2011. április 26. kedd

ápr. 26
0:30
Nyugat-európai futballkörkép: levegőhöz jutott a Grasshoppers (She)
A hat forduló óta nyeretlen Grasshoppers 1–0-ra győzött a Thun vendégeként a svájci labdarúgó-bajnokság hétfői mérkőzésén.
ápr. 26
1:06
Kelet-európai futballkörkép: óriási Slavia-szívesség a riválisnak (She)
A bennmaradásért harcoló Slavia Praha óriási szívességet tett örök riválisának, a Spartának azzal, hogy pontokat vett el az éllovas Viktoria Plzentől a cseh élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétfői mérkőzésén.
ápr. 26
6:12
Húszmilliót kérne a török tehétségéért a Dortmund (Infostart)
Spanyol lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Nuri Sahin, a Borussia Dortmund török labdarúgója a nyári átigazolási idényben húszmillió euróért a Real Madridhoz szerződik.
ápr. 26
6:30
Győzött a City (Infostart)
Dzeko góljával legyőzte a Manchester City csapata a Blackburn Rovers együttesét az angol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának hétfői zárómérkőzésén.
ápr. 26
6:48
Így mutatkozott be Roberto Carlos (Infostart)
Hétfőn megszerezte első orosz bajnoki gólját az Anzsi Mahalacska labdarúgócsapatában szereplő Roberto Carlos.
ápr. 26
6:48
Benfica: nem érik be a hazai Ligakupával, az El-t is akarják (She)
A portugál labdarúgó Ligakupa hét végi megnyerése után a Benfica szeretné elhódítani az Európa-liga trófeáját is, a védő Luisao szerint igazi ajándékkal kecsegtet a sorozat.
ápr. 26
6:51
Feltámadni a hirtelen halálból (Behaviour)
A hősiesen küzdő magyar jégkorong-válogatott a hosszabbításban emberhátrányban kapott góllal 4-3-as vereséget szenvedett Olaszországtól a budapesti divízió I-es világbajnokság feljutásról döntő találkozóján, és maradt a második vonalban. A magyar szövetség jövőre is szeretne jelentős hokieseményt rendezni a Papp László Budapest Sportarénában, de addig számtalan kérdést - többek között Ted Sator…
ápr. 26
6:53
ManU: Schalke, gond egy szál se? (Behaviour)
Noha a Schalke-Manchester United papíron nem ígér olyan ádáz ütközetet, mint a másik ágon a Real Madrid-Barcelona párharc, a labdarúgó Bajnokok Ligája nem az a sorozat, ahol ne történhetne bármely pillanatban egyfajta csoda. Az angol egylet hiába tetszik esélyesnek, a BL egyenes kieséses párharcában mindig elbukott német riválissal szemben.
ápr. 26
6:55
Bor Barna: szalagszakadás után ezüstérem (Behaviour)
Ha nem is sikerült megismételni a tavalyi, Bécsben bemutatott bravúros szereplést, egy rossz szavunk sem lehet a magyar dzsúdó-válogatott tagjaira. A meglehetősen zaklatott felkészülést követően - hosszú, súlyos sérülések, illetve Ungvári Attila doppingügye - így is öt éremcsatában voltak érdekeltek versenyzőink, ráadásul háromszor döntőt vívhattak. Az utolsó nap például Bor Barna jutott a +100…
ápr. 26
7:24
Bajnokok Ligája: Johan Cruyff szerint a Barcelona marad a jobb (She)
A Real Madrid és a Barcelona szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzése előtt Johan Cruyff, a katalán klub korábbi legendája kijelentette: a madridiak Spanyol Kupa-sikere nem jelenti azt, hogy a két csapat közötti értékrend megváltozott.
ápr. 26
7:42
NBA: a szakadék peremén a San Antonio, életben maradt a Denver (She)
A korábbi szezonokban egyetlen playoffmeccset sem nyerő Memphis Grizzlies 104–86-ra legyőzte a San Antonio Spurst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) magyar idő szerint kedd hajnali mérkőzésén, így már csupán egy lépésre van a továbbjutástól. E nyugati játéknapon a Dallas újra előnyt szerzett a Portlanddel szemben, míg a Denver nagy csatában elkerülte a söprést.
ápr. 26
8:18
Ökölvívás: a korábbi világbajnok Mitchell várhat Erdei Zsoltra (She)
Az espn.com oldal szerint Byron Mitchell (28–7–1, 21 K. O.–T. K. O.), a WBA egykori nagyközépsúlyú világbajnoka várhat június 4-én Erdei Zsoltra az Atlantic Cityben sorra kerülő bokszgálán.
ápr. 26
8:36
Röplabda: Veres döntős Oroszországban, Mészáros ezüstös az Izmirrel (She)
Külföldön játszó röplabdásaink közül Mészáros Dömötör bajnoki ezüstérmet szerzett Törökországban, Veres Péter szintén döntőbe jutott az orosz bajnokságban.
ápr. 26
8:54
Vb 2014: nem lesz kész a tervezett időben a nyitó meccs stadionja (She)
Nem lesz kész a Corinthians új stadionja a 2013-as labdarúgó Konföderációs Kupára – jelentette ki Orlando Silva brazil sportminiszter.
ápr. 26
8:54
Magyar hoki, Nadal, Messi - az elmúlt hét hősei (Agroinform)
Az elmút hét is számtalan érdekes, valamint tanulságos történettel szolgált, ezek közel szemezgetünk most már szokásossá vált Heti 6:3 című rovatunkban.
ápr. 26
9:12
Vízilabda: Benedek négy góllal vette ki a részét a Recco-sikerből (She)
Az olasz vízilabda-bajnokság elődöntőjének első találkozóján kiütéses győzelmet aratott a címvédő Pro Recco.
ápr. 26
9:12
Rosberg akkor is Schumival dolgozna együtt, ha választhatna (Agroinform)
A Mercedes pilótája azt mondta, ha ő dönthetné el ki legyen a csapattársa az eddigi F1-es világbajnokok közül, akkor Schumachert választaná.
ápr. 26
9:30
Marseille: Taiwo a Milanban folytatja pályafutását - lapértesülés (She)
A L'Équipe francia sportnapilap információi szerint Taye Taiwo, a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympique Marseille játékosa az olasz Milanban folytatja pályafutását.
ápr. 26
9:48
Tenisz: Tommy Haas több mint egy év után újra versenyen indul (She)
Az e heti müncheni tenisztornán tér vissza a pályára Tommy Haas. A korábbi világranglista-2. német versenyző tizennégy hónapot hagyott ki, mert csípő- és vállműtéten esett át.
ápr. 26
10:06
Kézilabda: a katariak Veszprémből várnak kölcsönjátékosokat a vb-re (She)
Az MKB Veszprém minél hamarabb megkezdené a férfi kézilabda NB I döntőjét a Pick-Szeged ellen, amiben az is szerepet játszik, hogy néhány játékosukat kikölcsönöznék a májusi klub-világbajnokságra.
ápr. 26
10:06
A saját játékunkat kell játszanunk a Real ellen - Iniesta (Agroinform)
Andrés Iniesta szerint egy álom valósulna meg számára, ha a Wembley-ben játszhatna a BL fináléjában.
ápr. 26
11:00
Atlétika: kétszeres olimpiai bajnok futónő jön a budapesti gálára (She)
Igazi sztáratléta részvételét jelentették be elsőként a Gyulai István Memorial–Atlétikai Magyar Nagydíj 2011 szervezői: a 400 méteren kétszeres olimpiai és négyszeres világbajnok amerikai futónő, Sanya Richards-Ross is rajthoz áll a Puskás Ferenc Stadionban.
ápr. 26
11:00
A Hertha azonnal visszajutott az elsőosztályba (Agroinform)
Markus Babbel vezetőedző szerint kemény munkát végeztek a második vonalban is, így joggal örülhetnek a feljutásnak Berlinben.
ápr. 26
11:18
Iniesta a padra kerülhet a Real Madrid ellen (Agroinform)
Spanyol források szerint lehet, hogy Iniesta nem lesz ott a Barcelona kezdőcsapatában a Real Madrid elleni BL-elődöntő mérkőzésen.
ápr. 26
11:36
Bundesliga: Effenberg lehet a Mönchengladbach új sportigazgatója (She)
Stefan Effenberg, a Bayern München és a német válogatott korábbi legendás futballistája lehet nyártól a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Mönchengladbach új sportigazgatója. Effenberg jelenleg egy német sporttelevízió szakkommentátoraként dolgozik.
ápr. 26
11:38
Ciprus: Leandro külön edz társaitól, de a kupában talán játszhat (She)
A ciprusi Omonia korábbi magyar válogatott játékosa, Leandro most már hosszabb ideje sérüléssel bajlódik, de a Ciprusi kupában jövő héten talán már pályára léphet.
ápr. 26
11:39
NBA: bajban a San Antonio (Metropol)
A kiesés szélére sodródott az alapszakasz nyugati győztese, a San Antonio Spurs, mely a hétfői negyedik meccset elveszítette a Memphis Grizzlies otthonában, így 3-1-es hátrányba került az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első fordulójában.
ápr. 26
11:40
Labdarúgás: Schalke-MU, négy magyar bajnoki - a mai program (She)
A Schalke–Manchester United mérkőzéssel elkezdődnek a Bajnokok Ligája elődöntőjének küzdelmei. Hazánkban négy bajnokit is rendeznek ma a labdarúgó NB I hétközi fordulójában.
ápr. 26
11:54
Nemzet Sportolója: Buzánszky és Grosics átvette az elismerést (She)
Grosics Gyula és Buzánszky Jenő, az Aranycsapat két legendás labdarúgója kedden a Parlamentben átvette a Nemzet Sportolója kitüntetést Orbán Viktor miniszterelnöktől.
ápr. 26
11:56
Jégkorong: továbbra is keresi a fennmaradás lehetőségeit a Vasas (She)
Kangyal Balázs klubigazgató a Digi Sport reggeli műsorában a Vasas jégkorongcsapatának további működtetéséről beszélt, nem rejtve véka alá a nehézségeket.
ápr. 26
11:57
Buzánszky és Grosics is a Nemzet Sportolója (Metropol)
Grosics Gyula és Buzánszky Jenő, az Aranycsapat két legendás labdarúgója kedden a Parlamentben átvette a Nemzet Sportolója kitüntetést Orbán Viktor miniszterelnöktől.
ápr. 26
11:58
Bajnokok Ligája: Iniesta lemaradhat a Real Madrid elleni meccsről (She)
A katalán Sport értesülései szerint Andrés Iniesta lemaradhat a Real Madrid elleni, holnapi meccsről a Bajnokok Ligája elődöntőjében.
ápr. 26
12:15
BL: százszázalékos maradna otthon a Schalke (Metropol)
A Schalke 04-Manchester United mérkőzéssel kedden megkezdődnek az elődöntős párharcok a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A meglepetésre négy közé jutott német csapat eddig minden otthoni összecsapását megnyerte a mostani sorozatban.
ápr. 26
12:30
Videó: így jutott tovább a főcsoport elődöntőjébe a Boston Celtics (She)
101–89-es győzelmével, söpréssel jutott tovább a Boston Celtics csapata főcsoportjának elődöntőjébe a New York Knicks ellen. A felvételeken látszik, hogy nem volt könnyű dolga a „Keltáknak”, hiszen a Carmelo Anthony vezette hazaiak feltámadtak a mérkőzés második felében, de a legjobbkor jött Doc Rivers időkérése, biztató szavai pedig felpörgették Kevin Garnettéket, és behúzták a párosítás negyedik…
ápr. 26
12:32
Kosárlabda: Vajda Anna cseh bajnok lett, de nem tudja, hol folytatja (She)
A török Fenerbahcétól januárban az USK Prahához igazoló Vajda Anna a minap aranyérmet nyert a cseh női kosárlabda-bajnokságban, de nem teljesen elégedett az idényével, és nem tudja, hol folytatja a karrierjét.
ápr. 26
12:34
Championship: Ecclestone százmillió fontért megválna a QPR-től (She)
Buzsáky Ákos csapatának, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Queens Park Rangersnek többségi tulajdonosa, Bernie Ecclestone százmillió fontért eladná a klubot.
ápr. 26
12:48
Buzánszky és Grosics átvette a Nemzet Sportolója díjat (Agroinform)
Grosics Gyula és Buzánszky Jenő, az Aranycsapat két legendás labdarúgója kedden a Parlamentben átvette a Nemzet Sportolója kitüntetést Orbán Viktor miniszterelnöktől.
ápr. 26
13:06
Tenisz: Bárkit le tudok győzni salakon, így Nadalt is - Djokovics (She)
Novak Djokovics, a világranglistán jelenleg második helyen álló szerb teniszező úgy véli, bárkit legyőzhet salakpályás versenyen is, beleértve az ezen a borításon legjobban játszó világelsőt, Rafael Nadalt is. A spanyol teniszező idén a barcelonai és monte-carlói salakpályás tornát is megnyerte, melyeken Djokovics térdsérülése miatt nem tudott elindulni.
ápr. 26
13:06
A Schalkénél az egyensúlyt keresik, Ferguson a trófeákat szaporítaná (Agroinform)
Raúl szerint elképesztő, hogy Giggs és Scholes ezen a szinten még ilyen teljesítményre képesek, van der Sar nem tudja, visszavonul-e.
ápr. 26
13:24
Euro 2012: hiába az előírások, csak novemberre készül el a kijevi stadion (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) előírásai ellenére csak novemberben készül el a jövő évi Európa-bajnokság egyik helyszínéül szolgáló kijevi stadion.
ápr. 26
13:42
Videó: átvette kitüntetését Grosics Gyula és Buzánszky Jenő (She)
A hazai politikai élet egyik legszebb sporttörténeti gesztusa volt a Nemzet Sportolója kitüntetés kiosztására vonatkozó szabályok módosítása csak azért, hogy az Aranycsapat két legendája, Grosics Gyula és Buzánszky Jenő egyszerre kaphassák meg az elismerést. Ma délelőtt az NSO Tv is jelen volt a Parlamentben az átadáskor!
ápr. 26
13:42
Sneijder szerint kizárt, hogy a Manchester Unitedba igazolna (Agroinform)
Az Internazionale holland válogatott középpályása, Wesley Sneijder nem gondolkodik azon, hogy a Manchester Unitedbe igazoljon.
ápr. 26
13:44
Inter: Nagyszerű klub az MU, de nem gondolkodom a váltáson - Sneijder (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) címvédőjének, az Internazionale játékosa, Wesley Sneijder szerint hízelgő a Manchester United érdeklődése, azonban egyelőre nem szeretne távozni Milánóból. Mint arról beszámoltunk, a „vörös ördögök" Paul Scholes helyettesítésére szemelték ki a holland válogatott középpályást.
ápr. 26
13:44
Boston küzd a maratoni világcsúcsért (Agroinform)
A világ legjobb maratoni idejét futotta múlt hétfőn Geoffrey Mutai Bostonban, a rangos verseny szervezői küzdenek a világcsúcs hitelesítéséért.
ápr. 26
13:45
Kunkli le akarja győzni a 170 kilós Szörnyet (Metropol)
Száz kilóval nehezebb, és tíz évvel fiatalabb ellenfél várja a ringben Kunkli Tivadart az amerikai Bob Sapp személyében a K-1 Rules Budapest Tournament elnevezésű küzdősport-parádén, amelyet a Papp László Sportarénában rendeznek meg vasárnap.
ápr. 26
14:00
Ferguson megtörné a német átkot (Infostart)
Két tény is aggaszthatja Sir Alex Fergusont csapata kedd esti Bajnokok Ligája elődöntője előtt: a Schalke hazai pályán eddig valamennyi meccsét megnyerte a sorozatban, míg a tréner irányítása alatt a Manchester United német csapat ellen nem jutott tovább.
ápr. 26
14:00
Küzdősport: Kunkli Tivadar „nem fog elfutni" Bob Sapp elől (She)
Száz kilóval nehezebb, és tíz évvel fiatalabb ellenfél várja a ringben Kunkli Tivadart az amerikai Bob Sapp személyében a K–1 Rules Budapest Tournament elnevezésű küzdősport-parádén, amelyet a Papp László Sportarénában rendeznek meg vasárnap.
ápr. 26
14:18
Férfi kézilabda: elkerülhetetlen a műtét, Katzirz kés alá fekszik (She)
Katzirz Dávid ebben a szezonban már nem léphet pályára, így a Pick-Szeged kézilabdacsapata csapatkapitánya nélkül kényszerül megvívni az MKB Veszprém elleni bajnoki döntőt.
ápr. 26
14:21
Azt a kétszázát: MTK-FTC 1-3 (Behaviour)
Ugyan hátrányba került a 200. örökrangadón a Ferencváros, ám ez sem gátolta meg, hogy megszerezze a Hidegkuti-stadionban a három pontot a labdarúgó NB I. 24. fordulójában, ezzel pedig kihasználja vetélytársai botlását, és feljöjjön a második, Európa Liga-indulást érő helyre.
ápr. 26
14:36
MotoGP: Sebestyén a szezon végéig a 125 köbcentiseknél versenyez (She)
Újra lesz magyar versenyző a gyorsaságimotoros-világbajnokság mezőnyében, mivel Sebestyén Péter a Portugál Nagydíjtól (Estoril, ápr. 29– máj. 1.) kezdve egész szezonon át versenyez majd a 125 köbcentis kategóriában a Forward Racing Team versenyzőjeként egy KTM motorral.

Keresés