2011. március 30. szerda

márc. 30
16:26
A klub pénzzé tenné Buffont, Stekelenburg érkezhet a helyére (Agroinform)
A holland hálóőr nyári távozása Amszterdamból szinte száz százalékra vehető, a 28 éves játékos már rég kinőtte az Eredivisiét.
márc. 30
16:27
Fiorentina: Frey teljes erővel edzhet, Jovetics visszatérése is közel (She)
Jó híreket kaptak a Fiorentina labdarúgócsapatának szurkolói, ugyanis két, hosszú ideje sérült labdarúgójuk is hamarosan visszatérhet.
márc. 30
16:27
Saját jóspolipot szerzett be Ukrajna a futball Eb-re (Metropol)
Az ukrajnai Alusta Akvárium saját polipot szerzett be, amely megjósolja majd a 2012-es futball Európa-bajnokság meccseinek eredményeit.
márc. 30
16:29
Férfi vízilabda-vb: a magyar csapat a harmadik kalapban kapott helyet (She)
Elkészült a júliusi, sanghaji vizes világbajnokság 16 csapatos férfi vízilabdatornájának kiemelése az április 15-én esedékes csoportsorsolásra: Magyarország csak a harmadik kalapba került.
márc. 30
16:45
Euro 2012: a skótok Dánia ellen melegítenek a szeptemberi selejtezőkre (She)
A skót labdarúgó-válogatott a szeptemberi, Csehország és Litvánia elleni hazai Eb-selejtezőkre való felkészülés jegyében Dániát fogadja augusztus 10-én nemzetközi felkészülési mérkőzésen.
márc. 30
17:00
Higuaín már szombaton visszatérhet (Agroinform)
Benzema sérülése, és a vártnál gyorsabb felépülése miatt már a Gijón ellen pályára léphet az argentin csatár.
márc. 30
17:02
Az Ernst and Young a Zrt-t is át fogja világítani (Agroinform)
Kubatov Gábor szerint van három hónapuk, hogy szponzorokat találjanak, de jelenleg ki szeretnék kapcsolni a gázt és az áramot, valamint már kimenő hívásokat sem tudnak kezdeményezni.
márc. 30
17:03
Birkózó Eb: Wöller remekül kezdett, már a nyolc között jár (She)
A szabadfogásúak 66 kg-os kategóriájában szereplő Wöller Gergő első két meccsét megnyerte, így már a legjobb nyolc között van a dortmundi birkózó Európa-bajnokság szerdai második napján, melyen a 84 kg-os Veréb István nyitómérkőzésén nagy csatában maradt alul a világbajnok bolgár Mihail Petrov Ganevvel szemben.
márc. 30
17:05
Hertha: Dárdai újra bajnokit játszott, edzője nem győzi dicsérni (She)
Ha nem is a német labdarúgó-bajnokság élvonalába igyekvő Hertha BSC első csapatában, hanem csak a tartalékoknál, de újra bajnoki mérkőzést játszott Dárdai Pál – edzője dicséri is érte.
márc. 30
17:07
NB II: a felnőtt keretből kitett Eszlátyi a pécsi fiatalokkal készül (She)
Kikerült a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő PMFC felnőtt keretéből Eszlátyi István.
márc. 30
17:09
Premier League: Ukrajnából venne brazil játékost a Chelsea (She)
Lapértesülések szerint nyáron 25 millió fontos ajánlatot készül tenni a Chelsea az ukrán labdarúgó-bajnokságot vezető Sahtar Doneck 22 éves brazil középpályásáért, Willianért.
márc. 30
17:36
Messit válogatott játékosok rohamozták meg autogrammért (Agroinform)
A Costa Rica-Argentína válogatott mérkőzésen érdekes jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők. A hazaiak játékosai autogramot kértek a sérülés miatt pályára sem lépő Lionel Messitől.
márc. 30
17:39
Tottenham: a klub bíróságra viszi az olimpiai stadion ügyét (She)
A Tottenham Hotspur még nem mondott le arról, hogy a 2012-es ötkarikás játékokat követően használatba vehesse a londoni olimpiai stadiont.
márc. 30
17:54
Ligeti Dániel bejutott a legjobb nyolcba (Agroinform)
Ligeti Dániel győzelemmel kezdett, és bejutott a szabadfogásúak 120 kg-os kategóriájának negyeddöntőjébe a dortmundi birkózó Európa-bajnokság szerdai második napján.
márc. 30
17:57
Ezért járt Schmitt Pál, Czene Attila és Borkai Zsolt a NOB-elnöknél (Infostart)
Magyarország készülő új alkotmányában a magyar sport érdekeinek érvényesítéséért rögzíteni kívánják az Olimpiai Charta alapelvét is, mely így szól: a sport alapvető emberi jog - hangzott el azon a szerdai, lausanne-i megbeszélésen, amelyet Jacques Rogge-gal, a NOB elnökével folytatott Schmitt Pál, Czene Attila és Borkai Zsolt.
márc. 30
18:12
A tíz legértékesebb játékos (Agroinform)
A Handball-Planet.com egy listát készített azon játékosokról, akik a 2010/2011-es naptári év legjobb befektetései voltak.
márc. 30
18:15
Gerát és Dzsudzsákot dicsérik a thriller után - videó (Infostart)
A két gólt szerző Gera Zoltán és Dirk Kuyt kapta a legmagasabb osztályzatot a Goal.com szakportáltól a holland-magyar labdarúgó Európa-bajnoki selejtező után.
márc. 30
18:15
Videoton: Kötelező a győzelem Szolnokon, ez a legnehezebb - Vaskó (She)
A listavezető Videoton szombaton a sereghajtó Szolnok otthonába látogat a labdarúgó NB I 21. fordulójában. A fehérváriak védője, Vaskó Tamás szerint kötelező számukra a győzelem, és éppen ez teszi nagyon nehézzé a szombati mérkőzést.
márc. 30
18:17
Euro 2012: zéró toleranciát hirdetnek a huligánokkal szemben (She)
Nem kis fejfájást okoznak a lengyel futballhuligánok a 2012-es Európa-bajnokság szervezőbizottságának.
márc. 30
18:19
FTC-Újpest: a zöld-fehérektől csak Marótinak kell kihagynia a derbit (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának honlapja, az ftc.hu az Újpest elleni pénteki derbit megelőzően közöl hangulatjelentést az együttes házas tájáról, mely szerint csak az eltiltott Maróti Béla nem léphet pályára a rangadón.
márc. 30
18:30
A Debrecen jutott a döntőbe (Agroinform)
A hazaiak kihúzták kapott gól nélkül, így az idegenben szerzett kétgólos előnnyel bejutott a Ligakupa döntőjébe a Haladás ellen.
márc. 30
18:32
Megérdemeltük volna az egy pontot - Lázár Pál (Agroinform)
A Videoton védője elmondta, szünetben abban maradtak, hogy ebből a meccsből többet is ki lehet hozni, ezért igyekeztek a második felvonásban még jobban hajtani.
márc. 30
18:33
Videó: A második félidőben megmutattuk, van tartásunk - Gera Zoltán (She)
A tegnapi Hollandia–Magyarország (5–3) mérkőzést követően az NSO  Tv kaemrája előtt a mieink részéről Gera Zoltán, Lázár Pál és Priskin Tamás, a hollandoktól pedig Joris Mathijsen és Urby Emanuelson értékelt.
márc. 30
18:35
Ligakupa: gól nélküli visszavágó Debrecenben, a Loki az első döntős (She)
A labdarúgó Ligakupa elődöntőjének visszavágóján nem bírt egymással a címvédő Debrecen és a Szombathelyi Haladás, a gól nélküli döntetlen azonban (köszönhetően az idegenbeli sikernek) a Loki továbbjutását eredményezte.
márc. 30
18:51
Birkózó Eb: Wöller és Ligeti sem jutott elődöntőbe Dortmundban (She)
A szabadfogásúak 66 kg-os kategóriájában szereplő Wöller Gergő a címvédőtől, a 120 kg-os Ligeti Dániel pedig a tavalyi ezüstérmestől kapott ki a negyeddöntőben a dortmundi birkózó Európa-bajnokság szerdai második napján.
márc. 30
18:53
Liverpool: Lucas Leiva meghosszabbította szerződését (She)
A Liverpool labdarúgócsapatának hivatalos honlapja bejelentette: Lucas Leiva új, hosszú távú szerződést kötött a „vörösökkel".
márc. 30
18:55
Videó: az argentin sztár az ellenfél játékosainak mezeire adott autogramot (She)
Magyar idő szerint szerda hajnalban az argentin labdarúgó-válogatott 0–0-s döntetlent játszott Costa Ricával felkészülési mérkőzésen idegenben. A találkozón nem lépett pályára a vendégek kétszeres aranylabdás játékosa, Lionel Messi, aki az albiceleste edzőtáborában sérült meg. A meccs után azonban így is akadt dolga, ugyanis néhány Costa Rica-i játékos megkérte a spanyol Barcelona támadóját, hogy…
márc. 30
19:06
Eszlátyi hajnalig mulatott, kikerült a keretből (Agroinform)
A Gyirmót FC ellen készülő PMFC keretéből kikerült Eszlátyi István, aki hajnalig mulatott egy szórakozóhelyen úgy, hogy másnap mérkőzése volt.
márc. 30
19:09
Videó: A második félidőben megmutattuk, van tartásunk - Gera (She)
A tegnapi Hollandia–Magyarország (5–3) mérkőzést követően az NSO  Tv kamerája előtt a mieink részéről Gera Zoltán, Lázár Pál és Priskin Tamás, a hollandoktól pedig Joris Mathijsen és Urby Emanuelson értékelt.
márc. 30
19:09
McCabe egyetlen eurót kér az FTC-ért (Metropol)
A Ferencvárosi Torna Club az FTC Zrt. és a hozzá kapcsolódó Üllői úti ingatlanok megvásárlására vonatkozó közös adásvételi szándéknyilatkozatot írt alá kedd éjszaka a Kevin McCabe angol tulajdonoshoz kapcsolódó cégcsoporttal.
márc. 30
19:11
FTC-Újpest: a IV. kerületi polgármester is ott lesz a vendégszektorban (She)
Ma sajtótájékoztatót tartottak az Albert Flórián Stadionban a pénteki Ferencváros–Újpest derbi apropóján a két „érintett” önkormányzat szervezésében.
márc. 30
19:13
Vívás: Berta Dániel bronzérmes a jordániai kadett vb-n (She)
A harmadik helyen végzett szerdán a párbajtőröző Berta Dániel a kadett vívók jordániai világbajnokságán.
márc. 30
19:24
A dobogó fontosabb az Újpest elleni győzelemnél - Prukner László (Agroinform)
A Ferencváros vezetőedzője a hatharom.hu-nak adott videóinterjúban beszélt az Újpest elleni rangadóról.
márc. 30
19:27
NB II: a PMFC játékosai megfizettek a Videoton elleni vereségért (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő  Pécsi MFC hat játékosa pénzbüntetést kapott a csapat hétvégi, a Videoton-PFLA-tól elszenvedett 1–0-s hazai vereséget követően – adta hírül a baranyai klub hivatalos honlapja.
márc. 30
19:42
Wöller és Ligeti is bronzéremért mérkőzhet (Agroinform)
A szabadfogásúak 66 kg-os kategóriájában szereplő Wöller Gergő és a 120 kg-os Ligeti Dániel is vigaszágra jutott, majd ott megnyerte mérkőzését, így mindketten bronzéremért léphetnek szőnyegre a dortmundi birkózó Európa-bajnokság szerdai napján.
márc. 30
19:45
Birkózó Eb: Wöller és Ligeti is bronzéremért mérkőzhet Dortmundban (She)
A szabadfogásúak 66 kg-os kategóriájában szereplő Wöller Gergő és a 120 kg-os Ligeti Dániel is vigaszágra jutott, majd ott megnyerte mérkőzését, így mindketten bronzéremért léphetnek szőnyegre a dortmundi birkózó Európa-bajnokság szerdai napján.
márc. 30
19:47
Euro 2012: bizalmat szavaztak az osztrák kapitánynak, Constantini marad (She)
Dietmar Constantini marad egyelőre az osztrák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, miután megkapta a szövetségi elnökség bizalmát szerdán.
márc. 30
20:03
Női kosárlabda NB I: 39 pontos sikerrel kezdte az elődöntőt a Pécs (She)
A női kosárlabda NB I rájátszásában az elődöntő első meccsén a Pécs 2010 a papírformának megfelelően könnyedén, 93–54-re győzött a Zalaegerszeg ellen. A baranyaiak ezzel 1–0-ra vezetnek az egyik fél második sikeréig tartó párharcban.
márc. 30
20:05
Videó: a Manchester City játékosa „megtámadta” csapata szertárosát (She)
Vicces és látványos videót készítettek az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City futballistái, Carlos Tévez és David Silva, illetve a csapat szertárosa, Les Chapman. A felvétel elején Chapman éppen beszél, amikor az argentin csatár hirtelen ráveti magát és a földre teperi. A „bosszú” azonban hamarosan érkezett, amikor a szertáros dekázás közben véletlenül fejen találta…
márc. 30
20:07
Ligakupa: megismétlődik a tavalyi döntő, kettős győzelemmel jutott tovább a Paks (She)
A Ligakupa elődöntőjének visszavágóján a Paks hazai pályán is legyőzte a Zalaegerszeget, így pedig kettős sikerrel jutott be a sorozat fináléjába, ahol megismétlődik a tavalyi párosítás.
márc. 30
20:19
Ismét Paks-Debrecen finálét rendeznek (Agroinform)
Akárcsak tavaly, idén is a Debrecen és a Paks játssza a Ligakupa döntőjét, miután Kis Károly csapata 2-1-re legyőzte a ZTE-t a második mérkőzésen is, így 4-2-es összesítéssel jutott a fináléba.
márc. 30
20:21
Férfi kézilabda NB I: jó kezdésével nyert a Kecskemét Újvárosban (She)
A Kecskemét férfi kézilabdacsapata már a mérkőzés elején magához ragadta az irányítást a Dunaferr elleni bajnoki mérkőzésen, és meg is tudta tartani előnyét, bár az újvárosiak többször is feljöttek egy gólra – a vége 33–31 a vendégeknek.
márc. 30
20:21
Labdarúgó Ligakupa: Debrecen-Paks döntő lesz (Metropol)
A címvédő Debrecen után a Paks jutott be a labdarúgó Ligakupa döntőjébe, miután idegenbeli győzelmét követően a szerdai visszavágón is 2-1-re nyert a Zalaegerszeg ellen.
márc. 30
20:36
Van Persie-nek védhetetlen gólt rúgott ötéves fia (Agroinform)
Robin van Persie úgy döntött, kapusnak áll, hogy fia tudjon neki kapura lőni, de arra nem számított, hogy rögtön egy védhetetlen gólt akaszt a felső sarokba.
márc. 30
20:39
Videó: Most az is kérdés, lesz-e világítás az Újpest ellen - Kubatov (She)
Néhány órával azután, hogy a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor bejelentette, hogy az FTC visszavásárolja Kevin McCabe-től a labdarúgó-szakosztályt, és szándéknyilatkozatot írt alá a stadion és a körülötte lévő terület megvásárlásáról, exkluzív interjút adott az NSO Tv-nek a csapat jövőjével kapcsolatos elképzeléseiről.
márc. 30
20:54
Polgár legyőzte Guszejnovot (Agroinform)
Polgár Judit győzött a franciaországi Aix-les-Bains-ben zajló egyéni sakk Európa-bajnokság szerdai, nyolcadik fordulójában.
márc. 30
20:57
Ajax: a teljes vezetőség lemondott a Cruyff-fal folytatott vita után (She)
Az Ajax labdarúgócsapatának teljes vezetősége bejelentette lemondását a tanácsadóként alkalmazott klublegendával, Johan Cruyff-fal folytatott vita elmérgesedése után.
márc. 30
21:12
Ligeti Dániel bronzérmet szerzett (Agroinform)
Ligeti Dániel bronzérmet nyert a szabadfogásúak 120 kg-os kategóriájában a dortmundi Európa-bajnokságon, miután a szerda esti helyosztón legyőzte a német Nick Matuhint.
márc. 30
21:15
Birkózó Eb: Ligeti bronzérmes, Wöller ötödik helyen végzett (She)
Ligeti Dániel bronzérmet nyert a szabadfogásúak 120 kg-os kategóriájában a dortmundi Európa-bajnokságon, miután a szerda esti helyosztón legyőzte a német Nick Matuhint.
márc. 30
21:17
Ukrajna: Blohin az esélyes a 2012-es házigazda kispadjára (She)
Hrihorij Szurkisz, az Ukrán Labdarúgó-szövetség elnöke bejelentette, hogy április 21-én nevezik meg azt a szövetségi kapitányt, aki a nemzeti csapatot a 2012-es, lengyelekkel közös rendezésű hazai Európa-bajnokságon irányíthatja.

Keresés