2011. május 25. szerda

máj. 25
12:50
Beckham csípte fülön a "kis Jimmy Jumpot" - videó (Agroinform)
A szöglethez készülődő David Beckham állította meg a pályára beszaladó, a biztonsági őröket már kijátszó Jimmy Jump-utódot.
máj. 25
13:06
Roland Garros: a második kiemelt ellen folytatják Szávayék (She)
A második helyen kiemelt Kveta Peschke, Katarina Srebotnik cseh-szlovén kettős ellen lép majd pályára Szávay Ágnes és partnere, a lett Liga Dekmeijere a francia nyílt teniszbajnokság női párosának második fordulójában, a legjobb 32 között.
máj. 25
13:06
Kizárták Contador nézőket fegyelmező szerelőjét (Agroinform)
Kizárták a Giro d'Italia kerékpáros körversenyről Faustino Munozt, az összetettben élen álló spanyol Alberto Contador szerelőjét.
máj. 25
13:08
Giro d'Italia: kizárták az ajtóval nézőt eltaláló Contador szerelőjét (She)
Kizárták a Giro d'Italia kerékpáros körversenyről Faustino Munozt, az összetettben élen álló spanyol Alberto Contador szerelőjét, mert a keddi hegyi időfutam közben kinyitotta a kísérőautó egyik ajtaját, amellyel eltalált egy nézőt.
máj. 25
13:08
Lemondott az ETO-nál betöltött tisztségéről a MOB elnöke (Agroinform)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának rendkívüli elnökségi ülésén Borkai Zsolt lemondott az egyesület társadalmi elnöki tisztségéről.
máj. 25
13:10
Roland Garros: Federer továbbment, Tipszarevics lesz az ellenfele (She)
Megerőltetés nélkül lépett a francia nemzetközi teniszbajnokság harmadik fordulójába Roger Federer, miután könnyedén, három játszmában legyőzte a világranglistán 181. francia Maxime Teixeirát. Ellenfele a következő körben a 29. kiemelt szerb Janko Tipszarevics lesz, aki a spanyol Pere Ribát mosta le.
máj. 25
13:24
Giro: kizárták Contador szerelőjét, aki egy nézőt talált el az ajtóval (She)
Kizárták a Giro d'Italia kerékpáros körversenyről Faustino Munozt, az összetettben élen álló spanyol Alberto Contador szerelőjét, mert a keddi hegyi időfutam közben kinyitotta a kísérőautó egyik ajtaját, amellyel eltalált egy nézőt.
máj. 25
13:24
Ljubljanában helyezik végső nyugalomba Ferjant (Behaviour)
Szülővárosában, Ljubljanában helyezik végső nyugalomba Ferjan Matej szlovén-magyar kettős állampolgárságú salakmotorost, aki váratlanul hunyt el a múlt hétvégén a lengyelországi Gorzówban.
máj. 25
13:24
Kassai Viktor neve is a kalapban a BL-döntőre (Agroinform)
Az olimpiai döntő és a világbajnoki elődöntő után újabb rangos megbízatás várhat Kassai Viktorra.
máj. 25
13:26
A második kiemelt páros lesz Szávayék ellenfele (Agroinform)
A Peschke, Srebotnik kettős ellen lép pályára Szávay Ágnes és Liga Dekmeijere a francia nyílt teniszbajnokság női párosának második fordulójában.
máj. 25
13:28
Ljubljanában temetik el Ferjan Matejt (Agroinform)
Szülővárosában, Ljubljanában helyezik végső nyugalomra Ferjan Matej szlovén-magyar kettős állampolgárságú salakmotorost.
máj. 25
13:42
ZTE: spanyol játékos érkezett, Manu Hervás 3 évre írt alá (She)
A Zalaegerszeg labdarúgócsapata hivatalos honlapján, a ztefc.hu-n jelentette be, hogy hároméves szerződést kötött a spanyol Manu Hervásszal.
máj. 25
13:42
Mátéfi tökéletes felkészülést ígér (Behaviour)
Mátéfi Eszter, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint csapata maximálisan felkészül a Németország elleni világbajnoki selejtező-párharcra, ennél többet azonban nem tud ígérni. A magyar csapat ma kezdi el a felkészülést Százhalombattán a június 5-i (Balingen, 18:30) és 11-i (Győr, 17:30) összecsapásokra. A magyar szakemberhez hasonlóan, a németek kapitánya, a dán Heine…
máj. 25
14:00
Videó: elképesztő öngól született az argentin másodosztályban (She)
Vélhetően a magyar fülnek vajmi keveset mond az IACC–CAI párosítás. Pedig a Primera B Nacional, vagyis az argentin másodosztály idei sorozatában a vendég comodoro rivadavia-i Comisión de Actividades Infantiles játékosainak létfontosságú volt a találkozó a kiesés elkerülésének érdekében. A ligában négy fordulóval a zárás előtt semleges helyen álló vendéglátók úgy tűnt, „kisegítik” a riválist,…
máj. 25
14:00
Nem halasztják el a finálét az izlandi vulkán kitörés miatt (Agroinform)
Bár az izlandi vulkanikus tevékenység ismét a bolondját járatja Nyugat-Európával, a szombati BL-döntőt nem halasztja el az UEFA.
máj. 25
14:02
Motorsport: Ljubljanában helyezik végső nyugalomba Ferjant (She)
Szülővárosában, Ljubljanában helyezik végső nyugalomba Ferjan Matej szlovén-magyar kettős állampolgárságú salakmotorost, aki váratlanul hunyt el a múlt hétvégén a lengyelországi Gorzówban.
máj. 25
14:18
Sportpolitika: 300 millióba kerülne a Puskás-stadion kibővítése (She)
Háromszázmillió forintos statikai beruházás szükséges ahhoz, hogy a Puskás Ferenc Stadion középső karéja újra megnyitható legyen a nézők számára, s ezzel az aréna befogadóképessége 42 500 főre emelkedjen.
máj. 25
14:20
FIFA: korrupciós vádak az elnökjelölt Bin Hammam ellen (She)
Korrupcióval vádolják a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki székéért induló katari sportdiplomatát, Mohamed bin Hammamot.
máj. 25
14:36
Barca: Nagy László beszélt Puyollal, mindketten BL-győzelmet akarnak (She)
Az El Mundo Deportivo érdekes párhuzamot állított az FC Barcelona két szakosztálya között: a labdarúgó- és a férfi kézilabdacsapat is most hétvégén zsebelheti be a Bajnokok Ligáját. A két kapitány, Carles Puyol és Nagy László megbeszélte: a cél, mindkét trófea elhódítása.
máj. 25
14:36
Ferguson vinné De Geát, Wengernek tetszik Benzema játéka (Agroinform)
Sir Alex hivatalosan is elismerte, hogy szeretné leigazolni az Atlético kapusát. Az Ágyúsok mestere hajlandó lenne sokat fizetni Benzemáért.
máj. 25
14:38
Olympiakosz: az argentin Costanzót vennék meg Megyeri elé (She)
A legnagyobb görög sportportál, a sport.gr információi szerint az Olympiakosz a nyáron mindenképpen kapust vagy kapusokat akar igazolni, hiszen Antonisz Nikopolidisz visszavonult, Urko Pardo sem marad, így Megyeri Balázs személyében egy kapuvédője maradt a görög bajnokcsapatnak.
máj. 25
14:54
Spanyolország: Manu del Moral Del Bosque újonca, Xavi pihenőt kapott (She)
Vicente del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a keretét a selección soron következő két felkészülési mérkőzésére, amelyben először kapott helyett a 27 éves támadó, Manu del Moral.
máj. 25
14:54
A Ferguson-fiókák akkor és most (Agroinform)
Gary Neville búcsúmeccsén pályára lépett a legendás '92-es osztály magja, a Ferguson-fiókáknak becézett társaság az 1990-es évek elején bukkant fel a klub akadémiájáról.
máj. 25
15:12
Atlétika: a világcsúcstartó Usain Bolt feszült idei debütálása előtt (She)
Csütörtökön a római atlétikai Gyémánt Liga-versenyen áll rajthoz először a szezonban Usain Bolt, aki állítása szerint pályafutása során először kicsit feszülten várja a versenyt.
máj. 25
15:14
Newcastle: a 36 éves Sol Campbell távozik a „szarkáktól” (She)
Több angol médium is beszámolt arról, hogy a 73-szoros angol válogatott Sol Campbell ma elhagyta az élvonalbeli Newcastle labdarúgócsapatát.
máj. 25
15:30
Egységes állami sportingatlan portfólió kialakítása a cél (Infostart)
Egységes állami sportingatlan portfólió kialakítását tartja egyik fő feladatának Vígh László, a terület felügyeletével a közelmúltban megbízott kormánybiztos, a Nemzeti Sportközpontok főigazgatói tisztét is betöltő szakember.
máj. 25
15:30
Bolton: Elmander, Samuel, O'Brien és Kohen is távozik a klubtól (She)
Szerződése lejártával nem hosszabbít, így távozik a klubtól a Bolton Wanderers négy labdarúgója, Johan Elmander, Joey O'Brien, Jlloyd Samuel és Tamir Kohen.
máj. 25
15:30
Alves toronymagasan a kanadai táblázat élén (Metropol)
A labdarúgó NB I 2010/11-es idényének gólkirálya, a bajnok Videotonban szereplő André Alves a gólpasszok tekintetében is eredményes volt, így ő végzett a kanadai táblázat élén.
máj. 25
15:30
Nem halasztják el a finálét az izlandi vulkánkitörés miatt (Agroinform)
Bár az izlandi vulkanikus tevékenység ismét a bolondját járatja Nyugat-Európával, a szombati BL-döntőt nem halasztja el az UEFA.
máj. 25
15:32
Premier League: háborognak a feljutó QPR drukkerei a jegyárak miatt (She)
Hatalmas felháborodást keltett a Queens Park Rangers szurkolóinak körében, hogy a vezetőség majd' negyven százalékkal emelte a jegy- és bérletárakat a 2011–2012-es szezonra, miután a csapat feljutott a Premier League-be.
máj. 25
15:32
300 millióba kerülne a Puskás Stadion kisebb renoválása (Agroinform)
Háromszázmillió forintos beruházás szükséges ahhoz, hogy a Puskás Ferenc Stadion befogadóképessége 42.500 főre emelkedjen.
máj. 25
15:34
Még másfél hét a vb-selejtezőig, edzőtáborban a keret (Agroinform)
Megkezdte az utolsó felkészülési edzőtábort a magyar női kézilabda-válogatott a németek elleni világbajnoki selejtezőre.
máj. 25
15:48
Sevilla: nem volt elég jó az 5. hely, Manzano távozik a klubtól (She)
A Sevilla labdarúgócsapatának vezetősége nem kívánja meghosszabbítani a vezetőedző Gregorio Manzano lejáró szerződését, így a trénernek távoznia kell a klubtól.
máj. 25
15:48
A FIFA korrupcióval vádolja saját elnökjelöltjét (Agroinform)
A FIFA bejelentette, hogy vizsgálatot indít az elnöki posztért harcba szálló Bin Hammam, valamint a szervezet alelnöke, Jack Warner ellen.
máj. 25
15:50
Elhalasztották a Nagy Sportágválasztót (Agroinform)
Pénzhiány miatt a mostani hétvégéről szeptember 16-17-re halasztották a baranyai Nagy Sportágválasztót.
máj. 25
16:06
Labdarúgó NB I: Alves a kanadai táblázat élén, de Lázár hatékonyabb (She)
A labdarúgó NB I 2010–2011-es idényének gólkirálya, a bajnok Videotonban szereplő André Alves a gólpasszok tekintetében is eredményes volt, így ő végzett a kanadai táblázat élén.
máj. 25
16:06
Nem hosszabbítják meg Manzano szerződését a Sevillánál (Agroinform)
Nem hosszabbították meg a szerződését Gregorio Manzanónak, a spanyol bajnokságban ötödik helyezett Sevilla vezetőedzőjének.
máj. 25
16:08
Autósport: Montoya üdvözölte Räikkönent, várja a NASCAR-ban (She)
A pénteken első NASCAR kisteherautó-versenyét teljesítő Kimi Räikkönen kedden először tesztelt a versenyág királykategóriájában, a Sprint-kupában szereplő versenyautót, s már felkerült a neve a „másodosztály”, azaz a Nationwide-sorozat jövő szombati, charlotte-i viadal nevezési listájára. A finn pilótát korábbi F1-es csapattársa, Juan Pablo Montoya is segíti a tengerentúlon.
máj. 25
16:10
Női kézi NB I: kilencen távozhatnak a Barabástól, Nagy Ivett érkezhet (She)
Második évét töltötte az élvonalban a Veszprém Barabás KC. Egy évvel ezelőtt az alsóházban végzett az élen Gyurka János edző együttese, most pedig a középmezőny végén zárt a Mehlmann Ibolya vezérelte női kézilabda csapat. A nyolcadik hellyel voltaképpen teljesítette a kitűzött célokat a klub, de a vezetőedzőnek azért bőven maradt hiányérzete az idei produkcióval kapcsolatban.
máj. 25
16:24
FIFA-elnökválsztás: vizsgálat indult Blatter kihívója ellen (Infostart)
Néhány nappal az elnökválasztás előtt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség bejelentette, hogy megvesztegetés vádjával vizsgálatot indít a posztért harcba szálló katari Mohamed Bin Hammam, valamint a szervezet alelnöke, a trinidadi Jack Warner ellen. Előbbi cáfolja, hogy bármi törvénytelent tett volna.
máj. 25
16:24
Videó: Ahol pattog a labda, ott jól érzem magam - Vincze Ottó (She)
Rábaszentandrásra is ellátogatott az E.ON Családi Foci. A város megszolgálta a támogatást, a szervezők nagyszerű programot varázsoltak a családok számára. Az alábbi videóban az eseményről szóló összeállításunkat tekinthetik meg.
máj. 25
16:42
Videó: majdnem eltalálta a baseball-labda a volt amerikai elnököt (She)
Az Egyesült Államok korábbi elnöke, George W. Bush is ellátogatott a Texas Rangers–Chicago White Sox baseball-mérkőzésre. Az egyik elütésnél felszálló labda éppen Bush szektorában landolt, de egyáltalán nem jelentett veszélyt, sőt, még Bush is jót nevetett.
máj. 25
16:42
Rómában debütál Usain Bolt (Agroinform)
Csütörtökön rendezik a Gyémánt Liga-sorozat harmadik állomását. A helyszín Róma, ahol tavaly augusztusi veresége óta először áll rajthoz a jelenkori atlétika legnagyobb csillaga, Usain Bolt.
máj. 25
16:44
ZTE: Turkovs a lett válogatott keretében, Izrael ellen készülnek (She)
Helyet kapott az Izrael elleni Európa-bajnoki selejtezőre és az Ausztria elleni felkészülési mérkőzésre készülő lett labdarúgó-válogatott keretében Daniils Turkovs, a Zalaegerszeg csatára.
máj. 25
16:44
Messit és Xavit kell megállítani, Rooneyék a többit megoldják - Yorke (Agroinform)
A Manchester United korábbi remek csatára szerint a Barcelona a favorit, de egyáltalán nem legyőzhetetlen a BL-döntőben.
máj. 25
17:00
Tenisz: Hantuchová lesz Wozniacki következő ellenfele (She)
Daniela Hantuchová lesz a világelső Caroline Wozniacki ellenfele a francia nemzetközi teniszbajnokságon. A szlovák teniszező két sima játszmában győzte le az olasz Sara Erranit, és jutott be a harmadik fordulóba Párizsban.
máj. 25
17:00
Tőzsérrel a válogatottról, Méhessel a BL-ről beszélgetünk (Agroinform)
A Magaslabda mai adását a szokott időpontban, 18:00-tól hallhatjátok.
máj. 25
17:18
Női kézilabda: Sao Paulóban és vonzáskörzetében lesz a vb (She)
Sao Paulóban és közvetlen vonzáskörzetében rendezik meg decemberben az olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokságot, mivel a nemzetközi szövetség (IHF) nem járult hozzá, hogy a brazil szervezők Santa Catarina államban nagy területen, több helyszínre szórják szét a mérkőzéseket.
máj. 25
17:18
Kercsó Árpád szerint szükség van a hokiakadémiára (Agroinform)
Kercsó Árpád szerint az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia bebizonyította: van létjogosultsága az ilyen jellegű hokis képzésnek Magyarországon.
máj. 25
17:20
Giro d’Italia: a lökdösődő Viscontitól elvették a szakaszgyőzelmet (She)
Az olasz Giovanni Visconti ért át elsőként a célvonalon a Giro d’Italia 17. szakaszán, ám visszasorolták a harmadik helyre, mert a sprinthajrá során kézzel ellökte magától a mellette haladó honfitársát, a másodikként beérő Diego Ulissit. A szakaszgyőztes így Ulissi lett, a második hely pedig a spanyol Pablo Lastrasé.

Keresés