2011. május 25. szerda

máj. 25
0:12
Válogatott: győzött az U15-ös és az U16-os csapat is (She)
Két korosztályos válogatottunk is győztesen hagyta el a pályát kedden. Az U15-ös csapat Románia hasonló korú fiataljait győzte le Szatmárnémetiben, míg az U16-osok Olaszországban az Artino együttese ellen diadalmaskodtak.
máj. 25
0:16
NFL: ismét megműtötték P. Manning nyakát, legutóbb rekord lett a vége (She)
Peyton Manning, az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Indianapolis Colts irányítója ismét nyakműtéten esett át, ami bizonyos szempontból akár jó hír is lehet a csapat szimpatizánsainak...
máj. 25
0:30
Manchester United: Ferguson elismerte De Gea szerződtetését (She)
A Manchester United futballcsapatát irányító Sir Alex Ferguson gyakorlatilag elismerte, hogy David de Geát szerződtetik a visszavonuló Edwin van der Sar pótlására. Az Atlético Madrid 20 éves kapusa állítólag 16 millió fontjába kerül az angol csapatnak.
máj. 25
1:06
Man. United: Ferguson elismerte, közel állnak De Gea megszerzéséhez (She)
A Manchester United futballcsapatát irányító Sir Alex Ferguson gyakorlatilag elismerte, hogy David de Geát szerződtetik a visszavonuló Edwin van der Sar pótlására. Az Atlético Madrid 20 éves kapusa állítólag 16 millió fontjába kerül az angol csapatnak.
máj. 25
7:06
NBA: a Miami megint nyert a Bulls ellen, fél lábbal már a nagydöntőben (She)
A Miami Heat nagy csatában, a hosszabbításban nyert 101–93-ra a Chicago Bulls ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keleti fináléjában, így már csak egy győzelemre van attól, hogy bejusson a nagydöntőbe. A hazaiak „nagy hármasa” vezette sikerre a csapatot: LeBron James 35 pontig jutott, Chris Bosh 22 pontot szerzett, míg a sokáig eredménytelen Dwyane Wade a ráadás…
máj. 25
7:06
A sikert sosem lehet megszokni... (Behaviour)
Mocsai Lajos, a Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője, a magyar válogatott szövetségi kapitánya úgy véli: a sikerből sosem elég, és úgy gondolja, a sportágnak jót tesz, ha olyan kiélezett a bajnoki döntő, mint vasárnap volt, amikor együttese csak 22-20-ra tudta legyőzni a Szegedet, a harmadik, a finálét lezáró összecsapáson. Mocsai természetesen a válogatott előtt álló Európa-bajnoki…
máj. 25
7:08
Kemény munkában (Behaviour)
Kemény Dénes, az olimpiai bajnoki címvédő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya 15 játékossal megkezdte kedden a felkészülést a júliusi, sanghaji világbajnokságra.
máj. 25
7:10
NB I: nyolcszázalékos nézőszámcsökkenés (Behaviour)
A Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) honlapján közzétett statisztikákból kiderül, hogy a Monicomp Liga 2010/11-es idényének 239 mérkőzésére (a nyolcadik fordulóban az Újpest-Szolnok összecsapást zárt kapuk mögött rendezték meg) összesen 662 125 belépőt adtak el, ami átlagosan 2770 nézőt jelent. Az egy évvel korábbi adatok alapján ez nyolcszázalékos visszaesést jelent, ugyanis a 2009/10-es…
máj. 25
7:12
BL-győztes filozófia honosodik a Videotonnál (Behaviour)
A csapat harmadát tervezi lecserélni a Videoton tegnap hivatalosan is bemutatott vezetőedzője, Paulo Sousa. A korábbi 51-szeres portugál válogatott, kétszeres BL-győztes szakember tegnap székesfehérvári sajtótájékoztatóján ecsetelte terveit.
máj. 25
7:24
Valencia: Unai Emeryre a következő idényben is számítanak a bronz után (She)
Egy évvel, jövő nyárig meghosszabbította szerződését Unai Emery, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a harmadik helyen végző Valencia vezetőedzője.
máj. 25
8:00
Bajnokok Ligája: elképzelhető, hogy Kassai Viktor vezeti a szombati döntőt (She)
Bár erős a konkurencia, egyáltalán nem lenne meglepő, ha Kassai Viktor vezetné a Barcelona–Manchester United mérkőzést a Bajnokok Ligája döntőjében szombaton, hiszen sok magasan jegyzett mérkőzésen dirigált, többek között a 2008-as olimpiai fináléban és tavaly a Spanyolország–Németország világbajnoki elődöntőben is.
máj. 25
8:18
Amire büszke lehet a Videoton és amire nem - szezonértékelés (1.) (Infostart)
Bizonyos szempontból "történelmi" volt a magyar labdarúgó NB I 2010-2011-es idénye. Először nyert bajnoki címet a Videoton, először végzett nemzetközi kupaindulást érő helyen a Paks (s a kupagyőzelmével a Kecskemét), s talán végleg lezárult a Ferencváros visszatérése, miután 2005 után először végzett "európai" helyen a zöld-fehér csapat. De megjegyezhetjük: ritka nagy formaingadozás jellemezte a…
máj. 25
8:18
Bp. Honvéd: a következő idényre is megtartanák Supka Attila vezetőedzőt (She)
Marasztalja a labdarúgó NB I-ben szereplő Bp. Honvéd Supka Attilát, az együttes vezetőedzőjét.
máj. 25
8:36
Omonia: Leandro 2014-ig hosszabbít a ciprusi nagycsapattal (She)
A görög iNews portál értesülései szerint az Omonia Nicosia szerdán bejelenti, hogy tízszeres magyar válogatott játékosa, Leandro de Almeida 2014-ig meghosszabbítja a nyáron lejáró szerződését.
máj. 25
8:54
Sir Alex elárulta, ki lesz a Manchester United új kapusa (Infostart)
Miközben a Barcelona az izlandi vulkánkitörés miatt már kedd este megérkezett Londonba, a szombati, BL-döntőbeli ellenfél még játszott egy kicsit. Igaz, nem túl komolyan: az angol bajnok játékosai a klublegenda, Gary Neville búcsúmérkőzésén vettek részt. A találkozó után Sir Alex Ferguson elárulta, ki lesz a következő szezonban a visszavonuló Edwin van der Sar utóda.
máj. 25
8:54
Kecskemét: az UEFA pénteken ellenőrzi a Széktói Stadion alkalmasságát (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség illetékesei pénteken érkeznek Kecskemétre, hogy ellenőrizzék a Széktói Stadion alkalmasságát nemzetközi kupamérkőzésre – írja a kesport.hu.
máj. 25
8:54
Csúszik a gdanski stadion átadása (Agroinform)
Nem készül el június 9-re az Arena Gdansk, a 2012-es Eb egyik színhelye, Varsóban rendezik a lengyel-francia barátságos mérkőzést.
máj. 25
8:56
Euro 2012: csúszik a gdanski stadion átadása, Varsóban játszanak a franciák (She)
Nem készül el június 9-re az Arena Gdansk, a 2012-es ukrán-lengyel közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság egyik színhelye, ezért Varsóban rendezik meg a lengyel–francia felkészülési mérkőzést.
máj. 25
8:58
BL-döntő: az MU tízből egyszer vagy kétszer nyerne a Barca ellen - Lineker (She)
Az angol csatárlegenda Gary Lineker a BBC Sportnak nyilatkozva úgy vélekedett a szombati Bajnokok Ligája-döntőről: a Manchester Unitednek csak akkor van esélye a sikerre, ha a Barcelona rossz napot fog ki.
máj. 25
9:12
KTE: az UEFA pénteken ellenőrzi a Széktói Stadion alkalmasságát (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség illetékesei pénteken érkeznek Kecskemétre, hogy ellenőrizzék a Széktói Stadion alkalmasságát nemzetközi kupamérkőzésre – írja a kesport.hu.
máj. 25
9:14
Vasas: tárgyalnak a rutinos kapussal a hosszabbításról (She)
Megkezdte a tárgyalásokat a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas a 36 esztendős Németh Gáborral, akinek a nyáron lejár a szerződése.
máj. 25
9:16
Lyon: Puel beperli csapata szurkolóit, akik megrongálták ingatlanát (She)
Családjával polgári peres eljárást kezdeményez a klub szurkolói ellen Claude Puel, a francia labdarúgó-bajnokságban a harmadik helyen álló Lyon vezetőedzője.
máj. 25
9:18
BL-döntő: elásta a csatabárdot az Arsenal, a Barca az „ágyúsoknál” edz (She)
Az Arsenal nagy szívességet tett a május 28-án a Wembleyben Bajnokok Ligája-döntőt játszó Barcelona számára azzal, hogy engedélyezte a londoni edzőközpontjuk használatát...
máj. 25
9:48
Kaposvár: felépült sérüléséből a Rákóczi fiatal középpályása (She)
Felépült combközelítőizom-húzódásából a 19 esztendős Kulcsár Kornél, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi középpályása.
máj. 25
9:50
Férfi kézilabda: Zsiga Gyula lehet az egyesülő Fradi és PLER edzője (She)
A Fradi és a PLER férfi kézilabdacsapatának egyesüléséről hónapok óta folyó tárgyalások hamarosan befejeződnek, a változásokat csütörtökön jelentik be, és a Nemzeti Sport információi szerint Zsiga Gyula lehet az együttes edzője.
máj. 25
10:06
BL-döntő: Mi nem fogunk bedőlni a Barca piszkos trükkjeinek - Vidics (She)
Nemanja Vidics, a Manchester United szerb labdarúgója a május 28-i, Barcelona elleni Bajnokok Ligája-döntővel kapcsolatban elmondta, ellenük nem fog működni a katalánok mentális hadviselése...
máj. 25
10:08
ZTE: a zalaiak a héten tárgyalnak Kocsárdi Gergellyel a hosszabbításról (She)
A hét második felében kezdi meg a tárgyalásokat a labdarúgó NB I-ben szereplő ZTE Kocsárdi Gergellyel.
máj. 25
10:24
MLSZ: pénzbírságot szabtak ki a Ferencvárosra (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága 100 ezer forintra megbírságolta a labdarúgó NB I harmadik helyén végző Ferencvárost – mint visszaesőt – a Lombard Pápa elleni bajnokin történt szurkolói rendzavarások, rendezési hiányosságok miatt.
máj. 25
10:24
Láthatatlan góllal jutott a Stanley Kupa-döntőbe a Vancouver (Agroinform)
Csak egy ember, a gólszerző tudta az egész csarnokban, hogy hol van a korong, ami továbjuttatta az alapszakaszgyőztest.
máj. 25
10:42
Labdarúgás: korábban indul hazánkban az átigazolási időszak (She)
A szokásosnál korábban nyit a játékospiac, kezdődik az átigazolási időszak a magyar labdarúgásban.
máj. 25
10:42
Hanga Ádám Spanyolországba igazol (Agroinform)
A bajnoki ezüstérmes Albacomptól a spanyol Manresa kosárlabdacsapatához szerződött Hanga Ádám, a magyar válogatott erőssége.
máj. 25
10:44
NB II: nem kapott licencet a Tököl, nem indulhat a másodosztályban (She)
Az MLSZ Fellebbviteli Licencadó Testülete május 24-i ülésén elutasította a Tököl fellebbezését, amelyet azután nyújtott be a harmadosztályú csapat, hogy nem kapta meg az NB II-es induláshoz szükséges klublicencet.
máj. 25
11:00
Nincs fővárosi bajnok a látványsportágakban (Agroinform)
Az öt látványsportág - labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, jégkorong, vízilabda - mindegyikében vidéki gárdák gyűjtötték be az aranyérmeket az idén.
máj. 25
11:18
Juventus: Pirlo után Reto Ziegler is jön, orvosin van Torinóban (She)
A Juventus labdarúgócsapata órákon belül újabb igazolást jelenthet be: Reto Ziegler orvosi vizsgálaton vesz részt Torinóban.
máj. 25
11:18
A főváros keveset költ a sportra (Agroinform)
A sportközgazdász szerint a piacgazdasági törvényszerűségek hatására szűnnek meg, vagy alakulnak át professzionálisból amatőrré a sportvállalkozások Magyarországon.
máj. 25
11:20
Férfi kosárlabda: Völgyi és Kámán is az Atomerőműben folytatja (She)
Az Atomerőműben folytatja pályafutását a Zalaegerszeg férfi kosárlabda-csapatának edzője, Völgyi Péter és a csapat kapitánya, Kámán Tamás. Mindketten kétéves szerződést írtak alá.
máj. 25
11:20
Kirúgták a Real Sociedad trénerét (Agroinform)
Menesztették kedden a spanyol labdarúgó-bajnokságban 15. helyen végzett Real Sociedad uruguayi trénerét, Martin Lasartet.
máj. 25
11:36
Real Sociedad: hiába a bennmaradás, menesztették a vezetőedzőt (She)
Három nappal azután, hogy a Real Sociedad kiharcolta a bennmaradást a spanyol élvonalban, a klub a hivatalos honlapján jelentette be: a következő idényben már nem Martín Lasarte lesz a vezetőedző.
máj. 25
11:36
Kétszeres hosszabításban került döntőbe a Vancouver (Metropol)
Az alapszakasz legjobbja, a Vancouver Canucks jutott be elsőként az észak-amerikai profi jégkorongliga fináléjába, miután a nyugati döntő keddi, ötödik mérkőzésén kétszeri hosszabbítás után legyőzte a San Jose Sharksot, és ezzel megszerezte negyedik sikerét.
máj. 25
11:38
Hollandia: anyagi gondjai vannak a PSV-nek, az önkormányzat segít (She)
A Voetbal International jelentése szerint súlyos anyagi gondokkal küzd a PSV labdarúgócsapata.
máj. 25
11:40
Női kézilabda: a MOB elnöke lemondott a Győri Audi ETO-s posztjáról (She)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának rendkívüli elnökségi ülésén Borkai Zsolt lemondott az egyesület társadalmi elnöki tisztségéről, mivel annak ellátását a Magyar Olimpiai Bizottság elnökeként nem tartotta összeegyeztethetőnek.
máj. 25
11:54
Milan: Seedorffal is megvan a megállapodás, 2012-ig marad (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 2010–2011-es kiírásának győztese, az AC Milan egy évvel meghosszabbította holland középpályása, Clarence Seedorf szerződését is.
máj. 25
11:56
Olympiakosz: keretszűkítés jön, kérdés, Németh marad-e - lapértesülés (She)
A görög To Vima információi szerint Ernesto Valverde, az Olympiakosz labdarúgócsapatának vezetőedzője 23-24 fősre szűkíti a keretet a felkészülés kezdetére – több játékos mehet kölcsönbe vagy végleg a bajnokcsapattól, köztük Németh Krisztián is.
máj. 25
11:58
Giro: polgármesterválasztás miatt lerövidítik az utolsó szakaszt (She)
A milánói polgármester-választás miatt 5.5 kilométerrel lerövidítették a Giro d'Italia kerékpáros körverseny vasárnap sorra kerülő utolsó szakaszát.
máj. 25
12:00
Férfi vízilabda: Kovács Róberttel szerződést bontott a Vasas (She)
A 2010–2011-es vízilabda-bajnokságban ezüstérmet szerző Teva-Vasas-Uniqua közös megegyezéssel szerződést bontott Kovács Róberttel.
máj. 25
12:12
Giro: polgármester-választás miatt lerövidítik az utolsó szakaszt (She)
A milánói polgármester-választás miatt 5.5 kilométerrel lerövidítették a Giro d'Italia kerékpáros körverseny vasárnap sorra kerülő utolsó szakaszát.
máj. 25
12:30
DVSC: Coulibaly a gólzsák Dembélét pótolhatja a Levszkinél - lapértesülés (She)
A DNES bolgár honlap és a bolgár állami televízió értesülései szerint a Levszki Szófia labdarúgócsapata a DVSC-TEVA csatárával, Adamo Coulibalyval pótolná gólzsákját, a nyáron minden valószínűség szerint távozó Garra Dembélét.
máj. 25
12:30
A Miami hosszabbításban lépett a nagydöntő küszöbére (Agroinform)
A harmadik találkozóhoz hasonlóan ezúttal is "megfojtotta" a Heat Derrick Rose-t, és ezzel ki is húzta a Bulls méregfogát.
máj. 25
12:32
Real Madrid: Mourinho sokoldalú játékost akart, én az vagyok - Altintop (She)
Megérkezett Madridba Hamit Altintop, a Real Madrid második nyári igazolása, aki szerint azért választotta őt José Mourinho, mert több poszton is bevethető.
máj. 25
12:48
Federer öt gémet veszítve jutott a harmadik fordulóba (Agroinform)
Roger Federer nem töltött sok időt a pályán a második fordulóban, ahol alig másfél óra alatt mindössze öt gémet veszített.

Keresés