2011. május 10. kedd

máj. 10
0:12
Bundesliga: Thomas Kraft nyártól a Herthában folytatja karrierjét (She)
A német labdarúgó-bajnokságból az élvonalba visszajutó Hertha BSC hétfő este hivatalos honlapján megerősítette a korábban szárnyra kapó hírt: szerződtette Thomas Kraftot, a Bayern München fiatal kapusát.
máj. 10
0:30
Tenisz: Tsonga lesz Federer első ellenfele a római ATP-tornán (She)
Jo-Wilfried Tsonga lesz Roger Federer első ellenfele a római ATP-teniszversenyen, miután a hétfő késő esti első fordulós mérkőzésén két játszmában legyőzte Markosz Bagdatiszt.
máj. 10
1:06
Észak-európai futball: Gruborovicsék egykéjétől Gángóék kilenceséig (She)
Zajlik az élet az észak-európai labdarúgó-bajnokságokban: Gruborovics Tamás győzelemnek örülhetett, Balogh Balázs nem szerzett pontot Finnországban hétfőn, a Feröeren kalandozó magyar kapusok egyaránt nyertek a legutóbbi fordulóban.
máj. 10
1:42
Kelet-európai futball: kiesett a két éve még román bajnok Unirea (She)
A román labdarúgó-bajnokság hétfői játéknapján eldőlt, hogy a két éve aranyérmes és BL-főtáblás, sőt még tavaly is a második helyen záró Unirea Urziceni ősztől a másodosztályban folytatja.
máj. 10
6:48
Galliani: Mindent megteszünk, hogy visszaszerezzük Kakát (Infostart)
Spanyol és olasz lapértesülések szerint Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke mindent elkövet majd, hogy visszaszerezze Kakát a Real Madridtól.
máj. 10
6:48
NHL: tizenhét év után a Vancouver újra bejutott a főcsoportdöntőbe (She)
A Vancouver Canucks 2–1-re győzött a Nashville Predators vendégeként az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) magyar idő szerint kedd hajnali egyetlen mérkőzésén, és 1994 óta először bejutott a Nyugati főcsoport döntőjébe.
máj. 10
6:48
Bayern: 8, Milan: 18 (Behaviour)
Tovább patinásodott az AC Milant, amennyiben 18. labdarúgó-bajnoki címét szerezte meg Itáliában. A legutóbbi bajnok Inter annak örülhet, hogy harmadiknál rosszabb helyen nem végez, s ez a helyzet a 8-1-re nyerő Bayernnel is Németországban. Angliában a Manchester United gyakorlatilag bajnokká lett, mivel 2-1-re legyőzte a Chelsea-t.
máj. 10
6:50
Sahin a Realé (Behaviour)
Hivatalossá vált: a Real Madrid hat éves szerződést kötött Nuri Sahinnal, a német bajnok Borussia Dortmund török Zidane-nak is nevezett 22 éves válogatott középpályásával.
máj. 10
7:06
Siófok: Ingolstadtba vinnék, mégis a fővárosba tart a felfedezett (She)
Közel a megegyezés a BFC Siófok 23 esztendős támadója, Délczeg Gergely és a szintén a labdarúgó NB I-ben szereplő Bp. Honvéd között.
máj. 10
7:06
Újabb klasszist igazolt a Győr (Behaviour)
Egy percig sem tétlenkednek a győri női kézilabda csapat vezetői, amikor a gárda megerősítéséről van szó. Tegnap hivatalosan is bejelentették azt, amit lapunk már korábban megírt, miszerint két évre a Győr játékosa lett a montenegrói válogatott és a Buducsnoszt Podgorica jobbszélsője, Jovanka Radicsevics.
máj. 10
7:08
Készül a visszatérésre Talmácsi Gábor (Behaviour)
Noha az idei esztendőben nem indulhatott a Moto2 mezőnyében Talmácsi Gábor, 2007 világbajnoka nagy erőkkel készül a visszatérésre.
máj. 10
7:10
Elképesztő, amit Manny Pacquiao művel a ringben (Behaviour)
A filippínó klasszis elé bárkit hozhatnak a menedzserei, a nyolc súlycsoportban a csúcsra jutó bokszoló egyszerűen - nincs rá jobb szó - szétveri az ellenfeleit.
máj. 10
7:12
Hajnal marad a Stuttgartban (Behaviour)
Hajnal Tamásnak - három góljával és négy gólpasszával - elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy a VfB Stuttgart bennmaradt a Bundesligában.
máj. 10
7:14
Obradovics: a börtönből jutott el a csúcsra (Behaviour)
Zseljko Obradovics a hétvégén megszerezte edzői pályafutása nyolcadik Euroliga-győzelmét, ami páratlan rekord az európai férfi klubkosárlabda történetében. Mielőtt idáig eljutott, tényleg megjárta a poklot, ő - ellentétben néhány magyar műcelebbel - tényleg nem az alkoholmegvonástól omlott össze, és nem az okozott gyógyíthatatlan sebeket, hogy túl kevesen szavaztak rá egy emeltdíjas számra…
máj. 10
7:16
A sportvilág alfahímjei (Behaviour)
Noha még csak a harmada telt el a 2011-es esztendőnek, az már most kijelenthető, hogy vannak olyan sportágak, amelyekben pár hónap elteltével is pontosan tudni, hogy ez az év kiről is fog elsősorban szólni. Ugyanis ők annyira jobbak jelenleg a többieknél.
máj. 10
7:24
Barcelona: két mexikói csapattal játszik nyáron a katalán klub (She)
Amerikai túrája keretében augusztusban két mexikói csapattal is felkészülési mérkőzést játszik a spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona labdarúgócsapata.
máj. 10
7:42
Férfi kézilabda: Gál Gyula kupagyőztes lett zágrábi csapatával (She)
Gál Gyula együttese, a CO Zagreb győzött, míg Mocsai Tamás csapata, a Flensburg veszített hazája kézilabdakupájának döntőjében.
máj. 10
8:00
NBA: a Miami tolja kifelé a Bostont, thrillert láttak Memphisben (She)
A Miami Heat hosszabbítás után 98–90-re legyőzte idegenben a Boston Celtics legénységét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában, és összesítésben már 3–1-re vezet. A Memphis Grizzlies–Oklahoma City Thunder nyugati csata három hosszabbítást hozott, nehezen kiharcolt győzelmükkel a vendégek kiegyenlítették az összesített állást.
máj. 10
8:18
Ferencváros: egyelőre nem tudni, meddig nem játszhat Andrezinho (She)
Combhajlítóizom-sérülést szenvedett a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros 25 esztendős középpályása, Andrezinho.
máj. 10
8:36
Kanadai csapat az NHL nyugati főcsoportdöntőjében (Infostart)
Az alapszakaszgyőztes Vancouver Canucks 2-1-re győzött a Nashville Predators otthonában, ezzel 4-2-re nyerte a párharcot, és bejutott az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) nyugati főcsoportdöntőjébe.
máj. 10
8:36
Női kézilabda: a korábbi ferencvárosi átlövő Veszprémben marad (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő Veszprém-Barabás meghosszabbította Emberovics Míra szerződését.
máj. 10
8:38
NB I: négy meccset is külföldi bíró vezet - a 28. forduló programja (She)
A hétközi, 28. labdarúgó NB I-es fordulóban négy mérkőzést is külföldi játékvezetőkre bízták az illetékesek.
máj. 10
8:54
MTK: Sportolóként nem tehetjük meg, hogy feladjuk a harcot - Pál (She)
Az MTK nagyon közel került ahhoz, hogy a klub történetében harmadszor kiessen a labdarúgó NB I-ből: a kék-fehéreknek még az sem jelentene biztos bennmaradást, ha mind a kilenc pontot megszereznék hátralevő három meccsükből. Pál András úgy véli, a helyzet pocsék, de nem reménytelen.
máj. 10
9:12
Serie A: Koman parkolópályán, a szakíró szerint az edző nem tartja elég jónak (She)
Koman Vladimir mindössze három mérkőzésen kapott szerepet a Sampdoria labdarúgócsapatában, mióta Alberto Cavasin a kiesés ellen harcoló genovaiak edzője – azok közül is csak egyet játszhatott végig. Háttérbe szorulásának okairól a Nemzeti Sport Paolo Giampierit, a genovai Il Secolo XIX szakíróját kérdezte, hisz az olasz zsurnaliszta mégiscsak testközelből tapasztalja a Samp mindennapjait.
máj. 10
9:14
Újpest: a lekönyökölt Dvorschák idénye véget ért, de nem kell műteni (She)
Dvorschák Gábor, az Újpest labdarúgója súlyos arcsérülést szenvedett a Paks ellen 2–1-re elveszített bajnokin, és az orvosi vizsgálatokon kiderült, hogy ebben a szezonban már nem játszhat, de szerencsére nem kell megműteni.
máj. 10
9:16
NBA: Bryant és Garnett beállította a Jordan, Payton duó rekordját (She)
Két bostoni, valamint egy-egy orlandói, miami és Lakers-játékos alkotja a 2010–11-es idény legjobban védekező kosarasainak ötösét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) – derült ki a szavazás eredményének hétfői ismertetésekor.
máj. 10
9:18
Liverpool: a kezdő pofon segített - véli a 666. meccsét játszó Carragher (She)
Óriási „pofonnal" indította a Liverpool labdarúgócsapata hétfő esti bajnokiját: a „vörösök" hét perc alatt kettőt vágtak a Fulhamnek, és a három gólt szerző Maxi Rodríguez vezérletével 5–2-re győztek idegenben. A 666. meccsét játszó – ezzel a klub örökranglistáján a második helyre lépő – Jamie Carragher szerint a nyitó ütés megrendítő volt.
máj. 10
9:20
Videó: szenzációs hármasok, kritikus szituációk, így nyert az Oklahoma (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy magyar idő szerint csak kedd reggel, háromszori hosszabbítás után ért véget a Memphis Grizzlies–Oklahoma City Thunder összecsapás (123–133) az NBA rájátszásában. Most nézze meg a találkozó összefoglalóját!
máj. 10
9:30
MLSZ: a közgyűlés előtt az elnökség szakmai és pénzügyi beszámolója (She)
Május 17-re közgyűlést hívott össze a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöksége a telki edzőkomplexumban.
máj. 10
9:48
Fulham: Gerát Buzsákyék után a Premier League másik újonca is kinézte magának (She)
Az angol Vital Football internetes oldal értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba feljutó Norwich City szeretné szerződtetni Gera Zoltánt, akinek a nyáron lejár a szerződése a Fulhamnél.
máj. 10
9:48
A nyugati döntőbe jutott a Vancouver (Agroinform)
A kanadai alakulat ott majd a San Jose Sharks és a Detroit Red Wings párharcának továbbjutójával találkozik majd.
máj. 10
9:50
Labdarúgás: Man. City-Tottenham, olasz kupa elődöntő, pályán a Real Madrid - program (She)
Kedden is nagyüzem az európai labdarúgásban. A Premier League 33. fordulójából elmaradt Manchester City–Tottenham rangadót este pótolják, és a Palermo–Milan mérkőzésre is ma kerül sor az olasz kupa elődöntőjének visszavágóján. Ezen kívül spanyol bajnokikat is rendeznek, a Real Madrid a Getafét fogadja.
máj. 10
9:52
ZTE: A Fradi-pályán játszani mindig nagy élmény - Csank (She)
Hétközi fordulót rendeznek a labdarúgó NB I-ben kedden és szerdán. Csank János, a ma este a Ferencváros otthonába látogató ZTE vezetőedzője jó hangulatra számít az Üllői úton.
máj. 10
10:06
Labdarúgás: Man. City-Tottenham, pályán a Milan és a Real Madrid - program (She)
Kedden is nagyüzem az európai labdarúgásban. A Premier League 33. fordulójából elmaradt Manchester City–Tottenham rangadót este pótolják, és a Palermo–Milan mérkőzésre is ma kerül sor az olasz kupa elődöntőjének visszavágóján. Ezen kívül spanyol bajnokikat is rendeznek, a Real Madrid a Getafét fogadja.
máj. 10
10:08
PSG: katari befektető jön, csillagászati összeg jut erősítésre (She)
A francia labdarúgó-bajnokság egyik kirakatcsapata, a Paris Saint-Germain hamarosan katari tulajdonba kerül, és ily módon jelentős erősítési forráshoz jut – tudta meg a L'Équipe.
máj. 10
10:10
Békéscsaba: a montenegrói válogatott Toskovics 2013-ig írt alá (She)
A Budapest Bank-Békéscsabai Előre női kézilabdacsapata együttese 2013. június 30.-ig szóló szerződést kötött a montenegrói válogatott Jasna Toskoviccsal, aki a szerb HC Naissa Nis csapatától érkezik a lila-fehérekhez.
máj. 10
10:24
Labdarúgás: Fradi–ZTE, pályán a Milan és a Real Madrid - program (She)
Kedden is nagyüzem az európai labdarúgásban. Hétközi fordulót rendeznek a magyar bajnokságban, a Premier League 33. fordulójából elmaradt Manchester City–Tottenham rangadót este pótolják, és a Palermo–Milan mérkőzésre is ma kerül sor az olasz kupa elődöntőjének visszavágóján. Ezen kívül spanyol bajnokikat is rendeznek, a Real Madrid a Getafét fogadja.
máj. 10
10:24
Bostonban nyert a Miami, háromszori hosszabbítás után győzött az Oklahoma (Agroinform)
A Miami Heatet már csak egy siker választja el a Keleti döntőtől, amit hazai pályán harcolhatnak ki. A játéknap másik mérkőzésén az Oklahoma egyenlített a Memphis elleni párharcban.
máj. 10
10:26
Videó: Jól érzem magamat, ha a gyerekek között lehetek - Vincze Ottó (She)
A hétvégén Ózdon járt az NSO Tv stábja az E.ON Családi Foci rendezvényén. A sorozat nagyköveti tisztét betöltő Vincze Ottónak különösen kedves volt a helyszíne, hiszen Ózd a szülővárosa.
máj. 10
10:28
Tenisz: Del Potro ismét megsérült, indulása kétséges a Roland Garroson (She)
Ismét megsérült Juan Martín del Porto, a US Open 2009-es bajnoka, akinek csípőproblémája miatt kétségessé vált az indulása a francia nemzetközi teniszbajnokságon.
máj. 10
10:30
Giro d'Italia: szigorúbb biztonsági intézkedések a tragédia után (She)
A Giro d'Italia szervezői megszigorítják a biztonsági intézkedéseket, miután hétfőn halálos balesetet szenvedett a belga Wouter Weylandt az országúti kerékpáros körverseny harmadik szakaszán.
máj. 10
11:00
Chelsea: a menesztett másodedző szerint meg kellene tartani Ancelottit (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea korábbi másodedzője, Ray Wilkins úgy véli, a londoni klubnak nem szabadna menesztenie Carlo Ancelottit, az együttes menedzserét.
máj. 10
11:00
Hajnal a Stuttgartot és a Dortmundot is ünnepli (Agroinform)
A középpályás januárban igazolt Dortmundból Stuttgartba, és szakértők szerint nem utolsósorban az ő játékának, valamint góljainak és gólpasszainak köszönhető a bentmaradás.
máj. 10
11:02
Real Madrid: Mourinho Tévezt szeretné, Altintoppal megegyeztek - sajtóhír (She)
A Daily Mirror szerint José Mourinho, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője Carlos Tévezt, a Manchester City argentin támadóját szerződtetné a nyáron, míg az AS forrásai szerint Hamit Altintoppal, a Bayern München játékosával állítólag már megegyezett a királyi gárda.
máj. 10
11:18
Ipswich: úgy tűnik, edzője már nem kíván megválni Fülöp Mártontól (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Ipswich Town három kapusa közül az egyik távozni készül, ami egyúttal azt jelenti, hogy Fülöp Márton eladása lekerül a napirendről.
máj. 10
11:36
MU: Javier Hernández lehet a következő Lionel Messi - Pelé (She)
„Chicharito lehet a következő Messi" – nyilatkozta az ESPN-nek Pelé, a brazil futball-legenda, akit lenyűgözött Javier Hernández ebben a szezonban mutatott teljesítménye...
máj. 10
11:36
Hármas hosszabbítás Memphisben (Metropol)
A Boston hazai pályán kikapott az immár 3-1-re vezető Miamitól, míg a Memphis háromszori hosszabbítás után maradt alul a vendég Oklahoma Cityvel szemben hétfőn az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) főcsoport-elődöntőjében.
máj. 10
11:38
MTK: Rossz a hangulat, a szurkolók idegesek - Kanta (She)
Kanta József, a kiesés ellen küzdő MTK labdarúgócsapatának irányítója az mtkhungaria.hu-nak elmondta, jogos volt a ZTE elleni lecserélése, és sokkal jobb teljesítményt vár magától – annak ellenére, hogy a légkör igen feszült a csapatnál.
máj. 10
11:54
Szávay Ági gerincében fáradásos törés keletkezett (Infostart)
Szávay Ágnest komoly sérüléssel kezelik: a magyar teniszező gerincében fáradásos törés keletkezett, ezért szteroidinjekciókat kap.
máj. 10
11:54
Tenisz: Szávay Ágnes súlyos gerincsérüléssel bajlódik (She)
Szávay Ágnest komoly sérüléssel kezelik: a magyar teniszező gerincében fáradásos törés keletkezett, ezért szteroidinjekciókat kap.

Keresés