2011. április 26. kedd

ápr. 26
14:38
BL: A Barca Madridban is megpróbál gólokat szerezni - Zubizarreta (She)
Andoni Zubizarreta, a Barcelona sportigazgatója a Real Madrid elleni, holnapi Bajnokok Ligája elődöntővel kapcsolatban úgy nyilatkozott: nem számít meglepetésre, és a katalánok támadó szellemben játszanak majd – ahogy szoktak.
ápr. 26
14:40
Tenisz: Arn hatalmasat küzdött, és továbbjutott Estorilban (She)
A portugáliai Estorilban zajló női tenisztorna első fordulójában Arn Gréta csaknem kétórás mérkőzésen, három szettben felülmúlta Maria Joao Koehlert, ezzel bejutott a második fordulóba, ahol a Simona Halep–Medina Garrigues összecsapás győztesével találkozik. Fezben épp Halep ellen búcsúzott Arn, akkor a negyeddöntőben.
ápr. 26
14:54
Újra van magyar a MotoGP-ben (Infostart)
Sebestyén Péter a Forward Racing Team versenyzőjeként egy KTM motorral indul az idei gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcentis kategóriájában. A 16 éves magyar versenyző először a hétvégi Portugál Nagydíjon vesz részt.
ápr. 26
14:54
Benzema nyáron a Napoliba igazolhat (Agroinform)
A Real Madrid francia támadója létszám fölöttivé válhat a királyi klubnál, ezért jó esély van arra, hogy a BL-ben induló nápolyiakhoz igazol.
ápr. 26
14:57
Estorili tenisztorna: Arn a 2. fordulóban (Metropol)
A nyolcadik helyen kiemelt Arn Gréta bejutott a második fordulóba kedden a 220 ezer dollár összdíjazású estorili salakpályás tenisztornán.
ápr. 26
15:12
MLSZ: NB I-es játékosokkal nem volt dolga a fegyelmi bizottságnak (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának keddi ülésén NB I-es játékosokkal ezúttal nem kellett foglalkoznia, az NB II-esek közül azonban többen is kaptak eltiltást.
ápr. 26
15:14
Műkorcsolya-vb: nem jutott tovább a Nagy, Fejes jégtáncpáros (She)
A selejtező 13. helyén végzett, így nem jutott tovább a Nagy Zsuzsanna, Fejes Máté kettős a jégtáncosok között a moszkvai műkorcsolya-világbajnokság második napján, kedden.
ápr. 26
15:30
Kis méltó ellenfele lenne a bajnoknak, Mezey nem beszél a győzelemről (Agroinform)
A Videoton a Paks otthonába látogat a Monicomp Liga 25. fordulójában, és győzelme esetén egy lépésre kerülne a bajnoki címtől.
ápr. 26
15:33
Sebestyén a szezon végéig a 125 kcm-esek között (Metropol)
Sebestyén Péter már a hétvégi Portugál Nagydíjon is rajthoz áll, ezt követően pedig a szezon végéig ott lesz a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es mezőnyében.
ápr. 26
15:48
BL: Soha nem láttam ilyet, Guardiola a bíró jó döntését kritizálta - Mourinho (She)
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője a Barcelona elleni, holnapi Bajnokok Ligája-elődöntő előtt gúnyosan nyilatkozott Josep Guardioláról, a katalánok mesteréről.
ápr. 26
15:48
Sebestyén Péter a 125 kcm-esek között indul (Agroinform)
Sebestyén Péter már a hétvégi Portugál Nagydíjon is rajthoz áll, ezt követően pedig a szezon végéig ott lesz a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es mezőnyében.
ápr. 26
15:50
Zenit: a klub szívesen látná az Arsenalnál keveset játszó Arsavint (She)
A Zenit labdarúgócsapatánál elismerték, hogy adott esetben fontolóra vennék Andrej Arsavin visszavásárlását.
ápr. 26
16:06
Férfi kézilabda: Mocsai Lajost Prima Primissima-díjra jelölték (She)
Az MKB Veszprém edzőjét, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányát, Mocsai Lajost Prima Primissima-díjra jelölték.
ápr. 26
16:06
A kiesés szélére került a nyugati bajnok Spurs (Agroinform)
A Dallas győzni tudott hazai pályán, ezzel 3-2-re vezet a Portland ellen, míg a Denver megakadályozta, hogy az Oklahoma kisöpörje.
ápr. 26
16:08
Női vízilabda: Merész András kijelölte huszonegy fős bő keretét (She)
Merész András, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a szövetség honlapjának híre szerint 21 tagú bő keretet jelölt a májusi világliga-selejtezőkre.
ápr. 26
16:08
Balotelli Ibra nyomdokain, földre vitte Dzekót (Agroinform)
Mario Balotelli, a Manchester City támadója különös módon ünnepelte a csapattársa, Edin Dzeko első Premier League-ben szerzett gólját. A balhés olasz nemes egyszerüséggel hátulról kihúzta a bosnyák támadó lábát a lefújás után.
ápr. 26
16:24
Sznúker-vb: Trump megnyugtató előnyt szerzett, Williams is vezet (She)
Judd Trump megnyugtató, 7:1-es előnyre tett szert a Graeme Dott elleni negyeddöntő első szakaszában a sheffieldi Crucible Színházban zajló sznúker-világbajnokságon. Mark Williams 5:3-ra vezet szintén az első nyolc frém után Mark Allen ellen.
ápr. 26
16:24
Pölöskey három meccses eltiltást kapott (Agroinform)
A Ferencváros második csapatában kiállított Pölöskey Péter szigorú, hárommeccses eltiltást kapott az MLSZ fegyelmi Biziottságától.
ápr. 26
16:42
Labdarúgó NB I: Haladás-Újpest élőben az NSO-n (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Szombathelyi Haladás–Újpest mérkőzés a labdarúgó NB I 25. fordulójából. A találkozóról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 26
17:00
Kvíz: Nyerjen jegyeket az Fradi-Debrecen meccsre! (She)
Tesztelje tudását a Nemzeti Sport Online kvízével és az Öné lehet két belépő a labdarúgó NB I május 1-jei rangadójára, a Ferencváros–Debreceni VSC találkozóra!
ápr. 26
17:00
Az USA ismét legyőzte Kanadát (Agroinform)
Hétfőn este Zürichben véget ért a női jégkorong-világbajnokság, ahol az előzetesen vártaknak megfelelően Egyesült Államok – Kanada döntőt rendeztek.
ápr. 26
17:02
Málta: Szentpéteri eljön a Sliemától, folytatja a „világjárást" (She)
Nem hosszabbítja meg szerződését a máltai élvonalbeli Sliema Wanderers labdarúgócsapatával Szentpéteri Viktor, az Újpest, a REAC, a Dunaújváros, az FC Lahti és az MTK volt kapusa.
ápr. 26
17:18
Férfi kézilabda NB I: megegyeztek a felek a döntő időpontjaiban (She)
Megegyezett egymással a férfi kézilabda NB I döntőjének két résztvevője, az MKB Veszprém és a Pick-Szeged a mérkőzések időpontjaiban.
ápr. 26
17:18
Díszkivilágítást kap a Tower Bridge (Agroinform)
A londoni olimpia szponzorainak köszönhetően díszkivilágítást kap a brit főváros egyik jelképének számító Tower Bridge.
ápr. 26
17:20
Videó: fejbedobott bíró és hatalmas botrány a svéd bajnoki meccsen (She)
Húsz perc játék után, 1–0-s hazai vezetésnél félbeszakadt a Syrianska–AIK Solna mérkőzés a svéd labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában. Az ok, hogy a vendégszektorból pirotechnikai eszközöket dobáltak a pályára, amelyek közül az egyik fejbe találta Daniel Wärnmark játékvezetőt, aki azonnal az öltözőbe vezényelte a csapatokat. A szurkolók dühét az váltotta ki, hogy a bíró kiállította az ellenfél…
ápr. 26
17:36
Videó: fejbe dobott bíró és hatalmas botrány a svéd bajnoki meccsen (She)
Húsz perc játék után, 1–0-s hazai vezetésnél félbeszakadt a Syrianska–AIK Solna mérkőzés a svéd labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában. Az ok, hogy a vendégszektorból pirotechnikai eszközöket dobáltak a pályára, amelyek közül az egyik fejbe találta Daniel Wärnmark játékvezetőt, aki azonnal az öltözőbe vezényelte a csapatokat. A szurkolók dühét az váltotta ki, hogy a bíró kiállította az ellenfél…
ápr. 26
17:36
Továbbment a San Jose, szaporodnak a hétmeccsesek (Agroinform)
A Sharks hat mérkőzésből harmadszor nyert a hosszabbításban, és idegenben el is döntötte a párharcot a Los Angeles ellen.
ápr. 26
17:38
Getafe: a nyárra húszmillió eurót ígérnek az új arab tulajdonosok (She)
Húszmillió eurós „költőpénzt" ígértek a dubai tulajdonosok a Getafe labdarúgócsapatának a nyárra – a spanyol élvonalbeli klub 99.3 százalékát hétfőn vette át a Royal Emirates befektetői csoport.
ápr. 26
17:38
Hazatért a britek maratoni reménysége (Agroinform)
Nagy-Britannia legmagasabban jegyzett női maratoni futója, Mara Yamauchi néhány hete már hazájában készül a jövő évi londoni olimpiára.
ápr. 26
17:40
Bari: a klub kérte a játékosokat, hogy később fizethessen (She)
Az anyagi gondokkal küszködő Bari labdarúgócsapatának vezetői megkérték a játékosokat: járuljanak hozzá havi fizetésük „elcsúsztatásához".
ápr. 26
17:54
Kajak-kenu: Keresztesi öt arannyal debütált az argentinoknál (She)
Öt arany- és egy ezüstérmet szerzett Keresztesi Alexandra a dél-amerikai kajak-kenu-bajnokságon – számolt be az érintett a kajak.hu-n. Az eredmény önmagát minősíti, főként, ha figyelembe vesszük, hogy összesen hat számban állt rajthoz. A magyar színekben kétszeres világbajnok, 28 éves versenyző Argentínába ment férjhez, majd állt újra edzésbe némi kihagyást követően. 2010 őszén a helyi…
ápr. 26
17:54
Jövőre ismét stabil csapat lesz a Hertha - Dárdai Pál (Agroinform)
A középpályás szerint sokat jelent Berlinnek, hogya Hertha BSC egy év után visszajutott a labdarúgó Bundesliga első osztályába.
ápr. 26
17:56
Palkovics és Prukner a Magaslabda mai vendége (Agroinform)
A hatharom.hu rádiós sportműsorában Prukner László, a Fradi vezetőedzője, és Palkovics Krisztián, a jégkorong-válogatott emblematikus figurája is megszólal.
ápr. 26
17:57
Visszajutott a német élvonalba Dárdai csapata (Metropol)
Rendkívül sokat jelent Berlinnek, hogy a német főváros kedvenc egyesülete, a Hertha BSC egy év után visszajutott a labdarúgó Bundesliga első osztályába - nyilatkozta kedden Dárdai Pál.
ápr. 26
18:12
Videó: a dán csapat edzője megütötte a riportert a kérdései miatt (She)
„Nem gondolja, hogy válaszolok az ostoba kérdéseire?” Így reagált Ove Christenson, a dán labdarúgó-bajnokságban szereplő Randers vezetőedzője a riporter kérdéseire, miután csapata 4–0-s vereséget szenvedett a Bröndby ellen hazai pályán. A mester, miután befejezte az interjút, keményen megütötte a riporter vállát, és megdicsérte a munkáját.
ápr. 26
18:14
Férfi gyeplabda NB I: az Olcote nyerte a Rosco elleni rangadót (She)
Az élvonalbeli férfi gyeplabdabajnokságban az Olcote/Ares hatalmas meglepetésre egygólos győzelmet aratott a sportág egyik meghatározó honi klubjának számító, többszörös bajnok Rosco ellen.
ápr. 26
18:16
NB I: KTE-Honvéd és Pápa-Győr mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójában a Kecskemét a Honvédot, a Pápa a Győrt fogadja 18 órától. Kövesse a mérkőzéseket élő szöveges közvetítésünk segítségével!
ápr. 26
18:18
Férfi kosár NB I: paksi győzelmével a döntő küszöbén az Albacomp (She)
Idegenben is legyőzte az Albacomp férfi kosárlabdacsapata az Atomerőmű SE együttesét a bajnoki elődöntőben, így két mérkőzés után egyetlen lépésre került a finálétól. Dzunics Braniszlav együttese pénteken hazai pályán harcolhatja ki a döntőbe jutást.
ápr. 26
18:30
NB I: borult a papírforma Szombathelyen, nyert az Újpest (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójában az Újpest 2–0-ra győzött a Szombathelyi Haladás otthonában. A hazaiak ezt megelőző nyolc hazai összecsapásukat megnyerték, míg a lila-fehérek az előző nyolc idegenbeli mérkőzésükön még csak pontot sem szereztek, így elmondható, hogy borult a papírforma. A rendkívül sokat reklamáló hazaiak közül Halmosi Pétert a 63. percben kiállították (mindkét sárgáját…
ápr. 26
18:30
Az Újpest meglepetésre győzni tudott Szombathelyen (Agroinform)
Megszakadt Aczél Zoltán szombathelyi veretlensége, ugyanis az Újpest Lázár és Balajti góljaival 2-0-ra nyert az idegesen játszó Haladás otthonában.
ápr. 26
18:48
Póker: Bélabácsi remek visszatérése - 28 millió egy éjszaka alatt (She)
Elképesztő magyar siker született a Sunday Millionon: Traply Péter, vagyis Bélabácsi a második helyen végzett, és 156 000 dollárt keresett ezzel!
ápr. 26
18:48
Az Albacomp Pakson is nyerni tudott, már 2-0-ra vezet (Agroinform)
A harmadik negyedben döntötte el a maga javára az Albacomp az Atomerőmű otthonában rendezett keddi, második mérkőzést a férfi kosárlabda NB I elődöntőjében, így a fehérvári együttest már csak egyetlen siker választja el a finálétól.
ápr. 26
18:50
Férfi gyeplabda EHL: holland, angol és spanyol klubok az elődöntőben (She)
Két holland, valamint egy-egy angol és spanyol férfi gyeplabdacsapat jutott be az EuroHockey Liga (EHL), a sportág legrangosabb európai kupasorozatának az elődöntőjébe, miután két győzelemmel sikerrel vette a hollandiai Bloemendaalban megrendezett nyolcad-, illetve negyeddöntős mérkőzéseket.
ápr. 26
18:51
Győzött az Újpest, a Pápa, a Paks és a Kecskemét (Metropol)
Az Újpest kétgólos győzelmet aratott a Szombathelyi Haladás otthonában, a 92 percben lőtt góllal nyert a Pápa, öngóllal szerzett három pontot a Kecskemét a labdarúgó Monicomp Liga 25. fordulójának keddi játéknapján.
ápr. 26
18:52
Észak-Írország: a Linfield megverte a Szeszfőzdét, ötvenedszer bajnok (She)
A Linfield labdarúgócsapata nyerte meg a 2010–2011-es északír élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot, miután a rájátszás 5. fordulójában simán, 4–0-ra legyőzte idegenben a Lisburn Distilleryt.
ápr. 26
18:54
Labdarúgó NB I: Paks-Videoton mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Paksi FC–Videoton mérkőzés a labdarúgó NB I 25. fordulójából. A találkozóról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 26
18:56
Női kézilabda: Jurack első nőként a német háromszázasok táborában (She)
A német kézilabda-válogatott veterán klasszisa, Grit Jurack az ország kézilabda-történetében első nőként érte el a háromszáz válogatottságot – a csapatkapitány együttesével a magyar válogatott elleni vb-selejtezőkre készül.
ápr. 26
18:58
NBA: letartóztatták a Los Angeles Lakers részegen lökdösődő csatárát (She)
A New Orleans-i rendőrség letartóztatta Derrick Caractert, a Los Angeles Lakers 22 éves kosarasát, aki vasárnap részegen lökdösődött egy étteremben, és fellökött egy pénztáros hölgyet, aki nem akarta kiszolgálni.
ápr. 26
19:00
Bundesliga: ausztrál U-válogatott játékossal erősít a Mönchengladbach (She)
Ausztrál utánpótlás-válogatott futballistával erősödik a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Mönchengladbach.
ápr. 26
19:02
Női kézilabda NB I: Tóth Kata egy évvel hosszabbított Békéscsabán (She)
Tóth Kata egy évvel meghosszabbította szerződését, így 2012. június 30-ig kötelezte el magát a női élvonalbeli kézilabda-bajnokságban szereplő Budapest Bank-Békéscsabai Előréhez.

Keresés