2011. április 25. hétfő

ápr. 25
23:18
A Manchester City legyűrte a Blackburnt (Agroinform)
A Blackburn saját stadionjában szenvedett 1-0-s vereséget a Roberto Mancini csapatától a Premier League 34. fordulójában.
ápr. 25
23:36
UEFA Régiók Kupája: magyar pontszerzés 0-3-ról, emberhátrányban (She)
A nyugat-magyarországi NB III-as csapatokból összeállított amatőr válogatott második mérkőzésén 3–3-as döntetlent játszott Litvánia küldöttével (Alytis) az UEFA Régiók Kupája csehországi elitkörében – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapján.
ápr. 25
23:54
Videó: szerencsétlen öngóllal győzte le a Zaragoza az Almeríát (She)
A Pintér Ádám nélkül felálló Real Zaragoza egy szerencsétlen öngólnak köszönhetően nyert 1–0-ra az Almería ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának hétfő esti mérkőzésén. A 69. percben egy távoli lövés a kapufáról a vetődő Diego Alves hátára, majd onnan a kapuba pattant.
ápr. 25
23:56
Sznúker-vb: O’Sullivan negyeddöntős, jöhet a Higgins elleni derbi (She)
Két zseniális, száz fölötti (128, 130) breakjének is köszönhetően az angol Ronnie O’Sullivan 13:10-re legyőzte honfitársát, Shaun Murphyt a sheffieldi Crucible Színházban rendezett sznúker-világbajnokságon, így bejutott a negyeddöntőbe. Az este másik nyolcaddöntőjében hiába vezetett az angol Stuart Bingham három frémmel is a kínai Ting Csün-huj ellen, a világranglista negyedik helyén álló ázsiai…

Keresés