2011. május 23. hétfő

máj. 23
11:00
Czvitkovics Belgiumban folytatja (Metropol)
Czvitkovics Péter elhagyja a labdarúgó Monicomp Ligában az ötödik helyen végzett Debrecen csapatát, s a belga élvonalban szereplő KV Kortrijk együttesében folytatja pályafutását.
máj. 23
11:00
Bosh előnyhöz juttatta a Miamit a Bulls ellen (Agroinform)
A Heat csatára majdnem a dobásai háromnegyedét a gyűrűbe juttatta, ezzel a legjobb volt a Chicago elleni harmadik meccsen.
máj. 23
11:18
Videó: kapusuk nagy hibája miatt buktak két pontot a „milliomosok” (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a River Plate 1–1-es döntetlent játszott a San Lorenzóval hazai pályán. A „milliomosoknak” becézett River egy közeli góllal szerzett vezetést, ám a 74. percben egy nagy hiba után egyenlített a vendég csapat. Jonathan Ferrari lőtt mintegy 38 méterről, ám a Lazio korábbi kapusa, Juan Carrizo olyan szerencsétlenül ért bele a lövésbe, hogy a labda a…
máj. 23
11:18
Gera kiállítással búcsúzott a Fulhamtől (Metropol)
Az angol labdarúgó-bajnokság 38., szezonzáró vasárnapi fordulójában eldőlt, hogy a már előzőleg búcsúzott West Ham United mellett a Blackpool és a Birmingham City esett ki az élvonalból.
máj. 23
11:18
A sérült Fülöp Márton helyére Csernyánszki Norbertet hívta be Egervári (Agroinform)
A magyar válogatott szövetségi kapitánya egy kényszerű változtatást eszközölt a Luxemburg és a San Marino elleni mérkőzésekre készülő keretben.
máj. 23
11:20
NB I: Mezey csak egy sörre vágyott, Mészöly a kapusát dicsérte (She)
A labdarúgó NB I 2010–2011-es szezonjának utolsó, 30. fordulójában az Újpest 1–0-ra legyőzte a bajnok Videotont. A vendégeket irányító, a Videotontól már biztosan távozó Mezey György a találkozó után elmondta, egyelőre nincsenek hosszú távú tervei. Az Újpest vezetőedzője, Mészöly Géza csapata 23 éves kapusát, Horváth Tamást emelte ki.
máj. 23
11:22
Mexikó: a Pumas 2-1-es sikerével hetedik bajnoki címét ünnepelte (She)
A Pumas de la UNAM labdarúgócsapata nyerte a mexikói bajnokságot – a klub története során hetedszer.
máj. 23
11:24
Videó: bronzünnep az Üllői úton, avagy Prukner László a levegőben (She)
Ami korábban szinte természetes volt, az az elmúlt évek történései után bravúrnak számított. A Ferencváros labdarúgócsapata érmet nyert a magyar bajnokságban, és ezzel kijutott a nemzetközi porondra is. A Pápa elleni győztes meccs után (3–0) a szurkolók aranyérmesnek kijáró ünneplésben részesítették a bronzérmeseket, akik az NSO Tv-vel is megosztották érzéseiket.
máj. 23
11:36
Kaposvár: június 10-én kezdődik a felkészülés a Rákóczinál (She)
Vasárnap megtartotta évadzáró bankettjét az NB I-ben 7. helyen záró Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapata. Az együttes tagjai ezután meg is kezdték nyári pihenőjüket. A nyári felkészülés június 10-én kezdődik.
máj. 23
11:36
Tiger Woods 1997 óta először kívül a TOP 10-en (Metropol)
Több mint 14 év után először nincs benne a legjobb tízben a profi golfozók világranglistáján Tiger Woods.
máj. 23
11:36
Farkas Györgyi egyéni csúcsa olimpiát ér (Agroinform)
Farkas Györgyi 6059 ponttal nyerte meg a hétpróbát az atléták Debrecenben rendezett összetett magyar bajnokságán.
máj. 23
11:38
A UCI is segítette Armstrongot az ügyek eltussolásában - Hamilton (Agroinform)
A UCI is segített eltussolni Lance Armstrong doppingügyeit - állította Tyler Hamilton, akinek vádjaira az UCI egyelőre nem reagált.
máj. 23
11:40
Heidler parádés sorozata Halléban - videó (Agroinform)
Szenzációs sorozatot teljesített a hallei kalapácsvető versenyen Betty Heidler, aki új világcsúcsával már csupán 58 centire van a 80 méteres álomhatártól.
máj. 23
11:54
Győri ETO: nem hosszabbítanak szerződést Eugene Fomumbod-val (She)
A kameruni Eugene Fomumbod távozik a Győri ETO FC csapatától – jelentette be a klub hivatalos honlapja.
máj. 23
11:54
Erőss Zsolt ismét 8 ezer méter felett (Metropol)
Elérte szombaton Erőss Zsolt és Gál László a 8516 méter magas Lhoce csúcsát, ezzel 11-re növelték a magyarok által megmászott nyolcezres hegyek számát.
máj. 23
11:54
Csank szerint a sorsolásuk nem volt ideális (Agroinform)
A ZTE vasárnap legyőzte 3-1-re a Szolnok csapatát idegenben, ezzel a DVSC-t megelőzve a negyedik helyen végzett a Monicomp Ligában. A mérkőzés után a két vezetőedző a Zalai Hírlapban értékelt.
máj. 23
11:56
Bp. Honvéd: hivatalosan is bejelentették Délczeg szerződtetését (She)
A Bp. Honvéd honlapja ma hivatalosan is megerősítette, amiről a Nemzeti Sport Online már múlt héten beszámolt – a Siófokról távozó 23 éves Délczeg Gergely hároméves szerződést kötött a kispesti klubbal.
máj. 23
11:56
Fülöp helyett Csernyánszki a magyar keretben (Metropol)
A sérült Fülöp Márton helyére Csernyánszki Norbert, a bajnoki ezüstérmes Paks kapusa került be a Luxemburg elleni barátságos mérkőzés és a San Marinóval szembeni Európa-bajnoki selejtező előtt álló magyar labdarúgó-válogatott keretébe.
máj. 23
12:30
Torna: Tokióé marad az idei vb, 2015-ben Glasgow lesz a házigazda (She)
Tokióé marad az októberi olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokság rendezési joga.
máj. 23
12:30
Bendtner mindeképpen távozna az Arsenaltól (Agroinform)
A többnyire kispados dán támadó több játéklehetőségre vágyik, ezért nyáron feltétlen klubot szeretne váltani.
máj. 23
12:32
A Gijón balhátvédje közel a Barcelonához (Agroinform)
Spanyol források szerint José Ángel Valdés, a Sporting Gijón U-21-es spanyol válogatott balhátvédje a Barcelonáben folytatja a pályafutását.
máj. 23
12:48
Délczeg Gergely három évig a Honvédé - hivatalos (Agroinform)
A Siófok tavasszal remek formába lendülő csatára három évre írt alá a Supka Attila együtteséhez.
máj. 23
13:06
Fulham: Csalódottak lennénk, ha Gera így távozna - Hughes (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Fulham menedzsere, Mark Hughes újra megerősítette, amit a szezon közben többször is leszögezett: szeretné, ha Gera Zoltán maradna csapatában. Mint ismeretes, a magyar játékos már kijelentette, hogy a nyáron távozni szeretne, ezért nem is hosszabbította meg lejáró szerződését.
máj. 23
13:06
Hughes még mindig reméli, hogy Gera marad (Agroinform)
A menedzser szerint csalódást keltő lenne, ha a vasárnapi piros lappal érne véget a válogatott kapitányának londoni karrierje.
máj. 23
13:08
Anglia: Sven-Göran Eriksson nem tart igényt magyar kapusára (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságot 10. helyen záró Leicester City svéd menedzsere, Sven-Göran Eriksson az angol sajtóban beszámolt a következő szezonnal kapcsolatos terveiről, amelyekben nem szerepel a klub 19 éves magyar kapusa, Ambrusics Róbert.
máj. 23
13:10
Roland Garros: Arn Gréta a brüsszeli döntőssel melegített (She)
Bár Arn Gréta kőkemény ellenfelet kapott a 9. kiemelt Petra Kvitová személyében a Roland Garros nyitó fordulójára, a magyar teniszező bízik benne, hogy meglepetést tud szerezni. A meccs előtti bemelegítését látva erre meg is van minden oka.
máj. 23
13:24
A DVSC a Hypóból igazolt átlövőt (Agroinform)
A 21 éves Léránt Vivien két évre írt alé, és reméli, szép sikereket érhet el a Bajnokok Ligájában a Lokival.
máj. 23
13:26
Mullingsé az idei legjobb időeredmény 100-on (Agroinform)
Steve Mullingsé a 2011-es esztendő legjobb időeredménye férfi 100 méteren, a jamaikai futó 9,89-el győzött Orlandóban.
máj. 23
13:28
Czvitkovics Belgimban, Délczeg a Honvédban folytatja (Agroinform)
Czvitkovics Péter két évre a belga Kortrijkhoz, Délczeg Gergely három évre a Budapest Honvédhoz szerződött. José Ángel Valdés, a Sporting Gijón balhátvédje, közel a megállapodáshoz a Barcelonával.
máj. 23
13:30
Simán továbbment a címvédő Schiavone (Agroinform)
A tavalyi győztes olasz Francesca Schiavone két játékot veszítve jutott a 64 közé a francia nyílt teniszbajnokság hétfői versenynapján.
máj. 23
13:42
Gyász: garázsajtó végzett a Tour de France-ra készülő kerékpárossal (She)
Szerencsétlen balesetben elhunyt a Movistar spanyol kerékpárosa, a 2007-ben a Portugál körversenyt megnyerő Xavier Tondó. A Tour de France-ra készülő 32 éves sportolóra rácsapódott egy garázsajtó, amikor épp edzeni készült csapattársával, Benat Inxtaustival.
máj. 23
13:44
Női kézilabda: váci játékosok követhetik Németh Andrást a Hypóhoz (She)
Németh András, a Syma-Váci NKSE női kézilabdacsapatának Bécsbe távozó vezetőedzője a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, hogy több játékos is követheti őt a Hypóhoz.
máj. 23
14:00
Páva Zsolt: "Nem nézhetjük tovább a széthullást" (Infostart)
A pécsi önkormányzat célja, hogy új női kosárlabdacsapatot építsen fel teljesen új alapokon, új koncepcióval és új személyekkel. A polgármester bejelentette: a jövőben semmilyen formában nem kívánnak együtt dolgozni a jelenlegi tulajdonosi körrel.
máj. 23
14:00
Női kosárlabda: a pécsi önkormányzat teljesen új csapatot építene (She)
A pécsi önkormányzat célja, hogy új női kosárlabdacsapatot építsen fel teljesen új alapokon, új koncepcióval és új személyekkel.
máj. 23
14:02
Videó: fantasztikus góllal nyerte meg bajnokiját a Philadelphia (She)
Parádés góllal győzte le 2–1-re a Philadelphia Union a Chicago Fire-t az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában. A 75. percben a guatemalai Carlos Ruiz egy 25 méteres szabadrúgást gyengén végzett el, ám a röviden kifejelt labdát átvette, majd nagy erővel, mintegy 30 méterről, a kapufa segítségével, a hálóba emelt.
máj. 23
14:18
Hegyikerékpár: Benkó U23-as ranglistavezető lett az angliai vk-n (She)
Az angliai Dalby Forestben rendezték hétvégén a hegyikerékpáros világkupa-sorozat második fordulóját. A vasárnap zárult első olimpiai kvalifikációs időszak utolsó versenyén még volt lehetőség világranglistapontot gyűjteni, a magyar válogatottnak ez remekül sikerült. Benkó Barbarát U23-as bronzérme a korosztályos világkupa összetett ranglistájának élére repítette.
máj. 23
14:20
Motorsport: kizárható az idegenkezűség Ferjan Matej halálát illetően (She)
Egy lengyel honlap értesülése szerint kizárható az idegenkezűség Ferjan Matej ötszörös magyar bajnok salakmotoros halálát illetően.
máj. 23
14:22
Tenisz: továbbjutott a címvédő Schiavone a Roland Garroson (She)
A francia nemzetközi salakpályás teniszbajnokság első fordulójában a címvédő Francesca Schiavone két sima szettben, 6:2, 6:0-ra legyőzte amerikai ellenfelét, Melanie Oudint, ezzel bejutott a második fordulóba.
máj. 23
14:36
Roland Garros: a női címvédő, Schiavone könnyed sikerrel kezdett (She)
A Francia nemzetközi salakpályás teniszbajnokság első fordulójában a címvédő Francesca Schiavone két sima szettben, 6:2, 6:0-ra legyőzte amerikai ellenfelét, Melanie Oudint, ezzel bejutott a második fordulóba.
máj. 23
14:36
Új női kosárcsapatot építene a pécsi önkormányzat (Metropol)
A pécsi önkormányzat célja, hogy új női kosárlabdacsapatot építsen fel teljesen új alapokon, új koncepcióval és új személyekkel.
máj. 23
14:36
Czvitkovics Belgiumban, Délczeg a Honvédban folytatja (Agroinform)
Czvitkovics Péter két évre a belga Kortrijkhoz, Délczeg Gergely három évre a Budapest Honvédhoz szerződött. José Ángel Valdés, a Sporting Gijón balhátvédje, közel a megállapodáshoz a Barcelonával.
máj. 23
14:38
Labdarúgás: Blatter bejelentette, hogy a klub-vb marad Japánban (She)
A márciusban természeti katasztrófa sújtotta Japán marad a házigazdája a decemberi labdarúgó klubvilágbajnokságnak.
máj. 23
14:38
A Juventus Nanit szeretné (Agroinform)
Angol lapértesülések szerint a Serie A idei szezonjának 7. helyezettje a Manchester szélsőjében látja sikereinek a kulcsát.
máj. 23
14:40
Djokovics simán húzta be a 38. győzelmét (Agroinform)
Novak Djokovics hat játékot veszítve lépett túl a holland Thiemo de Bakkeren a Roland Garroson, és került a 64 közé.
máj. 23
14:42
A garázsajtóban lelte halálát a spanyol országúti kerékpáros (Agroinform)
Balesetben hétfőn elhunyt Xavier Tondo spanyol országúti kerékpáros, a Vuelta a Espana tavalyi hatodik helyezettje.
máj. 23
14:44
Az önkormányzat közbelép, nem nézi tovább a Pécs 2010 széthullását (Agroinform)
A pécsi önkormányzat célja, hogy új női kosárlabdacsapatot építsen fel teljesen új alapokon, új koncepcióval és új személyekkel.
máj. 23
14:54
Roland Garros: Djokovics három szett alatt hat játékot veszített (She)
A Francia nemzetközi teniszbajnokság első fordulójában tovább folytatta idei remeklését Novak Djokovics: három szettben, 6:2, 6:1, 6:3-ra megverte Thiemo de Bakkert, így bejutott a salakpályás torna második körébe.
máj. 23
14:54
A kanadai favágó módjára akarta legyőzni Hopkinst - Erdei Zsolt (Agroinform)
Erdei Zsolt szerint megérdemelt volt Bernard Hopkins szombati győzelme a kanadai Jean Pascal ellen a WBC félnehézsúlyú világbajnoki övéért rendezett montreali találkozón.
máj. 23
14:56
Videó: érthetetlen kezdőrúgás a holland másodosztály rájátszásán (She)
Valószínűleg nem a felvételen látható módon akarta elvégezni a kezdőrúgást a másodosztályú holland labdarúgó-bajnokságban szereplő Zwolle játékosa, Arne Slot. A középpályás a Cambuur elleni meccsen felpörgette a labdát, majd az égbe lőtte. A mérkőzést végül tizenegyesekkel a Zwolle nyerte, így készülhet a Tóth Balázs vezette Venlo ellen, amelyen összecsapás után eldől, melyik csapat folytathatja…
máj. 23
14:56
Japáné marad a labdarúgó klub-vb és a torna-vb is (Agroinform)
A márciusban természeti katasztrófa sújtotta Japán marad a házigazdája a decemberi labdarúgó klubvilágbajnokságnak.

Keresés