2011. május 20. péntek

máj. 20
0:30
Finnország: öt meccs, három gól - bekezdett a korábbi kispesti légiós (She)
Remekül kezdte a szezont a finn első osztályú labdarúgó-bajnokságban a Budapest Honvéd korábbi mexikói légiósa, José Manuel Rivera.
máj. 20
0:48
Felkészülés: harmadosztályú létére a Csepel elődöntőbe jutott Palesztinában (She)
Felkészülési tornán a Csepel labdarúgócsapata 3–0-ra legyőzte az ASC Diarafot, s ezzel bejutott a sorozat elődöntőjébe.
máj. 20
6:48
Anglia: a Wolves már most kéri, hogy büntessék meg a Unitedot, ha... (She)
Steve Morgan, az angol élvonalbeli bajnokságban a kiesés elől menekülő Wolverhampton tulajdonosa már most jelezte: ha a Manchester United „B csapattal" áll fel az utolsó fordulóban, akkor kapjon pénzbüntetést – akárcsak a Wolves az előző idényben.
máj. 20
7:06
NBA: Nowitzki 29 pontja kevés volt, egyenlített az Oklahoma (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nyugati döntőjének második meccsén a dallasi Dirk Nowitzki hiába dobott a mezőny legeredményesebbjeként 29 pontot, csapata 106–100-ra kikapott az Oklahomától. Az egyik gárda negyedik sikeréig tartó párharc ezzel 1–1-re áll.
máj. 20
7:06
Mostanra állt össze az Eger! (Behaviour)
Dobó István, Bornemissza Gergely, Mekcsey István - és a névsor még bőven folytatható lenne az 1552-es hősök neveivel. Kedd este óta - némi túlzással - Biros Péter, Szécsi Zoltán, Hosnyánszky Norbert és Kevin Graham neve is felkerült az egri CSILLAGOK falára.
máj. 20
7:08
Alonso hoszabbít, a McLaren pedig újít (Behaviour)
A hétvégi Spanyol Nagydíjra készülő élcsapatok közül most éppen a mindkét világbajnoki pontversenyben élen álló Red Bull kényszerült magyarázkodni. Ugyanis az istálló tesztpilótája, Neel Jani a Twitteres oldalán elárulta, hogy a hétvégén az Idiadában található versenypályán nemcsak az egyenesekben, hanem a szabályok által tiltottan, a kanyarokban is tesztelte a Red Bull RB7-es versenygépét.
máj. 20
7:10
Balzsay: kezelhetetlen bunyós Jürgen Brähmer (Behaviour)
Nem először, de vélhetően komoly mérkőzés előtt utoljára engedhette meg magának az Universum Box Promotion kedvence, Jürgen Brähmer azt, hogy pár nappal egy címmérkőzés előtt visszalép a találkozótól.
máj. 20
7:12
Csodálatos Porto-gála (Behaviour)
Egy igazi, ízig-vérig ibériai meccsel zárult le az Európa Liga 2011-11-es szezonja. A dublini döntőben már képtelen volt az újabb meglepetésre a Braga, így a Porto - természetesen a sorozatban összesen 17 találatot jegyző Falcao góljával - feltette a koronát idei szereplésére.
máj. 20
7:24
Labdarúgás: harmadosztályú létére a Csepel elődöntőbe jutott Palesztinában (She)
Nemzetközi tornán a Csepel labdarúgócsapata 3–0-ra legyőzte az ASC Diarafot, s ezzel bejutott a sorozat elődöntőjébe.
máj. 20
7:26
NHL: Tim Thomas 31 védése 2-0-s bostoni sikert és fordítást ért (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában a Boston első sorban Tim Thomas kapus hibátlan teljesítményének, 31 védésének köszönhetően idegenben 2–0-ra legyőzte a Tampa Bayt, így az elveszített első meccs után immár 2–1-re megfordította az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állását.
máj. 20
7:42
Man. United: Sneijder, De Gea és Young is a kiszemeltek között lehet (She)
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere három labdarúgóval szeretne erősíteni a nyáron. Az angol sajtóban már a kiszemeltek neve is megjelent.
máj. 20
7:42
Ferguson három játékossal erősítené meg az MU keretét (Metropol)
Sir Alex Ferguson, a minap fennállása 19. angol bajnoki címét begyűjtő Manchester United vezetőedzője három új futballistával erősítené meg keretét a következő idényre.
máj. 20
7:44
Schalke: Raúllal tárgyalnak a hosszabbításról, közel a megegyezés (She)
Egyre valószínűbb, hogy Raúl egy évvel meghosszabbítja jövő nyáron lejáró szerződését a Schalke 04 labdarúgócsapatánál.
máj. 20
8:00
Pelé mindig gyerek lesz (Metropol)
Edison Arantes do Nascimento, azaz a halhatatlan Pelé tényleg elpusztíthatatlan. A hetvenes éveit taposó legenda ma is örökmozgó, arcán az elmaradhatatlan mosollyal. Interjú!
máj. 20
8:54
Libertadores-kupa: a cserecsatár az elődöntőbe repítette a Penarolt (She)
A Libertadores-kupa negyeddöntőjének visszavágóján a chilei Universidad Católica az első mérkőzésen elszenvedett 2–0-s idegenbeli vereség után hazai pályán már 2–0-ra is vezetett a Penarol ellen, azonban az uruguayi csapat öt perccel a vége előtt cserecsatárja révén eldöntötte a továbbjutás sorsát.
máj. 20
8:54
Ferguson kapust, csatárt és középpályást venne (Agroinform)
Sir Alex Ferguson, a 19. bajnoki címét begyűjtő Manchester United vezetőedzője három új futballistával erősítené meg keretét.
máj. 20
8:56
Videó: partjelzői után most más segítette Kassai Viktor teljesítményét (She)
A hétvégi K&H maratonváltón, az adidas VIP csapat tagjaként elindult Kovács „Kokó” István, Vajda Attila, Storcz Botond, Kassai Viktor, Vujity Tvrtko és Harsányi Levente. Egytől-egyig az Adidas által kifejlesztett személyi edzőt, a miCoach-ot használták a futáshoz. Az eredményeiket, teljesítményüket az Adidas sátránál kielemezhették. (x)
máj. 20
8:56
Raúl valószínűleg szerződést hosszabbít (Agroinform)
Egyre valószínűbb, hogy egy évvel meghosszabbítja jövő nyáron lejáró szerződését a Schalke 04 labdarúgócsapatánál Raúl.
máj. 20
9:12
Videoton: Bozsovics ismét meghívót kapott a montenegrói válogatottba (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton kapusa, Mladen Bozsovics meghívót kapott a montenegrói válogatottba. A 26 éves kapuvédő május 28-án csatlakozik hazája nemzeti tizenegyéhez, amelytől június 7-én tér vissza Székesfehérvárra.
máj. 20
9:12
Megnyitott a Red Bull Ring (Metropol)
1997 és 2003 között rendeztek itt futamokat, a mostani felújítás után ismét lehetne F1-futamot tartani. A 4,3 km hosszú aszfaltcsík Zeltweg és Knittelfeld között található.
máj. 20
9:14
Női kézilabda: Balogh Barbara a német másodosztályban folytatja (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatával KEK-et és bajnoki bronzérmet nyerő Balogh Barbara a következő szezontól a német másodosztályban szereplő TuS Metzingen játékosa lesz.
máj. 20
9:14
BringaMánia Nap (Metropol)
A tavalyi nagy sikerű debütálása után május 22-én ismét megrendezik a McDonald’s BringaMánia Napot. Magyarország egyetlen kerékpáros stadionjában, a Zuglói Millenáris Velodromban (XIV. ker., Szabó József u. 3.) 10 és 18 óra között ingyenes szórakoztató bringás programok és látványos bemutatók várják az érdeklődőket.
máj. 20
9:16
Videó: fantasztikus dallasi alley-oop után Durant pazarul zsákolt (She)
Az Oklahoma City Thunder remek mérkőzésen 106–100-ra nyert a Dallas Mavericks ellen, ezzel egyenlített az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) nyugati főcsoportdöntőjének második mérkőzésén Texasban. A hazaiak sztárja, Dirk Nowitzki hiába dobott 29 pontot, a vendégektől Kevin Durant és a cserepadról beszálló James Harden remek megoldásokkal győzelemre vezette csapatát.
máj. 20
9:30
FTC: Dragóner Attila az utolsó meccsére készül, győzelemmel búcsúzna (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának 36 esztendős védője, Dragóner Attila egy hónapja döntötte el, hogy a szezon végén befejezi a pályafutását. Klubja hivatalos honlapjának elmondta, a Pápa elleni utolsó meccsén el sem tud képzelni más eredményt, csak a győzelmet.
máj. 20
9:32
Férfi kézilabda: fiatalít a Tatabánya, Dunaújvárosból érkeznek tehetségek (She)
Az első osztályból 16 évi folyamatos tagság után kieső Dunaferr-Alexandra, az egykori élcsapat legjobbjai közül a 18 éves Bodó Richárd (balátlövő) öt, a 20 éves Takács Bence (irányító) pedig négy esztendőre a Tatabánya-Carbonexhez szerződött.
máj. 20
9:48
Férfi vízilabda: Benedek Tibor ismét olasz bajnoki címet szerzett (She)
Az olasz vízilabda-bajnokság döntőjének harmadik találkozóján a Pro Recco 10–6-ra legyőzte a Savonát, így megvédte a címét.
máj. 20
9:50
Női röplabda: Horváth Dóráék kikaptak az elődöntő első meccsén (She)
Az olasz női röplabda-bajnokság elődöntőjének első mérkőzésén 3:0-ra kikapott Horváth Dóra csapata, az Asystel Novara a Norda Foppapedretti Bergamótól.
máj. 20
9:52
Kecskemét: Litsingi lezártnak tekinti a vitáját Tököli Attilával (She)
Az ügy már nem téma a kecskeméti öltözőben: Tököli Attila és Francis Litsingi megbeszélték a kedd esti labdarúgó Magyar Kupa-döntőben történteket. A kongói támadó sosem volt haragtartó, a két játékos pedig szemtől szembe leült egymással, és pontot tett az incidens végére.
máj. 20
10:06
"Armstrong rendszeresen doppingolt" (Infostart)
Rendszeresen doppingolt a hétszeres Tour de France-győztes Lance Armstrong - állítja Tyler Hamilton, olimpiai bajnok országúti kerékpáros, aki sokáig csapattársa volt az amerikai sztárnak.
máj. 20
10:06
Hollandia: a sajtó szerint a PSV megtalálta Dzsudzsák Balázs utódját (She)
Noha a PSV sportigazgatója, Marcel Brands tegnap még arról beszélt, hogy egyelőre szeretnék megtartani Dzsudzsák Balázst, a holland szaksajtó szerint az eindhoveniek már tárgyalnak a szélső pótlására kiszemelt Uszama Aszaidi szerződtetéséről.
máj. 20
10:06
Thomas tökéletes védéssel juttatta előnyhöz a Bostont (Agroinform)
A kapus először tudta lehúzni a rolót ebben a rájátszásban, és a Bruins ennek köszönhetően visszavette a pályaelőnyt a Tampától.
máj. 20
10:08
Kerékpár: Armstrong korábbi csapattársa beismerte, doppingoltak (She)
A februárban végleg visszavonult Lance Armstrong korábbi (RadioShack-istállóbeli) csapattársa, Tyler Hamilton az amerikai CBS televíziónak elismerte, hogy többször is látta a hétszeres Tour de France-győztest doppingolni, és hogy ő maga is tiltott szereket használt.
máj. 20
10:24
Láttam, ahogy Armstrong beinjekciózza magát - mondja a csapattárs (Agroinform)
Rendszeresen doppingolt a hétszeres Tour de France-győztes - állítja Tyler Hamilton, aki sokáig csapattársa volt az amerikai sztárnak.
máj. 20
10:42
A pálya, ahol csak a pole-ból nyerhetsz - beharangozó (Agroinform)
Folytatódik a Red Bull-dominancia, vagy a McLaren fejlesztései révbe érnek? A szezon eleji tesztek őshazájában, Barcelonában erre is fény derülhet.
máj. 20
11:00
Olympiakosz: Manuel Almunia lehet Megyeri Balázs egyik riválisa (She)
Görög sajtóhírek szerint a Megyeri Balázst is foglalkoztató Olympiakosz két kapus szerződtetését tervezi a nyáron, s egyikük az Arsenal spanyol légiósa, Manuel Almunia lehet.
máj. 20
11:02
Autósport: Kiss Pál Tamás a 14. helyen zárta az 1. barcelonai edzést (She)
Kiss Pál Tamás a 14. helyen zárta a barcelonai GP3-as viadal első szabadedzését. A magyar pilóta 1:39.719 perces eredménye 993 ezredmásodperccel maradt el az élen záró finn Valtteri Bottasétól.
máj. 20
11:04
Válogatott: Szabics Imre és Németh Krisztián is Egervári keretében (She)
Egervári Sándor szövetségi kapitány kihirdette a Luxemburg elleni felkészülési mérkőzésre, valamint a San Marino elleni Eb-selejtezőre készülő válogatott keretet. A korábban számításba vett csatárok sérülése miatt Szabics Imre és Németh Krisztián is meghívót kapott.
máj. 20
11:18
Armstrong rendszeresen doppingolt? (Metropol)
Rendszeresen doppingolt a hétszeres Tour de France-győztes Lance Armstrong - állítja Tyler Hamilton, olimpiai bajnok országúti kerékpáros, aki sokáig csapattársa volt az amerikai sztárnak.
máj. 20
11:36
Fallabda: a világ legjobbjai Magyarországon a hétvégén (She)
Szombaton különleges élményben lehet része a fallabda magyarországi rajongóinak, ugyanis a Griff Squash Clubban a sportág legjobbjaival találkozhatnak, sőt gyakorolhatnak is.
máj. 20
11:36
Jött az Oklahoma padjáról a zúzógép, és legyőzte a Dallast (Agroinform)
James Harden vezetésével legyűrte a Thunder a Mavericks általában verhetetlen cseresorát, és megnyerte a második meccset.
máj. 20
11:38
Videó: Erwin Koeman a lelátóról nézte a hatgólos holland őrületet (She)
Érdekes mérkőzést vívott egymással a másodosztályú holland labdarúgó-bajnokságban szereplő Veendam és a Helmond Sport. Az élvonalba jutásért rendezett rájátszásban a hazai pályán játszó Veendam már az első félidőben 3–0-ra vezetett, kihasználva a vendégvédők kapitális hibáit, ám a szünet után a Helmond két pazar találatnak is köszönhetően egyenlített. A meccset a helyszínen tekintette meg a magyar…
máj. 20
11:38
Közösen edzhetsz a világ legjobb squash-játékosaival (Agroinform)
A fallabda magyarországi rajongói szombaton a Griff Squash Clubban a sportág legjobbjaival találkozhatnak, és gyakorolhatnak is.
máj. 20
11:54
Man. City: tagadják a 150 milliós C. Ronaldo-ajánlatot, Tévez távozni akar (She)
Nemrég felröppent a hír az angol és a spanyol médiában, miszerint a Manchester City 150 millió fontot ajánlott Cristiano Ronaldóért, a Real Madrid aranylabdás labdarúgójáért. Az angol klub vezetői azonban hivatalosan is cáfolták ezt. Rossz hír ugyanakkor a City szurkolói számára, hogy Carlos Tévez bejelentette a távozási szándékát...
máj. 20
11:54
Szabics és Németh is Egervári keretében (Metropol)
Szabics Imre és Németh Krisztián is bekerült a magyar labdarúgó-válogatott Luxemburg és San Marino ellen készülő keretébe.
máj. 20
12:12
Kerékpár: világbajnoki bemutató és motorvezetéses verseny a Millenárison (She)
A 2010-es BMX-világbajnok Kun Ádám is bemutatkozik a május 22-ei McDonald's BringaMánia Napon; a korábbi Eb-11. motorvezetéses magyar bajnok Garamszegi László pedig a stéher-verseny alkalmával ül kerékpárra a zuglói Millenáris  Velodromban. A bajnokok sorát erősíti a hegyikerékpáros és ciklo-krosszos Buruczki Szilárd is; a bemutatókat Nagy „Gizmo" Attila freestyle-showja is színesíti.
máj. 20
12:12
Szabics és Németh helyettesíti Priskint és Rudolfot (Agroinform)
Szabics Imre és Németh Krisztián is bekerült a magyar labdarúgó-válogatott Luxemburg és San Marino ellen készülő keretébe.
máj. 20
12:30
NHL: sajtóhírek szerint Winnipegbe költözik az Atlanta, a liga cáfol (She)
Csütörtök éjszaka hokirajongók százai tódultak a kanadai Winnipeg városának utcáira megünnepelni, hogy a következő idénytől ismét lesz NHL-csapata a városnak. A hírek szerint az Atlanta Thrashers költözik a Manitoba állambeli városba. A liga azonban cáfolta az információkat.
máj. 20
12:30
Egy-egy brazil, argentin, uruguayi és paraguayi csapat a négy között (Agroinform)
Egyenlően osztotta el a helyeket a vb-negyeddöntőt megjárt négy dél-amerikai nemzet a Libertadores Kupa elődöntőjében.
máj. 20
12:48
Afrika: Essien és Song újra válogatott, a PL gólvágója kimaradt (She)
Beigazolódtak azok a lapértesülések, amelyekről korábban már beszámoltunk: Michael Essien, a Chelsea labdarúgócsapatának játékosa visszatér a ghánai válogatottba. A 28 éves középpályás így másfél év kihagyás után öltheti magára újra a címeres mezt.
máj. 20
12:48
Webber és Vettel voltak az első szabadedzés legjobbjai (Agroinform)
Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte pénteken a Forma-1-es világbajnokság Spanyol Nagydíjának az első szabadedzését.

Keresés