2011. április 29. péntek

ápr. 29
0:12
Verdasco Estorilban, Tipszarevics Belgrádban negyeddöntős (Agroinform)
Fernando Verdasco két játszmában nyert a hazai közönség előtt szereplő Frederico Gil ellen az estorili tenisztorna férfi versenyében.
ápr. 29
0:48
El: Falcao beállította Klinsmann rekordját - statisztikák (She)
A Porto futballistája, Falcao már 15 gólnál jár a mostani Európa-liga-sorozatban, amivel beállította Jürgen Klinsmann korábbi rekordját, amit még a Bayern München színeiben ért el. A német támadó az 1995–1996-os UEFA-kupa-szezonban volt ennyiszer eredményes.
ápr. 29
0:52
Európa-liga: Hiba lenne azt gondolni, hogy továbbjutottunk - Villas-Boas (She)
A Porto vezetőedzője, André Villas-Boas óva inti csapatát az elbizakodottságtól a Villarreal ellen 5–1-re megnyert Európa-liga-elődöntő után.
ápr. 29
6:48
Formula-1: Jenson Button a McLarennél akarja zárni karrierjét (She)
Jenson Button, a Formula-1 2009-es világbajnoka kijelentette, hogy pályafutása végéig a McLaren csapatnál szeretne versenyezni.
ápr. 29
6:51
Edina olyan, mint a jó bor (Behaviour)
Szinte az egész élete a sport körül forgott: gyermekkorától tollasozott, majd áttért a fallabdára, a squashnak köszönheti a családját. Más kisgyermekes anyuka már régen abbahagyta volna, ám Szombati Edina 39 évesen is makacsul ragaszkodik a csúcshoz. Nincs nála jobb itthon a női mezőnyben, és a válogatottal nemrég nyerték meg a divízió III. Európa-bajnokságot.
ápr. 29
6:53
Fizetős csatornára kerülhet a Forma-1 (Behaviour)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a médiaguruként ismert Rupert Murdoch célja, hogy miután felvásárolja a Forma-1-et, fizetőssé tegye a futamok közvetítéseit.
ápr. 29
6:55
"Néha undorodom ettől a világtól" (Behaviour)
Egy kivételes edző páratlan kirohanásába torkollt a Real Madrid-Barcelona labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő első, szerdai meccse (0-2): a hazaiak portugál trénere, José Mourinho Pepe, illetőleg saját kiállítása nyomán összeesküvést kiáltott, mondván, a bírók a katalánokat segítik.
ápr. 29
7:06
Portóban elsüllyedt a Sárga tengeralattjáró - videók (Infostart)
A Porto hátrányból fordítva 5-1-re nyert a Villarreal ellen a labdarúgó Európa Liga elődöntőjének első meccsén.
ápr. 29
7:06
Libertadores-kupa: az Internacional és Fluminense a nyolcba tekinthet (She)
A Libertadores-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a brazil Fluminense hazai pályán szerzett kétgólos előnyt a visszavágóra, míg a szintén brazil Internacional az idegenben kivívott döntetlent követően várhatja ellenfelénél optimistábban az újabb összecsapást.
ápr. 29
7:09
Hiába fúrják Mátéfit, Mocsai nemet mondott (Behaviour)
Úgy tűnik, a női kézilabda-válogatott néhány tagja úgy érzi, neki kell eldöntenie, ki is üljön szövetségi kapitányként a kispadon. Ugyanis a kézi.hu internetes szaklap szerint Mocsai Lajost néhány játékos megkereste: Mátéfi Eszter helyett irányítsa ő az együttest.
ápr. 29
7:11
Éger kihagyja a győri meccset (Behaviour)
Éger László, a paksiak csapatkapitánya a Videoton elleni mérkőzésen rosszul lett, hordágyon kellett lehozni a pályáról.
ápr. 29
7:24
NBA: már a nyolc között az Atlanta, a Dallas és a Lakers (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első körében, a főcsoportok negyeddöntőjében (a sorozat nyolcaddöntőjében) az Atlanta Hawks, a Los Angeles Lakers és a Dallas Mavericks az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc hatodik felvonásán biztosította magának a továbbjutást.
ápr. 29
7:42
BMW X3 Games: futásban magyar győzelem az első napon (She)
Vatai Miklós a Sport&Style Team Hungary tagjaként megnyerte az első számot, a futást a BMW X3 Games csütörtöki napján. A 13.3 km-es távot Vatai 43:45 perc alatt teljesítette, míg a Tv2 csapatában induló, többszörös maratonista Németh Lajos egy és negyedórás futása alatt francia és olasz társakra talált, akikkel együtt ért be a célba.
ápr. 29
7:42
Button a McLarennél fejezné be (Metropol)
Jenson Button, a Forma-1 2009-es világbajnoka kijelentette, hogy pályafutása végéig a McLaren csapatnál szeretne versenyezni.
ápr. 29
8:18
Légióssors: Angliából és Spanyolországból is érdeklődnek Németh Krisztián iránt (She)
Bár azt még nem lehet tudni, hogy a következő szezonban a görög első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympiakosz Pireusz számít-e Németh Krisztián játékára, görög források szerint az biztos, hogy van érdeklődés külföldről is a 22 éves támadó iránt.
ápr. 29
8:20
Profi ökölvívás: Pacquiao nem hajt a kiütésre Mosley ellen (She)
A jövő hétvégén találkozik egymással a szorítóban a WBO váltósúlyú profi ökölvívó világbajnoka, Manny Pacquiao és kihívója, a veterán Shane Mosley. Sokan úgy gondolják, a filippínó bunyósnak jó esélye van rá, hogy bejegyezze Mosley mérlegébe az első kiütéses vereséget, Pacquiao azonban – elmondása szerint – nem erre fókuszál.
ápr. 29
8:36
Légióssors: Németh Krisztián iránt Angliából és Spanyolországból is érdeklődnek (She)
Bár azt még nem lehet tudni, hogy a következő szezonban a görög első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympiakosz Pireusz számít-e Németh Krisztián játékára, görög források szerint az biztos, hogy van érdeklődés külföldről is a 22 éves támadó iránt.
ápr. 29
8:36
Lehallgatták Wayne Rooneyt (Agroinform)
Perre számíthat az egyik legismertebb brit bulvárlap, amely a Scotland Yard információi szerint lehallgatta Wayne Rooney telefonját.
ápr. 29
8:38
Légióssors: Vanczák Vilmos földöntúli gólöröme - a nap képe (She)
Amint arról korábban már beszámoltunk: Vanczák Vilmos döntő érdemeket szerzett abban, hogy a Sion labdarúgócsapata bejutott a Svájci Kupa döntőjébe. A magyar légiós a másodosztályú Biel-Bienne elleni elődöntőben, 1–1-es mérkőzésállásnál a 85. percben fejelt győzelmet és továbbjutást érő gólt. A védő földöntúli (gól)öröme teljesen érthető.
ápr. 29
8:54
Vasas: a St. Gallen és a Volosz is vinné az U19-esek legjobbját (She)
A svájci St. Gallen, valamint a görög Olympiakosz Volosz labdarúgócsapata is csábítja Fenyvesi Olivért.
ápr. 29
8:54
Button a McLarentől vonulna vissza (Agroinform)
Jenson Button, a Forma-1 2009-es világbajnoka kijelentette, hogy pályafutása végéig a McLaren csapatnál szeretne versenyezni.
ápr. 29
8:56
Lengyelország: Rudnevs a liga legértékesebbje, a Sampnak 3 millióért nem is adják (She)
Lengyel lapértesülések szerint az olasz Sampdoria és az ukrán Metaliszt Harkiv is szerződtetné az előző szezonban még a Zalaegerszeget erősítő lett válogatott támadót, Artjoms Rudnevst.
ápr. 29
8:58
Videó: Két magyar lesz a londoni olimpiai döntőjében - Berki Krisztián (She)
A berlini tornász Európa-bajnokságon Berki Krisztián ötödik alkalommal lett a kontinens legjobbja, honfitársa, Hidvégi Vid pedig a negyedik-ötödik helyen végzett. Berki az NSO Tv-nek mesélt az Eb-finálé terheiről, a jövőről és a magyar torna minimális, de érezhető fejlődéséről.
ápr. 29
9:00
Napoli: Edinson Cavani majd' dupla fizetésért akár maradna is (She)
Az olasz Napoli labdarúgócsapatának vezetősége mindent megtesz azért, hogy megtartsa Edinson Cavanit, aki iránt angol és spanyol élklubok is igen intenzíven érdeklődnek.
ápr. 29
9:12
Videó: Két magyar lesz a londoni olimpia döntőjében - Berki Krisztián (She)
A berlini tornász Európa-bajnokságon Berki Krisztián ötödik alkalommal lett a kontinens legjobbja, honfitársa, Hidvégi Vid pedig a negyedik-ötödik helyen végzett. Berki az NSO Tv-nek mesélt az Eb-finálé terheiről, a jövőről és a magyar torna minimális, de érezhető fejlődéséről.
ápr. 29
9:12
Súlyos pedofíliavádak Sjöberg önéletrajzi könyvében (Agroinform)
Edzője négy éven keresztül zaklatta őt szexuálisan – ezt állítja a svéd magasugró klasszis, Patrik Sjöberg a most megjelent önéletrajzi könyvében.
ápr. 29
9:14
Anglia: a Swansea menedzsere még nem döntött Priskin szerződtetéséről (She)
Mint ismeretes, Priskin Tamás az angol másodosztályú Swansea-nél eltöltött egy hónapnyi kölcsönjáték után sérülés miatt visszatért klubjához, az Ipswich Townhoz. Brendan Rodgers, a Premier League-be való feljutásért küzdő Swansea menedzsere még nem döntötte el, hogy szerződteti-e a magyar támadót vagy sem.
ápr. 29
9:14
Az Anderlecht szupertehetségét 18 millió fontért vinné a Chelsea (Agroinform)
A még mindig csak 17 éves Romelu Lukakunak feltehetően a távozó Nicolas Anelkát kellene pótolnia a támadóposzton.
ápr. 29
9:30
Liverpool: Adorján K. gólja egy szavazáson Carrolléval és Kuytével - videó (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool hivatalos honlapján a szurkolók április hónap legszebb találataira szavazhatnak, amelyek közt ott van Adorján Krisztiánnak a korosztályos csapatban, a West Bromwich ellen szerzett gólja is.
ápr. 29
9:30
A Lakers, a Mavericks és a Hawks is továbblépett (Agroinform)
A címvédő Los Angeles Lakers, illetve a Dallas Mavericks és az Atlanta Hawks is továbbjutott csütörtökön az NBA rájátszásának első fordulójából.
ápr. 29
9:48
Bayern München: Két-három új játékossal kell erősíteni - Robben (She)
Arjen Robben szerint a most zajló szezon bizonyítja, hogy a nyáron két-három meghatározó játékossal kell erősíteni a Bayern München labdarúgócsapatát.
ápr. 29
9:50
Eredivisie: Babos fiatal vetélytársa már a válogatottnál is szóba került (She)
Jasper Cillessen, a holland NEC labdarúgócsapatának 22 esztendős kapusa már szinte biztosan elnyeri a szezon legjobb fiataljának járó díjat, valamint a válogatottnál is szóba került a neve.
ápr. 29
10:06
Cselgáncs: a doppingügyben meggyanúsított újpesti sportoló mindent elmond (She)
Kedden a nyilvánosság előtt kívánja bizonyítani ártatlanságát Ungvári Attila doppingügyében Taraba Sándor, az UTE cselgáncsozója.
ápr. 29
10:08
Lovassport: Lázár Zoltán egy lépéssel közelebb a világkupához (She)
A Fábiánsebestyénben zajló, világkupára kvalifikáló versenyen (amely az országos bajnokság első fordulója is) Lázár Zoltán nyerte meg a négyes fogatok díjhajtását. Id. Dobrovitz József nem indul a viadalon, mert a fedeles vk-döntőn vesz részt Lipcsében.
ápr. 29
10:24
Championship: edzője örült Kink góljának, de van még mit fejlődnie (She)
Mint arról már beszámoltunk, Tarmo Kink, a Győri ETO korábbi labdarúgója hétfőn csereként beállva győztes gólt szerzett a Middlesbrough-ban a Coventry ellen. Tony Mowbray, a Boro menedzsere elégedetten nyilatkozott az észt támadóról.
ápr. 29
10:24
Júliusban a Real Madrid látogat Berlinbe (Agroinform)
Július 27-én felkészülési mérkőzést vív a német Bundesliga élvonalába frissen visszajutott Hertha BSC otthonában a Real Madrid labdarúgócsapata.
ápr. 29
10:42
Férfi kézilabda: Kelecsevics a Celjéhez szerződött - lapértesülés (She)
Lapértesülések megerősítették a Nemzeti Sport korábbi információit, azaz a Celebi-FTC balátlövője, Marinko Kelecsevics – Vladan Matics edzőt követve – két idényre szóló szerződést írt alá a patinás szlovén klubbal, a Celjével.
ápr. 29
10:44
Videoton: Nem egészen reális a rólunk festett kép - Mezey (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton vezetőedzője, Mezey György a vidi.hu-nak adott interjúban elmondta, jó szereplésük ellenére sem reális a róluk festett kép. A fehérvári gárda öt fordulóval a bajnokság vége előtt tízpontos előnnyel vezeti a tabellát.
ápr. 29
10:46
Labdarúgás: a Vidi a KTE-t fogadja, a Paks Győrbe látogat - mai program (She)
Péntek délután a Győri ETO–Paks találkozóval kezdetét veszi a magyar labdarúgó NB I 26. fordulója, majd a listavezető Videoton hazai pályán csap össze a Kecskeméttel. A német Bundesligában Kaiserslautern–St. Pauli és Werder Bremen–Wolfsburg meccset rendeznek.
ápr. 29
11:00
Női kézilabda: szerb klasszis átlövőt szerződtethet a DVSC (She)
Egyre közelebb egy klasszis átlövő átigazolásához a DVSC-Korvex női kézilabdacsapata: a klub vezetői szinte mindenben megegyeztek a szerb Zajecsar 24 éves balátlövőjével, Szanja Damjanoviccsal.
ápr. 29
11:00
Magyarok legjobbjai, meneküljetek! (Agroinform)
Öt magyar játékos az NB I magyar tehetségei közül, akik számára szerintünk eljött az idő, hogy légiósnak álljanak.
ápr. 29
11:02
Kis tart a győri kontráktól, Csertői bízik a maximumban (Agroinform)
A Monicomp Liga második helyén álló Paks Győrbe látogat, és esetleges idegenbeli győzelmével nagy lépést tehet az Európa Liga felé.
ápr. 29
11:18
Újpest: Lázár Bence szerint akár a hatodik helyre is odaérhetnek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC játékosa, Lázár Bence az ujpestfc.hu-nak adott interjúban kifejtette, hogy ha szombaton, a Lombard Pápa elleni bajnokin győznének, az újabb lökést adhatna a csapatnak, amely a bajnokság végén akár a hatodik helyre is odaérhet.
ápr. 29
11:18
Egy gól is elég volt a Canucks győzelméhez (Agroinform)
A Vancouver Canucks hazai környezetben 1-0-ra nyert a Nashville Predators ellen az NHL rájátszásában, a Nyugati főcsoport elődöntőjének nyitómérkőzésén.
ápr. 29
11:36
Juventus: százmillió euróból erősíthet a torinói klub a nyáron (She)
Lapértesülések szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus százmillió euróból gazdálkodhat a nyári átigazolási időszakban. A torinói klub vezetői legalább három új játékost szeretnének szerződtetni.
ápr. 29
11:54
Lavezzi ügynöke tagadja a Barcelona megkeresését (Agroinform)
Az argentin támadó a Napolival szeretne szerepelni a következő szezonban a Bajnokok Ligájában, nem szeretne klubot váltani.
ápr. 29
12:12
Távozik a válogatott védő Pécsről (Agroinform)
Stark Péter és Sztevan Pavicsevics sem tudta elfogadni, hogy a szezon hátralévő részében a fizetésüknek a felét kapták volna kézhez, ha nem jutnak fel.
ápr. 29
12:14
Erdei Mitchellel csap össze júniusban - hivatalos (Agroinform)
Hivatalossá vált, hogy Erdei Zsolt, korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok június 4-én az amerikai Byron Mitchell volt nagyközépsúlyú bajnokkal csap össze Atlantic Cityben.
ápr. 29
12:30
Arsenal: Vermaelen sérülése javul, mégis játszhat ebben az idényben (She)
Thomas Vermaelennek, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal hátvédjének javul súlyos Achilles-ín-sérülése. A belga labdarúgó tegnap végigjátszott egy találkozót a tartalékok között, így az is elképzelhető, hogy már a jövő heti, Stoke City elleni bajnokin visszatér. Mint arról korábban beszámoltunk, Arsene Wenger menedzser is megerősítette, hogy a védő már…
ápr. 29
12:30
Erdei Zsolt Byron Mitchellel csap össze (Metropol)
Hivatalossá vált, hogy Erdei Zsolt, korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok június 4-én az amerikai Byron Mitchell volt nagyközépsúlyú bajnokkal csap össze Atlantic Cityben.

Keresés