2011. május 17. kedd

máj. 17
12:12
Pápa: Bárányos szerződése lejár, az irányító szívesen maradna (She)
Bárányos Zsoltnak és Venczel Balázsnak is lejár június végén a szerződése, s a Nemzeti Sport értesülése szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa vezetősége a héten kezdi meg a keret kialakításával kapcsolatos tárgyalásokat.
máj. 17
12:12
Messinél sokkal jobb futballisták voltak - Pelé (Agroinform)
A Fekete Gyöngyszem egyetért azzal, hogy a világ jelenlegi legjobb labdarúgója Messi, de szerinte a fiatal argentinnál sokkal jobb volt a maga idejében Johan Cruyff, Michel Platini vagy Alfredo Di Stéfano.
máj. 17
12:14
Grúzia: a riválissal kupagyőztes tréner bajnokká tette a Zesztafonit (She)
Mind a Zesztafoni, mind vezetőedzője, Gija Gegocsadze számára az első bajnoki aranyérmet hozta el a grúz labdarúgó-bajnokság 2010–2011-es idénye.
máj. 17
12:16
Videó: különleges ajándékkal köszöntötték Babos Tímeát (She)
Élete álma teljesült Babos Tímeának. Az Amerikából hazatért teniszezőnő 18. születésnapja alkalmából kipróbálhatott egy Ford Mustangot. Az autócsodával levették a lábáról a fiatal tehetséget, aki az ünnepi pillanatokban az NSO Tv-nek a közeli terveiről is beszélt.
máj. 17
12:30
Düsseldorf: Torghelle a Bild szerint már el is köszönt társaitól (She)
A német Bild információi szerint semmi esély nincs arra, hogy Torghelle Sándor a Fortuna Düsseldorf labdarúgócsapatánál maradjon.
máj. 17
12:30
Tiger Woods a US Openen térne vissza (Agroinform)
A korábbi világelső Tiger Woods nagyon bízik benne, hogy sérülése rendbe jön június közepéig, és részt vehet az év második Major golftornáján, a US Openen.
máj. 17
12:32
Belgium: Tőzsér szerint a Standardra nehezedik nyomás a mai bajnoki „döntőben” (She)
Ma este játsszák a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rájátszásának utolsó fordulóját: a Genk–Standard Liege mérkőzésen eldől, hogy melyik együttes lesz az aranyérmes. A genkiek – akiknek egy döntetlen is elég az azonos ponttal álló rivális ellen a végső elsőséghez – magyar légiósa, Tőzsér Dániel elmondta, nem ideges és az ellenfél játékosain van a nyomás.
máj. 17
12:34
Videó: Messi is megirigyelhetné Jorge Troiteiro zseniális szólóját (She)
Igencsak látványos gólt szerzett Jorge Troiteiro, a Burgos játékosa az Atlético Tordesillas elleni mérkőzésen a spanyol negyedosztályban. Elképesztő cselek!
máj. 17
12:48
Megállítja-e a Kecskemét a duplázni készülő Videotont? (Infostart)
Bár még a hétvégén is rendeznek bajnoki fordulót, ma eldől, kik nyerték a 2010-2011-es idény trófeáit a magyar labdarúgóelitben. A bajnoki címet már lassan egy hete bebiztosította a Videoton, a Ligakupa a messze története legjobb szereplését produkáló Paksé lett. A Magyar Kupa fináléját este héttől a Videoton és a Kecskeméti TE játssza.
máj. 17
12:48
Galatasaray: a katasztrofális szezon után Terimtől várják a csodát (She)
A Galatasaray vezetősége hároméves szerződést ajánlott a labdarúgóklub legendás trénerének, az isztambuli nagycsapatot 2000-ben UEFA-kupa-győzelemre vezető Fatih Terimnek.
máj. 17
13:06
Csányi Sándor: 2020-ig két világversenyre el kell jutnia a válogatottnak (Infostart)
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke szerint a válogatottnak 2020-ig legalább két nagy tornára el kell jutnia ahhoz, hogy a sportág a terveknek megfelelően fejlődjön.
máj. 17
13:06
Mezey kupagyőzelemmel búcsúzna, Szivics legnagyobb meccsére készül (Agroinform)
A múlt szerdán bajnoki címet nyerő Videoton kedden a Magyar Kupa serlegét is megszerezheti, amennyiben a döntőben legyőzi a Kecskemétet.
máj. 17
13:24
MLSZ: Csányi szerint a válogatottnak 2020-ig két nagy tornára ki kell jutnia (She)
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke szerint a válogatottnak 2020-ig legalább két nagy tornára el kell jutnia ahhoz, hogy a sportág a terveknek megfelelően fejlődjön.
máj. 17
13:24
Csányi: 2020-ig két világversenyre el kell jutni (Metropol)
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke szerint a válogatottnak 2020-ig legalább két nagy tornára el kell jutnia ahhoz, hogy a sportág a terveknek megfelelően fejlődjön.
máj. 17
13:24
Ha Ronaldót nem is, Rolandót leigazolhatja a Juventus (Agroinform)
Bár Gianluigi Buffon viccelődött azzal, hogy az Öreg Hölgy leigazolja Cristiano Ronaldót, válogatottbeli csapattársa valóban a klubhoz kerülhet.
máj. 17
13:42
Játék: nyerjen jegyet a Ferencváros-Pápa bajnoki meccsre! (She)
Vasárnap 17.30-kor a Ferencváros a Pápát fogadja a labdarúgó NB I utolsó, 30. fordulójában. Töltse ki helyesen a Nemzeti Sport Online kvízét, és azon szerencsések egyike lehet, akik a helyszínen tekinthetik meg a találkozót!
máj. 17
13:42
Csányi szerint 2020-ig két világversenyre el kell jutnia a válogatottnak (Behaviour)
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke szerint a válogatottnak 2020-ig legalább két nagy tornára el kell jutnia ahhoz, hogy a sportág a terveknek megfelelően fejlődjön.
máj. 17
13:44
Premier League: Ferguson bíródicséretért kapott figyelmeztetést (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) fegyelmi bizottsága figyelmeztetésben részesítette a Manchester United menedzserét, Sir Alex Fergusont.
máj. 17
14:18
Balogh Gabriella bekerült az MLSZ elnökségébe (Infostart)
Balogh Gabriella személyében új tagot választottak a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségébe; a marketingszakemberre a küldöttek 57 százaléka voksolt igennel a szervezet keddi, a telki edzőközpontban tartott közgyűlésén.
máj. 17
14:18
Videó: Roberto Carlos brazilosan szelídítette meg a labdát (She)
Elegáns és látványos labdalevételt mutatott be Roberto Carlos, az orosz Anzsi Mahacskala játékosa a Kubany Krasznodar elleni mérkőzésen.
máj. 17
14:18
Forma-1: feljelentés a dulakodó Sutil ellen (Metropol)
Feljelentést tett a Forma-es Lotus csapat egyik részvényese Adrian Sutil, a Force India pilótája ellen verekedés, illetve sérülés szándékos okozása miatt.
máj. 17
14:18
Sutilt verekedés és sérülés szándékos okozása miatt feljelentették (Agroinform)
Feljelentést tett a Forma-1-es Lotus csapat egyik részvényese Adrian Sutil, a Force India pilótája ellen verekedés, illetve sérülés szándékos okozása miatt.
máj. 17
14:36
Póker: több mint százmillió dollár bennragadt pénzt fizettek vissza (She)
A PokerStars bejelentette, hogy eddig több mint százmillió dollárt fizetett vissza korábbi amerikai ügyfeleinek, és folytatja a kérelmek teljesítését.
máj. 17
14:38
Tenisz: Szávay számára hét játék után véget ért a brüsszeli torna (She)
Szávay Ágnes számára az első fordulóban véget ért a 618 ezer dollár összdíjazású brüsszeli női torna. A magyar teniszező az első szettben feladta a kazah Galina Voszkobojeva elleni mérkőzést.
máj. 17
14:40
Golf: először rendezheti meg Franciaország a mitikus Ryder-kupát (She)
Franciaország rendezheti meg 2018-ban Európa és az Egyesült Államok golfválogatottjának nagy presztízsű csapatversenyét, a Ryder-kupát – jelentették be kedd kora délután az angliai Wentworthben.
máj. 17
14:42
MLSZ: váltás az elnökségben, Balogh Gabriella került Borbély helyére (She)
Balogh Gabriella személyében új tagot választottak a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnökségébe; a marketingszakemberre a küldöttek 57 százaléka voksolt igennel a szervezet keddi közgyűlésén a telki edzőközpontban.
máj. 17
14:44
Újpest: Balajti Ádámot szeretnék megtartani a lila-fehérek (She)
Balajti Ádám a DVSC kölcsönjátékosaként szerepel Újpesten, és a Nemzeti Sport Online információi szerint a támadóval elégedett a szakmai stáb, szeretnék megtartani a labdarúgót.
máj. 17
14:54
Oroszország: a magyar légiós születésnapi gólja - a tartalékoknál (She)
Gaál Miklós, az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Volga Nyizsnyij Novgorod magyar védője gólt szerzett klubja tartalékcsapatában a Szpartak Nalcsik ellen, és a futballista elmondta, nagyon örült, hogy így tudta megünnepelni a 30. születésnapját.
máj. 17
14:54
Brüsszeli tenisztorna: Szávay feladta (Metropol)
Szávay Ágnes feladta a kazah Galina Voszkobojeva elleni elsőkörös mérkőzését a 618 ezer dollár összdíjazású brüsszeli női tenisztorna keddi játéknapján.
máj. 17
14:54
A United hasonlít a Real Madridhoz - Guardiola (Agroinform)
A tréner azt is elismerte, hogy a leginkább a Vörös Ördögök ellentámadásaitól fél, amelyekben a szélvészgyors Antonio Valencia, Nani és Hernández a kulcsfigurák.
máj. 17
14:56
Juventus: Antonio Conte lesz az új vezetőedző - médiaértesülés (She)
A klub egykori játékosa, Antonio Conte lesz az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus vezetőedzője – tudta meg a tekintélyes La Gazzetta dello Sport.
máj. 17
15:12
Manchester City: egymillió fontos bónuszt ért Mancininek a BL-szereplés (She)
A Manchester City menedzsere, Roberto Mancini egymillió fontos bónuszt kapott a klubjától, miután kiharcolta a csapattal a Bajnokok Ligájában való indulás lehetőségét.
máj. 17
15:12
Arbeloa örül, hogy Busquets játszhat, de nem érdekli a BL-döntő (Agroinform)
A Real Madrid védője szerint David Villa egy Barcelona edzésen több rúgást kap, mint tőle a négy El Clásico alatt.
máj. 17
15:30
Eredivisie: Dzsudzsák a szezon csapatában a goal.com-nál (She)
Dzsudzsák Balázs helyet kapott az egyik legolvasottabb, futballal foglalkozó internetes oldal, a goal.com által összeállított Év csapatában Hollandiában.
máj. 17
15:30
Fergusont figyelmezette az FA bíródicsérő szavai miatt (Agroinform)
A Vörös Ördögök menedzsere a Chelsea elleni bajnoki mérkőzés előtt pozitív kritikával illette a találkozót vezető Howard Webbet.
máj. 17
15:32
Borbély Zoltán lemondott, helyette Balogh Gabriella került be az elnökségbe (Agroinform)
Balogh Gabriella személyében új tagot választottak a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökségébe; a marketingszakemberre a küldöttek 57 százaléka voksolt igennel a szervezet keddi, a telki edzőközpontban tartott közgyűlésén.
máj. 17
15:34
Szávay sérülés miatt feladta elsőkörös meccét (Agroinform)
Szávay Ágnes feladta a kazah Galina Voszkobojeva elleni elsőkörös mérkőzését a 618 ezer dollár összdíjazású brüsszeli női tenisztorna keddi játéknapján.
máj. 17
15:48
Atlético Madrid: Forlán is eladó, megszabadulnának az uruguayitól (She)
Amilyen jól sikerült Diego Forlánnak az előző idény (Európa-liga-győzelem) és a nyári dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság (bravúros 4. hely az uruguayi válogatottal, ráadásként ő lett a torna legjobbja), annyira nem jöttek össze a dolgai a 2010–2011-es szezonban, így nem meglepő, ha klubja, spanyol Atlético Madrid lemondana róla.
máj. 17
15:48
Erdei első helyről a hetedikre csúszott vissza a WBO-ranglistán (Agroinform)
A veretlen magyar ökölvívó áprilisban még vezette a Boksz Világszervezet ranglistáját, most azonban csak a hetedik helyen áll.
máj. 17
16:06
Jégkorong: az U20-as válogatott ígérete hosszabbított a Dab.Doclerrel (She)
Két évvel meghosszabbította szerződését a Dab.Docler jégkorongcsapatával Pavuk Attila, az újvárosiak és az U20-as válogatott egyik alapembere, adta hírül a dabdocler.hu.
máj. 17
16:06
Overdose a favorit - Az angol bukmékerek biztosra mennek (Behaviour)
Az angol bukmékerek favoritnak tekintik Overdose-t a következő két szigetországi versenyén. A máshogyan beállított startgépek miatt nem kell számítani a baden-badeni és berlini nehézségek megismétlődésére.
máj. 17
16:08
Dopping: európai hálózatot buktattak le, Magyarország tranzitállomás volt (She)
Doppingszerekkel kereskedő nemzetközi hálózatot buktatott le a spanyol rendőrség, amely szerint a bűnszervezet többek között Magyarországon keresztül csempészte be az illegális anyagokat Spanyolországba. Az akció során 26 embert vettek őrizetbe, közöttük egy öregfiúkból álló kerékpároscsapat vezetőjét is.
máj. 17
16:10
Real Madrid: Ramos elismerte, már megállapodott a hosszabbításról (She)
Sergio Ramos, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid védője elismerte, hogy már megegyezett a blancók vezetőivel szerződése meghosszabbításáról.
máj. 17
16:24
Kajak-kenu: kétéves eltiltás vár az olimpiai negyedik olasz Benedinire (She)
Az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) ügyésze kétéves eltiltást kért a kajakos Franco Benedinire, akinek hotelszobájában doppingszerre bukkantak a válogatott januári, ausztráliai edzőtáborozása során.
máj. 17
16:24
Magyar Kupa múlt - Kincs, ami nincs? (Agroinform)
A Magyar Kupa keddi döntőjében a Kecskemét csap össze a Videotonnal, mi pedig megidézzük a múltat.
máj. 17
16:26
A klubot 12 évig szolgáló játékos lehet az új edző (Agroinform)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Antonio Conte lesz a Juve új vezetőedzője, Pavel Nedved is őt tartja a megfelelő személynek a Zebrák kispadjára.
máj. 17
16:42
Tenisz: lemondott a pizzáról, ez lenne Novak Djokovics titka? (She)
Továbbra is veretlen 2011-ben Novak Djokovics – 39 sikerével már a hatodik leghosszabb veretlenségi sorozatnál jár –, a szerb teniszező nemrégiben egy különleges diétára állt át, véleménye szerint ennek is köszönheti a sikereit.
máj. 17
16:42
Varga József bízik a Ferencváros pontvesztésében (Agroinform)
A DVSC-TEVA középpályása úgy véli, a zöld-fehéreknek kicsit feszültebb hangulatú bajnokijuk lesz, és ebből még jól is kijöhetnek Debrecenben.
máj. 17
16:44
Mancini 1 milliós bónuszt kapott a BL-szereplésért (Agroinform)
A Manchester City tulajdonosa, Manszúr sejk nem volt szűkmarkú, 1 millió fontos prémiummal jutalmazta az olasz menedzsert.
máj. 17
17:00
Videó: A Puskásban hangulattalan lesz a Magyar Kupa döntője - Détári (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Az egykori világválogatott játékos ezúttal a labdarúgó Magyar Kupa fináléjáról, a Kecskeméti TE–Videoton találkozóról mondja el a véleményét.

Keresés