2011. február 23. szerda

febr. 23
0:15
Bajnokok Ligája: Jó teljesítmény volt, innen folytatjuk! - Ancelotti (She)
Carlo Ancelotti, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében Koppenhágában 2–0-s győzelmet arató Chelsea szakvezetője reméli, együttesének lendületet ad a dániai siker.
febr. 23
0:33
Bajnokok Ligája: Ez az eredmény bizakodásra ad okot - Puel (She)
Claude Puel, a Lyon vezetőedzője sajnálja, hogy a Real Madrid gólt szerzett csapata ellen, de úgy véli, az 1–1-es eredmény bizakodásra ad okot.
febr. 23
1:09
Tenisz: a második helyen kiemelt Hercog máris kiesett Acapulcóban (She)
A második helyen kiemelt szlovák Polona Hercog már az első fordulóban kiesett az Acapulcóban zajló WTA-tornán egyesben, miután három játszmában kikapott a spanyol Lourdes Domínguez Linótól.
febr. 23
6:51
Szerződést szegett Kevin McCabe (Behaviour)
A szerkesztőségünkbe eljuttatott közlemény szerint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. felügyelőbizottsága vizsgálatot indít a részvénytársaság korábbi vezetése által a Fradi-pálya eladásáról kötött szerződést, illetve a kontraktus létrejöttének körülményeivel kapcsolatban. Éppen ezért saját honlapján mindenki számára elérhetővé tette a zrt. korábbi vezetése által 2008. április 9-én kötött…
febr. 23
6:53
Ecclestone szerződést bont az elégedetlenkedőkkel (Behaviour)
Ki gondolta volna néhány héttel ezelőtt, hogy a Forma-1 idei világbajnoksága már akkor tele lesz izgalmakkal és kérdőjelekkel, mielőtt a versenyzők az első hivatalos métert megtették volna?
febr. 23
6:55
Nem akarja eldönteni, milyen legyen a felfüggesztés (Behaviour)
A múlt szombaton, hazai pályán, a Hungaroringen tartott rendkívüli tisztújító közgyűlésén választották meg Gyulay Zsoltot a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatóját a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnökévé. A kétszeres olimpiai aranyérmes kajakos a lehetséges 124 szavazatból 113-at kapott.
febr. 23
6:57
Beckham kell a Tottenhamnek (Behaviour)
Harry Redknapp, a Tottenham labdarúgócsapatának menedzsere örülne neki, ha David Beckham az ő együttesét erősítené.
febr. 23
6:59
BL-döntő visszavágó (Behaviour)
Ma este (20:45) "újrajátsszák" a labdarúgó Bajnokok Ligája tavalyi döntőjét: a címvédő Internazionale a Bayern Münchent fogadja. A mérkőzésnek magyar vonatkozása is van, a találkozót ugyanis Kassai Viktor vezeti.
febr. 23
7:09
NBA: Dirk Nowitzkit elcsábítaná a Bayern München (She)
Ha a bérvita miatt elmarad az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) következő idénye, a Bayern München szeretné megszerezni Dirk Nowitzkit, a Dallas Mavericks német sztárját.
febr. 23
7:11
Tenisz: Arn Gréta legyőzte Gallovits Edinát Acapulcóban (She)
Arn Gréta két játszmában legyőzte a temesvári születésű, román színekben versenyző Gallovits Edinát az acapulcói salak pályás tenisztorna női versenyének első fordulójában.
febr. 23
7:27
Libertadores-kupa: kér kör alatt négy gólt lőtt Wallyson, nyert a Cruzeiro (She)
A brazil Cruzeiro hazai pályán többek közt a kétgólos Wallyson játékának köszönhetően magabiztos, 4–0-s győzelmet aratott a paraguayi Guarani ellen a Libertadores-kupa csoportkörének 2. fordulójában.
febr. 23
8:03
NBA: a Lakers feledtette az All Star-gála előtti clevelandi vereséget (She)
A Los Angeles Lakers 104–80-ra legyőzte az Atlanta Hawkst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján. Az All Star-hétvége előtt a liga legrosszabb együttesétől, a Cleveland Cavalierstől kikapó bajnokcsapatban mind a 12 benevezett játékos pontot szerzett: közülük Kobe Bryant (20) volt a legeredményesebb.
febr. 23
8:03
Reggeli sporthírek (Behaviour)
Döntetlen a Real Madrid lyoni vendégszereplésén, idegenben győzött a Chelsea. Anelka két gólja döntött Koppenhágában. Arn Gréta győzött első acapulcói mérkőzésén.
febr. 23
8:21
NHL: vereséget szenvedett a keleti és a nyugati első is (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján egyaránt vereséget szenvedett a Keleti főcsoportot vezető Philadelphia Flyers és a nyugati legjobb Vancouver Canucks is.
febr. 23
9:15
Tenisz: Bellucci búcsúztatta a második helyen kiemelt Verdascót (She)
A második helyen kiemelt spanyol Fernando Verdasco már az első fordulóban kiesett egyesben az Acapulcóban zajló ATP-tornán, miután három játszmában kikapott a brazil Thomaz Belluccitól.
febr. 23
9:51
Bayern München: Az Inter nem tud támadófutballt játszani - Robben (She)
Arjen Robben, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München játékosa a Virgilio Sportnak adott interjúban kifejtette, hogy csapata szerdai BL-ellenfele, az Internazionale nem tud támadófutballt játszani, mivel nincsenek meg a szükséges játékosai ehhez.
febr. 23
9:53
Rio 2016: ezer kilométerrel távolabb is lesz futballmeccs (She)
A házigazda Rio de Janeiro mellett további négy város, Sao Paulo, Salvador da Bahia, Belo Horizonte és Brazíliaváros ad otthont a 2016-os olimpia labdarúgótornájának.
febr. 23
10:27
Férfi vízilabda: Vindisch Ferenc a kanadai válogatottban szerepelhet (She)
Vindisch Ferenc a jövőben a kanadai vízilabda-válogatottat erősítheti, amelynek így – Aaron Feltham és Kevin Graham után – a harmadik Magyarországon játszó légiósa lehet.
febr. 23
10:45
Labdarúgás: Inter-Bayern a BL-ben, Paks-Vidi a Ligakupában - program (She)
A Bajnokok Ligájában a két tavalyi döntős, az Inter és a Bayern München csap össze egymással Milánóban ma este. A Manchester United Marseille-be látogat. A Sevilla nehéz helyzetben várja a Porto elleni visszavágót az Európa-ligában. Az Arsenal és az AS Roma is bajnokit játszik ma, míg hazánkban a Videoton a Pakssal csap össze a Ligakupában.
febr. 23
10:47
NFL: hosszabbított a liga egyik legjobb cornerbackje, Champ Bailey (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Denver Broncos további négy évig élvezheti nagyszerű cornerbackje, Champ Bailey szolgálatait.
febr. 23
11:03
MLSZ: Tomiszlav Szivicset három Ligakupa-meccsről eltiltották (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága fegyelmi ülésén három Ligakupa-meccsről eltiltotta Tomiszlav Szivicset, a Kecskeméti TE-Ereco vezetőedzőjét – adta hírül az mlsz.hu.
febr. 23
11:05
FTC: a Fradi korábbi játékosai összefogást kérnek a szurkolóktól (She)
A Ferencváros hivatalos honlapja, az ftc.hu közzétette a zöld-fehérek korábbi futballistának közleményét, amelyben az egykori játékosok a klub támogatására kérik a szurkolókat a nehéz helyzetben. Alább olvashatja a közlemény szövegét.
febr. 23
11:21
FIFA: a szövetség 1.2 milliárd dolláros tőkével rendelkezik a vb után (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a tavalyi, dél-afrikai világbajnokság után immár 1.2 milliárd dolláros tőkével rendelkezik.
febr. 23
11:23
Blog: Verebes szerint tanulnia kell a tavalyi hibákból a Vidinek (She)
Ismét jelentkezik videoblogjával Verebes József, a legendás győri Aranycsapat vezetőedzője, korábbi szövetségi kapitány. Ezúttal a labdarúgó NB I tavaszi rajtja előtt a bajnoki címre esélyes Videotonról és lehetséges riválisairól fejti ki véleményét.
febr. 23
11:57
NFL: szerződést bontott a New Orleans Saints Jeremy Shockeyval (She)
Kevéssel több, mint egy évvel ezelőtt a tight end Jeremy Shockeyt ünnepelte egész New Orleans, amikor az Indianapolis elleni Super Bowl negyedik játékrészében elképesztően fontos touchdownelkapást mutatott be. Most azonban elválnak a csapat és a játékos útjai, miután hivatalosan is felbontották szerződését a klub vezetői, hogy a még csak másodéves, de rendkívül tehetséges Jimmy Grahamnek…
febr. 23
11:59
Női kézilabda: Pálinger marad, Ferling is vállalja a válogatottságot (She)
Elfogadta a Magyar Kézilabda-szövetség Mátéfi Eszter női szövetségi kapitány programtervezetét a Németország elleni júniusi világbajnoki selejtezőkre. Válogatott keret még nincs, két örömhír már van: Pálinger Katalin továbbra is a válogatott rendelkezésére áll, és Ferling Bernadett is kész a nemzeti csapatban való szereplésre, ha a kapitány számít rá.
febr. 23
12:15
Manchester City: Shay Given három hónapra kidőlt a sorból (She)
A Manchester City kapusa, Shay Given vállsérülést szenvedett, és három hónapig harcképtelen lesz.
febr. 23
12:21
Nem nyert, de idegenben lőtt góljával jól áll a Real Madrid - videó (Agroinform)
A Chelsea hozta az elvárható minimumot, Anelka nagyszerű játékának köszönhetően két góllal nyertek idegenben a Köbenhavn ellen.
febr. 23
12:23
Nyert és BL-helyzetbe hozta a Chelsea-t a Blackpool (Agroinform)
A Tottenham kétgólos vereséget szenvedett az újonc Blackpooltól az angol bajnokság 18. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.
febr. 23
12:25
Buzsákyék legyőzték Fülöp és Priskin csapatát (Agroinform)
Gyepes Gábor a padon nézte végig csapata győztes meccsét. Fülöp kezdő volt, Priskin és a másik oldalon Buzsáky csereként játszottak.
febr. 23
12:27
Utolsó előtti meccsén kiütéssel nyert a Fehérvár (Agroinform)
A rájátszásról már lemaradt Sapa Fehérvár hazai pályán 5-0-ra győzött a Linz ellen a jégkorong osztrák liga utolsó előtti játéknapján.
febr. 23
12:29
Tízet ütött a Miskolc az Újpest hálójába (Agroinform)
A jégkorong ob I középszakaszának keddi játéknapján tíz gólt lőtt a Miskolc az Újpestnek.
febr. 23
12:31
Bene megnyerte a 3000 méteres síkfutást Stockholmban (Agroinform)
Bene Barnabás és Kazi Tamás is kiválóan futott kedden a stockholmi fedettpályás atlétikai viadalon.
febr. 23
12:33
Jankovics továbbjutott Dohában, Juzsnyij kiesett Dubajban (Agroinform)
Jankovics kötelező győzelmet aratott a dohai női tornán, Azarenka kiesett. Federer és Djokovics a második körben Dubajban.
febr. 23
12:35
Három vereség után győzött a Lakers (Agroinform)
A címvédő Los Angeles Lakers három vereség után nyert ismét, ezúttal az Atlanta ellen az NBA keddi játéknapján.
febr. 23
12:37
Menetel a Devils (Agroinform)
Sorozatban nyolcadik győzelmét aratta a New Jersey Devils az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján.
febr. 23
12:39
Az ausztrálok szerint Magyarország öt aranyérmet nyer (Agroinform)
Ausztrál elemzések szerint a magyar csapat 22 éremre, közte öt aranyéremre számíthat Londonban. Ide vele, már most elfogadjuk!
febr. 23
12:39
Az új játékosoknak van még hová fejlődni - Kiss László (Agroinform)
A háromnapos Hotel Mediterránban töltött összetartáson a pécsi játékosok rengeteget dolgoztak, nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is.
febr. 23
12:41
Újabb Red Bull-őrület - 300 méteres sírepülés? (Agroinform)
Az osztrák cég mindig kitalál valami újat. Most éppen azt vették a fejükbe, hogy síugrókat reptetnek 300 méterre.
febr. 23
12:43
Sven Kramer ismét edzésbe állt (Agroinform)
Hosszú szünet után ismét jégen edzett Sven Kramer, a hollandok olimpiai bajnoka ősszel térhet vissza Világkupa sorozatba.
febr. 23
12:45
Ancelotti szerint nem adtak esélyt a Koppenhágának (Agroinform)
A Chelsea menedzsere úgy véli, 2-0-s győzelmük kulcsa az elől játszó két játékos, Nicolas Anelka és Fernando Torres remek játéka volt.
febr. 23
12:47
Egy igazi BL-rangadót játszottunk – José Mourinho (Agroinform)
A portugál szerint csapata, a Real Madrid jól játszott a Lyon elleni 1-1-re végződő mérkőzésen, de a továbbjutás még nem dőlt el.
febr. 23
12:49
Minimum két-három poszton van még mit javulni - Komjáti András (Agroinform)
A Vasas vezetőedzője szerint az új játékosok közül mindenki képes lesz valamit hozzátenni a csapat teljesítményéhez.
febr. 23
12:51
BL: Fizetnék, hogy az Interrel vagy a Chelsea-vel döntőzzünk - Mourinho (She)
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője elmondta, az Internek szurkol az olasz csapat Bayern München elleni párharcában a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, és a portugál szakember örülne, ha valamelyik korábbi csapata ellen játszhatna a döntőben.
febr. 23
12:51
Gyilkost keresnek a diósgyőri játékosok (Agroinform)
Csak Benczés Miklós vezetőedző tudja, ki a valódi tettes, a többi játékos csak az áldozatokból találgatja, ki lehet az elkövető.
febr. 23
12:53
DVSC: elköszöntek az argentin próbajátékostól, Mardare még marad (She)
Nem lesz a DVSC labdarúgócsapatának játékosa Luis Antonio Rodriguez, miután a bajnokcsapat elköszönt a próbajátékon lévő futballistától.
febr. 23
12:53
Győri nyelvlecke haladóknak (Agroinform)
A Győr nemzetközi keretének célja a tavasszal nem más mint, az európai kupaszereplés kiharcolása.
febr. 23
12:55
Bajnokok Ligája: Deschamps hajlamos csodát tenni - Evra (She)
Patrice Evra, a Manchester United labdarúgócsapatának francia légiósa korábban játékosa volt Didier Deschamps-nak, a Marseille jelenlegi edzőjének, és ez alapján úgy véli: nagyon óvatosnak kell lenniük a Bajnokok Ligája ma esti nyolcaddöntőjében, a két csapat találkozóján.
febr. 23
12:55
Töltsük meg a lelátót - üzenik a Fradi egykori játékosai a szurkolóknak (Agroinform)
A nehéz időszakban az FTC-nek most van szüksége Önökre, szurkolókra, szimpatizánsokra, a Fradi-család tagjaira! - írják közleményükben a Ferencváros korábbi futballistái.
febr. 23
12:57
Berkit feljelentették, 25 millióval kell elszámolnia (Agroinform)
Egy magát megnevezni nem kívánó férfi kedden feljelentést tett Berki Krisztián, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. régi-új vezetője ellen azért, hogy kiderüljön, a BK Management Kft. tulajdonosa el tud-e számolni közel 25 millió forinttal - írja szerdai számában a Blikk.

Keresés