2011. április 26. kedd

ápr. 26
19:04
Tenisz: a jamaicaiból németté lett Brown kiejtette Wawrinkát (She)
Már az első fordulóból sem jutott tovább a második helyen kiemelt Stanislas Wawrinka a müncheni salakpályás tenisztornán. A svájci játékost a tavaly ősz óta németként szereplő (előtte jamaicai színekben versenyzett), 26 éves Dustin Brown verte meg 6:7, 6:4, 7:5-re.
ápr. 26
19:06
Anglia: Ecclestone árulni kezdte a feljutás küszöbén álló QPR-t (She)
Most, hogy a Queens Park Rangers labdarúgócsapata mindössze egy pontra van a Premier League-be jutástól, Bernie Ecclestone elhatározta, hogy megválik a klub 62 százalékos tulajdonrészétől.
ápr. 26
19:08
Tenisz: Medina Garrigues elvette a „bosszú” lehetőségét Arn Grétától (She)
Arn Gréta a múlt heti, Fezben rendezett tenisztornán a negyeddöntőben kikapott Simona Haleptől, akinek az Estorilban zajló versenyen visszavághatott volna, ám erre nem lesz lehetősége. A román játékos ugyanis 7:6, 7:6-ra kikapott a spanyol Anabel Medina Garriguestől, így Arn – aki korábban kétórás csatában jutott tovább – utóbbival találkozik a 2. fordulóban.
ápr. 26
19:42
Videó: Mike Tyson mozdulatát idézte a „fülre éhes” argentin bokszoló (She)
Érdekesen ért véget Alejandro Gomez és Vicente Rodríguez ökölvívó mérkőzése. Az argentin Gomez ugyanis az egyik támadása közben megharapta honfitársa fülét, amelyet annak orvosai sokáig kezeltek. Az ápolás után Gomezt leléptették, így Rodríguez nyerte a mérkőzést. Az ehhez hasonló egyik legismertebb eset 1997. június 28-án a Mike Tyson–Evander Holyfiled meccsen történt, amikor Tyson a harmadik…
ápr. 26
19:42
Gólöröm közben esett hatalmasat a Norwich-szurkoló (Agroinform)
Az angol másodosztályban szereplő Norwich City egyik szurkolója örömében a reklámtáblára ugrott, amikor csapat gólt szerzett, az azonban szerencsétlenségére nem tartotta meg.
ápr. 26
19:44
Tenisz: nyolc hónap után győzelemmel tért vissza az olimpiai bajnok (She)
Nyolc hónappal csípőműtétje után győzelemmel tért vissza Fernando González, aki 6:2, 6:4-re nyert a selejtezőből érkező szlovák Martin Klizan ellen a Novak Djokovics családja által szervezett belgrádi tenisztorna első fordulójában. A párosban Nicolás Massú oldalán 2004-ben olimpiai aranyat nyerő chilei játékos a következő körben Feliciano Lópezzel találkozik.
ápr. 26
20:00
BL: Hernández és Rooney kezd a Raúllal felálló Schalke ellen (She)
Az egyik oldalon Raúl és Edu, a másikon Javier Hernández és Wayne Rooney kezd csatárposzton a Schalke–Manchester United Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén. A találkozót honlapunk szöveges formában, élőben közvetíti.
ápr. 26
20:00
Katzirz Dávid bokaműtétje miatt kihagyja a bajnoki döntőt (Agroinform)
Bokaműtét vár Katzirz Dávidra, a Pick Szeged válogatott kézilabdázójára, így biztosannem lép pályára az MKB Veszprém elleni bajnoki döntőn.
ápr. 26
20:02
Kerékpár: Kusztor két szakasz után a harmadik a bretagne-i körversenyen (She)
Kusztor Péter az előkelő harmadik helyen végzett a bretagne-i kerékpáros körverseny keddi, második szakaszán, és így összetettben is feljött a harmadik helyre.
ápr. 26
20:04
Labdarúgó NB I: szerencsés öngóllal verte a Kecskemét a Honvédot (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójában a tizenegyedik Kecskemét a hetedik Honvédot fogadta. A hazaiaknak Mohl Dávid szerzett vezetést a 27. percben szabadrúgásból, de két perccel később Lukas Zelenka egyenlített. A meccs hajrájában aztán egy szerencsés góllal szerezte meg a győzelmet a hazai csapat, miután a 84. percben Christian Ebala fejese pattant be Sadjo Hamanról a saját kapujába.
ápr. 26
20:18
NB I: szerencsés (ön)góllal verte a Kecskemét a Honvédot (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójában a Kecskemét a Budapest Honvédot fogadta. A hazaiaknak Mohl Dávid szerzett vezetést a 27. percben szabadrúgásból, de két perccel később Lukas Zelenka egyenlített. A meccs hajrájában aztán egy szerencsés góllal szerezte meg a győzelmet a hazai csapat, miután a 84. percben Christian Ebala fejese pattant be Sadjo Hamanról a saját kapujába.
ápr. 26
20:18
A hajrában szakadt meg Csertői veretlensége Pápán (Agroinform)
A házigazda Pápa egy 92. percben szerzett góllal legyőzte a Győrt a labdarúgó Monicomp Liga 25. fordulójának keddi játéknapján, s ezzel megelőzte riválisát a tabellán.
ápr. 26
20:20
Serie A: szurkolói miatt nyolcezer eurós büntetést kapott a Lazio (She)
Nyolcezer euró (körülbelül 2.1 millió forint) megfizetésére kötelezte kedden az olasz labdarúgóliga a Lazio csapatát, mert szurkolói rasszista rigmusokat skandáltak az Internazionale ellen 2–1-re elvesztett, szombati mérkőzésen.
ápr. 26
20:20
Sadjo volt a Honvéd végzete Kecskeméten (Agroinform)
Küzdelmes mérkőzésen, a 85. percben esett öngóllal tartotta otthon a három pontot a Kecskemét a Honvéd ellen a labdarúgó Monicomp Liga 25. fordulójának keddi mérkőzésén. A fővárosiak három győzelem után kaptak ki.
ápr. 26
20:21
Nyolcezer euróra büntették a Laziót (Metropol)
Nyolcezer euró (körülbelül 2,1 millió forint) megfizetésére kötelezte kedden az olasz labdarúgóliga a Lazio csapatát, mert szurkolói rasszista rigmusokat skandáltak a címvédő FC Internazionale ellen 2-1-re elvesztett, szombati mérkőzésen.
ápr. 26
20:22
NB I: a Pápa fordulatos meccsen győzött az ETO ellen (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójában a Lombard Pápa a Győri ETO FC-t fogadta. Az első játékrészt egyértelműen a vendégek irányították, de a szünet után Véber György más felfogásban küldte csapatát a pályára, és a Pápa a 65. percben Bárányos Zsolt révén vezetést szerzett. Az ETO Lasha Totadze szabadrúgásával egyenlített, de a Lombard nem adta fel, ennek jutalmául az utolsó utáni pillanatban Goran…
ápr. 26
20:22
Arn Gréta bejutott a második fordulóba (Agroinform)
A nyolcadik helyen kiemelt Arn Gréta bejutott a második fordulóba kedden a 220 ezer dollár összdíjazású, estorili salakpályás tenisztornán.
ápr. 26
20:36
Kemény munkával lehet A csoportos a hokiválogatott (Infostart)
A magyar jégkorong-válogatott még nem érett meg arra, hogy a világelitben stabilizálja a helyét - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kovács Csaba, a magyar szövetség alelnöke, miután az együttes ezüstérmes lett a budapesti divízió I-es világbajnokságon.
ápr. 26
20:36
NB I: Bartha korai góljával nyert a Paks a Videoton ellen (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójának rangadóján a Paksi FC Bartha László korai góljával legyőzte a listavezető Videotont.
ápr. 26
20:36
A Paks gyors Bartha-góllal verte a bajnokjelöltet (Agroinform)
Az atomvárosiak már hat perc után vezetéshez jutottak a motiválatlannak tűnő Videoton ellen, amit sikerült a lefújásig megtartaniuk.
ápr. 26
20:38
MU: Berbatov berágott a vezetőkre, távozhat a nyáron - sajtóhír (She)
A goal.com értesülései szerint könnyen elképzelhető, hogy a bolgár Dimitar Berbatov a szezon végén elhagyja a Manchester United együttesét, miután a klub vezetői csak egy évvel hosszabbítanák meg 2012-ben lejáró szerződését.
ápr. 26
20:38
Hernández és Rooney kezd az MU-ban, a Schalkéban Raúl ékpárja Edu lesz (Agroinform)
Nani, Scholes és Anderson csak a kispadon kapott helyet a Gelsenkirchenben BL-elődöntő első mérkőzésén pályára lépő Manchester United csapatában.
ápr. 26
20:54
NB I: Edző lennék már, ha tudnám a paksi titkot - Bartha László (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójában a harmadik helyezett Paks 1–0-ra nyert a listavezető Videoton ellen. A győztes gólt szerző Bartha László a Sport Televíziónak elmondta, megérdemelten nyertek, mert egységes csapatként küzdöttek.
ápr. 26
20:54
Iniesta biztos nem lép pályára a Real Madrid ellen (Agroinform)
Andres Iniesta, a Barcelona középpályása lábsérülés miatt kihagyja a Real Madrid elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő szerdai  első mérkőzését.
ápr. 26
20:56
NB I: a tervek szerint 18 bajnoki fordulót játszanak az ősszel (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöksége elfogadta a nemzeti bajnokságok 2011–2012-es szezonjának versenykiírását.
ápr. 26
21:12
A Man United idegenben kétgólos előnyt szerzett a BL-elődöntőben - videók (Infostart)
A Manchester United idegenben kétgólos előnyt szerzett a német Schalke ellen a 2010-2011-es BL-sorozat első elődöntőjében. A 2-0-ra megnyert találkozó góljait Ryan Giggs és Wayne Rooney lőtték.
ápr. 26
21:12
Bajnokok Ligája: Schalke-Manchester Utd. élőben az NSO-n! (She)
Eljött az első elődöntő ideje: a Bajnokok Ligája 2010–2011-es kiírásának első, legjobb négy közötti mérkőzésén a Schalke 04 fogadja Gelsenkirchenben a Manchester Unitedet. Kövesse figyelemmel a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk és folyamatosan frissülő összefoglalónk segítségével is a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 26
21:12
Aczél szerint külföldön nem állítják ki Halmosit (Agroinform)
Az Újpest 2-0-ra győzni tudott a Szombathelyi Haladás otthonában az NB I 25. fordulójában, a találkozó után a két edző értékelt.
ápr. 26
21:14
Európa-liga: skót és holland bíró fúj az elődöntők első meccsein (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kijelölte a csütörtöki Európa-liga-elődöntők játékvezetőit.
ápr. 26
21:16
NB I: Pakson már minden mérkőzés valódi kupadöntő - edzői értékelések (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójában a harmadik helyezett Paks 1–0-ra nyert a listavezető Videoton ellen. A győztes csapat vezetőedzője, Kis Károly kupadöntőhöz hasonlította a mérkőzést, míg a vendégek mestere, Mezey György szerint csak az első félidő alapján nyert a hazai gárda.
ápr. 26
21:18
Férfi kosár NB I: a döntő kapujában a Körmendet felőrlő Szolnok (She)
Bár az első félidő után még vezetett a Körmend a Szolnok ellen a férfi kosárlabda-bajnokság elődöntőjének második mérkőzésén, a második félidőben jobb volt az Olaj, és megérdemelt győzelmet aratott. Ezzel 2–0-ra vezet, és akárcsak az Atomerőmű ellenjátszó Albacomp, pénteken hazai pályán bejuthat a döntőbe.
ápr. 26
21:20
BL: Guardiola is megerősítette, Iniesta nem játszhat a Bernabéuban (She)
Andrés Iniesta nem játszhat a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első, szerdai felvonásán, ezt Pep Guardiola, a katalánok trénere erősített meg a keddi sajtótájékoztatón.
ápr. 26
21:48
Videó: élő műsorban találta el a labda az óvatlan lengyel riportert (She)
Kellemetlen emléket szerzett az a lengyel sportriporter, akit az élvonalbeli Wisla Kraków–Belchatów labdarúgó-mérkőzésen a bemelegítés során eltalálta egy eltévedt labda. Korábban arab kollégája és német kolleginája is hasonló helyzetbe került, de csak előbbi úszta meg.
ápr. 26
21:48
Neuer tartja a lelket a Schalkéban az MU ellen 0-0 - félidő (Agroinform)
A Manchester United rengeteg helyzetet kifolgozott a Schalke 04 ellen, de Manuel Neueren nem tudtak kifogni, így a félidőben gól nélküli döntetlen a BL-elődöntő állása.
ápr. 26
21:50
Tenisz: Del Potro szettet vesztett, de meccset nyert Estorilban (She)
A portugáliai Estorilban zajló, 450 ezer dollár euró összdíjazású ATP-torna első fordulójában győzelemmel mutatkozott be a nyolcadik helyen kiemelt argentin Juan Martín del Potro, aki három szettben bizonyult jobbnak portugál riválisánál.
ápr. 26
22:06
Tenisz: Bartoli után újabb négy kiemelt búcsúzott Barcelonában (She)
A Barcelonában zajló, 220 ezer dollár összdíjazású WTA-torna első fordulójában a korábban már kieső, első helyen kiemelt francia Marion Bartoli után kedden újabb négy kiemelt búcsúzott.
ápr. 26
22:06
A Szolnok győzelmével 2-0-ra vezet a Körmend ellen (Agroinform)
A Szolnok nyert kedden Körmenden, így egyetlen siker választja el attól, hogy bejusson a férfi kosárlabda NB I döntőjébe.
ápr. 26
22:24
Videó: Manuel Neuer parádézott az első félidőben az MU ellen (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája egyik elődöntőjének első mérkőzésén a Manchester United akár már az első félidő után több góllal is vezethetett volna a Schalke ellen, ám a németek kapusa, Manuel Neuer minden angol próbálkozást nagy bravúrral hárított. Íme, néhány nagy védés!
ápr. 26
22:42
Szlovénia: a Maribor és a Domzale jutott be a kupadöntőbe (She)
A Maribor és a Domzale jutott be a labdarúgó Szlovén Kupa döntőjébe, miután sikerrel vette a Koper, illetve az Interblock jelentette elődöntőbeli akadályt.
ápr. 26
22:42
Andjics elemi hibákat vétett Mezey szerint (Agroinform)
A Paks némi meglepetésre legyőzte a listavezető Videotont a Monicomp Liga 25. fordulójában, a két szakvezető abban megegyezett, megérdemelt volt az eredmény.
ápr. 26
22:44
Bajnokok Ligája: sima MU-győzelem a Schalke otthonában (She)
Alighanem eldőlt: a Manchester United Ryan Giggs és Wayne Rooney góljával teljesen megérdemelten győzött 2–0-ra a Schalke 04 otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi elődöntőjében. A Unitedet az első félidőben Manuel Neuer bravúrsorozata állította meg, de kétszer a német kapus is tehetetlennek bizonyult fordulás után.
ápr. 26
22:44
A Zenit visszavenné Arsavint, Huszti létszámfelettivé válhat (Agroinform)
Az orosz bajnok Zenit visszaigazolná Andrej Arsavint, az Arsenal támadóját, így Huszti Szabolcs helye megkérdőjeleződhet Szentpéterváron.
ápr. 26
22:46
Az MU kétgólos gelsenkircheni sikerével a döntőben érezheti magát (Agroinform)
Klassziskülönbség volt a két együttes között, amit az első félidőben még Manuel Neuer tudott egyensúlyozni, ám a második játékrészben az angolok Giggs és Rooney révén mindent eldöntöttek.
ápr. 26
23:00
BL: sima MU-győzelem a Schalke otthonában (She)
Alighanem eldőlt: a Manchester United Ryan Giggs és Wayne Rooney góljával teljesen megérdemelten győzött 2–0-ra a Schalke 04 otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi elődöntőjében. A Unitedet az első félidőben Manuel Neuer bravúrsorozata állította meg, de a fordulás után kétszer a német kapus is tehetetlennek bizonyult.
ápr. 26
23:00
Idegenben szerzett kétgólos előnyt a MU (Metropol)
A Manchester United 2-0-s győzelmet aratott kedden a Schalke 04 otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén. Az első félidő izgalmas helyzeteket hozott, de gól nem született - elsősorban a hazaiak parádézó kapusának, Manuel Neuernek köszönhetően.
ápr. 26
23:02
Premier League: magabiztos Stoke-siker, továbbra is bajban a Wolves (She)
Magabiztos győzelmet aratott a Stoke City a Wolverhampton ellen az angol Premier League 33. fordulójából elhalasztott mérkőzésen, és ezzel feljött a tabella 14. helyéről a 9. pozícióba.
ápr. 26
23:18
BL: a Real Madrid megdöntheti a Milan kapott gól nélküli rekordját (She)
Amennyiben a spanyol Real Madrid labdarúgócsapata nem kap gólt szerdán a Barcelonától a Bajnokok Ligája elődöntőjének első felvonásán a Santiago Bernabéu Stadionban, úgy megdönti az olasz AC Milan 1992–1993-as sorozatban elért rekordját.
ápr. 26
23:18
Ősszel 18 forduló lesz az NB I-ben, a Ligakupában újra másodosztályú csapatok (Agroinform)
Kedden megtartotta soros ülését a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége, amely egyebek mellett elfogadta a profi bajnokságok 2011/12-es kiírását is.
ápr. 26
23:20
Manuel Neuer elképesztő bravúrjai az MU ellen (Agroinform)
A Bajnokok Ligája elődöntőjében csak a Schalke 04 világklasszis kapusán múlt, hogy nem vezetett a Manchester United már az első félidőben több góllal.
ápr. 26
23:36
Videó: Ilyen hozzáállással nem lehet kikapni sehol sem - Elek Ákos (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójában a listavezető Videoton 1–0-s vereséget szenvedett Pakson. Az NSO Tv-nek a hazai játékosok örömittasan nyilatkoztak, míg a fehérváriak magyar válogatott játékosát, Elek Ákost megdöbbentette csapata gyenge teljesítménye.

Keresés