2011. május 24. kedd

máj. 24
12:14
MTK: Garami helyett Teodoru kezébe kerülhet a szakmai munka irányítása (She)
Megtörténhet, hogy Garami József háttérbe vonul az élvonaltól búcsúzó MTK labdarúgócsapatánál, s az edzések levezénylését teljes mértékben az eddigi másodedző, Teodoru Vaszilisz kezébe adják.
máj. 24
12:30
Bajnokok Ligája: a Barca már ma elutazhat Londonba a vulkán miatt (She)
Spanyol lapértesülések szerint a Barcelona már ma elutazhat Londonba a szombati, Manchester United elleni Bajnokok Ligája-döntő helyszínére az izlandi Grimsvötn vulkán kitörése miatt.
máj. 24
12:30
Kevesen látták a német kupadöntőt (Agroinform)
A korábbi évekhez képest mérsékeltebb érdeklődés kísérte a német labdarúgó kupa szombati döntőjének televíziós közvetítését.
máj. 24
12:32
Arsenal: Wenger aggodalma ellenére Malajziába utaznak az ágyúsok (She)
Júliusban Malajziában szerepel felkészülési mérkőzésen az angol labdarúgó-bajnokság negyedik helyén végző Arsenal annak ellenére, hogy Arsene Wenger menedzser szerint az ilyen utazások során kimerülnek a játékosok.
máj. 24
12:48
Paulo Sousával a BL-csoportkör a Videoton célja (Infostart)
Komoly változtatásokat tervez a bajnok Videoton labdarúgócsapatának keretében Paulo Sousa, az új vezetőedző. A portugál szakvezetőt bemutató sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a fehérvári együttesnél a Bajnokok Ligája csoportköre a cél.
máj. 24
12:48
FTC: Zsivoczky újra az Üllői úton edz, van esély a visszatérésére (She)
A Ferencváros másodosztályban szereplő második csapatának keretével edz Zsivoczky Norbert, a zöld-fehérek saját nevelésű labdarúgója.
máj. 24
12:48
A cselgáncs olimpiai bajnok Kovács Antal lett az Atomerőmű SE elnöke (Agroinform)
A barcelonai olimpia cselgáncs olimpiai bajnokát, Dr. Kovács Antalt választották meg hétfőn a paksi Atomerőmű Sportegyesület (ASE) új elnökévé.
máj. 24
12:50
Dubai: Maradona után egy másik Diego, Forlán is az al-Vaszlhoz kerülhet (She)
A Reuters hírügynökség beszámolója szerint a dubai al-Vaszl labdarúgócsapata Diego Maradona szerződtetése után azt tervezi, hogy szerződteti Diego Forlánt, akit az Atlético Madrid nem szeretne megtartani.
máj. 24
12:50
A Galatasaray vinné Drogbát (Agroinform)
A törökök évi 5 millió eurót kínálnak az elefántcsontparti centerért, akit azonban Harry Redknapp is vinne a Tottenhambe.
máj. 24
12:52
Videó: a Premier League 2010-2011-es szezonjának legszebb góljai (She)
Rooney ollózása, esetleg Tévez fantasztikus szabadrúgása, vagy valami más? Nehéz választani, hogy melyik volt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) legszebb gólja a 2010–2011-es szezonban. Íme, a választék!
máj. 24
13:06
PMFC: korábban száműzték, most a tehetség szerződése okoz gondot (She)
Furcsa helyzetbe került a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában a feljutásért harcoló Pécsi MFC: a csapat fiatal tehetségének, Lovrencsics Gergőnek május 31-én lejár a szerződése, így jelen állás szerint nem léphet pályára az utolsó két fordulóban.
máj. 24
13:06
Agüero távozni szeretne az Atletico Madridból (Metropol)
Távozni szeretne a spanyol élvonalban hetedik helyen végzett Atletico Madrid labdarúgócsapatától Sergio Agüero.
máj. 24
13:06
Gratulálunk a Harlem Globetrotters jegyeket nyert Olvasóinknak! (Agroinform)
A Facebook közösségünk tagjai között a hétfői napon megrendezett sorsolásunkon Hasszánné Szondi Ágnes és Erdős Norbert nyertek páros belépőjegyet a május 25-én a Papp László Sportarénában megrendezésre kerülő Harlem Globetrotters előadásra.
máj. 24
13:08
Kézilabda: több mint 36 ezer néző a dán bajnokság utolsó meccsén (She)
Nézőszámrekord született a dán férfi kézilabda-bajnokság utolsó mérkőzésén, az AG Köbenhavn–BSV Bjerringbro-Silkeborg találkozón. Az összecsapást 36 ezren tekintették meg a helyszínen.
máj. 24
13:08
Paulo Sousa: komoly változások lesznek a keretben (Metropol)
Komoly változtatásokat tervez a bajnok Videoton labdarúgócsapatának keretében Paulo Sousa, a gárda új vezetőedzője.
máj. 24
13:24
PSV: Gomes szívesen visszaszerződne a Tottenhamtől Eindhovenbe (She)
Marcel Brands, a PSV labdarúgócsapatának sportigazgatója egy interjúban kijelentette a Voetbal Internationalnak: visszakívánkozik az eindhoveni együttes korábbi kapusa, a jelenleg a Tottenhamben védő Heurelho Gomes.
máj. 24
13:26
Golf: Tiger Woods 14 év óta először nincs a világ 10 legjobbja között (She)
A korábban 623 héten át világelső Tiger Woods csupán a 12. helyen található a profi golfozók legfrissebb világranglistáján.
máj. 24
13:28
Bajnokok Ligája: eldőlt, hogy a Barca már ma Londonba utazik a vulkán miatt (She)
Az FC Barcelona hivatalos honlapján jelentette be, hogy a labdarúgócsapat már ma este elutazik Londonba a Bajnokok Ligája-döntő helyszínére.
máj. 24
13:30
Inter: megkezdték a tárgyalásokat Sánchez átigazolásáról az Udinesével (She)
Az Internazionale elnöke, Massimo Moratti elkezdte a tárgyalásokat az Udinese vezetőivel Alexis Sánchez nyári átigazolásáról – jelentette a Corriere della Sera.
máj. 24
13:42
Juventus: Pirlo Torinóba érkezett orvosi vizsgálatra - lapértesülés (She)
A Tuttosport információi szerint orvosi vizsgálatra Torinóba érkezett Andrea Pirlo, az AC Milan rutinos középpályása.
máj. 24
13:44
Férfi vízilabda: Kemény Dénes megkezdte keretével a vb-felkészülést (She)
Kemény Dénes, az olimpiai bajnoki címvédő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya tizenöt játékossal kezdte meg kedden a felkészülést a júliusi, sanghaji világbajnokságra.
máj. 24
14:00
Bp. Honvéd: a szerződést bontó csatár után Portugáliából is érdeklődnek (She)
Több csapat – külföldről és itthonról egyaránt – érdeklődik a szabadon igazolható Bajner Bálint iránt.
máj. 24
14:02
Roland Garros: Murray és Sarapova is sima győzelemmel kezdett (She)
A férfiak mezőnyében a negyedik helyen kiemelt Andy Murray és a nőknél a hetedik helyen rangsorolt Marija Sarapova is sima győzelemmel kezdett a francia nemzetközi teniszbajnokság (Roland Garros) első fordulójában. Előbbi a hazai közönség előtt szereplő Eric Prodont, utóbbi a horvát Mirjana Lucicot győzte le.
máj. 24
14:18
Bp. Honvéd: a távozó csatár után Portugáliából is érdeklődnek (She)
Több csapat – külföldről és itthonról egyaránt – érdeklődik a szabadon igazolható Bajner Bálint iránt.
máj. 24
14:20
Videó: ostoba kezezés után nyert a Sturm, gyanús lett a meccs (She)
Az osztrák Kronen Zeitung beszámolója szerint jelzett az ázsiai fogadásfigyelő rendszer (Asian Monitor Early Warning System) a hétvégi Wiener Neustadt–Sturm Graz osztrák élvonalbeli bajnokin.
máj. 24
14:22
Jégkorong: Hasek csak szünetet tart, 46 évesen sem vonul vissza (She)
A 46 éves cseh kapuslegenda, Dominik Hasek egy évig szünetelteti pályafutását, de semmiképp sem vonul vissza.
máj. 24
14:24
Férfi kosárlabda: Kálmán nem vonul vissza, jöhet a 20. szezonja (She)
Nem vonul vissza a profi sporttól Kálmán László, az élvonalbeli Falco férfi kosárlabdacsapatának emblematikus alakja. A szombathelyiek 38 éves kiválósága betegség miatt gondolkodott el pályafutásának lezárásáról, de végül a folytatás mellett döntött, így a huszadik szezonját kezdheti meg a sárga-feketéknél.
máj. 24
14:36
Triatlon-vk: tizenötödik világkupájára készül a 45 éves Tiszaújváros (She)
Az idén negyvenöt éves Tiszaújvárosban augusztus 6. és 14. között rendezik meg a 13. Triatlon Nagyhét elnevezésű sport- és kulturális eseménysorozatot, amelynek csúcspontja a városban 15. alkalommal sorra kerülő világkupa-futam lesz. A főverseny ezúttal is része az olimpiai kvalifikációs szériának.
máj. 24
14:36
Kemény Dénes megkezdte keretével a vb-felkészülést (Metropol)
Kemény Dénes, az olimpiai bajnoki címvédő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya tizenöt játékossal kezdte meg kedden a felkészülést a júliusi, sanghaji világbajnokságra.
máj. 24
14:36
Joakim Noah 50.000 dolláros pénzbüntetése (Agroinform)
Szigorúan bánik az NBA a fegyelmezetlen játékosokkal, ezt most a Chicago Bulls francia játékosa, Joakim Noah tapasztalta meg.
máj. 24
14:38
Galatasaray: a Wolfsburg vinné Barost, „Batugollal" pótolnák (She)
Török lapértesülések szerint a német élvonalbeli Wolfsburg a nyáron szerződtetné Milan Barost, a Galatasaray cseh csatárát.
máj. 24
14:38
Roland Garros: Sarapova hengerelt (Metropol)
A korábbi világelső orosz Marija Sarapova simán, két szettben nyert a horvát Mirjana Lucic ellen, ezzel bejutott a 64 közé a francia nyílt teniszbajnokság keddi versenynapján.
máj. 24
14:40
Kapás, Mészáros és Vereczkei 1-1 millió forintot kap (Metropol)
Az úszó Kapás Boglárka és a cselgáncsozó Mészáros Anett, valamint a paralimpikon Vereczkei Zsolt lett a K and H megújult kártyatámogatási programjának díjazottja.
máj. 24
14:54
Barca: a csapat már nem, de a drukkerek még izgulhatnak a vulkán miatt (She)
Amint arról a nap folyamán korábban már beszámoltunk: a szombati Bajnokok Ligája-döntőre készülő spanyol Barcelona labdarúgócsapata megelőzve az utazási bizonytalanságokat már kedden este útra kel Angliába, hogy időben és biztonságban odaérjen a mérkőzés helyszínére, Londonba. Viszont a katalánok Wembley Stadionba készülő szurkolói továbbra is izgatottan várják, hogy az izlandi Grímsvötn…
máj. 24
14:54
Ügynöke felkínálta Ibrahimovicot a Real Madridnak (Agroinform)
Mino Raiola nem hiszi, hogy a svéd csatár a Milanban fejezi be a pályafutását, és megfelelő összegért biztos eladnák az olaszok is.
máj. 24
14:56
Jégkorong: Szappanos is DAB-ban, kérdéses az EBEL-indulás (She)
A Dab.Docler két évre szóló szerződést kötött az elmúlt három idényben a Vasasban szereplő Szappanos Dáviddal – számolt be az együttes hivatalos honlapja. Az EBEL, illetve Nationalliga-indulással kapcsolatban a következő napokban ígért tájékoztatást a klub.
máj. 24
14:56
Monaco - a hercegek versenye, a versenyek hercege (Agroinform)
Csak néhány napig pihen a Cirkusz, és máris újból előadásara jelentkezik: nem is akárhol, a legendás monacói versenypályán.
máj. 24
14:58
Férfi vízilabda: Birosék maradnak, Bárány váltja Halmost Egerben (She)
Kis Gábor távozik, további három olimpiai bajnok azonban marad a férfi vízilabda-bajnoki címet idén – történetében először – kiérdemlő ZF-Eger játékosa.
máj. 24
14:58
Rooney fia nem lőtte be a ziccert (Agroinform)
A bajnoki cím ünneplése közben a Manchester csatára kisfiával is gólt akart rúgatni, de a kis Kai inkább elsétált.
máj. 24
15:12
Barca: a vulkán miatt a csapat már nem, de a drukkerek még izgulhatnak (She)
Amint arról a nap folyamán korábban már beszámoltunk: a szombati Bajnokok Ligája-döntőre készülő spanyol Barcelona labdarúgócsapata megelőzve az utazási bizonytalanságokat már kedden este útra kel Angliába, hogy időben és biztonságban odaérjen a mérkőzés helyszínére, Londonba. Viszont a katalánok Wembley Stadionba készülő szurkolói továbbra is izgatottan várják, hogy az izlandi Grímsvötn…
máj. 24
15:12
Dominik Hasek egy évet pihen – de utána folytatja (Agroinform)
Hiába 46 éves, még nem a visszavonuláson gondolkozik Dominik Hasek, igaz a legendás kapus egy évet biztosan kihagy.
máj. 24
15:14
Jégkorong: Szappanos is a DAB-ban, kérdéses az EBEL-indulás (She)
A Dab.Docler két évre szóló szerződést kötött az elmúlt három idényben a Vasasban szereplő Szappanos Dáviddal – számolt be az együttes hivatalos honlapja. Az EBEL, illetve Nationalliga-indulással kapcsolatban a következő napokban ígért tájékoztatást a klub.
máj. 24
15:16
Ferencváros: André Schembri iránt az Udinese is érdeklődik (She)
A lengyel sports.pl portál értesülései szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Udinese is érdeklődik André Schembri, a Ferencváros máltai csatára iránt.
máj. 24
15:30
Skócia: a Hearts légiósának, Balogh Jánosnak elég volt egy év védés nélkül (She)
Balogh Jánost 2009 januárjában László Csaba kérésére szerződtette a skót élvonalbeli Hearts. A kapus a most befejeződött szezonban végig kispadon ült, ennek ellenére lehet, hogy kitölti jövő januárig szóló szerződését.
máj. 24
15:30
Tarlós fogadta a KEK-győztes kéziseket (Metropol)
Budapest-emlékérmet adott át a Ferencváros KEK-győztes női kézilabdázóinak kedden Tarlós István, Budapest főpolgármestere. A főpolgármester külön kiemelte, hogy 33 évvel ezelőtt Elek Gábor vezetőedző édesapja, Elek Gyula vezette legutóbb KEK-győzelemig a zöld-fehérek női kézilabdacsapatát.
máj. 24
15:30
Murray és Sarapova is hengerelt (Agroinform)
A negyedik kiemelt brit három szettben nyert a hazai közönség előtt szereplő Prodon ellen a párizsi Grand Slam első fordulójában.
máj. 24
15:32
Barcelona: 160 autóbuszból álló konvoj indulhat pénteken Londonba (She)
Egyelőre nem az esélyekkel, hanem az utazással foglalkoznak az FC Barcelona labdarúgócsapatának drukkerei – az izlandi vulkánkitörés befolyással lehet az európai légi közlekedésre –, és készülnek az utazási irodák is.
máj. 24
15:48
Női kézilabda: Tarlós István fogadta a KEK-győztes Ferencvárost (She)
Budapest-emlékérmet adott át a Ferencváros KEK-győztes női kézilabdázóinak kedden Tarlós István, Budapest főpolgármestere.
máj. 24
15:48
Íme a hölgy, akivel Giggs csalta feleségét - fotó (Agroinform)
Imogen Thomassal hét hónapig folytatott titkos viszonyt Ryan Giggs, a Manchester United walesi legendája.
máj. 24
15:50
Kerékpár: a nemzetközi szövetség korábbi elnöke megvédte Armstrongot (She)
A Nemzetközi Kerékpárszövetség (UCI) korábbi elnöke, Hein Verbruggen kiállt az utóbbi időben többek által is doppingvétséggel gyanúsított hétszeres Tour de France-győztes Lance Armstrong mellett.

Keresés