2011. május 29. vasárnap

máj. 29
0:12
BL-döntő: Sose volt még ilyen jó ellenfelünk - Ferguson (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere a Barcelona ellen 3–1-re elvesztett BL-döntő után fejet hajtott a katalán csapat előtt.
máj. 29
0:16
BL-döntő: a szakportál szerint Kassai kitűnően vezette a mérkőzést (She)
A labdarúgó-játékvezetők teljesítményével foglalkozó egyik szakportál tudósítója szerint Kassai Viktor, ahogy arra számítani lehetett, kitűnően vezette a Barcelona–Manchester United BL-döntőt.
máj. 29
0:30
A Barcelona ismét két góllal volt jobb (Metropol)
A Barcelona története során negyedszer hódította el a Bajnokok Ligája, illetve a BEK trófeáját, miután szombaton, a londoni Wembley Stadionban rendezett döntőben 3-1-re legyőzte a Manchester Unitedet.
máj. 29
0:48
BL-döntő: Az egész világ láthatta, hogy megérdemelt a sikerünk - Guardiola (She)
Josep Guardiola a legfiatalabb tréner lett, aki kétszeres BL-győztesnek mondhatja magát: a Barcelona vezetőedzője úgy vélte, csapata parádés játékot mutatott a fináléban.
máj. 29
1:06
Rali-vb: Ogier vezet Argentínában, nagy esélye van a győzelemre (She)
A francia Sébastien Ogier vezet a második nap végén az Argentin ralin, méghozzá jelentős, 43.7 másodperces előnnyel.
máj. 29
7:06
FIFA: Bin Hammam visszalépett, nem indul az elnöki posztért (She)
Visszavonta jelöltségét a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki posztjára a katari Mohamed Bin Hammam – közölte a sportdiplomata vasárnap hajnalban a blogján.
máj. 29
7:08
Felkészülés: Mexikó 50 ezer ember előtt ikszelt Ecuadorral Seattle-ben (She)
Mexikó 1–1-es döntetlent játszott Ecuadorral felkészülési mérkőzésen Seattle-ben több mint ötvenezer szurkoló előtt.
máj. 29
7:42
Hegyikerékpár: több mint 1300 induló a 10. szilvásváradi maratonon (She)
Több mint 1300-an állnak rajthoz vasárnap a jubileumi, 10. Specialized Maraton Szilvásvárad hegyikerékpáros versenyen, a négy felvonásos Top Maraton-sorozat nyitó állomásán.
máj. 29
7:42
Blatter kihívója visszalépett (Agroinform)
Visszavonta jelöltségét a FIFA elnöki posztjára Mohamed Bin Hammam - közölte sportdiplomata vasárnap hajnalban a blogján.
máj. 29
7:44
PSV: a klub nem kapott ajánlatott a Juventustól Dzsudzsákért (She)
Az olasz sajtóban továbbra is téma, hogy a Juventus érdeklődik Dzsudzsák Balázs iránt, de a PSV szélsőjének egyik menedzsere, Fülöp Ferenc a notiziariosportivo.com internetes oldal kérdésére úgy nyilatkozott, a torinói klub nem tett ajánlatot a magyar játékosért.
máj. 29
7:44
Még mindig sérült a 800 méter világcsúcstartója (Agroinform)
Továbbra is lábsérülésével bajlódik a férfi 800 m világcsúcstartója, David Rudisha, így a keddi, ostravai atlétikai viadalon sem indul.
máj. 29
8:18
Bp. Honvéd: a következő idényben is Supka Attila irányítja a csapatot (She)
Szerződést hosszabbított Supka Attila a labdarúgó NB I tizedik helyén végző Budapest Honvéddal.
máj. 29
8:36
Atlétika: csúszik a 800 m világcsúcstartójának visszatérése (She)
Továbbra is lábsérülésével bajlódik a férfi 800 m világcsúcstartója, David Rudisha, így a keddi, ostravai atlétikai viadalon sem indul.
máj. 29
8:54
BL-döntő: Tényleg Messi volt a legjobb? Osztályozzon! (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) Lionel Messit nevezte meg a szombat esti Barcelona–Manchester United, 3–1-es katalán győzelemmel végződött Bajnokok Ligája-döntő legjobb játékosának. Osztályozós szavazásunkon Ön is megjelölheti a mérkőzés legjobbját, értékelje a találkozón pályára lépő labdarúgók teljesítményét 1-től 10-ig!
máj. 29
9:12
Szigorúbban akarnak fellépni a renitens drukkerek ellen (Infostart)
Az eddiginél szigorúbb büntetést tartana kívánatosnak a renitens szurkolóknak a Cseh Labdarúgó Szövetség.
máj. 29
9:12
Pápa: a szombathelyi védő nem hosszabbít a Lombarddal (She)
Nem hosszabbít szerződést Venczel Balázs a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa Termál FC-vel.
máj. 29
9:30
Videó: Piqué a hálót szaggatta - levágta a spanyol védő a kapuról a hálót (She)
Mint a kosárlabda bajnokavatásokon szokták, Gerard Piqué is levágta és eltette emlékbe a hálót a BL-döntő lefújását követően. A Barcelona védője a Wembley gyepén ollóval nekiesett a kapunak és mentette, ami menthető.
máj. 29
9:30
Csúcsdöntő Wembleyben (Behaviour)
Az utóbbi évek két legjobb csapata mérkőzik meg ma este (Tv2, DigiSport - 20.45 óra) a földkerekség legértékesebb labdarúgó klubtrófeájáért, a Bajnokok Ligája-serlegért. A döntőt a londoni Wembleyben rendezik, ami fokozza a Barcelona és a Manchester United közötti finálé egyébként sem elhanyagolható különlegességét: mindkét gárda az ódon létesítményben hódította el először a trófeát.
máj. 29
9:30
Még sosem játszottunk ilyen erős ellenféllel - Ferguson (Agroinform)
A Manchester United menedzsere és játékosai is elismerték, hogy a Barcelona volt a jobb a Wembleyben rendezett fináléban.
máj. 29
9:48
Újpest: Fehér Csaba jó megoldás lenne - Mészöly Géza (She)
Mészöly Géza az Újpest honlapjának adott szezonértékelő interjúban elmondta, hogy a következő idényre elsősorban a csapat védelmét és középpályáját szeretné megerősíteni, de a vezetőedző szerint a célok a következő bajnokságban is hasonlóak lesznek, mint a nemrégiben zárulóban.
máj. 29
10:06
Ferguson: A Barcelonától nem szégyen kikapni (Infostart)
A Bajnokok Ligája-győztes Barcelona a legjobb csapat, amely ellen valaha játszott a Manchester United - mondta a vesztes finálé után Sir Alex Ferguson. A manchesteri játékosok is elismerték, hogy a jobb alakulat nyerte a döntőt a Wembley-ben.
máj. 29
10:06
Videó: Piqué a hálót szaggatta - ollóval vágta le a kapuról a védő (She)
Mint a kosárlabda bajnokavatásokon szokták, Gerard Piqué is levágta és eltette emlékbe a hálót a BL-döntő lefújását követően. A Barcelona védője a Wembley gyepén ollóval nekiesett a kapunak és mentette, ami menthető.
máj. 29
10:06
Harmadik lett a magyar Wild Joe (Metropol)
A harmadik helyen érkezett célba a Wild Joe nevű hajóval a magyar egység a maxi yachtok számára kiírt, 400 tengeri mérföld hosszúságú vitorlásversenyen, amelyet a Capri közeli olasz vizeken bonyolítottak le.
máj. 29
10:06
Harmadik lett a magyar Wild Joe az itáliai vitorlásversenyen (Behaviour)
A harmadik helyen érkezett célba a Wild Joe nevű hajóval a magyar egység a maxi yachtok számára kiírt, 400 tengeri mérföld hosszúságú vitorlásversenyen, amelyet a Capri közeli olasz vizeken bonyolítottak le.
máj. 29
10:06
Remélem, jó példakép voltam - van der Sar (Agroinform)
A Manchester United holland kapusa a BL-döntőben lépett utoljára pályára, a közeljövőben pedig kicsit kilép a foci világából.
máj. 29
10:08
Videó: Fergusonban munkált az ideg, feszültség a manchesteri kispadon (She)
Sir Alex Ferguson érthetően rendkívül idegesen ült a manchesteri kispadon a Bajnokok Ligája döntőjében. A skót szakember feszültnek tűnt – és nemcsak a szokásos rágózása miatt.
máj. 29
10:24
Nem bírt egymással Mexikó és Ecuador (Agroinform)
Döntetlent játszott egymással Mexikó és Ecuador labdarúgó-válogatottja a Seattle-ben rendezett barátságos mérkőzésen.
máj. 29
10:26
Harmadik lett a Wild Joe az olaszországi versenyen (Agroinform)
A harmadik helyen érkezett célba a Wild Joe nevű hajóval a magyar egység a vitorlásversenyen, amelyet a Capri közeli vizeken bonyolítottak le.
máj. 29
10:42
Visszalépett Blatter kihívója (Infostart)
Visszavonta jelöltségét a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöki posztjára a katari Mohamed Bin Hammam - közölte sportdiplomata.
máj. 29
11:00
BL-döntő: Amikor már nem érzem a szenvedélyt, elmegyek - Guardiola (She)
Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője a Manchester United ellen megnyert Bajnokok Ligája-döntő után elmondta, biztosan kitölti még egy évig érvényes szerződését, aztán majd eldönti, hogyan tovább.
máj. 29
11:02
BL-döntő: 89 ember sérült meg a nagy ünneplésben Barcelonában - képekkel (She)
Az FC Barcelona tegnap esti BL-döntőben elért 3–1-es Manchester United elleni győzelme után a katalán fővárosban elszabadult a pokol és több mint 30 ezer fanatikus ünnepelte csapata sikerét Barcelona terein. A jelentések szerint összesen 89 emberhez hívtak mentőt, közülük tizenötöt kórházba kellett szállítani – kettőt súlyos sérülések miatt.
máj. 29
11:18
Videó: katalán örömünnep Londonban, éneklő szurkolók az éjszakában (She)
Örömittas katalánoktól volt hangos London a Barcelona–Manchester United Bajnokok Ligája-döntő (3–1) lefújását követően. Tekintse meg az NSO Tv stábjának helyszíni tudósítását!
máj. 29
11:36
Kiderült, miért a Xavi, Iniesta, Messi trión múlt a Barcelona sikere (Infostart)
Sir Alex "az Évtized döntőjének", igazi klasszikusnak ígérte a Bajnokok Ligája szombati döntőjét. Ha hónapok múlva is szóba kerül majd a finálé, elsősorban a Barcelona játéka miatt lesz, a katalánok minden csapatrészben felülmúlták a Manchester United játékosait. Az InfoRádió osztályozókönyve a katalánok által 3-1-re megnyert találkozó győzteseiről.
máj. 29
11:36
Előbb ünnepelünk, aztán foglalkozunk a jövővel - Messi (Agroinform)
Guardiola szerint nem lehet kijelenteni, hogy a Barcelona lenne minden idők legjobb csapata, nehéz a történelmi összehasonlítás.
máj. 29
11:38
Messi: Még nem fogtuk fel, mit értünk el (Infostart)
A Bajnokok Ligája-döntő legjobbjának megválasztott Lionel Messi csapata, a Barcelona hihetetlen teljesítményét méltatta a Manchester United elleni 3-1-es siker után.
máj. 29
11:38
Videó bíró a kézilabdában is (Agroinform)
A remek mérkőzések mellett egy fontos újítás miatt is emlékezetes marad a férfi kézilabda Bajnokok Ligája idei négyes döntője.
máj. 29
11:54
Videó: Capello, Wenger, McCartney és az ál-Mourinho is a Wembleyben (She)
Sztárok sora jelent meg díszvendégként a Bajnokok Ligája-döntőjén. Többek között az angol szövetségi kapitány, Fabio Capello, az Arsenal francia menedzsere, Arséne Wenger, a Beatles-legenda, Paul McCartney, a portugál zseni, Eusébio és a brazil világbajnok, Cafú is megtisztelte a finálét.
máj. 29
11:54
Kiszállt a FIFA elnökségéért folyó versenyből Sepp Blatter kihívója (Behaviour)
Kiszállt a FIFA elnöki posztjáért folyó versenyből a hivatalban lévő Sepp Blatter egyetlen kihívója. A katari Mohamed bin Hammamnak hamarosan meg kell jelennie a Nemzetközi Futballszövetség etikai bizottsága előtt vesztegetési vádak miatt.
máj. 29
11:54
Videóbíró a kézilabdában is (Agroinform)
A remek mérkőzések mellett egy fontos újítás miatt is emlékezetes marad a férfi kézilabda Bajnokok Ligája idei négyes döntője.
máj. 29
11:56
Videó: Messi MU elleni, és az egész szezonbeli parádéja - íme, az 53 gól (She)
A Bajnokok Ligája döntő legjobbjának választották, spanyol bajnoki címet szerzett a Barcelonával, elnyerte az Aranylabdát és az egész szezonban számolatlanul szórta a gólokat – meg sem állt 53-ig! Íme, az argentin zseni minden találata a 2010–2011-es évadból!
máj. 29
11:56
Piqué hazavitte a hálót Shakirának - videó (Agroinform)
Gerard Piqué, a Barcelona középhátvédje az MU elleni BL-döntőben aratott 3-1-es katalán diadalt követően kivágta a Wembley egyik kapujának hálóját.
máj. 29
11:58
Vitorlázás: harmadik lett a magyar Wild Joe az itáliai versenyen (She)
A harmadik helyen érkezett célba a Wild Joe nevű hajóval a magyar egység a maxi yachtok számára kiírt, 400 tengeri mérföld hosszúságú vitorlásversenyen, amelyet a Capri közeli olasz vizeken bonyolítottak le.
máj. 29
11:58
Elhunyt a világbajnok Thomas Daley édesapja (Agroinform)
Nem érhette meg fia várható londoni sikereit Robert Daley, a világ- és Európa-bajnok toronyugró, Thomas Daley édesapja.
máj. 29
12:12
BL-döntő: Számos rangos feladat vár még Kassaira - Vágner László (She)
Vágner László, a magyar szövetség játékvezető bizottságának irányítója szerint még számos rangos feladat vár Kassai Viktorra, aki szombaton a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjét vezette.
máj. 29
12:12
Bajnokok Ligája - Pep Guardiola kiváltságos helyzetűnek érzi magát (Behaviour)
Az FC Barcelona szombat késő este Bajnokok Ligája-győztessé avanzsált futballcsapatának mestere, Pep Guardiola azt mondta, kiváltságos helyzetű embernek érzi magát, amiért olyan kiváló játékosai vannak, mint amilyen Messi, Xavi és társaik.
máj. 29
12:12
Számos feladat vár még Kassaira - Vágner László (Agroinform)
Vágner László, a magyar szövetség játékvezető bizottságának irányítója szerint még számos rangos feladat vár Kassai Viktorra, aki szombaton a BL-döntőt vezette.
máj. 29
12:30
Vágner: Sok rangos feladat vár Kassaira (Infostart)
Vágner László, a magyar szövetség játékvezető bizottságának irányítója szerint még számos rangos feladat vár Kassai Viktorra, aki szombaton a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjét vezette.
máj. 29
12:30
Evezés: negyedik lett a vk-döntőben a Simon, Juhász duó (She)
A kormányos nélküli kettesek között szereplő Simon Béla, Juhász Adrián duó negyedik lett a szám vasárnapi hatos döntőjében az evezősök idei első Világkupa-viadalán, Münchenben.
máj. 29
12:30
Az olimpiai bajnok Bujdosó Imre lánya ismét német bajnok lett (Agroinform)
Két évvel első sikere után ismét német bajnok lett az olimpiai bajnok magyar vívó, Bujdosó Imre lánya.
máj. 29
12:32
Autósport: Räikkönen már a NASCAR másodosztályában versenyzett (She)
Kimi Räikkönen szombat este a 27. helyen zárta első versenyét a tengerentúli NASCAR másodosztályának számító Nationwide-sorozatban. A charlotte-i oválpályás viadalon a 87-es rajtszámú Toyotával száguldó F1-es világbajnok egy kör hátránnyal zárt, ami betudható boxutcán áthajtásos büntetésének és kisebb ütközésének is.

Keresés