2011. május 24. kedd

máj. 24
0:12
Videoton: Paulo Sousa fegyelmet, elkötelezettséget, őszinteséget vár (She)
Paulo Sousa, a labdarúgó NB I 2010–11-es szezonját megnyerő Videoton új vezetőedzője a székesfehérvári klub hivatalos honlapjának adta első magyarországi interjúját.
máj. 24
0:48
Futballeredmények: egyik magyar kapus sír, a másik nevet Feröeren (She)
Turi Tamás csapata, a Víkingur hétfői győzelme révén továbbra is az éllovas nyomában halad a feröeri labdarúgó-bajnokság élvonalában.
máj. 24
1:24
Futballeredmények: az egyik magyar kapus sír, a másik nevet Feröeren (She)
Turi Tamás csapata, a Víkingur hétfői győzelme révén továbbra is az éllovas nyomában halad a feröeri labdarúgó-bajnokság élvonalában.
máj. 24
6:30
NHL: a korán kapott gól sem törte le a Bostont, közel a továbbjutás (She)
Magyar idő szerint keddre virradóra a Boston Bruins 3–1-re legyőzte a Tampa Bay Lightning legénységét az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL), így összesítésben már csak egy győzelemre van a Keleti főcsoport döntőjének megnyerésétől.
máj. 24
6:48
NBA: óriási volt a hátrány, de Nowitzki győzelemre vezette a Dallast (She)
A 40 pontot elkönyvelő Dirk Nowitzki vezetésével a vendég Dallas Mavericks ledolgozta hajrábeli 15 pontos hátrányát, és hosszabbításban 112–105-re legyőzte az Oklahoma City Thundert az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Nyugati főcsoportjának döntőjében. A magyar idő szerint keddre virradóra megrendezett negyedik összecsapást követően a Dallas összesítésben 3–1-re vezet.
máj. 24
7:06
Beckham ismét Manchester United-mezben (Infostart)
David Beckham egy mérkőzés erejéig visszatér korábbi csapatába, a Manchester Unitedbe.
máj. 24
7:06
NB II: mégsem cserélnek helyszínt, Mezőkövesdre utazik a DVTK (She)
Eldőlt: bár a nagy érdeklődésre tekintettel felvetődött a lehetőség, mégsem a nagyobb befogadóképességű diósgyőri stadionban rendezik meg a Mezőkövesd–DVTK bajnoki rangadót vasárnap az NB II Keleti csoportjában.
máj. 24
7:06
Kiss Pál Tamás: pont, pole, futamgyőzelem (Behaviour)
Azt már a hétvége előtt tudtuk, hogy Kiss Pál Tamást ünnepelni fogják Barcelonában - csütörtökön volt a 20. születésnapja -, de arra igazából senki sem mert gondolni, hogy a TECH 1 Racing fiatal pilótája futamgyőzelmét követően egy egész ország ünnepelni fogja. Tegnap a pole pozícióból indulva élete negyedik versenyén rajt-cél győzelmet aratott. Ilyen nagy magyar sikerre még sosem volt eddig példa…
máj. 24
7:08
Nem enged a FIA, jönnek az új motorok (Behaviour)
Noha a legtöbb csapat és motorszállító abban reménykedett a barcelonai versenyhétvégén, hogy rá tudják venni az FIA elnökét, Jean Todt-ot arra, hogy változtasson eredeti elképzelésein, és módosítsanak a 2013-tól bevezetendő motorszabályokon.
máj. 24
7:10
Győzött az egységfront (Behaviour)
A 2010/2011-es sorozat konklúziója: mifelénk másfél-kétmilliárd forint kell ahhoz, hogy a semmiből bajnokcsapat épüljön (Videoton), s ahol szisztematikus szakmai munka zajlik (Paks) ott még pénz se nagyon kell az eredményességhez.
máj. 24
8:00
Beckham ismét Manchester United-mezben (Metropol)
David Beckham egy mérkőzés erejéig visszatér korábbi csapatába, a Manchester Unitedbe. Az angol labdarúgó-válogatott volt kapitánya kedden este, az Old Traffordon, Gary Neville búcsúmeccsén ölti magára ismét a Vörös Ördögök mezét.
máj. 24
8:18
Újpest: Kabát Péter a jövő héten újra a lila-fehérek játékosa lehet (She)
Kovács Zoltán, a kiváló hajrával a labdarúgó NB I hatodik helyén záró Újpest sportigazgatója a Nemzeti Sportnak megerősítette: jó az esély arra, hogy a Debrecenből távozó Kabát Péter újra a lila-fehéreknél futballozzon.
máj. 24
8:18
Szávay várhatóan fél évet pihen (Metropol)
A súlyos gerincsérüléssel bajlódó Szávay Ágnes előreláthatólag fél évet kihagy, a magyar teniszező hétfőn a párizsi nyílt teniszbajnokság első fordulójában a fehérorosz Olga Govorcovától kapott ki.
máj. 24
8:36
Primera División: Agüero kimondta, el akar menni az Atléticótól (She)
Sergio Agüero, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid támadója hosszas szabódás után hivatalos honlapján egyértelműen fogalmazott: szeretné elhagyni klubját.
máj. 24
8:54
Hétköznapi emberek futhatnak a fáklyával (Agroinform)
Brit fiatalokkal tervezik megvalósítani az olimpiai fáklyafutást a londoni szervezők. A közel 8000 futó nagy részét a helyi közösségek jelölhetik.
máj. 24
8:56
Kondás Elemér további két évig a klub edzője - hivatalos (Agroinform)
Kondás Elemér áprilisban ült le a Loki kispadjára, a tavaszi sikertelenség miatt lemondott Zdenek Szczasny távozása után.
máj. 24
9:12
NB III: a Palesztinában diadalt arató csepeliek újra edzőt válthatnak (She)
A labdarúgó NB III-ban szereplő Csepel FC Gálhidi György nélkül aratott szép tornagyőzelmet Palesztinában; a vezetőedző eközben Szlovákiában tárgyalt egy lehetséges szerződésről.
máj. 24
9:30
Videó: a családbarát Győrújfalun dinamikusan fejlődik a labdarúgás (She)
Győrújfalura is ellátogatott az E.ON Családi Foci. Az alábbi videóban a május 14-i eseményről készített videónkat tekinthetik meg.
máj. 24
9:30
Jelöletlen sírban az első brit olimpiai bajnok (Agroinform)
Melbourne egyik külvárosában, jelöletlen sírban nyugszik a britek első olimpiai bajnoka, Launceston Elliot, aki a londoni olimpia közeledtével végre önálló sírkövet kaphat.
máj. 24
9:32
Kecskemét: Vujovics visszatér a Vidihez, Mohl Dáviddal tárgyalnak (She)
Rózsa Pál, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE tulajdonosa a baon.hu-nak elmondta, már megkezdték a tárgyalásokat az átigazolásokról, de egyelőre csak az biztos, hogy Goran Vujovics visszatér a Videotonhoz.
máj. 24
9:34
U15-ös válogatott: a mieink két meccset játszanak Románia ellen (She)
A Varga Antal szövetségi edző vezette magyar U15-ös labdarúgó-válogatott két felkészülési mérkőzést játszik a héten a románok korosztályos csapatával.
máj. 24
9:36
Liverpool: Friedelt hoznák Reina mögé, Gulácsi elé (She)
A Guardian, a Daily Mail és a Liverpool Daily Post egybehangzó értesülései szerint a Liverpool az Aston Villa rutinos amerikai kapusát, Brad Friedelt akarja szerződtetni a nyáron.
máj. 24
9:48
Sportlövészet: Bognár Richárd alig maradt el a világcsúcstól (She)
Országos csúcsot ért el (és két koronggal maradt el az aktuális világrekordtól) Bognár Richárd a belgrádi nemzetközi sportlövőversenyen.
máj. 24
9:48
Egy győzelemre a Dallas a nagydöntőtől (Agroinform)
Ismét Dirk Nowitzki volt a texasiak nyerő embere az Oklahoma ellen, a német szupersztár szinte egymaga fordította meg csapata 15 pontos hátrányát az utolsó öt percben.
máj. 24
9:50
Panszerraikosz: Kiss Zoltánt a másodosztályban is megtartaná a klub (She)
A görög Sport FM információi szerint a Szuperligából a másodosztályba kiesett Panszerraikosz vezetői szeretnék a csapatnál tartani a rutinos magyar középpályást, Kiss Zoltánt.
máj. 24
10:06
Anglia: Beckham MU-mezbe bújik, és bízik Ferguson BL-sikerében (She)
A Gary Neville ma esti búcsúmérkőzésén a Manchester United színeiben pályára lépő David Beckham szerint kiváló csapat az FC Barcelona, ám ha van ellenfél, amelyik megállíthatja, akkor az éppen a labdarúgó Bajnokok Ligája szombati döntőjében rá váró MU.
máj. 24
10:08
Videó: kapusgól is kellett a Beveren győzelméhez a belga ligában (She)
Nagyszerű fejes gólt szerzett Michael Klepkens, a Beveren–Mons (3–2) mérkőzésen a belga bajnokság rájátszásában a feljutásért. A hazaiak kapusa a 88. percben talált a hálóba, kiegyenlítve csapata hátrányát. A Beveren végül Bourabia 92. percben szerzett találatával győzött.
máj. 24
10:24
Válogatott: Egyértelmű, hogy Király és Bogdán elsőbbséget élvez - Csernyánszki (She)
Csernyánszki Norbert, a Paks kapusa csapata hivatalos honlapjának elmondta, meglepte, hogy bekerült a magyar válogatott keretébe Fülöp Márton helyett, de nagyon örül a lehetőségnek.
máj. 24
10:24
Debreceni András szerződést hosszabbított (Agroinform)
A klub 2012. június 30-ig hosszabbította meg a saját nevelésű, válogatott kerettag játékos kontraktusát.
máj. 24
10:26
Szumó: újraválasztották a magyar szövetség elnökét (She)
A Nemzeti Sportszövetség sajtószolgálatának beszámolója szerint a Magyar Szumószövetség közgyűlése újraválasztotta elnökévé Kollárik Mihályt.
máj. 24
10:26
Újabb Thomas-parádé, már csak egy győzelem kell a Bostonnak (Agroinform)
A Bruins kapusa gyorsan beengedett egy gólt, hogy az felpörgesse, aztán viszont fogott, mint a festék az ötödik mérkőzésen.
máj. 24
10:28
Visszatér David Beckham (Agroinform)
Elfogadta visszavonuló csapattársa és jó barátja, Gary Neville meghívását David Beckham, és egy mérkőzésre ismét felhúzza a Vörös Ördögök mezét.
máj. 24
10:42
Horvátország: balesete után intenzív osztályon a válogatott középpályás (She)
Autóbalesetben súlyosan megsérült Drago Gabric, a Trabzonspor horvát válogatott labdarúgója – adta hírül a horvát nemzeti rádió.
máj. 24
10:42
Az UCI megvédte Armstrongot (Agroinform)
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) visszautasította Tyler Hamilton, a hétszeres Tour de France-győztes Lance Armstrong egykori csapattársának vádjait.
máj. 24
11:00
Egyesült Államok: a kapitány esélyt ad az elfeledett csodagyereknek (She)
Két év után újra meghívást kapott az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottjába Freddy Adu: a támadó középpályás ott lesz a június elején kezdődő Arany-kupán, a CONCACAF-térség válogatottjainak egyesült államokbeli tornáján.
máj. 24
11:02
Atlético: az elnök még csak tárgyalni sem hajlandó Agüero eladásáról (She)
Enrique Cerezo, az Alético Madrid elnöke reagált Sergio Agüero nyilatkozatára, miszerint az argentin játékos távozni akar a klubtól. A vezető határozottan kijelentette, nem hajlandó elengedni a támadót.
máj. 24
11:18
Intenzív osztályon a horvát válogatott focista (Infostart)
Súlyos autóbalesetet szenvedett hétfőn a horvát labdarúgó-válogatott fiatal játékosa, Drago Gabric.
máj. 24
11:18
Videoton: Paulo Sousa a kezdő csapat harmadát tervezi kicserélni (She)
Paulo Sousának, a labdarúgó NB I küzdelmeit megnyerő Videoton új vezetőedzőjének keddi székesfehérvári bemutatkozó sajtóértekezletén – a fehérvári klub hivatalos honlapjának közvetítése szerint – elhangzott: a Videotonnak a portugál tréner harmadik idényében be kell jutnia a Bajnokok Ligája csoportkörébe, ehhez azonban már most jelentősen frissíteni kell a keretet. Az új edzői stáb…
máj. 24
11:18
Horvát válogatott labdarúgó súlyos balesete (Metropol)
Súlyos autóbalesetet szenvedett hétfőn a horvát labdarúgó-válogatott fiatal játékosa, Drago Gabric. A 24 éves középpályás szülővárosának közelében karambolozott, jelenleg az intenzív osztályon ápolják.
máj. 24
11:18
Unai Emery marad a klub edzője - hivatalos (Agroinform)
A csapatot bronzéremre vezető tréner újabb egy évig irányítja a Denevéreket.
máj. 24
11:20
Kevesebb néző járt meccsekre, mint tavaly (Agroinform)
A Ferencváros növelte átlagos nézőszámát, ahogy a bajnok Videoton is. Az ezüstérmes Paksra viszont kevesebben voltak kíváncsiak.
máj. 24
11:36
Videoton: Paulo Sousa a kezdőcsapat harmadát tervezi kicserélni (She)
Paulo Sousának, a labdarúgó NB I küzdelmeit megnyerő Videoton új vezetőedzőjének keddi székesfehérvári bemutatkozó sajtóértekezletén – a fehérvári klub hivatalos honlapjának közvetítése szerint – elhangzott: a Videotonnak a portugál tréner harmadik idényében be kell jutnia a Bajnokok Ligája csoportkörébe, ehhez azonban már most jelentősen frissíteni kell a keretet. Az új edzői stáb…
máj. 24
11:36
Kevesebb néző kíváncsi a magyar focira (Metropol)
A tavalyihoz képest nyolc százalékkal csökkent az átlagnézőszám a labdarúgó NB I-ben. A Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) honlapján közzétett statisztikákból kiderül, hogy a Monicomp Liga 2010/11-es idényének 239 mérkőzésére (a nyolcadik fordulóban az Újpest-Szolnok összecsapást zárt kapuk mögött rendezték meg) összesen 662.125 belépőt adtak el, ami átlagosan 2770 nézőt jelent. Az egy évvel…
máj. 24
11:36
Wilshere és Carroll is kihagyja az U21-es Eb-t (Agroinform)
Az Arsenal középpályása saját, és menedzsere kérésre marad otthon, a Liverpool üdvöskéje nem épült fel teljesen sérüléséből, emiatt szintén pihenőt kért.
máj. 24
11:38
Serie A: további öt évig Nápolyban marad a sikeredző (She)
Öt évre meghosszabbította szerződését Walter Mazzarri, az olasz labdarúgó-bajnokság harmadik helyén végzett SSC Napoli vezetőedzője.
máj. 24
11:54
Hegyikerékpár: két érem Ausztriából az ifi Eb jegyében (She)
Amíg a juniorok, U23-asok és az elitek az angliai világkupán versenyeztek, addig a fiatalabb korosztály kerekesei közül néhányan Ausztriában képviselték a magyar válogatottat. A Bucklige Welt Trophy a nyári ifjúsági Európa-bajnokság felkészülési versenye volt.
máj. 24
11:54
A Barcelona valószínűleg előrehozza a londoni utazást (Agroinform)
A katalánok legkésőbb szerdán elindulnak a brit fővárosba, hogy ne busszal kelljen utazniuk az izlandi vulkánkitörés miatt.
máj. 24
11:56
Profi ökölvívás: Oscar De La Hoya drogelvonón kezelteti magát (She)
Sokan furcsállták, hogy a Golden Boy Promotions tulajdonosa, Oscar De La Hoya nem követte a helyszínen barátjának és üzlettársának, Bernard Hopkinsnak a Jean Pascal elleni történelmi mérkőzését. A legendás bunyós sajnos egészségügyi okokból nem jelent meg, a hírek szerint az utóbbi időben komolyan rákapott bizonyos hangulatjavító, pszichoaktív szerek használatára, és nemrég úgy döntött, hogy…
máj. 24
12:12
F1: letiltották a hátsó szárny működtetését a monacói alagútban (She)
A Formula–1 hét végi Monacói Nagydíján a pilóták nem működtethetik az állítható hátsó szárnyat (DRS) a verseny egyik jelképének számító alagútban.
máj. 24
12:12
Bemutatkozott Paulo Sousa (Agroinform)
A 40 éves szakember elmondta, hogy örömmel vállalta el a Vidi irányítását, és reméli, hogy a magyar futball felemelkedéséhez is hozzá tud járulni.

Keresés