2011. április 25. hétfő

ápr. 25
1:06
Hála Istennek, beindult a gólgyártás - Csizmadia Csaba (Agroinform)
Az FTC hátvédje és André Schembri a hatharom.hu kamerája előtt értékelte a 3-1-re megnyert MTK elleni mérkőzést.
ápr. 25
1:42
Megérdemelten nyert a Ferencváros - Garami József (Agroinform)
Az MTK szakmai igazgatója mellett Kanta József, Hajdú Sándor és Tischler Patrik is elmondta véleményét a Ferencváros elleni találkozóról.
ápr. 25
6:48
NBA: nagy bajban az Orlando, a Boston kisöpörte a New Yorkot (She)
A Boston Celtics jutott elsőként a rájátszás második körébe az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) 2010–2011-es idényében, miután 101–89-re győzött New Yorkban, 4–0-ra megnyerve ezzel a Knicks elleni párharcát. Az Atlanta egy lépésre került attól, hogy búcsúztassa az Orlandót, a Philadelphia elkerülte a söprést a Miamival szemben, míg New Orleans egyenlített a Los Angeles Lakers ellen.
ápr. 25
7:06
NHL: a Chicago és a Philadelphia is kiharcolta a hetedik mérkőzést (She)
A címvédő Chicago és a Philadelphia is kiharcolta a hetedik, továbbjutásról döntő mérkőzést az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában, míg az Anaheimet búcsúztató Nashville Predators története során először nyert párharcot a playoffban.
ápr. 25
8:00
Tenisz: Taróczy Balázs párospartnere lesz Andrea Petkovic edzője (She)
Taróczy Balázs korábbi párospartnere, Heinz Günthardt lesz a német Andrea Petkovic edzője.
ápr. 25
8:02
Bundesliga: Podolski kipróbálná magát egy angol vagy spanyol élklubban (She)
Ha rajta múlik, a következő idényben is a Köln labdarúgója lesz Lukas Podolski.
ápr. 25
8:18
Tenisz: Verdasco már csak a 15. helyen áll a világranglistán (She)
Fernando Verdasco két hét alatt hét helyet visszacsúszva már csak a 15. helyen állt a férfiteniszezők világranglistáján. A spanyol játékos sok pontot vesztett a múlt héten, mivel címvédőként nem indult el a barcelonai tornán. Az élmezőnyben nincs változás.
ápr. 25
8:20
Tenisz: Arn Gréta négy helyet javítva már 48. a világranglistán (She)
Arn Gréta négy pozíciót javítva már a 48. helyen található a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, míg Szávay Ágnes maradt a 43. helyen.
ápr. 25
8:36
Pápa: Kár, hogy nem csak hetven percig tart egy mérkőzés - Véber (She)
A szombaton az éllovas Videoton labdarúgócsapatától elszenvedett 4–0-s vereség kapcsán Véber György, a Pápa vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának, a lombardfcpapa.hu-nak adott nyilatkozatában értékelte a találkozót.
ápr. 25
9:12
Argentína: Palermo megtörte gólcsendjét, Riquelme nélkül nyert a Boca (She)
Martín Palermo tíz mérkőzés után ismét gólt szerzett, a Boca Juniors pedig 3–0-ra nyert a Huracán vendégeként az argentin labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában. Palermo a Boca harmadik gólját lőtte, a sárga-kékeknél nem játszott a karmester Juan Román Riquelme.
ápr. 25
9:30
Argentína: Riquelme nélkül nyert a Boca, Palermo megtörte gólcsendjét (She)
Martín Palermo tíz mérkőzés után ismét gólt szerzett, a Boca Juniors pedig 3–0-ra nyert a Huracán vendégeként az argentin labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában. Palermo a Boca harmadik gólját lőtte, a sárga-kékeknél nem játszott a karmester, Juan Román Riquelme.
ápr. 25
9:30
A klub hosszabbítana Raúllal (Agroinform)
A spanyol csatárnak óriási szerepe volt abban, hogy a gelsenkircheni alakulat bejutott a legjobb négy közé a BL-ben, ahol a Manchester United lesz az ellenfele.
ápr. 25
9:33
Messi „betöltötte” az ötvenet (Metropol)
A katalánok argentin csatára idénybeli 50. góljával megdöntötte Puskás Ferenc rekordját. Nézze meg az 50 gólt mindössze 3 perc alatt!
ápr. 25
9:48
Championship: Priskin sérüléssel küszködik, Buzsákyék ma feljuthatnak (She)
A decemberihez hasonlóan most is eszelős a hajtás az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban: a 43. fordulót csütörtök és szombat között bonyolították le, és máris itt a 44., amelyben a listavezető Queens Park Rangers bebiztosíthatja feljutását.
ápr. 25
9:48
Sportolók is lesznek Vilmos herceg esküvőjén (Agroinform)
Számos ismert személy, így sportolók is szerepelnek a meghívottak listáján Vilmos herceg pénteken esedékes londoni esküvőjén.
ápr. 25
9:50
Remélem, az Olympiakoszban tudok majd gyökeret verni - Németh Krisztián (Agroinform)
A fiatal légiós az MTK-FTC (1-3) mérkőzés után értékelte a 200. örökrangadón látottakat, és mesélt görögországi kint-tartózkodásáról is.
ápr. 25
10:06
Grit Jurack 300. válogatottsága (Agroinform)
Újabb mérföldkőhöz érkezett a német női kézilabda elmúlt éveinek sztárja, Grit Jurack, aki Norvégia ellen 300. alkalommal volt válogatott.
ápr. 25
10:24
Dortmund: Sahinért legalább 20 millió eurót akar kapni a Borussia (She)
A Borussia Dortmund labdarúgócsapata húszmillió euróért már hajlandó lenne megválni Nuri Sahintól, aki iránt a Real Madrid és a Barcelona is érdeklődik.
ápr. 25
10:24
A Boston söpört, a Philadelphia szépített a Miami ellen (Agroinform)
A New Orleans Hornets kiegyenlített a Los Angeles Lakers ellen.
ápr. 25
10:42
Arsenal: Dixon szerint most már tényleg „vezérbikákat" kell szerződtetni (She)
Lee Dixon, az Arsenal klublegendának számító korábbi védője – jelenleg a BBC Sport szakértője – szerint Arsene Wenger az újabb, minden valószínűség szerint trófea nélkül záródó szezon után változtat a filozófiáján.
ápr. 25
10:44
Golf: váltás a világranglista élén, a jól taktikázó Westwood vezet (She)
Két hónap után az angol Lee Westwood visszavetette az első helyet a német Martin Kaymertől a férfi golfozók világranglistáján.
ápr. 25
11:00
Videó: háttal, 13 méterről lőtt akrobatikus gólt az uruguayi játékos (She)
Gyönyörű találatot szerzett José Cancela, a Herediano játékosa az Alajuelense elleni bajnoki elődöntő első mérkőzésén a Costa Rica-i első ligában. Az uruguayi játékos a 62. percben lőtte az alábbi videón látható gólt.
ápr. 25
11:00
Egyenlített a címvédő, továbbjutott a Nashville (Agroinform)
A címvédő Chicago Blackhawks hosszabbítás után nyert az alapszakaszgyőztes Vancouver Canucks ellen, ezzel 3-3-ra egyenlített.
ápr. 25
11:18
Videó: Jorge Valdivia kenguruként ünnepelt hatalmas gólja után (She)
Nagy gólt ragasztott a jobb felső sarokba Jorge Valdivia, a Palmeiras chilei játékosa a Mirassol elleni találkozón a Sao Pauló-i állami bajnokságban. Ezután Valdiviának – érthetően – ugrálni támadt kedve.
ápr. 25
11:18
Gyönyörú ollózós gól a Costa Rica-i bajnokságban (Agroinform)
Pazar ollózós gólt lőtt az uruguayi José Cancela a Costa Rica-i bajnokság rájátszásában az Alajuelense ellen.
ápr. 25
11:36
Hosszabbítana a Schalke Raúllal (Infostart)
Német lapértesülés szerint meghosszabbítaná Raúl 2012-ben lejáró szerződését a labdarúgó Bundesligában jelenleg a középmezőnyben álló Schalke O4 vezetősége.
ápr. 25
11:36
Videó: Grosskreutzot iszonyatosan arcon lőtték a bemelegítés során (She)
A szombati Borussia Mönchengladbach–Borussia Dortmund német bajnoki találkozó előtt a bemelegítés során a vendégek játékosát, Kevin Grosskreutzot váratlan meglepetés érte.
ápr. 25
11:36
Nem csak bátrak, de gyorsak is - videó (Agroinform)
A lánglovagok nem csak élesben harcolnak a tűzzel, de szárazon egymással is összemérik erejüket.
ápr. 25
11:38
Anglia: három éven belül negyedszer vált tulajdonost a Portsmourth (She)
Három éven belül negyedszer vált tulajdonost az angol másodosztályban szereplő Portsmouth labdarúgó-csapata, amelynek eladásáról megegyezett a jelenlegi tulajdonos, Balram Chainrai és az orosz Vlagyimir Antonov, aki 17 millió fontot fizetne a dél-angliai klubért.
ápr. 25
11:54
Anglia: három éven belül negyedszer vált tulajdonost a Portsmouth (She)
Három éven belül negyedszer vált tulajdonost az angol másodosztályban szereplő Portsmouth labdarúgócsapata, amelynek eladásáról megegyezett a jelenlegi tulajdonos, Balram Chainrai és az orosz Vlagyimir Antonov, aki 17 millió fontot fizetne a dél-angliai klubért.
ápr. 25
11:54
A férfiaknál nincs változás, Arn feljött a 48. helyre a nőknél (Agroinform)
A marokkói tornán negyeddöntős Arn Gréta négy helyet javítva előző heti pozícióján 48. a női rangsorban. Ez pályafutása eddigi legjobb helyezése.
ápr. 25
11:56
Bajnokok Ligája: a német Stark vezeti a Real Madrid-Barcelona meccset (She)
A német Wolfgang Stark lesz a szerda esti Real Madrid–Barcelona mérkőzés játékvezetője a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 25
11:58
Formula-1: közeleg a tulajdonosváltás és az Ecclestone-éra vége (She)
Bernie Ecclestone a Sunday Timesnak adott interjújában elárulta, hogy ha Rupert Murdoch ausztrál-amerikai médiacápa és a mexikói Carlos Slim sikerrel jár, és felvásárolja a Formula–1 gazdasági irányításáért felelős Formula One Groupot, abban a pillanatban véget ér a szerepvállalása a sportágban.
ápr. 25
12:12
BL: Ferguson jobban teszi, ha odafigyel Raúlra - Steve McManaman (She)
Steve McManaman, a Real Madrid korábbi labdarúgója óva intette Sir Alex Fergusont, a Manchester United menedzserét attól, hogy félvállról vegye a Schalke elleni Bajnokok Ligája-elődöntőt, különösképpen Raúlra kell odafigyelni az angol szerint.
ápr. 25
12:12
Az ifjabb Samaranch eltörölné az apja által hozott szabályt (Agroinform)
Az olimpia helyszínek kijelölése komoly sportpolitikai döntés, amelyhez ifjabb Juan Antonio Samaranch szerint a helyszínek meglátogatása is szükséges.
ápr. 25
12:14
Grosskreutz pórult járt az edzésen - videó (Agroinform)
A középpályást a Mönchengladbach elleni mérkőzés előtti bemelegítésnél arcon lőtték egy labdával.
ápr. 25
12:30
Bajnokok Ligája: Berbatov nem utazott el az MU-val Németországba (She)
Biztosan nem játszhat kedden a Schalke elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén Dimitar Berbatov, a Manchester United vádlisérüléssel bajlódó csatára.
ápr. 25
12:30
Ismét Lee Westwood a világelső (Agroinform)
Rájátszás után veszítette el a PGA sorozat hétvégi versenyét Luke Donald, a brit golfozó helyett így Lee Westwood vette át a világelsőséget.
ápr. 25
12:48
Bajnokok Ligája: Berbatov nem utazott el a MU-val Németországba (She)
Biztosan nem játszhat kedden a Schalke elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén Dimitar Berbatov, a Manchester United vádlisérüléssel bajlódó csatára.
ápr. 25
12:50
Man. Utd.: Rooney szerint Chicharito az évszázad igazolása (She)
Wayne Rooney a twitteren dicsérte klubcsapattársát, Javier Hernándezt, a Manchester United mexikói támadóját.
ápr. 25
12:52
Futsal: az ETO megvédte címét a kupában, 9-0-ra verte a Berettyót (She)
Vasárnap este rendezték a futsal Magyar Kupa döntőjét Gyöngyösön, amelyben a címvédő Rába ETO 9–0-ra győzött az MVFC-Berettyóújfalu ellen.
ápr. 25
13:06
Futsal: az ETO megvédte címét a kupában, 9-0-ra verte meg a Berettyót (She)
Vasárnap este rendezték a futsal Magyar Kupa döntőjét Gyöngyösön, ahol a címvédő Rába ETO 9–0-ra győzött az MVFC-Berettyóújfalu ellen.
ápr. 25
13:06
Berbatov nem játszik a Schalke ellen (Agroinform)
A Vörös Ördögök menedzsere, Sir Alex Ferguson nyilatkozatában kifejtette, nincs megfelelő kondícióban Berbatov ahhoz, hogy játszhasson a keddi mérkőzésen.
ápr. 25
13:42
Videó: Meglátjuk, mit tartogat nekünk a jövő - Ted Sator (She)
A magyar jégkorong-válogatott végső győzelme a divízió 1-es világbajnokságon csak egy hajszálon múlott. Ted Sator, a nemzeti csapat szövetségi kapitánya is hasonlóképpen vélekedett az NSO Tv-nek, valamint elmondta, hogy szerinte tökéletes az út, amelyen a hazai jégkorongozás halad, de most csak a jelennel kell foglalkozni, egyelőre fel kell még dolgozni az ezüstérmet.
ápr. 25
13:42
Az ETO kiütéssel nyert a döntőben (Agroinform)
A Rába ETO nyerte meg a férfi futsalosok Magyar Kupáját, miután a vasárnapi döntőben 9-0-ra győzött az MVFC-Berettyóújfalu ellen. A győriek ezzel megvédték tavalyi kupagyőzelmüket.
ápr. 25
14:00
Formula-1: elkészültek az abu-dzabi pálya módosításának tervei (She)
Az Abu-dzabi Nagydíj szervezői pontosították terveiket, amelyek szerint az előzések segítése végett módosítani fogják a novemberi Formula–1-es futamnak otthont adó versenypálya vonalvezetését.
ápr. 25
14:18
Belgrádi tenisztorna: Djokovic visszatér, behozhatja Lendlt (Infostart)
Három hét kihagyás után az e heti, 417 ezer euró összdíjazású belgrádi salakpályás férfi tenisztornán visszatér a pályára Novak Djokovic, a helyi közönség nagy kedvence.
ápr. 25
14:36
Sznúker: Selby kiütötte a hétszeres világbajnok Hendryt a vb-ről (She)
Mark Selby nagyon simán 13:4-re legyőzte Stephen Hendryt a sheffieldi Crucible Theatre-ben zajló sznúker-világbajnokság nyolcaddöntőjében. A következő körben a Ting Csün-huj (kínai)–Stuart Bingham (angol) csata győztesével találkozik.
ápr. 25
14:36
Ismét Westwood vezeti a világranglistát (Agroinform)
Hétfőtől, nyolc hét szünet után ismét az angol Lee Westwood vezeti a golfozók világranglistáját.
ápr. 25
14:38
Djokovics hazai közönség előtt tér vissza (Agroinform)
Három hét kihagyás után az e heti, 417 ezer euró összdíjazású belgrádi salakpályás férfi tenisztornán visszatér a szerb csillag.

Keresés