2011. május 21. szombat

máj. 21
0:30
Női vízilabda világliga: a görögök Athénban visszavágtak a mieinknek (She)
A házigazda görögöktől egy góllal kikapott a magyar női vízlabda-válogatott a világliga A betűjelű európai selejtezőcsoportjában, a torna pénteki nyitónapján.
máj. 21
0:48
Videó: a Fradié a bronzérem, kalaplengetés a Loki hajrájának - Détári (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Az egykori világválogatott játékos ezúttal a labdarúgó NB I utolsó, 30. fordulójának legérdekesebb meccseiről mondja el a véleményét.
máj. 21
6:48
A jó program a jövő sikerének kulcsa (Behaviour)
A legutóbbi öt seregszemlén két-két ezüst (2002: vb, 2008: Eb) és bronzérmet (2006: vb, 2010: vb) szerzett német labdarúgó-válogatott a jól működő utánpótlás-nevelésnek, a következetesen végigvitt szakmai programoknak köszönheti közelmúltbeli sikereit - többek közt ez derült ki Matthias Sammer, a német szövetség (DFB) utánpótlásképzésért felelős igazgatójának a Népszavának adott exkluzív…
máj. 21
6:50
Cozma-gyilkosság: elismerte tettét a késelő (Behaviour)
Bevallotta Németh Győző, a Cozma-gyilkosság másodrendű vádlottja a Veszprém Megyei Bíróságon, hogy ő szúrta vesén Ivan Pesic kézilabdázót. Vallomása szerint akkor kapta elő jobb zsebéből a kését, amikor két támadóval találta magát szemközt.
máj. 21
6:52
Történelmet ír a két szenior Jr.? (Behaviour)
A profi ökölvívás történeteinek aranyoldalain jelentős fejezet jut majd Roy Jones Jr-nak és Bernard Hopkinsnak. A két élő és aktív legenda a hétvégén ismét ringbe lép, történelmi siker reményében: ha előbbi megveri Dennis Lebegyevet, Rocky után újabb zseniális amerikai bokszoló arat győzelmet Moszkvában, utóbbi meg Jean Pascal esetleges megverésével minden idők legidősebb profi világbajnokává…
máj. 21
7:06
NHL: későn ébredt a Vancouver, szépíteni tudott a San Jose (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) nyugati döntőjének harmadik meccsén az alapszakaszelső Vancouver már az első harmadban háromgólos hátrányba került a San Jose vendégeként, és bár a harmadik játékrészben a Canucks három gólt is szerzett, a Sharks végül 4–3-ra győzött, ezzel 2–1-re szépített az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban.
máj. 21
7:06
Maty-ér: meglepetések híján (Behaviour)
Nem született meglepetés a pénteki előfutamokon a kenusok és női kajakosok idei első Európa- és világbajnoki válogatóján, Szegeden. A Maty-éri viadal a kenusoknál csak az olimpiai számokban szelektál.
máj. 21
7:08
London 2012: egymillió jegyigény a férfi 100 m-es síkfutás döntőjére (She)
A várakozásoknak megfelelően a férfi 100 méteres síkfutás döntője a legnépszerűbb verseny a jegyigénylők között a jövő évi londoni olimpián.
máj. 21
7:08
A Red Bull továbbra is az úr (Behaviour)
Még csak a pénteki két szabadedzésen vagyunk túl a Forma-1 idei Spanyol nagydíján, ám az már látszik, hogy Barcelonában is a Red Bull diktálja a tempót.
máj. 21
7:10
Hamilton állítja, együtt doppingolt Armstronggal (Behaviour)
Ismét doppingvádakkal illették a világ legismertebb, egyúttal legeredményesebb országúti kerékpárosát, a Tour de France-ot hétszer megnyerő, nemrégiben végérvényesen visszavonult amerikai Lance Armstrong.
máj. 21
7:12
Gyengül a magyar olimpiai csapat (Behaviour)
Molnár Zoltán, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) főtitkára szerint gyengül a magyar olimpiai csapat. "Régebben sportágakról beszéltünk, amikor egy-egy előrejelzés során arról volt szó, a következő olimpián hány aranyérmet nyerünk, ma pedig név szerint ismerjük a versenyzőket" - nyilatkozta Molnár Zoltán a DigiSport Reggeli Start című műsorában.
máj. 21
7:24
Játékvezetés: Kassai Viktor és segítői Katarban dirigálnak (She)
Magyar játékvezetői hármas vezeti szombaton az al-Rajan–al-Grarafa Emír-kupadöntőt.
máj. 21
7:26
Videoton: Csányi Sándor adja át az érmeket, óriáskivetítő Fehérváron (She)
Óriáskivetítőn nézhetik Székesfehérváron a Városháza téren az Újpest elleni bajnokit vasárnap azok a Videoton-szurkolók, akik nem utaznak Budapestre.
máj. 21
8:36
Pápa: Gyömbér szalagszakadásával lőttek a külföldi szerződésnek (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Lombard Pápa labdarúgója, Gyömbér Gábor az MTK elleni múlt heti bajnokin keresztszalag-szakadást szenvedett, azóta megműtötték és előreláthatóan hat hónapot kell kihagynia jár. A középpályás a Nemzeti Sportnak elmondta, a sérülés azért is különösen fájó, mert a nyáron szeretett volna külföldre szerződni.
máj. 21
8:54
Labdarúgás: Buzsáky Ákos „pályára lép” a BLSZ I-ben a Gázművek-Grund meccsen (She)
Már biztos, hogy a BLSZ I-ben a Gázművek végez az élen.  A listavezető együttes vezetősége ünnepségre készül, és a tervek szerint a Grund 1986 FC elleni bajnokin Buzsáky Ákos, a Queens Park Rangers légiósa végzi el a kezdőrúgást.
máj. 21
9:12
Videó: az FC Ajka már nem először bizonyított - Vincze Ottó (She)
Ajkán járt az NSO Tv stábja az E.ON Családi Foci rendezvényén. A sorozat nagyköveti tisztét betöltő Vincze Ottó elmondta, hogy bár labdarúgóként az Ajka ellen nem játszott, több felkészülési meccsen is szerepelt a remek minőségű pályán.
máj. 21
9:12
A Vancouver olimpiai bajnok csatárának szezonja véget ért (Agroinform)
Mikael Samuelsson, az NHL nyugati főcsoportdöntőjében érdekelt Vancouver Canucks sztárja sérvműtéten esett át.
máj. 21
9:30
Válogatott: Tudom, a szurkolók többet várnak tőlem - Németh Krisztián (She)
Egervári Sándor szövetségi kapitány tegnap hirdette ki a Luxemburg elleni felkészülési mérkőzésre és a San Marino elleni Eb-selejtezőre készülő nemzeti csapat keretét. A második válogatott meccsére készülő Németh Krisztián és a 2006 októbere után ismét meghívót kapó Szabics Imre a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a kerethirdetés után.
máj. 21
9:32
Labdarúgás: Német Kupa-döntő, zöld-fehér csata Győrben - mai program (She)
Szombaton a spanyol labdarúgó-bajnokságban is befejeződik a 2010–2011-es szezon. Az utolsó fordulóban a legnagyobb kérdés az, hogy a már kiesett Almería és Hércules mellett harmadikként melyik együttes búcsúzik az élvonaltól – még hat gárda „retteghet". A „magyaros” csapatok közül az Osasunának (Vadócz Krisztián) lesz a nehezebb dolga, ugyanis a Villarrealt fogadja, míg a Real Zaragozának (Pintér…
máj. 21
9:48
Videó: az ellenfél „sárga emberei” idegesítették a Vancouver hokisát (She)
Nem elég, hogy a Vancouver Canucks jégkorongcsapata 4–3-as vereséget szenvedett a San Jose Sharkstól az észak-amerikai liga (NHL) nyugati döntőjének harmadik meccsén idegenben, a kanadaiak játékosa, Maxim Lapierre sem ülhette le büntetését, ugyanis a plexire rátapadtak a „sárga emberek”…
máj. 21
9:48
Válogatós válogatott - avagy miért nem kell Stieber, Vass és Tőzsér? (Agroinform)
Keretet hirdetett a San Marino és Luxemburg ellen készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor. A 21 kiválasztott futballista között hiába keressük Tőzsér, Stieber vagy Vass Ádám nevét.
máj. 21
9:50
Kajak-kenu: Kozák Danuta és Vajda Attila sikere a szegedi válogatón (She)
Női K–1 500 méteren Kozák Danuta, férfi C–1 1000 méteren Vajda Attila nyerte a kenusok és női kajakosok idei első Európa- és világbajnoki válogatóját Szegeden.
máj. 21
9:52
Zalaegerszeg: Kocsárdi és Vlaszák is segít „sportágat választani” (She)
A Nagy sportágválasztó utánpótlásprogram péntek után szombaton is várja az érdeklődőket a zalaegerszegi ifjúsági és sportcentrumban.
máj. 21
10:06
Ismét Budapesten varázsol a Harlem Globetrotters (Infostart)
Jövő szerdán ismét Budapestre érkezik a Harlem Globetrotters kosárlabdacsapata.
máj. 21
10:06
Női kézilabda: a válogatott kapus, Herr Orsolya Siófokra szerződött (She)
A válogatott kapus, Herr Orsolya a Siófok KC-Galérius Fürdő női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását – jelentette be Takács Zsolt, a jelenleg az NB I alsóházi rájátszásában (9–12. hely) érdekelt klub ügyvezetője.
máj. 21
10:06
Szombat reggeli sporthírek (Behaviour)
A világelső dán Caroline Wozniacki és a kínai Shuaj Peng játssza a 618,000 dollár összdíjazású, Premier kategóriás WTA tenisztorna, a Brussels Open döntőjét.
máj. 21
10:08
Videó: remek csukafejese után nem ilyen ünneplésre számított a játékos (She)
Kellemetlen érzés egy labdarúgónak, ha rúgást kap, főleg akkor, amikor ő szerez gólt. A hongkongi labdarúgó FA-Kupa elődöntőjében rendezett Dél-Kína–Szun hej meccsen (3–1) a dél-kínaiak egy remek támadás után Kvok Kin-pong csukafejesével betaláltak, ám csapattársa örömében kíméletlenül belecsúszott az arcába.
máj. 21
10:24
Paksi FC: Böde Dániel úgy érzi, most eljött a váltás ideje (She)
A Paksi FC középpályása, Böde Dániel a Nemzeti Sportnak nyilatkozott csapata mai, MTK elleni találkozója előtt. A futballista jövőjéről is beszélt.
máj. 21
10:42
Kaposvár: Sisa szerint nem húzta mindenki tiszta erővel az evezőt (She)
A Kaposvári Rákóczi vezetőedzője, Sisa Tibor csapata mai, ETO elleni bajnokija előtt a győriek honlapjának elmondta, szép szezont zárnak, de talán előrébb is végezhettek volna a tabellán, ha mindenki tiszta erővel húzza az evezőket...
máj. 21
10:42
Kiderült, hol folytatja a válogatott kapus (Behaviour)
A válogatott kapus, Herr Orsolya a Siófok KC-Galérius Fürdő női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását - jelentette be Takács Zsolt, a jelenleg az NB I alsóházi rájátszásában (9-12. hely) érdekelt klub ügyvezetője.
máj. 21
10:44
Sportpolitika: magyar elnökségi siker; elfogadták az EU Sport Munkatervét (She)
A magyar európai uniós elnökség legfontosabb sport témájú hivatalos eseménye zajlott Brüsszelben, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára, Czene Attila elnökletével. Az EU Oktatási, Ifjúsági, Kulturális és Sport Tanácsa (OIKST) ülésén az uniós tagállamok sportminiszterei megvitatták a magyar elnökség által előkészített sportszakmai dokumentumokat, s elfogadták az Európai…
máj. 21
11:00
Autósport: Kiss Pál Tamás a 8. rajtkockát szerezte meg Barcelonában (She)
Kiss Pál Tamás a 8. rajtkockát szerezte meg a GP3-as sorozat szombat reggeli időmérő edzésén Barcelonában. A hétvége első versenyére szombat délután, a másodikra vasárnap délelőtt kerül sor.
máj. 21
11:00
Kajak-kenu válogató - Kozák és Vajda sikere (Behaviour)
Női K-1 500 m-en Kozák Danuta, férfi C-1 1000 m-en pedig Vajda Attila nyerte a kenusok és női kajakosok idei első Európa- és világbajnoki válogatóját Szegeden.
máj. 21
11:00
Ezúttal a San Jose nyerte a szoros meccset, és szépített (Agroinform)
A Vancouver tízből hétszer nyert az olyan mérkőzéseken, amelyeken egy gól döntött, a Sharks most rontott a starisztikáján.
máj. 21
11:02
Kerékpár: Hamilton után Hincapie is Armstrong ellen vallott (She)
Tyler Hamilton után egy másik volt csapattárs, George Hincapie is azt állítja: többször is látta, amint a hétszeres Tour de France-győztes kerékpáros, Lance Armstrong EPO-t használ.
máj. 21
11:18
Nehéz dolga lesz Overdose-nak (Infostart)
A tervek szerint két éve Overdose favoritként indult volna a Haydock Parkban a Temple Stakes nevű versenyen, bár súlyos betegsége miatt akkor meghiúsult szereplése, szombaton mégis eljön a pillanat, amikor a magyar csodaló Angliában, ugyanezen a versenyen bizonyíthatja kivételes képességeit.
máj. 21
11:18
Videó: a Chelsea sztárja folytatta csapattársa viccelődését a riporterrel (She)
Bár a 2010–2011-es szezonban trófea nélkül maradt a Chelsea labdarúgócsapata, a futballisták az év játékosa díjátadó után vidámak voltak. A Chelsea TV is a helyszínen forgatott, egyik riportere, Gigi Salmon miközben összegezte az eseményeket, Didier Drogba a háta mögött viccelődött vele, pont úgy, mint egy edzés közben David Luiz.
máj. 21
11:18
Ferguson és Vidic kapja a Barclays-díjat (Metropol)
A bajnok Manchester United vezetőedzője, Sir Alex Ferguson és védője, Nemanja Vidic kapja az angol labdarúgó Premier League névadó szponzorának díját, mint az idény legjobb trénere, illetve játékosa.
máj. 21
11:18
Újabb egykori csapattárs beszélt Armstrong EPO-használatáról (Agroinform)
Tyler Hamilton után George Hincapie is azt állítja: többször is látta, amint a hétszeres Tour de France-győztes EPO-t használ.
máj. 21
11:36
Labdarúgás: Alves miatt jöttek, Foxira figyeltek fel a Hajduk megfigyelői (She)
Horvát internetes források szerint a Hajduk Split képviselői kedden André Alves miatt a helyszínen tekintették meg a Kecskemét–Videoton (3–2) Magyar Kupa döntőt.
máj. 21
11:36
Herr Orsolya is Siófokon folytatja (Agroinform)
A válogatott kapus, a Siófok KC-Galérius Fürdő női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását - jelentette be a klub ügyvezetője.
máj. 21
11:38
Kozák Danuta és Vajda Attila győzött (Agroinform)
Női K-1 500 m-en Kozák Danuta, férfi C-1 1000 m-en pedig Vajda Attila nyerte  a kenusok és női kajakosok idei első válogatóját Szegeden.
máj. 21
11:54
Kovács Katalin kikapott egyesben (Infostart)
Női K-1 500 m-en Kozák Danuta, férfi C-1 1000 m-en pedig Vajda Attila nyerte a kenusok és női kajakosok idei első Európa- és világbajnoki válogatóját Szegeden.
máj. 21
11:54
Premjer-liga: a Zenit Huszti nélkül kapott ki a Tomszk vendégeként (She)
A címvédő Zenit 2–1-es vereséget szenvedett a Tom Tomszk vendégeként az orosz labdarúgó-bajnokság élvonalának 10. fordulójában. A szentpétervári csapatban nem volt ott a sérült Huszti Szabolcs.
máj. 21
11:54
Elfogadták az Európai Unió sport munkatervét (Agroinform)
Az uniós tagállamok sportminiszterei megvitatták a magyar elnökség által előkészített sportszakmai dokumentumokat, s elfogadták az EU sport munkatervét.
máj. 21
11:56
Videoton: André Alvest a francia élvonalból is aktívan figyelik (She)
Az átigazolásokkal foglalkozó egyik francia portál értesülései szerint a francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Toulouse is figyeli a Videoton gólerős brazil csatárát, André Alvest, aki iránt a horvát Hajduk Split is érdeklődik.
máj. 21
11:56
Husztiék kikaptak Tomszkban (Agroinform)
A Zenit 2-1-es vereséget szenvedett a Tom Tomszk otthonában az orosz Premjer Liga 10. fordulójának első szombati mérkőzésén.
máj. 21
12:12
Videó: a Tottenham játékosai vizitáltak a klub épülő edzőbázisán (She)
Az angol élvonalban szereplő Tottenham Hotspur új edzőkomplexumot épít első számú csapatának és utánpótlás-akadémiájának. A felnőtt játékosok Harry Redknapp menedzser vezetésével meglátogatták az építkezést.
máj. 21
12:30
Barcelona: Rossi és egy brazil válogatott védő érkezik - sajtóértesülés (She)
Sajtóértesülések szerint a Barcelona labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Giuseppe Rossi és André Santos is.
máj. 21
12:30
Anelka nem anyázott, kártérítést követel a L'Équipe-től (Agroinform)
Rágalmazásért beperelte a L'Équipe című sportlapot Nicolas Anelka, a francia labdarúgó-válogatott volt csatára.

Keresés