2011. május 19. csütörtök

máj. 19
11:38
Az U23-as csapattal mennek a németek a Világkupára (Agroinform)
A német kajak-kenusok számára a jövő heti duisburgi Világkupa verseny a fontos, így a csehországi Racice-ba csak az U23-as korosztály utazik.
máj. 19
11:40
PSV: a sportigazgató szerint Dzsudzsák nem eladó, az MU-nak sem (She)
A holland bajnokságban a 3. helyen végző és ezzel a Bajnokok Ligája 2011–2012-es idényéről lemaradó PSV nem akarja eladni Dzsudzsák Balázst és többi sztárját, inkább új játékosokkal bővítené keretét a nyáron. Erről Marcel Brands, a klub sportigazgatója beszélt a goal.comnak.
máj. 19
11:54
Rangers: egy évvel hosszabbított a rutinos bosnyák hátvéd (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2010–2011-es kiírását megnyerő Rangers rutinos bosnyák hátvédje, Sasa Papac egy évvel meghosszabbította szerződését, így 2012 júniusáig marad a glasgow-i csapat játékosa.
máj. 19
12:12
Így készül a vb-re a Kemény-csapat (Infostart)
Július 23-ig legkevesebb tizenkét hivatalos mérkőzést biztosan játszik az olimpiai bajnoki címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott - derül ki a nemzeti csapat hivatalos honlapja, a www.vlv.hu híréből.
máj. 19
12:12
PSV: cáfolják, hogy megegyeztek volna Dzsudzsákról a Mahacskalával (She)
Dzsudzsák Balázs folyamatosan téma a holland és a nemzetközi sportsajtóban. Mint beszámoltunk róla, Marcel Brandsnek, a PSV sportigazgatójának ma megjelent nyilatkozata szerint a szélsőt egyelőre szeretnék megtartani. Ezzel összhangban Pedro Salazar Hewitt, az eindhoveniek szóvivője cáfolta azt a tegnapi orosz sajtóhírt, mely szerint Dzsudzsák ügyében megállapodtak az orosz Anzsi…
máj. 19
12:12
A Diósgyőr győzelmi sorozatával Európa élén (Agroinform)
A DVTK 13-as győzelmi szériájával az első helyen áll az európai csapatok győzelmi sorozatait figyelembe vevő ranglistán.
máj. 19
12:14
Bíróbotrány: rendkívüli bizottsági ülésen tárgyalják Selmeczi ügyét (She)
Selmeczi Krisztián, a botrányos fejleményekkel végződő februári Észtország–Bulgária mérkőzés asszisztense a múlt héten egy utánpótlástornán ismét vezetett, holott korábban a Magyar Labdarúgó-szövetség korábban felfüggesztette engedélyét. Ma rendkívüli játékvezetői bizottsági ülést tartanak az ügyben.
máj. 19
12:30
Labdarúgás: Van egy csapat, amelyet vezethetek, és jó pénzért - Maradona (She)
Saját bevallása szerint „jó pénzért” szerződött edzőnek a dubai al-Vaszl labdarúgócsapatához Diego Maradona.
máj. 19
12:30
Újabb áldozatot követelt a deszkázás Ausztráliában (Metropol)
Újabb áldozatot követelt Ausztráliában a legújabb internetes őrület, ezúttal életveszélyesen megsérült egy férfi, aki egy mozgó gépkocsi tetején próbálta ki a deszkázást.
máj. 19
12:30
Kormánybiztos felügyeli a sportlétesítmény-fejlesztést (Behaviour)
Vígh László személyében a kiemelt sportlétesítmény-fejlesztésekkel, sportberuházásokkal összefüggő kormányzati feladatok ellátásáért felelős kormánybiztost nevezett ki a kormány.
máj. 19
12:30
Etikus-e lopni az F1-ben? (Agroinform)
A Forma-1-ben bevett szokás, hogy a csapatok egymástól szereznek új ötleteket a fejlesztéseik során. Kérdés, lopásnak számít-e ez?
máj. 19
12:32
Videó: Miroslav Klose öt méterről hagyta a ki az üres kapus ziccert (She)
Komoly gólszerzési lehetőséget rontott el Miroslav Klose, a Bayern München játékosa a Zenit elleni felkészülési mérkőzésen. A bajorok által 4–2-re megnyert találkozón Klose a 42. percben, 1–1-es állásnál hibázta el a könnyűnek látszó helyzetet.
máj. 19
12:32
A PSV-nél cáfolják Dzsudzsák Oroszországba igazolását (Agroinform)
A holland együttes sportigazgatója szerint még nem jött el az ideje, hogy a magyar szélső elhagyja a klubját.
máj. 19
12:48
Videó: Miroslav Klose öt méterről hagyta ki az üres kapus ziccert (She)
Nagy gólszerzési lehetőséget rontott el Miroslav Klose, a Bayern München játékosa a Zenit elleni felkészülési mérkőzésen. A bajorok által 4–2-re megnyert találkozón Klose a 42. percben, 1–1-es állásnál hibázta el a könnyűnek látszó helyzetet.
máj. 19
12:48
Maradona "jó pénzért" szerződött Dubajba (Agroinform)
Saját bevallása szerint "jó pénzért" szerződött edzőnek a dubaji al-Vaszl labdarúgócsapatához Diego Maradona.
máj. 19
12:50
Vb 2014: a Maracana-stadion elkészül a 2013-as Konföderációs Kupára (She)
Rio de Janeiro elöljárói kijelentették, a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság döntőjének otthont adó Maracana-stadion felújítási munkálatai már a 2013-as Konföderációs Kupára befejeződnek.
máj. 19
13:06
Arsenal: Wilshere az U21-es Eb-keretben, Wengernek kételkedik (She)
Arsene Wenger, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal menedzsere a június 1-i kerethirdetés előtt elmondta, hogy Stuart Pearce szövetségi kapitány meghívót küldött Jack Wilshere-nek az U21-es válogatottba, mely az Európa-bajnokságon vesz részt júniusban.
máj. 19
13:06
2014-ig Alex Pointner marad az osztrák kapitány (Agroinform)
A távozásáról szóló hírek ellenére is marad az osztrák síugró válogatott élén a sikerkapitány, Alexander Pointner.
máj. 19
13:08
Vízilabda: meccsdömping vár a Kemény-csapatra a felkészülés során (She)
Július 23-ig legkevesebb tizenkét hivatalos mérkőzést már egészen biztosan játszik az olimpiai bajnoki címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott - derül ki a nemzeti csapat hivatalos honlapja, a www.vlv.hu csütörtöki híréből.
máj. 19
13:24
Arsenal: Wilshere az U21-es Eb-keretben, Wenger kételkedik (She)
Arsene Wenger, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal menedzsere a június 1-jei kerethirdetés előtt elmondta, hogy Stuart Pearce szövetségi kapitány meghívót küldött Jack Wilshere-nek az U21-es válogatottba, amely az Európa-bajnokságon vesz részt júniusban.
máj. 19
13:24
Legendákról nevezik el a győri stadion szektorait (Metropol)
Ünnepséggel fejeződik be a labdarúgó Monicomp Liga jelenlegi idénye a Győri ETO FC számára. A klub hatvan legendájáról nevezik el a győri stadion szektorait szombaton a Kaposvári Rákóczi elleni mérkőzés előtt.
máj. 19
13:24
Overdose két év csúszással, szombaton bizonyíthat Angliában (Behaviour)
A tervek szerint két éve Overdose favoritként indult volna a Haydock Parkban a Temple Stakes nevű versenyen, s bár súlyos betegsége miatt akkor meghiúsult szereplése, szombaton mégis eljön a pillanat, amikor a magyar csodaló Angliában, ugyanezen a versenyen bizonyíthatja kivételes képességeit.
máj. 19
13:26
Hollandia: távozott az Utrecht edzője, megnyílt az út Erwin Koeman előtt (She)
Elhagyta a holland labdarúgó-bajnokságban szereplő Utrecht labdarúgócsapatát Ton du Chatinier vezetőedző, így megnyílt az út a klub kispadjára vágyó Erwin Koeman előtt.
máj. 19
13:26
Nem kapnak több pénzt a Forma-1-es csapatok (Metropol)
Nemet mondott a csapatok nagyobb részesedésre vonatkozó követelésére Bernie Ecclestone, a Forma-1 első számú vezetője.
máj. 19
13:28
Lósport: a bukiknál Overdose a favorit a szombati Temple Stakesen (She)
A tervek szerint két éve Overdose favoritként indult volna a Haydock Parkban a Temple Stakes nevű versenyen, s bár súlyos betegsége miatt akkor meghiúsult szereplése, szombaton mégis eljön a pillanat, amikor a magyar csodaló Angliában, ugyanezen a versenyen bizonyíthatja kivételes képességeit.
máj. 19
13:30
ETO: Verebes, Szentes, Palotai, Hidegkuti is „szektort kap” Győrben (She)
Ünnepséggel fejeződik be a labdarúgó NB I idénye a Győri ETO FC számára: a klub hatvan legendájáról nevezik el a győri stadion szektorait szombaton a Kaposvári Rákóczi elleni mérkőzés előtt.
máj. 19
13:42
Profi ökölvívás: Brähmertől elvették WBO-címét, Cleverly az új bajnok (She)
A német Jürgen Brähmer sérülés miatt harmadszor is lemondta félnehézsúlyú világbajnoki címvédő mérkőzését, ezért a Boksz Világszervezet (WBO) megfosztotta címétől. Az új bajnok a walesi Nathan Cleverly lett, akivel szombaton csapott volna össze Londonban.
máj. 19
13:42
Brähmertől elvették a WBO-címet (Agroinform)
A német Jürgen Brähmer sérülés miatt harmadszor is lemondta félnehézsúlyú világbajnoki címvédő mérkőzését, ezért a WBO megfosztotta címétől. Az új bajnok a walesi Nathan Cleverly lett, akivel szombaton csapott volna össze Londonban.
máj. 19
13:44
Genk: a Chelsea is szerződtetné Köteles remeklő ifjú riválisát (She)
Lapértesülések szerint a Chelsea labdarúgócsapata hivatalos ajánlatott tett a Genk fiatal kapusára, Thibaut Courtois-ra. A Köteles Lászlót és Tőzsér Dánielt is foglalkoztató alakulat tehetséges kapuvédője iránt több nagy csapat is érdeklődik, többek között az angol bajnok Manchester United, a Schalke 04, a Tottenham Hotspur, a Newcastle United, a Valencia és a Napoli is.
máj. 19
13:46
Edzősors: portugál invázió keleten, Paulo Sousa korábbi csapattársa Kolozsváron vállla munkát (She)
A portugál A Bola értesülései szerint a portugál Jorge Costa lesz a kolozsvári CFR vezetőezője.
máj. 19
14:00
Edzősors: portugál invázió keleten, Paulo Sousa korábbi csapattársa Kolozsváron vállal munkát (She)
A portugál A Bola értesülései szerint a portugál Jorge Costa lesz a kolozsvári CFR vezetőedzője.
máj. 19
14:02
Törökország: Nihat a góltalan szezon után elhagyja a Besiktast (She)
A rúgott gól nélkül eltöltött szezon után távozik az újdonsült kupagyőztes Besiktas labdarúgócsapatától a rutinos támadó, Nihat Kahveci.
máj. 19
14:18
Dzsudzsák negyedik a góllövőlistán az EL-ben (Metropol)
Negyedikként zárt a labdarúgó Európa Liga idei szezonjának góllövőlistáján Dzsudzsák Balázs, a PSV Eindhoven magyar válogatott szélsője.
máj. 19
14:18
Klose folytatja ámokfutását, ezúttal 5 méterről rontott (Agroinform)
A Bayern München támadója a VfB Stuttgart elleni 2 méteres bakija után ezúttal 5 méterről nem talált be az üres kapuba a Zenit elleni barátságos mérkőzésen.
máj. 19
14:36
Nem adunk több pénzt a csapatoknak - Bernie Ecclestone (Agroinform)
Nemet mondott a csapatok nagyobb részesedésre vonatkozó követelésére Bernie Ecclestone, a Forma-1 első számú vezetője.
máj. 19
14:54
Videó: elkísértük a Fradi-szurkolókat az alicantei KEK-döntőre - útifilm (She)
Az NSO Tv stábja elkísérte a Ferencváros női kézilabdacsapatát és annak szurkolóit az alicantei KEK-döntőre, Spanyolországba. Gyönyörű lányok, tengerpart, tomboló magyarok.
máj. 19
14:54
300 magyar harcos az egész világ ellen Szegeden (Agroinform)
A Szegeden a hétvégén megrendezendő XVII. Kick-box Világkupára 26 ország nevezett, és mintegy 1000 versenyző érkezett meg.
máj. 19
14:56
Férfi vízilabda: Kis Gábor és egy szerb világbajnok is Szolnokra igazolt (She)
Az élvonalbeli vízilabda-bajnokságban ötödik helyezett, ősztől a LEN-kupában induló Szolnoki Főiskola-Közgép csapatánál az évadzáró sajtótájékoztatón nagy bejelentéseket tett a klubvezetőség.
máj. 19
14:56
Május végén kempógálát rendeznek Székesfehérváron (Agroinform)
Május utolsó szombatján rendezi meg Székesfehérvárott a profi kempósok gáláját a Professional Kempo Fighters Team.
máj. 19
14:58
Stuttgart: Nem bántam meg, hogy otthagytam Dortmundot - Hajnal (She)
Hajnal Tamás, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő VfB Stuttgart középpályása a stuttgarter-nachrichten.de-nek adott interjúban csapata hullámzó teljesítményéről beszélt, illetve kitért a bajnoki címet szerző korábbi csapatára, a Borussia Dortmundra is.
máj. 19
14:58
Tudtuk, hogy az Albacomp el fog fáradni - Báder Márton (Agroinform)
A Szolnok válogatott centere a hathárom.hu-nak elmondta, 12 pontos hátránynál sem estek kétségbe, mert tudták, kondícióban felülmúlják a fehérváriakat.
máj. 19
15:00
Napoli: a 33 gólt jegyző Cavani 2016-ig hosszabbított - lapértesülés (She)
A Corriere dello Sport értesülései szerint Edinson Cavani 2016-ig meghosszabbította szerződését a Serie A mostani idényében bronzérmet szerző Napolival.
máj. 19
15:02
Jégkorong: novemberben hazai pályán a magyar hokiválogatott (She)
November 11. és 13. között hazai közönség előtt szerepel a magyar jégkorong-válogatott, amely a Euro Ice Hockey Challenge-sorozatban (EIHC) a japán, az osztrák és az olasz csapattal találkozik.
máj. 19
15:12
Jégkorong-vb: jövőre két nyolccsapatos csoport lesz az elitben (She)
A Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF) hivatalos honlapján közölte a jövő évi A-csoportos világbajnokság csoportbeosztását. Az eddigi gyakorlattal ellentétben nem két, hanem egy csoportkört tartanak, méghozzá nyolccsapatos csoportokkal.
máj. 19
15:30
Női vízilabda: háromból két meccset meg kell nyerni Athénban (She)
A hétvégén folytatódnak az ez évi női vízilabda Világliga selejtezői: a magyar válogatott péntektől vasárnapig az A csoport tagjaként újfent megmérkőzik a spanyol, a görög és a brit együttessel, de már nem Barcelonában, hanem Athénban.
máj. 19
15:30
Madarász ököllel arcon ütött - állítja az Aramis elnöke (Agroinform)
A klubelnök állítja, a válogatott futsalos megütötte őt, a játékos szerint a klubvezető illuminált állapotban volt.
máj. 19
15:32
Női kézilabda: Mátéfi kijelölte a németek elleni 18 fős keretet (She)
Mátéfi Eszter szövetségi kapitány az Európai Kézilabda-szövetség felé előzetesen hivatalosan leadott 28 fős keretből kijelölte azt a 18 játékost, akikkel május 25-én, Balatonfüreden megkezdi a felkészülést a Németország elleni, júniusi világbajnoki selejtező párharcra –adta hírül a magyar szövetség honlapja.
máj. 19
15:34
Játékossors: könnyek közt búcsúzott a Barca és az Espanyol ikonja (She)
Bejelentette visszavonulását Iván de la Pena, a Barcelona és az Espanyol ikonja. A 35 éves középpályás könnyek közt búcsúzott a labdarúgástól…
máj. 19
15:48
Messi Realnak lőtt gólja birkák közt rekonstruálva - videó (Agroinform)
A Barcelona-Manchester United BL-döntő előtt birkákkal és nyugdíjasokkal forgatott vicces reklámfilmeket Messi góljáról az Opel.
máj. 19
16:06
Hegyikerékpár: világkupára megy a felnőtt válogatott, az ifik az Eb-re készülnek (She)
Angliai világkupán vesz részt hétvégén a magyar hegyikerékpáros válogatott. A május 22-én záruló első olimpiai kvalifikációs időszakban a Dalby Forest-i viadal az utolsó pontszerzési lehetőség.

Keresés