2011. május 2. hétfő

máj. 2
0:30
Rg: Vass Dóra 16. Portimaóban, legyőzték az olimpiai bajnokot (She)
Meglepőnek nem mondható módon totális orosz fölényt hozott a ritmikus gimnasztika világkupa-sorozat portugáliai állomása: Portimaóban minden aranyérmet a sportág első számú nagyhatalma nyert meg.
máj. 2
0:48
Ökölvívás: elhunyt az egykor Cassius Clayt is leütő brit legenda (She)
Fia oxtedi otthonában 76 éves korában elhunyt a brit ökölvívás egyik nagy alakja, a nehézsúlyú Sir Henry Cooper – adta hírül a BBC.
máj. 2
0:52
Férfi kosárlabda: szlovén siker az EuroChallenge döntőjében (She)
A szlovén Krka Novo Mesto csapata nyerte meg a férfi kosárlabda EuroChallenge-et, miután az 1500 néző előtt lejátszott döntőben 83–77-re legyőzte az orosz Lokomotiv Kubany együttesét.
máj. 2
0:56
Videó: Sapp teljesen elborult, Kunkli könyököse döntött a K-1-gálán (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Kunkli Tivadar kiütéssel győzött Bob Sapp ellen a Papp László Budapest Sportarénában rendezett K-1-gálán. Az amerikai botrányhős minden eszközt bevetett, még a bírót is ellökte, de Kunkli egy könyökössel eldöntötte a mérkőzést. Tekintse meg a mérkőzés legfontosabb jeleneteit!
máj. 2
1:06
Videó: Sapp teljesen elborult, ellökte a bírót, Kunkli könyököse döntött (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Kunkli Tivadar kiütéssel győzött Bob Sapp ellen a Papp László Budapest Sportarénában rendezett K-1-gálán. Az amerikai botrányhős minden eszközt bevetett, még a bírót is ellökte, de Kunkli egy könyökössel eldöntötte a mérkőzést. Tekintse meg a mérkőzés legfontosabb jeleneteit!
máj. 2
1:10
NBA: egy a Miaminak, a Heat legyőzte a Celticset (She)
A Miami Heat nyerte a Boston Celtics elleni első összecsapást az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Keleti főcsoportjának elődöntőjében.
máj. 2
6:48
BMW X3 Games: Majthényiék győztek Svájcban, vihetik az autókat (She)
Magyar győzelemmel zárult a Genfben első alkalommal megrendezett BMW X3 Games. Az összesítésben az első helyen a Sport&Style Team Hungary végzett, miután pénteken a ralis Baksay-Szabó Ádám autóvezetésben a harmadik, szombaton hegyikerékpározásban Vatai Miklós a negyedik, míg a Majthényi Szabolcs vezette vitorlásegység az első helyen ért célba.
máj. 2
7:06
NBA: a 34 pontos Randolph vezetésével jutott előnyhöz a Memphis (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának második fordulójában, a Nyugati főcsoport elődöntőjében – a sorozat negyeddöntőjében – az első mérkőzésen idegenben szerzett előnyt magának a Memphis Grizzlies az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban az Oklahoma City Thunder ellen. A siker fő részese Zach Randolph volt, aki egymaga 34 pontot termelt.
máj. 2
7:06
Mesebeli Ázsia (Behaviour)
Mocsai Lajos, a veszprémi férfi kézilabdacsapat vezetőedzője szerint óriási megtiszteltetés, hogy együtteséből nyolc játékost és őt is felkérték, erősítse a katari Al Szadd csapatát az ázsiai országban május 14-től 18-ig zajló klub-világbajnokságon. A klub-vb miatt módosul a honi bajnoki döntő menetrendje.
máj. 2
7:08
Bochumi per: jól viselkedő maffiavezér (Behaviour)
Több mint két hete kiengedték az előzetes letartóztatásból Ante Sapinát, aki a bochumi bíróságon beismerte, hogy 47 labdarúgó-mérkőzés eredményének manipulálásban vett részt. A bűnöző eddig minden ígéretet betartott, amit szabadon engedéséért az ügyvédje tett. Andreas Bachmann ügyész nem kívánta kommentálni a bíróság döntését.
máj. 2
7:10
Debreceni gólok egy pontért (Behaviour)
Noha úgy indult a múlt hét, hogy a Videoton akár a víkenden megszerezheti története első labdarúgó-bajnoki elsőségét, a fehérváriak kedden kikaptak Pakson, ráadásul nem sikerült győzniük Kecskeméten sem (2-2). Ám ezzel együtt csak az ünneplésük ideje kérdéses, mivel négy fordulóval a zárás előtt 10 pont az előnyük.
máj. 2
7:12
Dortmundi arany (Behaviour)
A Borussia Dortmund két fordulóval a német labdarúgó-bajnokság befejezése előtt megszerezte története hetedik aranyérmét, miután hazai pályán 2-0-ra nyert a Nürnberg ellen, az üldöző Leverkusen pedig kikapott Kölnben. Ha matematikailag nem is, gyakorlatilag szintén megszerezte a trófeát Olaszországban az AC Milan, miközben Spanyolországban és Angliában még várni kell az ünneplésre.
máj. 2
7:24
NHL: a Detroit és a Washington is kétmeccses hátrányba került (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásának második fordulójában, a főcsoport elődöntőjében – a sorozat negyeddöntőjében – kétmeccses előnybe került a San Jose Sharks és a Tampa Bay Lightning az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban. Előbbi a Detroit Red Wings elleni második hazai mérkőzését is megnyerte, viszont a Tampa Bay elvette a Washington Capitals pályaelőnyét, így az…
máj. 2
7:26
Tenisz: a döntőre már elfogyott Kellner, simán kikapott Ostravában (She)
Nagyszerű menetelést követően – a főtábla két kiemeltjét is búcsúztatta – a döntőben sajnos sima vereséget szenvedett Kellner Ádám a 42 500 euró összdíjazású, Ostravában megrendezett ATP-challengertornán.
máj. 2
7:42
MLS: a Dallas kifogott Beckhaméken, Shea a 89. percben döntött (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának hetedik fordulójában a Los Angeles Galaxy egygólos vereséget szenvedett az FC Dallas vendégeként.
máj. 2
7:42
Német siker a házigazdák ellen - videó (Agroinform)
Bár a hajrában a házigazda szlovák csapat három gólt is ütött, mégis Németország nyerte 4-3-ra az „A”-csoport vasárnap esti rangadóját.
máj. 2
7:44
Hegyikerékpár: Buruczki és Dósa sikere a szezonnyitó Buda Maratonon (She)
Buruczki Szilárd és Dósa Eszter hosszútávon elért abszolút győzelmével ért véget a május elsejei Buda Maraton hegyikerékpár-verseny. A Hármashatár-hegyi Repülőtéren és annak környékén, a Samsung Olimpiai Zöld Fesztivál keretében megrendezett szezonnyitó viadal két távján, az egész napos eső ellenére végül több mint 600-an rajtoltak el.
máj. 2
8:00
Labdarúgás: a halasiak ütötték-rúgták a meccset félbeszakító Eke bírót (She)
Botrányos körülmények között ért véget a hétvégi Kiskunhalas–Harta megye I. osztályú labdarúgó mérkőzés, miután a hazai nézők a játékvezetői ítéleteket sérelmezve bementek a játéktérre, számolt be a történtekről a delmagyar.hu.
máj. 2
8:00
A FIFA elnök új szavazási rendszerrel kampányol az újraválasztásért (Agroinform)
Sepp Blatter egyre komolyabban veszi katari kihívóját, a FIFA újraválasztásért küzdő elnöke már populáris ígéreteket is tesz.
máj. 2
8:18
Kilencvenötödik percben szerzett góllal nyert az AS Roma (Metropol)
Az AS Roma vendégként nagy küzdelemben legyőzte a már kiesett Barit vasárnap este az olasz labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában, ezzel pontszámban beérte a tabellán ötödik Udinesét.
máj. 2
8:18
A kvalifikációs időszak felénél jól állnak cselgáncsozóink (Agroinform)
Az isztambuli Európa-bajnokság után véget ért a londoni kvalifikációs időszak első része cselgáncsban, a magyar sportolók kifejezetten jól állnak eddig.
máj. 2
8:20
Kunkli legyőzte az amerikai Szörnyet (Metropol)
Kunkli Tivadar győzelmét hozta az amerikai óriás, Bob Sapp ellen annak a küzdősportos gálának a főmeccse, amelyet vasárnap késő este rendeztek meg a budapesti Papp László Sportarénában mintegy ötezer néző előtt.
máj. 2
8:36
Tenisz: Arn Gréta Szávay Ágnes nyakán a világranglistán (She)
A női teniszezők legfrissebb világranglistáján a legmagasabban rangsorolt magyar, Szávay Ágnes két helyet visszaesett, így a 45. helyen áll, és már csak egy helyezéssel előzi meg a két pozíciót előrelépő Arn Grétát.
máj. 2
8:36
A magyar legenda kiütötte Bob Sappet - videó (Agroinform)
Vasárnap este Dávid legyőzte Góliátot, avagy a magyar thai-boksz legenda, Kunkli Tivadar kiütötte a félelmetes Bob Sapp-et.
máj. 2
8:38
Tenisz: Kellner Ádám 58 helyet lépett előre, megelőzte Balázs Attilát (She)
Az Ostravában megrendezett ATP-challengertornán a döntőig menetelő Kellner Ádám 58 helyet lépett előre a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, így már a 225. helyen áll, és megelőzte a 230. helyre visszacsúszó Balázs Attilát.
máj. 2
8:54
Vitorlázás: Palkovics Krisztián is az adriai versenyen győztes hajón (She)
Palkovics Krisztiánnal a fedélzeten, első helyen futott át a célvonalon a Wild Joe, megnyerve ezzel az Adriatic Race vitorlás versenyt. A tisztán magyar csapattal versenyző, Józsa Márton kormányozta hatvan lábas maxi yacht, a Wild Joe, 2011. április 30-án, közel 43 órányi folyamatos hajózás után ért célba a horvátországi Vis mellett tartott nemzetközi versenyen.
máj. 2
8:54
Pochettino 2014-ig marad az Espanyol edzője (Agroinform)
Két évvel, 2014-ig meghosszabbította szerződését klubjával Mauricio Pochettino, a spanyol élvonalban szereplő Espanyol labdarúgócsapatának vezetőedzője.
máj. 2
9:12
100.000 eurót kér a Kubicát kezelő kórház (Agroinform)
Még ki sem hűlt a Robert Kubicát hetekig „vendégül látó” ágy, az olasz kórház máris 100.000 eurót követel a biztosítótól a lengyel versenyző kezeléséért.
máj. 2
9:14
Már 2-0-ra vezet a San Jose és a Tampa (Agroinform)
A San Jose Sharks és a Tampa Bay Lightning is összesítésben 2-0-ra vezet az NHL főcsoport-elődöntőjében.
máj. 2
9:30
Videó: Sevcsenko parádés emeléssel vette be a Sahtar kapuját (She)
Elmaradt a bajnokavatás az ukrán labdarúgó-bajnokságban, miután a listavezető Sahtar Doneck 3–0-s vereséget szenvedett a fő rivális Dinamo Kijev otthonában. A fővárosiak támadója, Andrij Sevcsenko a 62. percben remek góllal növelte 2–0-ra csapata előnyét. Egy védelmi hiba után az elé gurított labdát 15 méterről, futtából emelte át a kapuson. A Sahtar egyébként nyolc ponttal vezet a Kijev előtt, és…
máj. 2
9:30
Beckenbauer 50 millió eurót sem sajnálna Neuerért (Agroinform)
A Bayern München tiszteletbeli elnöke, Franz Beckenbauer jó kapusnak tartja Manuel Neuert, egyes hírek szerint 50 millió eurót sem sajnálna érte.
máj. 2
9:32
Férfi kosárlabda: Lóránt Pétert választották a Burgos legjobbjának (She)
Lóránt Pétert választották csapata legjobbjának a spanyol másodosztályú kosárlabda-bajnokság alapszakaszában.
máj. 2
9:32
Wade és James vezette sikerre a Miamit a Boston ellen (Agroinform)
A Heat két legnagyobb sztárja együtt 60 pontig jutott, de James Jones is 25-öt szerzett a kispadról beállva a sok labdát eladó Celtics ellen.
máj. 2
9:34
Szávay 45., Arn 46. a világranglistán (Agroinform)
Arn Gréta pedig az egyéni legjobbjának számító 46. helyen áll a női teniszezők hétfőn kiadott, legfrissebb világranglistáján.
máj. 2
9:48
Hegyikerékpár: a Pilisben lesz az első hazai nemzetközi kategóriás viadal (She)
A Pilis Cross Country Club szervezésében május 8-án kerül megrendezésre Pilisvörösváron az első idei hazai, a Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) által is kategóriába sorolt C2-es hegyikerékpáros olimpiai-krossz viadal, a Merida CST Pilis Kupa. A Magyar Kupa-sorozat második fordulóján a közelmúltban, dél-afrikai világkupán U23-ban bronzot nyerő Benkó Barbara is rajthoz áll, aki…
máj. 2
9:50
Videó: Bob Sapp szombaton egy ausztriai gálán is kinevettette magát (She)
A magyar thai-bokszos Kunkli Tivadar vasárnap este kiütötte a Bob Sappet a Papp László Budapest Sportarénában rendezett gálán. Az amerikai szombaton Ausztriában is ringbe szállt, mégpedig a 100 kg-os, 27 éves osztrák Atila Ucar ellen. Az addig hat győzelemmel, három döntetlennel és egy vereséggel rendelkező Ucar az MMA-szabályok szerint rendezett összecsapáson 47 másodperc után győzte le…
máj. 2
9:52
Golf: trófeákat halmoz a világelső, kuncog a szél a tengerentúlon (She)
Az angol Lee Westwood egy héten belüli második tornagyőzelmével megerősítette első helyét a golfozók világranglistáján. A tengerentúlon nyerő Bubba Watson átvette a vezetést az amerikai PGA Tour pontversenyében, míg az egy hónap szünet után újra mozgásba lendülő amerikai női körversenyen egy tini közel járt a korrekord megdöntéséhez.
máj. 2
9:54
Gyeplabda: a Rosco egy győzelemre került az Interliga négyes döntőjétől (She)
A férfi gyeplabda Interliga alapszakaszában a Rosco két góllal nyert az Ocote ellen, így már csak a Wiener Neudorfot kell legyőznie ahhoz, hogy bekerüljön a nemzetközi bajnoki sorozat négyes döntőjébe.
máj. 2
9:56
Küzdősport: Olyan volt, mintha egy két tonnás gép nyomna le - Kunkli (She)
A tegnap esti K.O.-val végződött meccs után Kunkli Tivadar bejelentette végleges visszavonulását. A világ- és Európa-bajnok thai bokszoló a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, továbbra is a ring közelében marad, edzőként folytatja tovább.
máj. 2
10:06
Brazília: a Corinthians lesz a Santos ellenfele a döntőben (She)
A Corinthians lesz a Santos ellenfele a fináléban, miután 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel győzött a Palmeiras ellen idegenben a Sau Paulo állami (paulista) bajnokság elődöntőjében.
máj. 2
10:06
Ez volt az első, hogy kihajítottak a ringből - Kunkli (Agroinform)
A magyar thai-box legendát semmilyen meglepetés nem érte, és Bob Sepp hatalmas kezdeti rohamai ellenére legyőzte a Szörnyet.
máj. 2
10:08
Férfi röplabda: három magyarral lett román bajnok a Remat Zalau (She)
A Remat Zalau a lehető leggyorsabban, három mérkőzésen nyerte meg a román férfi röplabdabajnokság döntőjét a Stiinta Explorari Baia Mare ellen.
máj. 2
10:24
Gyeplabda: a Rosco egy győzelemre az Interliga négyes döntőjétől (She)
A férfi gyeplabda Interliga alapszakaszában a Rosco két góllal nyert az Ocote ellen, így már csak a Wiener Neudorfot kell legyőznie ahhoz, hogy bekerüljön a nemzetközi bajnoki sorozat négyes döntőjébe.
máj. 2
10:26
Küzdősport: Olyan volt, mintha egy kéttonnás gép nyomna le - Kunkli (She)
A K. O.-val végződő tegnap esti meccs után Kunkli Tivadar bejelentette végleges visszavonulását. A világ- és Európa-bajnok thai-bokszos a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, továbbra is a ring közelében marad, edzőként folytatja tovább.
máj. 2
10:28
Brazília: a Corinthians lesz a Santos ellenfele a paulista bajnoki döntőben (She)
A Corinthians lesz a Santos ellenfele a Sao Paulo állami (paulista) bajnokság fináléjában, miután 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel győzött a Palmeiras ellen idegenben az elődöntőben.
máj. 2
10:42
Kajak-kenu: Vajda Attila mégsem indul párosban a szegedi tájékoztatón (She)
Vajda Attilán az idén is kifogott a szeszélyes tavasz. A Démász-Szeged olimpiai bajnoka kenusa betegen készül a hét végi tájékoztató versenyre, amelyen csak egy számban, a C-1 1000 méteren indul. Pedig lett volna egy kis meglepetése is, így viszont várni kell arra, amíg bemutatkozik a már néhány hete együtt készülő Vajda, Varga Dávid páros.
máj. 2
10:42
A Real Madrid hat Barca játékost és Guardiolát is eltiltaná (Agroinform)
Az UEFA-hoz eljuttatott beadványban Alvest, Pedrót, Busquetset, Pintót, Valdest és Keitát szeretné elmeszelni a királyi klub.
máj. 2
11:00
Ökölvívás: Valujev nem hiszi, hogy Haye kiáll Vladimir Klicsko ellen (She)
2009-ben David Haye ellen vívta utolsó meccsét a WBA akkori nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnoka, Nyikolaj Valujev, akinek a címe így a brit bunyóshoz vándorolt. Ezt a WBA-övet teszi július 2-án kockára Haye, méghozzá a súlycsoport IBF/WBO-bajnoka, Vladimir Klicsko ellenében. Klicsko már több alkalommal elmondta: akkor hiszi el, hogy Haye kiáll ellene, ha már ott látja majd az ellentétes…
máj. 2
11:02
Videó: zseniális zsákolás a Miami Heat sztárjától a rangadón (She)
A Miami Heat 99–90-re legyőzte a Boston Celticset az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) rájátszásának második fordulójában, a Keleti főcsoport elődöntőjében. A floridaiak sztárja, LeBron James a negyedik negyedben egy fantasztikus alley-oopot mutatott be Dwyane Wade passzából.
máj. 2
11:04
Versenytánc: három magyar ezüstérem rangos nemzetközi versenyről (She)
Több magyar páros is kiválóan szerepelt a hétvégi nemzetközi versenytánc-viadalokon. A latintáncok magyar bajnokpárosa, Andrea Silvestri és Váradi Martina a bulgáriai Ruse Openen végzett másodikként. A magyar duót csak az Európa-bajnoki bronzérmes olasz Aniello Langella, Khrystyna Moshenska kettős tudta megelőzni.

Keresés