2011. február 24. csütörtök

febr. 24
0:01
Bajnokok Ligája: Meg sem közelítettük a legjobb formánkat - Carrick (She)
A gól nélküli döntetlenre végződő Olympique Marseille–Manchester United Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzése után mindkét fél részéről elégedetten nyilatkoztak a találkozóról, bár azt mind Didier Deschamps, a francia csapat vezetőedzője, mind Michael Carrick, a MU középpályása elmondta, jobb játékot vár a visszavágótól.
febr. 24
0:03
Federer simán, Djokovics nehezen jutott negyeddöntőbe Dubajban (Agroinform)
Caroline Wozniackinak nem okozott gondot Petrova legyőzése Dohában, Schiavone és Li Na viszont kiestek a legjobb 16 között.
febr. 24
0:15
Bajnokok Ligája: Nagy lépést tettünk, de erős az ellenfél - Van Gaal (She)
Louis van Gaal, a Bayern München vezetőedzője úgy véli, a német rekordbajnok nagy lépést tett előre a BL-címvédő Inter otthonában aratott győzelemmel – de még nem döntött el mindent. Az 1–0-s előny mindenesetre biztató...
febr. 24
0:51
Videoton: A Ligakupát csak eszköznek tekintettem - Mezey György (She)
A Ligakupa negyeddöntőjének visszavágóján a Videoton gól nélküli döntetlent játszott a Paks vendégeként, így a labdarúgó NB I éllovasa 1–1-es összesítéssel, idegenben szerzett gól miatt búcsúzott a sorozattól. Mezey György, a fehérváriak vezetőedzője a találkozó után klubja hivatalos honlapjának, a vidi.hu-nak elmondta, nincs letörve a kiesés miatt, mert a Ligakupát csak eszköznek tekintette…
febr. 24
4:45
Tenisz: Arn Gréta fordított, és már negyeddöntős Acapulcóban (She)
Arn Gréta (59. a világranglistán) 2 óra 35 perc alatt 6:3, 2:6, 6:4-re győzött a cseh Renata Vorácová (87.) ellen, és bejutott az acapulcói WTA-torna negyeddöntőjébe.
febr. 24
6:51
Bajnokok Ligája: A végeredmény számunkra szégyellnivaló - Zanetti (She)
Mint ismeretes, a BL-címvédő olasz Internazionale hazai pályán egygólos (0–1) vereséget szenvedett a német Bayern Münchentől a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán. Az Inter argentin csapatkapitánya, Javier Zanetti a találkozót követően nem rejtette véka alá mérgét és csalódottságát.
febr. 24
6:51
McCabe 8,6 milliárdot bukott a Fradinál (Behaviour)
Kevin McCabe, az FTC Zrt. eddigi többségi tulajdonosa a szurkolóknak levelet írt, a klub hivatalos honlapján pedig közleményt tett közzé. A 95 százalékos tulajdonrészétől szabadulni igyekvő brit üzletember a drukkereknek azt írta, hogy 2008-as érkezése óta 9,2 milliárd forintot költött a csapatra, és az Üllői úti ingatlanra, ezzel szemben viszont csupán 600 millió forintos bevétele volt, amit…
febr. 24
6:53
"Adok magamnak még egy esélyt!" (Behaviour)
Visszakapott a magyar válogatott egy éremesélyes dzsúdóst, ugyanis a korábbi U23-as Európa-bajnok, világbajnoki bronzérmes Baczkó Bernadett másfél éves csend után egy súlycsoporttal feljebb, 63 kilogramban szeretné kivívni a 2012-es londoni olimpian való szereplés jogát. A 24 éves sportoló ennek megfelelően már szorgalmasan gyűjti a világranglistás pontokat.
febr. 24
7:09
NHL: 11 gól Tampában, otthon kapott ki a Penguins a Sharkstól (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 128. játéknapjának leggólgazdagabb mérkőzését Tampában játszották, ahol a hazaiak 8–3-ra győztek a Phoenix ellen. Az egyik legizgalmasabb találkozót viszont Pittsburghben rendezték, itt a vendég San Jose hosszabbításban nyert 3–2-re.
febr. 24
7:09
McCabe különös sheffieldi búcsúja (Behaviour)
Nemcsak a ferencvárosi futballcsapatot működtető Zrt-től vett furcsa búcsút a többségi tulajdonos Kevin McCabe. A brit üzletember, mint szerdai közleményeiből (külön írt a szurkolóknak, és a klub hivatalos honlapjára) kiderült Berki Krisztiánra, az FTC Zrt. korábbi vezérigazgatójára bízza az irányítást. A gond csak az, hogy erről nem egyeztetett az ötszázalékos tulajdonrésszel rendelkező…
febr. 24
7:11
F-1: Webber és Button a Ferrarit tartja az első futam esélyesének (She)
Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája szerint a Ferrari a legnagyobb esélyese az idénynyitó Formula–1-es Ausztrál Nagydíjnak.
febr. 24
7:11
Nonita Donaire lett a legkeresettebb bunyós (Behaviour)
Manny Pacquiao honfitársa, Nonita Donaire amit vasárnap hajnalban művelt a Las Vegas-i Mandalay Bay arénájában a WBO/WBC harmatsúlyú világbajnokával, Fernando Montiellel, arra csak kevesen számítottak.
febr. 24
7:13
Juhászék elszálltak, bizakodó Dzsudzsákék (Behaviour)
Kilátástalan helyzetből várja az Ajax elleni labdarúgó Európa Liga-visszavágót a Juhász Rolandot is foglalkoztató Anderlecht, amely a tizenhat közé jutásért rendezett párharc első felvonásán hazai pályán 3-0-ra kikapott az Ajaxtól.
febr. 24
7:27
Arn Gréta nyert Acapulcóban (Metropol)
Arn Gréta három játszmában nyert a cseh Renata Voracova ellen, magyar idő szerint csütörtökre virradóra, az acapulcói salakpályás tenisztorna női versenyének második fordulójában.
febr. 24
7:45
Tenisz: Arn Grétára a svéd Johanna Larsson vár a nyolc között (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Arn Gréta bejutott a legjobb nyolc közé az acapulcói WTA-tornán. Azóta már befejeződtek a 2. forduló mérkőzései, kialakult a negyeddöntő párosítása, eszerint Arn Gréta a világranglistán 74. helyen álló svéd Johanna Larssonnal találkozik majd.
febr. 24
8:03
NBA: sikeresen debütáltak az új fiúk New York-ban, nehézkes Lakers-siker (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 117. játéknapján New York-ban bemutatkozott a héten Denverből szerződtetett Carmelo Anthony, Chauncey Billups páros – a debütálás jól sikerült, ugyanis ketten együtt 48 pontot szereztek, és a Knicks legyőzte a Milwaukee-t. A bajnok Los Angeles Lakers hosszabbításban nyert a Portland otthonában.
febr. 24
8:21
Átigazolás: 3 percet késett a fax - Vittek nem szerződhetett Salzburgba (She)
Mivel egy elromlott fax miatt három perccel az átigazolási határidő után érkezett meg a kérelme, nem tudott Salzburgba szerződni Robert Vittek, a török Ankaragücü szlovák labdarúgója.
febr. 24
8:39
Tenisz: Blake a második fordulóban kiesett Delray Beachen (She)
James Blake a második fordulóban kiesett a Delray Beachen zajló, 442 500 dollár összdíjazású ATP-tornán. A korábbi top 10-es játékos a japán Nisikori Keitől kapott ki 6:3, 6:4-re.
febr. 24
8:41
Libertadores-kupa: az Internacional kiütötte a Jaguarest (She)
Az Internacional labdarúgócsapata kiütéses, 4–0-s győzelmet aratott a mexikói Jaguares ellen a Libertadores-kupa csoportkörének második fordulójában.
febr. 24
8:43
Videó: a skót kiscsapat a pálya gyepének is köszönhette sikerét (She)
Kisebb meglepetésre a skót labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a 11., utolsó előtti helyen álló St. Mirren idegenben 1–0-ra megverte az ötödik Motherwellt. A győztes gólt a 82. percben Michael Higdon szerezte, bár kellett hozzá, hogy lövése egy buckán felpattanva irányt változtasson.
febr. 24
8:57
Női kosárlabda: a Pécsnek március 1-ig kell fizetnie, ha nem akar pontlevonást (She)
A szövetség versenybizottságának szerdai döntése értelmében a Pécs 2010 női csapatának március elsejéig ki kell fizetnie a Somogyi Andreával, valamint a brazil Graziane Coelhóval és ügynökével szemben fennálló, mintegy 22 millió forintos tartozását, különben pontlevonással sújthatják.
febr. 24
8:59
Férfi kosárlabda: Sztojakovics az Oradeában folytatja (She)
Bosko Sztojakovics létszám feletti légiós lett a Marso-Vagép NYKK együttesénél, pályafutását a CSM Oradea kosárlabdacsapatában folytatja.
febr. 24
9:01
Golf-vb: Woodsot rögtön kiejtette a barátja, kihullott a címvédő is (She)
A korábbi világelső Tiger Woods kiesése jelentette a legnagyobb meglepetést az idei golfvilágbajnokság első versenyének magyar idő szerint csütörtökre virradóra rendezett nyitófordulójában: a lassan másfél éve nyeretlen amerikai versenyzőt a dán Thomas Björn ejtette ki rájátszásban a 8.5 millió dollár összdíjazású meccsjátékos világbajnokságon az arizonai Maranában.
febr. 24
9:03
Visszavonult a kétszeres olimpiai bajnok (Agroinform)
Nem lesz ott élete kilencedik világbajnokságán Andrus Veerpalu, az észtek kétszeres olimpiai bajnoka, aki sérülése miatt befejezi a sportot.
febr. 24
9:15
Videó: halálra ijesztette társait a diák, aki másra koncentrált az órán (She)
Kissé megfeledkezett magáról a felvételen látható egyetemi hallgató, aki egy tanórán a tanár helyett valószínűleg futballmérkőzést hallgatott rádión és a gól pillanatában hatalmasat kiáltott a teltházas előadóban.
febr. 24
9:17
Felkészülés: Luque eddig minden meccsén gólt lőtt a DVTK-ban (She)
Az osztrák Oberwart ellen játszott felkészülési mérkőzést a DVTK Bükön edzőtáborozó NB II-es labdarúgócsapata.
febr. 24
9:21
Anthony 27, Billups 21 ponttal kezdett New Yorkban (Agroinform)
A Denverből frissen érkezett Carmelo Anthony és Chauncey Billups összesen 48 ponttal járult hozzá a New York sikeréhez a vendég Milwaukee ellen az NBA szerdai játéknapján.
febr. 24
9:23
Ezt hogy lehet túlélni? (Agroinform)
Őrült emberek mindig és mindenhol akadnak. Jamie Pierre közöttük is az extrém vonalat képviseli. Ez bizony már halálugrás a javából...
febr. 24
9:33
Tenisz: Blake a második fordulóban kiesett Delray Beachben (She)
James Blake a második fordulóban kiesett a Delray Beachen zajló, 442 500 dollár összdíjazású ATP-tornán. A korábbi top 10-es játékos a japán Nisikori Keitől kapott ki 6:3, 6:4-re.
febr. 24
9:35
Női kosárlabda: a Pécsnek március 1-jéig kell fizetnie, ha nem akar pontlevonást (She)
A szövetség versenybizottságának szerdai döntése értelmében a Pécs 2010 női csapatának március elsejéig ki kell fizetnie a Somogyi Andreával, valamint a brazil Graziane Coelhóval és ügynökével szemben fennálló, mintegy 22 millió forintos tartozását, különben pontlevonással sújthatják.
febr. 24
9:37
Videó: nagyon meglepte társait a diák, aki másra koncentrált az órán (She)
Kissé megfeledkezett magáról a felvételen látható egyetemi hallgató, aki egy tanórán a tanár helyett valószínűleg futballmérkőzést hallgatott rádión, és a gól pillanatában hatalmasat kiáltott a telt házas előadóban.
febr. 24
9:39
Arn bejutott a negyeddöntőbe (Agroinform)
A harmadik helyen kiemelt Arn Gréta három játszmában nyert a cseh Renata Voracova ellen magyar idő szerint csütörtökre virradóra az acapulcói salakpályás tenisztorna női versenyének nyolcaddöntőjében.
febr. 24
9:51
Férfi kosárlabda: Sztojakovics Nagyváradon folytatja (She)
Bosko Sztojakovics létszám feletti légiós lett a Marso-Vagép NYKK együttesénél, pályafutását a CSM Oradea kosárlabdacsapatában folytatja.
febr. 24
9:53
Düsseldorf: ha Torghelléék nem javulnak, a szezon végén mehetnek (She)
A német Express értesülései szerint a szezon végén keretátalakítás jöhet a Bundesliga 2.-ben szereplő Fortuna Düsseldorf csapatánál, és ennek akár Torghelle Sándor is áldozatul eshet. A düsseldorfi vezetőség elégedetlen a csapat szereplésével (a Fortuna 10., holott feljutásról beszéltek az idény elején), ez pedig változásokat vetít előre.
febr. 24
10:09
Krikett-vb: a jegyeket követelő drukkereket rendőrrohammal oszlatták szét (She)
Botrányos jelenetek kísérték Bangalore-ban a M. Chinnaswamy Stadion előtt a jegyárusítást a krikett-vb India–Anglia mérkőzésére.
febr. 24
10:11
Atlétika: ejtették az olimpiai bajnok kenyai maratonfutó elleni vádat (She)
Mégsem áll gyilkossági kísérlet vádjával bíróság elé Samuel Wanjiru, az olimpiai bajnok kenyai maratonfutó.
febr. 24
10:13
El: Dzsudzsákék 2-2-ről, Juhászék szinte reménytelen helyzetből indulnak - program (She)
Bár kedden és szerdán is volt egy-egy visszavágó a labdarúgó Európa-ligában, a nagyüzem csütörtökre maradt.
febr. 24
10:15
Látványos volt a megnyitó - 225.000 jegy már elkelt (Agroinform)
Látványos megnyitóval kezdődött, 21 versennyel és vélhetően hatalmas közönségsiker mellett zajlik majd az északi sí-vb.
febr. 24
10:17
A Napoli elnöke Barca stílusú csapatot szeretne (Agroinform)
Aurelio De Laurentiis szerint folyamatosan fejlődik csapata, és semmi pénzért nem engedné el a gólvágó Edinson Cavanit.
febr. 24
10:24
Katari kézbe kerülhet a Manchester United (Infostart)
A katari királyi család 1,5 milliárd fontos ajánlatot készül tenni a Manchester Unitedért. A klub amerikai tulajdonosai egyszer már visszautasították a vételi ajánlatot.
febr. 24
10:27
Atlétika: Gebrselassie mégsem indul a Tokió Marathonon (She)
Térdsérülésre hivatkozva visszalépett a vasárnap sorra kerülő Tokió Marathontól a világcsúcstartó etióp Haile Gebrselassie.
febr. 24
10:29
Videó: a korcsolya pengéje szakította fel a jégkorongozó arcát (She)
Félelmetes jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők a Colorado Avalanche–Edmonton Oilers jégkorongmérkőzésen. A hazaiak védőjének, Ryan O'Byrne-nek arcát ugyanis egy véletlen mozdulat után felszakította ellenfele korcsolyája.
febr. 24
10:31
Újpest: a Fradi játékosai jobbulást kívántak Vermesnek (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának szakmai stábja nevében Prukner László, a játékosok képviseletében a csapatkapitány Rósa Dénes jobbulást kívánt az ősi rivális Újpest két napja súlyos sérülést szenvedett válogatott játékosának, Vermes Krisztiánnak.
febr. 24
10:33
Gebrselassie visszalépett, nem indul Tokióban (Agroinform)
Térdsérülésre hivatkozva visszalépett a vasárnap sorra kerülő Tokió Marathontól a világcsúcstartó etióp Haile Gebrselassie.
febr. 24
10:45
NB III: a korábbi újpesti védő a Rákosmentében folytatja (She)
Az NB III Mátra-csoportjában szereplő Rákosmentében folytatja pályafutását a 34 esztendős Kerényi Norbert.
febr. 24
10:51
Oslo - 2011 hivatalos videó (Agroinform)
Szerdán megnyitották, csütörtökön már éremosztással folytatódik az északi-sí világbajnokság Oslóban.
febr. 24
11:03
Póker: tagadja a csalás vádját a többször is botrányba keveredett játékos (She)
Sorel Mizzi tagadja a vádakat, miszerint a lap aljáról osztotta volna magának a nyerő lapokat. A pókeres sohasem tartozott a „jófiúk" közé. Sorozatos botrányaitól volt hangos a pókervilág: hol a PokerStarstól, hol pedig a Full Tilt Pokertől tiltották ki, mert előbbinél átvette más accountját, utóbbinál pedig sajátját engedte át egy barátjának. Ezek azonban szigorúan tiltottak, így több…
febr. 24
11:05
Videó: Mindig lesznek olyanok, akik a Ferencvárost támogatják, ha... (She)
Az FTC alelnöke, Kocsis Máté szeretne mielőbb megoldást találni a labdarúgó Zrt. gondjaira. A probléma csak az, hogy az angol tulajdonos számukra érthetetlen és olykor váratlan lépéseket tesz, így viszont nem tudnak ajánlatot tenni, nehezen tudnak bármit is tenni a cég érdekében.
febr. 24
11:07
Nyíregyháza: Germán duplázott, de megsérült a 7-1-es siker alkalmával (She)
Felkészülési mérkőzésen 7–1-re nyert a Nyíregyháza Spartacus az NB III-as Tiszakanyár ellen.
febr. 24
11:09
A Kecskemét jobb a rövid passzos játékban a Fradinál - Czéh (Agroinform)
Az egykori ferencvárosi játékos, aki jelenleg a KTE-Ereconál játékosmegfigyelő úgy véli, Szivics csapata térdre kényszerítheti a Ferencvárost.

Keresés