2011. május 17. kedd

máj. 17
0:30
Kelet-európai futball: újabb korábbi bajnok esett ki Romániában (She)
Az Universitatea Craiova nem tudta megnyerni hétfői mérkőzését, így az utolsó forduló eredményeitől függetlenül kiesett a román labdarúgó-bajnokság élvonalából.
máj. 17
1:06
Topligák, 2. osztály: hangosan kopog a Dijon a Ligue 1 ajtaján (She)
Sorozatban a negyedik mérkőzését is megnyerte, így hétfőn újabb lépést tett a francia labdarúgó-bajnokság élvonala felé a Dijon.
máj. 17
1:42
Észak-európai futball: Gruborovicsék az élre álltak Finnországban (She)
Már csak Gruborovics Tamás és Szeróvay Mihály csapata veretlen a finn labdarúgó-bajnokságban: a hétfőn 4–2-re nyerő JJK át is vette a vezetést a tabellán a Mariehamntól.
máj. 17
5:54
Ausztrál Nagydíj: Melbourne marad a helyszín (Metropol)
A jövőben is a melbourne-i Albert Park lesz a helyszíne a Forma-1-es világbajnoki sorozat Ausztrál Nagydíjának - jelentette be Louise Asher, az ország turisztikai minisztere.
máj. 17
6:12
Fehérváron egyenlített a Szolnok (Metropol)
A Szolnok 77-76-ra nyert az Albacomp vendégeként hétfőn a férfi kosárlabda NB I döntőjének negyedik mérkőzésén, ezzel 2-2-re kiegyenlített a három sikerig tartó párharcban.
máj. 17
6:48
Vasas: a játékosok nyugtalanok a jövő miatt, elmaradt az edzés (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas játékosai hétfőn nem edzettek, ehelyett a tulajdonos képviselőjétől tudakozódtak a klub jövőjéről.
máj. 17
6:48
Paulo Sousa váltja Mezeyt (Behaviour)
Tekintélyes pályafutása legszomorúbb pillanatát élte ált Garami József, az MTK szakmai igazgatója. Irányításával egylet soha nem esett ki az élvonalból, egészen mostanáig. A kék-fehérek nem kerülhették el a sorsuk, mert jóllehet nyertek Pápán, a Kecskeméten is "lubickoló" siófoki Honma triplája az NB II-t jelentette számukra. A Videoton bejelentette az edzőcserét.
máj. 17
6:50
Madár elszállt Amerikába (Behaviour)
Már az Egyesült Államokban készül a június 4-i mérkőzésére Erdei Zsolt. Veretlen profi ökölvívó klasszisunk az Atlantic Cityben rendezendő találkozóra való felkészülés utolsó szakaszába ért, miután befejezte kéthetes hamburgi edzőtáborát Fritz Sdunek felügyeletével. Az amerikai edzőtermekben Erdei folytatja az edzéseket, igaz, most már elsősorban a formába hozáson lesz a fő hangsúly.
máj. 17
6:52
Finn vb-aranyhoz mindig a svédeken át vezet az út (Behaviour)
Finnország sikerével zárult Szlovákiában a jégkorong-világbajnokság. Az észak-európaiak a nagy rivális Svédország elleni 6-1-es sikerrel szerezték meg történetük második vb-aranyát. (Az elsőt 1995-ben szintén a svédek felülmúlásával Stockholmban kaparintották meg.)
máj. 17
6:54
"Pár nap múlva majd örülök!" (Behaviour)
Elek Gábor vezetőedző szerint kell még pár nap, amíg feldolgozza a fantasztikus sikert, hogy az FTC női kézilabdacsapata az alicantei visszavágón vasárnap elért 23-23-as döntetlennel megnyerte a Kupagyőztesek Európa Kupáját.
máj. 17
7:06
Copa América: Japán másodszor is visszalépett a nyári tornától (She)
Japán labdarúgó-szövetsége kedden hivatalosan bejelentette: a japán válogatott másodszor is, immár véglegesen visszalép a nyári latin-amerikai tornától, az argentínai Copa Américától.
máj. 17
7:24
Sportlövészet: Igaly Diána ezüstöt lőtt, kezd ismét magára találni (She)
Igaly Diána, 2004 olimpiai bajnok sportlövője ezüstérmet szerzett a hét végén Brnóban megrendezett Miroslav Bednarik-emlékversenyen.
máj. 17
7:42
NB I: a Kecskemét is csábítja a korábbi ferencvárosi légióst (She)
A Nemzeti Sport információja szerint Igor Pisanjuk visszatérhet hazánkba, mivel több magyar csapat, köztük a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE is csábítja.
máj. 17
8:18
Premjer-liga: máris inog a kispad Ruud Gullit alatt Groznijban (She)
Orosz lapértesülések szerint a gyenge eredmények miatt elképzelhető, hogy menesztik Ruud Gullitot, az orosz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Tyerek Groznij holland vezetőedzőjét.
máj. 17
8:18
A Fradi KEK-győztes lányai és Dárdai Pál, a Hertha legendája a hét sztárjai (Agroinform)
Az elmút hét is számtalan érdekes, valamint tanulságos történettel szolgált, ezek közel szemezgetünk most már szokásossá vált Heti 6:3 című rovatunkban.
máj. 17
8:36
Profi ökölvívás: Erdei és Balzsay is visszaesett a WBO-ranglistán (She)
Két magyar profi ökölvívó, Erdei Zsolt és Balzsay Károly is visszaesett a WBO szervezet hétfőn kiadott legfrissebb, májusi ranglistáján.
máj. 17
8:36
Melbourne marad az ausztrál GP helyszíne (Agroinform)
A jövőben is a melbourne-i Albert Park lesz a helyszíne a Forma-1-es világbajnoki sorozat Ausztrál Nagydíjának - jelentette be Louise Asher, az ország turisztikai minisztere.
máj. 17
8:38
U16-os válogatott: Pisont István csapata Macedóniában készül (She)
A magyar U16-os labdarúgó-válogatott a nyári korosztályváltás után ősszel kezdi meg szereplését az U17-es Európa-bajnoki selejtezőkön. A közelgő tétmeccsekre készülő csapat a héten két mérkőzést játszik Macedóniában a házigazdák korosztályos gárdájával – adta hírül az mlsz.hu.
máj. 17
8:54
Lefejelte az edzőjét, eltiltották (Infostart)
Eltiltották a jövő hónapban esedékes CONCACAF Arany Kupán címvédőként szereplő mexikói labdarúgó-válogatottól Jesus Corona kapust, aki egy klubmérkőzésen lefejelte az ellenfél egyik edzőjét.
máj. 17
8:54
Haladás: Oross és Kenesei mellett még három játékossal hosszabbítanának (She)
A Haladás a hivatalos honlapján tette közzé, hogy Tóth Miklós ügyvezető új, két-három évre szóló szerződést kínált a labdarúgócsapat három játékosának: Rajos Gábornak, Lengyel Dánielnek és Schimmer Szabolcsnak.
máj. 17
8:54
Öt játékosnak is új szerződést ajánlott a klub (Agroinform)
A Szombathelyi Haladás több játékosának is lejár a szerződése az idény végén, ezért megkezdték a tárgyalásokat a hosszabbításról.
máj. 17
8:56
Videó: rosszul lépett le a lépcsőről az ittas világbajnok hokiedző (She)
A vasárnap világbajnoki címet szerző finn jégkorong-válogatott tagjai „természetesen" már a repülőgépen elkezdték az ünneplést. Az alábbi videó tanúsága szerint a kapusedző, Pasi Nurminen a kelleténél többet ivott.
máj. 17
8:58
Pápa: Gyömbér Gábor keresztszalagja elszakadt az MTK elleni meccsen (She)
Gyömbér Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Pápa középpályása súlyosan megsérült az MTK elleni hétvégi bajnokin, és a Lombard hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint elszakadt a keresztszalagja.
máj. 17
9:12
Újpest: a müncheniek visszavárják a lila-fehérek horvát légiósát (She)
Marin Matos próbajátékon járt az 1860 Münchennél, és noha visszatért a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC-hez, hamarosan ismét a bajor város felé veszi az irányt.
máj. 17
9:30
Anglia: Tímár távozik Plymouthból, de öt hónapnyi pénzére még vár (She)
Tímár Krisztián nyáron távozik az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságból kieső Plymouth Argyle-tól, amely tartozik is neki. A védő még nem tudja, hol folytatja a pályafutását.
máj. 17
9:30
A Barcelona chilei válogatottat venne a Bundesligából (Agroinform)
A katalánokhoz közel álló sajtóorgánum szerint Arturo Vidalt nézte ki magának Josep Guardiola a középpálya erősítésére.
máj. 17
9:32
Férfi kosárlabda: Völgyi Péter a jelölt a távozó Horváth Imre helyére (She)
Tóth János, a paksi Atomerőmű SE férfi kosárlabdacsapatának szakosztályelnöke elismerte, jelenleg Völgyi Péter az egyetlen jelölt a távozó Horváth Imre vezetőedző megüresedett pozíciójára.
máj. 17
9:48
AC Milan: Hamsík és Sandro jöhet, Seedorfot Brazíliába vinnék (She)
Olasz sajtóhírek szerint az AC Milan vezetőedzője, Massimiliano Allegri nyári kívánságlistájának élén szerepel a Napoli szlovák válogatott támadója, Marek Hamsík és a Tottenham brazil középpályása, Sandro.
máj. 17
9:48
Alekna is indul a Gyulai emlékversenyen (Agroinform)
Sanya Richards-Ross mellett egy másik világsztár, a diszkoszvetés kétszeres olimpiai bajnoka, a litván Virgilijus Alekna is részt vesz július 30-án a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj 2011 elnevezésű viadalon a Puskás Ferenc Stadionban.
máj. 17
9:50
Hollandia: a rengeteg gól „garantálja" a bajnokság elbukását (She)
A holland Eredivisie 2010–2011-es idényében is folytatódott egy különös tendencia: immár 11. éve nem az a csapat az élvonal aranyérmese, amelyik a legtöbb gólt szerezte a szezonban!
máj. 17
9:52
Videó: Tőzsér Dániel pazar gólt készített elő a belga bajnokságban (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Genkben játszó Tőzsér Dániel gólt lőtt a Gent ellen a belga labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásának szombat esti fordulójában. A gól mellett Tőzsér előkészítésben is jeleskedett, ő adta a passzt a látványosan kapuba tekerő Kevin de Bruyne-nek.
máj. 17
10:06
West Ham: a kiesés után balhé a csapat szezon végi bankettjén (She)
A rendőrségnek kellett békéltetnie a West Ham United labdarúgócsapatának szezon végi bankettjén, miután összetűztek a játékosok és a szurkolók.
máj. 17
10:06
Vörösben léphet pályára a Real Madrid jövőre (Agroinform)
A királyi klub harmadik számú meze feltehetően vörös színű lesz a 2011-12-es idényben, történetük során nem először.
máj. 17
10:08
NHL: Winnipegnek ismét csapata lehet, költözhet a Thrashers (She)
Egy kanadai üzleti csoport megvásárolná az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt Atlanta Thrashers csapatát, amelyet Winnipegbe költöztetne.
máj. 17
10:24
Hollandia: Simon Krisztián vereséggel intett búcsút a Feyenoordnak (She)
Tegnap este alighanem utolsó mérkőzését játszotta a Feyenoord mezében az Újpestről kölcsönkapott Simon Krisztián, aki az Excelsior és a Feyenoord közös juniorcsapatában lépett pályára az utánpótlás Holland Kupa döntőjében.
máj. 17
10:26
Real Madrid: Ramosszal 2017-ig, Pepével 2015-ig hosszabbítanak - sajtóhír (She)
A spanyol AS napilap értesülései szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid megegyezett Sergio Ramosszal és Pepével a két futballista szerződésének meghosszabbításáról.
máj. 17
10:28
Németország: Omodiagbe, az elátkozott - öt csapat, öt kiesés (She)
Ha egy német labdarúgócsapat el szeretné kerülni a kiesést, a jelek szerint nem szabad Darlington Omodiagbét szerződtetnie. A nigériai légiós a német futball történetének első játékosa, aki egymás után öt csapattal esett ki!
máj. 17
10:42
Serie B: Feczesint nem érdeklik a hazatéréséről szóló pletykák (She)
Az olasz másodosztályú Ascolit erősítő magyar támadó, az utóbbi hetekben gólerősen futballozó Feczesin Róbert a Nemzeti Sportnak kijelentette: ha felröppentek is ilyen tartalmú pletykák, ő egyelőre nem szeretne hazatérni.
máj. 17
10:42
Sousa évi 64 milliót keres majd a Videotonnál (Metropol)
A Blikk című napilap szerint Paulo Sousa éves szinten legalább 64 millió forintot keres majd a bajnok Videoton labdarúgócsapatának vezetőedzőjeként.
máj. 17
10:42
Ferguson bent tarthatja a Blackpoolt a rotációval (Agroinform)
A Manchester United menedzsere elmondta, mindenképpen pihenteti több játékosát is a Premier League utolsó fordulójában a Barcelona elleni BL-döntő miatt.
máj. 17
10:44
Videó: Szélesi Zoltán nagyszerű beívelése után szerzett gólt a Volosz (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Szélesi Zoltán gólpasszt adott az Olympiakosz Voloszban a Panathinaikosz elleni mérkőzésen a görög labdarúgó-bajnokság rájátszásában. A magyar válogatott remekül ívelt Iliasz Szolakiszhoz, aki a keresztléc segítségével a kapuba fejelt.
máj. 17
10:46
Werder Bremen: Fringsnek nem ajánlottak szerződést, így távozik (She)
Távozik a Werder Bremen labdarúgó-együttesétől a csapatkapitány Torsten Frings, miután a vezetők nem ajánlottak neki új szerződést.
máj. 17
10:48
Hollandia: a NAC megtartaná Horváth Gábort, de egyszerűen nincs rá pénz (She)
Többször beszámoltunk már róla, hogy az anyagi gondokkal küzdő holland élvonalbeli NAC végleg megszerezné a  Videotontól kölcsönkapott négyszeres válogatott Horváth Gábort, ám a jelek szerint erre nem lesz meg az anyagi fedezet.
máj. 17
11:00
Feyenoord: Jon Dahl Tomassonra nem számítanak, eligazolhat (She)
A Feyenoord labdarúgócsapatának technikai igazgatója, Martin van Geel bejelentette: a rotterdamiak nem számítanak a klub veterán dán csatárára, Jon Dahl Tomassonra.
máj. 17
11:00
Horváth Gáborra nincs pénze a NAC Bredának (Agroinform)
Az anyagi gondokkal küszködő NAC Breda technikai igazgatója szerint hiába szeretnék megtartani a magyar védőt, ha nincs rá keretük.
máj. 17
11:18
Vasárnap játszik a Ferencváros a Pápával (Agroinform)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága módosította az NB I 30. fordulójának műsorát, hogy az Európa-liga-indulásra pályázó csapatok mérkőzései egy időben kezdődjenek.
máj. 17
11:36
Jamaica: Usain Bolt lelassít és szívbeteg gyerekekért sétál (She)
Nagyszabású akciót szervez Usain Bolt, a jamaicaiak világklasszis sprintere: a földkerekség leggyorsabb embere szívbeteg gyerekek megsegítésére hirdette meg az Usain Bolt Walkathlont.
máj. 17
11:38
Labdarúgás: Pelénél Messi csak a régi nagyok után következik (She)
Pelé egyetért azzal, hogy a világ jelenlegi legjobb labdarúgója Lionel Messi, de szerinte a fiatal argentinnál sokkal jobb volt a maga idejében Johan Cruyff, Michel Platini vagy Alfredo Di Stéfano.
máj. 17
11:40
Anglia: szabadlistára tették a magyar légióst a harmadosztályú csapatnál (She)
Az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokság (League One) 19. helyén végző Notts County a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szabadlistára tette nyolc játékosát, köztük a tavaszi idényt kölcsönben az ötödosztályú Mansfield Townnál töltő magyar kapust, Gróf Dávidot.
máj. 17
11:54
Torghelle egy lőtt góllal távozhat Düsseldorfból (Agroinform)
A magyar támadó 300.000 eurós fizetése az egyik legmagasabb a keretben, ennek ellenére csak egy bajnoki találatot szerzett ebben az idényben.

Keresés