2011. május 19. csütörtök

máj. 19
0:12
El: a Braga szakvezetője szerint Sapunarut ki kellett volna állítani (She)
A labdarúgó Európa-liga döntőjét elveszítő Braga vezetőedzője, Domingos Paciencia szerint másként alakult volna a Porto elleni mérkőzés, ha a játékvezető nem „felejti el” kiállítani az ellenfelet erősítő Cristian Sapunarut vagy ha Mossoró belövi ziccerét.
máj. 19
0:12
Klüft a londoni olimpia után visszavonul (Agroinform)
A londoni olimpia után befejezi aktív pályafutását a svédek olimpiai és világbajnok hétpróbázója, Carolina Klüft.
máj. 19
0:30
El: Ami igazán fontos, az a csapat győzelme - a gólkirály Falcao (She)
Az Európa-liga-győztes Porto gólvágója, Falcao szerint az, hogy gólkirály lett, csak kiegészítő elem a sikerben.
máj. 19
0:34
El: a Bragát elhagyja csapatkapitánya, Sílvio pedig Madridban igazol (She)
Két játékos is bejelentette a labdarúgó Európa-liga döntője után, hogy elhagyja a Bragát.
máj. 19
0:48
El: a Bragát elhagyja csapatkapitánya, Sílvio pedig Madridba igazol (She)
Két játékos is bejelentette a labdarúgó Európa-liga döntője után, hogy elhagyja a Bragát.
máj. 19
1:06
Argentína: Garay, Tino Costa, Angeleri és Boselli is bizonyíthat (She)
Kihirdette keretét a Nigéria és Lengyelország elleni felkészülési mérkőzésre Sergio Batista, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A 22 játékos többsége 25 éven aluli, valamint Európában légióskodik.
máj. 19
1:10
Vízilabda: megvan Kemény Dénes vb-re készülő 19 fős kerete (She)
Kemény Dénes, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 19 fős keretét, amely a jövő héten megkezdi a felkészülést a júliusi, sanghaji világbajnokságra, s amelyből kikerül majd a Kínába utazó 13 játékos.
máj. 19
6:48
Labdarúgás: menesztette japán klubja a részeg dél-koreai csatárt (She)
Megvált dél-koreai csatárától, az ittas vezetés miatt letartóztatott Li Dzse Mintől a Vissel Kobe japán labdarúgóklub.
máj. 19
6:48
Dzsudzsák a mahacskalai Anzsihoz igazol egy orosz sportlap szerint (Behaviour)
Dzsudzsák Balázst, a PSV Eindhoven magyar labdarúgóját Mahacskalába - Dagesztán fővárosába - várják - írta szerdai számában az orosz Szport Ekszpressz című sportlap.
máj. 19
6:50
NBA: a Miami kiegyenlítette a Chicago elleni párharcot (She)
Az első mérkőzés 21 pontos veresége után a párharc második felvonását a Miami Heat nyerte a Chicago Bulls ellen az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának főcsoportdöntőjében. A floridaiak 85–75-re nyertek a „Szeles városban” 1–1-re módosítva a párharc állását.
máj. 19
7:06
NHL: a Canucks hetet vágott a Sharksnak, kettő a kanadai előny (She)
A Vancouver Canucks 7–3-ra legyőzte hazai pályán a San Jose Sharksot az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásának Nyugati főcsoportjának döntőjében, így két találkozó után 2–0-ra vezet párharcban.
máj. 19
7:06
Gyulai emlékverseny: Sztárparádé várható (Behaviour)
A legjobb magyar atléták mellett külföldről is több világsztár elfogadta a szervezők meghívását a július 30-án a Puskás Ferenc Stadionban megrendezésre kerülő Gyulai István-emlékversenyre.
máj. 19
7:08
Sapina heti egymillió euróért fogadott (Behaviour)
Ante Sapina, a labdarúgó-mérkőzések eredményeinek manipulálásával vádolt fogadási maffia egyik meghatározó tagja a bochumi bíróságon elmondta, naponta körülbelül 30 fogadást kötött le, hetente nagyjából egymillió euróért játszott, mert imádott fogadni.
máj. 19
7:10
Történelmi kecskeméti siker (Behaviour)
Alapításának 100. évfordulóján, története során először nyerte meg a labdarúgó Magyar Kupát a Kecskemét, amely a kedd esti döntőben Foxi Kethevoama mesterhármasával 3-2-re győzte le a bajnok Videotont.
máj. 19
7:24
Megvan Kemény Dénes vb-kerete (Infostart)
Kemény Dénes, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 19 fős keretét, amely a jövő héten megkezdi a felkészülést a júliusi, sanghaji világbajnokságra, s amelyből kikerül majd a Kínába utazó 13 játékos.
máj. 19
8:00
Kosárlabda: harlemi kosárshow jövő szerdán a Papp László Sportarénában (She)
Jövő szerdán ismét Budapestre érkezik a Harlem Globetrotters kosárlabdacsapata.
máj. 19
8:00
Tóth és Póta is olimpiai kvótát szerzett (Agroinform)
Újabb két fővel bővült a londoni olimpiára készülő magyar küldöttség, Tóth Krisztina és Póta Georgina révén két asztaliteniszezőnk is kvótához jutott.
máj. 19
8:18
Bari: a klub feljelentette a magát Budapesten kezeltető Rudolfot (She)
Olaszországi információk szerint a Bari labdarúgócsapata feljelentette a fegyelmi bizottságnál Rudolf Gergelyt, az együttes magyar támadóját. Mint arról korábban beszámoltunk, a magyar csatár sérülése miatt nem jelent meg a csapat hétfői edzésén, ezért Guido Angelozzi általános igazgató kilátásba helyezte a feljelentést, és a vezető szerda este a tettek mezejére lépett.
máj. 19
8:36
Győri ETO: magyar csatárokat szeretnének, Tisza és Torghelle a kiszemelt (She)
Magyar csatárokkal kívánja megerősíteni keretét a Győri ETO labdarúgócsapata, a kisalföldiek a Belgiumból hazatérő Tisza Tibort és a Düsseldorftól búcsúzni készülő Torghelle Sándort is kiszemelték. Ha sikerülne a válogatott labdarúgókat szerződtetni, Rati Alekszidze állítólag távozhat az ETO-tól.
máj. 19
8:54
Újpest: Négy gólt is szerezhettem volna a Honvéd ellen - Balogh (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest játékosa, Balogh Balázs az ujpestfc.hu-nak adott interjúban elmondta, hogy a múlt hét szombati Budapest Honvéd ellen idegenben 4–1-re megnyert bajnokin akár négy gólt is szerezhetett volna.
máj. 19
8:54
Usain Bolt várja a római rajtot (Agroinform)
Tökéletesen felkészültnek és egészségesnek érzi magát, s alig várja a május 26-i római atlétikai Gyémánt Liga-versenyt Usain Bolt, a világ leggyorsabb embere.
máj. 19
8:56
Videó: eksztázisban ünnepelte kosárlabda bajnoki címét a Szolnok (She)
Elmaradt az idei harmadik fehérvári fieszta, a Szolnok eksztázisban ünnepelt a férfi kosárlabda-bajnokság ötödik mérkőzését követően. Báder Mártonék összesítésben 2–0-ról, a szolnoki döntő meccsen pedig 12 pont hátrányból is felálltak, így ők lettek a 2010–2011-es bajnokság győztesei. A sportcsarnokból tűzoltóautóval érkeztek a város főterére, ahol a Városháza erkélyéről köszöntötték a…
máj. 19
9:12
ETO: magyar csatárokat szeretnének, Tisza és Torghelle a kiszemelt (She)
Magyar csatárokkal kívánja megerősíteni keretét a Győri ETO labdarúgócsapata, a kisalföldiek a Belgiumból hazatérő Tisza Tibort és a Düsseldorftól búcsúzni készülő Torghelle Sándort is kiszemelték. Ha sikerülne a válogatott labdarúgókat szerződtetni, Rati Alekszidze állítólag távozhat az ETO-tól.
máj. 19
9:12
Gólzáporos győzelmével már 2-0-ra vezet a Vancover (Agroinform)
A Vancouver Canucks 7-3-ra nyert a vendég San Jose Sharks ellen, és így összesítésben már 2-0-ra vezet az NHL Nyugati főcsoportdöntőjében. A mérkőzés záróharmada előtt az alapszakaszgyőztes kanadaiak még csak 3-2-re vezettek, ám a folytatásban állva hagyták riválisukat. A hazaiaknál hat játékos is több pontot szerzett. A párharc következő két találkozójának San Jose ad otthont.
máj. 19
9:14
Mainz: kameruni válogatott támadóval erősítettek Szalaiék (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő FSV Mainz – Szalai Ádám csapata – szerződtette a Hamburg kameruni válogatott támadóját, Eric Maxim Choupo-Motingot. A 22 éves csatár szabadon igazolható volt.
máj. 19
9:16
NB II: a Barcikának pontjába került, hogy játszott a „besárgult” védő (She)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága egy pontot levont a Kazincbarcikától.
máj. 19
9:30
Kecskemét: azeri, kazah, moldovai ellenfél is jöhet az El 2. körében (She)
Külföldön is van értéke a Kecskemét Magyar Kupa-győzelmének, annyiban mindenképpen, hogy a három Európa-liga-induló magyar labdarúgócsapat közül a kecskemétiek megússzák az első kört, csak július közepén kell pályára lépniük – a bajnoki második, azaz a Paks és a még nem ismert harmadik már a hónap első napjaiban nemzetközi meccset játszik.
máj. 19
9:30
Így reagált Nadal és Graf a házassági ajánlatra - videó (Agroinform)
A sport olykor érdekes esetekkel szolgál, a móka mellett az alábbi videónak tán mélyebb társadalmi tanulsága is van...
máj. 19
9:32
Videó: levelekben osztogatja utasításait az Once Caldas trénere (She)
Az Once Caldas vezetőedzője, Juan Carlos Osorio papírok segítségével tájékoztatja játékosait a megfelelő taktikáról.
máj. 19
9:34
Sportlövő-vk: női sportpisztolyban sincs kvóta Fort Benningből (She)
A női sportpisztolyos Csonka Zsófia, Tobai-Sike Renáta és Babicz Sára sem szerzett olimpiai kvótát a Fort Benning-i kvalifikációs sportlövő-világkupaviadalon szerdán.
máj. 19
9:36
Libertadores-kupa: már a legjobb négy között a Vélez és a Santos (She)
A Libertadores-kupa negyeddöntőjének visszavágóján az argentin Vélez Sársfield 4–2-re legyőzte idegenben a paraguayi Libertadot, így 7–2-es összesítéssel bejutott az elődöntőbe. Az első mérkőzéshez (3–0) hasonlóan ismét Maxmiliano Moráles kezdte meg a liniersieknek a gólgyártást, ezúttal azonban duplázni tudott.
máj. 19
9:48
Női kosárlabda: a pécsi Krnjics is Sopronban folytatja pályafutását (She)
Fegyverneky Zsófia után Krnjics Szara személyében újabb pécsi kosaras szerződött a bajnoki címvédő és kupagyőztes MKB-Euroleasing Sopronhoz.
máj. 19
9:48
Gólzáporos győzelmével már 2-0-ra vezet a Vancouver - videó (Agroinform)
A Vancouver Canucks 7-3-ra nyert a vendég San Jose Sharks ellen, és így összesítésben már 2-0-ra vezet az NHL Nyugati főcsoportdöntőjében.
máj. 19
9:50
Remek védekezésének köszönhetően egyenlített a Miami Chicagóban (Agroinform)
LeBron James 29, Dwayne Wade 24 pontot szerzett a győztes Heatben, amely a United Centerben tudott nyerni 85-75-re a Chicago Bulls ellen.
máj. 19
10:06
Videoton: Lázár elnézést kért a csalódást keltő kupadöntőért (She)
A labdarúgó NB I-ben bajnoki címet szerző Videoton hátvédje, Lázár Pál a vidi.hu-nak adott interjúban elnézést kért a szurkolóktól a KTE-Ereco ellen 3–2-re elveszített Magyar Kupa-döntőn mutatott gyenge teljesítményért.
máj. 19
10:06
Arn remek formában, Szávay sérülten várja a rajtot (Agroinform)
Vasárnap a párizsi Roland Garroson a 128-as főtábla küzdelmeivel megkezdődik az év második Grand Slam-tornája.
máj. 19
10:08
NB II: jótékonysági mérkőzést nyert a DVTK a Salgótarján ellen (She)
Jótékony célú mérkőzésen 4–0-ra győzött a DVTK labdarúgócsapata a Salgótarjáni BTC otthonában. A találkozó bevételét az egykori 28-szoros válogatott Szojka Ferenc mellszobrának költségeire fordítják.
máj. 19
10:10
NB II: új helyszínen és időpontban fogadja az MTK II a DVSC-DEAC-ot (She)
Az MLSZ versenybizottsága módosította a labdarúgó NB II két találkozójának időpontját, valamint az egyik mérkőzés helyszínét is – adta hírül a szövetség hivatalos honlapja.
máj. 19
10:42
Vitorlázás: négy magyar páros végzett az első tízben a CECC-kupán (She)
Idén is a lengyelországi regattával vette kezdetét a négy fordulóból álló Közép Európai Cadet Kupa, azaz ismertebb nevén a CECC-kupa (Central European Cadet Cup), melyre idén 3 ország 50 párosa adta le a nevezését.
máj. 19
10:42
Amit Magyarországon támadójátéknak nevezel, abból itt nem lősz gólt - Dárdai (Agroinform)
"A magyar játékosok hamar feladják külföldön, és egy-két év múlva már mennek is haza" - nyilatkozta a Hertha BSC visszavonuló középpályása a hatharom.hu-nak.
máj. 19
11:00
Vitorlázás: négy magyar páros végzett az első tízben a CEC-kupán (She)
Az idén is a lengyelországi regattával vette kezdetét a négy fordulóból álló Közép-európai Kadét Kupa, azaz ismertebb nevén a CEC-kupa (Central European Cadet Cup), amelyre az idén 3 ország 50 párosa adta le a nevezését.
máj. 19
11:00
A Manchester City Ronaldo után Iniestára pályázik (Agroinform)
Spanyol források szerint 65 millió eurós ajánlatot kíván tenni a Roberto Mancini klubja a Barcelona középpályásáért.
máj. 19
11:02
Belgium: rekonstrukciós arcműtét vár a fejbe rúgott futballistára (She)
Rekonstrukciós arcműtéten esik át jövő szerdán Mehdi Carcela, a Standard Liege labdarúgója, akit a Racing Genk elleni keddi bajnoki mérkőzésen rúgott fejbe Chris Mavinga.
máj. 19
11:04
Kecskemét: úgy tűnik, nem büntetik meg a dühös Tököli Attilát (She)
A labdarúgó Magyar Kupát a Videoton ellen megnyerő Kecskemétnél Tomiszlav Szivics már lezárta az ügyet, Rózsa Pál pedig egyelőre ünnepel: úgy tűnik, Tököli Attila kedd esti viselkedésének aligha lesznek súlyosabb következményei a klubnál.
máj. 19
11:18
Sportpolitika: kormánybiztos felügyeli a sportlétesítmény-fejlesztést (She)
Vígh László személyében a kiemelt sportlétesítmény-fejlesztésekkel, sportberuházásokkal összefüggő kormányzati feladatok ellátásáért felelős kormánybiztost nevezett ki a kormány.
máj. 19
11:18
Alonso 2016-ig hosszabbított a Ferrarival (Agroinform)
A kétszeres spanyol világbajnok nagyon boldog, hogy sikerült megegyezniünk, mert a második családjává vált az olasz istálló.
máj. 19
11:20
Utoljára volt kora délután az FA kupa-döntő (Agroinform)
Vélhetően idén utoljára rendezték meg kora délután az angol labdarágó FA Kupa döntőjét. A szurkolók és a média is a későbbi kezdést erőltetné.
máj. 19
11:36
Dortmund: a negyedosztályból szerződtetett szélsőt a bajnok (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 2010–2011-es kiírását megnyerő Borussia Dortmund szerződtette a negyedosztályban szereplő FC Chemnitzer játékosát, Chris Löwét – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
máj. 19
11:36
Ronaldinho a műsorvezetőnek adott kötényt (Agroinform)
Egy tv-show vendége volt Ronaldinho, ahol trükköket mutatott a műsorvezetőnek, akit egy óvatlan pillanatban be is bőrözött.
máj. 19
11:38
NB I: Véber György folytatja a munkát a Lombard Pápánál (She)
Véber György marad a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápánál. Megannyi pletyka keringett róla az elmúlt hetekben, sokan tudni vélték, hogy visszatér Újpestre, s korábbi sikerei helyszínén dolgozik tovább. Csakhogy senkivel sem tárgyalt a lila-fehér klubtól, így nincs is miről beszélni. Jól érzi magát Pápán, annak ellenére, hogy az elmúlt két és fél évben sok vihart, feszültséget élt meg a…

Keresés