2011. március 30. szerda

márc. 30
0:01
Felkészülés: a portugálok Micael duplájával verték meg a finneket (She)
A portugál labdarúgó-válogatott a sérült Cristiano Ronaldo nélkül is nagy fölényben játszott, és a felnőtt nemzeti csapatban most debütáló Rúben Micael két góljával 2–0-ra nyert Finnország ellen felkészülési mérkőzésen.
márc. 30
0:15
Blog: Péntekhez képest ma volt tartása a magyar csapatnak - Thury G. (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Thury Gábor, a Nemzeti Sport főmunkatársa, aki ezúttal a Hollandia–Magyarország (5–3) Európa-bajnoki selejtezőn látottakról fejti ki véleményét.
márc. 30
0:30
Megmutattuk, hogy vagyunk valakik - Orbán Viktor (Agroinform)
A miniszterelnök szerint komoly munkát végeztek a magyar válogatott játékosai a Hollandia elleni 5-3-ra elvesztett Eb-selejtezőn.
márc. 30
0:33
Roma: a klub vezetői megállapodtak DiBenedettóval - lapértesülés (She)
A Corriere dello Sport értesülései szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma vezetősége, valamint az Unicredit bank megállapodott Thomas DiBenedettóval, így ő lesz a klub új tulajdonosa.
márc. 30
0:37
Válogatott: Kuyt bevallotta, lecsúszott beívelése akadt be a kapunkba (She)
Az 5–3-as hazai győzelemmel végződő Hollandia–Magyarország labdarúgó Eb-selejtezőn az oranje legeredményesebb játékosa a két gólt szerző Dirk Kuyt volt – a Liverpool légiósa beismerte, második találatánál nem is kapura akart emelni…
márc. 30
0:51
Válogatott: Megmutattuk, hogy vagyunk valakik - Orbán Viktor (She)
Orbán Viktor miniszterelnök a világbajnoki ezüstérmes hollandoktól Amszterdamban kedden elszenvedett 5–3-as Eb-selejtezős vereség után úgy vélte, a magyar labdarúgó-válogatott megmutatta, hogy csak kisiklás volt pénteken a hazai négygólos kudarc.
márc. 30
0:51
Ötöt kaptak, de ötletesen játszottak (Behaviour)
A holland válogatott egyetlen helyen sem változtatott a pénteki találkozóhoz képest a tegnapi, amszterdami Eb-selejtezőre, ezzel szemben Egervári Sándor öt poszton is módosított. Ennek meg is lett az eredménye, egyfelől Geráék ezúttal több mint 10 percig megúszták kapott gól nélkül, másfelől a második félidőben alaposan megtréfálták a vb-címvédőt.
márc. 30
1:09
Férfi kosárlabda Euroliga: a Pana két ponttal nyert a Barca ellen (She)
A férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntőjében a Panathinaikosz és a Barcelona újabb nagyszerű meccset játszott egymással. A görögök két ponttal nyerni tudtak, így 2–1-re vezetnek az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban.
márc. 30
1:13
Válogatott: ötöt kaptak, hármat lőttek - osztályozza a mieink teljesítményét! (She)
Látványos, szórakoztató mérkőzésen sajnos a magyar válogatott szerezte három gól nem ért pontot a vb-ezüstérmes Hollandia ellen: az oranje 5–3-ra győzött a mieink ellen Amszterdamban. Osztályozza a mieink teljesítményét!
márc. 30
2:03
Tenisz: Clijsters 1:4-ről fordított a döntő szettben Ivanovics ellen (She)
Kim Clijsters az első játszma megnyerése után a másodikat elveszítette, a döntő szettben pedig 1:4-re állt Ana Ivanovics ellen, mégis nyerni tudott, ezzel pedig bejutott a legjobb nyolc közé a Miamiban zajló tenisztorna női egyesében.
márc. 30
6:15
Egervári: "Rászolgáltunk volna az egy pontra" (Infostart)
Egervári Sándor szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatott rászolgált volna az egy pontra a hollandok ellen.
márc. 30
6:51
Kegyelemben bízva... (Behaviour)
Teljesen kiszolgáltatva várja a magyar labdarúgó-válogatott a Hollandia elleni mai amszterdami (20:30) Európa-bajnoki selejtezőt. A múlt pénteken Budapesten szétzilált és megalázott csapat kizárólag a világbajnoki ezüstérmes hollandok jóindulatában bízhat.
márc. 30
6:53
Räikkönen kipróbálja a NASCAR-t is (Behaviour)
Kimi Räikkönen korábbi Formula-1-es világbajnok a nyártól a NASCAR-ban folytatja a pályafutását, saját, eredetileg a WRC-ben alapított csapatával, az ICE1 Racinggel először a Truck Series-ben, majd a Nationwide Series-ben és a Sprint Cup-ban próbálva szerencsét.
márc. 30
6:55
Japán-válogatott: jég vele (Behaviour)
Hétfő este a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) arról tájékoztatta a 2011. április 17. és 23. között a Papp László Budapest Sportarénában esedékes Divízió I-es világbajnokság szervezőit, hogy a japán válogatott - az ázsiai országot március 11-én ért katasztrófa nyomán - nem tud részt venni a seregszemlén.
márc. 30
7:09
Manchester United: Ferguson csapata a Barcelonával is játszik a nyáron (She)
Idén is nyári turnéra indul az Egyesült Államokba a Manchester United labdarúgócsapata, a körút legérdekesebb meccsét a Barcelonával vívják a „vörös ördögök".
márc. 30
7:11
NBA: a Cavaliers bosszút állt, nyert a Jamesszel felálló Miami ellen (She)
Az ebben a szezonban gyengén szereplő Cleveland Cavaliers nagy skalpot gyűjtött be: 102–90-re győzött a Miami Heat ellen otthon az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 150. játéknapján. A hazaiak ezzel bosszút álltak a nyáron távozott LeBron Jamesen, aki 27 pontja, 12 asszisztja és 10 lepattanója ellenére vesztesen hagyta el a pályát.
márc. 30
7:27
Felkészülés: Messi nélkül nem tudott gólt szerezni Argentína (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott az Egyesült Államok elleni döntetlen (1–1) után Costa Ricát sem tudta megverni: gól nélküli döntetlent született a San José-i felkészülési mérkőzésen.
márc. 30
7:45
NHL: a Flyers megnyerte a Penguins elleni pittsburghi rangadót (She)
A Philadelphia Flyers 5–2-re győzött idegenben a Pittsburgh Penguins elleni rangadón az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 163. játéknapján. A hazaiak így elszalasztották az esélyüket, hogy pontban beérjék a Keleti főcsoport élén álló nagy riválist.
márc. 30
8:03
Tenisz: Nadal, Djokovics és Federer is simán győzött Miamiban (She)
Az első három kiemelt nagyon magabiztos, kétszettes győzelmet aratott a Miamiban zajló ATP-torna nyolcaddöntőjében: sorrendben Rafael Nadal az ukrán Alekszandr Dolgopolov, Novak Djokovics a szerb Viktor Troicki, míg Roger Federer a belga Olivier Rochus ellen győzött.
márc. 30
8:05
Jégkorong: visszavonul minden idők legsikeresebb dán hokisa (She)
Többszöri agyrázkódás és az ebből fakadó, szűnni nem akaró fejfájás miatt visszavonul Jesper Damgaard, minden idők legsikeresebb dán jégkorongozója.
márc. 30
8:18
Räikkönen a NASCAR-sorozatban (Agroinform)
Újabb szakágban próbálhatja ki magát Kimi Räikkönen, aki a Formula-1 és a rali után a NASCAR sorozatban is elindulna.
márc. 30
8:20
Magyar Kupa négyes döntő a hétvégén (Agroinform)
Ezen a hétvégén Győrben kerül sor a Duna Takarék Női Magyar Kupa négyes döntőjére.
márc. 30
8:21
Videó: A hollandok elleni meccsre építhetünk - Priskin Tamás (She)
Csalódottak voltak a magyar játékosok a keddi holland–magyar meccs után. Lázár Pál és Priskin Tamás azonban a jövőre nézve biztatónak ítélte a mutatott teljesítményt.
márc. 30
8:36
Manchester United-Barcelona derbi Washingtonban (Agroinform)
Idén is nyári turnéra indul az Egyesült Államokba a Manchester United labdarúgócsapata, a körút legérdekesebb meccsét az FC Barcelonával vívják a Vörös ördögök.
márc. 30
8:39
Videó: Marwijk picit frusztrált volt Gera egyenlítő góljánál (She)
A keddi Hollandia–Magyarország (5–3) Európa-bajnoki selejtező második félidejében Gera Zoltán egyenlítő gólja (3–3) után a hazaiak szövetségi kapitányában, Bert van Marwijkban kicsit felment a pumpa.
márc. 30
8:54
A Cleveland bosszút állt LeBron Jamesen (Agroinform)
A Houtson Rockets a New Jersey Nets elleni idegenbeli győzelmével életben tartotta reményeit a rájátszásra.
márc. 30
9:12
Kenya is bejelentkezett az olimpiáért (Agroinform)
Fokozódik az afrikai érdeklődés az olimpia iránt, Dél-Afrika és Marokkó után Kenya is házigazdája lenne a 2020-as nyári olimpiának.
márc. 30
9:15
Serie A: gyanúsan sok pénzzel fogadtak két hétvégi bajnokira (She)
Gyanúsan sok pénzzel fogadtak a szombati Brescia–Bologna, valamint a vasárnap rendezendő Chievo–Sampdoria bajnoki mérkőzésre.
márc. 30
9:17
Bayern München: 25 millió euróért vásárolhat hátvédet a klub - sajtóhír (She)
Az O Jogo értesülése szerint a Bayern München rövid időn belül megegyezik a Benficával Fábio Coentrao átigazolásáról.
márc. 30
9:30
Inzaghi már három hét múlva visszatérhet (Agroinform)
Inzaghi novemberi térdsérülése után még a visszavonulás lehetősége is felmerült, de felépülése a vártnál gyorsabban haladt a játékos óriási akaraterejének köszönhetően.
márc. 30
9:32
Federer éjszakázott, Petkovic elődöntős (Agroinform)
Roger Federer helyi idő szerint csak éjjel fél 2-kor fejezte be mindössze 52 perces mérkőzését a miami tenisztornán.
márc. 30
9:34
Egervári szerint pontot érdemelt volna a csapat, Gera a védekezésen javítana (Agroinform)
Gera Zoltán nem hisz benne, hogy klubedzője, Mark Hughes ezek után újra számításba veszi, ám egy esetleges nyári klubcserének jót tehetett a két gólja.
márc. 30
9:51
U17-es Eb: a hollandok a portugálok legyőzésével kijutottak (She)
Két csoportot leszámítva véget értek az U17-es Európa-bajnoki selejtező elitkörének küzdelmei: Csehország a skótok és az olaszok előtt jutott tovább, míg a hollandok a portugálok elleni sikerrel biztosították a helyüket a szerbiai Eb-n.
márc. 30
9:51
Egervári: megérdemeltük volna az egy pontot (Metropol)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint csapata megérdemelte volna az egy pontot kedden a hollandok elleni Európa-bajnoki selejtezőn, amelyet a világbajnoki ezüstérmes 5-3-ra nyert meg az Amsterdam ArenA-ban.
márc. 30
10:06
Benzema megsérült (Agroinform)
A Real Madrid remek formában lévő csatára megsérült a francia válogatott keddi Horvátország elleni felkészülési mérkőzésén.
márc. 30
10:09
Videó: Van Marwijk majdnem szétrúgta a széket Gera gólja után (She)
A keddi Hollandia–Magyarország (5–3) Európa-bajnoki selejtező második félidejében Gera Zoltán egyenlítő gólja (3–3) után a hazaiak szövetségi kapitányában, Bert van Marwijkban kicsit felment a pumpa.
márc. 30
10:11
Pécs: az egyik pécsi szervezet feljelentést tett a PVSK ellen (She)
Jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének gyanúja miatt kedden feljelentést tett az egyik párt pécsi szervezete a Pécsi Vasutas Sportkör (PVSK) ellen.
márc. 30
10:24
Szétlövés négy mérkőzésen (Agroinform)
Négy összecsapás is csak a szétlövésben dőlt el az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi, keddi játéknapján.
márc. 30
10:27
Válogatott: Az egy pontra mindenképpen rászolgáltunk - Vanczák (She)
Vanczák Vilmos, a magyar labdarúgó-válogatott védője a hollandok ellen 5–3-ra elveszített amszterdami Eb-selejtező után elmondta, csalódott, hogy nem sikerült pontot szerezni az oranje ellen.
márc. 30
10:29
Kerékpár: a WADA is fellebbezett Alberto Contador doppingügyében (She)
A nemzetközi sportági szövetség (UCI) után a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) is fellebbezést nyújtott be a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) a kerékpáros Alberto Contador doppingügyében, a spanyol sportági szövetség (REFC) felmentő ítélete nyomán.
márc. 30
10:42
Messi elővigyázatosságból nem játszott (Agroinform)
A várakozásoknak megfelelően Messi nem lépett pályára az argentin válogatottban Costa Rica elleni felkészülési mérkőzésen.
márc. 30
10:44
Ezredik gólját kapta a válogatott (Agroinform)
A német labdarúgó-válogatott kedden hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett Ausztráliától barátságos mérkőzésen.
márc. 30
10:45
Primera División: a bíró döntött, nem marad el a hétvégi bajnoki forduló (She)
A madridi bíróság döntése értelmében nem marad el a spanyol élvonalbeli, illetve másodosztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulója, amelyet a Nemzeti Profi Liga (LFP) szeretett volna elhalasztani tiltakozásul.
márc. 30
10:46
Megtartják a hétvégi fordulót (Agroinform)
Döntött a madridi bíróság, nem halasztják el a spanyol labdarúgó-bajnokság első-és másodosztályának soron következő, 30. fordulóját.
márc. 30
10:47
ETO: Alekszidze kirobbanó formában érzi magát, győzne Debrecenben (She)
Rati Alekszidze, a Győri ETO FC 32 éves csatára kirobbanó formában érzi magát, és készül a hétvégi, Debrecen elleni mérkőzésre. Csertői Aurél irányításával az ETO a második mérkőzésén megszerezte az első győzelmét. A győztes gólt a Ferencváros ellen a grúz csatár lőtte, aki szerint apróbb változások következtek be Pintér Attila távozásával a klubnál.
márc. 30
11:00
A WADA is fellebbezett Contador ügyében (Agroinform)
Az UCI után a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség is fellebbezést nyújtott be a kerékpáros Alberto Contador doppingügyében.
márc. 30
11:02
Schmitt Pál a NOB elnökével folytat megbeszélést (Agroinform)
Schmitt Pál, a NOB magyar tagja szerdán Lausanne-ba érkezett, hogy bemutassa a NOB elnökének Borkai Zsoltot.
márc. 30
11:03
Dél-Afrika: ittas vezetés miatt őrizetbe vették Katlego Mphelát (She)
Ittas vezetés miatt őrizetbe vették Katlego Mphelát, a dél-afrikai labdarúgó-válogatott csatárát.
márc. 30
11:04
Már nem titkolózik Shakira és Piqué (Agroinform)
A kolumbiai popénekesnő a minap közös képet tett fel Twitter-oldalára.
márc. 30
11:18
A hollandok szerint van Persie-t ki kellett volna állítani (Agroinform)
A holland sajtó szerint Van Persie-t labdaelrúgásokért ki kellett volna állítani, míg van der Vaart úgy érezte magát a második félidőben, mintha egy filmbe csöppent volna.

Keresés