2011. május 23. hétfő

máj. 23
0:12
NHL: a Vancouver egy sikerre került a nyugati döntő megnyerésétől (She)
A Vancouver Canucks a két gólt szerző Sami Salo vezetésével 4–2-re győzött idegenben a San Jose Sharks ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) nyugati fináléjában, így egy sikerre van attól, hogy bejusson a Stanley-kupa-döntőbe.
máj. 23
0:30
Sajnálom, hogy vége - Dragóner Attila (Agroinform)
A visszavonuló védő mellett André Schembri és Józsi György értékelte az idényt az évadzáró mérkőzés után a 63.hu kamerája előtt.
máj. 23
0:48
Videó: Czvitkovics szerint túlságosan akartak, Aczélnak hálás Halmosi (She)
A Debrecen hazai pályán kapott ki a magyar élvonal utolsó fordulójában a Haladástól. Veresége, illetve a Fradi és a ZTE győzelme miatt a Loki csak az ötödik helyen zárta a bajnokságot. Az NSO Tv kamerája előtt a győztes gól szerzője, Halmosi Péter és a rendkívül kritikus debreceni Czvitkovics Péter beszélt.
máj. 23
1:06
NB I: a Vidi játékosai a városházánál vették át az aranyérmeket (She)
A Videoton utolsó szezonbeli bajnokija után a klub történetének első bajnoki címét szerző játékosok a székesfehérvári városházánál vették át az aranyérmeket, valamint a 2010–2011-es szezon győztesének járó serleget – adta hírül az mlsz.hu.
máj. 23
1:06
Talán egyszer még visszatérek - Nagy Kornél (Agroinform)
Az MKB Veszprém kézilabdázói a Hathárom TV-nek értékelték a Szeged ellen megnyert bajnoki döntő harmadik mérkőzését.
máj. 23
1:24
Videó: kétszer is felállt a Juventus a Napoli ellen, fordított a Roma (She)
Mint arról beszámoltunk, a Juventus 2–2-es döntetlent játszott a Napolival, míg az AS Roma 3–1-re legyőzte a Sampdoriát hazai pályán. Nézze meg a mérkőzések összefoglalóit videón!
máj. 23
1:24
Teljesítettük a célkitűzéseinket - Mocsai Lajos (Agroinform)
Az MKB Veszprém mestere a Szeged ellen megnyert bajnoki döntő harmadik mérkőzése után a 63.hu kamerája előtt értékelt.
máj. 23
5:36
Európa Ligában az FTC (Behaviour)
A labdarúgó NB I utolsó, 30. fordulójában az FTC hazai pályán 3-0-ra nyert a Pápa ellen, ezzel megőrizte harmadik helyét a tabellán, és jövőre a Paks és a Kecskemét mellett az Európa Ligában szerepelhet.
máj. 23
6:48
Történelmet írt a Hóhér (Behaviour)
Úgy vezettük fel a profi ökölvívás kedvelőinek az elmúlt hétvégét, hogy két élő és aktív ringlegenda történelmet írhat az aktuális meccse megnyerése esetén. Nos, Bernard Hopkins (52-5-2, 34 KO) immár kitörölhetetlenül bekerült az ökölvívás aranyoldalaira.
máj. 23
6:50
Világcsúcs női kalapácsvetésben (Behaviour)
Világcsúcsot döntött női kalapácsvetésben Betty Heidler.
máj. 23
6:52
Ez már egyszerűen Formula-Vettel! (Behaviour)
Az idei ötödik F1-es futamot Barcelonában rendezték meg, és legalább két dologban különbözött az ezt megelőző isztambuli versenytől. Egyrészt az időmérőn Mark Webber csodák-csodájára megverte csapattársát, a kvalifikáción emberemlékezet óta nem veszítő Sebastian Vettelt, illetve a futam alatt tized annyi előzés sem volt, mint a Boszporusz partján két hete.
máj. 23
6:54
Nadal hatodszor, vagy Djokovics először (Behaviour)
A tegnap elkezdődött Roland Garrosnak igazából két nagy kérdésre kell választ adnia. A férfiaknál például arra, hogy a világ jelenlegi két legjobbja közül Rafael Nadal vagy Novak Djokovics fog egy újabb történelmi csúcsot megdönteni végső sikerével, illetve a hölgyeknél a világelső Caroline Wozniacki képes lesz-e megnyerni élete első Grand Slam viadalát.
máj. 23
7:06
Schalke: Neuert pofonnal búcsúztatta az ünneplésen a fanatikus (She)
Egy szurkoló pofon vágta vasárnap Manuel Mauert, a német Schalke 04 labdarúgócsapatának klubváltás előtt álló kapusát.
máj. 23
7:08
NBA: Bosh remeklésével nyert a Miami a Chicago ellen (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának keleti főcsoportdöntőjében a Miami Heat hazai pályán 96–85-re legyőzte a Chicago Bullst, így 2–1-re vezet a négy győzelemig tartó párharcban. A találkozó legeredményesebb játékosa Chris Bosh volt, aki 34 ponttal terhelte meg a Bulls kosarát.
máj. 23
8:00
Bajnokok Ligája: az „áruló” Figo a Barcának szurkol a fináléban (She)
Mint mondta, a Barcelonának szurkol a spanyol bajnok Manchester United elleni május 28-i Bajnokok Ligája-döntőjében Luís Figo, a visszavonult portugál középpályás.
máj. 23
8:00
Az Udinese végzett a BL-selejtezős helyen (Metropol)
Az Udinese hazai pályán gólnélküli döntetlent játszott az első helyét már korábban bebiztosító AC Milannal az olasz labdarúgó-bajnokság utolsó, vasárnapi fordulójában, ezzel negyedikként zárt, és indulhat a Bajnokok Ligája selejtezőjében.
máj. 23
8:02
Tenisz: Kuerten szerint hihetetlen, hogy mennyit fejlődött a sportág (She)
Gustavo Kuerten, minden idők legjobb brazil férfi teniszezője szerint imádott sportága az utóbbi időben elképesztő fejlődésen ment át.
máj. 23
8:04
Németország: Joachim Löw már nem számít Michael Ballackra (She)
Joachim Löw a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a júniusi mérkőzések után beszélni szeretne Michael Ballackkal, hogy tisztázza helyzetét a csapatnál.
máj. 23
8:36
Spanyolország: Valdés negyedszer érdemelte ki a Zamora-díjat (She)
Victor Valdés érdemelte ki a Zamora-díjat, amelyet a spanyol bajnokság legalacsonyabb kapottgól-átlagot jegyző kapusának osztanak ki.
máj. 23
8:36
Hincapie is Armstrong ellen vallott (Metropol)
Tyler Hamilton után egy másik volt csapattárs, George Hincapie is azt állítja: többször is látta, amint a hétszeres Tour de France-győztes kerékpáros, Lance Armstrong EPO-t használ.
máj. 23
8:54
Tenisz: Szávay visszaelőzte Arnt a női világranglistán (She)
Szávay Ágnes a 40., Arn Gréta pedig hat pozíciót rontva a 46. helyen áll a női teniszezők legfrissebb világranglistán. Az élen továbbra is a dán Caroline Wozniacki található.
máj. 23
8:54
Páros presztízsharc idén a DTM futamain (Metropol)
A DTM népszerűsége a Forma–1-ével vetekszik a németeknél. Rövidesen hár­mas, de akár négyes versen­géssé is válhat.
máj. 23
8:54
Szávay Ágnes visszaelőzte Arn Grétát (Agroinform)
Szávay Ágnes egy helyet javítva a 40., Arn Gréta pedig hat pozíciót rontva a 46. helyen áll a Roland Garros előtt a női teniszezők legfrissebb, hétfőn keltezett világranglistáján.
máj. 23
8:56
Evezés: ifjúsági éremhalmozás nyolc arannyal a brnói regattán (She)
Remekül szerepelt hétvégén a brnói nemzetközi regattán a magyar evezős ifjúsági válogatott. A negyvenedik alkalommal kiírt versenyen, két nap alatt összesen nyolc elsőséget szereztek a fiatalok. Az eredmények a nyári ifjúsági Európa-bajnokságra utazó csapategységek kialakítása szempontjából is fontosak voltak.
máj. 23
9:12
Férfi vízilabda: a Jug Dubrovnik a bajnok, Vargáék ezüstérmesek (She)
A címvédő Jug Dubrovnik nyerte meg a horvát bajnokságot, miután a döntő negyedik mérkőzésén, hosszabbítás után 9–8-ra győzött a Primorje Rijeka otthonában.
máj. 23
9:12
Federer újra világelső akar lenni (Metropol)
Már 30 éves Roger Federer, de még mindig éhes a sikerre. A világranglista harmadik helyezettje változtatna a róla kialakult képen.
máj. 23
9:12
Neuert pofonnal búcsúztatták Gelsenkirchentől - videó (Agroinform)
Egy szurkoló pofon vágta vasárnap Manuel Neuert, a német Schalke 04 labdarúgócsapatának klubváltás előtt álló kapusát.
máj. 23
9:14
Conte lesz az új edzőnk - Marotta (Agroinform)
A Juventus általános igazgatója elmondta, Antonio Conte váltja Luigi Del Nerit, de világklasszis játékosok érkezése is várható.
máj. 23
9:30
Póker: a 108. emeltről ugrik le Majka, ha nem ezerszerezi meg a pénzét (She)
Majka nagyon bízik a pókertudásában, akár az életét is hajlandó feltenni arra, hogy egy hónap múlva ezerszer annyi pénz lesz a számláján az Everest Pokernél, mint most.
máj. 23
9:32
Tenisz: Novak Djokovics most még második a világranglistán (She)
Könnyen elképzelhető, hogy utoljára áll a férfi teniszezők világranglistán a második helyen az idén még veretlen, 37 diadalnál tartó szerb Novak Djokovics, ugyanis ha döntőbe jut a vasárnap rajtolt Roland Garroson, akkor biztosan átveszi a vezetést a spanyol Rafael Nadaltól.
máj. 23
9:48
Póker: a 108. emeletről ugrik le Majka, ha nem ezerszerezi meg a pénzét (She)
Majka nagyon bízik a pókertudásában, az életét is hajlandó feltenni rá , hogy egy hónap múlva ezerszer annyi pénz lesz a számláján az Everest Pokernél, mint most.
máj. 23
9:48
Pofont kapott búcsúzóul a Schalke-kapus (Metropol)
Egy szurkoló pofon vágta vasárnap Manuel Neuert, a német Schalke 04 labdarúgócsapatának klubváltás előtt álló kapusát.
máj. 23
9:48
Prukner Tanár Úrhoz méltóan viselte a nagy felelősséget - Kubatov (Agroinform)
A Ferencváros elnöke a Facebook oldalán köszönte meg a bajnoki bronzérmet a szurkolóknak, a játékosoknak és Prukner Lászlónak.
máj. 23
9:50
Profi ökölvívás: Erdei Zsolt szerint Hopkins megérdemelten nyert (She)
Erdei Zsolt, a korábbi profi félnehézsúlyú és cirkálósúlyú világbajnok ökölvívó már Philadelphiában van, hogy a június 4-i Byron Mitchell elleni összecsapására felkészüljön. A magyar öklöző hétvégi szabadprogramja sem telt boksz nélkül, ugyanis Madár az Erdei Team tagjaival egy hangulatos amerikai pubban, a Fox and Houndban kísérte figyelemmel a félnehézsúly két ikonjának, Bernard Hopkinsnak…
máj. 23
10:06
DVSC: már holnap érkezhetnek próbajátékosok, június 12-ig tart a szabadság (She)
A DVSC-TEVA labdarúgócsapata tegnap a Haladás elleni 2–1-es vereséggel fejezte be a szezont. A debreceniek tegnap közös vacsorával zárták le a szezont, de ma délelőtt még edzést tart Kondás Elemér vezetőedző.
máj. 23
10:06
Magát verte a San Jose, a döntő kapujában a Vancouver (Agroinform)
A második harmad közepén perceken keresztül szinte folyamatosan kettő emberelőnyben volt a Canucks, lőtt is három gólt.
máj. 23
10:08
Juventus: a sportigazgató elárulta, hogy Conte lesz az új edző (She)
A Juventus sportigazgatója, Giuseppe Marotta a Napoli elleni vasárnapi bajnoki előtt gyakorlatilag elárulta, hogy Antonio Conte veszi át a csapat irányítását.
máj. 23
10:08
Czvitkovics Péter a belga KV Kortrijkhez igazol (Agroinform)
Elhagyja Debrecent a hatszoros válogatott középpályás, és két évre a belga első osztályban szereplő KV Kortrijk csapatába szerződik.
máj. 23
10:10
Videó: a bokszlegenda fekvőtámaszozott, míg ellenfelét várta (She)
A 46 esztendős Bernard Hopkins egyhangú pontozással legyőzte a kanadai Jean Pascalt magyar idő szerint vasárnapra virradóra Montrealban, ezzel a WBC profi ökölvívó-szervezet félnehézsúlyú világbajnoka lett. Hopkins az egyik menet kezdetén már várta ellenfelét, aki azonban még nem állt készen, ezért néhány fekvőtámasszal jelezte, hogy rengeteg erő van még benne.
máj. 23
10:12
Atlétika: Farkas Györgyi teljesítette az olimpiai nevezési szintet (She)
A hétvégi, debreceni összetett országos bajnokságon 6059 ponttal nyerő Farkas Györgyi hétpróbában teljesítette az olimpiai és világbajnoki nevezési szintet.
máj. 23
10:24
Ronaldo visszatér a Corinthiansba, sőt, játszik a brazil válogatottban is (Infostart)
Ronaldo, azaz a Fenomén nem sokáig bírta ki futball nélkül. A hétvégén Andres Sanchez, a Corinthians elnöke bejelentette, a világbajnokságok történetének legjobb góllövője visszatér csapatához. Sőt, még a brazil válogatottban is játszik majd.
máj. 23
10:24
Vívó vk: nem került magyar párbajtőröző az élcsoportba Havannában (She)
A 21. helyen végzett Szász Emese a női párbajtőrözők havannai Grand Prix-versenyén.
máj. 23
10:26
DVSC: Czvitkovics Péter a belga élvonalban folytatja pályafutását (She)
Elhagyja Debrecent a hatszoros válogatott középpályás, Czvitkovics Péter, aki Belgiumba, az KV Kortrijk csapatába igazol két évre (a gárda idén a 10. helyen végzett az élvonalban – adta hírül a dvsc.hu.
máj. 23
10:28
Magyar válogatott: Fülöp helyett Csernyánszki a keretben (She)
Egervári Sándor szövetségi kapitány kényszerű változtatást eszközölt a Luxemburg és a San Marino elleni mérkőzésre készülő keretében: a sérült Fülöp Márton helyét Csernyánszki Norbert veszi át – írja a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja, az mlsz.hu.
máj. 23
10:30
Golf: a mágikus fémlapocskától a 75 méterről beütött labdáig (She)
Nagyüzem volt a világ golfpályáin a hét végén: Andalúziában két angol vívott meg az év eddigi talán legerősebb mezőnyű európai viadalán, a tengerentúlon David Toms fantasztikus eagle-t is ütve vetett véget öt éve tartó nyeretlenségének.
máj. 23
10:32
Videó: egy Schalke-szurkoló pofonnal búcsúztatta Manuel Neuert (She)
Mint beszámoltunk róla, egy magáról megfeledkező Schalke-drukker megpofozta a gelsenkircheni futballcsapat klubváltás előtt álló kapusát, Manuel Neuert. A Német Kupában aratott szombati diadalt ünneplő együttes egy autókaravánban haladt lassan a város utcáján, miközben a válogatott hálóőr kezet rázott a hívekkel, és autogramokat osztogatott, amikor az egyik rajongó arcon csapta, majd…
máj. 23
10:42
Van Basten, Deschamps és Villas-Boas is esélyes a kispadra (Agroinform)
A vasárnap menesztett Carlo Ancelotti helyére több szakember is pályázik a Premier League második helyén végző Chelsea-nél.
máj. 23
10:44
Nadal vagy Djokovics lehet a párizsi salak királya (Agroinform)
Botorság lenne, ha nem a világelső Rafael Nadalt és az idén még veretlen Novak Djokovicsot neveznénk meg a Roland Garros esélyesének.
máj. 23
11:00
Maradona begurult (Infostart)
Diego Maradona jogi háborút kezdeményez az Argentin Labdarúgó Szövetséget irányító Julio Grondona ellen.
máj. 23
11:00
Videó: kapusuk nagy bakija miatt buktak három pontot a „milliomosok” (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a River Plate 1–1-es döntetlent játszott a San Lorenzóval hazai pályán. A „milliomosoknak” becézett River egy közeli góllal szerzett vezetést,ám a 74. percben egy nagy hiba után egyenlített a vendég csapat. Jonathan Ferrari lőtt mintegy 38 méterről, ám a Lazio korábbi kapusa, Juan Carrizo olyan szerencsétlenül ért bele a lövésbe, hogy a labda a…

Keresés