2011. február 28. hétfő

febr. 28
0:03
Újabb sima Ferencváros-győzelem az Újpest ellen (Agroinform)
Az FTC simán nyert az Újpest ellen a jégkorong ob I középszakaszának vasárnapi játéknapján.
febr. 28
0:12
Brazília: a Flamengo kupát nyert Ronaldinho szabadrúgásgóljával (She)
A Flamengo 1–0-ra nyert az alacsonyabb osztályú Boavista ellen a Guanabara-kupa döntőjében. A találkozó egyetlen gólját Ronaldinho szerezte szabadrúgásból.
febr. 28
0:30
Chelsea: a rendőrség kivizsgálja az egyik diákot meglövő Cole ügyét (She)
Az angol rendőrség vasárnap közleményben jelezte, hogy kihallgatja a Chelsea labdarúgócsapatánál dolgozó személyzetet Ashley Cole ügyének tisztázása érdekében. A balhátvéd a klub edzőtáborában lőtt meg – valószínűleg véletlenül – egy szakmai gyakorlaton lévő diákot.
febr. 28
6:51
Három kabalafigurája lett a 2014-es téli olimpiának - Galéria! (Behaviour)
Egy jegesmedve, egy sarki nyúl és egy hópárduc lesz az oroszországi Szocsiban 2014-ben megrendezendő téli olimpia kabalaállata - adta hírül vasárnap az ukrán TSZN híradóműsor. Azért lesznek hárman, mert a közvélemény-kutatások során csaknem ugyanannyi szavazatot kaptak a megkérdezettektől.
febr. 28
6:53
Bazi nagy magyar BL-buli (Behaviour)
A Veszprém és a Szeged férfi kézilabdacsapata is parádés győzelmet aratott a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó előtti, 9. fordulójában. A veszprémiek továbbra is versenyben vannak az első helyért, a Tisza-partiak szombati sikerükkel biztosították helyüket a nyolcaddöntőben.
febr. 28
6:55
Aranyló sárgák, vánszorgó zebrák, gyámoltalan farkasok (Behaviour)
Újabb hatalmas lépést tett története hetedik bajnoki címe megszerzéséért a Borussia Dortmund. A trófeát legutóbb éppen egy évtizede (a 2001/2002-es idényben) elhódító sárga-feketék szombaton 3-1-re nyertek a címvédő Bayern München otthonában.
febr. 28
6:57
Önveszélyes ágyúsok (Behaviour)
Átok ül az Arsenalon, ez már nem vitás. A londoni alakulatnál 2005 óta mindenki arra vár, hogy végre Arséne Wenger menedzser tanítványai újfent szerezzenek valamilyen fránya trófeát, de csak nem jön össze nekik. Tegnap is megvolt rá az esély, ám a Wembleyben rendezett Ligakupa-döntő 89. percében Szczesny kapus és Koscielny a birminghami Martins elé szerencsétlenkedte a labdát - 1-1-nél...
febr. 28
6:59
Mindkét magyar pontszerző lett (Behaviour)
Nagyon jól kezdődött a Supersport 600 motoros világbajnokság a színmagyar csapat, a Tóth Team számára.
febr. 28
7:01
Nőtt a Barca előnye (Behaviour)
Ismét hét pontra nőtt a Barcelona előnye a spanyol labdarúgó-bajnokságban, miután a címvédő katalánok 3-0-ra győztek a Mallorca vendégeként, a második helyezett Real Madrid ellenben nem bírt a Deportivóval La Corunában.
febr. 28
7:03
Djokovics tökéletes tenisszel verte Federert Dubaiban (Behaviour)
Elképesztő idényt tudhat eddig maga mögött Novak Djokovics: 2011-ben még nem kapott ki, ugyanakkor megnyerte az Australian Opent és a Dubai Opent, a válogatottal Davis Kupa-győztes lett. Az év elején a Hopman Kupán csak azért nem Szerbia lett a végső győztes, mert a fináléba jutásuk ellenére kénytelenek voltak visszalépni Ana Ivanovics sérülését követően.
febr. 28
7:06
PSV: Dzsudzsák a remekül védő Stekelenburgöt dicséri (She)
Gól nélküli döntetlennel végződött a holland Eredivisie csúcsrangadója, a PSV–Ajax összecsapás. Dzsudzsák Balázs, az eindhoveniek magyar labdarúgója végigjátszotta az összecsapást, de hiába próbálkozott – az Ajax-védelem és Maarten Stekelenburg rajta is kifogott.
febr. 28
7:24
Válogatott: Egervári Sándor már a hollandok mérkőzéseit elemzi (She)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és stábja már a március 25-i és 29-i ellenfelet, a vb-ezüstérmes Hollandia nemzeti csapatát elemzi – a kapitány az oranje játékát „szedi szét", míg Kenyeres Imre a PSV–Ajax meccset nézte meg a helyszínen.
febr. 28
7:26
NBA: Anthony, Stoudemire és a Knicks elkapta a Miami Heatet (She)
Kulcsemberei, Carmelo Anthony, Amare Stoudemire és Chauncey Billups vezérletével az átalakult New York Knicks ötpontos győzelmet aratott Miamiban a Heat ellen az NBA 121. játéknapjának keleti rangadóján. A nyugati nagy csatát (Thunder–Lakers) a kaliforniaiak nyerték meg.
febr. 28
7:42
NHL: idegenben nagyon él a Boston; Brodeur győztes meccsen tért vissza (She)
Az NHL alapszakaszának 131. játéknapján sorozatban ötödik győzelmét aratta a Boston Bruins – ez még önmagában nem lenne hatalmas széria, de Claude Julien együttese végig idegenben hozott össze ilyen pazar sorozatot! Sérülése után visszatért Martin Brodeur, és 25 védéssel fontos győzelemhez segítette a New Jersey Devils együttesét.
febr. 28
8:00
Vitaindító fórum a magyar labdarúgásról (Infostart)
Megalakulásának 110. évfordulója alkalmából "A Magyar Labdarúgás Fóruma" címmel egész napos konferenciát rendez ma az MLSZ. Borbély Zoltán elnökségi tag az InfoRádiónak azt mondta: az esemény a magyar labdarúgás hosszú távú stratégiájának vitaindítója. A rendezvényen Orbán Viktor kormányfő és CSányi Sándor MLSZ-elnök is beszédet mond.
febr. 28
8:18
Inter: Sneijder szerint a milánóiak az év legfontosabb meccsén nyertek (She)
Wesley Sneijder, az Internazionale holland irányítója góllal vette ki részét csapata 2–0-s, Sampdoria elleni idegenbeli sikeréből – a remek szabadrúgásgólt szerző légiós szerint ez volt a milánói fekete-kékek legfontosabb győzelme a szezonban.
febr. 28
8:36
Öttusa-vk: Marosi Ádám ezüstérmes a Palm Springs-i versenyen (She)
Marosi Ádám ezüstérmet nyert a Palm Springs-i öttusa világkupa férfi versenyében.
febr. 28
8:45
Fagyos fordulatok a tavaszi nyitányon (Agroinform)
Összefoglaljuk a várva-várt, spielbergi elemeket is tartalmazó első tavaszi NB I-es forduló történéseit, nehogy lemaradjatok valamiről.
febr. 28
8:54
Golf: Martin Kaymer csak világelső, a vb-t Luke Donald elvette tőle (She)
Martin Kaymernek nem sikerült világbajnoki címmel ünnepelnie, hogy átvette az első helyet a golfozók világranglistáján: az arizonai meccsjátékos vb magyar idő szerint hétfő hajnali fináléjában kikapott az angol Luke Donaldtól, így az utóbbié lett az 1.4 millió dollárral járó első hely.
febr. 28
9:03
Külön belépő lehet Usain Bolték edzésére (Agroinform)
Nagy a hiány Birmingham város költségvetésében, erre a gondra is Usain Bolt jelentheti a megoldást.
febr. 28
9:05
Del Potro másfél év után nyert újra tornát Delray Beach-en (Agroinform)
Az argentin Juan Martin del Potro a 442.500 dollár összdíjazású tenisztornán két szettben verte a hatodikként kiemelt szerb Janko Tipszarevicset.
febr. 28
9:21
Northug győzelmét 70.000-en látták a helyszínen - videó (Agroinform)
A várt csodálatos hangulat uralkodott hétvégén az oslói világbajnokságon. Petter Northug sikerét hetvenezer néző látta – a helyszínen.
febr. 28
9:23
Torsten Frings befejezi a pályafutását (Agroinform)
A német labdarúgó-válogatottal világbajnoki ezüst- és bronzérmes Torsten Frings bejelentette, hogy nyáron befejezi pályafutását.
febr. 28
9:30
Rg: az olimpiai bajnok tarolt, az oroszok házi bajnoksággá tették a GP-t (She)
Elképesztő orosz fölényt hozott a ritmikus gimnasztikázók moszkvai Grand Prix-viadala. A sportág „uralkodónője", az olimpiai bajnok Jevgenyija Kanajeva minden aranyérmet begyűjtött, honfitársnői is a mezőny fölé nőttek: egyéni összetettben az első hét helyet (és az első tízből nyolcat) orosz tornászok foglalták el. Vass Dóra két gyakorlatában is hibát követett el, így az első számú magyar…
febr. 28
9:32
Tenisz: Juan Martín del Potro 77 helyet ugrott előre a világranglistán (She)
Juan Martín del Potro 77 helyet lépett előre a férfiteniszezők világranglistáján azt követően, hogy megnyerte a Delray Beach-i tornát. Az argentin így a 89. helyen található, az élmezőnyben nincs változás.
febr. 28
9:48
MLSZ: elkezdődött a Magyar Labdarúgás Fóruma (She)
A Papp László Budapest Sportarénában elkezdődött a Magyar Labdarúgás Fóruma. Az eseményről az MLSZ honlapján élő, online-közvetítést láthatnak.
febr. 28
9:57
A németek már a Dortmund sikeredzőjének jövőjét találgatják (Agroinform)
A németországi sajtó egyes képviselői már a Bayern München vagy a nemzeti tizenegy kispadján vélik látni Jürgen Kloppot.
febr. 28
10:06
MLSZ: kövesse élőben a Magyar Labdarúgás Fórumát (She)
A Papp László Budapest Sportarénában elkezdődött a Magyar Labdarúgás Fóruma. Az eseményről az MLSZ honlapján élő, online-közvetítést láthatnak ide kattintva.
febr. 28
10:08
Dortmund: Kagava április közepére már visszatérne a pályára (She)
A labdarúgó Ázsia-kupán megsérült, kényszerpihenőt tartó Kagava Sindzsi még a tavaszi szezonban szeretne visszatérni a német bajnoki címre törő Borussia Dortmund csapatába.
febr. 28
10:24
Tenisz: Szávay egy helyet rontott, Arn és Babos egyet javított (She)
A női teniszezők legfrissebb világranglistáján a legelőrébb rangsorolt magyar játékos, Szávay Ágnes egy helyet visszacsúszva a 40. helyen található. Arn Gréta és Babos Tímea egy-egy pozíciót javított, előbbi az 58., utóbbi pedig a 275.
febr. 28
10:26
Profi ökölvívás: Denisz Lebegyevvel bokszolhat legközelebb Roy Jones Jr. (She)
Úgy fest, a korábban négy súlycsoportban is világbajnoki címet szerző, az elmúlt néhány évben azonban meglehetősen halovány formát mutató Roy Jones Jr. továbbra sem tud meglenni ökölvívás nélkül, és legközelebb az orosz cirkálósúlyú Denisz Lebegyev ellen lép szorítóba.
febr. 28
10:33
Megint idegenben győzött a Boston (Agroinform)
Sorozatban ötödik idegenbeli meccsét nyerte meg a Boston Bruins az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).
febr. 28
10:42
Tenisz: Czink Melinda nyolc hónap után győzelemmel tért vissza (She)
Czink Melinda több mint nyolc hónapos kihagyást követően győzelemmel tért vissza, a kaliforniai Hammondban zajló 25 000 dollár összdíjazású női teniszverseny selejtezőjében 6:4, 6:4-re nyert az ukrán Ljudmila Kicsenok ellen – adta hírül a Magyar Teniszszövetség.
febr. 28
10:44
Videó: százéves szurkolóját ünnepelte a New York Rangers csapata (She)
A New York Rangers Tampa Bay Lightning elleni 2–1-es veresége ellenére ünnepelt a találkozó során a Madison Square Garden közönsége. Méghozzá valakit saját maguk közül. Marion Raniere ugyanis pontosan száz évvel ezelőtt született, és immáron 85 esztendeje áll a csapat szolgálatában „hatodik mezőnyjátékosként”.
febr. 28
11:00
Profi ökölvívás: Denyisz Lebegyevvel bokszolhat legközelebb Roy Jones Jr. (She)
Úgy fest, a korábban négy súlycsoportban is világbajnoki címet szerző, az elmúlt néhány évben azonban meglehetősen halovány formát mutató Roy Jones Jr. továbbra sem tud meglenni ökölvívás nélkül, és legközelebb az orosz cirkálósúlyú Denyisz Lebegyev ellen lép szorítóba.
febr. 28
11:02
Férfi kézilabda: visszavonultatták Barrufet mezét a Barcelonánál (She)
A jövőben egyik játékosé sem lehet a 16-os számú mez a Barcelona kézilabdacsapatában, mert visszavonultatták a Chambéry felett aratott vasárnapi Bajnokok Ligája-győzelmet követően.
febr. 28
11:04
Nyíregyháza: Zabos Attila ismét teljes értékű edzésmunkát végez (She)
Alig négy hónappal a térdműtétje után ismét teljes értékű edzésmunkát végez Zabos Attila.
febr. 28
11:06
Vívó-vk: nyolcadik helyen végzett a női kardcsapat Londonban (She)
A nyolcadik helyen végzett a Benkó Réka, Pető Réka, Várhelyi Anna, Garam Nóra összeállítású magyar női kardválogatott a londoni világkupaversenyen.
febr. 28
11:08
Légióssors: Sehogy sem tudtunk túljárni Stekelenburg eszén - Dzsudzsák (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának csúcsrangadóján a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató PSV hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az Ajaxszal. Az eindhoveniek magyar középpályása elmondta: közelebb álltak a győzelemhez, mint ellenfelük, ám az amszterdamiak kapusa remek napot és több gólnak látszó lövést fogott ki.
febr. 28
11:18
Ronaldinho góljával állami bajnok a Flamengo - videóval (Infostart)
A januárban hazatért Ronaldinho góljával megnyerte Rio de Janeiro állam tavaszi bajnokságát a Flamengo labdarúgócsapata.
febr. 28
11:18
Labdarúgás: 1.7-1.8 milliárd forintot kapnak a honi akadémiák (She)
„Az idei költségvetés 2.2 milliárd forintot különít el utánpótlásképzésre. A labdarúgó akadémiák ebből 1.7-1.8 milliárd forintot kapnak, a fennmaradó összeghez az utánpótlás műhelyek juthatnak majd hozzá” – nyilatkozta Füzi Ákos a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.
febr. 28
11:20
Csányi Sándor: Március elejére készül el a labdarúgás stratégiai terve (Infostart)
Március elejére ígért hosszú távú stratégiai tervet Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, amikor megnyitotta a Magyar Labdarúgás Fórumát.
febr. 28
11:21
Ronaldinho góljával állami bajnok a Flamengo (Metropol)
A januárban hazatért Ronaldinho góljával megnyerte Rio de Janeiro állam tavaszi bajnokságát a Flamengo labdarúgócsapata.
febr. 28
11:36
Man. City: hiába lőtt gólt Balotelli, Mancini nem elégedett vele (She)
A Manchester City vasárnap 1–1-es döntetlent játszott a Fulhammel az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában, és bár a manchesteriek gólját Mario Balotelli szerezte, Roberto Mancini nem volt megelégedve az olasz csatár teljesítményével.
febr. 28
11:38
Futballfórum: Csányi Sándor március elejére ígérte a stratégiai tervet (She)
Március elejére ígért hosszú távú stratégiai tervet Csányi Sándor, a hazai sportági szövetség (MLSZ) elnöke, amikor hétfőn délelőtt megnyitotta a Magyar Labdarúgás Fórumát.
febr. 28
11:40
Kecskemét: Radanovics megúszta bordatörés nélkül az Üllői úti meccset (She)
Megsérült Szinisa Radanovics a Ferencváros elleni mérkőzés első félidejében.
febr. 28
11:45
A megújult Knicks idegenben győzte le a Miamit (Agroinform)
Carmelo Anthony 29 pontot dobott a New Yorkban, LeBron James 27-et a Miamiban, Wade viszont nagyon elmaradt a legjobbjától.
febr. 28
11:54
Vívó-vk: a nyolcadik helyen végzett a női kardcsapat Londonban (She)
A nyolcadik helyen végzett a Benkó Réka, Pető Réka, Várhelyi Anna, Garam Nóra összeállítású magyar női kardválogatott a londoni világkupaversenyen.
febr. 28
11:56
Futballfórum: A helyi labdarúgás identitásteremtő - Kósa Lajos (She)
Az önkormányzatoknak mindenhol nagy figyelmet kell fordítaniuk a helyi labdarúgásra a sportág identitásteremtő hatása miatt – jelentette ki hétfőn Kósa Lajos, Debrecen polgármestere a Magyar Labdarúgás Fórumán tartott előadásában.
febr. 28
12:12
Kosárlabda: Rátgéber elgondolkodik a törökországi folytatásról (She)
Rátgéber Lászlónak nem sikerült bejutnia a török Fenerbahcével a női kosárlabda Euroliga négyes döntőjébe, miután a negyeddöntőben a címvédő orosz Szpartak Moszkva 2–0-s összesítéssel búcsúztatta. A magyar szakember tisztában van vele: a kiesésnek akár következményei is lehetnek.

Keresés