2011. április 29. péntek

ápr. 29
12:48
Manchester United: Dimitar Berbatov felépült, játszhat az Arsenal ellen (She)
Felépült sérüléséből Dimitar Berbatov, a Manchester United játékosa, így pályára léphet vasárnap az Arsenal elleni bajnoki rangadón.
ápr. 29
12:48
Ronaldónak sem tetszett Mourinho taktikája (Agroinform)
A Real Madrid portugál sztárja finoman, de kritizálta a Jose Mourinho által kidolgozott taktikát a Barcelona elleni BL-vereség után.
ápr. 29
12:50
Birkózás: hétvégén szabadfogású ob, valószínűleg Hatos nélkül (She)
Vasárnap rendezik meg Szombathelyen, a Haladás VSE sportcsarnokában a női birkózás és a szabadfogás felnőtt országos egyéni bajnokságát. A hazaiak esélyeit rontja, hogy az idei Eb két bronzérmese közül a 120 kg-os Ligeti Dániel súlyos sérülést szenvedett, de valószínűleg a 74 kg-os Hatos Gábor sem léphet szőnyegre. A nők mezőnyében Sastin Marianna és Godó Kitti a tizedik bajnoki aranyát…
ápr. 29
13:24
Kajak-kenu. Pályafutásom csúcspontja a tavalyi Eb volt - Szalai (She)
Az 500 méter egyesben tavaly Európa-bajnoki címet szerző kajakos, Szalai Tamás a Felix Promotion csapatának legújabb sportolója.
ápr. 29
13:42
Megvan Erdei Zsolt ellenfele (Infostart)
Hivatalossá vált, hogy Erdei Zsolt, korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok június 4-én az amerikai Byron Mitchell volt nagyközépsúlyú bajnokkal csap össze Atlantic Cityben.
ápr. 29
13:42
A meggyanúsított Taraba kitálal kedden (Agroinform)
Kedden a nyilvánosság előtt kívánja bizonyítani ártatlanságát Ungvári Attila doppingügyében Taraba Sándor, az UTE cselgáncsozója.
ápr. 29
14:00
Videó: Remélem, a Camp Nouban is nyer a Barca - Lipcsei Betta (She)
Lipcsei Betta a blogjában női szemmel tekint a labdarúgó NB I és a focivilág egyéb történéseire. Mostani bejegyzésében foglalkozik a szerdai Real Madrid–Barcelona Bajnokok Ligája-mérkőzéssel, valamint a labdarúgó NB I hétvégi fordulójának rangadóival és kulcsmeccseivel.
ápr. 29
14:00
A meccs után is folytatódik a Real-Barca háború (Metropol)
Miután az FC Barcelona csütörtökön bepanaszolta a Real Madridot az Európai Labdarúgó Szövetségnél (UEFA), pénteken a fővárosi klub is az UEFA-hoz fordult a katalán együttes játékosainak "sorozatosan tanúsított sportszerűtlen magatartása" miatt.
ápr. 29
14:00
Falcao négyesével beállította Klinsmann rekordját (Agroinform)
A Porto támadója, akit angliai sztárcsapatok csábítanak, soha nem felejti el a Villarreal elleni Európa Liga összecsapást.
ápr. 29
14:18
Úszás: a NOB kivételt tett a doppingoló világcsúcstartóval (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) engedélyt adott Jessica Hardy amerikai úszónak arra, hogy – amennyiben kijut – szerepelhessen a 2012-es londoni olimpián, annak ellenére, hogy 2008-ban doppingvétség miatt egy évre eltiltották.
ápr. 29
14:18
A Real Madrid visszavág, feljelentették a színészkedő Barcelonát (Agroinform)
Miután a katalánok bepanaszolták az UEFA-nal Jose Mourinhót, a királyiak a Barcelonát jelentették fel a játékvezető megtévesztése miatt.
ápr. 29
14:54
Spanyolország: C. Ronaldo és Iniesta sem lép pályára hétvégén (She)
Andrés Iniesta, a Barcelona labdarúgója sérülés, míg Cristiano Ronaldo, a Real Madrid támadója technikai döntés miatt lesz kénytelen kihagyni csapata hétvégi bajnokiját.
ápr. 29
14:54
Messi mégis elutazott San Sebastianba (Agroinform)
Az argentin izomsérülése enyhébb a vártnál, így a szélső bekerült a Barcelona Real Sociedad ellen készülő keretébe.
ápr. 29
14:56
Női kézilabda NB I: Andrea Lekics a Győrben folytatja (She)
A gyorietokc.hu tájékoztatása szerint újabb játékossal erősíti meg keretét a következő szezontól a Győri Audi ETO KC kézilabdacsapata. Andrea Lekics kétéves szerződést kötött a zöld-fehérekkel.
ápr. 29
14:56
Mezeyt nem érdeklik a paksi tapasztalatok, Szivics titkolózik (Agroinform)
A Videoton megteheti az utolsó lépést péntek este a bajnoki cím felé, mesterük szerint a legfontosabbak a mentális tényezők lesznek.
ápr. 29
15:12
Barcelona: Hleb az idény végén visszatérne a Bundesligába (She)
Aljakszandar Hleb, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Birmingham Barcelonától kölcsönvett játékosa a Bildnek adott interjúban elmondta, hogy az idény végén visszatérne a Bundesligába. A 29 éves játékos 2000 és 2005 között, illetve a 2009–2010-es idényben is a VfB Stuttgartot erősítette.
ápr. 29
15:12
A Villas-Boas effektus, avagy mitől olyan jó a Porto? (Agroinform)
André Villas-Boas, az FC Porto vezetőedzője sikert sikerre halmoz az idén csapatával. Vajon mi lehet a titka? Ennek jártunk utána.
ápr. 29
15:30
Mourinho még nagyobb vágyat érez (Infostart)
Nem akar a továbbiakban a szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntőben történtekről beszélni José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője, aki ellen a mérkőzés után tett nyilatkozatai miatt fegyelmi eljárást indított az európai szövetség (UEFA).
ápr. 29
15:30
Andrea Lekic az ETO új játékosa (Agroinform)
A szerb válogatott és a Krim Ljubjana játékosa a következő szezontól folytatja Győrben és két évre kötelezte el magát.
ápr. 29
15:32
Egy kép többet mond minden szónál - José Mourinho (Agroinform)
A Real Madrid vezetőedzője nem akar a továbbiakban a szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntőben történtekről beszélni.
ápr. 29
15:48
A szezon végén eldől a sorsom - Neuer (Agroinform)
A Schalke 04 válogatott portása még nem tudja, hol folytatja a pályafutását, de minden jel arra mutat, hogy már nyáron a Bayernhez igazol.
ápr. 29
16:06
Ferencváros: Ez egy igazi helyosztó mérkőzés lesz - Rodenbücher (She)
Rodenbücher István, a Ferencváros labdarúgócsapatának védője az ftc.hu-nak adott interjújában a zöld-fehérek soron következő, DVSC elleni bajnokijáról beszélt. Az őszi mérkőzésen eredményes játékos szerint aki nyer, az nagy lépést tesz a dobogó felé.
ápr. 29
16:06
Ma elkezdődik a torna Szlovákiában (Agroinform)
Pénteken Szlovákiában négy találkozóval kezdetét veszi a jégkorong világbajnokság. A helyszín közelsége sok magyar szurkolót is Pozsonyba és Kassára vezethet.
ápr. 29
16:08
DVSC: A céljaink eléréséhez minden meccsen pontok kellenek - Kondás (She)
Kondás Elemér, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-TEVA vezetőedzője a dvsc.hu hivatalos klubhonlapnak adott nyilatkozatában a  Ferencváros elleni vasárnapi bajnokiról, valamint céljaikról beszélt.
ápr. 29
16:24
Sznúker-vb: Ting Csün-huj öt frémet nyert zsinórban és fordított Trump ellen (She)
Ting Csün-huj zsinórban öt frémet nyerve fordított és átvette a vezetést a meglepően sok hibával játszó Judd Trump ellen a sheffieldi Crucible Színházban zajló sznúker-világbajnokság elődöntőjében a mérkőzés második szakasza után.
ápr. 29
16:24
Elhunyt a kétszeres olimpiai bajnok lengyel emelő (Agroinform)
Hetvenöt éves korában elhunyt a lengyel súlyemelő sport egyik legnagyobb alakja, a kétszeres olimpiai bajnok Waldemar Baszanowski.
ápr. 29
16:26
A Ferencváros edzője és kulcsjátékosa is távozik a nyáron (Agroinform)
Újjá kell építeni a zöld-fehérek férfi kézilabda csapatát, hiszen Vladan Matics mellett Marinko Kelecsevics sem marad a Népligetben.
ápr. 29
16:28
Varga Tamás a hétvégén ismét hajóba ül (Agroinform)
Ezen a hétvégén a Velencei-tavon rendezik meg a Dr. Simády Béla Nemzetközi Evezős Emlékversenyt, ahol a válogatott csapategységek kialakítása a cél.
ápr. 29
16:42
Sznúker-vb: Ting Csün-huj öt frémet nyert zsinórban, és fordított Trump ellen (She)
Ting Csün-huj (Ding Junhui) zsinórban öt frémet nyerve fordított, és átvette a vezetést a meglepően sok hibával játszó Judd Trump ellen a sheffieldi Crucible Színházban zajló sznúker-világbajnokság elődöntőjében a mérkőzés második szakasza után.
ápr. 29
16:44
Műkorcsolya-vb: Kim Ju Na vezet, Pavuk Viktória utolsó lett (She)
Az olimpiai bajnok dél-koreai Kim Ju Na áll az élen a pénteken rendezett női rövidprogram után a moszkvai műkorcsolya-világbajnokságon. Pavuk Viktória az utolsó helyen végzett, így nem mutathatja be kűrjét szombaton.
ápr. 29
16:46
Labdarúgás: Sammer marad a német futballszövetség sportigazgatója (She)
Három évvel meghosszabbították a szerződését Matthias Sammernek, a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) sportigazgatójának, aki így 2016-ig tölti be a posztot – jelentette be a DFB pénteken.
ápr. 29
16:48
Vívás: Szilágyi Áron nyerte meg a kardozók athéni világkupaversenyét (She)
Magyar győzelemmel kezdődött a vívók olimpiai kvalifikációs sorozata: Szilágyi Áron nyerte meg a kardozók athéni világkupaversenyét.
ápr. 29
17:00
Küzdősport: Kunkli Tivadar és Bob Sapp összecsapása a Sport2-n (She)
A K1-es gálákról nagyon jól ismert bestia, Bob Sapp május elsején megdolgoztatja a mellette apró termetűnek tűnő Kunkli Tivadart. A magyar thai bokszos és az egykori NFL-játékos a Papp László Sportarénában feszül egymásnak, hétfőn a Sport2-n lesz látható az összecsapás.
ápr. 29
17:00
Fodor Gergely számára véget ért a szezon (Agroinform)
MJUS-Fortress Körmend csapatának játékosa várhatóan négy hónap múlva térhet vissza a pályára.
ápr. 29
17:02
MotoGP: Simoncelli nyerte az első szabadedzést Estorilban (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Portugál Nagydíjának első szabadedzésén a királykategóriában az olasz Marco Simoncelli motorozta a leggyorsabb időt, maga mögé utasítva Casey Stonert és Dani Pedrosát is.
ápr. 29
17:04
Milan: Tamás Krisztián orvosi vizsgálaton vett részt Milánóban (She)
A vasnepe.hu tájékoztatása szerint az Illés Béla Futball Akadémia játékosa, Tamás Krisztián újfent Milánóba utazott, ahol orvosi vizsgálaton esett át.
ápr. 29
17:18
MotoGP: Simoncelli a leggyorsabb az első szabadedzésen Estorilban (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Portugál Nagydíjának első szabadedzésén a királykategóriában az olasz Marco Simoncelli motorozta a leggyorsabb időt, maga mögé utasítva Casey Stonert és Dani Pedrosát is.
ápr. 29
17:18
A Milané lehet az Illés Akadémia növendéke (Agroinform)
Tamás Krisztián orvosi vizsgálaton vett részt az olasz AC Milan csapatánál a héten, de konkrétumokat nem árultak el a szombathelyiek.
ápr. 29
17:20
AC Milan: Tamás Krisztián orvosi vizsgálaton vett részt Milánóban (She)
A vasnepe.hu tájékoztatása szerint az Illés Béla Futball Akadémia játékosa, Tamás Krisztián újfent Milánóba utazott, ahol orvosi vizsgálaton esett át.
ápr. 29
17:22
NB I: Győri ETO-Paks mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 26. fordulójának nyitó mérkőzésén a tabellán tizenkettedik helyen álló Győri ETO az ezüstéremért küzdő második Paksot fogadja. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével.
ápr. 29
17:24
Férfi kézilabda: egymillió euróért viheti Vujint a nyáron a Kiel - sajtóhír (She)
Amennyiben Marko Vujin, a férfi kézilabda NB I-ben szereplő MKB Veszprém jobbátlövője egy évvel korábban, már az idén nyáron csatlakozna a német Kiel együtteséhez, úgy a hírek szerint kártérítésként egymillió eurót kell fizetnie a németeknek a veszprémiek számára.
ápr. 29
17:36
Jégkorong: a következő idényben szlovák csapat is indulhat a KHL-ben (She)
Alekszandr Medvegyev, az orosz Kontinentális Jégkorong Liga (KHL) elnöke százszázalékosan számol azzal, hogy a szlovákiai HC Lev Poprád csapata a következő idénytől kezdve egyik résztvevője lesz a világ második legerősebb és legszínvonalasabb bajnokságának tartott KHL-nek.
ápr. 29
17:36
Otthon harapni fog a Fradi - Kondás (Agroinform)
A Debrecen nemrég kinevezett vezetőedzője több játékosára sem számíthat az Üllői úton, ennek ellenére eredményes mérkőzést vár.
ápr. 29
17:54
MotoGP: Sebestyén javuló idővel is csak a 29. helyen végzett (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Portugál Nagydíjának második szabadedzésén a királykategóriában ismét Marco Simoncelli érte el a leggyorsabb időt. Moto2-ben Juki Takahasi húzta be a második edzést is, míg a 125 köbcentiméteresek között Nicolas Terol tartotta meg első helyét. Sebestyén Péter, bár javított idején, de így is csak a 29. helyen végzett.
ápr. 29
17:54
Sebestyén Péter bemelegített Estorilban (Agroinform)
Sebestyén Péter a 27., illetve a 29. időt érte el a 125 kcm-esek között az estorili pályán, az idei gyorsaságimotoros-világbajnokság harmadik futama, a Portugál Nagydíj pénteki szabadedzésein.
ápr. 29
17:56
A Dortmund két lépésre a bajnoki címtől (Agroinform)
A Leverkusen a Köln otthonában próbálja életben tartani esélyeit, a Bayern München pedig a Schalkét látja vendégül.
ápr. 29
18:30
Jégkorong-vb: a szbornaja kikapott a nyitányon Németországtól (She)
Meglepetéssel kezdődött a szlovákiai jégkorong-világbajnokság: a német válogatott a remeklő Dennis Endras kapus vezérletével 2–0-ra legyőzte a pozsonyi nyitó mérkőzésen Oroszországot.
ápr. 29
18:30
Matthias Sammer marad a német futballszövetség sportigazgatója (Agroinform)
Három évvel meghosszabbították a szerződését a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) sportigazgatójának.
ápr. 29
18:48
NB II, Nyugati csoport: nyert az Fradi a Tatabánya ellen (She)
A Ferencváros második csapata hazai pályán egy góllal legyőzte a Tatabányát a labdarúgó NB II 24. fordulójának pénteki mérkőzésén.
ápr. 29
18:48
Oroszveréssel kezdődött a jégkorong-vb (Metropol)
Az aranyérem megszerzésére esélyesnek tartott orosz válogatott 2-0-ra kikapott a német csapattól a szlovákiai jégkorong-világbajnokság pénteki nyitónapján.

Keresés