2011. március 23. szerda

márc. 23
1:21
Marseille: a kölcsönadott Brandaót bemutatták a Cruzeirónál (She)
Hivatalossá vált, hogy Brandao kölcsönjátékosként a Cruzeiro labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását. A Marseille az év végéig engedte el a brazil játékost, akinek végleges megvételére a Cruzeirónak opciós joga van.
márc. 23
1:57
Tenisz: Czink Melinda 156 perces csatában maradt alul Miamiban (She)
Czink Melinda 156 perces csatában háromszettes vereséget szenvedett a német Sabine Lisickitől a Miamiban zajló teniszverseny női egyesének 1. fordulójában.
márc. 23
5:51
Mennyit nyerhet a Renault az új kipufogórendszerrel? (Infostart)
A hétvégén induló Formula-1-es világbajnokság eddigi legnagyobb látható technikai újítása az autók kipufogórendszerében van. A Renault fejlesztését több csapat is átvenné, de nem egyszerű a megoldást kivitelezni - mondta az InfoRádiónak Wéber Gábor szakújságíró.
márc. 23
7:03
Brazília: a kapitány egyelőre nem számol Kakával és Ronaldinhóval (She)
Helyi lapértesülés szerint Mano Menezes, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya egyelőre nem számol két aranylabdás futballistájával, Ronaldinhóval és Kakával.
márc. 23
7:05
NHL: a Washington a szétlövésben nyerte meg a Flyers elleni rangadót (She)
A Washington Capitals a szétlövésben nyerte meg 5–4-re a Philadelphia Flyers elleni, idegenbeli mérkőzést az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 156. játéknapján. A fővárosiak ezzel már csak egy pontra vannak lemaradva az éllovas Flyerstől a Keleti főcsoportban.
márc. 23
7:06
Gyárfás: "Az úszókról most már csak a vb jusson eszünkbe!" (Behaviour)
Az utóbbi hetek viharai után vasárnap a Magyar Úszó Szövetségben (MÚSZ) úgy tűnik, ismét teljesen az egység. A közgyűlésen kiálltak a tavalyi nyári Európa-bajnokság elszámolása miatt folyamatosan támadott elnök, Gyárfás Tamás mellett, és a leköszönő főtitkár, Ruza József helyére Szabó Tündét választották meg.
márc. 23
7:08
Stieber az újabb mainzi magyar (Behaviour)
Szalai Ádám és Lőw Zsolt után a Bundesliga II-ben szereplő Aachen labdarúgója, Stieber Zoltán is a Mainz csapatát erősíti a nyártól.
márc. 23
7:10
Platini maradt az UEFA elnöke (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) tegnapi, párizsi kongresszusán újabb négy esztendőre megválasztották a szervezet elnökének Michel Platinit.
márc. 23
7:12
Túraautós vb-futam a Hungaroringen? (Behaviour)
Könnyen előfordulhat, hogy a hazai közönség előtt is bizonyíthat a túraautósok között a nemzetközi élvonalba tavaly berobbant Michelisz Norbert.
márc. 23
7:14
Nagydíjjal emlékeznek Gyulai Istvánra (Behaviour)
Amit nagyon sokan szerettek volna, most végre teljesül. A hazai atlétika méltó módon állít emléket Gyulai Istvánnak, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) 2006-ban elhunyt főtitkárának, az universiade-győztes atlétának: "A legenda folytatódik" mottóval rendezik meg július 30-án a Gyulai István Memorial-Atlétikai Magyar Nagydíjat a Puskás Ferenc Stadionban.
márc. 23
7:16
Ezek a győri galaktikusok (Behaviour)
A Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutással a minimális célt teljesítette a Győr női kézilabdacsapata, amely a következő szezonra tervezett erősítésekkel a sportág "Real Madridja" lehet. Konkoly Csaba vezetőedző szíve szerint magyar játékosokkal dolgozna, de ez az eredményesség rovására menne. A szakember úgy véli, a magyar kézilabda is profitál a világklasszisok jelenlétéből.
márc. 23
7:18
A Pirelli készen áll, és eggyel több szettet visz Melbourne-be (Behaviour)
Most már minden rajongó biztos lehet abban, hogy a hétvégén az Ausztrál Nagydíjjal kezdetét veszi a 2011-es Forma-1-es világbajnokság. Ha csak megközelíti az idei szezon a tavalyi izgalmakat, már jól jár mindenki. A száguldó cirkuszba idén visszatérő Pirelli is nagy izgalommal készül a rajtra.
márc. 23
7:20
Igazán egyetemi színvonalon (Behaviour)
Az NBA árnyékában javában zajlik az Egyesült Államokban az egyetemi kosárlabda-bajnokság.
márc. 23
7:21
NBA: drámai csatában, háromszori ráadást követően nyert a Lakers (She)
A Los Angeles Lakers hatalmas csatában, háromszori hosszabbítás után győzött 139–137-re a Phoenix Suns ellen hazai pályán az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 144. játéknapján. A meccs legjobbja Kobe Bryant volt, aki 42 pontja mellett 12 lepattanót szerzett és kilenc asszisztot adott.
márc. 23
7:22
Egyre több a sérült a holland válogatottban (Behaviour)
Könnyen elképzelhető, hogy a hollandok szövetségi kapitánya, Bert van Marwijk lassan-lassan a B-válogatottat lesz kénytelen a pályára küldeni - persze ez is jóval erősebb lenne nagyon sok nemzeti csapatnál -, hiszen annyi a sérültje. Stekelenburg, Robben és Janssen után immár Huntelaar - őt például Van Nistelrooy helyettesíti - is biztosan kihagyja a pénteki, budapesti EB-selejtezőt, és a jelek…
márc. 23
7:39
Libertadores-kupa: a San Luis megőrizte az esélyét a továbbjutásra (She)
A mexikói San Luis 3–1-re legyőzte hazai pályán a perui Universidad San Martínt a Libertadores-kupa első csoportjának ötödik fordulóban, így még maradt esélye bejutni a nyolcaddöntőbe.
márc. 23
8:33
Írország: Trapattonit nem zavarja, ha néha lerészegednek a játékosai (She)
Giovanni Trapattoni, Írország olasz szövetségi kapitánya leszögezte: cseppet sem zavarja, hogy isznak a játékosai mindaddig, amíg ez nem megy a pályán nyújtott teljesítményük rovására. A szakember azután beszélt erről, hogy a közelmúltban két ír válogatott, az Aston Villát erősítő Richard Dunne és a newcastle-i Leon Best nyilvános lerészegedéséről közölt fotók nagy felháborodást okoztak Angliában.
márc. 23
8:51
Real Madrid: Mourinho szerint C. Ronaldo felépül a BL-negyeddöntőre (She)
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője úgy véli, a sérüléssel bajlódó Cristiano Ronaldo felépül a Tottenham elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első meccséig, amelyet április 5-én rendeznek.
márc. 23
9:06
Az olimpia is elúszhat Tokiónak a földrengés miatt (Agroinform)
A földrengés következményeként nemcsak a műkorcsolya világbajnokság marad el Japánban, de veszélybe kerülhet Tokió kandidációja is a 2020-as nyári olimpiára.
márc. 23
9:08
Az aranylabdásoknak még javulniuk kell a válogatottsághoz (Agroinform)
Helyi lapértesülés szerint Mano Menezes, a brazil válogatott szövetségi kapitánya egyelőre nem számol Ronaldinhóval és Kakával.
márc. 23
9:09
AS Roma: Perrotta és Cassetti is egy évvel hosszabbított (She)
Az olasz AS Roma labdarúgócsapata meghosszabbította két rutinos alapembere szerződését, Simone Perrotta és Marco Cassetti is egy évvel toldotta meg a nyáron lejáró megállapodását.
márc. 23
9:12
Száguldó cirkusz: rajt a hétvégén (Metropol)
Vasárnap rajtol a Forma–1 Melbourne-ben. A versenyhétvégét 12 csapat és 24 autó kezdi, de nem biztos, hogy ennyi lesz a rajtrácson. Idéntől ugyanis újra él a 107 százalékos szabály: aki nem tud ezen belül kerülni az időmérőn a pole pozíciós időhöz képest, az nem indulhat a versenyen.
márc. 23
9:24
Czink Melinda az első fordulóban búcsúzott Miamitól (Agroinform)
Czink Melinda három játszmában kikapott a német Sabine Lisickitől szerdára virradóra a miami tenisztorna első fordulójában.
márc. 23
9:27
Ferencváros: Berki a rendőrségen járt szombaton - lapértesülés (She)
Lapértesülés szerint Berki Krisztiánt, az FTC Labdarúgó Zrt. korábbi vezérigazgatóját meghallgatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
márc. 23
9:42
Háromszori hosszabbítás kellett a Lakers győzelméhez (Agroinform)
A Chicago Bulls szokásos nagyszerű védekezésével ütötte ki az Atlantát, de a Portland sem engedett sok teret a Washingtonnak.
márc. 23
9:45
Tenisz: Szávay Ágnes a profi jégkorongba is belekóstolhatott - fotó (She)
Lazításra is szükség van, főleg ha az ember éppen Floridában tölti a szabad idejét. Mivel Szávay Ágnes már másfél héttel ezelőtt búcsúzott az Indian Wells-i tornától, sok ideje szabadult fel, így belekóstolhatott a profi jégkorongba is a Florida Panthers–Toronto Maple Leafs meccsen.
márc. 23
9:47
El clásico: lehet, hogy a Realnak vagy a Barcának sorfalat kell állnia (She)
A spanyol Nemzeti Profi Liga (LFP) elhalaszthatja az április első hétvégéjén esedékes bajnokikat a labdarúgó Primera División 30. fordulójából, így könnyen elképzelhető, hogy módosul az el clásico időpontja, amelyen így az egyik csapatnak – akár a Real Madridnak, akár a Barcelonának – sorfalat kellene állnia újdonsült Király-kupa-győztes ellenfele tiszteletére a mérkőzés előtt.
márc. 23
10:00
Szalaival ütőképes támadósort alkothatunk - Stieber Zoltán (Agroinform)
A nyártól a Mainzot erősítő szélső a hatharom.hu-nak adott interjújában elmondta, célja, hogy folyamatos játéklehetőséghez jusson a Bundesligában.
márc. 23
10:03
Sportlövő vk: Csonka Zsófia 35. helyen végzett légpisztolyban (She)
Csonka Zsófia a 35. helyen végzett a légpisztolyosok között szerdán, a sydneyi olimpiai kvalifikációs sportlövő Világkupa-verseny első napján.
márc. 23
10:05
Anglia: visszakerülhetnek az állóhelyek az élvonalbeli stadionokba (She)
Hugh Robertson brit sportminiszter nem határolódik el attól, hogy újra engedélyezze az állóhelyeket az angol Premier League-ben szereplő csapatok stadionjaiban. Az 1989-es Hillsborough-tragédia után csak ülőhelyeken szurkolhatnak az angol drukkerek a nagy kluboknál, de a politikus szerint a német példát követve biztonságosan meg lehet oldani az állóhelyek újbóli kialakítását.
márc. 23
10:07
Hollandia: De Jong túltette magát a Ben Arfa lábtörése miatt kapott büntetésen (She)
Nigel de Jong, a holland válogatott középpályása a magyarok elleni meccsre készül, és a futballista elmondta, már lezárta magában, hogy Bert van Marwijk szövetségi kapitány az ősszel kitette a keretből, mert a Manchester City–Newcastle United bajnokin súlyos, kettős lábtörést okozott Hatem Ben Arfának.
márc. 23
10:21
Sportlövő vk: Csonka Zsófia a 35. helyen végzett légpisztolyban (She)
Csonka Zsófia a 35. helyen végzett a légpisztolyosok között szerdán, a sydneyi olimpiai kvalifikációs sportlövő Világkupa-verseny első napján.
márc. 23
10:57
Válogatott: jó hír a mieinknek, Van Bommel sem jön Budapestre (She)
Eldőlt, hogy a holland válogatott csapatkapitánya, Mark van Bommel sem utazik holnap Budapestre a pénteki, Magyarország elleni Európa-bajnoki selejtezőre.
márc. 23
11:30
A Washington a Philadelphia elleni rangadón biztosította helyét a rájátszásban (Agroinform)
A néhány hete még a legjobbak között helyet foglaló Tampa Bay Lightning otthon kapott ki a nem túl erős New York Islanderstől.
márc. 23
11:33
NFL: újabb biztonsági változtatás, megváltozott a kezdőrúgások helye (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) szabályokért felelős testülete az utóbbi időszakban egyre nagyobb hangsúlyt fektet a játékosok testi védelmének növelésére. Ennek újabb ékes példája, hogy a félidők kezdésénél lévő és a pontszerzések (kivéve safety) utáni kirúgásokat (kickoff) ezentúl az eredményes csapat nem saját 30 yardosáról, hanem 35-öséről végzi el.
márc. 23
11:48
Perrottával és Cassettivel is hosszabbítottak a Farkasok (Agroinform)
Simone Perrotta és Marco Cassetti egy évvel meghosszabbította szerződését a AS Roma labdarúgócsapatánál.
márc. 23
11:50
Sztrájk fenyegeti a következő spanyol bajnoki fordulót (Agroinform)
Elmaradhat a jövő hétvégi forduló több mérkőzése is a Spanyolországban a profi liga (LFP) sztrájkfenyegetése nyomán.
márc. 23
11:51
Hollandia: Mindkétszer le kell győznünk a magyarokat - Vorm (She)
Michel Vorm, a holland labdarúgó-válogatott kapusa a pénteki, Magyarország elleni Eb-selejtező kapcsán nyilatkozott a Voetbal Internationalnak. Véleménye szerint ezúttal nem lesz könnyű dolguk a mieinkkel.
márc. 23
11:53
FIFA: a német szövetség Blattert támogatja az elnökválasztáson (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) a jelenleg is regnáló Joseph Blattert támogatja majd a nemzetközi szervezet (FIFA) júniusi elnökválasztásán, legalábbis erre utal Theo Zwanziger, a DFB elnökének kedd esti nyilatkozata.
márc. 23
11:55
Bajnokok Ligája: A Tottenham nem fél a Real Madridtól - Sandro (She)
Sandro, a Tottenham brazil középpályása angol újságíróknak adott nyilatkozatában elmondta, csapata félelem nélkül utazik Madridba, a Real Madrid elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-negyeddöntőjére.
márc. 23
12:06
A németek Blatter mögé állnak az elnökválasztáson (Agroinform)
A Német Labdarúgó Szövetség Joseph Blattert támogatja majd FIFA elnökválasztásán, Theo Zwanziger nyilatkozata alapján.
márc. 23
12:09
Videó: Villa és Iniesta is lerántotta a leplet saját viaszszobráról (She)
A világbajnok spanyol labdarúgó-válogatott két sztárjáról, David Villáról és Andrés Iniestáról viaszszobrot készíttetett a madridi panoptikum. A múzeumban a büszke játékosok maguk leplezték le figuráikat.
márc. 23
12:24
McLaren-Mercedes: Középmezőny vagy győzelem? (Agroinform)
Az egyik legnagyobb multú Forma-1-es csapat esélyeit latolgatjuk a hétvégén rajtoló szezon előtt.
márc. 23
12:27
Oroszország: R. Carlost banánnal kínálták a Zenit elleni meccsen - fotó (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokságban (Premjer-liga) szereplő Anzsi Mahacskala brazil légiósát, Roberto Carlost banánnal kínálta egy Zenit-szurkoló a két csapat egymás elleni bajnokiján.
márc. 23
12:29
Arsenal: Wenger 220 ezer fontot fizetett a Hertha 15 éves játékosáért (She)
Újabb fiatal játékost csábított az Arsenalhoz az angol labdarúgócsapat francia menedzsere, Arsene Wenger, aki ezúttal Németországban talált magának ígéretes gyöngyszemet: a mindössze 15 éves Leander Siemannt.
márc. 23
12:42
Kubatov és McCabe hamarosan megállapodhatnak (Agroinform)
Közel a megállapodás Kevin McCabe-bel az együttes átvételéről - derült ki Kubatov Gáborn szerdai nyilatkozatából.
márc. 23
12:45
Küszöbön a megállapodás a Fradinál (Infostart)
Közel a megállapodás Kevin McCabe-bel, a labdarúgócsapatot működtető FTC Zrt. tulajdonosával az együttes átvételéről - derült ki Kubatov Gábornak, a Ferencvárosi Torna Club elnökének egy szerdai nyilatkozatából.
márc. 23
12:45
Válogatott: Dzsudzsák gólokkal hallgattatná el a holland szurkolókat (She)
Dzsudzsák Balázs, a PSV magyar válogatott szélsője a holland rnw.nl internetes oldalnak nyilatkozva elmondta, nem mindig jön ki jól a holland szurkolókkal klubcsapata idegenbeli meccsein, de gólokkal szokta elhallgattatni a drukkereket.
márc. 23
12:47
Rali-ob: ifj. Tóth János átalakított Peugeot-val indul az új idényben (She)
Ifj. Tóth János kemény küzdelemre számít a jövő hét végén rajtoló rali-ob-n. A hétszeres abszolút bajnok pilóta Peugeot-ja alapos átalakításon esett át.
márc. 23
12:49
Jégkorong: Sikorcin április elsején tesz állampolgársági esküt (She)
Április elsején, az Újpesti Polgármesteri Hivatalban tesz állampolgársági esküt Sikorcin Ladislav, aki így a jövőben szerepelhet a magyar jégkorong-válogatottban.

Keresés