2011. április 30. szombat

ápr. 30
0:12
NFL: a játékosbörze 2-3. köre élőben az NSO-n! (She)
Péntek éjféltől folytatódik a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2011-es játékosbörzéje. Kövesse velünk élőben a draftot!
ápr. 30
0:30
Mindenki az életéért küzd - Vaskó Tamás (Agroinform)
A hátvéd mellett Lipták Zoltán, Farkas Balázs és Elek Ákos értékelte a Hathárom TV-nek a Kecskemét elleni mérkőzést.
ápr. 30
0:48
Biztos vagyok benne, hogy mi nyerjük a kupát - Tomiszlav Szivics (Agroinform)
A Kecskemét trénere és dr. Mezey György sajtótájékoztatón értékelte a 2-2 döntetlennel záruló bajnoki mérkőzést.
ápr. 30
1:06
Kosárlabda, Eurochallenge-kupa: nem döntős a Szolnok korábbi ellenfele (She)
A belgiumi Oostendében zajlik a harmadik számú férfi európai kupasorozat, az Eurochallenge-kupa négyes döntője. Pénteken az orosz házirangadót a krasznodari Lokomotiv Kuban nyerte a korábban a Szolnoki Olajjal egy csoportban szereplő Szpartak Szentpétervár ellen, míg a  szlovén Krka Novo Mesto a házigazda BC Oostende ellenében jutott a vasárnapi fináléba.
ápr. 30
2:18
Sznúker-vb: Tingék 12-12-vel fordulnak, Williams vezet Higgins ellen (She)
Izgalmasan alakul mindkét elődöntő a sheffieldi Crucible Színházban zajló sznúker-világbajnokságon.
ápr. 30
4:42
NFL: íme, a 2011-es játékosbörze 2-3. körös választásai! (She)
Péntek éjjel folytatódott a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2011-es játékosbörzéje, Tekintse meg az idei draft 2-3. körében kiválasztott játékosait!
ápr. 30
6:48
Eredmények: a Gent elleni győzelmével az élre ugrott a Standard (She)
A Standard Liege egy góllal legyőzte a Gentet a belga első osztályú labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásának 6. fordulójában, így beérte pontszámban a vasárnap a Lokerennel játszó Genket, és az élre ugrott.
ápr. 30
7:06
Eredmények: Zsolnán nyert rangadót a szlovák listavezető Senica (She)
A Senica 1–0-ra nyert a Zilina vendégeként a szlovák labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában, így a pontvadászat éllovasa megerősítette vezető helyét a bajnokságban: a szeniceiek 28 mérkőzés után négy ponttal vezetnek a zsolnaiak előtt.
ápr. 30
7:06
Taraba: "Sose lennék képes ilyenre!" (Behaviour)
Jövő héten kedden egy sajtótájékoztató keretein belül tárja a nyilvánosság elé bizonyítékait az Ungvári Attila megmérgezésével megvádolt sportoló.
ápr. 30
7:08
Hajrá Európában (Behaviour)
A kontinens legjelentősebb labdarúgó-bajnokságai közül a Serie A-ban már ezen a víkenden bajnokot avathatnak, a Bundesligában és a Premier League-ben pedig ha matematikailag nem is, gyakorlatilag eldőlhet a küzdelem.
ápr. 30
7:10
Újra magyar versenyzőért izgulhatunk (Behaviour)
A MotoGP világbajnokság harmadik futamát a portugál Estorilban rendezik a hétvégén. A Lisszabon melletti pálya régóta a versenynaptár része. Általában esni szokott a verseny alatt, most is erre számíthatnak a versenyzők.
ápr. 30
7:12
Történelmi rajt a 75. hoki-vb-n (Behaviour)
Történelmi sikerrel rajtolt tegnap délután a Szlovákiában zajló, május 15-ig tartó 75. (A csoportos) jégkorong-világbajnokság: Németország csapata 33. nekifutásra legyőzte az orosz hadsereget (2-0)! Pedig a címvédő csehek, a kanadaiak, és a svédek mellett a tavaly ezüstérmes vörös válogatott az aranyérem legfőbb várományosa. Persze, nem lenne meglepő, ha a finnek vagy a házigazda szlovákok…
ápr. 30
7:14
Pókerarcú Falcao (Behaviour)
A szünetben még 1-0-s hátrányban lévő Porto a második félidőben - minden bizonnyal - kiharcolta az Európa Liga dublini döntőjében való szereplés jogát: a Villarreal házigazdájaként, Falcao vezérletével, 5-1-re nyert, a portugálok kolumbiai csatára négyszer volt eredményes. A másik meccsen a Benfica hazai pályán 2-1-es győzelemmel készülhet a Braga elleni visszavágóra.
ápr. 30
7:24
NHL: a Tampa Bay nyert a párharc első meccsén Washingtonban (She)
A Steven Stamkos vezette Tampa Bay Lightning 4–2-re győzött a Washington Capitals vendégeként az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásának elődöntőjében, és szerezte meg ezzel a vezetést a párharcban.
ápr. 30
8:18
Sznúker-vb: Tingék 12:12-vel fordulnak, Williams vezet Higgins ellen (She)
Izgalmasan alakul mindkét elődöntő a sheffieldi Crucible Színházban zajló sznúker-világbajnokságon.
ápr. 30
8:36
Videó: remek bokamozdulat és egy dzsudzsákos megoldás Stiebertől (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Stieber Zoltán kétszer is eredményes volt a Bundesliga 2. 32. fordulójában az Oberhausen ellen 4–0-ra megnyert meccsen, emellett kiharcolt egy büntetőt is. Első gólja zseniális technikai megoldásnak számít, míg a második Dzsudzsák Balázsnak a finnek elleni Eb-selejtezőn rúgott döntő találatára emlékeztet, igaz, Stieber közelebbről lőhetett.
ápr. 30
8:54
Ligue 1: Adriano szereti a hercegséget, marad a Monacónál (She)
Adriano, a francia labdarúgó-élvonalban szereplő Monaco 29 éves brazil hátvédje hathetes huzavona után további három évvel meghosszabbította júniusban lejáró szerződését.
ápr. 30
9:48
Gyász: elhunyt a kétszeres olimpiai bajnok lengyel súlyemelő (She)
Hetvenöt éves korában, hosszú betegség után Varsóban elhunyt Waldemar Baszanowski, a kétszeres olimpiai bajnok, ötszörös világ- és ötszörös Európa-bajnok lengyel súlyemelő.
ápr. 30
9:50
Serie A: élet-halál harc, magyar szereplőkkel - Vass és Laczkó kezdhet (She)
Olasz források szerint két magyar szereplője biztosan lesz a vasárnapi Sampdoria–Brescia mérkőzésnek a Serie A 35. fordulójában.
ápr. 30
10:06
Topligák: Chelsea-Spurs, Barca- és Real-meccs - a szombati program (She)
Ma újabb mozgalmas nap vár a nemzetközi futball szerelmeseire. A Premier League szombati játéknapjának leginkább várt mérkőzése a Chelsea–Tottenham Hotspur meccs, amelyen a házigazdák egy esetleges győzelemmel nyomás alá helyezhetnék a bajnoki címért zajló versenyfutásban a holnap egymás ellen játszó Manchester United, Arsenal párost.
ápr. 30
10:08
Labdarúgás: hat év munkája után kellett mennie a ciprusi kapitánynak (She)
Hat esztendő után megköszönték a munkáját a ciprusi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának: Angelosz Anasztasziadisznak a gyenge Eb-selejtezős eredmények miatt kellett felállnia a kispadról.
ápr. 30
10:24
Haladás: Tamás Krisztiánt az Arsenal vagy a Tottenham is vihette volna (She)
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy a szombathelyi Illés Béla Futball Akadémia tehetsége, Tamás Krisztián a héten ismét az AC Milannál járt, ahol orvosi vizsgálaton vett részt. Az olasz internetes sajtóban már az a hír járja, hogy az Arsenal és a Tottenham által is megkörnyékezett 16 éves védő szerződést is kötött a lombardokkal.
ápr. 30
10:26
Argentína: Tévez nélkül indulhat az albiceleste a Copa Américán (She)
Sergio Batista, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya jelenleg európai körúton van, hogy feltérképezze, ki lesz az a 22 játékos, aki a nyári Copa Américán az albiceleste keretét alkotja majd. A szakember Manchesterbe érkezésekor kijelentette, kizárólag azért érkezett, hogy beszéljen Pablo Zabaletával – Carlos Tévezzel viszont nem találkozik.
ápr. 30
10:42
Hollandia: nagy gondban a NAC, de a Vidivel tárgyal Horváthról (She)
Délelőtt edzés, délután csillagjegyfestés, este meccsnézés – így nézett ki Horváth Gábor pénteki programja. A NAC Bredának június 30-ig kölcsönadott székesfehérvári védőt még azt megelőzősen értük utol, hogy hollandiai otthonában leült volna a televízió elé, hogy a Duna TV jóvoltából megnézze a Videoton–Kecskemét mérkőzést.
ápr. 30
10:42
A Memphis búcsúztatta a főcsoport győztesét (Agroinform)
Utolsóként dőlt el a nyugati első és a nyolcdik párharca, amelyet meglepetésre a gyengébbnek tartott Grizzlies nyert meg.
ápr. 30
11:00
Wenger csapata segítheti a Chelsea-t a Manchester nyomába (Agroinform)
Az Ágyúsok a listavezetőt fogadják, a Chelsea pedig a Tottenhammel játszik a Premier League 35. fordulójában.
ápr. 30
11:18
Aschenbrenner vezet az első nap után (Agroinform)
A bajnoki címvédő Aschenbrenner György érte el a legjobb időt a Miskolc-rali szombaton lebonyolított első öt gyorsasági szakaszán.
ápr. 30
11:36
Miskolc-rali: Aschenbrenner vezet Herczig és Kakuszi előtt (She)
A bajnoki címvédő Aschenbrenner György érte el a legjobb időt a Miskolc-rali szombaton megrendezett első öt gyorsasági szakaszán, az ob második versenyén.
ápr. 30
11:36
Hat év után kirúgták a szigetország kapitányát (Agroinform)
Hat év után megköszönték a ciprusi válogatott szövetségi kapitányának munkáját a gyenge Eb-selejtezős eredmények miatt.
ápr. 30
11:54
NB I: Mészöly szerint az Újpesté a legjobb tábor az országban (She)
Bár az Újpest korábbi játékosa, a már vezetőedzőként dolgozó Véber György eltiltás miatt nem ülhet le a Pápa kispadjára a két csapat mai találkozóján, ettől függetlenül presztízsmeccsre van kilátás – ezt sugallja a két tréner nyilatkozata is, ugyanis a döntetlennel egyikük sem lenne elégedett.
ápr. 30
11:56
Edzősors: Hiddink júniusban választhat a Chelsea, az Ajax és a PSV ajánlata közül (She)
Guus Hiddink angol lapértesülések szerint júniusban dönt majd arról, hogy elfogadja-e Roman Abramovics ajánlatát, azaz a Chelsea sportigazgatói székét, esetleg visszatér Hollandiába. A holland labdarúgó-szakember hívói között van állítólag az Ajax és a PSV is.
ápr. 30
12:12
Videó: Vanczák Vilmos közvetlen közelről fejelte döntőbe a csapatát (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Sion 2–1-re legyőzte a másodosztályú Biel-Bienne-t a Svájci Kupa elődöntőjében, így bejutott a fináléba. A hazaiak győztes gólját Vanczák Vilmos szerezte a 85. percben. Most nézze meg a mindent eldöntő találatot!
ápr. 30
12:30
Sebestyén Péter a 28. lett az időmérőn (Metropol)
Sebestyén Péter a 28. időt motorozta szombaton a 125 kcm-esek között a Portugál Nagydíj időmérő edzésén, az idei gyorsaságimotoros-világbajnokság harmadik futamán.
ápr. 30
12:48
Euro 2012: német-francia meccs Brémában a felkészülés jegyében (She)
A 2012-es Európa-bajnokságra készülés jegyében Németország megállapodott Franciaországgal, így a két ország labdarúgó-válogatottja február 29-én Brémában összecsap majd egymással. Ez lesz a két nagyhatalom huszonnegyedik találkozója; az eddigi mérleg: tíz francia, illetve hét német győzelem, valamint hat döntetlen.
ápr. 30
12:48
A Tampa Bay idegenben lepte meg a keleti elsőt (Agroinform)
Egyelőre a hét meccset játszó, de a ritmusból nem kieső Lightning a jobb a napok óta pihenő Washingtonnal szemben.
ápr. 30
12:50
NHL: a Buffalo szerződést hosszabbított Lindy Ruff vezetőedzővel (She)
Jóllehet a Buffalo Sabres már az NHL rájátszásának első körében kiesett, az észak-amerikai profi hokiliga nagy múltó csapatánál szerződést hosszabbítottak Lindy Ruff vezetőedzővel.
ápr. 30
13:06
NHL: a Buffalo szerződést hosszabbított vezetőedzőjével (She)
Jóllehet a Buffalo Sabres már az NHL rájátszásának első körében kiesett, az észak-amerikai profi hokiliga (NHL) nagy múltú csapatánál szerződést hosszabbítottak Lindy Ruff vezetőedzővel.
ápr. 30
13:06
A Buffalo edzője másfél évtized után is a helyén maradhat (Agroinform)
Jóllehet a Sabres már az NHL rájátszásának első körében kiesett, a nagy múltó csapatnál szerződést hosszabbítottak Lindy Ruffal.
ápr. 30
13:08
Férfi kézilabda: Katzirz műtétje jól sikerült, de szegedi jövője kérdéses (She)
Mivel lejár a szerződése, nem titok, hogy a Pick-Szeged kézilabdázójára, a pillanatnyilag lábadozó Katzirz Dávidra – aki együttese legutóbbi, FTC elleni bajnoki találkozóján sérült meg – több élvonalbeli klub is vadászik.
ápr. 30
14:00
Haladás: Simon Ádámot a Palermo szerződtetheti - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint a Haladás U20-as vb-bronzérmes középpályását, Simon Ádámot figyeli az olasz élvonalbeli Palermo labdarúgócsapata.
ápr. 30
14:02
BMW X3 Games: hajt a Sport&Style; - versenyben van a fődíjért (She)
Síeléssel és a vezetéstechnikai gyakorlattal folytatódott a BMW X3 Games pénteki napja Genf közelében.
ápr. 30
14:04
MotoGP: Sebestyén javított Estorilban, Capirossi az élen a „nagyoknál” (She)
Javított előző napi helyezéseihez képest az estorili pályán és a vasárnapi Portugál Nagydíj harmadik – szombat délelőtti – szabadedzésén a 25. időt érte el Sebestyén Péter, aki a 125 kcm-esek között versenyez az idei gyorsaságimotoros-világbajnokságon.
ápr. 30
14:18
Sznúker-vb: Higgins átvette a vezetést Williamstől az elődöntőben (She)
A skót John Higgins 13:11-re vezet a walesi Mark Williams ellen a Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság egyik elődöntőjében a harmadik szakasz után.
ápr. 30
14:36
Tenisz: szinte a teljes világelit randevúzik az olasz fővárosban (She)
A teniszvilág szinte teljes élvonala pályára lép a május 8. és 15. között megrendezésre kerülő római tornán.
ápr. 30
14:36
A Palermo is érdeklődik Simon Ádám iránt (Agroinform)
A Szombathelyi Haladás fiatal középpályását az NB I-ből és külföldről is keresik, de 2014-ig szerződése van a klubjával.
ápr. 30
14:54
A Cesena avathatja bajnokká a Milant (Agroinform)
Ha az Inter nem tud nyerni szombaton, akkor a Milan esetleges vasárnapi győzelmével már bajnok lehet.
ápr. 30
15:12
NB I: Vasas-ZTE mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 26. fordulójában a hetedik helyen álló Vasas az ötödik Zalaegerszeget fogadja. Kövesse a mérkőzéseket élő szöveges közvetítésünk segítségével!
ápr. 30
15:12
Pintéréknek a Bernabéuban kell helytállniuk (Agroinform)
Vadócz Krisztián csapatára, az Osasunára is fontos erőpróba vár, az ismét kiesőhelyen álló pamplonaiak a bronzvárományos Valenciával mérkőznek hazai pályán.
ápr. 30
15:30
Bundesliga 2.: Futács Márkó nélkül játszott döntetlent az Ingolstadt (She)
A Bundesliga 2. 32. fordulójában szombaton három mérkőzést rendeztek. Az Ingolstadt Futács Márkó nélkül (a magyar csatár a keretben sem volt) játszott döntetlent az Erzgebirge Auével hazai pályán. A feljutásért harcoló Greuther Fürth megverte otthon a Bielefeldet.
ápr. 30
15:32
MotoGP: Sebestyén bukott, Terol indulhat az élről Estorilban (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Portugál Nagydíjának időmérő edzésén a 125 kcm-esek között a spanyol Nicolás Terol futotta a legjobb időt, megelőzve a német Sandro Cortesét és a portugál Miguel Oliveirát.

Keresés