként vezetheti a szombati finálét a Manchester United és a Barcelona között a Wembleyben.
máj. 26
11:02
Evezés: kilenc versenyzővel utaztunk a müncheni világkupára (She)
Szerdán a magyar evezősválogatott kilenc versenyzővel elutazott az idei első, müncheni világkupára. A németországi regattán először alkalmazzák az új kvalifikációs rendszert.
máj. 26
11:02
Beckham birkózta le a pályára szaladó fiút - videó (Blikk)
David Beckham soha sem a kemény szereléseiről volt híres, de pályafutása végén, régi cimborája, Gary Neville manchesteri búcsúmeccsén ezt a képességét is megcsillogtatta.
máj. 26
11:04
Haladás: Schimmer Szabolcs állapota javul, valószínűleg nincs teljes szakadás (She)
Egészen pontos diagnózis még most sincsen, de sokkal jobban érzi magát a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás jobbhátvédje, Schimmer Szabolcs, akinek a combizma sérült meg. Erős húzódásról vagy részleges szakadásról lehet szó.
máj. 26
11:18
Atlétika: Pistorius is rajthoz áll a Gyulai István-emlékversenyen (She)
Olyan sztárok, mint Sanya Richards-Ross és Virgilijus Alekna után a többszörös paralimpiai bajnok, művégtagokkal versenyző Oscar Pistorius is elfogadta a meghívást, és rajthoz áll július 30-án a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj 2011 elnevezésű viadalon a Puskás Ferenc Stadionban.
máj. 26
11:18
Mauresmo nem indulhat el a vegyes párosban (Agroinform)
Bár vegyes párosban szeretett volna indulni, a párizsi szervezők mégsem adhattak zöld utat a két éve visszavonult Amelie Mauresmonak.
máj. 26
11:20
Real Madrid: Zidane léphet az elküldött Jorge Valdano szerepébe (She)
A spanyol Marca napilap beszámolója szerint Jorge Valdano általános igazgató elküldésével több feladatot kaphat Zinedine Zidane a Real Madrid szakmai vezetésében.
máj. 26
11:36
Férfi vízilabda: Kis Gábort kedden műtik, kihagyja a sanghaji vb-t (She)
A magyar vízilabda-válogatott első számú centerét, Kis Gábort megműtik, így nem vehet részt a csapat nyári munkájában, ennélfogva hiányozni fog a júliusi sanghaji világbajnokságról.
máj. 26
11:36
Kassai Viktor vezeti a BL-döntőt (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) csütörtökön értesítette az MLSZ-t, hogy a londoni Wembley Stadionban a 36 éves magyar bíró dirigálja a finálét, amelyen először alkalmazzák a hat játékvezetős rendszert.
máj. 26
11:36
Kassai Viktor vezeti a BL-döntőt (Behaviour)
Kassai Viktor vezeti a labdarúgó Bajnokok Ligája szombati döntőjét, a Manchester United-Barcelona mérkőzést, ezzel a magyar bíró a BL-finálék történetének legfiatalabb játékvezetője lesz.
máj. 26
11:36
Lehet, hogy Egervári nem is engem nézett, hanem Juhászt - Tőzsér (Agroinform)
A belga bajnok Genk magyar középpályása a hathárom.hu-nak őszintén beszélt arról, annó miért kellett őt kikiáltani bűnbaknak a nemzeti csapatnál.
máj. 26
11:38
Anglia: Gera Zoltán valószínűleg a West Bromnál folytatja pályafutását (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Gera Zoltán valószínűleg visszatér korábbi csapatához, a birminghami West Bromwich Albionhoz.

Keresés