2011. május 12. csütörtök

máj. 12
0:12
Eredmények: botrány Belgrádban, a Vojvodina levonult a kupadöntőben (She)
A pályán elért eredményt figyelembe véve a belgrádi Partizan labdarúgócsapata nyerte meg a Szerb Kupát, hiszen a döntőben egy góllal nyert a Vojvodina ellen. Miután azonban a találkozó a 83. percben félbeszakadt, fegyelmi döntés várható, a pályán elért eredményt viszont aligha törlik, tekintve, hogy a vétlen csapatnál volt az előny.
máj. 12
0:12
Vadóczék a hajrában fordítottak a Sevilla ellen (Agroinform)
Bár az első félidőben a Sevilla két perc alatt kétgólos vezetést szerzett az Osasuna ellen, Vadócz Krisztiánék nem adták fel, és a hajrában megfordították az eredményt. A magyar középpályás végigjátszotta a találkozót.
máj. 12
0:16
Videoton: Sándor György már a nemzetközi kupaszereplésre is gondol (She)
A Videoton labdarúgócsapatának középpályása, Sándor György már a nemzetközi kupaszereplésre is gondolt a Kaposvár elleni sikert követő bajnoki ünneplés során.
máj. 12
0:20
Primera División: Vadóczék 0-2-ről verték meg otthon a Sevillát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 36. fordulójában az Osasuna kétgólos hátrányból mentette meg a Sevilla elleni találkozót, és tartotta otthon a három pontot.
máj. 12
0:48
Primera División: Énekelni, inni, nevetni és táncolni akarok - Guardiola (She)
A klub történetének 21. bajnoki címét szerezte meg szerda este a spanyol Barcelona labdarúgócsapata, miután a 36. fordulóban a Levante otthonában elért 1–1-es döntetlennel biztosította be első helyét. A közepes mérkőzés után boldog katalánok adtak villáminterjúkat.
máj. 12
6:48
Szávay Ágnes: hát, ez fáj! (Behaviour)
Kiderült, mi okozza hónapok óta Szávay Ágnes hátfájdalmait: egy madridi specialista megállapította, fáradásos törést szenvedett el ötödik csigolyájában. A legmagasabban jegyzett magyar teniszező a fájdalmas kezelés dacára nem akar lemaradni a nagy nyári viadalokról.
máj. 12
6:50
C. Ronaldo: királyi előadások (Behaviour)
A Real Madrid nem tett szívességet legnagyobb riválisának, és nem hullajtott pontokat a spanyol futballbajnokság 36. fordulójában (mindez azt jelenti, hogy a Barcelonának a címvédéshez minimum ikszelni kellett tegnap esti, lapzártánk után véget ért föllépése alkalmával a Levante vendégeként).
máj. 12
6:52
F1: a vitázó cirkusz (Behaviour)
Amint azt előre sejteni lehetett, a Török Nagydíj tengernyi előzését követően felerősödnek majd a viták az állítható hátsó szárnyak használatáról. A kérdés valóban központba került, főleg amiatt, hogy az FIA végül a pilóták figyelmeztetései ellenére engedélyezi a használatát a monacói szűk utcákon is.
máj. 12
7:06
Formula-1: Harcban leszek a vb-címért - Fernando Alonso (She)
Fernando Alonso, a  Formula–1-es Ferrari pilótája hisz abban, hogy még harcban lehet a világbajnoki címért.
máj. 12
7:06
Zanetti 1000. tétmeccse az Interben (Behaviour)
Az Internazionale labdarúgóinak argentin csapatkapitánya, Javier Zanetti pályafutása során ezredszer léphetett pályára tétmérkőzésen a Roma elleni Olasz Kupa-elődöntő visszavágóján, amely tegnap lapzártánk után ért véget.
máj. 12
7:24
NBA: a keleti döntőben a Miami, előnybe került az Oklahoma City (She)
A Miami Heat bejutott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság Keleti főcsoportjának fináléjába, miután az elődöntő ötödik mérkőzésén 97–87-re legyőzte a Boston Celticset, s ezzel 4–1-re megnyerte az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcot. A játéknap másik mérkőzésén a Memphis Grizzlies fölött aratott könnyed sikerrel az Oklahoma City Thunder egy győzelemre került a nyugati…
máj. 12
7:24
Kaká megy a mama után Londonba (Metropol)
Brit lapértesülések szerint elképzelhető, hogy a Chelsea leigazolja Kakát, a Real Madrid brazil labdarúgóját. Az újságok szerint a Chelsea 34 millió eurót fizetne az aranylabdás középpályásért.
máj. 12
7:42
Libertadores-kupa: kedvező helyzetben a Penarol és a Santos (She)
Az uruguayi Penarol és a brazil Santos került előnybe a Libertadores-kupa első két negyeddöntője után. Előbbi hazai pályán 2–0-ra győzött a chilei Universidad Católica ellen, míg utóbbi idegenben győzte le egy góllal a kolumbiai Once Caldast.
máj. 12
7:44
NHL: Québecben játszik meccset a Montreal Canadiens (She)
Québec City nagyon szeretné, ha ismét lenne a városnak NHL-es hokicsapata, de egyelőre meg kell elégednie egy felkészülési mérkőzéssel októberben.
máj. 12
8:00
Fernando Alonso vb-címről álmodik (Infostart)
Fernando Alonso, a Formula-1-es Ferrari pilótája hisz abban, hogy még harcban lehet a világbajnoki címért.
máj. 12
8:36
Videó: elrabolták a bajnok edzőt, Mezey Györgyöt - a riporter elől (She)
A Kaposvár elleni, 3–1-es győzelmet hozó találkozó végét jelző hármas sípszó után rögtön elszabadult a „pokol”, óriási fieszta kezdődött a története első labdarúgó NB I-es bajnoki címét ünneplő Videoton stadionjában, majd azt követően az utcán.
máj. 12
8:36
Levetkőzött Hamilton barátnője (Blikk)
máj. 12
8:54
Férfi röplabda: Veres Péter a Dinamo Moszkvánál marad (She)
A Dinamo Moszkvával a Bajnokok Ligájában harmadik, az Orosz Kupában és bajnokságban egyaránt második helyen végző Veres Péter a korábbinál is kedvezőbb anyagi feltételek mellett egy évet hosszabbított a fővárosi klubbal, így nem szerződik az őt csábító bajnokhoz, a Kazanyhoz.
máj. 12
8:54
Harcban leszek a vb-címért - Fernando Alonso (Agroinform)
A  Forma-1-es Ferrari spanyol pilótája hisz abban, hogy még harcban lehet a világbajnoki címért.
máj. 12
8:56
Kaká megy a mama után Londonba - lapértesülés (Agroinform)
Brit lapértesülések szerint elképzelhető, hogy a Chelsea leigazolja Kakát, a Real Madrid brazil labdarúgóját.
máj. 12
9:12
Keleti döntőbe jutott a Miami (Agroinform)
A Miami Heat negyedszer is legyőzte a Boston Celtics csapatát, így bejutott a Keleti-főcsoport döntőjébe az NBA-ben.
máj. 12
9:30
Feillu tovább tekert volna, de elfogadta a csapat döntést (Agroinform)
A Leoperad-Trek csapat kedden visszalépett a Giro d’Italiától, Brice Feillu azonban elhunyt csapattársa emléke miatt inkább továbbment volna.
máj. 12
9:48
Régi játékosok, edzők a Videoton bajnoki címéről (Metropol)
A története első bajnoki címét szerző Videoton FC tiszteletbeli elnöke, Kovács Ferenc már nagyon várta a fehérvári futball bajnoki sikerét, szerinte helyére került a bajnoki aranyérem. A mesteredző irányításával 1985-ben az UEFA Kupa döntőjéig menetelt a Videoton, de a bajnokságban soha nem ért fel a ranglista élére.
máj. 12
9:48
Pálya épül Görögországban is (Agroinform)
Hiába van rendre pénzügyi válság az országban, a görögök az olimpia után Formula-1-es versenypályára sem sajnálnák a pénzt.
máj. 12
9:50
A Videoton megérdemelte a sikert, de a Kaposvárnak is szép éve volt - Sisa Tibor (Agroinform)
A Kaposvári Rákóczi vezetőedzője mellett Oláh Lóránt nyilatkozott a hatharom.hu-nak a Videoton elleni bajnoki után.
máj. 12
9:52
Bikarodeóval próbálkozik az NFL sztárelkapó (Agroinform)
Az NFL-ben hivatalosan is "munkaszünet" (lock-out) van, így az unatkozó sztárok más sportbeli elfoglaltságot keresnek maguknak.
máj. 12
10:06
Athletic Bilbao: 2016-ig hosszabbított a világbajnok középpályás (She)
Szerződést hosszabbított világbajnok labdarúgójával, Javi Martínezzel a spanyol élvonalban szereplő Athletic Bilbao labdarúgócsapata.
máj. 12
10:06
Mennyit ér a precedens? (Behaviour)
Ha minden jól alakul, a hét végi NB II-es találkozón visszatér egyéves kényszerpihenője után Mészáros Norbert, a Debrecen labdarúgócsapának védője, akit az UEFA eltiltással büntetett, a Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) szerint azonban nem volt indokolt szankcionálása. A játékos és ügyvédei továbbra is fontolgatják, hogy kártérítési igénnyel lépnek fel az európai szövetséggel szemben.
máj. 12
10:06
A Barcelona ünneplésének pillanatai (Agroinform)
A Levante elleni 1-1-es döntetlennel végleg eldőlt, hogy a katalánok nyerték meg a Primera División 2010-2011-es kiírását.
máj. 12
10:08
Ökölvívás: Márqueznek tetszik a Pacquiao-meccsre feldobott összeg (She)
A Top Rank promóciós iroda megküldte újabb ajánlatát Juan Manuel Márqueznek egy november 12-i, Manny Pacquiao elleni harmadik mérkőzésre. Az ajánlat ötmillió dolláros díjazást garantál a mexikói bunyósnak, és 144 fontos, köztes súlyhatárt állapít meg a találkozóra. Márquez elmondta: tetszik neki az ajánlat, de meg kell várnia, hogy az őt korábban promótáló, és tárgyalási előjoggal rendelkező…
máj. 12
10:24
Hosszabbított világbajnokával a Bilbao (Agroinform)
Szerződést hosszabbított világbajnok labdarúgójával, Javi Martinezzel az Athletic Bilbao.
máj. 12
10:42
Overdose lassú vágtákkal készült a Temple Stakes-re - nézze meg! (Infostart)
Csupán lassú vágtában teljesített néhány kört egy kisebb, kör alakú homokpályán elutazása előtti utolsó alagi edzésén Overdose. A versenyló már azért nem kap ennél komolyabb terhelést, hogy pihenten keljen útra jövő szombati, angliai versenyére - számolt be a Pannoniaoverdose.hu. A tréningen jelen volt a német közszolgálati televízió, a ZDF négytagú forgatócsoportja is.
máj. 12
11:00
Vasas: Németh Norbert élő szerződése ellenére távozott (She)
Érvényes szerződése ellenére felmentést kért és kapott az edzések látogatása alól Németh Norbert, az élvonalbeli Vasas labdarúgója. A középpályás megfelelő ajánlat esetén távozhat.
máj. 12
11:00
Feillu tovább tekert volna, de elfogadta a csapatdöntést (Agroinform)
A Leoperad-Trek csapat kedden visszalépett a Giro d’Italiától, Brice Feillu azonban elhunyt csapattársa emléke miatt inkább továbbment volna.
máj. 12
11:02
A Barcelona zenében is első (Agroinform)
A Barcelona szerdai, spanyol bajnoki diadalával a rajzfilmkészítőket is megihlette.
máj. 12
11:04
Jó reggelt kívánok, fehérvári királyok! - Orbán Viktor (Agroinform)
Magyarország miniszterelnöke facebook-oldalán köszöntötte a Monicomp Liga 2010-2011-es kiírását megnyerő Videotont.
máj. 12
11:18
Légióssors: Dárdainak a Milan elleni BL-siker a legszebb emléke (She)
Mint beszámoltunk róla, Dárdai Pál a kezdőcsapat tagja lesz vasárnap a Hertha BSC–Augsburg német másodosztályú bajnokin, amelyen hivatalosan is elbúcsúztatják. A középpályás a Bildnek nyilatkozva kifejtette, 14 éves herthás pályafutása során az AC Milan elleni Bajnokok Ligája-győzelemhez kapcsolódik a legszebb és a legkellemetlenebb emléke is.
máj. 12
11:18
Bartalis marad Svédországban (Agroinform)
További két évig Svédországban játszik a magyar jégkorong válogatott fiatal tehetsége, Bartalis István.
máj. 12
11:20
Kézilabda: a Hamburg 13 ezer néző előtt szerezte meg első bajnoki címét (She)
A Hamburg hazai pályán, 13 296 néző előtt 35–30-ra legyőzte a Gummersbachot a férfi kézilabda Bundesliga szerdai játéknapján, így három fordulóval a vége előtt megszerezte története első bajnoki címét.
máj. 12
11:22
Bundesliga: Neuer 18 millió euróért a Bayern Münchené - sajtóhír (She)
Német lapértesülés szerint a Bayern München labdarúgóklub 18 millió euróért megvásárolja a kapus Manuel Neuert a Schalke 04-től. Az átigazolási díj hárommillió euróval nő, ha a Bayern bajnokságot nyer Neuerrel és még négymilliót jelent pluszban, ha a Bayern diadalmaskodik a Bajnokok Ligájában.
máj. 12
11:36
Kosárlabda: Taurasi a Galatasarayhoz igazolt, Rátgéber kivár (She)
Visszatér Törökországba – de nem korábbi csapatához, a Fenerbahcéhoz, hanem a Galatasarayhoz – Diana Taurasi, a tavaly év végén doppingolással megvádolt, utóbb azonban felmentett olimpiai és világbajnok kosárlabdázó.
máj. 12
11:36
Az esélyesek vagy nyernek, vagy nem - Gerendás György (Agroinform)
A ZF-Eger vízilabdacsapatának vezetőedzője nyilatkozott a Hathárom Rádió Magaslabda című műsorában.
máj. 12
11:38
Hegyikerékpár: május végén, Szilvásváradon rajtol a Top Maraton sorozat (She)
Május 29-én a jubileumi, X. Specialized Maraton Szilvásváraddal veszi kezdetét az idei Top Maraton sorozat. A lovas-stadionból induló viadal sorrendben a 25. verseny lesz a sorozat történetében.
máj. 12
11:38
Neuer 18 millió euróért a Bayern Münchené (Agroinform)
Német lapértesülés szerint a bajor labdarúgóklub 18 millió euróért megvásárolja a kapus Manuel Neuert a Schalke 04-től.
máj. 12
11:40
Videó: 32 méterről vágta be a szabadrúgást a Palmeiras játékosa (She)
Gyönyörű gólt szerzett Marcos Asunsao, a Palmerias játékosa a Coritiba elleni mérkőzésen a Brazil Kupa negyeddöntőjének visszavágóján. Asunsao 32 méterről lőtt a kapuba szabadrúgásból a 65. percben. Igaz, a felvételek alapján úgy tűnik, hogy az egyik ember a sorfalban kézzel hozzáért a labdához.
máj. 12
11:42
Videoton: kétezerötszázan ünnepelték a bajnoki címet a Városház téren (She)
Mintegy 2500 szurkoló jelenlétében ünnepelte a Videoton labdarúgócsapata a klub történetének első bajnoki címét szerda este a székesfehérvári Városház téren.
máj. 12
11:54
Hegyikerékpár: Szilvásváradon rajtol a Top Maraton sorozat május végén (She)
Május 29-én a jubileumi, X. Specialized Maraton Szilvásváraddal veszi kezdetét az idei Top Maraton sorozat. A lovas-stadionból induló viadal sorrendben a 25. verseny lesz a sorozat történetében.
máj. 12
11:54
Osztrák síugró kedvese indul az Eurovíziós dalfesztiválon (Agroinform)
Az osztrák síugró Stefan Thurnbichler ma este az edzések helyett Düsseldorfra figyel, barátnője képviseli ugyanis Ausztriát az Eurovíziós dalfesztiválon.
máj. 12
12:12
Videó: így ünnepelték a Barcelona 21. bajnoki címét a szurkolók (She)
Mint beszámoltunk róla, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 36. fordulójában a Levante vendégeként döntetlent játszott a listavezető Barcelona, így a katalán gárda megvédte bajnoki címét. Most nézze meg a szurkolók utcai ünnepléséről készült felvételeket!
máj. 12
12:14
Sportgazdaság: a Barcelona a világ legjobban fizető sportklubja (She)
A sportintelligence nemrégiben készített felmérése szerint az átlagfizetést tekintve a Barcelona futballistái keresnek a legjobban, ők átlagosan heti 95 ezer fontot, körülbelül 29 millió forintot tesznek zsebre. A második helyre, közvetlen a Barca mögé ezúttal is a Real Madrid került. Az első nem európai s nem labdarúgóklub a New York Yankees baseballcsapata.

Keresés