2011. április 25. hétfő

ápr. 25
14:54
Sznúker-vb: Selby kiütötte a hétszeres világbajnok Hendryt (She)
Mark Selby nagyon simán 13:4-re legyőzte Stephen Hendryt a sheffieldi Crucible Theatre-ben zajló sznúker-világbajnokság nyolcaddöntőjében. A következő körben a Ting Csün-huj (kínai)–Stuart Bingham (angol) csata győztesével találkozik.
ápr. 25
15:12
Formula-1: a bahreini forradalmárok ellenzik a futam pótlását (She)
A bahreini forradalmárok nyílt levelet intéztek a Formula–1 vezérkarához, amelyben azt kérték, hogy – bármit is írjanak a héten a márciusról (egyelőre) elhalasztott Bahreini Nagydíj vezetői a futam őszi pótlásáról – ne menjenek bele a 2011-es szahíri viadal megrendezésébe. Az eredetileg március 13-ára kiírt GP-t a február 14-én kitört forradalom miatt törölték, s az ország vezetőinek május 1-jéig…
ápr. 25
15:14
Bajnokok Ligája: kérdéses Höwedes játéka a Schalke-MU meccsen (She)
Kérdéses, hogy tudja-e vállalni Benedikt Höwedes, a Schalke 04 védője a játékot a keddi, Manchester United elleni Bajnokok Ligája-elődöntőn.
ápr. 25
15:30
Atlétika: tízezer euró az utrechti győztesnek, egy külföldi csak százat kapott volna (She)
A holland Michel Butter győzelmével ért véget a 2011-es Utrechti Maratoni, a hazai futó négyéves kenyai sikerszériát tört meg.
ápr. 25
15:48
Szabics Egervárinak villogott, betalált Tőzsér, Juhász és Feczesin is (Agroinform)
Feczesin Róbert és Juhász Roland egyenlítő gólt szerzett, és ezzel pontot mentett csapatának, Tőzsér Dániel a vezető találatot lőtte a Genk Gent elleni 3-0-ás mérkőzésén.
ápr. 25
15:50
Történelmi mérkőzés lesz a Real Madrid-Barcelona - Luís Figo (Agroinform)
Történelminek nevezte a szerdai Real Madrid-FC Barcelona labdarúgó BL-elődöntőt és a visszavágót a portugál aranylabdás.
ápr. 25
16:06
Real Madrid-Barcelona: Figo tippje a történelmi meccsre (Infostart)
Történelminek nevezte a szerdai Real Madrid-FC Barcelona labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntőt és a visszavágót Luis Figo, aki mindkét csapatban játszott.
ápr. 25
16:24
Műkorcsolya-vb: Vardanjan nem jutott tovább a selejtezőből (She)
A 16. helyen végzett a selejtezőben, így nem jutott tovább Vardanjan Tigran a hétfőn kezdődött moszkvai műkorcsolya-világbajnokságon.
ápr. 25
16:24
Prukner kivetkőzött magából, Kondás tarolt (Agroinform)
A 24. forduló gólcsúcsot hozott. A Loki új edzője győzelemmel debütált, az MTK nagy bajban van, a Videoton és a Szolnok kibérelte az első és az utolsó helyet.
ápr. 25
16:42
Videó: a volt Real Madrid-játékos pokoli nagy gólt lőtt Santanderben (She)
A Málaga a Racing Santander elleni idegenbeli 2–1-es sikerével immáron elkerült a kieső helyről a spanyol labdarúgó-bajnokságban. Az andalúz csapat vezető gólját, a Roma és a Real Madrid korábbi játékosa, a brazil Julio Baptista szerezte, mintegy 28 méterről, védhetetlenül bombázva a jobb felső sarokba.
ápr. 25
16:42
A britek legendája szerint Dai Greene aranyesélyes 400 gáton (Agroinform)
Colin Jackson, a britek háromszoros világbajnok, olimpiai ezüstérmes gátfutó legendája szerint David "Dai" Greene aranyesélyes lesz a jövő évi olimpián.
ápr. 25
16:44
Az elvégzett munka meghozza eredményét - Kubatov Gábor (Agroinform)
A Ferencváros elnöke az MTK elleni 3-1-re megnyert 200. mérkőzés lefújása után nyilatkozott a Hathárom TV-nek.
ápr. 25
17:18
Premier League: Houllier a szezonban már nem ül le a Villa kispadjára (She)
Gérard Houllier, az Aston Villa labdarúgócsapatának menedzsere egészségügyi okok miatt már nem ül le a kispadra csapata szezonból hátralevő mérkőzésein – tudatta a birminghami klub.
ápr. 25
17:36
Roma: az új tulajdonosok szerint nem kampánybarát a mostani logó (She)
Thomas Di Benedetto, az AS Roma új tulajdonosa elhatározta, hogy lecseréli a klub emblémáját, amely szerinte nem alkalmas arra, hogy világméretű marketingkampányt építsenek rá.
ápr. 25
17:36
A focitörténelem legnevetségesebb sérülései (Agroinform)
Milyen veszélyekkel járhat egy vérhólyag eltávolítása,vagy ha levisszük a szemetet? Szokatlan sérüléseket gyűjtöttünk össze.
ápr. 25
17:38
Wolfgang Stark vezeti a Real-Barcát (Agroinform)
A német játékvezető lesz a szerdai BL-elődöntő játékvezetője, amelyen a Real Madrid a Barcelona ellen mérkőzik.
ápr. 25
17:54
Labdarúgás: Japán júniusban a Kirin-kupán készül a vb-selejtezőkre (She)
A japán labdarúgó-válogatott a március 11-i pusztító földrengés után júniusban lép először újra pályára. A szigetországi együttes a hagyományos Kirin-kupán vív két mérkőzést: június 1-jén Niigatában Peru, majd hat nappal később Jokohomában Csehország lesz az ellenfele. Peru és Csehország június 4-én találkozik egymással Naganóban.
ápr. 25
17:54
Nem félek a Manchester Unitedtől - Manuel Neuer (Agroinform)
A portást sokáig Edwin van der Sar lehetséges utódjaként emlegették a Vörös Ördögöknél, de nyáron nagy valószínűség szerint a Bayern Münchenbe igazol.
ápr. 25
17:56
Videó: lerángatták a Milan játékosáról a mezt, aki így is veszélyes volt (She)
Érdekes eset történt a Brescia–Milan (0–1) mérkőzésen az élvonalbeli olasz labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában. A piros-feketék ghánai játékosa, Kevin-Prince Boateng ellökte a svájci Gaetano Berardit, aki viszont lerántotta róla a mezét. Az értetlenkedő Boateng kezébe vette a dresszt, majd az elé pattanó labdát kapura lőtte, de a kapus hárított.
ápr. 25
18:12
Videó: napelemmel „működő” olimpiai bajnokunk már csak a vb-re gondol (She)
Olimpiai bajnok kajakozónkat, Kovács Katalint a nyári megmérettetések előtt egy sajtótájékoztatón kérdezte az NSO Tv a szabadidőről és a felkészülésről. A huszonkilencszeres világbajnok versenyző elmondta, hogy a felkészülés tökéletes ütemben halad, ráadásul jó időben nem is kell gondolkozniuk, hogy mivel váltsák fel a vizes edzéseket, így kizárólag a versenyekre tudnak koncentrálni. Ez alapján…
ápr. 25
18:30
NCAA: hazugságon kapták az Ohio State amerikaifutball-edzőjét (She)
Hazugságokkal falazott az amerikai egyetemi sportszövetség (NCAA) szabályzatát megszegő játékosainak az Ohio State amerikaifutball-csapatának vezetőedzője – legalábbis ezzel vádolja a szövetség az 58 esztendős szakembert.
ápr. 25
18:30
Elmaradt a bajnokavatás, ikszeltek Buzsákyék (Agroinform)
Döntetlent játszott a Queens Park Rangers a Hull City ellen, így matematikailag még nem lett a Championship bajnoka.
ápr. 25
18:32
Championship: dráma a 96. percben, Buzsákyék még nem jutottak fel (She)
A listavezető QPR hétfő délután csupán 1–1-es döntetlent játszott a Hull Cityvel az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának 44. fordulójában, így matematikai szempontból még mindig nem dőlt el a feljutása. A további várakozás oka: a Norwich a 96. percben szerzett góllal legyűrte a Derby Countyt, így lemaradása öt, a szintén nyerő Cardiffé pedig hat pont két fordulóval a zárás előtt.
ápr. 25
18:32
Aquilani után Cole is távozhat (Agroinform)
Angol lapértesülés szerint Alberto Aquilani után Joe Cole is elhagyhatja nyáron a Liverpoolt.
ápr. 25
18:34
Tenisz: Juzsnij és Bagdatisz is továbbment a müncheni első körből (She)
Az első helyen kiemelt orosz Mihail Juzsnij és a negyedikként rangsorolt Markosz Bagdatisz is szoros első játszma után vívta ki a továbbjutást a müncheni férfi tenisztorna első fordulójából.
ápr. 25
19:24
Anglia: Tímár Krisztián és Kovács János klubja menekül a kiesés elől (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság alsóbb osztályaiban szereplő magyar futballisták közül Tímár Krisztián (Plymouth, League One) győzelemnek örülhetett, Kovács János csapata, a szintén a bennmaradásért küzdő Hereford United (League Two) egy ponttal gazdagodott.
ápr. 25
19:24
Klejbanova győzelme, Arn várhatóan kedden kezd (Agroinform)
Az első helyen kiemelt orosz Aliszja Klejbanova könnyedén nyert az estorili salakpályás tenisztorna női versenyének első fordulójában.
ápr. 25
19:26
Puskás-Suzuki Kupa: a Honvéd 11-esekkel győzte le a fináléban a Real Madridot (She)
A Budapest Honvéd korosztályos csapata nyerte meg a Puskás–Suzuki Kupa labdarúgó utánpótlástornát, miután a fináléban 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel legyőzte a Real Madridot.
ápr. 25
19:28
Videó: négykeréken érkezett a „rendbontó” a pályára Angliában (She)
Ritkán látható közjáték zavarta meg a Northampton Town–Rotherham United (2–2) mérkőzést a negyedosztályú angol labdarúgó-bajnokságban. A mérkőzés egyik pillanatában egy mozgássérült szurkoló hajtott a Sixfields Stadium gyepére kerekesszékével.
ápr. 25
19:42
Neymart még nem foglalkoztatja az eligazolás (Agroinform)
A Santos csodagyereke, Neymar Anglia felé veheti az irányt nyáron, egészen pontosan Londonba, a Chelsea csapatához.
ápr. 25
19:44
Diplomata útlevelet kaptak a szerb teniszezők (Agroinform)
Új útlevelet kaptak a legjobb szerb teniszezők, akik a diplomata státuszt élvezve könnyebben utazhatnak a versenyhelyszínek között.
ápr. 25
19:45
Puskás-Suzuki Kupa: megvédte címét a Honvéd (Metropol)
A Budapest Honvéd büntetőpárbaj után legyőzte a Real Madridot a hétfői döntőben, ezzel megvédte címét a 17 éven aluli csapatok számára kiírt Puskás-Suzuki Kupa labdarúgó utánpótlástornán.
ápr. 25
20:00
Tenisz: már az első nap kiesett az első kiemelt Bartoli Barcelonában (She)
Már az első fordulót követően búcsúzott az egyes küzdelmektől Marion Bartoli a barcelonai női tenisztornán, miután a szlovák Magdalena Rybariková viszonylag könnyedén, 6:4, 6:1-re legyőzte az első helyen kiemelt versenyzőt.
ápr. 25
20:00
A Honvéd büntetőkkel verte a Real Madridot (Agroinform)
A fővárosiak tizenegyespárbaj után legyőzték a Real Madridot a Puskás-Suzuki Kupa döntőjében.
ápr. 25
20:02
Svédország: fejbe dobták a játékvezetőt, félbeszakadt az AIK meccse (She)
Húsz perc után félbeszakadt a hétfői Syrianska–AIK mérkőzés a svéd élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, miután a vendégek szektorából pirotechnikai eszközzel fejbe dobták a játékvezetőt.
ápr. 25
20:18
Norvégia: Korcsmárék hazai pályán szenvedtek vereséget a Moldétól (She)
A norvég labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában hazai pályán szenvedett vereséget Korcsmár Zsolt csapata, a Brann Bergen. A bergeniek 3–1-re kaptak ki a Moldétól, a magyar játékost védőként vetette be edzője, és végigjátszotta a találkozót.
ápr. 25
20:18
Szabad-e locsolni? (Agroinform)
A Húsvéti ünnepkre való tekintettel összeállítottunk egy olyan képsorozatot, ahol sportolók locsolkodnak ilyen, vagy olyan indokok miatt.
ápr. 25
20:20
Liechtenstein: 68 gól, 14 kupagyőzelem - pazar a Vaduz sorozata (She)
Az FC Vaduz az esélyeknek megfelelően 5–0-ra legyőzte az USV Eschen/Maurent a Liechtensteini Kupa hétfői döntőjében, ezzel sorozatban a 14. esztendőben hódította el a trófeát.
ápr. 25
20:36
A magyar jégkorong nyert, de a csoda elmaradt (Agroinform)
Nem sikerült a feljutás, a magyar jégkorong azonban ismét sokat profitálhat a hazai rendezésű divízió I-es világbajnokságból.
ápr. 25
20:54
Videó: parádézó Norwich-csatár, dráma a 96. percben, nagyot eső drukker (She)
Mint arról beszámoltunk, a másodosztályú angol labdarúgó-bajnokság (Championship) 44. fordulójában a Norwich City a mesterhármast szerző Simeon Jacksonnak köszönhetően 3–2-re legyőzte a Derby Countyt. A találkozó a 96. percben dőlt el, amikor egy ide-oda pattogó labdát lőtt közelről a kapuba a „kanárik” csatára. A gól után az ünneplő játékosokhoz akart szaladni egy drukker, azonban egy…
ápr. 25
20:54
Roberto Carlos megszerezte első oroszországi bajnoki gólját - videó (Agroinform)
Hétfőn megszerezte első orosz bajnoki gólját az Anzsi Mahalacska labdarúgócsapatában szereplő Roberto Carlos.
ápr. 25
20:56
Primera División: arab kézben a Getafe, de a neve nem változik meg (She)
A Getafe illetékesei hétfőn ellátták kézjegyükkel a szükséges okmányokat, így a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Primera División) szereplő klub az arab emírségekbeli Royal Emirates befektetőcsoport tulajdonába került.
ápr. 25
21:12
Premjer-liga: Roberto Carlos megszerezte első gólját az Anzsiban - videó (She)
Roberto Carlos hétfőn megszerezte első gólját az orosz labdarúgó-bajnokságban: az Anzsi Mahacskala a csapatkapitányi karszalagot viselő brazil védő büntetőből szerzett góljával vezetett a Dinamo Moszkva vendégeként, és végül 2–2-t ért el.
ápr. 25
21:12
Nem gondolok még se a Madridra, se a Barcelonára - Sir Alex Ferguson (Agroinform)
A Manchester United vezetőedzője a Schalke elleni BL-elődöntőre koncentrál, és nem foglalkozik a másik ág spanyol klubjaival.
ápr. 25
21:33
Buzsákyék még nem ünnepelhetik a PL-be jutást (Metropol)
A Buzsáky Ákost foglalkoztató Queens Park Rangers szurkolói hiába özönlötték el a pályát örömükben a Hull City elleni hétfői bajnoki mérkőzést követően, a Norwich győzelme miatt az angol másodosztályt vezető együttes még nem jutott fel a labdarúgó Premier League-be.
ápr. 25
21:48
Tenisz: „fekete napja” volt a kínai lányoknak Estorilban (She)
Nem volt jó napja a kínai teniszezőknek a portugáliai Estorilban zajló női torna első napján, az ázsiai ország mindkét indulója, a hetedik kiemelt Cseng Csie és Csang Suaj is már a hétfői küzdelmek során „elvérzett”.
ápr. 25
21:48
Puyol és Milito a csapattal edzett, Maxwell csak a teremben (Agroinform)
Guardiola mesternek a Barcelona védelme okozza a legtöbb problémát a Real Madrid elleni BL-elődöntő első felvonása előtt.
ápr. 25
21:50
Könnyedén nyert az első kiemelt Juzsnyij (Agroinform)
Az első helyen kiemelt orosz  két játszmában nyert hétfőn  Matthias Bachinger ellen a müncheni, salakpályás férfi tenisztornán.
ápr. 25
22:24
Bundesliga 2.: a Hertha győzött, az élvonalban kezdi az új idényt (She)
Hétfő este a Hertha BSC 1–0-ra győzött a Duisburg vendégeként a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában, és a hátralévő mérkőzésektől függetlenül visszajutott a Bundesligába.
ápr. 25
23:00
A Zaragoza nyerte a kiesési rangadót (Agroinform)
Pintér Ádám csapata hazai pályán 1-0-ra legyőzte a sereghajtó Almeríát a Primera División 33. fordulójának hétfői zárómérkőzésén.

Keresés