2011. március 30. szerda

márc. 30
11:21
Videó: egyre jobb formában az agyrázkódást szenvedett sztárhokis (She)
Gőzerővel készül visszatérésére az NHL-ben szereplő Pittsburgh Penguins sztárja, Sidney Crosby. A legutóbbi meccsét január 5-én játszó kanadai klasszis agyrázkódása miatt kényszerű pihenőjét tölti. Egyelőre nem tudni, mikor játszik újra, de az alábbi, kedden készült felvétel alapján kijelenthető, technikailag továbbra is a topon van.
márc. 30
11:23
Válogatott: Rudolf és Dzsudzsák is nagyszerűen játszott - Lázár Pál (She)
Lázár Pál végig a pályán tartózkodott a magyar labdarúgó-válogatott keddi, Hollandia elleni Eb-selejtezőjén, és bár a mieink 5–3-ra kikaptak, a Videoton védője több pozitívumot is talált a magyar csapat játékát illetően.
márc. 30
11:36
A Sauber nem fellebbez (Agroinform)
Az Ausztrál Nagydíj után a versenybíróság kizárta a Saubert, mert szabálytalanságot találtak a kocsin, de az istálló nem fellebbez.
márc. 30
11:39
A futballcsapat és a stadion is visszakerül az FTC-hez (Infostart)
A Ferencvárosi Torna Club az FTC Zrt. és a hozzá kapcsolódó Üllői úti ingatlanok megvásárlására vonatkozó közös adásvételi szándéknyilatkozatot írt alá a Kevin McCabe angol tulajdonoshoz kapcsolódó cégcsoporttal.
márc. 30
11:39
FTC: Kubatovék szándéknyilatkozatot tettek, minden visszakerülhet a klubhoz (She)
A Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor mai sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy a klub szándéknyilatkozatot írt alá Kevin McCabe-bel, a labdarúgó Zrt. tulajdonosával a stadion és a körülötte lévő terület visszavásárlására. Az Albert Flórián Stadion 700 millió forintért kerülhet majd a klubhoz, míg a labdarúgó Zrt.-t jelképes összegért, egy euróért vásárolják meg.
márc. 30
11:41
Válogatott: az NB I-es edzők szerint helytállt a magyar csapat (She)
A magyar élvonalbeli labdarúgócsapatok edzőinek egyöntetű véleménye az, hogy a válogatott nagyszerűen helytállt kedd este, a hollandok elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
márc. 30
11:54
Lezárulhat a görög atléték doppingügye (Agroinform)
Kosztasz Kenteriszt és Ekaterini Tanut öt év börtönbüntetéssel is súthajták athéni doppingügyük miatt.
márc. 30
12:12
Mindkét pályán bravúr kell (Agroinform)
A Szombathelyi Haladás és a Zalaegerszeg is nehéz helyzetből és hátrányból várhatja a Ligakupa elődöntőjének visszavágóját.
márc. 30
12:15
Barcelona: a katalánok Lionel Messi állapota miatt aggódnak (She)
Mint beszámoltunk róla, Lionel Messi, az FC Barcelona labdarúgója az argentin labdarúgó-válogatott edzőtáborában megsérült, és nem is lépett pályára a Costa Rica elleni (0–0) felkészülési mérkőzésen.
márc. 30
12:30
1 euróért lehet a klubé az FTC Zrt. (Agroinform)
A klub az FTC Zrt. és hozzá kapcsolódó Üllői úti ingatlanok megvásárlására vonatkozó közös adásvételi szándéknyilatkozatot írt alá Kevin McCabe angol tulajdonossal.
márc. 30
12:33
Megegyeztek a Roma eladásáról (Infostart)
Az AS Roma és Thomas DiBenedetto hivatalos nyilatkozatban erősítette meg, hogy mindenben megállapodott egymással, így az amerikai üzletember lesz a futballklub új tulajdonosa.
márc. 30
12:33
Videó: a Golden State hat pontot dolgozott le 6.6 mp alatt (She)
Az ellenfél hathatós segítségével mentette hosszabbításra meccsét a Golden State Warriors az Oklahoma City Thunder ellen az NBA 150. játéknapján. A játékidőből már csak 13.5 másodperc volt hátra, amikor hatpontos hátránynál a Golden State támadhatott. Nem több mint 6.6 másodperccel később már egyenlő volt az állás. A meccset végül az Oklahoma nyerte meg 115–114-re.
márc. 30
12:33
Egy euróért lehet az FTC-é a Fradi (Behaviour)
Egy euróért kerül a Ferencvárosi Torna Clubhoz a Fradi labdarúgócsapata - jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Kubatov Gábor, az FTC elnöke. A csapat mellett a stadiont is visszavásárolja a klub nyárig, 2,5 millió euróért.
márc. 30
13:09
Jégkorong: Johansson a következő idényben is a Volánt erősíti (She)
A kanadai-svéd Eric Johansson újabb egy plusz egy évre aláírt a SAPA Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatához – jelentette be a sorozatban kilencedszer bajnoki aranyérmes klub szerdán.
márc. 30
13:11
Videó: a talaj és a kapusa okozta Andorra vesztét Wales ellen (She)
Nem akármilyen gól döntötte el az Andorra–Wales U21-es Európa-bajnoki selejtezőt. A találkozó 21. percében a labda Armand Fajardóhoz került, aki szépen hazagurította a kapusnak. Oriol Oliva azonban nem számolt a rossz talajjal. A labda felpattant, és a kapus lábán átesve szépen bekocogott a hálóba.
márc. 30
13:13
Internazionale: Milito a milánói városi rangadón térhet vissza (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale támadója, Diego Milito felépült a február eleje óta húzódó izomsérüléséből, így a hétvégén, az AC Milan elleni rangadón akár már pályára léphet.
márc. 30
13:24
Eric Johansson újabb egy évig a Fehérvárt erősíti (Agroinform)
A Sapa Fehérvár AV19 kanadai-svéd csatára újabb egy évre elkötelezte magát a klubnál. A hírt a 12-szeres magyar bajnokcsapat hivatalos oldalán jelentette be.
márc. 30
13:27
Videó: operatőr akadályozta a játékost a szögletrúgás elvégzésében (She)
Érdekes jelenet játszódott le Huracán–Gimnasia argentin bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Guillermo Barros Schelotto szöglethez készülődött, amikor az egyik operatőr szemből akarta megmutatni a vendégek játékosát. Barros érthetően hevesen tiltakozni kezdett.
márc. 30
13:27
Orbán Viktor a Facebook-on gratulált a magyar focistáknak - Képek! (Behaviour)
A miniszterelnök a Facebook-on gratulált a magyar labdarúgó válogatottnak a keddi holland-magyar meccs után. Orbán Viktor fotókat is feltett a közösségi portálon a saját oldalára.
márc. 30
13:29
Pápa: Heffler és Supics is felépült, a hétvégén pályára léphetnek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa két játékosa, a sarokproblémákkal küzdő Heffler Norbert és Zoran Supics is felépült sérüléséből, így akár már a hétvégi Paks elleni hazai bajnokin is pályára léphetnek.
márc. 30
13:31
Győri ETO: Hazai pályán is verhető a címvédő Debrecen - Csertői (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO FC vezetőedzője, Csertői Aurél a klub hivatalos honlapjának adott interjúban csapata soron következő vasárnapi, DVSC-TEVA elleni bajnokijával kapcsolatban bizakodó, és a három pont megszerzését sem tartja lehetetlennek a címvédő otthonában.
márc. 30
13:42
Íme minden kapus rémálma (Agroinform)
Az andorrai U21-es válogatott kapusa is gondoskodott róla, hogy bekerüljün az év végi bakiösszeállításokba.
márc. 30
13:44
Alsógatyában síeltek Kostelic szurkolói - videó (Agroinform)
Különös módját választották az ünneplésnek a horvát Ivica Kostelic szurkolói, akik kedvencük sikerei előtt tisztelegve alsónadrágban síeltek.
márc. 30
13:45
Euro 2012: szurkolói miatt kizárhatják a szerbeket a selejtezőkből (She)
Megtörténhet, hogy Szerbia labdarúgó-válogatottját kizárják a 2012-es Európa-bajnokság selejtezőjéből – írja a Magyar Szó a szerbiai Sportski zurnal napilapra hivatkozva. Az ok ezúttal is a szerb szurkolók viselkedése, most Tallinnban volt velük gond.
márc. 30
13:45
Tizennégyen a fogadási csalók ellen (Behaviour)
Tizennégy ember egy irodahelyiségben. Ők figyelik az összes Európában rendezett első- és másodosztályú bajnoki mérkőzést, a kupameccseket és a nemzetközi találkozókat. A Népszava megkapta azt az anyagot, amelyből kiderül, hogyan kerül a fogadási szakértőkből és futballszakemberekből álló csapat látókörébe egy-egy gyanús mérkőzés.
márc. 30
14:03
Chelsea: Scolari keményen odamondott Drogbának és Ballacknak (She)
A brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként 2002-ben világbajnoki címet nyerő Luiz Felipe Scolari egy brazíliai televíziós interjúban többek között arról beszélt, miért nem sikerült maradandót alkotnia az angol Chelsea menedzsereként.
márc. 30
14:05
Súlyemelés: Márkus Erzsébet a brit olimpiai csapatnak tartott előadást (She)
Márkus Erzsébet, olimpiai ezüstérmes, világ-és Európa-bajnok súlyemelőnk, a Héraklész program edzője meghívást kapott a Brit Súlyemelő-szövetségtől.
márc. 30
14:21
Euro 2012: Casillas a rossz talaj miatt zoknikról üzent az UEFA-nak (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott és a Real Madrid kapusa, Iker Casillas felhívta az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) figyelmét arra, hogy a futballpályák minőségével kellene törődnie, és megfelelő feltételeket teremteni minden egyes mérkőzéshez. A kapuvédő indulatai a Litvánia elleni tegnapi, 3–1-re megnyert idegenbeli Eb-selejtező után törtek elő, melyet igencsak rossz minőségű talajon…
márc. 30
14:23
Schalke: Raúl Magath távozása ellenére is maradni akar a klubnál (She)
Raúl annak ellenére kitöltené 2012-ig szóló szerződését a Schalke labdarúgócsapatánál, hogy az őt Gelsenkirchenbe csábító Felix Magath-tól megváltak a klub vezetői.
márc. 30
14:25
NOB: Schmitt Pál, Czene Attila és Borkai Zsolt a szervezet elnökénél járt (She)
Magyarország készülő új alkotmányában a magyar sport érdekeinek érvényesítéséért rögzíteni kívánják az Olimpiai Charta alapelvét is, amely így szól: a sport alapvető emberi jog – hangzott el azon a szerdai, lausanne-i megbeszélésen, amelyet Jacques Rogge-gal, a NOB elnökével folytatott Schmitt Pál, Czene Attila és Borkai Zsolt.
márc. 30
14:36
Húsz napon belül tulajdonost vált a klub (Agroinform)
Thomas DiBenedetto amerikai üzletember húsz napon belül megvásárolja a háromszoros olasz  bajnok AS Roma labdarúgócsapatát.
márc. 30
14:38
Ez a válogatott igazi arca - Mezey (Agroinform)
A Videoton szakvezetője a hollandoktól itthon elszenvedett 4-0-s vereség után éles kritikát fogalmazott meg, a tegnapi amszterdami mérkőzéssel viszont elégedett volt.
márc. 30
14:39
Ligakupa: Csank szerint nem lefutott a Paks elleni párharc (She)
A Zalaegerszeg otthon kapott ki a Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén a Paksi FC-től. A 2–1-es vereség dacára Csank János, a ZTE mestere bizakodó, hogy meg lehet még fordítani a párharcot.
márc. 30
14:54
Egy derbin nincsenek előjelek - Rajczi Péter (Agroinform)
Az Újpest 29 éves támadója, Rajczi Péter mát hat gólt szerzett karrierje során a Fradi ellen, pénteken is arra készül, hogy bevegye az ellenfél hálóját az Albert Stadionban.
márc. 30
14:57
Békét kérnek a Fradi-Újpest rangadón (Infostart)
Bácskai János, a Ferencváros és Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere szerdai közös sajtótájékoztatóján a békés szurkolásért kampányolt a két kerület labdarúgócsapatának pénteki rangadója előtt, amit az Albert Stadionban rendeznek.
márc. 30
14:57
Vb 2014: ínyenceknek Afganisztán-Palesztina és Banglades-Pakisztán (She)
Szerdán sorsoltak a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság selejtezőjére: Kuala Lumpurban elkészítették az ázsiai zóna 1. és 2. fordulójának párosítását.
márc. 30
15:15
F1: Ha nem esek vissza a rajtnál, dobogós helyen végzek - Alonso (She)
A Ferrari Formula–1-es istállójának spanyol pilótája, Fernando Alonso szerint ha nem esik vissza a kilencedik helyre a rajtnál az idénynyitó Ausztrál Nagydíjon, akkor dobogós helyen végezhetett volna. A futamot a címvédő Sebastian Vettel nyerte, Alonso a negyedik helyen végzett.
márc. 30
15:30
Torres spanyol ellenfelet akar BL-döntőben (Agroinform)
A Chelsea csatára a Barcelonát vagy a Real Madridot választaná, ha eldönthetné, hogy kivel mérkőzzön csapata a BL-döntőben.
márc. 30
15:32
A védelmünk siralmas, a "leggólerősebb" Európában - Nagy Antal (Agroinform)
Az egykori válogatott futballista szerint borzasztó rossz állapotban van a nemzeti csapat védelme, amely annyi gólt hoz össze, amennyit még a Barcelona sem viselne el.
márc. 30
15:33
Japán: a Bundesliga-sztárt is sújtotta földrengés, most ő segít (She)
A szurkolók több mint 15 millió jent adakoztak, míg a futballisták három góllal igyekeztek jobb kedvre deríteni a helyi futballszurkolókat a japán labdarúgó-válogatott és a japán profiliga, a J-League válogatottjának keddi oszakai jótékonysági mérkőzésén.
márc. 30
15:34
A klub a társadalmilag is elkötelezett (Agroinform)
A Barcelona elindította a "Dohányfüstmenetes Camp Nou" című kampányát, melyben a dohányzás veszélyeire próbálják ráirányítani szurkolóik figyelmét.
márc. 30
15:51
Tottenham: Woodgate pechsorozata folytatódik, újra megsérült (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur védője, Jonathan Woodgate már a jövő heti, Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőn visszatérhetett volna, azonban újabb sérülést szenvedett, így nem léphet pályára a blancók ellen sem.
márc. 30
15:51
Csodagyerek mattolta a világbajnokot (Infostart)
Mindössze tízéves üzbég sakkozó mattot adott a világbajnok Viswanathan Anandnak egy Taskentben rendezett szimultánon.
márc. 30
15:53
Sakk: tízéves üzbég csodagyerek mattolta a világbajnok Anandot (She)
Egy mindössze tízéves üzbég sakkozó mattot adott a világbajnok Viswanathan Anandnak a Taskentben rendezett szimultán során.
márc. 30
16:06
Matthäus tagadja a busás csecsenföldi gázsit (Agroinform)
A 150-szeres német válogatott tagadja, hogy busás fellépti díjért vett részt három hete egy csecsenföldi jótékonysági mérkőzésen.
márc. 30
16:08
Ferencváros és Újpest polgármestere a békés szurkolásért (Agroinform)
Bácskai János, a Ferencváros és Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere szerdai közös sajtótájékoztatóján a békés szurkolásért kampányolt a két kerület labdarúgócsapatának pénteki, az Albert Stadionban sorra kerülő bajnoki rangadója előtt.
márc. 30
16:09
Szép magyar siker a Garda-tavon (Infostart)
Vadnai Benjamin a negyedik helyen végzett az idei első vitorlázó Laser Európa Kupa-versenyen a Garda-tavon.
márc. 30
16:09
Műkorcsolya: Hoffmann Nóra kórházba került, de nincs nagy baj (She)
Erős gyomorbántalmakkal az éjszaka kórházba került Moszkvában Hoffmann Nóra magyar jégtáncos, aki párjával, Makszim Zavozinnal az orosz fővárosban gyakorol az április 25-én kezdődő világbajnokságra.
márc. 30
16:09
Szerelem doppingolja Piquét (Blikk)
Kaunas - Nem véletlen, hogy a Barcelonában és a spanyol futballválogatottban is kiemelkedően teljesít Gerard Piqué (24), a bekk legális doppingszerhez folyamodott: a szerelem repíti.
márc. 30
16:24
Csak a harmadik kalapban a magyarok (Agroinform)
Magyarország csak a harmadik kalapba került a sanghaji vizes vb 16 csapatos férfi vízilabdatornájának sorsolásán.

Keresés