2011. április 29. péntek

ápr. 29
18:48
Győzött a Ferencváros (Agroinform)
A zöld-fehérek második csapata egy góllal jobbnak bizonyult a Tatabánya együttesénél a labdarúgó NB II 24. fordulójában.
ápr. 29
18:50
Ferencváros: máltai hírek szerint Schembrit Lengyelországba vinnék (She)
Máltai sajtóhírek szerint nagy az érdeklődés a Ferencváros máltai válogatott csatára, Andre Schembri iránt, akit több országba, többek között Lengyelországba is hívnak.
ápr. 29
19:06
Kerékpár: Kusztor két szakasznyira a sikertől a Tour de Bretagne-on (She)
Kusztor Péter magyar országúti bajnok az ötödik szakasz után is megőrizte vezető pozícióját a Europe Tour-sorozatba tartozó, franciaországi Tour de Bretagne kerékpáros viadalon.
ápr. 29
19:08
NB I: döntetlenre mentette a meccset az ezüstért küzdő Paks Győrben (She)
A labdarúgó NB I 26. fordulójának nyitó mérkőzésén a Győri ETO hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Pakssal. A hazaiak szerezték meg a vezetést az első félidőben Nikola Trajkovics révén, majd a 71. percben Magasföldi József egyenlített. A gólszerző Trajkovicsot a 73. percben reklamálásért kiállította Kassai Viktor játékvezető, azonban újabb találat már nem született.
ápr. 29
19:10
Hollandia: magyar kapitánya nélkül játszik sorsdöntő meccset a Venlo (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság utolsó előtti fordulójában sérülés miatt nem léphet pályára Tóth Balázs, a Venlo csapatkapitánya.
ápr. 29
19:12
Labdarúgó NB I: Videoton-Kecskemét élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a labdarúgó NB I 26. fordulójában megrendezésre kerülő Videoton–Kecskeméti TE-Ereco mérkőzés, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 29
19:24
Sportpolitika: Kósa Lajos a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke (She)
Kósa Lajos országgyűlési képviselőt, a Fidesz ügyvezető alelnökét, Debrecen polgármesterét választották meg a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnökének.
ápr. 29
19:24
NB I: a hétvégén még nem lesz bajnokavatás (Metropol)
A Paks döntetlent játszott pénteken Győrben a labdarúgó Monicomp Liga 26. fordulójában, ezzel eldőlt, hogy a Videoton a hétvégén még nem lehet bajnok. Nem nyert otthon a Videoton.
ápr. 29
19:24
Nem bírt egymással a Győr és a Paks (Agroinform)
A Rába-partiak hazai pályán játszottak 1-1-es döntetlent a második helyezettel a Monicomp Liga 26. fordulójában.
ápr. 29
19:42
Videó: meg nem adott gól borzolta a kedélyeket a Győr-Paks meccsen (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 26. fordulójának nyitó mérkőzésén a Győri ETO hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Pakssal. A hazaiak szerezték meg a vezetést az első félidőben Nikola Trajkovics révén, majd egy meg nem adott találat borzolta a kedélyeket, ezt követően pedig a 71. percben Magasföldi József egyenlített. A gólszerző Trajkovicsot a 73. percben reklamálásért…
ápr. 29
19:42
Stepanek elődöntős (Agroinform)
A cseh teniszező két játszmában nyert a hazai közönség előtt szereplő, nyolcadik helyen kiemelt Philipp Kohlschreiber ellen.
ápr. 29
19:44
Tenisz: Davigyenko és Stepánek egymással elődöntőzik Münchenben (She)
A hetedik helyen kiemelt orosz Nyikolaj Davigyenko és a cseh Radek Stepánek is bejutott a müncheni férfi tenisztorna elődöntőjébe, előbbi a horvát Marin Cilicet, utóbbi a német Philipp Kohlschreibert verte meg a nyolc között. A két játékos egymással mérkőzik az elődöntőben.
ápr. 29
19:46
Férfi kosár NB I: a Szolnok harmadszor is legyőzte a Körmendet, ezzel döntős (She)
A férfi kosárlabda NB I elődöntőjének 3. mérkőzésén hazai pályán másodszor is legyőzte a Szolnoki Olaj a Mjuss-Fortress Körmendet, így pedig összesítésben 3–0-ra megnyerte a párharcot, és bejutott a döntőbe.
ápr. 29
20:00
Jégkorong: magyar hokicsapatokat várnak az osztrák másodosztályba (She)
Az osztrák élvonalbeli jégkorong-bajnokság (EBEL) mellett a másodosztályba is várnának magyar csapatokat – tájékoztatta az MTI-t Kovács Zoltán, a magyar szövetség főtitkára a két liga összevont pénteki egyeztetésén.
ápr. 29
20:00
Hazai pályán győzött a Pécs (Agroinform)
A Budapest Bank férfi kézilabdaliga pénteki játéknapján az otthon szereplő Pécs öt góllal múlta felül a Dunaferrt.
ápr. 29
20:02
Férfi kézilabda: a Dunaferr ötgólos vereséget szenvedett Pécsett (She)
A Dunaferr férfi kézilabdacsapata második mérkőzését is elveszítette a 9–12. helyért rendezett rájátszásban: a dunaújvárosiak a Mezőkövesd elleni vereség (23–24) után Pécsett kaptak ki 33–28-ra.
ápr. 29
20:02
Stieber duplázott, győzött az Aachen (Agroinform)
A magyar játékos két gólt szerzett a Oberhausen elleni 4-0-ra megnyert találkozón a Bundesliga 2 32. fordulójában.
ápr. 29
20:04
Bundesliga 2.: Stieber duplája is kellett az Aachen fölényes sikeréhez (She)
Stieber Zoltán két gólt szerzett a Bundesliga 2. 32. fordulójában az Oberhausen ellen 4–0-ra megnyert meccsen, emellett kiharcolt egy büntetőt is, így a középpályás emlékezetessé tette alighanem utolsó előtti aacheni bajnokiját. A Hertha Dárdai Pál nélkül kikapott otthon Király Gábor csapatától, az 1860 Münchentől, míg Torghelle Sándor a kispadról nézte végig a Düsseldorf Karlsruhe elleni…
ápr. 29
20:18
Vízilabda: pécsi és kaposvári bronzérem a nemzetközi utánpótlástornán (She)
Immár hagyományosan húsvét táján rendezik meg a Kinder+Sport nemzetközi vízilabda utánpótlástornát Pécsett. Idén a 93-as korcsoportban az olasz RN Camogli végzett ez élen, a kaposváriak harmadikak, a házigazda pécsiek negyedikek lettek.
ápr. 29
20:36
Videó: Kovalcsuk tragédiaként élte meg a németek elleni vereséget (She)
Mint arról beszámoltunk, meglepetéssel kezdődött a szlovákiai jégkorong-világbajnokság: a német válogatott a remeklő Dennis Endras kapus vezérletével 2–0-ra legyőzte a pozsonyi nyitó mérkőzésen Oroszországot. Az NSO Tv kamerája előtt az orosz Ilja Kovalcsuk és németek kapusa, Dennis Endras.
ápr. 29
20:36
Elsőként a Szolnok a döntőben (Agroinform)
A Szolnok jutott be elsőként a férfi kosárlabda-bajnokság döntőjébe, miután pénteken harmadszor is legyőzte a Körmendet.
ápr. 29
20:54
Tenisz: német-spanyol döntő lesz az estorili női tornán (She)
A német Kristina Barrois és a spanyol Anabel Medina Garrigues jutott be az Estorilban zajló női tenisztorna fináléjába, miután mindkét játékos két játszmában múlta felül ellenfelét. Az ibériai teniszező a második fordulóban Arn Grétát búcsúztatta.
ápr. 29
20:54
Lemaradtak a kűrről a magyar jégtáncosok (Metropol)
A Turóczi Dóra, Major Balázs kettős a 21. helyen végzett a jégtáncosok rövidprogramjában, így éppen lemaradt arról, hogy bemutathassa kűrjét szombaton a moszkvai műkorcsolya-világbajnokságon.
ápr. 29
21:12
Férfi kosárlabda NB I: az Albacomp az Atomerőmű búcsúztatásával döntős (She)
A férfi kosárlabda NB I elődöntőjének 3. mérkőzésén az Albacomp harmadszor is legyőzte az Atomerőműt, ezzel pedig bejutott a döntőbe, ahol a Szolnok lesz az ellenfele.
ápr. 29
21:14
NB I: a Vidi otthonában született meg az első KTE-iksz (She)
A labdarúgó NB I 26. fordulójában a listavezető Videoton hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Kecskeméti TE-Erecóval. A vendégeknek ez volt az első ikszük a 2010–2011-es bajnokságban.
ápr. 29
21:16
Műkorcsolya-vb: lemaradtak a kűrről a magyar jégtáncosok (She)
A Turóczi Dóra, Major Balázs kettős a 21. helyen végzett a jégtáncosok rövidprogramjában, így éppen lemaradt arról, hogy bemutathassa kűrjét szombaton a moszkvai műkorcsolya-világbajnokságon.
ápr. 29
21:30
Videó: Csertői nem akart foglalkozni Kassai bírói ténykedésével (She)
A labdarúgó NB I 26. fordulójának nyitó mérkőzésén a Győri ETO hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Pakssal. A mérkőzést közvetítő Sport Tv kamerája előtt a két szakvezető, Csertői Aurél és Kis Károly, illetve a hazaiak védője, Völgyi Dániel értékelt.
ápr. 29
21:30
A Kecskemét pontot csent a Videotontól (Agroinform)
A listavezető otthon játszott döntetlent Tomiszlav Szivics csapata ellen az NB I 26. fordulójának pénteki mérkőzésén.
ápr. 29
21:32
Női kézilabda NB I: egygólos siófoki győzelem az Érd ellen (She)
A Siófok szoros mérkőzésen egy góllal legyőzte az Érdet a női kézilabda NB I 9–12. helyért rendezett rájátszásának harmadik fordulójában.
ápr. 29
21:32
Hat magyar elsőség a nyitónapon (Agroinform)
Hat magyar elsőség született az antwerpeni nemzetközi úszóverseny első napján.
ápr. 29
21:34
NB I: Két naponta játsszunk, fáradtak a kulcsemberek - Mezey (She)
A labdarúgó NB I 26. fordulójában a listavezető Videoton hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a KTE-Ereco ellen. A fehérváriak szakvezetője, Mezey György szerint a sorozatterhelésben egy kissé elfáradtak játékosai, és ez meglátszott csapata mai játékán.
ápr. 29
21:36
Videó: kétszer is vezetett a KTE a Vidi otthonában, mégsem nyert (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 26. fordulójában a listavezető Videoton hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Kecskeméti TE-Erecóval. A vendégeknek ez volt az első ikszük a 2010–2011-es bajnokságban. Nézze meg a találkozó góljait videón!
ápr. 29
21:48
Labdarúgó NB I: nem nyert otthon a Videoton (Infostart)
A listavezető Videoton hazai pályán döntetlent játszott a Kecskeméttel a labdarúgó Monicomp Liga 26. fordulójának pénteki játéknapján, de a szombati, vasárnapi mérkőzések előtt így is tíz pont az előnye a második helyezett csapattal - a pénteken szintén pályára lépett Pakssal - szemben.
ápr. 29
22:06
Djokovic megelőzte Lendlt (Infostart)
Az első helyen kiemelt, hazai közönség előtt szereplő Novak Djokovic bejutott az elődöntőbe a 417 ezer euró összdíjazású, salakpályás belgrádi férfi tenisztornán, így az idén már a 26. mérkőzését is megnyerte, amivel megelőzte az örökrangsorban a legendás Ivan Lendlt.
ápr. 29
22:06
Futsal NB I: a Rába ETO öt góllal verte meg a Nyíradonyt (She)
A bajnoki címvédő Rába ETO futsalcsapata is lejátszotta első mérkőzését a futsal NB I rájátszásának felsőházában.
ápr. 29
22:06
Djokovics menetel és megelőzte Lendlt (Agroinform)
Az első helyen kiemelt, hazai közönség előtt szereplő Novak Djokovics bejutott az elődöntőbe a belgrádi férfi tenisztornán.
ápr. 29
22:24
Úszás: hat magyar elsőség született a nyitónapon Antwerpenben (She)
Hat magyar elsőség született az antwerpeni nemzetközi úszóverseny első napján.
ápr. 29
22:26
Tenisz: Djokovics menetel és megelőzte az örökrangsorban Lendlt (She)
Az első helyen kiemelt, hazai közönség előtt szereplő Novak Djokovics bejutott az elődöntőbe a 417 ezer euró összdíjazású, salakpályás belgrádi férfi tenisztornán, így az idén már a 26. mérkőzését is megnyerte, amivel megelőzte az örökrangsorban a legendás Ivan Lendlt.
ápr. 29
22:42
Jégkorong-vb: a házigazda Szlovákia és Kanada is győzelemmel kezdett (She)
A szlovákiai jégkorong-világbajnokság nyitó napján a házigazda és Kanada is győzelemmel kezdte meg szereplését a tornán. Szlovákia különösen izzadságszagú győzelmet könyvelhetett el, hiszen csak a záró harmadban tudta maga javára fordítani a Szlovénia elleni mérkőzést (3–1). A tengerentúliak is átéltek nehéz pillanatokat, mert Fehéroroszország 1–0 után még egyenlített, de végül könnyebben…
ápr. 29
22:42
A Werder otthon kapott ki a Wolfsburgtól (Agroinform)
A brémaiak hazai pályán kaptak ki 1-0-ra Felix Magath csapatától a Bundesliga 32. fordulójában.
ápr. 29
23:00
Stieber Zoltán pazar duplája az Oberhausen ellen (Agroinform)
A magyar játékos két góllal vette ki a részét csapata, az Aachen 4-0-s győzelméből az Oberhausen ellen.
ápr. 29
23:02
Nehezen nyertek a szlovákok (Agroinform)
A házigazda szlovák válogatott csak 3-1-re nyert a szlovén csapat ellen a jégkorong-világbajnokság pénteki nyitónapján.
ápr. 29
23:18
Ferencváros: komoly ingatlanfejlesztést terveznek a Népligetben (She)
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke a mai nap folyamán megtartott szurkolói ankéton beszélt az egyesületet és a labdarúgókat érintő legfontosabb tervekről. Az eseményen elhangzott, hogy egy komoly ingatlanfejlesztést szeretnének megvalósítani a Népligetben, amely magában foglalna egy multifunkcionális csarnokot, rehabilitációs központot, négycsillagos szállodát klubhelységgel és…
ápr. 29
23:36
FTC: komoly ingatlanfejlesztést terveznek a Népligetben (She)
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke a mai nap folyamán megtartott szurkolói ankéton beszélt az egyesületet és a labdarúgókat érintő legfontosabb tervekről. Az eseményen elhangzott, hogy egy komoly ingatlanfejlesztést szeretnének megvalósítani a Népligetben, amely magában foglalna egy multifunkcionális csarnokot, rehabilitációs központot, négycsillagos szállodát klubhelységgel és…
ápr. 29
23:38
Haladás: Aki reklamálásért lapot kap, többet nem játszik - Aczél (She)
Érdekes nyilatkozatot adott klubja honlapjának a Haladás labdarúgócsapatának vezetőedzője, Aczél Zoltán – az Újpest elleni meccsen kiállított szakember elmondta, megbüntette saját magát a hétközi bajnokin történtek után, ugyanakkor ha még egy játékosa reklamálásért lapot kap a folytatásban, akkor az a futballista ebben a szezonban többször nem lép pályára.
ápr. 29
23:54
FTC: ingatlanfejlesztést terveznek, Várszegi 1.8 milliárdot kér (She)
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke a pénteken megtartott szurkolói ankéton beszélt az egyesületet és a labdarúgókat érintő legfontosabb tervekről. Az eseményen elhangzott, hogy egy komoly ingatlanfejlesztést szeretnének megvalósítani a Népligetben, amely magában foglalna egy multifunkcionális csarnokot, rehabilitációs központot, négycsillagos szállodát klubhelyiséggel és sportbolttal.…

Keresés